Perşembe, Kasım 08, 2012

Labrinth ft. Tinie Tempah - HAARP

Merhaba. Bu sefer kısa bir yazı olacak. Ama yine de büyük bir içeriği olduğunu düşünüyorum. Sorduğunuz sorular bana çokça fikir veriyor ve bildiklerimin hepsini anlatma hissi duyuyorum. O yüzden vakit kaybetmeyeceğim. Kafa yorduğunuz için teşekkürler, unutmayın aslında herkes ne yaparsa kendine yapar. İyi veya kötü.

Labrinth ve Tinie Tempah'ın "Earthquake" yani "Deprem" diye bir şarkısı var. Şarkının isminden konu hemen anlaşıldı değil mi? HAARP deprem makinesi.

İşte sözleri.

Ladies and gentlemen
This is something they call
A ground-breaker, breaker...
So let me first apologize
To the shirts and the ties
For your makeup

Beyler ve bayanlar
Bu şeyin adı
Yer-kırıcı, kırıcı
O yüzden öncelikle özür dilemeliyim
Gömlekleriniz ve kravatlarınız
Makyajınız için

 Burada direkt söze girmiş Labrinth. Yer kırıcı demiş HAARP makinesine. Çünkü zaten Haarp de yeraltı ile ilgilidir. Ya fay kırıkları oluştururlar ya da fay kırıklarını tetiklerler.

Cause I'll make you ugly
As soon as it drops
We're on a rampage
Bottles poppin' off
Before you know it
There's rubble and dust
Cause we be crashing it up
Somebody say, "You better run"

Çünkü sizi çirkinleştireceğim
Düşer düşmez
Bir tantana üzereyiz
Şişeler sallanıyor,
Sen her yerin moloz ve toz olacağını
Bilmeden önce.
 Çünkü biz parçalıyor olacağız
Birisi de desin ki "Canını seven kaçsın"

Pek de içten olmayan bir özür diliyor. Şimdi ben burada çok şey söylerim de ağzımı bozmak istemiyorum. Çirkinleştirecekmiş.

Bak, diyor ki sen her yerin moloz ve toz içerisinde kalacağını bilmeden önce biz tantana üzereyiz. Biz biliyoruz diyor yani. Bu bir eğlence şarkısı için derin bir mana sanıyorum. Canını seven kaçsın, kaçacak yer varsa.

Yeah!
I predict an earthquake up in here
Say yeah!
I predict an earthquake up in here
Cause we throw bombs on it, throw bombs on it
Just smash something, yeah mosh for me
Hey yeah!
We can make an earthquake up in here
So here we go, we go

Evet! Burada bir deprem tahmin ediyorum
Evet de! Burada bir deprem tahmin ediyorum
Çünkü üstüne bomba atıyoruz, bomba atıyoruz
Bir şeyleri parçala, çılgınca zıpla benim için
Hey evet! Burada bir deprem oluşturabiliriz
İşte başlıyoruz, başlıyoruz

Normalde depremler tahmin edilemez. Ancak bazı tahmin cihazları vardır, bunların çalışma yöntemi de yer altındaki tansiyonu ölçmek gibidir.Ve deprem vuku bulacağı esnada ancak deprem olacağını anlarsın. Tıpkı bir insanın kapıya yöneldiğinde kapıyı açacağını anlamak gibi. İşe yaramaz.

Ancak burada tahmin edebildiğini söylüyor. Bir senarist, filmin sonunu tahmin etse garip olmaz değil mi? Çünkü kendisi yazmıştır. Hah, aynısı işte. Bomba atmaktan bahsederken de diğer bombalamalardan bahsetmiş olabilir. Ya da fay hattı olmayan yerlerde çatlaklar açıp fay oluşturmak için yaptıklarından bahsetmiş olabilir. İkincisi daha muhtemel.

Başlıyoruz demesi de çok yakında daha büyüklerinin geleceğinin habercisi. Ama bu sizi korkutmasın, sadece korkumuz Allah'a olsun. Allah'tan hakkıyla korkan insan başkasından korkmaz.

