Pazar, Aralık 09, 2012

Rihanna'nın Elmasları ve 21 Aralık

[Düzenleme: Bu arada biliyorum 21 Aralık'ta bir şey olmadı, zaten kıyametin kopacağına inanmıyordum. Bu yazıda 21 Aralık dediğim yerleri ileride yapacakları şeyler için düşünün. Çok yakında yapacakları bir kaos var ve tabii ki Türkiye'yi yakından ilgilendiriyor. Vaadedilmiş Topraklarda topraklarımız var çünkü. Dediğim gibi, 21 Aralık yazan yerleri gelecekteki tarih olarak düşünün. Net bir şey olsun diye 21 Aralık dedim.]

Rihanna'nın yeni klibi Diamonds'ın bir analizini sunmak istiyorum. Rastafaryanizm, Yahudilik, cinler ve 21 Aralık'la ilgili sembolizm mevcut. Oldukça içerikli bir klip, bu nedenle bu yazıyı okumanızı öneririm.  Hemen başlayalım. Renkler çok önemlidir. Hepsinin ayrı bir manası vardır ve eğer sen de bu manaları öğrenirsen izlediğin bir klipte gerçekten de o rengin manasının işlendiğini görebilirsin. Klibin ilk sahnesi karanlık, siyah-beyaz bir ortamda başlıyor.

Siyah-beyaz renkler gerçek hayatı simgeler. Oz Büyücüsü Programında da Dorothy, Oz'a gitmeden önce film sepyaydı ama Oz'a gidince film renkli oluyordu. Yani önce Rihanna'nın normal halini, bizim boyutumuzdaki halini görüyoruz. Elmaslarla sigara yapıp içiyor. Elmas; uyuşturucu ve yüksek yaratılış anlamlarına gelir. Şimdi bunun nasıl olduğunu göstereyim.

Rihanna'nın sektördeki yerine bakarsak birçok şeyi farkedebiliriz. Sadece çok ünlü olmasından bahsetmiyorum, çalıştığı müzik şirketinden tutun da kliplerindeki sembolizme kadar Rihanna'nın aslında Rastafaryanizme ait ögeleri barındırdığını görebiliriz. Buna kısa kısa kanıtlar göstereceğim.

Burayı dikkatle okuyun çünkü klipte 2 ana konu işlenmiş, birincisi bu anlatacaklarım üzerine kurulu.

Öncelikle biraz Rastafaryanizmden bahsetmek istiyorum. Rastafaryanizm, bir dindir. Modern dünyada ayak seslerini Jamaika'dan duyurmuştur. Gerek Bob Marley gibi ünlü sanatçılarla olsun gerek reggae müziğiyle olsun, rastafaryanizm popüler hale gelmiştir. Bob Marley'nin rasta olduğunu kendiniz de araştırarak bulabilirsiniz, birçok şarkısında rastafaryanizmden bahsediyor zaten direkt olarak. Reggae müzik ise rastafari ilahilerinden türemiştir.

Bu dinin özelliklerinden de kısaca bahsedeceğim. Mısır kökenli Ra dinlerinin Hıristiyanlık ve Yahudilik ile karışımından oluşur. Musa'nın asıl yol gösterdiği kutsal kavmin siyahlar özellikle de Etiyopyalılar olduğunu savunur. Burada önemli olan Etiyopyalı olmak değildir, siyahi olmaktır. Bu siyahi rastalar Yahuda'dan olduklarını kabul ederler. Dinlerinin sembolü rasta yıldızıdır. Buradaki Yahudi bağlantısını farkettin sanırım. Yahuda, yani Yahudi olduklarını kabul ediyorlar. Ayrıca sembolleri olan yıldız, Yahudi sembolü olan Davud yıldızının neredeyse aynısı.
Etiyopya olarak özellikle verilmesi ise, Afrikalı Yahudilerin burada yaşamasıdır. Yani aslında siyahi olmalarına rağmen bu insanlar Yahudi'dir.


Tıpkı Yahudilerin sembolünün aslan olması gibi Rastafarilerin sembolü de bir aslandır. Bu aslana Judah'ın aslanı denir. Sağda o aslanı görüyoruz. :)

Gözlerinin altına çektikleri renk de yine Rastafaryanizm'in 3 rengi olan kırmızı-yeşil-sarı renkleridir. Bu renklerin manalarının rastalarca açıklamaları tamamen palavralardan ibarettir. Çünkü aynı 3 renk kombinasyonu antik dinlerde de bulunuyor. İştar'la rastaların ne alakası var mesela değil mi? Bununla ilgili daha geniş içeriği bu yazımda bulabilirsin.

Yani rastalar aslında zenci olan Yahudilerdir, olay bu kadar basit.



Gelelim Rihanna'ya.



Rihanna'nın Rude Boy klibinde hakim olan 3 renk; kırmızı-sarı-yeşil. Bu renk temasını bu klibin dışında da sürekli kullanır Rihanna. Tıpkı rastafaryanizm'in 3 rengi olan kırmızı-sarı-yeşil gibi. Biraz önce yukarıda verdiğim bayrakta da aynı üç rengi görebilirsin. Ayrıca aslan da karelerde mevcut.

Yine Rude Boy klibinde çok hızlı olarak Rihanna elini çırptığında arkada rastafari yıldızları çıkıyor.

Rihanna da Bob Marley'nin bir hayranı, sürekli üzerinde onun resimleri olan kıyafetler giyiniyor. Onun şarkısını söylemişti birkaç kez. Rastafaryanizm'in ünlü mensubu Bob Marley'yi önplanda tutuyor yani.

Tüm bu anlattıklarımın sonucu olarak tekrar klibe ve uyuşturucu konusuna dönersek, elmas uyuşturucuyu temsil eder. Bu bağlamda, rastafaryanizm uyuşturucu kullanmayı emreder. Ne tür bir din uyuşturucu çektirir diyebilirsin ancak buradaki uyuşturucunun amacı rastafarilerce meditasyondur. O yüzden büyük bir marijuana furyası dönüyor ortada.

Bob Marley'nin resimlerinde hep bir marijuana dumanı görürüz. Rihanna da büyük bir marijuanacı. Birkaç resimle bunu gösterebilirim. Çok var da bu kadarı yeter.

Sürekli içiyor. İçtiği normal sigara değil, zaten sigaranın kağıdının rengine bakarsan bunu anlayabilirsin.

Marijuana'nın yaprağını da sürekli kıyafetlerinde bulunduruyor Rihanna.

 Cadılar Bayramı'nda marihuana kostümü giydi.

Rastafariler et yemezler, alkolü kullanmazlar. Buna rağmen bazı rastafariler "ağzına ne girdiği değil ağzından ne çıktığı önemlidir" diye düşünürler. Bu beslenme şekline Ital denir. Ital, Vital'dan gelir. Hatırlayacak olursanız, Rihanna'nın Man Down analizinde içtiği vita adlı bir içecek vardı. Rihanna, vita'nın reklam kampanyasının yüzü olmuştu. Vita ve ital'in yemek-içmek ile alakalı bir şey olması yine bir delil olarak sayılabilir.


Diğer bir konuya gelecek olursak: Rastaların uyuşturucu çekme nedenleri meditasyon yapma ve Jah'a yani rastafari tanrısına ulaşmaktır. Burada bir nokta daha var, rastalar Jah'ın insanın içinde olduğuna inanırlar. Bu yüzden kendilerine ben demezler, ben ve ben derler. Yani "I" değil de "I and I" şeklinde. Bu tip dinlerin tanrı anlayışlarının aslında gerçek tanrılar değil de cinler olduğunu söylemiştim önceki yazılarımda. Eğer tanrı dediği kişi insanın içindeyse, ve kendine ben ve ben diyorsa buna cin de diyebiliriz. Cinler insanların içine girebilir ama korkmayın öyle herkese de giremez. Büyü yapılması falan gerekir. Çocuk oyuncağı değil yani, ancak imkansız da değil. Mümkün.

Yukarıdaki gifte ise Rihanna'nın başında bir ışık beliriyor. Işık, masonlukta büyük bir yer kaplar. Kısaca söylemek gerekirse ışık, cini simgeler. Katy Perry analizinde de Katy'nin göğsünden bir ışık çıkıyordu ve bunu anlatmıştım. Yani Rihanna marihuanayı içince cini beliriyor.

Marijuana çekerek kendi benliklerinden çıkıp astral seyahat yapmaya çalışıyorlar. Astral seyahat denilen şey aslında insanın ruhunun bedenden çıkıp dolaşmasıdır tabiri caizse. Yani rüyalarımızda aslında astral seyahat yaparız. Ama asıl sorun şudur ki rüyalarımızda, çoğunlukla rüyada olduğumuzu anlayamayız ya da rüyayı yönetemeyiz.

Rüyalar çok önemlidir. Çünkü aslında rüyalarda cinler bizimle iletişim halindedirler, bizimle beraberdirler. Cin deyince "benim cinim yok ki" demeyin, herkesin bir şeytanı vardır, şeytanlar da cindir zaten. Bu da kanıtı:

"Şeytan, cinlerden idi." (Kehf / 50)

Yani herkesin cini var, ancak bu ünlülerin ya da bu tip şeylere mensup olan kişilerin ayrıyeten cinleri olur. Normal şeytanlar kalbe yöneliktir, vesvese verirler. Ama büyüyle bağlanan cinler beyne yöneliktir, kontrolü ele alıp o insanın vücudundan yararlanmaya çalışırlar.

