Cumartesi, Kasım 17, 2012

One Direction ve Illuminati

[Düzenleme: Yorum yapmadan önce şurayı bir okuyun. Sırf Zayn yakışıklı diye geliyorsunuz laf ediyorsunuz. Bana saydığınız laflar inanın zerre umrumda değil. Benim tuzum kuru, ben bunları biliyorum. Benim kendimce bir hayatım var, oturup sizin yazdıklarınızı düşünmüyorum. Umrumda olanı ise söyleyeyim; sizin için üzülüyorum. Okuduğu, gerçekleri gördüğü halde bunu kavrayamayan insan için ümidimi kesmekten hoşlanmıyorum. Müslümanlar kardeştir, kardeşlerim için tasalanıyorum. Bunda bir yanlışlık varsa söyleyin. Ama yok. Bu blogun tek amacı sizin de bilmenizdir. Yoksa ahan analizlerim var beğenin paylaşın yorum yapın demiyorum. Bu aptal dünyalıklar umrumda değil. Bir kişi bile şu blogdan iki satır okur da, lan bu kız gerçekten doğru söylüyor deyip hayatını bir zerre olsun gerçekliğe götürürse evet amacıma ulaşmış olurum.

 “Ümmetimin hepsi affa mazhar olacaktır, günahı alenî işleyenler hariç." Hadis-i Şerif

Allah'la kul arasına günah eğer herkesin gözü önünde işleniyorsa karışılır. Çünkü o günah sadece ona değil herkese sebebiyet verir. Ben günah işlersem onu bir ben biliyorum, Zayn günah işlerse binlerce kişi onu örnek alabilir. İşte tam da bu noktada Zayn'ı eleştirebilir ve kötü yönlerini ortaya dökebilirim. Bunda dinen bir sakınca YOKTUR. Çünkü insanları topluca günaha yönlendiriyor. Hiçbir şey bilmeyip dini fetva vermenize de çok şaşırıyorum doğrusu. Madem bilmiyorsunuz araştırın da öyle konuşun. Tabii araştırsanız bana hak vereceksiniz ya, o da başka bir mesele.

Bu arada şunu da söyleyeyim;

"Kişi sevdiği ile haşr olunacaktır, kişi kimi severse kıyamette onunla beraber olacaktır." Hadis-i Şerif

Hani diyorsunuz ya biz onları böyle kabul ettik, 70 arşın uzunluğundaki bukağıyı (boyun zinciri) ahirette onların üzerinde görünce de "biz onları böyle kabul ediyoruz" diyebilecek misiniz? Ne garip bir anlayıştasınız. Yaşınız mı küçük anlamıyorsunuz bilmem ki. Bizim de yaşımız küçük oldu. 100 yaşında da değilim ama bilen birisi beni uyardığında buna kör kalacak kadar da küçük düşünceli değilim. Akıl yaşta değil baştadır, hiç mazeretlere saklanmayın. Bilmediğiniz konularda fetva vermeyin yoksa dinden çıkarsınız da haberiniz olmaz.]

Sevgili One Direction hayranları, sempatizanları ve Zayn Malik fanları,

öncelikle belirtmek isterim ki bu yazıda hiçbiriniz aşağılanmayacak aksine gerçekleri göreceksiniz. Zayn Malik denen şahıs Müslüman olduğu ve hayranları tarafından büyük bir saygı duyulduğu için bu yazıyı yazmayı uygun gördüm. Başlıyorum, dinleyin.

Zayn Malik annesi Hristiyan ve babası Müslüman bir evlattır. İngiltere-Pakistan kökenli bu arkadaş her nasılsa İslam dinine mensup olmuş. Eyvallah. Buraya kadar her şey tamam mı?

İslam dinine mensup olduktan sonra yapması gerekenleri yapmadığı gibi bir de şarkıcılık yapması,

dövme yaptırması,

sevgilisi olması ve ortalıkta öpüşmeleri (ya da zaten bir erkeğin bir bayanla evlenmeden yakınlaşması dinimizde haramdır),

ve kendini teşhir etmesi İslam dininde olmayan şeyler.

Diyeceksiniz ki "bu saydıklarını yapan Müslümanlar Türkiye'de yok mu?". Evet var ama o zaman Zayn'a dini bütün bir Müslüman muamelesi yapmaktan vazgeçin önce. Önce bunu bir açıklığa kavuşturmuş olalım.

"Zayn, İlluminati'ye mensup olamaz çünkü o Müslüman" demeyin. Hem sanki Müslüman masonlar yok. Türkiye'deki mason sayısını bilseniz herhalde kalp krizi falan geçirirsiniz.

Ama ben kanıtlar ile konuşuyorum hep biliyorsunuz güzeller. O yüzden işte kısa bir Zayn analizim olacak.

Bu tür hayvan başlıkları akıl kontrolünde kullanılır. BETA seviyesinde köle hayvan gibidir. Tamamen cinselliği düşünür hale getirilir. Hayvan başlıklarıyla ilgili bu linkteki 10-11-12. fotoğraflara bakabilirsin.

Saçındaki bir bölümün farklı renkte olması içindeki farklı bir karakteri simgeler. Renginin sarı olmasından da anlıyoruz ki bu bir BETA karakteri yani cinsel köle.

Bu bıyık da son zamanlarda çok moda oldu. Eşcinselliği temsil ediyor. Zayn da cinsel bir köle olduğu için onun da eşcinsel karakteri var. Bakın, Zayn kendisi eşcinsel değil, AKIL KONTROLÜNDE OLDUĞU İÇİN, eşcinsel bir KARAKTERİ var.

Tıpkı eşcinsel olduğu herkes tarafından bilinen Cemil İpekçi'deki gibi bir bıyık.

Yine eşcinsel olduğu bilinen Ash Stymest gibi.

Bu bıyık akıl kontrolünde eşcinselliği sembolize eder. Bu insanlar bu sektörde oldukları için akıl kontrolüne tabii tutuluyorlar ve adı üstünde 'köle'ler. O yüzden eşcinsel karakterleri var. Bıyık da bunu sembolize ediyor.

Ön yargısız olması gereken kişi ben değilim, zaten ön yargısız yaklaşıyorum olaya. Siz hayranlar ise ne kadar tatlı, yakışıklı ve yetenekli olduklarını düşündüğünüz için ön yargı ile yaklaşıyorsunuz. Sempati besliyorsunuz. Sempati, aşka ve göz körlüğüne dönüşüyor. Kusura bakmayın ama sevginin fazlası gerçekleri görmeye engel bir perdedir.

OBEY marka kıyafetler giyiniyor sürekli. Obey'in kelime anlamı "itaat et" demektir. Bu hem Zayn'a tetik hem de hayranlarına telkin edilmiş oluyor.

Şapkasında da şeytanlar yazıyor. Ve obey, yani "itaat et!" komutu.

Gördüğün üzere sürekli obey markasından takılıyor. Bu marka özellikle bu ismi almış ve yaygınlaştırılmış bir markadır. Sallamıyorum yani bilin. BİLEREK OLUŞTURULMUŞ BİR MARKADIR.

Ve kölelerin programları seviye seviye yükseltilir. BETA'dan sonra DELTA programı gelir ki bu katil programlamadır. Mickey Mouse Programlaması da DELTA'da yer alır. Mavi ise bu programlamadaki temsili tetik renklerdendir.

Yine Mickey Mouse'lu tişört giyiyor. Kırmızı-sarı renkleri katil tetik rengidir. Mickey'nin şapkası sarı-kırmızı. Yukarıda dediğim gibi yine mavi rengi de mevcut, Mickey'nin montu.

Ayrıca Zayn'ın kıyafetlerinde de aynı renkler mevcut. Tişörtü sarı, ayakkabısı kırmızı. Yani sarı-kırmızı. Giydiği kot pantolon da mavi renkte. Yani Mickey'nin renk uyumunun aynısı Zayn'da da var.

Mickey Programlaması hakkında daha fazla bilgi için buna tıkla.

Kısa açıklama: (Mickey Mouse özellikle Walt Disney tarafından oluşturulmuş bir karakterdir. Walt Disney 33. dereceden masondur. Mickey Mouse, katil programı seviyesi olan DELTA'da bulunur.)

 Yine obey marka tişört giyiniyor. Yalnız bu seferkinde bir kurukafa da var. Bu, "Skulls&Bones" yani Türkçesiyle Kurukafa&Kemikler adlı ezoterik örgüte bir atıftır. Ayrıca kurukafanın gözleri iki gülden oluşuyor. Gül tamamlanmış karakteri simgeler. Yani Zayn aşamaları bitirmiş bir halde profesyonelce devam ediyor işine.

Diğer bir ayrıntı daha ise, tişörtte obey kelimesinin harfleri arasında küçük haçların bulunması. Yani "Gül ve Haç" adlı ezoterik örgütü simgelemiş oluyor. Bunların hepsi Yeni Dünya Düzeni'ni gerçekleştirebilmek için ve Yehova'nın planı sonucu Siyonizm'in istekleri doğrultusunda Yahudileri vadedilmiş topraklara götürebilmek için kurulmuş örgütlerdir. Hepsi, Büyük İsrail devletini kurabilmek ve geri kalan tüm insanlığı Yahudilere hizmetçi ve köle yapabilmek için kurulmuş örgütlerdir.

Illuminati, Gül ve Haç, Bohemian Club, masonluk, Skulls&Bones vb.

Yani hepsinin amacı aynı. Büyük İsrail'i kurmak. Şimdi sorulabilir ki "Zayn Malik şarkı söyledi diye Büyük İsrail mi kurulmuş oluyor?" Hayır. Ama sen bu şarkılarla, One Direction'la, Zayn Malik'le, onun Müslüman oluşuyla, ne kadar yakışıklı olduklarıyla bütün zamanını harcayarak diğer gelişmeleri takipten geri kalıyorsun. Bu saldırılar iki yönlüdür. Birisi yok edici diğeri yozlaştırıcı. Bunlar işin yozlaştırıcı kısmı. Seni meşgul ediyor ve dünya gerçeklerinden habersiz büyüyorsun. Tamamen onların senin için seçtiği hayatı yaşıyorsun. Onlar yapacaklarını yapıyorlar sen One Direction'dan Little Things'i dinlerken.

Halbuki o seni tanımıyor ve tanısaydı belki seni sevmeyecekti. Belki de sen onunla kişisel olarak tanışsaydın onu sevmeyecektin. Gerçi ben kime laf anlatıyorum ki burada zaten hayranlarının onu sevmesinin asıl nedeni yakışıklı olması. Evet, Zayn Malik yakışıklı olabilir ama bu onun marifeti değil. Onu yaratan ve Aziz olan Allah'ın Halık sıfatındandır. Bu aslında Allah'ın ne kadar güzel olabileceğini düşünmemiz için olmuş bir şeydi. Biz ise aracı amaç yaptık ve Allah'ı değil de Zayn'ı önplanda tutmuş olduk. Evet tam da öyle olmuş oldu.

Bu fotoğrafta en solda Niall Horan'ın üzerindeki tişörtteki okültik anlamlardan bahsetmek istiyorum.

1- Kurukafa, yine Skulls&Bones örgütünü simgeliyor ve aynı zamanda Niall'ın kendisini de simgeliyor. Ayrıca kurukafaya dikkatle bakarsan ikiye bölünmüş olduğunu görürsün. Bu Niall'ın bölünmüş karakterini simgeler.

2- Kelebek Monarşi akıl kontrolündeki en en büyük tetiklerden biridir. Kelebek kölenin tutunamayan hafif kafasını simgeler. Yani kurukafa ile kelebek arasında bir bağlantı kurulmuş oluyor.

3- Tek göz sembolizmi olmasının yanı sıra sekiz köşeli yıldızı temsil eden bir figürden oluşuyor. Sekiz köşeli yıldız ölümden sonra dirilişi, yani reenkarnasyonu simgeler. Burada reenkarnasyon bizim bildiğimiz anlamdaki reenkarnasyon değildir. Bu aslında kölenin tüm bu programa girdiğinden sonra temsili olarak ölüp tekrar dirildiğini yani yeniden doğduğunu simgeler. Masonlukta da masonluğa giriş yeniden doğum olarak kabul edilir.

Giydiği tişörtte mavi bir kuş görüyoruz. Bu hem Mavikuş Programını simgeler (Bluebird) hem de anka kuşunu. Ayrıca fark ettiysen kuşun kafasının üzerinde de güneş sembolizmi var. Sağdaki resmi ben koydum açıklayıcı olması açısından. Onda da kanatlarını açmış bir Anka ve kafasının üzerinde güneş var. Anka ve Güneş, Şeytan'ı simgeler.

Kuşun kuyruğunun altında yine obey yazıyor. Yani itaat et.

Grubun diğer bir üyesi olan Harry Styles'ın üzerinde de üçgen olan bir tişört var. Işık üçgenin içinde kırılarak gökkuşağına dönüşüyor. Bu aslında insanların ve cinlerin dünyasını simgeler. Çünkü ışık tayfı bizim görebildiğimiz renklerdendir. Cinler ise dalga boyutunda oldukları için farklı bir alemde yaşarlar. Gökkuşağı bu anlamda okültik manalar taşır. Yani piramitler boyut kapılarıdır aslında. Üçgen bu yüzden önemlidir.

Pink Floyd olduğunu ben de biliyorum. Cahilin teki olsam bu fotoğrafı bulup da koyamazdım. Yani neymiş, Fail değil Glory.

Zayn ve 666 (sağ göz sol göz tartışmalarına girmeyin Allah rızası için yaa, ikisi de oluyor)

Zayn ve Baphomet'in okçu işareti

Gördüğün üzere sürekli surette "her iyilikte bir kötülük, her kötülükte bir iyilik vardır" anlamına gelen Taoizm kökenli Yin Yang sembolünü kullanıyor. Başka yin-yanglı fotoğraflar da vardı ama 3 taneyi yeterli gördüm. Ayrıca küpesine de dikkat etmedim, o fotoğraf normalde büyük boyutlu Zayn'ın gerçek kafasının bilmem kaç katı boyutta o nedenle küpesi de fal taşı gibi parlıyordu. Şimdi oldu mu? Ah benim sorgulayıcı yurttaşlarım.

Yin-yang, siyah ve beyazı, dişiyi ve erkeği, iyiliği ve kötülüğü simgeler. Daha önceki konularda da anlattığım gibi bu aslında Satanizm kökenli bir öğretidir ve Şeytan'ın öğretisidir. Masonluktaki siyah-beyaz damalı zemin de buna örnek olarak gösterilebilir. Hem madem tişörtünde Bob Marley de var, bu konuları bir arada bulmuşken bu konuya da bakmanı öneririm.

Ve evet söylemeliyim ki, bu fotoğrafı gördüğümde aklıma Türkiye'de yaşayan birtakım Müslümanlar gelmedi değil. Duvara Allah'ın adını asınca cennette 5 köşk kazanmış olmuyorsun. Benim tanıdığım böyle duvara Allah'ın adını astırıp da daha ters mi düz mü olduğunu bile bilmeyenler var. Şimdi bana kalkıp da yok Müslümanmış Zayn Malik diye tutturmayın. Bu siz Müslüman hayranları da tavlamak için bilinçli olarak yapılan bir şeydir. Babası Müslüman kökenli birisi olduğu için Zayn bu role uygun görüldü.

Zayn, Müslüman olsa bile size bunun hiçbir faydası ya da zararı olmayacak kızlar. Ama durun, en güzel kanıtımı sona sakladım. Bundan sonra da görüşleriniz aynıysa zaten herhangi bir görüşünüz yoktur.

X Factor'ın 3. haftasında Zayn Malik'in boynunda haç olduğunu görüyoruz. Hadi onlar tesadüf der işin içinden çıkarsınız da bu ne onu söyleyin?

Bu arada bazı din cahili Müslümanların yorumları olmuş, yine de bilmiyorlar deyip geçmek istiyorum ama madem bilmiyorsunuz haç takmak Müslümanlıktan çıkarmaz demeyin. Din sizin oyuncağınız değildir. Sorsan Fatiha'yı kekeleyerek okur ama her türlü fetvayı verirler. Bakın şimdi bir Müslüman haç takınca ne oluyormuş:

Peygamberimiz döneminde sahabeden Adiyy b. Hatim boynuna takılı altın bir haçla Peygamberimizin yanına girince, Peygamberimiz de ona: “Adiyy! At o putu” dedi.” (Tirmizî, Tefsîr’ul-Kur’ân, 10 )
Ayrıca peygamberimizin şu hadislerini de unutmamak gerekir:
“Kim bir kavme benzerse artık o onlardandır.” (Ebu Davud, Libas, 4)
“Bizden başkasına benzeyen bizden değildir.” (Tirmizi, İsti’zan, 7)

Yani neymiş? Haç takmak İslam'da caiz DEĞİLMİŞ. Dinden çıkmış oluyor yani Zayn Müslüman olsa bile. Kafirdir demiyorum, bunu yapmak insanı kafir eder diyorum.