Ladies and gentlemen
What you're about to witness
Is no illusion...
And now, we got the bass banging from here to Buckingham Palace
They're all moving
Hey Simon, we're fucking them up
Turning them Syco
Everybody rock
Let's bring the house down to rubble and dust
Cause we be crashing it up
Somebody say, "You better run"

Baylar ve bayanlar
Şahitlik etmek üzere olduğunuz şey
Bir illüzyon değildir
Ve şimdi, buradan Buckingham Sarayı'na kadar gümleyen baslarımız var
Hepsi hareket ediyor
Hey Simon, ağızlarına s*çıyoruz
Onları deliye döndürüyoruz
Herkes coşuyor
Hadi mekanı moloza ve toza verelim
Çünkü biz parçalıyor olacağız
Birisi de desin ki "Canını seven kaçsın"

Haarp, ne bir illüzyon ne de komplo teorisi*. Komplo teorisi, artık dilimizde bir kalıp halini aldı. Bu bilerek lugata yerleştirilmiştir. Boşuna değil. Komplo diye bir şeyin olabileceğini aklımıza soktular. İnanılması güç bir olay karşısında "eh, bu komplo boşversene" denilebilir bu çok önemli bir şey olsa bile. İnanmak konusu en çok oyun oynanılan konudur dikkat et. İster dini inanç olsun ister günlük bir olay olsun. Bazen birisi bir şey anlatıyor, karşısındaki de ona şöyle tepki veriyor, "ay inanmıyorum". Şarkısı bile var. Niye inanmıyorsun aslında mantıken düşünecek olursak saçma. Çünkü anlattığı olay diğeri inanmasa bile gerçek. İşte bunlar kasıtlı hile operasyonları, psikolojik savaşlardır.

Gümleyen baslar diyerek Haarp'in makinelerine atıfta bulunuyor bence. Hepsi çalışır halde. Sonra da küfür etmiş ve beyninin iğrenç bölümlerini gözümüzün önüne sermiş. Yok, biz almayalım Labrinth.

Burası da Tinie Tempah'ın verse'ü, hepsini değil işe yarar kısımlarını vereceğim:

Hey, yo Labrinth, this one's feeling like a straight 10 on the Richter scale, you know
Yeah, fire, fire
We about to set this place on fire
Without a match or lighter
 
Hey Labrinth, bu seferki Richter ölçeğinde rahat 10 şiddetindedir, biliyorsun
Evet, ateş, ateş
Burayı ateşe vermek üzereyiz
Kibrit ya da çakmak kullanmadan

İstedikleri büyüklükte bir deprem oluşturabilirler. Haarp, iyonosfere aşırı düzeyde sıcaklık gönderebilir. Bu nedenle atmosferde bir takım değişiklikler görülür. Fotoğrafla örnek vermeyeceğim çünkü zaten Haarp'i duymuş herkes illa ki örneklerini görmüştür az çok. Kibrit ya da çakmakla değil, Haarp'le yapılacak bu iş.

I predict riots, I predict chaos
I predict people, I predict aaahh!
Disturbing London, got the whole city panicking
I'll be Nostradamus, this my l-l-l-l Labrinth

İsyanlar tahmin ediyorum, kaos tahmin ediyorum
İnsanları tahmin ediyorum, aaahh tahmin ediyorum!
Londra'da karışıklık çıkarıyoruz, tüm şehir panikte
Ben Nostradamus olacağım, bu da Labrinth

İsyan, kaos zaten bu adamların nihai amacıdır. Yok edilmek istenilen kitle bölünür. Nasıl mı? Sağcı-solcu, dinci-kemalist, akp-chp, sünni-alevi, Kürt-Türk, bilmem ne bilmem ne... Sonra iki tarafın birbirine saldırması izlenir. En sonunda ise ikisi de safdışı kalır çünkü zayıflamışlardır. Sağcı ve solcu kendi görüşlerini unutarak sadece saldırganlığı düşünen bir birey haline gelir. İki taraftan birinin diğerine saldırması o kadar aptalcadır ki. Sonunda kazansan bile eline ne geçer? Bu dünyadaki hiçbir insan denk değil. Hep farklılıklarımız var zaten bunu göremiyor mular? Kadın-erkek, siyah-beyaz, köylü-şehirli ve gelenek ve dil farklılıkları. Zaten farklıyız. Bu normali, buna bir de görüş ayrılıkları katılırsa iş çığırından çıkar.

Hiçbir farklılık sorun olmamalı. Aslında farklılıkları sınıfları oluşturmaz, zenginliği oluşturur. Basit bir örnek; sadece beyaz peynir olsaydı diğer peynirlerin güzel tadını nasıl alabilirdik? Beyaz peynir de severim ama kaşar peynir de severim. İkisinden biri üstün de değil ki, ikisini de sevebilirsin.

Londra'dan bahsetmesi hakkında ise 2012 Olimpiyatları konusundaki spekülasyonları bir araştırın derim. Yukarıda da Buckingham sarayı'na dikkat çekmişti. İki kere Londra'dan bahsedip vurguluyor yani. Buradan deprem ve Olimpiyatlar ile ilgili bir yazıya ulaşabilirsiniz. Kısa da zaten.