Ne diyordum, evet işte rüya esnasında tam yetki sahibi olamadığımızdan başka yollarla bilinci kapatmayı denemişler. Uyuşturucu da bilinç kapatır. Böylelikle cinle iletişim kuracaktır insan, ve onun tanrı olduğuna inanacaktır. Çünkü cinler insanları kandırabilir. Nasıl olsa insanlar bilmiyorlar, bilinci yarı açıkken insan ne görse ona mistik gelecektir. Bir de ona kendi hayatından olan şeyleri sanki insanın hayatındanmış gibi gösteren sözde bir tanrı görürse buna balıklama atlayıp inanır.

Soldaki resimde yine elmasları uyuşturucu yapıp kağıda sarıyor, bu sembolik bir mana olmuş. Ayrıca resmin renkleri kırmızı-sarı-yeşil. Rihanna'nın kendi instagramında mevcut, hayran yapımı değil yani.


Yeni çıkan albümü Unapologetic'in kapağında Rihanna'nın üzerinde yazılar var. Yazının sonunda birkaç bir şeyler daha göstereceğim ama marijuanadan gidiyoruz madem şunu söyleyeyim; üzerinde chalice yazıyor. Chalice, uyuşturucu çektikleri o şeye deniyor. Bunu bu kadar göz önünde bulunduruyorlar, hem Amerika'da marijuanayı yasallaştırma kampanyaları düzenleniyor. İstedikleri de zaten uyuşturulmuş bir toplum değil mi?

Bu sanatçılar da sanki her şeye sahipmiş gibi görünseler de onlar da düzene bir köle ve yaradıkları tek iş halkı yönlendirebilme güçleri. Rihanna ne yapsa ertesi gün herkes bunu konuşacak. Örnek olabileceği o kadar çok insan var ki. Kitlelere hitap etmenin verdiği güçten faydalanmaya çalışıyorlar. Bütün bunlar Rihanna'nın isteği dairesinde gerçekleşmiyor, o da talimatlar alarak hayatını sürdürüyor. Ona öğretilen hayatı yaşıyor.

Işığın belirmesinden sonra görüntü renkleniyor, Rihanna'nın iç dünyasını görüyoruz. Bir yıkım var.

Yüzüne demirliklerin gölgesi vuruyor. Bu, köleliği simgeler.

Ellerini kelepçelenmiş gibi önünde tutuyor, yine köleliği simgeliyor.

Şarkı Sözleri:
You’re a shooting star I see / Sen gördüğüm kayan bir yıldızsın
A vision of ecstasy / Ekstazinin verdiği bir hayal
When you hold me, I’m alive / Bana sarıldığında canlıyım
We’re like diamonds in the sky / Gökyüzündeki elmaslar gibiyiz

 Ekstazi yine bir uyuşturucu türü. Burada yine uyuşturucu çekerek tanrıya yani cine ulaşma anlatılmış. Yıldızlar, cinlerle özdeşleştirilir. Ekstaziyle yani çektiği uyuşturucu sonucu yıldızı yani cini gördüğünü söylemiş.

Rihanna ile el ele tutuşan birisi var. Rihanna'nın eli daha toprağımsı, adamın eli ise renkli. İlerleyen sahnelerde bu adamın kim olduğunu anlayacağız.

Rihanna, ışıktan kaçıyor. Yani cinden kaçıyor da diyebiliriz. En sonda eliyle git gibi işaret de yapıyor, aslında onu tanıyor.

İç dünyasındaki yıkım artıyor, kolunu tuttuğu adamla elleri ayrılıyor neredeyse.

Şarkı Sözleri:
I knew that we’d become one right away / Anında bir olacağımızı biliyordum
Oh, right away / Anında
At first sight I felt the energy of sun rays / İlk görüşte güneş ışınlarının enerjisini hissettim

 Bir olmak yine "ben ve ben" tanrı kavramı üzerine yazılmış bir şarkı sözü. Tek bedende bir olma olgusu Where Have You Been klibinin analizinde de anlattığım gibi, cin ve insanın tek bir bedende bir olmasıdır. İnsanın bedenine girebilen cin ile ikisi aynı bedende yaşayabilir. Çünkü aslında beden bir maddedir. Onun içinde yaşayan ise insanın ruhudur. Ruh maddesel değildir. Cinler de maddesel değildir. Cinler manyetiktir, bu nedenle insan bedenine girebilirler.

"Güneş ışınlarının enerjisini hissettim" demiş. Güneş, sürekli söylediğim üzere Şeytan'ı simgeliyor. Güneşe tapan pagan bir anlayışları masonların. Güneş, Tanrı'dır mason felsefesinde. Güneş de Şeytan'dır aslında. Yani Şeytan da cindir, cinin enerjisinden bahsediyor. Manyetik bağlamda bir enerjiden bahsediyor. Kısacası cininin enerji boyutunu hissetmiş.

Tam bu sözlerden sonra bu sahne geliyor. Kaçarken bir şey farkedip duruyor ve gökyüzüne bakıyor. Gördüğü şey kuzey ışıkları ya da diğer bir ismiyle aurora borealis. Kuzey ışıkları yine cinlerle bağlantılı bir olaydır. Güneş ışıklarıyla dünyadaki manyetik alanın tepkimesi sonucu ortaya çıkan ışıklardır. Cinler, manyetik boyutta yaşarlar.

Rihanna iç dünyasındaki yıkımda oturmuş olacakları bekliyor. Olacakları biliyor çünkü.

Elleri neredeyse ayrılıyor. Tüm bunlar yıkımın verdiği etkiler. Yıkımın nedeni ise aurora borealis, yani kuzey ışıkları.

Eliyle üçgen yaparken bir yandan da şöyle diyor; "palms rise to the universe". Bunun Türkçesi şudur; "Palmiyeler, evrene doğru yükselir".

Palmiyeler, okültik sembolizmde güneşi simgeler.
Üçgen de cinleri sembolize ettiği için şu denklemi kurabiliriz:

Üçgen = Güneş = Cinler

Ayrıca palmiyelerin evrene yükseldiğini söylemiş, bu durumda cinlerin dünyaya geldiğini söylemiş oluyor. Bizim sınırımız yer ile gök arasında. Cinlerin sınırı ise bizimkinden daha fazla, onlar uzayda da yaşayabilirler.

Şimdi size ilginç bir tespit göstereceğim. Palmiyelerin bir sembolik özelliği de şudur ki hem eril hem de dişil prensibi simgeler. Kız ve erkek niteliklerinin uyumuna sahip olduğundan dolayı çift-cinsiyetlilik sembolüdür. Yani yine unisekslik. Bu arada yanlış anlaşılan bir konu var, açıklığa kavuşturmak istiyorum hemen. Masonluğa ya da artık adını ne koyuyorsanız (illuminati, skulls and bones, bohemian vs.) ait bir öğretidir bu. Gerçekten de bedenen çift cinsiyetli değiller. Ama yapılan ayin ve ritüeller sonucunda birçok cinsel deneyime sahip oluyorlar. Her mason, erkek ve kadına ait özellikleri kendine almış oluyor. Yani hem kadın hem de erkek oluyor aslında. Bu bir karakter değişimi ve masonik bir öğreti.

Evet devam edelim. Çift cinsiyetlik, palmiye. Rihanna bir akıl kontrolü kölesi ve programcıları onu bir süreçten geçiriyor. Önce çok kadınsı oldu, şimdi de daha sert ve erkeksi tavırları var. Mesela size öncelikle erkek karakterini göstereyim.

Rihanna bu albüm çıkarken saçlarını erkek gibi kestirdi. Tam o zamanlarda giydiği bir tişörtün üzerinde boy yani erkek yazıyor. Ayrıca Rihanna yine aynı zamanlarda Isis dövmesi yaptırdı. Isis, Eski Mısır tanrıçasıdır ve kadınlığı temsil eder. Rihanna bunun hakkında bir tweet bile attı.



Tweet'in türkçe meali şöyle; "Tanrıça Isis; Tamamlanmış Kadın - Gelecek nesillere örnek"

Yani Rihanna kendisi Isis'in kadınlığı temsil ettiğini söylemiş bulundu aslında. Nasıl mı? En yeni çıkan albümünden önceki iki albümü Loud ve Talk That Talk'ta Rihanna cinsel içerikli şarkılar söyleyip cinsel içerikli klipler çekiyordu. Kadınlığını fazlaca kullanıyordu. Ve Rihanna'nın kadın karakteri tamamlandı. Üstüne bir de Isis dövmesi yaptırdı, çünkü İsis gerçekten de tamamlanmış kadınlığı simgeler tweet te de söylediği gibi. Mesela Ke$ha yazımda Ke$ha'nın ismindeki dolar işaretinin aslında Isis'i simgelediğini söylemiştim ve yine transeksüel bir mankenin adını Isis King diye değiştirdiğini söylemiştim. Yani Isis tamamlanan kadınlığı gösteriyor. Şimdilerde Rihanna erkek saçı kestirdi ve erkek tarafını tamamlıyor.
Rihanna'nın kadınlığını önplanda tuttuğu Loud albümünden Only Girl şarkısı ve erkek karakterine geçtiği Unapologetic albümünden Diamonds şarkısı arasındaki ortak noktayı gösteriyorum.


1- Diamonds klibi mavi bir tema üzerine.
2- Ova gibi bir yerde çekilmiş ve ilerideki yerler mavi.
3- Mavi, erkek rengidir.
4- Diamonds'da giydiği kıyafetin uçuştuğunun gösterildiği bir sahne var.
5- Saçı erkek saçı gibi, muhtemelen uzun yeri kaynak çünkü gerçekte tamamen kestirmişti.
6- Klibin sonunda su sesi duyuluyor, yani su elementi.
7- Su elementi hislerle yakından ilgilidir, çevredekilerin dikkat bile etmediği ayrıntıları ve incelikleri farkeder.