Aşırı hayranlık kötüdür, gerçeği görmeni engeller. Demek istediğim şu; "Zayn Müslüman bir kere" deyip durmayın, Müslüman olması bir şeyi değiştimiyor. Siz onu Müslüman diye abartıyorsunuz sonra olmasa da kabul ederiz diyorsunuz. Tamam zaten bir insan Müslüman olmasa da benim için problem değil ama zaten en başta Müslüman diye onu göklere çıkaran sizsiniz. Asıl nokta bu.


Haç taktığı fotoğrafın videosu da burada işte. Buyur izle, kendin gör.



Ayrıca şu Katy Perry'nin Mtv Vma'de One Direction'a ödül verirken, kafasında ödül kırmış falan dendi ama orada yanlışlıkla çarpıyor. Ayrıca neden bu tip şeyler bulunup ilk görüldüğü yerde abartılıyor bunu anlamıyorum. Yok öpmüş onları diye onları da illuminatiye sokmuş. Yok törende Lady Gaga olmadığı için yetkiler Katy Perry'ye geçmiş. Yok arkadaki üçgen Mtv mason olduğu içinmiş, One Direction'la alakası yokmuş. Yok Zayn, Müslüman olduğu için bu olaydan rahatsız oluyormuş ve uzak duruyormuş. Neler okudum neler. Hem güldüm hem de üzüldüm. Basit olaylar değil bunlar.

Abartılacak bir şey de yok. Madonna'nın Britney'i öpmesi olayıyla kıyaslandı sanıyorum ama orada bir şov vardı. Burada ise Katy sadece onları sahneye çağırdı. Haa öpmesinin bir anlamı olur olmaz orası pek de önemli değil çünkü insanlar masonluğa öpücükle alınmıyor.

Yine söylüyorum, Türkiye'deki mason sayısını bilseniz kalp krizi geçirirsiniz. Öyle çok uzak ülkelerdeki dağlık bölgelerde yedi farklı orman getirilen 7 adet odunla yakılan ateşin etrafından dünyanın en büyük 7 locasının 7 üstad-ı azamı bir araya gelip yapmıyor o ayinleri. Senin günlük hayatında tanıdığın ancak mason olmadığın için farketmediğin çok yakın kişiler de bu işin içinde. Geniş kapsamlı bir operasyon bu. Öyle olmasa bugünlere gelinemezdi, çocuk oyuncağı değil bu iş. Hepsi Şeytan'ın planıydı başından beri. Ve Şeytan, sadece Katy Perry'yi değil tüm gelmiş geçmiş insanlığı cehenneme sürüklemek istiyor.

Umarım yararlı bir yazı olmuştur. Dediğim gibi aşağılamak amaçlı değil, bilgilendirme amaçlı yazdım bu yazıyı. Yoksa 1D aklımın ucundan geçmiyordu. Anlatacak başka şeylerim de var benim. Ama sizleri böyle görmek istemedim. Bilin istedim. Artık biliyorsunuz, ona göre davranın. İyi geceler.

647 yorum:

  1. Kesha die young ve rihanna diamonds analizi yapar misin tam bir anlam karmasasi iceriyor videolar


    Yeni nesil kesinlikle ot gibi yetisiyor tipki onlarin istedigi gibi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen bende onu diyecektim keshanın ve rihannanın yeni klipleriyle ilgili analiz yapar mısın yaa

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. evet haklısın kardeşim çok haklısın ama bazıları gerçek mesela o ödül töreninden sonra kuliste zayn çok kızmış Katy'i öptüler diye. harry'nin t-shirt'i cidden illuminati değil grup sembolü.bide ne yani benimde krımızılı ,mavili , mouseli t-shirt'im var alşverişte aldık bu yıl mado diye n yani bende mi öyleyim şimdi. :o o.O onlar hırıitiyan ve onların sexe düşkünlüğü normal onlarda yasak değil çünkü. ayrıca zayn'ın bazı giflerinde grupta bir hareket yapılır popo sallama vb, şeyler zayn tam yapacakken vazgeçer. bazı fotolardada din sembolünde fotosu vra ama hac işareti kolye takmış tmm buda kafa karıştırıcı. bide bıyık var o bıyık heryerde var fecebook'ta bile fenomen oldu artık t-shirt'lerde vra heryerde var ona pek inanamadım AMA EN GARİBİ : en başta müslüman ama şarkıcılık yapıyo yazmışsın gerçekten müslüman dininde şarkıcılık yasak mı * çok saçma :s ayrıca ünlü olunca zorlanıyorsun ve bazı ünlülerin röpörtajları : ismini hatırlamıyorum ) beni üçgenin dibine sokmaya çalıştılar ama izin evrmedim. " bundan sonra 1 hafta sonra ölü bulundu otel odasında " tmm bunu geçtim michel jackson ona ne demeli tek göz resminin önünde beni kurtarın beni duyun öldürecekler beni diyordu. sonrada ölü bulundu .."" bunlarıda geçtim de eğer gerçekse bizdemi günah işledik şimdi hem bunlar yalansa sen mi günah işledin dinler farklıdır onlardaki bizde kötüdür. tmm Zayn müslüman ve bunları yapıyor bişi demiorum cidden korktum ama olayın şu yönü var. bunları neden bu kadar çok inceledin arkadaşım hee bunları nereden biliyosun enden paylaşıyosun bilmeseydik daha iyi olurdu şu an korkuyorum çünkü onlara o kadar çok bağlandım ki etrafımdakilerden onları koruyorum herşeyi boşweriyorum belki bende hipnoz oldum ama bilmiyorum onlarla yanmak istermisin diye sormuşsun onlara o kadar bağlandımki hatta bi sözü var Allah'ın sende yazmışsın elebetti sevdiğine kavuşaalar diye fln. işte tam hatırlamıyorum ama ben onlara aşık mı oldum çünkü onalrı dcanlı bile izleyemiyorum.kalbim acıyo onalrla tanışma cesaretim bile yokken onlar illu oldularsa çok kötü çünkü onlar eroin gii benim çin alışmama kolay vazegeçmeme çok zor olucak ...bu arada paylaşımlar güzel yanitşk ederim bunlar gerçekse tşk ederim bunları düşünücem umarım doğru değildir yıkılırım -_-

      Sil
    4. siz zayn ın kardeşi beyefendi onu bu kadar ancak kardeşi tanır heralde.eşcinsel grubuna üye olmanızdan 1D a ve zayn a bu kadar sahip çıkmanızı da iyi bir şekildde açıklıyor.utanmaz bide üyeyim diyosu.o zamanla ilahe illallah yazan twitleyen herkes müslüman olsun.Ağladığını nerde gördün bu arada .anca duymuşsundur.bu çocuk kendi isteğiyle yada zorla bu işin içinde besbelli ve islamiyeti hak dinini kullanarak müslümanların ilgisini ve safların ilgisini böyle çekiyo.varya zayn programlanmış sizde ona.işte böyle beyniniz yıkanıyo.asıl sen bu konu hakkında araştırma yapsaynı şu geyliğini bi kenara bırakıp tabi durumu kavrardın.hiç düşündün mü acaba neden o tişörtler artık çok moda biraz zekanı ve aklını kullanabilseydinn sizi programlamaya çalıştıklarını anlardın. Allah bizi hepinizden korusun.

      Sil
    5. önce Türkiye sınırlarında olan illimunati olaylarına bakarmısınız çünkü bazıları Türkiye de illimunati yok sanıyorlar

      Sil
  2. Zayn müslüman olmasa bile biz onu böyle de kabul ederiz ve neden başkasını yargılamadan önce kendine bakmıyorsun ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah Allah size inanamıyorum valla ben ne yalan sylüyim bunları okuduktan snra 1D nefret etmeye başaladım ben müslümanım Allahı kötülüyene , şeytana tapana valla ne biliyim sadece sunu diyorum onlar çok pişman olacaklar biz kndimizi yargılıyoruz yargıladığımız zmn ise her zmn Allah'a inanadığımızda aklımıza geliyo

      Sil
    2. Bende bakıyorum.Ve burada yaznların hepsi yln senden de özr dliyorumm zayn gerçekten müslüman oney markası kullanması şeytana tapmakla veya bir bıyık takıo die eş cinsel symak çok saçma onlar ünlü ne yapsınlar birbirlrini bir sürü kız peşlerinden koşuoo saçma

      Sil
    3. ne alaka yaa turkiyede muslumanlar sarki söylemiyomu yani ck sacma bi obey giymis diye hac takmis diye

      Sil
    4. Bende one directionu seviyorum ama abartmadan...bu yazıyı görüncede şaşırdım doğrusu, zaten bu aralar bunlar çok konuşuluyo, ve gerçekten şaşırdım. Ve hepsine bi bahane buldun diyelim de Hac takınca dinden çıkmış oluyorsun yani zayn müslümanlıktan çıkmış oluyo.. hem ne insanlar var müslümanım diye ortada gezinip sonrada töbee.. yani zaynde one diractionda illüminati anla bende seviyordum ama bunu okuyunca değişti anlasana daha neyin davasını yapıyosun???

      Sil
    5. Directioner diye geçinilen kişilerin çoğu Zayn'i seviyor.Senin arkadaşın sana ben Müslümanım dese,sende Müslümandır kardeşimdir diye sevsen,yarın boynunda hacla görsen ne düşünürsün?Onları siz Rabbimizden fazla bile seviyorsunuz neredeyse.Şu onlara ayırdığınız vakti,Kuran okumaya ayırsanız,cennette yer edinmek için bir sebep olurdu.

      Sil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. n kdr slksınız bnde eskiden onları çk seviodum özelliklede Harry'i geceleyin onla ilgili hyaller fln kuruyodum yzıklar olsun size Allah'ı inkar edn Allah'a tercih ediyosunuz. anlamıyorum!!!

      Sil
  4. Ben Zayn'i dini için değil kendisi için seviyorum ve herkes içinde öyle. Yani bunlar gereksiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cnm benim bunlar gerekli yni dinler sen diielim Zaynle evlendin(ki bu mümkn deil)sen müslüman olduğun halde onunla evleneceksin bak sana diyorum bn zayn seviyorum ve bende bir directionerim ama bunlar gerçek belkide müslümandır ama ne biliyim .Hee devm edelim blki osenn dinini istemiycek sen de bi bakmışsın olmuşsun illu. veya hristiyan bunları dşnn tmm

      Sil
    2. ewt biz sadece zayni deil harryi louisi liamı naillı da sevdik insaları dinleriyle sorgulayamassınız

      Sil
    3. doğru diosun bnde okuduğunda ilk önce yargıladm ama zayn gerçekten müslüman byle saçma sapn şeyler yzmayın.İnanmasa bile ahiret gnnde o çekcek cezasını sizene yhaa

      Sil
  5. ben de bir directionerim ama kesinlikle sana katılıyorum. özellikle benden küçükler 13-14 yaşlarındaki hayranlar kendilerini kaptırmış durumdalar. Tüm hayatları 1D olmuş. Onları çok seviyorum tüm şarkılarını sürekli dinliyorum duvarımda posterleri var. Ama bunun biraz değişmesi gerek. Beyinlerimiz boş büyüyoruz dediğin gibi. Bu yazıyı yazdığın için çok teşekkürler bu sayede kendime geldiğimi düşünüyorum. Yanlış anlaşılmasın dediğim gibi hala directionerim.

    YanıtlaSil
  6. Ben bnları yazn kişiye bişeler sorucam:
    1.bunları nereden biliyorsun

    2.Gerçek olduğunu nerden biliyosun

    Lütfen bu yazıyı okuyosan veya okuduysan ltfn cevapla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı şeyler yalan olabiliyo onu tanıyo musun tanımıyosun insanları dinine karşı yargılama ırkçı olma burası Türkiye Zayni sevdiğimden de demiyorum ama insanları başka dinleri için yargılamak ırkçılık yapmak bence çok saçma sonuçta hepimizi Allah yarratı.Sen herşeye karışma hesp gnnde onlar hesabını verir sen byle haberler yaptıkça günah sana kalcak çünkü birinin ayıbını kapatmak sevaptır ama açmak orasınıda sen düşün

      Sil
  7. bunlar madem sizi ilgilendirmiyor onlardan uzak durun biz onları her halleriyle sevmeye razıyız onlar hrıstiyanlar ve biz onları böle kabullenip böle sevdik sizin gibi salaklar yüzünden onlardan vazgeçecek deiliz ayrıca zayn'in annesi eskiden hrıstıyandı doğru ama artık müslüman ayrıca onları bizi sizi ALLAH'tan başka hiç kimse ne yargılayabilir ne de sorgulayabilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben onu sevdim ve sevgim yüzünden hiçbirşeyi inkar etmem o adeta bnm ailem gibi sen nasıl ahirette anneni babanı hala seveceksen bnde onu öyle seveceğim ayrıca Lena soruyorum sana kaç yaşındasın bilmiyorum ama sen hiç bizim yaşlarımızda aşık olmadın mı hiç birilerini sevmedin mi ?? şimdi böyle konuşmak kolay onlar bnm ailem başka biri senin ailene böyle şeyler yazsa senin tepkin ne olurdu acaba????

      Sil
  8. onlar bu kıyafatlerin böyle olduklarını nerden bilebilirler soruyorum siz ?? ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen kendin dedin bu işller böle die onlar kafalarına göre giyinmiolar onların kıyafetlerini başkaları seçio onlar sadece şaarkılarını söyleyip bizi aşık ediolar gerisi yönetimin bilmem neyliği artık ağızımı bozmak istemiyorum madem yazdın daha ince araştır

      Sil
    2. madem bu kadar dinine baqlısın başkaların hakkındaki düşünclerini kendine sakla

      Sil
  9. YUH YA NELERLE UĞRAŞIYOSUNUZ DEMEK Kİ BUNLARI BİLİDĞİNE GÖRE SEN DAHA Bİ KOYU İLLİMUNATİSİN AYRICA BUNLARLA UĞRAŞCANA GİR BİRAZ İNSANLIK DERSİ AL NE BİLİYİM NAMAZ KIL ORUÇ TUT FALAN MADEM MÜSLÜMANSIN MÜSLÜMANLAR BÖLE ŞEYLERLE UĞRAŞMAZ AYRICA KAFANI BU KADAR SAÇMA SAPAN ŞEYLERLE YORMA MALUM BEYNİN KÜÇÜK SONRA GEBERİRSİN (ASLINDA Bİ AÇIDAN İYİ OLUR) ÇÜŞŞ YA Bİ RESİMDE EN KÜÇÜK NOKTAYA BİLE DİKKAT EDİYOSUNUZ TAKTIĞI KÜPEYE KADAR İLGİNİYOSUNUZ BUNLARLA UĞRAŞCANA GİT BİRAZ TÖVBE ET O BİR MÜSLÜMAN AYRICA BU DÜNYADA KİM DÖRT DÖRTLÜK MÜSLÜMANLIK VAZİFESİNİ YAPIYOR Kİ!!! NERDEYSE TÜM DÜNYA BİLİYOR ZAYN'NİN MÜSLÜMAN OLDUĞUNU BİLMİYORSAN SÖYLİYİM KIT BEYİNLİ BİR MÜSLÜMANLA UĞRAŞMAK SANA DAHA DOĞRUSU KİMSEYE DÜŞMEZ VAZİFEN Mİ SENİN BU BARİ BUNLARLA UĞRAŞIIYORSUN GİT BARİ HRİSTİYANLIK DİNİNE GEÇ BÜMÜSLÜMANLIK DİNİNİ KİRELTME GERÇİ SEN HANGİ DİNE GEÇERSEN GEÇ O DİNLERİDE KİRLETİRSİN AYRICA O ALLAH'LA O KİŞİNİN ARASINDARI SEN NERDEN BİLEBİLİRSİN Kİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bir One Direction'u seviyorum hemde çok ama yaptığın gerçekten çok yanlış Amaç bilgilendirip değerlendirmeye bırakmak iftira atıp insanlara karşı soğutmak değil ! .
      Lütfen bu açıdan düşünelim....

      Sil
    2. O sadece olayı açıkladı inanmak yada inanmamak sana kalmış bişi gelip burda haksız yere suçlama yapmana gerek yok.Kısaca inanmıyorum de okey uzatma

      Sil
  10. Arkadaşlar ben taraf tutmuyorum fakat bu kişi bir müslüman olsun olmasın dahi yaptığı hareketler bir müslümana yakışman tabiki herkesin günahı kendine ve Allah ile kendi arasındadır biz karışamayız.Ama yabancı insanlara bu kadar özentilik duymak fan olmak bize bir müslüman olarak yakışmıyor.Daha hiç görmediğimiz bir insanı sevmek Siz sevmek konusunu çok altağa almışssınız sevmek hiç tanımadığın bir insanı sadece resimlerine bakarak sevemessin bu yanlıştır.Belki bu yazılanlar doğrudur şeytana tapıyodur O zaman bizde buna ortak olmuş oluyoruz fanlık yaparak.Görmediğiniz insanlara bu kdr bağlanmak yanlış sadece tipine bakarak konuşuyorsunuz ve kendinizi fan aşık sevgi fln gibi hissediyorsunuz Allah aşkına başka bir derdiniz yok mu dünyanın sonu nereye gidiyor ya Bu facede okuduğunuz onlar hakkında bir çok hatta hepsi yanlış bilgiler.Siz yanlış yola giden insanlarsınız Allah yoldan çıkmışlara akıl versin ne diyim

    YanıtlaSil
  11. off Lena ergenleri bırak bi kenara zamanı gelince öğrenecekler neyin ne olduğunu.

    die young ve diamonds analizlerini merakla bekliyorum.