Nostradamus da ünlü kehanetleriyle meşhurdur. Onun da Tinie'den farkı yok. Bildiği şeyi söylüyor, ileri görüşlü bir kahin oluyor.

Klipten biraz analiz yapayım.

R'nin üzerine yuvarlak olarak getirilmiş, tek gözü temsil ediyor. R harfine gelmesi de Ra'ya atıf olmuş.

Hemen sonrasında piramitler yükseliyor. Böylece piramit içindeki göz tamamlanmış oluyor.

Sol elinde boynuz hareketi.

Eli M şeklinde, bir masonik hareket  bu da. Tek gözünü kapatıyor ve o anda arkadaki bas tam o gözünün yerine geliyor.

Üçgen.

 Labrinth cübbe giyiyor. Bir ritüel gerçekleştiriliyor.

 Bir sürü Labrinth. Hepsi kendisi. Klipte baştan beri beyaz-siyah-kırmızı tema da mevcut. Yani masum insanlara şeytan'ın kötülüğünün isabet etmesi sonucu kan dökülmesi.

 Ortada bir manyetizma mı artık ne dersin bir şey var. Bu depremi sembolize etmiş olabilir, ölçüm cihazlarında da buna benzer çizgiler olur çünkü. Göz gibi de ayrıca.

Ortadaki sunak temsili şeyden Tinie Tempah çıkıyor. Capste tam belli olmuyor ama üçgen yapıyor eliyle.

Üstünde ateşler falan. Tam bir ritüel gösteriliyor.

Yine Ra'nın R harfine vurgular.


* Komplo teorisi hakkında da bir-iki şey söylemek istiyorum. Illuminati kartlarında bu konu da işlenmiş.

Başlıkta 'komplo teorisyenleri' yazıyor. Yani bu kalıp direkt olarak dillere sokulmuş. Aslında İngilizce ama Türkçe'ye de aynen geçmiş değil mi? Ayrıca komplo teorisyenlerinin güçsüz olduğu yazıyor kartta. Evet belki teorisyenler güçsüzdür ama biz teorisyen değiliz. Var olan şeyleri söylüyoruz, inanın bizden korkuyorlar. Kafir korkaktır. Öyle olmasa özel olarak kart yapmazlardı. Korkmadığın kişiyi takmazsın ama onlar bundan bahsetmişler. Her şeyi ince düşünüyorlar çünkü düzenleri çürük bir sisteme dayanıyor. Başarsalar bile (ki başaramazlar) yıkılacak.

Başlık paranoyaklar. Bu paranoyaklık kelimesi de özellikle kullanılır. Doğruyu söyleyeni köyden kovamadıkları için deli ilan ediyorlar. Kartta şöyle yazıyor, "Paranoyaklar bir atağı ya da suikastı müdafaa etmek için tüm gücünü temin ederler. (Felaketler hariç) Onlar yalnızdır, Gizli Üstadlar hariç. Onlar aslında neyin olup bittiğini anlayabilenlerdir. Yine de bu grup hiçbir inisiyatif kullanmaz."

Halkı galeyana getirip istediklerini elde ettiklerini açıkça beyan etmişler. Müthiş bir kart. Çünkü dürüstçe yazılmış. Katilin kurban üzerinde bir mektup bırakması gibi bir şey olsa gerek. Şu Gizli Üstadlar bölümü çok önemli. Üstüne basa basa vurguluyorum. Zannetme ki herkes göründüğü gibi. Aramızda çok casuslar var. Farkına varmaman onların olmadığı anlamına gelmez. Çaktırmadan olayı yönlendirirler. Ve son olarak, bu grup aslından çok ses çıkarır ama hiçbir şey yaptığı yoktur.

Tıpkı Hrant Dink suikastinde olduğu gibi. İnsanlar sokağa döküldüler hepimiz ermeniyiz diyerek. Hrant'ı savunabilirsin ama Ermeniyim demek onların ekmeğine yağ sürmekten fazlası değildir. Bak kartı dikkatlice oku, "atak ya da suikast" diyor. Hrant Dink de bir suikasta kurban gitti. Gidişat yazılmış işte. Parantezde "felaketler hariç" yazıyor. Buna da örnek şu olur, Japonya'da ya da Van'da yapılan suni depremlere halk baş kaldırdı mı? Sokağa dökülüp "Hepimiz Japonuz, Vanlıyız" dediler mi? Hrant bir kişiydi, peki ölen Vanlılar ve Japonlar kaç kişiydi?