Diamonds klibinde de bu mevcut. Hisler üzerine yazılmış bir şarkı, iki kişinin yakınlığından bahsediliyor. Ayrıca kimsenin farketmediklerini farketmek konusunu ise klibin ilerleyen sahnelerinde görebiliyoruz.

1- Only Girl klibi pembe bir tema üzerine kurulu.
2- Yine ova gibi bir yer ve her yer pespembe.
3- Pembe, kız rengidir.
4- Only Girl'de de giydiklerinin uçuştuğunun gösterildiği bir sahne var.
5- Saçı kız saçı gibi uzun ve kırmızı, yine kadınsı bir renk.
6- Klibin başında rüzgar sesi duyuluyor, hava elementi.
7- Hava elementi; fiziksel ve psikolojik olarak duyarlıdır; fantezi eğilimli, hayalperest ve romantiktir.

Only Girl klibinde fantezi, hayal ve romantizmi görmek mümkün çünkü klibin ve şarkının teması bu. Ayrıca Rihanna bu klibin çekimlerinde dünyadaki tek kız o olsaydı nasıl olurdu düşüncesi üzerine klibi çektiklerini söylemişti. Bu da bir hayal ve fantezidir. Bir erkekle bu düşünceyi paylaşacağını şarkı sözlerinde söylemesi de romantizmi gösterir.

Yani ikisi de elementler üzerine kurulu klipler. Aynı zamanda bu elementler erkek/kadın zıtlığını da gösteriyor tıpkı Rihanna üzerinde gösterdiği gibi. Ve bunun bir süreç sonucunda olması ise Rihanna'nın gizli bir öğretide olmasını kanıtlıyor.
Yani erkek ve kadının aynı bedende olabilmesi tamamlanmışlığı gösteriyor. Rihanna'nın kadın ve erkek yönü olması onun tamamlanmışlığını gösteriyor. Siyon yıldızının temsil ettiği anlamlardan birisi de budur.

İki klipte de dehümanizasyon vardır. Yani, hiçbir insan yok. Hani Rihanna demişti ya çekimlerde "dünyada bir tek ben olsaydım" işte bu dehümanizasyona örnektir. Ayrıca olacak olaylarla birçok kişinin öleceğinin söylenmesi de buna bir delildir. Çok az kişi kalacak ve bunlar da Yahudiler olacak şeklinde planlanıyor ama bu mümkün değil. Çünkü bize aktarılan mütevatir yani sağlam hadislerle biz biliyoruz ki dünyanın sonunda Müslümanlar ve Yahudiler arasında bir savaş olacak ve bu savaşı Müslümanlar kazanacaktır. Buna inancınız tam olsun. Bu savaşa bizim kuşağımız katılır mı onu bilemem. Ama bu eninde sonunda olacaktır.
Ha bundan önce olacak olan 21 Aralık olayı (ki eğer gerçekleşecekse, en doğrusunu Allah bilir) tamamen Haarp gibi yüksek teknoloji eseri bir olay olacaktır ve bu kıyamet değildir. Zaten kıyameti Allah koparacak, bütün masonlar Yahudiler bir araya toplansalar Allah istemedikçe hiçbir şey yapamazlar. Bakın bu konuda çok güzel bir ayet var.

"Gerçekten onlar çeşitli hileler ve tuzaklar kurdular. Allah katında da onlara hilelerine karşı azab var; isterse onların hileleri dağları yerinden oynatacak olsun." (İbrahim / 46)

Yani bu yapacakları sonucunda olacak hiçbir şey bizim umrumuzda olmamalıdır. Herkes bir gün zaten ölecek. Ki bunun olacak olup olmayacağı bile belli değil, muhtemelen daha önce Japonya, Gölcük ve Van'da yaptıkları gibi geniş çapta bir deprem ya da tsunami planlıyorlardır. Ama gelecek hakkındaki tüm planlar sadece Allah'a aittir.

"Ve onlar hile yaptılar, Allah da (onlara) hile yaptı. Ve Allah, (hileye karşı) hile yapanların en hayırlısıdır." (Al-i İmran / 54)

Takmayın yani, olacak olan olacaktır, olmayacak olan asla olmayacaktır.

Tek başına bir siyah at geliyor ve sonra Rihanna'yı gösteriyor.

Sonra Rihanna'nın yanında yine cini simgeleyen o ışık beliriyor. Ardından da diğer siyah at geliyor.

Sonra iki at yani Rihanna ve cini yan yana geliyorlar. Üstlerinde güneş doğuyor, yine güneş sembolizmi. Yani onlar bir bütün olarak en üst seviyeye ulaşmış oluyorlar. Güneş Tanrı'yı simgeliyor, bu öğretide ilerledikçe onlar da tanrı oluyorlar. İkisinin bir araya gelişi de bunu simgeliyor.

Siyah at; açlığı, ölümü ve kıtlığı simgeler. Siyah at şahlanıyor yani ölüm ve açlık yükseliyor.

İncil'de Vahiyler bölümünde 5-6. ayetlerde siyah at geçer. Siyah atın binicisinin ise yiyeceklerle ilgili bir şey söylediği geçiyor, yani açlığı temsil ediyor. Olacak olan olaylardan dolayı birçok insan ölecek geriye kalanlar ise sıkıntı çekecekler.

Luka, 21. bölümde de yine aynı olayı anlatıyor. Devletler savaşacak diyor, bu çoktan olmadı mı? Orta Doğu'daki Müslüman devletlere savaş açılmış durumda. Afganistan, Mısır, Suriye, Irak vs.

Şiddetli depremler ise olmaya başladı ve devam edecek. 21 Aralık'ta olacaklardan sonra neden daha şiddetlileri olmasın ki? Zaten siyah atlı açlık ve ölümü simgeliyor.

Göksel güçlerin sarsılacağını söylemesi tıpkı Diamonds klibindeki kuzey ışıklarının görülmesi gibi. Cinlerin alemiyle ilgili tüm bu elmas sembolizasyonu.

Tabii İncil'den örnekler vermem bozulmuş olan İncil'e inandığım anlamına gelmiyor. Örnekler verdim çünkü İncil'i bozan Şeytan'dır. Kendi ilmini onun içine yerleştirmiş. Zaten Şeytan planını Hz Adem'e secde etmeyip kovulduğunda yapmıştı. Sistematik bir şekilde ilerledi ve ilerlemeye de devam ediyor. Planını İncil'e de aksettirmiş. Aslında Şeytan kimin hangi dinden olduğunu umursamaz. Çünkü Allah'a ve Hz Muhammed'e inanmamaları onun için yeterlidir. Yani bir insan Yahudi de olsa Hristiyan da olsa Şeytan'ın işine gelir. O yüzden bütün kutsal kitapları bozup yeni yeni dinler türetmiş. Din en başından beri İslam'dı. Şeytan bozdu ve insanları saptırdı.

Yani demek istediğim, İncil'den örnekler vermemin nedeni Şeytan'ın zihniyetini anlamak ve buna göre kendi yolumuzu çizmek. Çünkü eğer batılı anlamazsan hakkı da anlayamazsın. Düşmanımız olan Şeytan'ı tanımazsak ve onun kötü olduğunu bilmezsek Allah'ın tek kurtuluş olduğunu nereden bilebiliriz ki? Tabii bunun için Satanist olalım demiyorum, sadece Şeytan'ın planlarına bakıyoruz, buna göre Allah'ın açtığı yoldan yürüyeceğiz.

İki at beraber koşuyorlar, buradan sonra tamamıyla "Rihanna-cin" sembolizmi göreceğiz.
Gökkuşağı beliriyor, bu efekti bilerek yapıyorlar. Gökkuşağı okültizmde hipnotik bir araçtır ve büyük maneviyatı simgeler. İki atın beraber koşması, yanı yolculuğu beraber sürdürmeleri şu anlama gelir; yolculukları yaşamdır, ikisi beraber sürdürüyorlar. Biri insan(rihanna), diğeri de cin. Bu hayatı birlikte yaşıyorlar. Gökkuşağı da burada beliriyor, yani büyük bir maneviyatta Rihanna. Maneviyat derken, masonik öğretilerin büyük maneviyatından bahsediliyor.

Sonra yine Rihanna'nın arkasında cini sembolize eden ışık parlıyor. Yani cin sürekli Rihanna ile beraber. Bu sahneden sonra hemen iki elin tutuştuğu sahnenin gösterilmesi ise diğer elin cine ait olduğunu gösteriyor.

Hemen sonra bu sahneler giriyor. Rihanna sigara dumanını üflüyor. Duman, ruhu ya da cini sembolize eder.
Yani Rihanna ve cin.

Sonra ateşte yanan bir gül gösteriliyor. Gül de tamamlanmış karakteri gösterir ve kadınlığı sembolize eder. Rihanna'nın tamamlanmış kadın karakterini yukarıda anlatmıştım, sembolizm tekrar devam ediyor. Etrafındaki ateş ise cini simgeliyor çünkü cinler ateşten yaratılmıştır. Bu ikisinin bir arada olması ise neyi simgeliyor?
Rihanna ve cin.

Bu sahnede Rihanna denizde yatıyor. Su elementi ile daha önce dediğim gibi yine hisler sembolize ediliyor. Zaten Rihanna da gözlerini kapatıyor ve bir şey düşünüyor.
Rihanna masumiyeti simgeleyen beyaz giyiyor ve göğsündeki Isis dövmesi görünüyor.