    özellikle diamonds.çünkü elmaslar akıl kontrolünde büyük rol oynuyor diye biliyorum

    YanıtlaSil
  12. LENA sen müslümansın ama gidip böyle şeyler yapıyorsun belki doğru söylüyorsun belki de söylemiyorsun bunuda bir düşün istersen bir insana iftira atmış olabilirsin bir insanın hakkına girmek dinimizce günah zaten eğer iftira atıyorsan bunun hesabını nasıl vereceksin. Ha bu arada zayna okadar laf attığına göre müslümanlık görevlerini yerine getiriyorsun demek ki...

    YanıtlaSil
  13. justin bieber'i de analiz edebilir misin?

    YanıtlaSil
  14. Selam :)
    Ben hergün blogunu okuyorum :)
    Justin Bieber ile ilgili analiz yaparmisn ?
    Ben belieberim ama yinede Justinle ilgili bu seyleri de ögrenmek istiyorum . Tskler

    YanıtlaSil
  15. Yahu sen bu cocukların dediklerine kulak asma.Onlarda neyin ne olduğunu çok iyi biliyor.
    Yalnız sormak istediğim bir şey var,bu giydikleri kıyafetleri kendi iradeleriyle seçiyor olamazlar mı anlam içeriğine bakmadan?Yani aşama atladıktan sonra bu bebelerin eline tişörtü verip 'tebrikler,seviye atladın.al bunu giy.' mi diyorlar?

    YanıtlaSil
  16. Lady Gaga hakkında herşeyi analiz eder misin gerçekten çok merak ediyorum. Little monster im ve onun hakkında herşeyi öğrenmek istiyorum iyi kötü ne varsa lütfen cevapla..

    YanıtlaSil
  17. Abi hakikaten süper iş çıkartıyorsun maşaAllah. Bence de bu kadar hasta derecede hayranlık çok saçma.Kör gibiler neredeyse

    YanıtlaSil
  18. Müthişsin yaa heleki şu katty perry analizi. Birde senden rica etsem Nicki Minaj Va Va Voom klibini analiz eder misin merak ediyorum ne anlam içerdiğini

    YanıtlaSil
  19. Galiba sen çok bilim kurgu izliyosun ne görsen o şuraya mensup bunu temsil ediyor bilmem ne diyorsun ilgilendirmiyosa niye uğraşıyosun herkes kendi yaptığından sorumlu kimse sana zorla şunu yapmakla yükümlüsün diye bi şeyde söylemedi heralde kesha olayı gerçek olabilir ama ben zayn'ın böyle bir şey yapacağını sanmıyorum Müslüman olmayan biri evine Allah yazısı olan bir çerçeve almaz . Zayn diğer arkadaşlarına ayak uydurmak için bi takım şeyler yapıyor olabilir onlardan kendini soyutlamamak içindir . sevgililik olayı dünya'da bunu yapmayan bi sen varsın galiba kimseyle çıkmayan fln böyle bi durum olmasaydı evlilik fln nasıl olurdu ? kendi inandığın şeylere bizleride inandırmaya çalışma. ayrıca Zayn'ın orjinal resminde NO H8 diye bi yazı yok o resmi gören herkes bunu bilir sonradan shop'la eklenmiş bir yazı kimseyi kandırmanın alemi yok .

    YanıtlaSil
  20. Selam :D Ben sizin blogunuzu facebook'da bir sayfa paylasti ( Kesha ile ilgili haberinizi ) Böylece 2 günde tüm yazdiklarinizi heycanla okudum acikcasi cok sasdim . Ünlülerin perde arkasinda meger o kadar cok seyler oluyor mus ki. Size bir sorum olacak :)
    Twitter yada Facebook sayfaniz varmi ?
    Birde kac günde/hafta'da bir birsey paylasiyorsunuz ? Ben hergün girip bakiyorum da yeni birsey paylastiniz mi diye.
    Bu arada türkcem cok iyi degildir yurt disinda yasiyorum.
    Umarim bu blogu yazmayi hic birakmassiniz.
    Basarilar diliyorum...

    YanıtlaSil
  21. Lena birsey soracagim.
    Mesela ( DIRECTIONER DEGILIM ; AKSINA ANTICIYIM ) ama Louis ve Liam hakkinda birsey göstermedin. Sorum su ki bu grupda sadece Zayn Harry Niall mi bu isin icindeler yoksa biri olursa tüm grup mu ? Soru biraz sacma olabilir ama bunu gercekten ögrenmek istiyorum.
    Bu arada yanlis anlama ama kac yasindasin ? Yani yazilarin begendigim icin soruyorum. Birde bu isle kac yildan beri ugrasiyorsun ?
    Bence sen su anticiler dinleme devam et cünkü gayet iyisin !

    YanıtlaSil
  22. Bunu yazmakla çok iyi bir şey yaptın bence :) Herkes icin yararlı oldu :) Bir de Katy Perry Last Friday Night klibini analiz eder misin? Teşekkürler şimdiden :)

    YanıtlaSil
  23. Bir sorum olacak.
    Türklerdede var diyorsun :)
    Acaba bi türk sarkicinin klibini'de analiz edermsin ?
    Yoksa yani sadece türk ünlüler ile bir yazi yazabilirmisin ?
    Tsker

    YanıtlaSil
  24. Teşekkürler! :D En kısa zamanda türk klipleriyle ilgili de analiz bekliyorum :D Mesela Bengü'den kimse daha söz etmedi. Benim de analizlerim var YouTube'da :D Hadise - Biz Burdayız ve Sıla - Alain Delon analizleri. Hadise fanları çok başımı ağrıttı o analizden sonra :D Neyse, ben Bengü'nün Korkma Kalbim klibinin analizini bekliyoruuuum :D
    Ve tabii ki Rihanna ve Ke$ha'nın kliplerinin ^^
    Saygılar :D

    YanıtlaSil
  25. sonunda şu 5 ergenin gerçek yüzünü birileri gösterdi. teşekkürler...bunların bu işin içinde olduklarına adım gibi emindim ama ben bu kadar analiz yapamam valla :) o programları falan nasıl biliyosun ya :) yazılarının hepsini okudum ve hepside çok iyi. yeni araştırmalar yaparsan çok sevinirim. keshanın die young, rihannanın diamonds kliplerinin analizini yapmayı düşünüyorum yazmışsın.. kesinlikle yap bence. die youngda bi sürü sembol falan var ama sen daha derin şeyler analiz etmişsindir kesin :) tekrar teşekkürler..

    YanıtlaSil
  26. Arkadaşım onun grup arkadaşları onun müslüman olmasını yadırgamamış sahip çıkmışlar hatta gurur duyuyolar hac kolyesi takmakla kafir olunmaz bana sorarsan sen takar mısın diye hayır takmam onun hem arkadaşları hemde sevgilisi olucak kız müslüman değil onlardan birinin isteğiyle yapmışta olablir ki gruptakilerin böyle bi şey isteyeceğini sanmıyorum insanlar farkında olmadan günde bi çok kez el kol işareti yapıyo çekim anında sahne anında bu o anki refleksle ilgili olan bi şey o anki psikolojiyle ilgili olan bi şey bunu kimse yargılayamaz onların yaptığı bu işaretler onların bi takım gruplara üye olduklarını göstermez sen bazışeyleri yapmakla yükümlü olabilirsin olabilir doğal bi şey sen işini yapıyosan onlarda işini yapıyo anlatabildim mi ?

    YanıtlaSil
  27. ayrıca selena'cığım onlara ergen diyosun sende ergen'din bi aralar senin hayatını araştırsalar Allah bilir neler çıkar neyse iyi günler .

    YanıtlaSil
  28. lena bişi sorcam yazdıklarında haklısında bnde mickey mouseli filan t-shirtler giyiyorum günah mıdır ?? bide katy perry demi lovato bide taylor swift analizi yapar mısın ???

    YanıtlaSil
  29. Allah aşkına her simgeden bi anlam çıkarmaaa ! mickey ve sarı ne alaka beğenmişte almış benimde ona benzer bi tişörtüm var bende mi katil oluyorum kimseyi bilmeden sorgulamayın bence. Güahı senin boynuna unutma diğer dünyada çekersin. Hac işareti takma sebebi diğer dinlere de saygı duyması çünkü annesi Hıristiyan Gelelim Niall'ın tişörtüne ya bi üçgen,kelebek,kurukafa gördün diye hemen çocuğu mitoz bölünme gibi böldün mübarek. Obey şapkası ise bir marka Almanyada çok kullanılır kuzenim almanyada ve Obey ürülerini kullanıyor. Zayn'in 666 ve ok işareti Vogue Teen Dergisi için çekilmiştir ok işaretli olan kafama sıkar giderim anlamını taşırr :D gülddüm.Zayn'in takma bıyığı klip için yapılmıştır One thing klibi için anlamı falanda yoktur her şeyden bi halt çıkarma, vee 666 işaretini her ergen genç kız veya erkekler fotoğraflarıda çokça kullanılıyorr. Harry' nin tişörtündeki üçgen ve gökküşağı ise The Farevell Tour 1973 rock grubunun simgesi. Harry,Louis ve Zayn'ın danslarıı One direction'un has danslarındandır bu dansların benzerlerini kliplerde bulabilirsin Umarım açıklayıcı gelmiştir saygılar. Bu arada birilerini yargılamadan önce kendine bak belki üçgen, gökkuşağı, kurukafa, kelebek vs. gibisi ve fazlasını bulursun kendindee haydi öptüm bb.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Directioner detected :D Kızım gerizekalı mısın. :D Onları giydi diye katil olmadı, onlar sembolik sembolik. Ve hiç bir şey uydurma değil. Haça gelince, o zaman her kes taksın yaa biz de takalım hatta :/ 666 savunman da hiç tutmamış :D Onu kullananların hepsi akıl kontrolüne maruz kalan köleler. Neyse ya kime anlatıyorum ki? Sen de az-çok akıl kontrolüne maruz kalmışsın. Ben mesela bir Little Monster'im, ama Lady Gaga'nın Illuminati üyesi olduğunu inkar etmiyorum.

      Sil
    2. çünkü onlar Illuminati değil. Sembolik sembolik diyp duruyorsun paylaşan kişi sembolleri yanlış tanıtmış kusura bakmaa ben directioner değilim bu arada sadece magazin sayfam var sosyal paylaşım sitelerinde. İllüminati olsalardı inkar etmezdim zaten. 666 ya gelince seninde saf ve ötesi ergen arkadaşların vardır :D biraz ararsan bu işareti yapanları her yerde bulabilirsin bulunca da kendi aklıa sok ki azıcık çalışsın :)

      Sil
  30. Ben directionerdim ama sayende artık değilim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
    2. One directionda illu olabilir .Çünkü x factor zaten onların yarışması.

      Sil
    3. Lena kendini yormuş araştırmışsın ama burdaki olay ALLAH la kul arasında kendini boşa yoruyorsun biz zayn i harry niall ı liam ılouis i bu şekilde kabul ediyoruz sana yeterli bi cevap olmuştur galiba.

      Sil
  31. Bu yazıyı yazan ayrı mal okuyup inanlarda ayrı bir salak hgdgfdghfhdfhfhjfdjfdf çok güldürdün beni admin uff karnım ağrıdı :D her tek göz illuminati ise ben başkanıyım benimde mickeyli t-shirtüm var hadi bana ilu deyin sebest off salak admin off :D

    YanıtlaSil
  32. Afedersin de o harrynin tisortundeki bir sarki grubunun simgesi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerizekalı o şarkı grubunun simgesi olabilir fakat bir anlam taşıyor heralde ne gerizekalı ot beyinlisiniz siz ya sikkolar sizi

      Sil
  33. No H8 hariç diğerleri tesadüf geliyor bana .Ama bilmiyorum.Sen araştırmışsın falanda bu simgeler çok saçma.Bence bukadarda uçmuş olamaz insanlık.Ama hala hiçbir fikrim yok.Yani cinler,şeytanlar.. Korkarak okudum zaten.Ve bütün arşivlerini okudum.Yani One Direction,Britney Spears,Rihanna,Kesha hepside cinlerin himayesi altındamı ? Birde birşey sorucam Cinler her insanın içine girebilirmi?? Örneğin benim içime girermi :D Çok saçma oldu ama merak ediyorum.Ben bunları arkdaşlarıma anlatım hepsi güldü ve bana kızdı :(
    Of Ben one directionu seviyodum yaa ama sevgim azaldı :(

    YanıtlaSil
  34. Diyorum ki, işin gücün yok bunu mu araştırdın?
    Yazık...

    YanıtlaSil
  35. One Direction'u seviyordum ama şimdi sevgim azaldı nasıl bir yorumdur lan?! Sevmiyorsan yürü git, sonuna kadar Directioner'ım.
    Onların gay olmadığını eninde sonunda anlayacaksınız, bu kadar kıskanmayın abi.

    Ve bunu araştırıp yazana sesleniyorum: ****** ***

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kim kıskanır ki onların saçma hayatlarını.
      Hem ayrıca işiniz gücünüz yokmu lan sizin böyle salakların neyle ilgilendiğinden kime taptığından size ne .siz bırakın bu işleri kendi hayatınızı düşünsenize siz.Allah 'ın sizden istedikleri var gidin namaz kılın,Kur-an okuyun.Kaç defa Kur-an okudun şimdiye kadar yada kaç defa namaz kıldın.Şuanda namaz kılmak isteyipte üşenen okadar insan varki.nasıl bi dünya oldu.dünyanın sonu yaklaşıyo heralde salakların sayısı arttığına göre..

      Sil
  36. SAYENDE ŞUAN SANA BİR TARAFIMLA GÜLÜYORUM, İYİ GÜLDÜRDÜN LAN!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi bol bol gül sonra çok ağlayacaksın.

      Sil
  37. Ben hala sizi anlamıyorum ya kız bu kadar kanıt bulmuş siz hala.. Gözleriniz kaç derece miyop olum sizin???
    Biraz mantıklı düşünün bunları sevince elinize ne geçiyor yada bunları sevmezseniz ne kaybedeceksiniz ki sevdinizde ne oldu ?hem türkiyeye gelse milyonlarca hayran arasından size özel bişey yapacağını falanmı sanıyosun yapsada bişey değişmez.Sevgilisi bile var çocuğun .
    Lena'nında dediği gibi onların kişilik özelliklerini bile bilmiyosunuz.Sadece fotoğraflarına bakıyosun .ayrıca Lena çok haklısın zayn evet yakışıklı ama onu Yaradan kim bilir ne kadar güzel ?
    Siz onu Yaradanı değil zayni ön planda tutuyosunuz ve ne kadar yanlış birşey yaptığınızdan haberiniz yok !!
    Hala saftirikler gibi zayn şunu demiş Oyş zayn ne tatlı vb. diyip kandırın kendinizi .zayn hakkında yazılanların yarısından çoğu o sayfa adminlerinin uydurması.Ha bu arada güzel uyduruyolar.Sizde güzel yemişsiniz.

    YanıtlaSil
  38. Bakıyorum da diğer konulara bu kadar yorum gelmezken , konu 1D olunca burayı Directioner'lar basmış ? Çok ta doğru yazmış , kimse gelipte " o yapmaz öyle şey " demesin. Bunlar gerçekte olan şeyler. Tabii siz bunu görmeyi istemiyorsunuz o başka.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akıllı birileri varmış demekki.Ağzına sağlık :D

      Sil
    2. Eyvallah. :D

      Sil
  39. Oha lan inanmayanlar var :DFSsd:DG Üst üste ikinci yorumum olacak ama yazmadan edemedim :DFDSFD Hee amk sizin köy daha büyük :DFS:FDSgds

    YanıtlaSil
  40. Ya bişey sorucam şu katy perry cin meselesi filan onu okumaya başlayınca korktum diyelimki içimizde cin var onun içimizde olduğunu nasıl anlıycaz sadece gözler ve uykusuzluk ile mi ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya benim arkadaşımın huyları sürekli değişiyo korkuyorum bi iyi davranıyo bi kötü .s.s

      Sil
  41. abi bu kadın saçmalamış allah ve kul arasındaki duruma kimse karışmaz eğerki özel bir gücü falan varsa engel olsun biz onu öyle seviyoruz

    YanıtlaSil
  42. Tesadüf eseri söylediğin çoğu şey. Bir kere Harry'nin giydiği tişört Pink Floyd tişörtü

    YanıtlaSil
  43. Tesadüf çünkü o giydiği tişörtleri biz de giyiyoruz, o kolyeleri biz de takıyoruz ama amacıımız o değil. Sadece onlar göz önünde olduğu için illa bir şey bulacaksınız onlarda. İlla adları kötüye çıkacak.