Bu spekülasyonlar hızla yayılsın diye Twitter gibi sosyal medyada şok dalgaları oluşturuldu. O tt'lerle de oynanıyor, bunu bilin. Twitter'ın çalışanları kendileri ayıklayıp koyuyorlar oraya istediklerini. Kimse iyiliğine sana iletişim aracı sunmaz. Telefona bile ne kadar para veriyorsun ama dünyada asla ulaşamayacağın kişilere beleş ulaşıyorsun. Bunun ücreti de düşünce tarzın. Değiştiriliyor çünkü. Ve asla senin lehine olmaz. Twitter'a girme demiyorum. Akıllı ol diyorum. Sen bir insansın, şerefinin gereğiyle davran. Her tartışmaya balıklama atlama.

Tüm bunlardan sonuç elde edilemedi. Yine iki taraf kuruldu. Olay örgüsü kuruyorum:

- Hrant suikaste kurban gitti.
- Sloganlarla savunuldu. Hepimiz Ermeniyiz denildi.
- Yıllar sonra Fransa'da Ermeni soykırımı kabul edildi.
- Hepimiz ermeniyiz diyenlere bir savaş başlatıldı adeta.
- Bu iki taraf birbirine saldırdı gerek sözlü gerek fiili. Farketmez. Halk meşgul edildi oyuncaklarla.

Sonuç:
Öyle bir sonuç yok. Hrant hala ölü, Türkler hala yapmadıkları bir soykırımla suçlanıyor.

Kavga etmekle bir yere varılmaz. Laftan anlamayana laf anlatılmaz çünkü.

Yine de çocukların aç kalmadığı ve anne-babaların geleceğe kaygıyla bakmadığı bir dünyada yaşamak istiyorum. Bunun için köstek değil destek olmalıyız. Başarılması mümkün bir şey. Egomuzu biraz yüzüstü bıraksak ve karşımızdakine değer versek neler değişecek.

Herkese mutlu günler.

9 yorum:

  1. Bu sorumu görecek misin bilmiyorum ama. Ben bu akıl kontrolü, nasıl desem kişilik bölünmesi falan çok merak ediyorum. Elektroşoklar,karanlıkta bırakmalar,tacizler,cinin girmesi.
    Lütfen bunları açıklar mısın? Yani ilk alındıklarında neler oluyor, neler yapıyorlar falan. LÜTFEN, RİCA EDİYORUM, BENİ KIRMAZSIN UMARIM :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni bir yazımda açıklayacağım merak etme.

      Sil
    2. bende bu kadar bilgiyi nerden buluyon diye merak ediyodum google yazsan bu kadar seyin cikmasi imkansiz meger deebweb diye bisey varmis ordan giriyomussun nasil bi yer orasi aciklarsan sevinirim...

      Sil
  2. yazdiklarin cok dogru.nihayet konuyu bilen biri cikti..tesekkurler bilgi icin.

    YanıtlaSil
  3. Burası kesinlikle özgür bir ülke değil! Gerçi özgürlükten kasıt nedir onun sorgulanması lazım.
    Yine ayrı bir şey olarak; Allah'ın kanunun yerine lanetlenmiş kanunlar ile olan yönetimde özgürlük düşüncesi mi olur!!??

    YanıtlaSil
  4. Lena HAARP mi neydi o deprem teknolojisi denen seyi aklim almiyor. Ornegin Madonna Turkiyede konser verdigi hece deprem olmasi buyuk ihtimallle tesaduf degil. Biz depremlerin Allah tarafindan uyari oldugunu ya da yapay deprem oldugunu anlayabilir miyiz? Tabi ki konunun uzmani falan degilim sadece o gunlerde yasanan onemli olaylari ele alarak bunu anlayabilir miyiz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. HAARP'in belirtileri var. Mesela düzensiz bulutlar, garip hava olayları, gökyüzünde değişik renkler özellikle kırmızılık, denizdeki hareketlilik, sürekli küçük şiddetlerle artçı depremler olması(aylarca) vs... Buradan anlayabilirsin mesela.

      Sil
  5. Boomerang klip analizi yapar misin??

    YanıtlaSil
  6. Merhaba. Ben insanlara son zamanlarda sikkofield, üçüncü şahıs, utku sen ve sizin blogunuzu tavsiye ettim. fakat yine de alaya alınıyorum satanist ne yiğeea kedi kesenler işte dalga geçme gibi laflar işitiyorum. bu işi insanlara anlatabilirim, yardım eder misiniz

    YanıtlaSil

İstediğini sorabilirsin, burası özgür bir ülke. Yani, sanırım.