Düşündüğü şey ise böyle gösteriliyor. Karmaşa, kaos ve yıkım. En başta bahsettiğim yıkım işte buydu. Belki 21 Aralık'taki belki de Rihanna'nın iç dünyasındaki yıkım. Muhtemelen ikisi de.

Ve bu yıkımın ortasında Rihanna ve sonrasında yüzü belirli olmayan ve ateşte yandığı halde hiç oralı olmayan bir adam görülüyor. Bu adam aslında yanmıyor çünkü, cin olduğu için ateşten yaratılmış. Yani bu gördüğümüz kişi Rihanna'nın el ele tutuştuğu cini sembolize ediyor.

Çünkü bu sahnenin tam ardından el ele tutuştukları sahne gösteriliyor. Ve elleri gittikçe ayrılıyor.

Ateşten yaratılmış cin ve topraktan yaratılmış insan Rihanna. Topraktan olduğunu belirtmek için de üstüne toz toprak atmışlar Rihanna'nın.

Bu arada saydığımız elementlere bakalım. Önce hava ve sudan bahsetmiştik, ardından burada da toprak ve ateşi görüyoruz. Böylece 4 elementi de göstermişler. Ayrıca siyon yıldızını da tamamlamış olduk sanırım.

Rihanna kollarını boynunda bir araya getirmişken arkadaki arabada sarı bir ışık parlıyor. Tıpkı güneş benzeri bir ışık, ardından da siyah-beyaz ortamdaki sürekli yanan beyaz ışığı görüyoruz. Yani ister Rihanna'nın iç dünyası olsun(renkli) ister gerçek hayat olsun(siyah-beyaz), cini her zaman Rihanna ile birlikte ve parlıyor. Tıpkı şarkı sözlerindeki "shine bright like a diamond" demesi gibi. Türkçesi "Bir elmas gibi parla" oluyor ve elmas da cinleri sembolize ettiği için cin gibi parla demiş oluyor. Yani cin ve insanın tek bedende bir olması.

En sonunda ciniyle Rihanna'nın eli tamamen ayrılıyor. Bunun anlamı ise büyük ihtimalle 21 Aralık üzerine yapılan plan. 21 Aralık'ta cinlerin alemi görünür hale gelebilir. Gökyüzünde kuzey ışıklarını görmesi de buna ayrı bir kanıt. Yani artık hissi olarak değil de tamamen gözle görünür halde cini görebilecek. O yüzden elleri ayrılıyor.

Ama ışık onu terk etmiyor. Yani artık onu görebilecek. Tabii gelecek neleri gösterir bunu bilemeyiz ama klipte anlatılan böyle. Bunun planlamaları yapılıyor, dünyanın manyetik alanının kaydığı söyleniyor. Kuzey ışıkları en son İngiltere'de görülmüş. Yani kutuplarda normalde görülmesi gerekirken manyetik alan İngiltere'ye kadar inmiş. Tüm dünyayı da kaplayabilir.

En son sahne de burası, Rihanna gözlerini açıyor. Hislerinde ve içdünyasında yüzmeye devam ediyor. Baktığı yer de gökyüzü, şarkı sözlerinde şöyle söylüyor ya: "We’re beautiful like diamonds in the sky".
"Gökteki elmaslar kadar güzeliz"

Bu arada klipteki uyuşturucu sembolizmine bir kez daha değinmek istiyorum.

Marihuana, kenevirden yapılır. Kenevir iki türlüdür, bir normal yenilen kenevir. Bu türe cannabis sativa deniyor. Uyuşturucu yapılan kenevire ise cannabis indica deniyor. Cannabis'in (yani) kenevirin diğer bir ismi ise northern lights'tır. Yani türkçesiyle "kuzey ışıkları". Garip değil mi? Neden kenevire, kuzey ışıkları densin ki? Demek ki uyuşturucu ile cinlere ulaşılabileceğini bilen birisi tarafından bu isim takılmış. Klipte hem marihuana hem de kuzey ışıkları var, alın size delil. Eğer cin bağlantısı yoksa normalde marihuana ile kuzey ışıkları arasında hiçbir bağlantı bulunamaz.

Şarkıda Rihanna şöyle söylüyor: "As we moonshine and molly". Bunun Türkçesi, "Tıpkı biz gibi, moonshine ve molly." Moonshine ve Molly'nin anlamları uyuşturucudur. Molly soldaki resimde görünen MDMA hapına deniyor. Herkesin bildiği ismiyle ise ekstazi. Şarkı sözlerinde de bu geçiyordu, "ekstazinin verdiği bir hayal" diye. Diğeri moonshine ise üretiminin yasadışı olduğu bir içki çeşidi. Yüzde %95 oranında alkol içerdiği için uyuşturucu etkisi yapıyor. Yani diğer içkiler de kafa buldurur ama onların içinde başka şeyler de var. Moonshine'da ise neredeyse direkt alkol içmiş oluyorsun. İşte Rihanna şarkısında bu uyuşturucularla yaşadıklarını anlatıyor. Yoksa Chris Brown'a olan aşkını uyuşturucuya benzetmiyor.

Gelgelelim bahsetmek istediğim birkaç bir şey daha var. Diamonds'ın remix versiyonunda Kanye West'in de düeti var. Şarkı sözlerinde ise şu geçiyor:

"We the cause of all commotion
Your mouth running, but where is you going?
What is you smoking, man? That ain't potent
What is you talking, man? That ain't important
Illuminati, high society
We in this party and nobody invited me
We going crazy and I always use my best sense"

Türkçesi ise şöyle:
"Tüm kargaşanın sebebi biziz
Ağzın konuşuyor ama nereye gidiyorsun?
Ne tüttürüyorsun adamım? İçtiği güçlü değil
Ne konuşuyorsun adamım? Önemli değil 
Illuminati, yüksek sosyete
Bu partideyiz ama beni kimse davet etmedi
Çıldırıyoruz ve ben her zaman en iyi hislerimi kullanırım"

Rihanna'nın klibindeki kargaşanın nedeni biziz demiş Kanye West. İçtikleri uyuşturucuya da vurguda bulunmuş, senin içtiğin güçlü değil diyor bir de. Ayrıca illuminati'den bahsetmesi de tüm bunların gerçek olduğu anlamına gelir. Kimse beni davet etmedi diyor. Burada bahsettiğim bir konuya açıklık getiriyor Kanye.

Kimse beni davet etmedi demek ben zaten buradaydım anlamına gelir. Yani illuminati'ye girme şeklinin ailesinden gelen masonluktan dolayı olduğunu söylüyor. Zaten Kanye West geçenlerde çıkan şarkısı "Clique"te de illuminati bağlarından bahsediyordu. Clique, "takım, komite" demek. Yani illuminati.

 Şarkılarında bahsettikleri la familia var. La familia, aile demek. Yani ailelerinden gelen bir şey var. Ayrıca hepsi aynı aileden geliyor yani. Bakın şimdi size Jay-Z 'nin bir şarkısının sözlerini göstereceğim. İngilizce'sini koymuyorum uzun oluyor, kendiniz bakın inanmıyorsanız.

Clique şarkısında Jay-z, sürekli komitelerinden bahsettikten sonra şöyle diyor: 
"Evet, Ye’den bahsediyorum, 
evet Rih’ten bahsediyorum,
evet B'den bahsediyorum,
zenci, kendimden bahsediyorum" 

Bu demek oluyor ki, komitelerinde olan kişiler bunlar;
Ye= Kanye West
Rih= Rihanna
B= Beyonce
ve Jay-Z
Ama tabii sadece bu 4 kişi Illuminati'den değil, diğerleri de öyle ama onlar bu 4'ü kadar yüksek statü sahibi değiller.
Çünkü devamında da şöyle söylüyor:
"Kime söyleyeceğiz ki,
totem havuzunun başında bizler varız.
Bu süprem takımla buluşan rüya takım
Bütün gözler yeşil ve bunun tek anlamı var
Komitemle yarışamazsın"

Totemi aratırsanız karşınıza şunlar çıkacaktır,
  1.  İlkel toplumlarda topluluğun ondan türediği sanılan ve kutsal sayılan hayvan, ağaç, rüzgâr vb. herhangi bir doğal nesne, ongun.
  2. Bir insan topluluğunun ya da tek bir kişinin gizemsel ve büyüsel duygularla bağlı bulunduğu hayvan, bitki, doğasal olay ya da cansız bir nesne. a. bk.totemcilik.
Sanırım yine ailesel bir bağ bulduk. Sözlerde süprem takım geçiyor, masonların da süprem konsülü vardır. Tüm mason mahfilleri bu konsüle bağlıdır. Yani en başta onlar vardır. Bütün gözler yeşil derken de çok zengin olduklarını kastediyor.

Jay-Z'nin bağlı olduğu albüm şirketinin ismi Roc-A-Fella Records. Roc-A-Fella size tanıdık gelmediyse tanıtayım; Rockefeller. Ünlü Yahudi-Siyonist iş adamı John Rockefeller'e ithafen alınmış bir isim, acaba neden? Vikipedi'de bile yazıyor.

Jay-Z'nin kendisine taktığı bir lakap da "Hov". Bu İbranice bir kelime oyunu, yani Yahudi Tanrısı Jahovah'nın (Yehova) ismindeki Hov'u kendine atfediyor. Kendisi Jay, lakabı Hov; Jahovah. Bir şekilde kendini tanrı ilan ediyor ve bu tanrıyı Yahudilerin tanrısı olarak seçmesi ise bize Jay-Z'nin dinini ve kökenini gösteriyor.