    YanıtlaSil
  44. Allah yardımcın olsun be canım. Gidipte en inatçı insanlara anlatıyosun. Onlar laf anlamazlar gözlerinin önüne perde imiş ve o perdeye yansıtılandan başka bişey görmüyorlar. Sen anlatarak onları ve bizi bilinçlendirmeye çalışıyorsun ki teşekkürler ama onlar anlamıyor. En azından sen uyardın onlar öbür tarafta görürler.

    kesha ve rihannanın klip analizini yapmışken birde the wanted ile ilgili birşey yazarmısın? Çünkü varsa öğrenmek istiyorum rihannayıda the wantedi da seviyordum fakat senin yazılarını okuyunca bi rihannadan soğudum. aynı vakayı the wantedda da yaşamak istemem ama bilmek cahillikten iyidir.

    YanıtlaSil
  45. lena haklı arkadaşlar, boşuna göt yırtmanın lüzumu yok. eğer siz müslümanım diyor ve Allahın emir ve yasaklarına karşı geliyorsanız kusra bakmayın siz müslüman değilsiniz. size 1d ile cehennemde mutluluklar. facebook.com/abdullahislam98

    YanıtlaSil
  46. Bazı mal directionerler buraya basmış kanıtları inkar ediyorlar ''EVET BENDE ANTİYİM O GRUBA'' bıktım artık benim tanıdıklarımın yarısı directioner olmuş yok neymiş ben zayn malikle evlenecem diye düşünceler uydurmuşlar bazı resimleri gördüm benden küçükler 10-11 yaşında çocukların yaptıklarına yemin ediyorumki bu gidişle tek bir müslüman bile kalmayacak bu dünyada bazı directionerler senin yaptığın zayn malik analizini görmüş ama yedirememişler çünkü hala one directionun kölesi olmaya devam ediyorlar sana dış görünüş konusunda çok katılıyorum harry taylor swiftle çıkıyor diye haberler çıkmış benim tanıdığım birkaç directioner üzülmüş hatta birisi bile ağladı bazı sayfalarda görüyorum bidaha asla one direction gibi bir grup dünyaya gelmicekmiş allah aşkına ne gelmicekmişi okadarmı yakışıklılar ? onlarıda ALLAH yarattı sonuçta ama dış görünüş konusunda aşırı abartıyorlar ama daha bişiyin bile farkında değiller dış görünüşlerinden dolayı hep ödül alıyorlar ama yaptıkları sıradan müziklerle bence çok sıradan bir grup olduğu belli senin blogunada bayılıyorum hatta takip ediyorum hergün bakıyorum varmı yeni klip analizleri semboller konular yenilerinide merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  47. Bu BETA/DELTA olayı tam olarak açıklayabilirmisiniz? Bunların hakkında bilgi alabileceğim herhangi bir site var mı? Çok kafam karıştı.

    YanıtlaSil
  48. 1Dyi savunmak gibi olmasını istemiyorum, sadece sormak/söylemek istediğim bir kaç şey var.
    1- Saçı iki renge boyatmak iki karakteri temsil eder demişsin, bir çok insan bunu yıllardır yapıyor. Ben de dahil.
    2- Hayvan şapkaları, başlıklarıyla illunun alakası ne ? Herkes bunları takıyor.
    3- Bıyık şu an aklına gelip gelmeyecek her yerde kullanılıyor. Bunun da illuyla veya çift cinsiyetle bir alakası yok.
    4- Üçgenli tişört pink floyd grubunun simgesi, hatta altında tur tarihi yazıyor, bunun illuyla alakası oldugunu sanmıyorum.
    5- NOH8 kampanyası geylere ve lezbiyenlere verilen destek kampanyası değildir, NOH8 kampanyası insanların her anlamda farklılıklarına karşı gelmeyi amaçlayan bir kampanyadır. Diyelim ki öyle, Zayn'in NOH8'e destek vermediğini ve o resmin hayranlar tarafından yapılan bir resim olduğunu sanıyordum.

    YanıtlaSil
  49. Harika. Çok doğru yazmışsın... Bi sonraki yazın ne zaman? Sabırsızlanıyorum. Lütfen bir an önce yap...

    YanıtlaSil
  50. Yorumlardan da anlaşılacağı gibi sistemin insanlar üzerindeki etkisi büyük.İnsanla körleşmiş.Doğruyu göremiyorlar.Gerçekler yerine yalanları tercih ediyolar.Tek yaptıkları kendilerini kandırmak.Aslında biliyorlar senin dediklerinin doğru olduğunu ama yediremiyolar kendilerine.Yazık çok yazık.Bu arada seni çok takdir ettim.İnsanları bilinçlendirmek için üşenmemişsin bu blogu açmışsın.Umarım amacına ulaşır ve insanların bilinçlenmesine vesile olursun.Başarılarının devamını dilerim.Yeni yazılarını bekliyorum.

    YanıtlaSil
  51. haç takan müslüman mı olur diyosunuz ama zayn onu takarken de açıkladı zaten benim tüm dinlere saygım var lütfen sizde bemi dinimme saygı gösterin dedi herşeyi bilip bilmeden konuşma . ayrıca OBEY çok yaygın bi marka . ve son olarak da mickey mouse diyosun bende mickey mouse giyiyom ben müslüman değil miyim şimdi veya bende obey giyiyom müslüman değilim dimi ?

    YanıtlaSil
  52. senin bu yaptigin hic dogru degil ! sanane ? t-shirt giymis ona bisey diyorsun, pantalon giymis onu bisey yaziyorsun, satcalirinda renk var, gine dir dir dir ! yeter anladin mi? sanki türkyede ünlürer daha iyi.. sevgilisi var diye, hemen ötü mi oluyor ? o londra'da yasiyor, orada yasama tarsi bambaska ! onun icin de kolay degil biliyormusun ? okulda onunla cok kisi dalga geciyordu müslüman oldugu icin ! sene bu onun icin kolaymidi ? oda az cekmedi, bi birak oglani ! biz onu seviyoruz ve hep de onu sevicegiz ! sen istedigini düsün ona bisey demiyorum ama sen internete acikliyorsun ! onun giyim tarsindan sanane ? ben onu anlamiyorum. bide o tam müsliman degil. sadece babasi.

    YanıtlaSil
  53. Bak yazdıkların doğru olabilir ki muhtemelen doğrudur ben sadece şuna deyinmek istiyorum belkide o tişörtleri (mickey fare vs.) bilmeden giyiyordur ya da OBEY sadece marka olarak tamam iyi yanından düşünüyor olabilirim ama Harry'nin üstündeki tişört 'Pink Floyd' adlı grubun benzerini Louis de giymişti.

    YanıtlaSil
  54. çok yüklendiniz bu arada bende müslümanım orucumu tutuyorum namazımı kılıyorum ama hayvanlı şapka benimde var ? benimde kırmızı ayaakkabı sarı tüşört kırmızı pantolonlarım var hatta şimdi üstümdeler o nolcak bende mi ateistim ? bende mi dinden çıktım ? Kuran-ı Kerim bitirdim ben okumadım annem okudu ben yanındayken hiç öyle birşey yazmıyor tamam dövme yasak.Ama Zayn Hristiyan bir ülkede tıpkı ülkemizde Hristiyanların olduğu gibi..

    YanıtlaSil
  55. Burdakilerin ne kadar dogru oldugunu bilemem ama şu bir gercekki onlar her zaman göz önundeler. Ayrica her şey illuya bağliyorsunuz ya sinir oluyorum. Gelelim asil konumuza, ingiltere gibi bir yerde müslümanligi gerektigi gibi yaşamak çok mu kolay ? Allah aşkina sen bir müslüman ülkenin vatandaşi olarak dinini ne kadar yaşiyorsun ? Zayn'ne gelirsek onun kalbini neler hissettigini yada dinini ne kadar yaşadigini sen bilemezsin ve yargilayamazsin!!! Ayrica her şeyi illuya baglamayi kesin. Biz onu dini icin degil Zayn oldugu için seviyoruz.

    YanıtlaSil
  56. Her şeyden bir şeyler çıkarıyorsunuz.Ben de kendime tişört almıştım.Üzerinde küçük bir haç işareti var,köpeğin tasmasındaydı.Fark etmedim.Aradan 1 yıl geçtikten sonra fark ettim.Ben de mi hristiyanım?hayır.Her gece Allah'a dua ediyorum,ondan başkasına tapmıyorum.Kimileri de var.Twitterda müslüman olduğu için adının yanına haç işareti koyuyor.Bazıları ise zevk amaçlı takar haç kolyesini.Bizim okulda matematikte kullandığımız + işareti var.O da haç işareti gibi.Ama kullanıyoruz.Onun dışında çocuk müslüman diye hakkında çıkmayan haberler kalmadı.Diğer dinlere saygı duyduğunu anlatmak için takmştır.Dövmeye gelince.Diyelim ki ben ünlü olsam,koluma kalp dövmesi yaptırsam,yanına kelebek yaptırsam;şeytana olan aşkındandır derler.Her şeyin içinde bir şey vardır.Kimse bilemez onun müslüman mı yoksa başka dinden mi olduğunu.Bilip bilmeden kimseyi yargılamaya hakkımız yok.BİRİNİ YARGILAMAK SADECE ALLAH'A ÖZELDİR!

    YanıtlaSil
  57. Lena , gözümün önünü açtın hiç düşünmemştm bunları ve kanıtlarında var Bravoo ! Directionerr değilim artık Teşşekkür ederm Lenaa

    YanıtlaSil
  58. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  59. Fakat biliyorsun ki hiçbir ünlü kendi isteğiyle girmiyor örgütlere ayrıca diamonds da Chris'le yaşadığı aşktan başka birşeyden bahsetmiyor Rihanna saçmalamayın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın çoğu ünlü katy one dırectıon falan hiçbiri isteyerek girmiyo aslında Katy Perry nin Wide awake şarkısını izler ve dinlerseniz anlarsınız zaten klibinde maske takmış insanlar var onları şeytan olarak görüyo illu olmaktan çıkmak istediğini anlatmak istiyo ve öylede hayal ediyo ama en sonunda eski hayatına dönüyo klipte bunlar doğru ayrıca sayfanın kurucusu bi bok bilmeden konuşma bi zahmet sanamı düşüyo milletin inancı milleti yargılayıp dedikosunu yaparak sen günah işliyosun sende bunun hesabını verceksin sana tavsiyem kapa çeneni otur kıçının üstüne . !

      Sil
  60. herkes dinini,düşüncelerini,ya da dışa vurmak istemediği özelliklerini kendi içinde saklayıp bunu dışa vurmak istemeyebilir.Çünkü dışlanmaktan korkarlar.Bu herkesin en az 1 kere başına gelen bir şeydir.Haklı değil miyim ? Bende bir directioner'ım senin tüm bu yazdıklarına saygıda duyuyorum fakat çoğu kişinin dediği gibi Allah ile kul arasına kimse giremez.Sen bu kadar araştırmayı sırf bizim gözümüzü açmak için yazmış olabilirsin fakat kimse sana inanmak zorundada değil ! Sonuç olarak onları hala seviyorum ve onlar gibi birçok yabancı sanatçılarıda seviyorum ama onları sevmem ya da onların sevdiklerini sevmem beni dinsiz yapmaz.Kimseyi dinsiz yapmaz.Sonuçta herkes kendini bilir..!

    YanıtlaSil
  61. Ya bence gerçekliği oladabilir ama herşeyin belkide bi açıklaması vardır çok ünlü obey markalı ürünler kullanıyor öncelikle buna inanmadım ve ayrıca müslüman olmasa bile herkesin kendi seçimi ben bi Directioner'ım ama bi o kadar Allah'a da sağdığım onlar belki Allah'a inanmıyolardır ama bizim onların hayranı olmamız, şarkılarını dinlememiz, resimlerini görüp oof çok tatlı yerim gibi yorumlar yapmamız Allah'ı sevmediğimiz veya müslüman olmadığımız anlamına gelmez sende ispatlamaya çalışıyosun ama ben çoğunun doğruluğuna inanmıyorum doğruda olsa dediğim gibi herkesin kendi kararı onları çok seviyorum evet ama Allah'a inanıyorum müslümanım isanların kararını değiştirmeye uğraşmayın lütfen hepsinin bi açıklaması olabilir kuru kafayı bende giyiyorum ama çok hoşuma giden bi tür..Bardağı boş tarafından görmek bence çok yanlış..Burda herkesi kötülemişsiniz ve bu çok yanlış onları çok sevmemiz bizi dinsiz yapmaz.Lütfen herşeyi birde bardağın dolu tarafından daha mantıklı düşünün derim.Ayrıca biz kör falanda değiliz..!

    YanıtlaSil
  62. Kızım asıl sen bilip bilmeden insanları yargılayarak dedikodu yaparak günaha giriyon amk sanki sen yanmıycan dırectıoner lere göre sen Zayn'in kılı olamazsın ok ?

    YanıtlaSil
  63. yazdıkların doğru olabilir belki ama dünyada bunları yapan tek müslaman ünlü zayn değil ayrıca sevgili olması yazmışsın sanki senin sevgilin yok

    YanıtlaSil
  64. kız doğru söylüyor olabilir . benim bundan cıkardığım şey hiç kimseye çok hayran olmayacaksın allah c.c ve peygamberimiz dışında. çünki insanoğlunun nasıl bir şey oldugunu hiç kimseçözemez. bir şeyine daha katılıyorum belkide zayn müslüman değil o katıldıgı şwy müslümanlarıda dinden cıkarmak için yaptı. bende ço ktakmıştım zayne . ama şimdi anlıyorum ki onun yüzünden dinimden vazgeçemem. benim kuzenimde directioner'dı. ama bıraktı. bilmiyorum .. the wanted shakira one direction çok sevdiğim ünlülerden bir kaçıydı. müziklerine hayrandım. dinlemekte dinime zarar verirmi?

    YanıtlaSil
  65. illuminatiden olan ünlüler saklamak, inkar etmekten yana değildir. aksine onları seven insanlara bunun doğru olduğu mesajını vermek için dışa vurmak isterler. kıyafetler söz açacak olursak da seninde benimde kullandığım birçok şeyde illuminati simgeleri söz konusu. önemli olan bilinçli olmaktır, bilinçli olursan etkilenmezsin. ben buna inanmak istemiyorum, pekala gerçek olabilir fakat bunların tesadüf olmayacağı ihtimali olduğu gibi tesadüf olabileceği ihtimalide göz önüne alınmalıdır. caddede yanından geçen birinde de bir sürü illuminati simgesi olan birini görebilirsin, ona mason diyebilir misin? yoksa bilinçsiz mi? sen bu markaları kullanmayabilirsin, dikkat edebilirsin ama yine televizyonlarda bilgisayarlarda ve daha birçok yerde bu karşına çıkacak. tekrar söylüyorum önemli olan bilinçli olmak. bende directionerım inanmak istemiyorum ama dediğim gibi bu gerçekte olabilir. müzikleri hoşuma gidiyor onları seviyorum. ama iş kesinlikle bilinçli olmakta bitiyor. bilinçli olduğum sürece, bilinçli olduğumuz sürece hiçbir şeyin bizi etkileyeceğini düşünmüyorum

    YanıtlaSil
  66. en başta bende zayn'e karşı sevecen yaklaştım.sonra takip etmeye başladıktan sonra sevgilisinin olması üstelik öyle masum bi şeyde değil..sonra dövme yaptırması felan soğudum şimdi daha çok soğudum. teşekkürler :)yaa zaten herşey gözle görünür şekilde yapılıyor .. tamam takip edin ama yaptığı şeyleride görmezden gelmeyin gizlemete çalışmayın bence ..

    YanıtlaSil
  67. insallah doğru değildir.

    YanıtlaSil
  68. Belki digerleri dogru olabilir ama dovme yaptimasi sevgilisi olmasi sarkici olmasi gunah degil ve o 666 li fotografta onunla dalga geciyo cunku o sol goz ile yapiliyor ben bir directioner degilim evet eskiden oleydim ama artik degilim cunku cok abarttiklarini dusunuyorum ama zaynin yaptiklari ve o escinsel seylerine uye olmasi onu escinsel yapmaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle aslında zina dövme ve şarkı söylemek çok günah ama herkes yaşadığı döneme göre hesaba çekileceği için artık bunları insanlar göz ardı ediyo tabi bunlarında hesabı alıncak ve bunların cezasını çekmeden cennete giremiyceksin

      Sil
  69. Sen çokmu dininde imanında birisin madem anticisin 1D'nin hayatından sanane kardeşim haç takmakla müslümanlıktan çıkılmaz atıyosun bari düzgün at sen şu anda Zayn'nin yaptıklarını araştırmayı bırak kendi ülkende neler neler var ben ülkemi kötülemek istemem ama gerçek şuki Türkiye'de bunların daha fazlası var müslümanız ama bi tanemiz bile düzgün dininde imanında değiliz bu bi gerçek yabancılar için dövme yaptırmak çok doğal artık türkler içinde çok doğal bi yazı yazıyosan yalan yanlış değil düzgün bi şekilde yazıcaksın Zayn müslüman olmaktan gurur duyuyo ve bunu gösteriş amaçlı yapmıyo açıklama yapmıştı onu neden yazmadın o fotoğraf için paparazilerin yak ?aladığı en güzel fotoğraf demişti bunu neden yazmadın ? Bunları yapmanızın tek nedeni kıskançlık !