Bir de şu la familia meselesi var. Roc Nation.

La Familia, "aile" demek demiştim yukarıda. Bu aileye Roc Nation diyorlar. Yani Türkçesiyle Roc Soyu. Roc kelimesi de Rockefeller'i temsil ettiğine göre kendilerine Rockefeller Soyu demiş oluyorlar. Bu sayede kendilerini belli etmiş oluyorlar.

Roc La Familia, ayrıca Jay-Z.'nin 5. albümünün de adıdır. The Dynasty ise Hanedan demek. Artık Yahudilerin gizlice terk ettikleri Mısır Hanedanlığına ve Tanrılarına bir atıfta bulunmuş.

Ayrıca Roc Nation'ın simgesi de bir elmastır. Çok ilginç...


Şimdi de Rihanna'nın Yahudi ve Rastafari tanrısı olan Jah yahut Yehova'yı zikrettiği resmi instagram hesabından birkaç enstantane...

Jah kıskanç bir Tanrı, yani eğer o soydan doğmuşsan başka bir şeyi seçme şansın yoktur. Sanırım Rihanna bunu isyankar ya da korktuğu bir anda yazmış.

Jah'a şükrediyor. Gayet açık bir şekilde.

Solda yazıyor ki "Tatlı Eylül... Bana iyi davrandın!" Yani yine Yehova'nın ona güzel bir ay yaşattığını söylüyor ve hayatına direkt hükmeden tanrısına şükrediyor.


Rihanna'nın her albümüne bir R sembolü vardır. Unapologetic'inki ise soldaki. Birkaçını söyleyeyim mesela ingilizce bilmeyenler için;
I'm Isis - Ben İsis'im
Roc
Jah
Diamonds - Elmaslar
Complete Woman - Tamamlanmış Kadın
petals - taçyaprakları (çiçekler kadınlığı sembolize eder)
I$I$ - Yine İsis

Buradaki isis'i dolar işaretiyle yazması dolar işaretinin anlamının isis olmasıdır. Şöyle okursan bunu anlarsın -> $ $




Bu video Diamonds'ın sahne arkası, 1:13 'ü direkt olarak açarsanız şöyle diyor;
"Bu sahne kaosu simgeliyor. Ve tam ortasında bir şekilde huzurlu olmayı. Ayrıca aşık olmayı ve bunun çok canavarca bir şey olduğunu temsil ediyor. Ve etrafında ne olursa olsun dünyada, onu senin elinden alamaz."

Sonra ağlamaklı oluyor ve durumu toparlamaya çalışıyor. Çünkü anlattıkları sadece bir klip senaryosu değil gerçek hayatının, gerçek hayatın ta kendisi.

Bu görüntüler Rihanna'nın bir süre önce, saçlarını kestirmeden verdiği Hackney konserine ait. Arkadaki kocaman üçgen Rihanna'nın konser setinin ayrılmaz üyesi. İki tane devasa Mısırlı muhafızı kenara çekiyor Mısırlı gibi giyinmiş arka dansçılar.

Rihanna'nın ilginç bir ceketi var. Mağaza mağaza dolaşsan bulamazsın. Üzerinde tek göz ve ankh işaretleri var, yine Eski Mısır'a ait simgeler.

Tek Göz                                   Ankh

Arkada ise kocaman bir Firavun başı bulunuyor.

Omzuna doğru da kıvrılmış bir yılan var.

Tıpkı Baphomet'in kucağında birbirine sarılmış iki yılan gibi.
Üçgenin tam tepesinde ise tek göz bulunuyor.

Piramitin üstündeki tek göz önündeki sfenksin aynısını Rihanna'nın konser setinde görüyoruz.
Ceketinin arkasında piramit var ancak net görünmüyor. Dikkatli bakın ya da videoyu izleyin ya da kısacası bana inanın.

Giydiği tişörtte leopar var. Leopar, Monarşi BETA akıl kontrolü programında köle olmayı ve vahşiliği simgeler. BETA programı cinsel programlama olduğu için köle sadece vahşi bir hayvan gibi cinselliği düşünür.

Rihanna mutlaka 3 günde 1 leopar deseni giyer.

Solda elleriyle yaptığı hareket de bunu doğrular seviyede.

One Direction yazımda söylediğim ve hala arkasında durmakta olduğum hayvan başlığını Rihanna da kullanıyor. Tabi One Direction'dakiler Rihanna kadar üst düzey ve göz önünde olmadığı için bu kadar net örnekler bulmak mümkün olmuyor. Ama bu gerçekte hepsinin BETA kölesi olmadığı anlamına gelmez. Öyleler işte. Neden bu apaçık gerçekleri kabullenemiyorsunuz ki?

Mayosu vahşi bir hayvan olan kara panter yani jaguar desenli. Saçındaki fular ise leopar deseni.

BETA kölelerinin programlamasındakilere sex-kitten denir. Yani seks kedicikleri. Vahşi hayvanlar da kedigillerdendir. Tişörtteki erkeğin ve kızın başının kedi olması da buna bir diğer örnektir.

Giydiği bir tişörtte de tersten "minds control" yazıyor. Yani, akıl kontrolü.

Konsere devam edelim. Rihanna kollarını açıyor ve onun giydiği leoparın desenini giyen dansçılar onu yücelten hareketlerde bulunuyorlar.

Sonra leopar deseni giyen erkek dansçılar da Rihanna'nın önünde eğiliyorlar. Yani hem kızlar hem de erkekler bu düzende köleler.

Rihanna katıldığı bir davette Firavun gibi giyinmiş. Makyajı, kolundaki sarılmış yılan bilekliği ve başındaki yılanlı tacı da belirgin aksesuarlar.

Evet bir analizin daha sonuna geldik. Umarım Rihanna'nın da bir köle olduğunu görmüşsünüzdür. Onların hayatının çekici bir tarafı yok. Bazen belki bunun dalgınlığına kapılıyoruz ama bilmeliyiz ki tek doğru olan bir şey var bu hayatta, o da bizim yolumuz. Tek gerçek olan bu. O yol hangisi olmalıdır? Çok güzel bir ayet:

"Şimdi yüz üstü kapanarak yürüyen mi doğru gider, yoksa dosdoğru yolda yürüyen mi?" (Mülk / 22)

Aslında sorularımızın cevabı Kuran'da mevcut. Biz, bize dayatılanları değil de fıtratımızda özlemini duyduğumuz Hakk'ın sözlerini öğrenmeye çalışsaydık ne çok şey öğrenecektik. Bir türlü düşünemedik ya da düşünsek de yapamadık. Ama hayıflanmak da boşunadır. Ve evet, zararın neresinden dönülse kardır.

Cahillik de iyi değildir. Bu sadece sıradan olmak isteyen insanlar için geçerlidir. Ben sıradan olmak istemiyorum. Çok şey öğrenmek isterim, dinimiz de bunu tavsiye eder.

"İlim, müminin yitik malıdır, nerede bulursa alır." (Hadis-i Şerif)

Bilmeliyiz her zaman. Bilmeyeni aldatmak kolaydır. Allah parayı istediğine ilmi ise isteyene verir. İlim her zaman üstünlüktür. Hatta şöyle bir hadis var;

"Ahirette alimin mürekkebi ve şehidin kanı tartılacak, alimin mürekkebi şehidin kanından ağır gelecek."

Hala daha ilmi küçümsemeyin. Bilgi, güçtür. Son bir ayet daha:

"Hükmü her yerde geçerli gerçek hükümdar olan Allah yücedir. ... "Rabbim! benim ilmimi artır" de." (Taha / 114)


Not: Kesha analizinden vazgeçtim. Zaten başından beri yapmak istemiyordum. Kesha'ya ve onun satanik, cinsel ayinden başka bir muhteviyatı olmayan klibine katlanmak benim için çok zordu. Hem zaten bence o klip sırf  "ahan da kesha illuminati olmuş" desin herkes diye çekilmiş. O yüzden popülist kültüre uyup yine onların yönlendirmesinde olmak aptalca olur. Onların yönlendirmelerine uymak değil, onları anlayıp ona göre kendi yolumuzu kendi kararlarımızla çizmek olmalı amacımız.

Herkese iyi bir gün, iyi bir ömür ve anlayış diliyorum. Görüşmek üzere.

[Düzenleme: Bu arada biliyorum 21 Aralık'ta bir şey olmadı, zaten kıyametin kopacağına inanmıyordum. Bu yazıda 21 Aralık dediğim yerleri ileride yapacakları şeyler için düşünün. Çok yakında yapacakları bir kaos var ve tabii ki Türkiye'yi yakından ilgilendiriyor. Vaadedilmiş Topraklarda topraklarımız var çünkü. Dediğim gibi, 21 Aralık yazan yerleri gelecekteki tarih olarak düşünün. Net bir şey olsun diye 21 Aralık dedim.]

139 yorum:

  1. sana bi kaç soru sormak istiyorum.

    1-ben çok koyu bir Navy yim rihannayı çok seviyorum acaba isteyerek mi girmiştir illuminatiye?çıkma şansı yok mu?
    2-cin meselesine gelrisek cinimi görüyor nasıl yani?korkmuyor mu?
    3- sexs kitten derken nasıl yani zorla tecavüz falan mı ediyolar :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bu işlerle lena kadar iyi değilim ancak bildiğim konular sayılır yinede lena tekrar cevap versin sana
      1. Genelde ünlüler zorla alınıyor ancak her şey olabilir bunu biz bilemeyiz çıkma şansıysa yok İllüminatiden ayrılmanın tek yolu ölümdür.
      2. bana öyle geliyorki ona o kadar korkunç şeyler gösterilmiştirki şimdiye kadar cinler ona normal gelebilir.
      3. Sanmıyorum farklı bişey olabilir lena cevap verse daha uygun olur

      Sil
    2. Malesef ben de Rihanna'yı çok seviyorum.Ama bu gerçekleri görmeme engel değil..