    YanıtlaSil
  70. Kesinlikle Rihanna - Diamonds analizi de yapmanı istiyorum, bu yazını çok beğendim bundan sonra takipçinim ^^ Birilerine bir şeyleri gösteriyorsun ama o birilerinden %3'ü bunun gerçek anlamda farkına varıyordur. Yoksa günümüz ergenlik çağındaki her şeye sahip asi çocuklara bu yollarla bir şeyler anlatılmaz, biz yobaz oluruz-cahilin önde yürüyenleri oluruz. Tekrardan teşekkürler.

    Ayrıca kardeşim de Zayn hayranı ama yazını beğendi, yalnız yazının sonundaki Katy Perry olayında kardeşim ona hayran olduğun için onu koruduğunu düşünüyor. Bunun öyle olup olmadığını da kardeşime açıklar mısın?

    YanıtlaSil
  71. Senin düşüncelerini desteklemiyorum ve saygı duyuyorum.Fakat doğru bilgi vermediğin takdirde bişey yazmana gerek yok.Zayn'in annesi evlendikten sonra müslüman oldu.Göz,kelebek,ankakuşlu t-shirt giyiyorsun diye kimse sana illucu demez.Zayn'i ve One Direction'u kimse dini için sevmiyor.Biraz araştırma yapsaydı ve kısacası Wikipedia'yı okusaydın -ki wikipedia bir hıristiyan araştırma sitesi- doğru bilgileri bulurdun.Zayn ibadetini yapar yapmaz bizi ve seni ilgilendirmez.Zayn ibadetini ki kastım sadece dua tmek değil yapıyor.Zayn ibadetlerini gizli yapıyor ve ibadetler Allah ve kul arasındadır.Yani zaten gizli yapılması gerekir.Zay dini inancından dolayı dışlandı ama o Ben Mülüman'ım demeye devam etti.Sen biraz araştırma yap ,empati kur ve öyle düşüncelerini yaz. Düşüncelerim bu ve ben adımı vermekten çekinmiyorum.https://twitter.com/ElifYrd

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır sen önplanda olmassın.Düşüncelerini dile getiriyorsan ismini ver.Bunları yazacak kadar cesaretin varsa ismini verecek kadar cesaretinde vardır.

      Sil
  72. Baksana, araştırmana saygı duyuyorum o kadar araştırmışsın falan da, onun illuminatı vb. inançlara bağlı olması beni ilgilendirmiyor, beni ilgilendiren sesi. sadece müzik. onun ne yaptığını yargılamadan doğru veya yanlış, onu seviyorum. ve kötü olarak ne yapıyorsa beni alakadar etmiyor. beni, bizi alakadar eden onun sesi. ayrıca bir haç takmasının nedeni kendine özgüdür onun ne düşünceyle takdığını yalnızca Allah ve o bilir. Amacı hristyan olduğunu göstermekte olabilir, diğer dinlere saygısı olduğunu göstermekte. ve Liam bir röportajında; "zayn'in evine Allah yazılı tablo aldım tablolarını duvarlara asmayı seviyor." Liam hristyan ama Allah tablosu almış. Müslüman mı oluyor? gerçekten daha irdelemen gereken çok konu var dostum. bil istedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beni ilgilendirmiyor çünkü benim elimden gelen birşey yok onunla konuşma şansım yok ona bunun yanlış birşey olduğunu söyleyemem ve inan bana gerçekten beni ilgilendiren müziği yaptığı işi düzgün yapıyor mu yapıyor. ben kulağa önem veriyorum yüzüne giyinişine veya tavırlarına değil. benim nasıl bir müslüman olduğum allah ın bileceği birşey elimden geldiğince ibadetlerimi yapıyorum. ama ben müslümanım. asla başkasının dinini yargılayamam hangi dine veya bir gruba mensup bilmiyorum ama dediğim gibi beni ilgilendirmiyor.

      Sil
  73. Katılıyorum. Her ne kadar 1D'yi sevsemde bunun olduğu da bir gerçek. Gerçekleri su yüzüne çıkarınca insanlara batıyor belli ki. Tebrik ederim. Başarılı bir yazı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum 1D yi sevsem bile bunu yalanlayamam.

      Sil
  74. Saçlarının önünü boyatması hakkında birşey diyeceğim. O sarı olan yerleri sildirdi bu ne anlama geliyor olabilir?

    YanıtlaSil
  75. Gerçekten haklısın ayetleri hepsini araştırdım kutluyorum çok iyi iş çıkarmışsın Bu arada doğru yolu gösterdin çok saol

    YanıtlaSil
  76. Doğrusunu söylemek gerekirse mantıklı acıklama yapmışsın tamam ama bunları takmayacak çok Directioner var. Bende Directioner'ım ve sormuşsun '' Directioner olmak sana ne kazandırdı? '' peki senin bu blogda bir şeyler yazman sana ne kazandırdı? Belki bir kaç ilgi çektin falan filan. Bana da bir şey kazandırmadı ama zaman geçiriyoruz ve evet aramızda kafayı fazla bozmuş insanlar var. Onların sadece müzikleri ile ilgileniyoruz ve milyonlarca insan bir sürü hayranlar ünlülere aşık resmen. Blogunun çoğu İllu ve daha bir çok saçma sapan ezoterik dinden bahsediyor. Tamam araştırma yapmışsın ona bir şey demiyorum ama neden biraz olsun gerçek hayata dönmüyorsun. Bende müslümanım ve bununla saygı duyuyorum. Çünkü kendimi seçilmiş biri gibi görüyorum. Tüm Müslümanlar öyle. Rica ediyorum bırak bu konuları çünkü cidden senin için iyi değil. Yazdıklarımı saçma bulabilirsin ama insanoğlunu değiştiremezsin. Sen ne dersen de o insan One Directionu Zayn'ni ve diğerlerini halen sevecek. Bilgilendirmek iyidir ama soğutmaya kalkmak iyi bir şey değil. Umarım beni iyi anlamışsındır. :)

    YanıtlaSil
  77. Arkadaşlar biz sizin fanlığınıza karışmıyoruz. Arkadaş çok güzel anlatmış artık anlamaya çalışmasıda size düşer. İlk önce şunu bilin; Araştırılıp yazılmış hiçbir şeye bu böyle değil diyemezsiniz. Madem bilmiyorsun dik kafalılık yapıpta kendini düşürme. Sizin bu anlamamaya çalışmanız yüzünden insanlar sizinle bu kadar dalga geçiyor işte. Okuduğunuz şeylerden biraz ders çıkarmaya, okurken kendinize sormaya çalışırsanız bu durumda olmazsınız zaten. Gelmiş diyor ki: ''Directioner değilim diyor kendinden utansın directionerlikten çıkarılacak.'' Sen, (olayı sadece ONE DİRECTİON açısından değerlendirmeyin)şeytan için çalışan bilmem ne yapan insana TAPACAK KADAR HAYRAN OLURSAN, onun yaptığı şeyleri örnek görüp, onaylarsan ileri zamanda aynısını yaparsın. Bir düşün bakalım Directionerlikten çıkmak mı daha önemli dinden çıkmak mı ? Şunu bilin; Herkes tam Müslüman, bir Zayn değil demiyor burda. Madem zayn Müslüman olmasına rağmen yasak olan bu kadar şeyi yapıyor o onun günahı karışamayız. Ama sende haddini bilip, ''nerden çıkarıyosun yiiaaa zayn bir müslümaaan!!'' demeyeceksin. Nereden biliyorsun ? Fan olun veya olmayın. Sizin hayranları olmanız sorun değil, burada sorun olan onlara bu derece bağlanmış olmanız. Biraz sarsılın kendinize gelin. Ha birde gelip burada insanların görüşlerine neymiş kıt beyinli, beynine bilmem ne yapayım demeyin. Çünkü inanın siz onları koruyacağız derken kendini batırıyorsunuz. Sonra gelip sırf hayranız diye ergen bilmem ne diyorlar diyorsunuz. O insanlar size hayran olduğunuz için değil, kendi gururunuzu umursamayacak kadar düştüğünüz için öyle diyorlar, ayrıca o sözler hepinize değil, bazı ergenlik dönemine yeni girmiş olanlar için söyleniyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya açık açık hayran olmamıza laf ediyorsunuz neyin kafasındasınız ?

      Sil
  78. Gülmekten zor geldim sonuna. Bunu okuduktan sonra ilk olarak şunu belirtmeliyim 10 dakikamı boşuna harcadım. Burda yazan her şey ama her o kadar büyük bir saçmalık ki buna inanan insanlar olduğunu düşünmek bile cidden ne hallere düştüğümüzü merak ettiriyor.

    İlluminati zaten ayrıca büyük bir saçmalık hiçbir şekilde ona inanmadığım gibi sen burda gidip daha da saçma şeyler bulmuşsun buna anca bravo denir. Zayn'i yalnızca müslüman ve yakışıklı olduğu için seven insanlar olduğunu da ilk burada okudum o da ayrıca büyük bir uydurma.

    Burda yazdığın şeyler yok olayı dine bağlama şudur budur cidden zorlama olmuş. Sen insanların gözünü açmaya çalıştığını zannediyosun ama asıl uyanmaya ihtiyacı olan sensin.

    Senin gibi düşünen insanların olduğunu öğrenmek beni hayal kırıklığına uğratmaktan başka hiç bir şey sağlamadı bana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yalnız İllu cidden var ama sadece bilimle ile uğraştılar böyle saçma saçma şarkıcı toplamak falan ile işleri yok. Ya cidden merak ediyorum neden bir kez olsun kitap okumuyorsunuz. İlluminatinin anlamı zaten '' Aydınlanmış Olanlar'' şarkıcılıkla ne alakası var Allah aşkına ?

      Sil
    2. İlluminati zaten aydınlanmış olanları içine alıyor. Etrafında ne kadar popüler sanatçı varsa onlardan başlar. Çünkü onların popülerliği sayesinde bu daha çok yayılır. Bu şekilde alakası var.

      Sil
  79. directionerlıktan çıkmadım ama dediklerinin hepsi doğru haklısın :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bile bile devam etmek daha büyük günah olmaz mı sence ?

      Sil
  80. Körsünüz :) Devam edin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadaşım gel bi' alnından öpücem. :D

      Sil
  81. Lena kendi hakkında bi blog yazar mısın?Gerçekten merak ettim.Blogların güzel inanmak yada inanmamak bize kalmış ama bazıları zaten apaçık ortada

    YanıtlaSil
  82. off malmısınız "Zayn ve 666" işaretinde sağ gözü daire içine alınmalıydı salak insan bende müslümanım ve ayrıca zayn iki dinede saygı duyuyo beyinsiz siz hepiniz dönek directionersiniz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. buradada yanlışsın çünkü biz iki dindedir demiyoruz ikisinede saygı duyuyor diyoruz hangisini seçer o onun bbileceği iş saçma cevaplar verme!

      Sil
    2. dönek olmayı kabul ediyorum bu kız benim gözümü açtı yeterki dinimizde dönek olmayalım ;)

      Sil
  83. Hadi diyelim hepsi doğru. Benim komiğime giden şapka, bıyık ve verdiği pozlara olan yorumun. O giydikleri şapkaları dışarıda görsek "ay çok şekermiş" deriz, belki de alırız. Bu da mi bizi tamamen cinselliği düşünür hale getiriyor?
    O bıyıkları özellikle son bir kaç aydır sanal ortam başta olmak üzere her yerde görüyoruz, bıyığı espiri olarak sanal ortamda paylaşıyoruz eş cinsel karakterimiz mi var demek oluyor?
    Zayn'ın yukarıdaki o pozlarını (hadi her zaman değil, samimi arkadaşların ile birlikteyken çekildiğin fotoğraflarında) elbet kullanmışsındır. Bizler 666'yi veya Baphomet'in okçu işaretini bilerek/ illuminatiden olduğumuzdan (!) dolayı mı kasten poz veriyoruz?
    ...
    Ben de bir directioner'ım. Elhamdülillah Müslüman'ım. Eminim o sıradan directioner ergenlerden olduğum için savunuyorumdur, gözünde. Ama madem eleştiriyorsun neden bazı olayları atladın? Hatırlatırım Zayn müslüman olduğu için terörist damgası yemişti!
    Arkadaşım madem dinimiz hakkında fransız değilsin, ayetlere de sık sık yer vermişsin, ya Zayn'ın bunlarla hiçbir alakası yoksa sen bunun ahiret kısmını düşünmüyor musun? Sonuçta o sana kendini öyle değilim, böyleyim diye savunamıyor, O'nu savunan bizleri de kale almıyorsun..

    Cevabını merak ediyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şapkaya şekermiş dedim aldım. Peki ya pozlar & bıyık? Madem masonlar diğer ünlüler gibi kliplerine neden yansıtmadılar? Masonlar ise Rihanna, Katy Perry, Kesha gibi her yerde kendilerinin masonluğunu belli etmiyorlar. Ayrıca Zayn kendi vücudunu gösteriyor da demişsin Türkiye'deki müslümanlar çok mu derli toplu acaba?

      Sil
  84. 1. olarak onların ne yaptığı seni ilgilendirmiyo. onlar ne yapııyosa kendilerine yapıyolar ayrıca sen emin olmadan byle konuşuyrsun ama bi insana iftira da atmş olablrsn . ve bizler onları din ayrımı yapmadan seviyoruz tabiki mesafeli bi biçimde. onlar sırf hrıstiyan olduklarında bzm onları sevmemiz bizi günaha sokmaz . insanlar birbirlerini sevmelidirler ve ayrımcılık yapmamalıdırlar işte bizde tam bunu yapıyoruz . haa şunu da syleyeyim haç takma olayını bnde anlamş değilim ama dediğim gbi bu bizi ilgilndrmez . o dediğin markalarda bnce çok saçma çnkü insanlarn çoğu bu markaları blmyor ve kullanyor yani bilmeden de yapıyolar. klipteki renklerine gre bi yazı yazmşsın ama yani maşallah her rengin bi ulliminatiye gre anlamı var durum byle olunca klipleri hangi renk olablrki ? herhangi bi arkaplana ble ulliminati dyorsunuz . ve ulliminati vb. gzli bi örgütse neden herkes onları konuşuyo ve hakkında bu kadar çok blgi var ? bide keşha ya geleyim o bikinili erkek vücudu şimdilerde nerde o zmn ? eğer o 90-60-90 lık fotoları shopsa canlı yayındayken nası oluyor . ? bu kadın hç insan içine çıkmıyor mu ? tamam bnde keşhann ulliminati olduğunu blyrm bu açıkca ortada ama erkekten kadına dnştüğüne pek anlam vereblmiş değilim.

    YanıtlaSil
  85. bişi dicemm liam ve louis hakkında bişi demedin onlar bu program dediğin şeyde diğillermi yada böle t-shirt ler falan giymiyolarmıı

    bişi daha dicemm ben one diection hayranıyım ve bu yazıyı okuduktan sonra çok korkmaya başladımm yanii napmalıyımm nasıl onlardan nefret edebilirim yardım et nolurr ben ALLAH'tan uzaklaşmak yada saçma sapan şeylere tapmak falan istemiyorum.ya bende o dediğin şeylerden falan olduysam yani one directin hayranıyımm yaa
    lütfen bişi dee daha küçüğüm ve çok korkuyorum ben müslüman olarak ölmek istiyorum nolur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. YA Bİ GİT SAÇMA SAPAN KONUŞMA, ONLARI SEVİNCE DİNDEN ÇIKMIYOSUN MERAT ETME.

      Sil
  86. senin görüşün. belki bazı yerlerde haklısın ama sen burda 40 takla da atsan onlar hala seni yargılayacaklar. zayn olayından önce o kadar olay var ki.. resmen ayakta uyutuluyoruz. ve uyumayanları da biz zoraki uyutuyoruz. bu böyle . böyle geldi böyle gidecek..