      1.Bizim gördüğümüz Rihanna, gerçek Rihanna değil.Çünkü; akıl kontrolüne maruz bırakılmış, gerçek kişiliğinden ayrıştırılıp-yeni bir karaktere kavuşturulmuş ve karşımıza o şekilde sunulmuş bi Rihanna.Zaten, neredeyse tüm röportajlarında ''bu aslında, gerçek ben değilim.'' veya ''hayranlarım gerçek Rihanna'yı tanımıyorlar.'' demiyor mu ?
      Rihanna'nın bu işe girmesi büyük ihtimalle ailesinden kaynaklanıyordur.Taa küçük yaşlardan başlanıyor, akıl kontrolüne.Büyük ihtimalle, kardeşleri Rajad ve Rorrey de bu akıl kontrolüne maruz bırakılmıştır.
      2.Cinler, metafizik yani insanlar açısından fizikötesi alemde yaşarlar.Yani, Rihanna da görmüyordur ama hissediyordur tabii ki.Burada bahsettiği cin meselesi, bir beden içinde hem Rihanna'nın ruhu hem de bir cinin yaşaması.Bu cinler, karabüyülerle musallat edilir ve bölünen karakterin sınırlarını belirlerler.Yani, artık hayatına Rihanna değil de himayesi altında olduğu cin yön verir.O yüzdendir ki bu işin içinde olan hiçkimsenin çıkma gibi bi şansı yoktur.
      3.Sex Kitten'ı nasıl açıklayacağımı bilmiyorum o yüzden Lena Gravel sana açıklasın :D

      Lena Gravel, benim de bi sorum olucak.Rihanna'nın programcıları sence kimler ?
      Yanından hiç ayırmadığı ve arkadaşları olduğunu söylediği iki kişi var.Birisi Melissa, birisi de Jennifer.Acaba, bunlar mı ?

      Bu arada gerçekten müthiş bi yazı olmuş.Eline, emeğine sağlık.

      Sil
    3. Teşekkür ederim. Rihanna'nın programcıları kim bilmiyorum ama 3 kişi olduklarını söyleyebilirim. O Jennifer dediğin sanırım bu Rihanna'nın kuzeni mi bir şeyi oluyor şişman bir kadın var, aslında ondan şüphelenmedim değil ama tabii ki bunu bilmek pek mümkün değil.

      Asıl handler'ı bir erkek bence. Çünkü Rehab şarkısında bunun ipuçlarını vermiş. Kimisi de Jay-Z diyor ama bana pek öyle gelmedi. Neyse aslında bu çok önemli de değil. Belki de Rihanna da başka birinin programcısıdır...

      Sil
    4. Teşekkür ederim.Jennifer, yardımcısıymış.Tabii, ne kadar doğru orası tartışılır.. :)

      Sil
    5. Evet ben de şimdi baktım Jennifer Rosales'miş tam adı, kuzeni olan da Noella'ydı. Karıştırmışım.

      Hangi konularda yardım ediyor merak ettim doğrusu. Garip garip fotoğrafları var Rihanna'yla. O yüzden ondan şüphelenmiştim programcı olabilir diye.

      Sil
    6. Rihanna sex kittene katıldıktan sonra 8 kez tecavüze uğramıştır aslında biraz ortaya karışık yapıyorlar . tecavüz oluyor ilk başlarda ama kendi isteğinlede sex yapabiliyorsun. Bu piramitteki seviyene göre belirleniyor.

      Sil
    7. Lena gravel bildiklerinin bir çoğu yanlış mesela rihannanın ve diğer bazı şahısların eylemlerinde sergiledikleri altı köşeli siyon yıldızı aslında hz süleymanın mührüdür.o sebeple israil bunu bayrak yapmıştır olayın aslı farklıdır.elbette bu kişilerin belirli kitlelerin insanları ve farklılık gözetiliyorlar aynı zamanda yönetiliyorlar ama şeytan burdanda yakalıyor insanı.Sen ve diğerleri inenlere ve daha önce inenlere iman ettiyesenizki böyle dersiniz.Peki hz muhammed s.a.s efendimiz yeni bir din getirmedi varolan ve dağılığ yozlaşmış ve bozulmuş olan islam dinini aslına geri döndürdü tabiki Allah c.c. rahmeti ve ihsanı ile bu gerçekleşti.Buna göre hz muhammed s.a.s doğum tarihi 571 miladi olarak o zaman ondan önce varolanda islam dini olduğuna göre bana 571 tarihinden önce yaşamış kuranı kerimde adı geçmeyen islam evliyalarından bir kaçının adını yazarmısınız? İslam evliyası deyince hemen peygamberden sonrasını dökmeyin meydana eğer iman ediyorsanız öncesinide çıkarın meydana..selametle..

      Sil
    8. Öncelikle siyon yıldızının gerçekte ne olduğu değil onlar tarafından nasıl ve ne için kullanıldığı önemli. ben yazıda bundan bahsederim, gerçekte ne olduğgunu Allah bilir. Hz Süleyman'ın gerçekten de böyle bir mührü var mıydı? Allah bilir.

      Islam evliyası saysam ne olacak ki ne önemi var?

      Sil
  2. Lena sonunda yeni bir yazi ile karsimizdasin.
    Yazilarini cok seviyorum ve her aksam yeni bir sey paylastin mi diye bloguna giriyorum.
    Rihanna'nin illu oldugunu zaten herkes bilir birsey soracagim illuminati'nin baskani felan varmi ? Yani sormak istedigim su ki illuminatinin en yüksegi Jay Z yada Rihanna degilerdir onlar'da dedigin gibi bir köle. Birde Illuminati eger gizli bir örgutse neden rihanna mesela bunu hep acik acik ortaya koyuyor ? Elleri ile ücgen sekli yapmasini kast ediyorum.
    Lütfen yazmayi hic kesme yazdiklarini cok begeniyorum.
    Ellerine saglik. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağ ol, sizin gibiler oldukça yazmaya devam edeceğim inşallah.

      Illuminati'nin başkanı diye bir şey olamaz aslına bakarsan. Çünkü illuminati de örgütlerden birisidir. Yani bunları MASONLUK başlığı altında toplayalım. Alt başlıklar da illuminati, skulls&bones, bohemian club, gül ve haç vs. şeklinde olur. Yani hepsinin başında bir kişi olsa bile farklı kurum ve kuruluşlar şirketler falan filan var. Bununla ilgili bir yazı da yazacağım inşallah, kısacık yerde anlatılmıyor. Ama şunu söyleyebilirim ki tüm bu işlerin başını şeytan çekiyor. Çünkü taptıkları baphomet,lucifer da şeytan'ın ta kendisidir.

      Masonlar her zaman her şeyi apaçık yaparlar. Birbirlerini bu sayede tanıyorlar çünkü. Bunu bir imza olarak düşün. Masonsan bu işaretleri sürekli kullanmak zorundasındır.

      Sil
    2. Başkan olarak değilde, aile olarak var. Soros, Morgan, Rockefeller ve ROTSCHILD. Sonuncusunu özenle yazdım, bu en tehlikeli aile. Ne zaman araştırsam bu konuyu bu dörtlü karşımda. Aynı bokun boncuğu bu dörtlü bence.

      Sil
  3. Lena şimdi mickey mouse izledim ve şu detayları fark ettim:
    1.Bilgili neylere ihtiyaç olacağını önceden nasıl tahmin ediyor?
    2.Sarı-kırmızı renklerinin birtilkteliğine yoğunlk verilmiş ve erkek ördeğin papyonu kırmızı olduğundan çift cinsiyetlilik gibi bir şey olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten Mickey'nin kırmızı pantolonu ve sarı ayakkabıları var. Bilgili dediğin 7 cücelerde, mickeyle alakasını kuramadım ama sonuçta o da programlardan birisi.

      Sil
  4. little mix'ede bir analiz yapar mısın ?

    YanıtlaSil
  5. Gercekten çok sasırdım bu olanlara illimünaltiyi bu kadar tanımıyodum. Yani gözden gecirdigim kadarıyla biliyodum ama ögrenmis oldum. Yazık bu insanlara gercekten cok acıyorum allah yardımcıları olsun ne diyelim. Yani bilgilendirmeniz bu kadar konuya deyinmeniz analizliginiz cok harika tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  6. 1D yazından beri takip ediyorum.Koyu bir Navy sayılmam ama Rihanna'yı seviyorum,İlludan olduğunu da biliyorum,apaçık ortada.Henüz 24 yaşında,kaç yaşında illuya girmiş olabilir?
    Birde Mason = Allah'a inanmayan mı yoksa başka anlamlarda taşıyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. smnrgnl bildiğim kadarıyla tabi bunu lena daha iyi bilebilir masonlardada Allah inancı vardır bildiğim kadrı ile zaten masonluğa girebilmen için mutlaka bir dine mensup olman gerekir yanlışım varsa düzeltin....

      Sil
    2. Yazıda da söylediğim gibi ailesinden gelen bir masonluk var. O nedenle küçük yaşta masonluğa girmesi muhtemel. Yani küçük dediğim gençlik yaşlarında girmiştir.