    YanıtlaSil
  87. Hello. I am from Brazil, and this is so bad!! But sometimes the truth hurts, dont't?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. HIHI O DEDİĞİNDEN GARDAŞ

      Sil
    2. brazilmiş brazil kardeş türkçe yazıyı okumuş ama türkçe yorum yazmaya üşenmiş heralde :D

      Sil
  88. açıkçası çok abartmışsın. şeytan düşünse aklına gelmeyecek şeyler.sen tişört alırken bu kadar dikkat ediyor musun? eminim ki etmiyorsun. şahsen ben de etmiyorumo veya başka herhangi birinin de edeceğini sanmıyorum. yok kuru kafa ikiye bölünmüş de üzerinde kelebek varmış da . hem en başta umurumda değil demişsin hem de üşenmeden bu kadar araştırma yapmışsın. doğrusu ben umurumda olmayan insanlar için bu kadar uğraşmam . sakın bunu da müslümanlığa çekme. çünkü öyle yapınca çok itici ve yapmacık oluyorsun. bu buradan bile anlaşılıyor yani. anlaşılan insanların ortaya attığı laflar senin çok canını yakmış ve özel hayatını bir kenara itip bununla uğraşacak kadar etkili olmuş. ki yine en başta benim özel bir hayatım var özelimi bırakıp sizin yazdıklarınıza üzülmem demişsin. bu kadar çelişkili konuşman da ilginç. kuyruk acısıyla kendini kanıtlamaya çalışmışsın anlaşılan ama olmamış.;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamam dikkat etmiyoruzda dikkat etmeden aldığımız hangi tişörtün üstünde illü şeyleri var? bunlar da dikkat etmeden almış olabilir dersek bile hepsimi tesadüf? ayrıca kız arkadaşın nasıl bi kuyruk acısı olabilirki? kız yani zayni kıskanıyo desen saçma directionerleri kıskanıyo desen saçma onlar sadece zaynin o mevkiye gelebilmek için tutunduğu zavallı kör insanlar üzgünüm gerçekler :(

      Sil
  89. bak insanlar ikiye ayrılır çok bildiğini zanneden aptallar ve birşey bilmediğini iddia eden akıllılar BENCE sen ilkine giriyorsun bulduğun hadisler gerçek diye bir kanıt yok ne zamanki Kuran-ı Kerimden karelerle yanıma gelirsin öyle inanırım ayrıca bir din kardeşini böyle acımasızca yargılayınca '' dediklerine göre'' diinden çıkmadığını mı zannediyorsun ben dinden çıktığını iddia etmiyorum senin söylediklerine dayanarak söylüyorum gerçekten boş konuşmuşsun ona bakarsan dinimizde gül Peygamber efendimiz ( s.a.v) 'ı temsil eder hadi o zaman zayn PEygamberimiz için giymiş diyelim beynin sana her yolu göstermiş olabilir ama hangisine inanacağın sana kalmış birşey bence böyle

    YanıtlaSil
  90. Ona bakılırsa Türk kızlarıda saçlarının ucunu felan farklı renge boyuyor bizim dinimizdede mi şeytan var?Simgeliyor olabilir fakat iki ihtimalde olduğu için hangisinden dolayı yapmış bilemez anca ALLAH bilir.Üçgenli tişörtü gyimesinin nedeni o simgenin Pink Floyd'u simgelemesi.Grubu sevdiğinden dolayı giymesi onu mason mu yaptı? Bendede o tişörtten var ve bende giyiyorum bende mi mason olu verdim?Kıyafetlerdede stilistler var o yüzden kıyafetlere pek bişi demicem.Arkadaşımdada OBEY şapkası var o da mı mason? Başka sebepleride olabilir o yüzden tam bir açıklaması bence yapılamaz.Saçma.Ya tamam Rihanna gibi çıkıp albüm kapaklarına yazılar yazıp Diamonds'ta gözüne çaktırmadan üçgen yapıp Where Have You Been'de göz işareti oluşturup açıp kapama gibi belirgin şeyler yapsalar anlarım ama bunlar kesin kanıtlayabilecek etkenler değil bence.Bu tür kesinlikler olursa.
    https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/15988_401373153275640_908544073_n.png Bunu nasıl açıklıyıcaksın? O Müslüman olmasa oruç tutmaz bi keren.

    YanıtlaSil
  91. burda '' bile bile devam etsek günah olmaz mı sence .s.s.s'' gibisinden sorular gördüm yorum bölümünde allah aşkına sıradan biri internetten bulduğu saçma sapan bilgilerle bir blog hazırlmış gelmiş yazmış çok güzel bazımız okudu inandı bazımız inanmadı neden kız nihat hatipoğlu'ymuş gibi ahiret soruları soruyorsunuz ayrıca cnm sennde profil resminn cinsel içerikli o zaman ayrıca sen bütün bilgilerin doğru olduğunu nereden biliyorsun çok mu mason oldun??

    YanıtlaSil
  92. Allahim nasil guldum belli degil oncelikle sunu soyliyim ben directioner falan degilim one directionda sevip dinlemem yani bi kere sesli kahkahayi harrynin tisortundeki pink floyd sembolunu cinlere seytanlara baglatip harrye onlara inaniyo demen abi pardon pink floyd seven her insan tisortunude gayet giyer o sembolu yapanin isi ayrica obur daha sesli kahkahamda yok neymis biyigi takmis gaymis agaha bak hatirladikca yine guluyorum kizim farkinda misin ama su ara heryerse tam
    Anlamiyla HERYERDE o biyiktan var bende bile var simdi ben escinsel miyim ay keske beni escinsel yaparken bana da bi haber vereydiniz iyiydi bak dinine baglisin ben de bagliyim takdir ettim seni ama COK SACMALAMISSIN BE YAVRUM bak dovmeyi sarkiciligi anlatim da oraya hangi kafayla sevgilisi var yazdin pardon evet gunah bu ama turkiyedeki muslumanlarda bile sevgili olmadan evlenen(gorucu usulu haric) kac kisi var ya 1000 dir 2000 dir burda 72 milyon insandan bahsediyoruz sonra neymis OBEY tisortu cap i giyiyomus a be ablacim tisort guzel ben de gorsem ben de alirim bi masonlugumuz kalmisti demek ki bende masonum hayir yani bi insan bi tisort alirken guzel mi diye dusunur yakisir mi diye dusunur yok bu kelebek kolenin hafiflemis kafasini sembolize ediyo hemen aliyim diye dusunmez sen biraz issizsin heralde bu kadar derin anlamlar bulmussun bi tebrik hayir cunku eger burda yazdiklarina bakilirsa (hac disinda) ben baya masonum hatta masonun aga babasiyim evet arkadaslar tespitin amina koydum ben MASONMUSUM.daha da bisey demiyorum iyi guldurdun :D

    YanıtlaSil
  93. Merhaba. Bende Directioner'ım.
    Hayranlık kelimesini bayağı aşmıştım. Gerçektende içimde bir aşk var, yalan söylemeyeceğim. Yazdıkların doğru aslında, teşekkürler.
    Bende Zayn'i söylenenlere göre Müslüman falan sanmıştım ama haç kolyesini bende gördüm. Ve İslam dinini aşacak çok fazla görüntüleri var. Üstelik Hıristiyan bir sevgilisi var, kızın haçlı bir kazak giydiğini görmüştüm. Hadi bunu geç ama çok fazla kanıt var. Ve birde Zayn'in sözlerini falan paylaşıyor herkes, Müslümanlığımla gurur duyuyorum falan demiş Zayn söylediklerine göre. İyide nereden biliyorlar? Kanıt denen hiçbir şey yok. Diğerlerini bilmiyorum ama Louis İlluminati değil. Çünkü kanıt videosu var. En son çıktıkları Alan Carr Show'da Louis Hıristiyanların yaptıkları hareket var omuzlarına falan dokunuyorlar ya, onu yapıyor. Sana teşekkür ediyorum çünkü gerçekleri görmemi sağladın. Tabikide hayranlığımı bozmayacağım ama, kendimi aşık olmaktan kurtarmaya çalışacağım. Yazıları okudukça korkmaya başladım. Ve, keşke Müslüman olsalardı. Bu dünyada gülüyorlar ama öbür dünyada gülemeyecekler. Birgün Allah inancına kavuşmalarını dilerim. Bundan sonra daha dikkatli olacağım ben. Cehenneme sürüklenmekten hepimiz korkarız değil mi?
    Daha fazlasına engel olacağım. Yeniden teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/15988_401373153275640_908544073_n.png Müslüman olduğunun kanıtı Directioner Kardeşim :).Bi de bana Lounun o illu olmadığını kanıtlayacak videoyu atarmısın merak ediyorumda.

      Sil
    2. sana çok teşekkür ederim sayende gözüm açıldı zayn yüzünden kim bilir kaç kişiyle kavga etmişimdir bunların olabileceğini hiç düşünmemiştim tabii müsümanlarında zihinlerini kontrol etmek için bi araca ihtiyaç vardı dimi bu da kızlar için yakışıklı bi zayn oldu hem öne sürebilecekleri bi nedende var " ama o müslüman " kavgalarda kullanabilecekleri " müslüman kardeşine nasıl böyle şeyleri yakıştırırsın " gibi bahanelerde var nede olsa illüminati insanları iyi kullanıyo türk gençliğinide taktı peşine

      Sil
  94. Harry Styles'in üzerindeki tişört Pink Floyd grubunun sembolü yanlız onu belirtiyim. bu durumda Pink Floyd grubuda bu işin içerisinde oluyor Harry'de bilinçli ya da bilinçsiz bu tişörtü giymiş.

    YanıtlaSil
  95. ben bunların bu demek oldduğunu bilmiyodum onların da bildiğini sanmıyorum ve bunu dünyadaki çoğu insan da bilmiyor.Peygamber efendimiz(s.a.v)gülü çok severdi.Şimdi ben galatasaray'ı tutuyorum biliyorsundur onun renkleri de sarı kırmızı şimdi ben o dediğin köle den mi olmuş oluyorum yoo öyle değilim ona kalırsa biz bir renk kullanmıyalım çünkü senin dediğine göre zıt renkler ,sarı,kırmızı ve mavi giyenlerin hepsi şeytana tapıyo.Bence boş konuşmussun.

    YanıtlaSil
  96. abicim gelmiş 2 dinci bak fark ettiysen dinci diyorum siin dinle alakanız yok kurandan yazılar alarak şu şöyle bu böyle hadi diyelim hepsi doğru peki abicim size giren çıkan nedir anlamam ki ben allah katında doğru değilse zayn zaten hesabını verir ama bari antici topluluk olduğunuzu bu kadar belli etmeyin belki bu yazdıkların içinde sadece o haç olayına bişey diyemem amacını bilmiyoruz ama diğerleri labadacubadalamlem yani BOŞ açıkçası böyle bi yazı yazarak zayni gerçekten takip ettiğini anladık açıkçası yazılarında 'aman işim olmaz' imajı versende bu kadar şeyi bir kaynektan bulmazsın aylar gerek sağol bizi bilgilendirdin ama şimdi bunu sallayan kaç kişi var valla orsını bilemem ama takıpta zayn'i bırakcak bi directioner hele de TÜRK tanımıyorum...BEnce bu kadar bilgiyi bilerek kendini sanal alemde boşa harcama unutma allah (senin düşüncene göre ki bu hurafe ALLAH kullarının bilinçli ve bilgili olmasını ister)interneti de sevmez ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen kimseyi tanımadan bi insana dinci yada senin dinle alakan yok diyemezsin.
      nefi'nin çok güzel bi sözü var bilmem bilirmisin:
      Bana kâfir demiş müftü efendi
      Tutalım ben diyem ona müselmân
      Vardıkta yarın rûz-ı cezâya
      İkimiz de çıkarız onda yalan

      Sil
  97. lena yazdıklarınıda yorumlarıda yorumlara nasıl cevap verdiğinizde okudum herşeyi okudum yani bazı konularda sonuna kadar haklısın.dinini önemsemeyen biri olsan böyle birşey yazamazsın çünkü bunlar o kadar basit iddialar değil.bence hiçkimseye hayran olmamalısınız olmamalıyız da.ben 14 yaşındayım ve directioner ım ama onların şarkılarını dinliyorum sadece evet yeni nesil hiçbirşeyden habersiz büyüyor belki de bu o senin saydığın örgütlerin amacıdır ve amaçlarına ulaşıyorlardır biz böyle olunca.ama bence islam dininde yüzeysel olarak bildiklerinizle gelip burda hem konuyu bile daha anlayamamışken öyle saçma sapan yorumlar yapamazsınız hayatınızı boşa harcıyorsunuz bence bu yazıya inanmayabilirsiniz bazı yerlerine bende inanmadım ama saygı duymak zorundasınız hele ki ben müslümanım diyorsanız bence dininizi hatırlayın insanlığını hatırlayın tarihinizi hatırlayın dediğim gibi bence bunlara saygı duyulmalı inanmıyr olsanız bile...


    lena lütfen cevap ver

    YanıtlaSil
  98. ayrıca dinle belki haklısın ama o bunun niyetne bağlı cin falan insan içine giremez dinimizde büyü yasaktır.ve ayrıca zaynın nasıl biir müslüman olduğunu bilmiyorum ama twitterdan ingilizce müslüman olduğunu kanıtladı annesi hristiyan değil döndü ama zayn namaz kılıyo oruç tutuyor ve dua ediyor hiçkimse onu dininden dolayı suçlayamaz sen bi yoruma cevap olarak onlara büyü yapılıyo içine giriliyo dediniz ama üzgünüm cinler insan içine girmezler onlar hızlı -güçlü iyisi kötüsü olan cinsiyetleri ,yeme içme ihtiyaçları olan varlıklardır !!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cinler insanın içine girer, ben uydurmadım bunu. Büyü günahtır ama vardır. Kuran'da da geçiyor bu. Hızlı olmaları da bu gerçeği değiştirmez.

      Sil
  99. bence çok zeki birisin yorumlamaların falan benm asla aklıma gelmiycek şeylerdi gözümü açtın teşekkür ederim ailemlede sürekli bu konularda tartışıyoduk ama hiç bi konuşmamızda senin kadar ikna edici olmamışlardı. senden bi konuda yardım almam gerekiyo çok önemli sana nasıl ulaşabilirim? lütfen yardım et bana bi arkadaşımla ilgili olduğu için burda söyleyemem yani o istemezdi böyle bişeyi

    YanıtlaSil
  100. Yuh diyorum başka bir şey demiyorum. Yazıdan etkilendiğimden de çok yorumlara şaşırdım. Eminim bu hiç bir şey bilmeyip te fetva verebilecek düzeye geldiklerini sananların hepsi evde boş boş oturan ergenlerdir. Bilip bilmeden nasıl hadislere yalan diyebiliyosunuz? Peki hiç hadislerin gerçek olabileceklerini düşündünüz mü? Resmen Peygamber efendimiz'in (s.a.v.) sözlerine karşı gelmiş oluyosunuz. Hiç etkilenmediniz diyelim ayetleri de mi anlamadınız? Bu nasıl kör bir cahilliktir. Hayranlar istiyomuş ta hac takıyomuş hangi Müslüman kendi dinini, Paygamberini aşağılayan bir dinin simgesini başkaları istiyo diye takar. Tamam Müslümanlığıyla ilgili karar vermek bize düşmez ama size de düşmez. Kesin olduğunu bilmediğiniz konularda bu kadar kesin konuşup hadislere karşı gelmeyin.
    Obey markasının da kötü bir anlamı yokmuş tabi ya Coca cola içinde aynısını diyolardı. Peki ne anlama geldiğini hiç araştırdınız mı? Araştırdıktan sonra içmeyi bıraktınız mı? Peygamberinize, dininize hakaret eden şeyleri savunuyosunuz ya tebrik ediyorum sizi. Ve evet biz eşya alırken belki ayrıntılara şekillerin anlamlarına dikkat etmiyoruz, bu bizim hatamız ama emin olun onlar dikkat ediyo belki onlar seçmiyo onların yerine başkaları seçiyo ama giymek te onların tercihi. Milyonlarca genç onları takip ediyo onlardan etkileniyo sonuçta. Beyinlerini yıkamanın en etkili yolu da hayran oldukları inanları kullanmak.
    Yazı da her kelime kanıtıyla yazılmış siz daha ordaki kelimenin anlamını bilmeden karşı çıkıyosunuz. Neymiş başka işi yokmuş ta niye bunları araştırıyomuş. Bence sizde bi müzik dinlemeye ara verip araştırsanız iyi olur. Neden böyle konuştuğunuzu, etrafınızda nelerin döndüğünü, nasıl kandırıldığınızı ve en ufak bir işarette nasıl hipnoz olduğunuzu belki birazcık da olsa anlarsınız. Siz bu işleri bu kadar basit mi sanıyosunuz? İlluminati'nin uyduruk bişey olduğunu mu sanıyosunuz da çok abartmışsın diyosunuz? Günümüzün gerçeği bu Resmen dünyayı haberimiz olmadan yönetiyolar ve yavaş yavaş Müslümanları da kendilerine çekiyolar. Bunu da hiç bir şey hakkında fikirleri olmayan gençlerden başlayarak yapıyolar. Onları kendilerine bağlayıp kendi dinlerine karşı çıkmalarını sağlıyolar. Aynı size yaptıkları gibi. Biri çıkıp gerçekleri söyleyince hayal dünyasında yaşıyo da her şeyi uyduruyo da. Cahillerin arasında Akıllı'ya cahil derler tabi.
    Şarkı sözü ezberlemek yerine oturun da biraz dininizi öğrenin. Bu dünya'nın sonunda asıl dünyanız var.

    YanıtlaSil
  101. Tamam belki müslüman olmayabilir illuminati'de olabilir sonuçta biz hala seviyormuyuz seviyoruz. Sen hiç mi Rihanna sevmedin ? Ayrica Debbie adlı gazeteci'de Zayn müslümanlığı yayıyor kızlarınızı onun üzerinden çekin diye yorumlar yaptı gazeteci sonuçta.. şahsen ben inanmıyorum.. Belki inanmak istemiyorsun diyebilirsin ama sonuçta müslümanlık diğer dinlerede saygılı olmayı gerektirir. Zayn ister müslüman olsun ister hristiyan olsun bunu analiz etmek size düşmez...

    YanıtlaSil
  102. no h8 kampanyasına kötü diyorsun. ama sırf lezbiyen veya gey oldukları için onları yargılayamazsın. sırf erkeklerden nefret ettiği için lezbiyen olan arkadaşlarım var ve dünyada bunun benzerleri çok.

    YanıtlaSil
  103. Sevgili Lena, bir kaç yazınızı okudum. Oldukça sağlam tespitlerin var. İnsanlar ilk başta bunlara inanmakta zorlanacaktır. Ve bunlara saçma diyeceklerdir. Bu normaldır. Çünkü o kadar uyuşturulduk ki, o kadar düşünmekten uzaklaştırıldık ki. İzlediğimiz diziler, dinlediğimiz şarkıcılar sayesinde tefekkür etmeyi, düşünmeyi bıraktık. Zaten onların da isteği de bu değil mi? Düşünmeyen, sorgulamayan, medya yoluyla empoze ettiklerini kabullenen gençlik istiyorlar ve gençlerimize baktığımızda bunu büyük oranda başarmış olduklarını görüyoruz. Sizin bu yazılarınız gözümüzü açmak için, biraz olsun düşündürmek için faydalı olacaktır. Sakın yazmayı, araştırmayı bırakmayınız.
    Bu arada Michael Jackson hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. Yazılarınızın tamamını okuyamadığım için bu soruyu soruyorum. Ve son olarak; yazılarınızın hepsini geniş bir zamanda okuyacağım inşallah. Rabbim hep sizinle olsun. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, onlar da bir gün anlayacaklar. Üzüldüğüm tek şey onlar için geç olmasıdır ama işte hala düşünebilen ve okuduklarını sorgulayabilen insanların varlığına inandığım için yazmaya devam ediyorum. Michael Jackson hakkında ise eğer kafamda daha derli toplu bir şeyler birikirse yazabilirim ama henüz net bir şey yok. Allah hepimizle olsun...

      Sil
  104. Evet belki yazdıkların dogru bunu bilemem ayrıca gerçekten size inanamıyorum yqni bi insanı seviyosunuz diye onu her yaptigı şeyi moda bu diyerek gecemezsiniz tamam dinine biz karısamayıyız ama azicik kendi dinimize sahip cikin su herifleri örnek aldıgınız kadar peygamber efendimizi (sav) örnek alsanız dunyada pislik kalmaz gece gunduz 1D diye geziyosunuz tamam bend sevoyorum one directionu seslei guzel yakisiklilar am siz resmen tapıyosunun bu cocuk lara yazan adam resm filanda kymuş ewet hale seviyorum onlar ama tapmıyorum en azından siz haatlarınin sadece ekana yansıyan kısmını goruyosunuz sadee biraz uyanık olun adamların istedigide bu zaten gencligi böyle uyutuyolar side izliyosunuz ayrıca mql mal yorumlar yazmıs siniz ne sacmalıyosunuz ya resmen islamiyete yei boyut kaandirmissibiz biraksan siz dibide degistirirsinz azıcik uyanik olun ne zamae yaptıklarıni ezbere biliyosunuz ama simdi sorsak tarih hic bi hakt bilmezsiniz arada bazilar vardir ayricalikli ama genelde hep böylesiniz .....

    YanıtlaSil
  105. Lenacım bravo..Seni uzun zamandan beri takip ediyorum.. Mükemmel bir yazarsın...Sen burda gerçekleri demişsin..:) Bu arada fanlar iş başında...Bence bu yazıyı başka bloğuna taşı... Çünkü ne bileyim birşey yapabilirler bunlar herşeyi beklerim...Saygılarımla...

    YanıtlaSil
  106. Var ya ONE DIRECTION hayranıydım, artık değilim. Evdeki posterlerini de yırtıcamm. Ne demek bir MÜSLÜMAN ın boynuna haç takması ya... Rezalete bakar mısınız. Kusura bakmayın ama hala ZAYN MALIK i savunanlar var. Onlar da dınden çıkmış kardeşim. Resmen İSLAM dinini yok etmeye çalışıyorlar. Ve hala One dırectıon u savunan varsa yazıklar olsun.

    YanıtlaSil
  107. hepinizin amina koyimmm icimi sisirdinizz vallaa her sevdigim hayran OLDUGUM KISILERI KARSIMA BOK OLARAK GÖSTERIYONUZ MK O Illuminati zaten pezevek dolu korkuyom bn yyaaaaaaaaaaaaaa ben bide KARSIMA DELILLER CKINCA HEPTEN yapmayin bunuuuuuuuuuuu banaaaaa ASLINA BAKILACAK OLURSA YASADIKLARI SEHRI GÖZ ÖNÜNE GITIRIRSEK O ÖRGÜTE AiT BIR COOK BELKIDE DAHADA FAZLA GIYIM VB SEYLER DAHA COK BULUNUR SADECE TESADÜF DIYEMEYIZ AMA ISTEE KENDIME HEP ISTEYLE DÖNCEMM SIMDI DE

    YanıtlaSil
  108. Ne kadar körsünüz bunların hepsi doğru. Elinde kanıt olmasa neden yazsın?? Sizi anlamıyorum, bu kadar kör olacak kadar sevilir mi bir grup bende seviyorum 1D'yi ama onlara tapmıyorum. Siz resmen onların köleleri haline dönmüşsünüz. Bunları yazan insan diğer kişileri etkileyeceğini bilmiyor mu ? Elbette biliyor ve bunu bildiği halde yalan şeyler yazabilir mi ?? Siz çok saçmalıyorsunuz yazılanların hepsi doğru. Lena seni tebrik ediyorum harika bir analiz daha!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bazı gerizekalı insanlar tapma derecesine geldi diye bütün directionerleri yargılama lütfen ben de bir directionerim ama böyle saçma şeyler yapmıyorum bikaç aptal yüzünden lütfen herkesi aynı kefeye koymayın !! (:

      Sil
  109. bu kadar yazıyı okuyup hala bönn takılmak!!!!!!yorumları okudukça nasıl yazılanlardan birşey anlamadıklarını görüyorum faciaaaaaaaa!!!zavallı admin ya yazık sana yoruluyorsun acayip güzel yazıyorsun ama gençlik ölmüşşşyüzde 10 falan anlıyor seni yazılar mükemmel 1 yıldır araştırıyorum bu işleri bayada bilgim var..tespitler yorumlar mükemmel siyasetçilerede korkmadan gir daha vurucu olacak bu arap baharı döneminde obamadan başla yada kennedy sana direktif vermiş olmiyim yani yazılarını merakla bekliyorum başarılar ve tabiiki sabırlar...

    YanıtlaSil
  110. Afedersin Ama Boşun auğraşıyorusn VE O HAC EVET TAKTI ÇÜNKÜ YÖNETİM İSTEDİ ONU BAŞKA(HRİSTİYAN) ÜLKELERDE KABUL ETMİYORLAR DİYYE VE MARKANIN ADI OBYE İSE ZAYN NAPSIN O MU KOYDU ADI AFEDERSİN AMA BUNLAR BOŞ İŞLER BOŞA IĞRAŞMA

    YanıtlaSil
  111. Hayatimda bu kadar sacma birsey gormedim allah askina insanlari yargilamaktan vazgecin ya

    YanıtlaSil
  112. zayn müslüman olup veya olmaması kendini ilgilendirir ileride cehennemde yanacak ollan o ve de zayne müslüman olduğu için terorist diyenler olduğu için o da haç takarak şöyle bir gönderme yaptı 'siz benim dinime saygı duymasanızda ben sizin dinine saygı duyuyorum ' şeklinde bir göndermne yaptı.Evet müslümanlığın gereklerini yapmıyo olbilir günümüzde çoğu insanda yapmıyo ne yazıkki ama ALLAH'a inanıyo.Benim tek istediğim keşke müslümanlığın gereklerini yerine getirip insanları müslümanlığa teşvik etmesi . giydikleri ebay üçgenmiş şuymuş buymuş onlar hakkında bi fikrim yok ama sonuçta cezasını kendi çekicek .Ve sana bazı konularda katılıyorum one directiona tapma derecesine gelen insanlar var bu çok saçma tek umudum senin bu yazını okuduktan sonra o saçma sapan tavırlarından vazgeçmeleri.Ben de bi directionerim ama kesinlikle böyle bi şey yapmıyorum şarkıları hoşuma gidiyor o kadar.Ama zayn dövme ve saçını boyattığı için müslümanlıktan da çıkmıyo . ama senin yaptığın şeyleride pek sevmiyorum evet benimde sevmediğim kişiler gruplar var ama onları aşağılayacak şekilde konuşmuyroum evet bu yazında öle bi şey yapmamışsın ama sayfanda görüyorum sen de benim bu yazdıklarından iyi şeyler kapabilirsen bende çok mutlu olurum

    YanıtlaSil
  113. bişi merak ettim lena bunlar yani zayn falan kendisi istemiyo demii programda olmayıı
    yani seçilmiş falan mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ailesinden gelen masonluktan dolayı bu işe girdi ve akıl kontrolü programlarına maruz bırakıldı. Yaptıklarını isteyerek mi yapıyor bunu bilemeyiz. Ama akıl kontrolünde olmayı tabi ki istemez kim işkence çekmek ister ki?

      Sil
  114. OBEY markasını her ünlü giyiyor takıyor.
    Bence onla bi alakası yok.

    YanıtlaSil
  115. Lena sen Boşver zaten bu ergenler de öğrenecek zamanı gelince...
    Bu arada yazıdklarını beğendim. Takipçinim...
    Yani bu ergen topluluğuna laf anlatılmaz arkadaşlarda bir at yuları var burunlarının diki harici dünya yok onlar için malesef...
    Yani haç takmak normal diyen birine okul hayatı boyunca din dersini ya anlamamış/beyni almamış. O yüzden sen boşver bunları:


    "Cahil Savaş Davuluna Benzer Sesi Çoktur Ancak İçi Boştur..."

    YanıtlaSil
  116. Söylediklerine teker teker katılıyorum. Ha bu arada Pink Floyd işareti o diyenler Pink Floydun Illuminatıden olduğunu bile bilmeyen özenti yetmeler. Açıkçası ben Katy Perry de dinliyorum, Pink Floyd'da. Fakat bu sadece şarkılarla kalıyor. Gerisi umrumda değil. Bazıları var ki sırf 1D için ailesini satacak. Bilmiyorlar ki çoluk çocuğa karışınca onu da geçtim 5 sene sonra bile 1D umurlarında olmayacaklarını.

    YanıtlaSil
  117. Bilgilendirme için saol :) Ben directioner'ım ama bunu bırakmayacağım sadece biraz daha ağırdan alacağım.Çok güzel bilgilendirmişsiziniz ama bıyık olayı bana biraz saçma geldi çünkü bıyık bu sene çok moda Osmanlı zamanında da tüm erkekler bıyık bırakıyordu...Ve ayrıca birşey soracağım o Zayn'ın giydiği kıyafetler zorla giydiriliyor olabilirler mi ??? Veya haç'ı zorla taktıyor olabilir mi ?? Gerçi ben takmazdım...bende bir Müslümanım ve bununla sonsuz derecede gurur duyuyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bıyığı olanlar gey demiyorum ki ben o şekilde çubukla bıyık tutmak ya da parmaklarına çiziyorlar ya işte öyle olunca akıl programında BETA'da geyliği simgeliyor.

      Zorla takmak derken zaten Zayn akıl kontrolü kölesi onun mantıklı düşünmesi olanaksız. Programcısı ona emir veriyor o da yerine getiriyor.

      Sil
  118. Bilgi için saol da birşey ssorcam...Bu cinsel kölelere ne yapıyorlarr ??? işkence falan mı :( açıklaya bilir misin ???

    YanıtlaSil
  119. okurkan yoruldum gerçkten :) o kadar abartılmaz yani...sen kıyafet alırkan şapka takarken vs. bu kadar çok şeye dikkat edermisin pardonda?insan bunların hepsine dikkat atese paronayak olur.ayrıca zayna dinden çıkmış demişsin ya buna sen karar veremezsin arkdaşaım allahla kul arasnda olan bişeydir b.ayrıca saçını boyatması dövme yaptırması vs.bunu bütün müslümanlar yapıyor hepsi değil tabi ama çoğu insan yapıyor bunu.sevgilisi olmana değinmede çok komik olmuş zaten 21.yüyzyılda yaşıyoruz ve bu yaştaki birnin sevgili olmaması anormal olurdu.ha bide tabloyuda göz boyamak için kullnıyorlar demişsin ya bunu nerden biliyorsun pardonda o amaçla kullandığı nerden belli?zaynn annesi hristyan ve haç takmasıda çok anormal değil tamam takmaması gerekir ama neden taktığmış olablir oda var belkide başka bi sebep vardır... anlattıkklarını çoğu boş ve saçma bunlar benim kendi düşüncelerim

    YanıtlaSil
  120. Aslında haklısın,ama bir gerçek var.

    Onlar kendileri istedikleri gibi giyenemiyorlar,bunlara yönetim karışıyor,yani yönetim ne isterse o olur.Bu durumdada Zayn'in gerçekten dinden çıkdığına inanmak saçma...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önemli olan kendisinin Müslümanlığı değil, Müslümanları nasıl yönlendirdiği.

      Sil
  121. Hala burada Zayn'ı koruyanlar var.Açın google'ı one direction gay yazın.bin bir tane fotoğraf çıkıyor.Yok dudaktan dudağa öpüşmeler.Müslüüman insan ne hac takar,ne de dövme yapar.5 yaşındaki çocuğa sorsan,dövmenin abdest geçirmediğini bilir.Kısaca 'dinine küfreden,müslüman olsa.' aydınlananlar aydınlanmıştır inşallah,tteşekkürler admin.

    YanıtlaSil
  122. Gerçekten bu kadar köreldik...Allah'ım bizi affetsin...Saten kendimden bile tiksindim bu kadar köreldigim için kendime kızıyorum...biz
    nasıl bir körlügün içine düştük böle
    Allah'ım sen bizi affet yaa
    kendime,
    bu kadar salak oldugum için kendime bu kadar köreldigimiz için kızdım...Gay olmaları umrumda degildi ama bizi böle bir amaç için kullanmaları çok agır oldu...Kullanmalarını bırak dinimize karşı bu kadar körelttikleri için...Gerçekten gözüm açıldı...Bizi en azındann beni bu bataklıktan kurtardıgın için gerçekleri görmemi sağladıgın için çok teşekkür ederimm...

    YanıtlaSil
  123. bence bunu yazan çok haklı ellerine sağlık gözlerimi açmış oldun eğer ayetlerle konuşmasaydın ikna olamazdım bunu yazanlardan çok az var dünyada gerçekten çok ama çok teşekkür ederim Allah seni iki dünyada mutlu etsin :)

    YanıtlaSil
  124. Blogcu Kardeşim,seni sonuna kadar destekliyorum.
    Hala Yorumlarda Zayn'ı savunanlar var,inanamıyorum ! sen önce kendine bak diyenler.Zayn,Harry ve diğerleri Allah'tan daha önemli galiba onlar için !

    YanıtlaSil
  125. Diyelim ki Zayn;Hristiyan ,Mason,Eşcinsel vb.yaptığın tüm yakıştırmalar(!) Tamam, belki de doğrudur.SANA TEK SORU;BUNDAN SANANE KARDEŞİM ? BANA MANTIKLI BİR AÇIKLAMA YAPSANA? Hadi diyelim ki Ateist bu Allah'la onun arasında ki şey,kula karışmak mı düşer ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hristiyan olduğunu söylemedim ama mason olduğu doğru. Müslüman gibi görünüp Müslümanları günaha teşvik etmekten daha kötü ne olabilir ki? Peygamberimiz sav. bir hadisinde şöyle demiştir: "En büyük ihanet sana inanan birine yalan söylemendir." Bu Müslüman olduğunu iddia eden bir kula karışmak için yeterli bir sebep. Yazının en başındaki yeri bir daha oku. Orada da aynısını anlatmıştım zaten.

      Sil
  126. bişi merak ediyomm tmm diyelimki dediklerin doğru ama biz yinede one direction hayranı olmaya devam etsek ne değişcekki bizde mi onladan olcaz

    bidee onlar kendilerimi seçiyoo böle olmayıı yoksa istemeyerekmii CEVAPLARMISIN LÜTFEN!!!!+

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne fark eder ki? Bu onun meselesi, sen kendi üzerine düşeni yap. Tamam şarkı dinle ya da dinleme demiyorum sana, biz böyle büyütüldük bunlardan kopmak kolay değil. Ama hiç çaba vermeyeceksen o zaman onlardan hiçbir farkın da yok bunu unutma.