      Mason, Allah'a inanmayan demek değildir. Masonluk bir kurumdur. Oraya seni alırlar ve sen artık masonluk felsefesiyle ilerlersin. Hayatın tamamen değişir çünkü aslında masonluk, satanizmin ta kendisidir. Ve işin kötü yanı oradan çıkış yolu yoktur.

      Yani kısacası Şeytan'a tapar, bütün günahları bir bir işlersin. Masonluk bu yüzden gizli bir şeydir. Ama tabi oraya girdikten sonra bulaştığın günahlarla belki Allah inancını yitirirsin, ya da tam tersi Allah'a sığınırsın onlar başka mevzular ama dini inanç herkesin kendisine bağlı olan bir şey. Dünyadaki her insan mason olabilir, ateist olsa bile. Sonuçta Şeytan'ı ilah kabul etmeden zorla ona kulluk ettiriyorlarsa neden ateist birini almasınlar?

      Bir de masonlar bir maşa görevi görürler. Yahudiler kendi ellerine kan bulaştırmamak için masonları kullanırlar. Görüldüğü üzere müzik sektörü ve diğer sektörlerde de masonlar yayıldığı için istediğin işte onları kullanmak hiç de zor olmaz.

      Sil
  7. Eminem hakkında yorum yapar mısınız? O da illüminaltidenmiş ama nasıl olduğunu bilmiyorum, bilgilendirirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eminem de mason, sektördeki herkes masondur. Çünkü öyle olmak zorundalar. Eminem belki böyle olmak istiyordur ya da istemiyordur, bu ona kalmış bir şey. Hem biz bunu bilemeyiz.

      Sil
    2. Lütfen Lena ya da gerçek adın ne ise. Bende klip incelemeleri yapıyorum hatta eminim senin adını duymadığın sanatçılar, bir kaçınıda yayınladım 'Seo TAIJI - T'ik T'ok' gibi ve bu olayları da sıkı sıkıya takip ediyorum. Ufak atalım lütfen...
      Şimdi şu olay çok saçma Britney Spears'ın girdiği psikolojik problem o dönemde İllüminatiden çıkmaya çalıştığına bğdaştırılıyor ve şu an bu hatunun hayatı normal gibi gözzüktüğü için illüminatiye geri döndüğü sonucu gayet bariz açığa çıkarabiliyoruz. Eminem yani gerçek adıyla Marshall bi dönem uyku hapı kullanmadan uyuyamıyordu, uyuşturucu kuollanıyordu, kızını elinden aldılar, eşiyle boşandı, bulunduğu sektörde bir anda her şeye düşman gibi gözüktürdüler, bu adam hala çok sevilirken dergi kapaklarında yeni albümü görünmez oldu ve bu adam kendini göstermek için Rihanna düet yapacak hale geldi ve Beatiful adlı şarkısında hayranlarına yani Stanlerine seslendi. ! Bu adam tüm bu zorlukları çekti ve 2009 da uyuşturucuyu bıraktı, kendini değiştirdiği ve daha olumlu olduguyla ilgili türlü türlü açıklamalar yaptı, ayrıca karısına yazdığı şarkı nın sonunda 3 dize hariç illlüminatiye oldu ''haydi git başkalarınıda ünlü et'' sözüyle ayrıldığını resmi olarak belli etti. Ve şu an ki şarkılarında tamamiyle bundan uzak oldugunu belli ediyor. Bu görülür bir gerçek! Hem Marshall'ın örgütten ayrıldıgını ebemin torununun torunu bile bilir, en azından sahnede Lady Gaga olayı gibi. Ve ayrıca onun örgütten ayrılması, kendisinin de farkında olmadan planını kurduğu en sevdiği dostu Proof'un öldürülmesinden sonraya isabet eder. Saygılar...

      Sil
    3. Anlattıklarının hepsini biliyordum, yazdıklarımı kafadan sallayarak yazmıyorum. Sanırım böyle bir kanıya kapıldın. Eminem'im ne olduğu kimin umrunda, sen önce kendini kurtarmaya bak. Sonuçta örgütten kurtulsa bile Müslüman değilse bu onun için bir kurtuluş olamaz. He eğer Müslüman'sa cennette huzuru bulmasını dilerim. Çünkü dünyada bulamayacak. Örgüte bir kere girersin ve bir daha çıkamazsın. Kefen giymiyorsan tabii.

      "Ufak atalım" yerine, "bunu neden böyle yazmışsın" gibi bir soru sorsaydın belki daha kayda değer bir yorum yapmış olurdun. Çünkü birincisinde çok bilmişlik ikincisinde ise manayı aramak var.

      Sil
  8. little mix grubunu incelermisin ?

    YanıtlaSil
  9. Elena Paparizou'yu araştırır mısın?Özellikle de kliplerini.Koyu bir hayranı olmadan önce önlemimi almak istiyorum.

    YanıtlaSil
  10. rita ora hakkinda arastirma yaparmisin? son klipi radioactive de bir suru sembol var.

    YanıtlaSil
  11. Yazılarını sıklaştırmanı istesem.. Diğer aylarda baya fazla yazmışsın ama sonra sayısı gitgide düşmüş. Bir de bir şey sormak istiyorum. Yazdığın ünlülerin bir kaçının hayranıyım. Ne yapmamı önerirsin? Fanlığı bırakmam mı gerekiyor? Bu şarkıları biz de çok dinlersek etkilenir miyiz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sıklaştırmaya çalışıyorum ama benim de meşguliyetlerim oluyor. Hayranlık pek hoş olmamakla beraber yerine göredir. Şarkıları dinleme demem gerekir aslında. Çünkü bizim bu hayata geliş amacımız Allah'a kulluk, bu insanlar bunu biliyor. Bizi o yoldan saptırmak için bilinçli olarak şarkıcıları piyasaya sürüyorlar. Yoksa kimse seni eğlendirmek için bu kadar uğraşmaz. Medya bundan ibarettir. Sonuçta şarkıcıların şarkıları önemlidir, kişiliklerini zaten bilemezsin. Eğer seviyorsan da sana yansıtılanı seviyorsun, gerçeğini değil. Hem şarkı dinlemek haram sayılır aslında bu konuda İslami görüşleri Allah'ın rızasını gözeterek araştır. Benim tavsiyem budur.

      Sil
  12. Merhaba. Ben bu şarkıya takmış durumdayım okuldan gelince bilgisayarda falan geçtiğimde tek şarkı Diamonds oldu. Önceden diğer yazılarının tümünü okumuştum zaten. Karanlıkta kalamıyorum artık. Bir şeyler hareket ediyormuş gibi geliyor. Bu şarkı sanırım beni etkiledi. Klibi açıp hareketsizce büyülenmiş gibi izliyorum tam anlamıyla bundan nasıl kurtulucam? Blogunu okumayı bırakmayı istemiyorum. Bir yanım ilgini çekiyosa oku diyor diğer yanım bu yüzden geçen gece uyuyamadığımı hatırlatıyor. Lütfen bana yardım et.

    YanıtlaSil
  13. yine harika bir analiz olmuş ellerine sağlık.:) sıradaki analiz kim hakkında olucak? demi lovatoya bi göz atarmısın? o kız masonmu değilmi hala anlıyamadım..

    YanıtlaSil
  14. meraba ben azerbaycandan yaziyorum.rihanna gecen aylarda burda konser verdi,bende gitmisdim.keske o konserdeki elbisesinide yayinlasaydin.elbisenin uzerinde ucgen, horusun gozu, leopar deseni falan bir suru sembol vardi.ucgen rihannanin konserlerinin ayrilmaz seti yazmissin ya, bizdede sahneye bir ucgenin icinde cikti.http://www.data.life.az/uploads/posts/1349947487_rihanna_baku03.jpg

    http://www.haberimport.com/d/news/62085.jpg

    http://livedesignonline.com/photogallery/rihanna_baku_photo_gallery/Rihanna_baku%20(21).jpg

    YanıtlaSil
  15. neden muska takmıyoruz ben hep cevşen takarım küçükken de takardım.Muska şeklinde değilde kare şeklinde olanları seviyorum ama muska şeklinde olanı da var bende. Muska takma demenin sebebi üçgen şeklinde olması mı? eğer öyleyse saçma geldi çünkü geneli üçgen şeklindedir. Psikolojik mi yoksa gerçekmi bilmiyorum ama kırmızı cevşen takıyorum ve kendimi güvende hissediyorum. rengi de çok hoşuma gidiyor. Ben eyüplüyüm taktığım cevşenlerde gerçek cevşenlerdir. Zaten eyüp gibi yerde sahtesini satsalar adamı tefe koyarlar :) ama dediğim gibi muska takmayın demeni anlamadım ama üçgen şeklinde olanı bana da itici geliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muskanın şekliyle bir alakası yok, üçgen de Allah'ın yarattığı geometrik bir şekil. Sadece kötüye kullanılırsa kötüdür. Tabi üçgen olduğu için takmayın demedim. Şöyle bir sebebi var; içinde ne yazdığını bilemezsin. Sonuçta Arapça bir yazısı var, güvenilir değil. Adam Arapça büyü yazsa sen de alıp taksan satan da bilmez alan da. Kimseye güvenmemek lazım bu devirde. Bunu ilim sahibi kimseler de söylüyor, sadece benim görüşüm değil yani. Ben de gördüğüm şeylerden dolayı bu tavsiyeyi veriyorum, tutmak da dileyene kalmış bir şey.

      Ayrıca şöyle bir durum da var, sen o muskayı takınca kendini güvende hissediyorsun ama muska seni korumuyor, Allah koruyor. Araya şirk girmiş oluyor. Bununla ilgili çok şey söyleyebilirim ama buraya sığmaz.