      Sil
  127. Merhaba blog sahibi, ben 1D grubu ünlü olduktan sonra onunla ilgilenmeyen ve onları yakışıklı bulmayan biriyim. Tarafsız(dım). Anlattıkların çok akıllıca ve açıklayıcı. Resimlerle kanıt sunmuşsun daha ne yapabilirsin ki? (Bir üst yorumu yapan kişi) Arkadaşım bu paranoyaklıkla ilgili bir durum değil ki. Haç takmış bir nedeni vardır demişsiin. Düşününce senin söylediğin '' Kerhanede diğer evler gibi ev, bir mutfak, x odalı bir daire ne kötülüğü var ki'' gibi geliyor. Her şey o kadar basit değil. Bir pezevenk işi paraya ihtiyacı olsada kötüdür zevk için kadın satsada. Sen iki tane daire yaparsın, birinde bir aile oturur diğerinde kötü işler yapılır. Peki şimdi ikiside aynı mı? Blog sahibi arkadaş bunu anlatmış. Sizi (hayranları) kullanarak bir bilinç altı kontrolu sağlamak istiyorlar. Arkadaşlar akıllı olun. Hayranlıklar bu kadar gözünüzü karartmasın. Akıllıca düşünün. Ben sadece açıklamaya çalıştım. Blog sahibini tebrik ediyorum. Seni daha sık takip edicem. Başarılar -Elif

    YanıtlaSil
  128. Bak güzel araştırmışsın ama şunu söyleyeyim Zayn'e dinden çıkmış diyemezsin neden mi ? Çünkü Bir insanın Dinden çıkması için Peygamberimiz ( s.a.v) mi ve Allah (c.c)ı inkar etmesi lazım.Zayn için dinden çıkmıştır dediğin için belki sen dinden çıktın ??? o yüzden kesin konuşma.

    YanıtlaSil
  129. Merhaba. Bende eskiden bir çılgınlık derecesinde Directionerdim. Fakat şimdi onlardan nefret ediyorum.Hem Zayn böyle şeyler yaptığı için.

    YanıtlaSil
  130. bunları okuyana kadar illuminatiyi sadece üçgen ve göz olarak biliyordum.meğer neler neler varmış. teşekkürler ... rihanna diamonds analizi bekliyoruuuuzzzz :)

    YanıtlaSil
  131. Siz hepiniz dinlerle kafayı bulmuşsunuz yok diğer dindekiler öbür dünyada yanacak yok o günah bu günah hiç yaşamyalım o zaman. Eğer diğer dindekiler öbür dünyada yanacak olsaydı Allah sadece 1 tane peygamber yollardı 25 tane değil. ve eğer ki size göre kafirler ateşte yanacaksa o zaman onlara görede sizler ateşte yanacaksınız. Ben ateist değilim bende müslümanım ama ben dinine bağlı bir ailede yetişmedim. Biz de kapalı kimsede yok biz sadece müslümanlığımızı iöçimizde yaşıyoruz elbette gerkeli ibadetleri yapıyoruz ama başka insanları dinlerine göre yargılamıyoruz çünkü biliyoruz ki insanları dinlerine ırklarına ve kusrularına göre yarggışlamak gerçekten günah. Bana göre 3 dinininde inandığı varlık aynı Allah bir kısmı Tanrı diyor ama sonuçta onlar putlara tapmıyorlar göklerdeki babamıza tapıyorlar sadece peygamber farklılığımız var o kadar. Ve emin olun ki sizin o kafir dediğiniz insanlar sizlerden daha çok baplı dinlerine mesela çoğu müslüman cuma namazına gitmez çoğumuz namaz bile kılmıyor fakat onlar neredeyse her pazar ayinlere gitmeye çalışıyorlar
    Bu gösterdiğiniz fotoğraflarar gelecek olursak evet sizde haklısınız kendi çabınında ama emin olun ki binlerce haç takan müslüman var. Ve o delikanlı hgristiyan bir toplumun içinde büyümesine rağmen yine de dinine bağlı kaldı. Nerden bağlı kaldığını biliyorsun? diye düşünebilrizsin. Şöyle ki geçen sene Zayn'in büyükbabası öldü ve cenazesi camiden cenaze namazı kılınarak kaldırıldı bunları yaptıklarına göre hristiyan olamazlar değil mi? Son olarak şunu diyeceğim emin olun ki sizden müslüman bir aileden gelmiş olsanız bile zamanla büyüdüğünüz topluma ayak uydurmaya çalışırsınız ve bu ayak uydurma sürecinde sizi dinsiz gibi gösterecek bir takım hareketler yapabilirsiniz ama şunu unutmayın ki her insan dindarlığını dışa vurmaz içinde yaşar ve bazılarına göre de onun din ilişkisi Allah ve kendi atasındadır kimse karışamaz bende son düşünceme katılıyorum insan din seçiminde özgürdür ve nasıl bir din ilişkisi yaşamk isterse öyle yaşar.

    YanıtlaSil
  132. Bütün yazıyı yavaş yavaş sindire sindire okudum. Ben bir One Direction hayranıyım ve ilgimi çekti. Zayn Malik gerçek bir müslüman ve senin sunduğun kanıt diye adlandırdığın açıklamalara bende bir açıklama yapmak istedim.
    Zayn Malik İngiltere-Bradford'da doğup büyümüş bir çocuk. Bradford nasıl bir yer bilmeyebilirsin ama ben bizzat gittiğim için biliyorum. Genelde göçmenlerin çok uzun yıllar önce gelip yerleştikleri bir yer ve güzel-temiz-cennet İngiltere ile bir alakası olmayan bir yer. Orada yaşayan pek müslüman var olduğunu sanmıyorum. Amerika'da yaşayan zenciler gibi düşünebilirsin Bradford'taki insanları. Zayn'in babası çok tutucu dindar bir müslümandır. Ve Zayn bunu her defasında dile getirir. Çünkü babası izin vermediği için o X Factor yarışmasına katılasıya kadar şarkı söylediğini gizlemişti. Annesi'de sonradan müslüman olmuş, Zayn ve 3 kız kardeşi Pakistan ve müslüman geleneklerine uygun olarak yetişmişlerdir. Bu yıl bile Ramazan ve Kurban bayramını ailecek kutlamışlardır. Ve bunun içinde gerek resimler twitterda bulunuyor.
    Etrafı serseriler ile çevrili bir mahallede Zayn'de serseri olarak yetişti. Ta ki üne kavuşana dek, ondan sonra kendine bir çeki düzen vermiştir. Hatta kendine Bradford Bad Boi dediğini bilmen gerekir :)
    X Factor yarışmasında müslüman olduğu öğrenilince halk tarafından çok destek görmedi. Yayında bile ismi "Zayn" diye değil ingilizceye uygun olması için "Zain" diye yazılıyordu. Zayn ise bu durumdan sıyrılmak için haçlı bir kolye takmaya başladı. Tek amacı bütün dinlere olan saygısını götererek, halkın sevgisini kazanmaktı.
    Dediğim gibi babası aşından beri şarkı söylemesini istemiyordu ama oğlu ile öyle çok gurur duyuyordu ki izin vermişti. Daha sonrasında One Direction çok üyük bir başarı yakalayarak Dünyaca ünlü oldular. Bu aşamaları çok iyi takip ettiğim için böyle emin konuşuyorum.
    Zayn ilk dövmesini Büyükbabası vefat edince yaptırdı. Arapça harfler ile büyükbabasının ismini göğsünün üstüne yazdırdı ve ying-yang dövmesini yaptırdı. Ona dövmelerinin anlamını sorduklarında dedesine olan sevgisi ve onun verdiği nasihatları çağrıştırdığı için ying-yang dövmesini yaptırdığını söyledi.
    İngiltere'de doğup büyümüş biri nasıl tam olarak müslümanlık yapabilir sence? Sen buraya gelip müslümanlıktan bu kadar bahsederken bile her cuma namaza gidiyor musun? Yalan söylemiyor musun? Yada küfretmiyor musun?
    Zayn'in günahları senin boynuna mı yük yaptı?
    Böyle bir araştırmayı neden yaptığını dahi anlamış değilim. Ama o kadar saçma ki aklı başında ve Zayn'i eim kadar tanıyanlar bunu umursamayacaklardır.
    Sevgilisine gelelim. Afedersin ama sevgili edinmek, birine aşık olmak günah mı oldu? Ne zamandan beri? Başka dinden bir kıza aşık olmuşsa tövbe edip aşktan uzak mı durmalı? Daha aşk denen şeyi tatmadığını varsayıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben erkek değilim ismime bakınca bunun anlaşılacağını düşünüyordum ama insanlar Zayn'a ya da One Direction'a kafayı o kadar takmışlar ki beni sallamıyorlar. Neyse, erkek olsam cuma namazımı kılardım tabii ki. Üç kere cumayı kılmayanın cenaze namazı kılınmaz ama bunun dışında dinini yaşamaya çalışan birisiyim. Eğer gerçek manada öğrenmek istiyorsan söyleyeyim beş vakit namazımı kılıyorum. Ama sen böyle bir soru sorduğuna göre kılmıyorsun diye anlıyorum.

      Bu araştırmayı yapma sebebimi en yukarıda açık bir şekilde söyledim. Görüyorum ki bazıları anlamamış. Bunun nedeni benim Müslüman kardeşlerim diye hitap ettiğim kişilerin Zayn'ı çok yakından tanımalarına rağmen ne Müslümanlıktan ne de kardeşlikten haberleri olmaması sanırım. Ve bu üzücü bence. İnsanoğlunun yaratılış amacı Müslüman hayatı sürmesiydi, amaç saptı yolundan. Yine de seviyeli bir şekilde beni eleştiren ya da anlamayan insanların yorumlarını da yayınlıyorum ve cevaplıyorum.

      Başka dinden bir kıza aşık olmasına bir şey demedim, aşık olmak tabii ki günah değil. Sevmek Allah'ın emri derler. Ama benim orada koyduğum resimleri kafanda biraz yorarsan ne demek istediğimi anlayacaksın. Haç takmak sempati kazanma yolu olmamalı. Ben zaten burada Zayn'ı eleştirmedim. Geçtiği akıl kontrolünden bahsettim. Bunlardan haberin olmadığını varsayıyorum, ki olsaydı böyle düşünmezdin.

      Sil
  133. Gay meselesinede gelirsek Zayn'in ünlü olduğundan beri değiştirdiği sevgililerini düşünürsek gay olmadığı açıkta. Orada dans ederlerken ki fotoğraflarını koyduğun çocuklardan birinin yılı aşkın sevgilisi, diğerinin ise her biri 2şer haftalık olmak üzere düzinelerce eski sevgilisi mevcut. O dans ise ayranları gaza getirmek amaçlı yapılıyor. Onlar daha 18-19-20 yaşındalar! Ne bekliyordun ki? Zayn'in hepsini müslüman yapıp ilahi söyleyeceklerini filan mı? Elbette yatıp kalkacakları sevgilileri olacak, yada erotik hareketler yapacaklar. Onlar daha çocuklar!
    Ah birde unutuyordum ki aklıma geldi. Tişörtler filan falan. Onların kendi alışverişlerini kendileri yaptıklarını mı sanıyorsun? OBEY markası dünyaca ünlü ve her ünlü , her cüzdanı kabarık kişi kullanıyor. Kıyafetleride gayet güzel ve kaliteli. Bunu giydi diye "Hey sen, bana itaat et!Yada illimunatiye,masonlar herneyse işte kulumuz olmak zorundasın!" mı diyor bu çocuklar? Onların bir stilisti var ve hepsinin elirli tarzları var. Zayn'in skinny jeanleri, şapkaları,deri ceketleri yada Harry Styles'ın bereleri,düz tişörtler,blazer ceketleri gibi. Ha illa ki Mickey Mouse da işin içinde diyorsan pes diyorum. Mickey Mouse şu an her yerde gördüğün Walp Disney'in (adını yanlış yazmış olabilirim) ilk çizgifilm karakteridir. Bu kadar eski ve kökenli bir karakterin günümüzde böyle işler kullanılacağını hiç sanmıyorum. Hem Mickey Mouse'lu tişörtler giyince onu görenler hipnoz olup putlara tapınacağını da zannetmiyorum.
    Bu yazı aynı Tanrı mı? Allah mı? tartışmasına benzemiş.
    İngiltere'de,Avrupa'da,Amerika'da bir çok müslüman var. Onların dinlerinin gerektirdiklerini tamamen yaptıklarını mı sanıyorsun? Zayn sadece bu kategorideki tek göz önünde insan. Bütün gözler üstünde.
    Bir camii'ye gitse hristiyan halkı düşman olur,dövme yaptırsa müslüman halkı. Cidden sizin gibileri anlayamıyorum.
    Çok yakın zamanda aynen bu şekilde bir İngiliz gazeteci Zayn'i teröristlikle suçlamıştı. Sözde yakışıklılığını kullanarak genç kızları müslümanlığa çekiyormuş. Bunu duymamış olmalısın. Zayn'i ise sadece Türk'ler korudu. O an kimse yanında değildi , Türk'ler dışında. Hani şu senin belirttiğin BETA'dakiler gibi hiçkimse arka çıkmamıştı.
    Zayn Javadd Malik müslümandır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok haklısın sana katılıyorum...

      Sil
    2. Zayn kişisel olarak gey değil, geçtiği akıl kontrolü programı sonucu gey bir karakteri var. Hayranları coşturmak için böyle danslar yapıyorlar demen çok garip bence. Yani bu normal sence öyle mi? Onlar 18-19 yaşındalar demişsin de ben de 30 yaşında değilim. Stilistler konusundaki görüşlerine kesinlikle katılıyorum ben de öyle demek istemiştim zaten. Kendilerinin bir inisiyatifi yok. Ya onlara giydirileni giyiyorlar ya da getirilen kıyafetler arasında seçim yapıyorlar.

      Zayn'ı teröristlikle suçlamalarından haberim var. Hiçbir şey bilmesem hele de Müslüman'ım diyen bir kişi hakkında böyle bir yazı yazabilir miydim? Her şeyi geçtim bu insanlığa sığmaz. Bile bile niye elin yedi kat yabancısına iftira atayım? Zayn'ı durduk yere kötülemek bana ne kazandırır? Olaya bir de buradan bak.

      Son olarak Mickey Mouse konusuna gelelim. Walt Disney, 33 dereceden masondur. Kurduğu bu şirketle geniş kapsamlı kitle zihin kontrolü uygulamak için karakterler oluşturmuştur. Eski olmasını öne sürmen mantıksız, eskiden de böyle şeyler vardı. Ama işte dediğim gibi bilmiyorsun sanırım bu konuları. O yüzden tekrar düşün derim ben sana. Bak bu kadar daha açıkladım, niye çünkü bu blogun amacı bir kişi de olsa kazanmaktır. Karar senin, ben sadece söylerim.

      Sil
  134. aferdesin yazdığın herşeyi kabul ediyorum fakat No Hate kampanyasına hiç katılmadılar fotoğraf hayranlar tarafından yapıldı onu kaldırırsan sevinirim :)

    YanıtlaSil
  135. Şimdide britney spears ve will.i.am scream & shout klibi çıktı.bundada akıl kontrolünün dibine vurmuşlar.

    YanıtlaSil
  136. Arkadaşım selamlar. dinlerim severim yani. Şunu dmeleyim ki Zayn in haç kolyesı taktıgını ve bu sebeple dinden çıktıgını söyluyorsun.Zayn'in annesının hristiyan oldugunu biliyosundur herhalde veya onun onu takıp eleştiri aldıgını bunun ustune zaynın o gun annemden de babamdan da bır parça tşımak ıstedım demesını.Dövme meselesıne gelırsek,Zayn dindar mı sen ben o ve ya bır başka Müslüman,dövme yaptırmıyor mu hiç.Yolda sevgılısıyle öpüşmüyor mu koklaşmıyormu.Ya Allah aşkına Mickey li tshirt giydi diye nerelere getırdın olayı . O bi foto var Harry ve Louis. Fotonun açısına bı bak derim ben .Ha ayrıca Müslümanız şarkıcı olamayacakmıyız ; ''İslam dinine mensup olduktan sonra yapması gerekenleri yapmadığı gibi bir de şarkıcılık yapması,''.. ''Saçındaki bir bölümün farklı renkte olması içindeki farklı bir karakteri simgeler. Renginin sarı olmasından da anlıyoruz ki bu bir BETA karakteri yani cinsel köle.'' Ne alaka ya hadi gideyim saçımın bır telını sarıya boyatım yada dur hayır yaparsam cinsel köle olurum.Şimdiki saçından da haberın olursa iyi olur.. ''Bu bıyık da son zamanlarda çok moda oldu. Eşcinselliği temsil ediyor. Zayn da cinsel bir köle olduğu için onun da eşcinsel karakteri var'' Bu da diğer saçmalıklardan biri ah ah bunu yazarken acabaruh halin nasıldı. Ya bi mantık ya bıyık sembolu kullanıyor çünkü eşcinsel.http://2.bp.blogspot.com/-27UreVZEjGw/UKa0_KFkRlI/AAAAAAAACHc/ppkgF7t89zw/s1600/skull.bmp OBEY'in arasındaki yıldızımsı cismi nasıl http://3.bp.blogspot.com/-RLFX7cA1Ib4/UKa6_7xbLMI/AAAAAAAACJI/uYVpckT13Us/s1600/cruz01.gif buna çevirdiysen. Muhtemelen miyopsun bi göz doktoruna git.http://2.bp.blogspot.com/-0CazStfw-k4/UKa9d9SQlLI/AAAAAAAACKY/gRj5cUQ-ktI/s1600/zayn-666.jpg 666'nın Sol elle yapıdıgını bilmiş olman gerek. Şu yazıya kadar senın dedıklerıne ınanırdım seni severek okurdum. Bence düzeltmen gereken konular var Lena.Lütfen yorumumu silme.Görüşlerini merak edıyorum !

    YanıtlaSil

İstediğini sorabilirsin, burası özgür bir ülke. Yani, sanırım.