      Kısacası şunu söyleyeyim, Peygamberimize(sav.) büyü yapmışlardı. Sonra Allah, Felak ve Nas surelerini indirdi. Ayrıca büyünün yapıldığı yeri bildirdi. Düğümleri açtıkça Peygamberimizin ferahladığı rivayet edilir. Sonrasında cinlerden bir taife Hz Muhammed'e biz seni koruyalım diye teklifte bulunmuş. Ancak Peygamberimiz, Allah bana yeter diyerek bu teklifi geri çevirmiş. Sanırım ümmeti olarak bize de onun yaptığını yapmak düşer.

      Sil
  16. köleler zaten ellerinde daha niye işkence yapıyorlar?
    insanların mason olduklarını nasıl anlarız?
    masonların yaptıkları felaket olaylarının gerçek olduğuna emin misiniz?
    Kaynaklarınız neler?
    21 aralıkta böyle bir şey yapabilirler mi? Allah buna izin verir mi sizce?
    bende 21 aralık hikayesine inanmıyorum Allah ne isterse o olur ama Allah'ın gücü kadar şeytada da bi miktar güç var yapamaz değil diye düşünüyorum.
    bir de bu konuda biz ne yapabiliriz? Olayları hiç takip etmeyelim mi? ünlülere hayran olmayalım mı? mesela ben navycat'im ama onlara da boyun eğecek değilim. Ayrıca Lana Del Rey herhangi bir mason üyesi olabilir mi?
    Bir de size bu tür yazılarınızdan dolayı uyarı tarzı bir şey geldi mi?
    Ben amerika'da mason yeri(ne denir bilmiyorum) görmüştüm mekan çok ilginçti tasarım çok farklıydı şekiller neyi ifade ediyodu anlamadım ama güneş figürü vardı galiba. İçeri girmedik ama 2-3 kez önünden geçebildik. Boston'daydı mekan. Tam da kasırga zamanıydı acaba içeride ne yapıyolardı merak ettim :)
    Çok soru sordum ama merak ediyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşkence yapıldıkça köle oluyorlar. Hem akıl kontrolü bu şekilde yapılır. Yoksa herhangi bir insana sen köle olacaksın deyip onu köle yapamazsın, alır akıl kontrolü uygularsın. Köle olur.

      İnsanların mason olduğunu mason olursan anlarsın. Masonların yaptıklarının gerçek olduğuna eminim, tek bir kaynaktan öğrenmedim ama şimdi bu kaynakların hepsini nasıl sayıp dökebilirim? Not falan tutmuyorum nereden öğrendim diye. Ama kendim inanmadığım şeyi kimseye inandırmaya çalışmam ve öyle balıklama atlayan birisi de değilimdir.

      Allah'ın izin vermesi durumu şöyle, mutlak güç sahibi Allah'tır. Ama Allah imtihan koşulları yerine gelsin diye izin verir. Hesap gününe kadar bekler. 21 Aralık'ta kıyamet kopmayacak zaten. Yalnızca büyük çapta bir felaket tasarlanıyor, ne olacağını Allah bilir. Planlar da gerçek olacak diye bir şey yok. Ben sadece söylüyorum, olur olmaz, Allah bilir.

      Bizler bu konuda oldukça bilinçli olmalıyız. Bu nasıl mı olur? Çok okuyacaksın, araştıracaksın, kimseye güvenmeyeceksin ama hemen silip de atmayacaksın. İşte böyle. Herkese hayran olma, sadece beğen. Lana Del Rey de mason, sektöre girersen mason olmak zorundasın zaten. Bana uyarı gelse ne olur ki? Bu blogu açtım ve Allah izin verdikçe yazacağım.

      Sil
    2. herzlor slyzer27 Aralık 2012 21:59

      Emineme mason dediniz ama bilmiyorum ne kadarr doğru,baya bir araştırma yaptım ama herzaman mason olmadığı çıkıyor.sen ne düşünüyorsun lena???

      Sil
  17. Ablacım ben şimdi Tom ve Jerry'nin bir bölümünü izledim e şu gerçekleşti:Şimdi Tom aşşağıya düşüyordu.Elinde ''Camelot'' adlı bir kitap vardı ve tek gözünde bir ışık parladı.

    Bunun anlamı nedir?

    YanıtlaSil
  18. güzel bir analiz olmuş ama bir yerde yanlışın var. Rihanna ailesi yüzünden girmedi bu sisteme, ailesi Barbadosda yaşayan sıradan fakir bir insanlardı. ne işleri olur masonlarla falan? Rihannanı bu sisteme Jay Z soktu. herif zaten sürekli birilerini keşfedip mason yapma çabasında. şu sıralarda Rita Ora üzerinde çalışıyor ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fakir ya da zengin olması farketmez. Her mason zengin olacak diye bir şey yok. Şöhret başka bir şey.

      Yanlışım yok o konuda çünkü rastafaryanizmin bu türü aileden gelir. Yahudilikten bahsettim ama sanırım Rihanna'nın da öyle olduğunu anlamadın. Her şeyin faturasını da Jay-Z'ye kesmeyin, tamam Jay-Z bu sektörde. Ama herkesi adam tek başına mason yapamaz, aslında Jay-Z de bir köle ve Rihanna'dan bu bakımda bir farkı yok ya da Rita Ora'dan. Sadece belki statüsü daha yüksektir hepsi bu.

      Sil
  19. Yazılarını hep dört gözle bekliyorum. Bir daha ki yazın ne zaman çıkacak ve ne üzerinde analiz yapıyorsun?

    YanıtlaSil
  20. Adsız27 Kasım 2012 21:14
    Bu sorumu görecek misin bilmiyorum ama. Ben bu akıl kontrolü, nasıl desem kişilik bölünmesi falan çok merak ediyorum. Elektroşoklar,karanlıkta bırakmalar,tacizler,cinin girmesi.
    Lütfen bunları açıklar mısın? Yani ilk alındıklarında neler oluyor, neler yapıyorlar falan. LÜTFEN, RİCA EDİYORUM, BENİ KIRMAZSIN UMARIM :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anlatacağım ama öyle kısa bir konu olmadığı için biraz süre alacak gibi görünüyor. Yakın zamanda diyeyim inşallah.

      Sil
    2. Lena gerçekten harikasın bende illuminatiyle rihanna jay z beyonce falan çok ilgileniyorum kliplerine şarkılarına bakıyorum bunu tam olarak biliçli yapıp yapmadıklarını anlayamadım mesela akıl kontrolü yapılıyo köle yapılıyo geçmiş siliniyo peki gerçekten bilinçleri yerinde değil mi yani her zaman köle ve hipnoz etkisindeler mi ??

      Sil
  21. bir şey sormak istiyorum.bu blogdamıydı yoksa başka bir yerdemiydi tam hatırlamıyorum ama bir şey okumuşdum. programcı köle ile köpek arasında bi bağ kurar. köpek kölenin en yakın arkadaşı olur ve sonra köleye travma yasatmak için o köpeyi öldürürler. miley cyrus'ında bir kaç gün önce çok sevdiyi bir köpeği öldü.ve miley çok kötü oldugunu, yataktan çıkamadığını falan yazıyordu twittera.bunu programcımı yaptı sence? haa birde miley gecenlerde twitterda Illuminatinin yazdigi bir yaziyi rt yapti, bunu hangi kafayla yapti cok merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yazmıştım ben öyle. Muhtemelen programcı yapmıştır, yani Miley'nin tweetlerine ben de şimdi baktım da normal birisi olsa "ne abartıyorsun bu kadar" derdim onun için. Ancak demek ki işkence için yapılmış ki abartıyor Miley.

      Sil
  22. meraba.bir kac tane sorum olucak sana.lutfen hepsini cevaplarsan cok sevinirim.justin bieber bu sistemin icindemi? onceden oyleymisde sonra annesi cikarmis falan diyolarda buna guluyorum sadece,cunki artik biliyorumki bu orgutten cikis yok.ama justininde kliplerinde falan hic bir sembole falan rastlamiyorum.sende bi yerde justininde cini var yazmissin.iyice kafam karisdi.bide taylor swift bildigim kadariyla mason degil, ama harry styles ile cikiyor..sence o harry'nin boyle bir duzene ait oldugunu biliyormu? ve son soru ; peki ya selena gomez? benim bildigim kadariyla selena justin taylor falan mason degil, ama sende bazi yerlerde yazdiklarinla kafami karistiriyorsun.lutfen hepsini cevapla, biraz fazla oldu ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saydıklarının hepsi mason, ayrıca sembole rastlaman önemli değil. Kendisi de hareketleri yapıyordur da farketmiyorsundur. Tabii sordun diye cevapladım ama bana kalırsa bunların hiçbiri önemli değil. Sonuçta onlar mason olsa ne olacak ki? Sadece öyle olduklarını bilmiş olacaksın eğer onlardan vazgeçmezsen. Hayran mısın bilmiyorum ama... Ben söyleyeceğimi söyleyeyim de.

      Sil
    2. gerçekten çok şaşırdım.artık böyle bloglar sayesinde yeteri kadar bilgim var ve hiç rastlamıyorum onların kiyafetlerinde,haraketlerinde falan illuminatiye. sadece selena gomezin hayranıydım. şu an çok kötü oldum.onunda böyle olduguna inanmıyordum hiç. neyse ya teşekkürler cevapladığın için.

      Sil
  23. bir an önce yazı yazmanı bekliyorum dün bi yoruma bugün atıcağını söyllemişsin kaç gibi gelir

    YanıtlaSil
  24. neden yaşını söylemeyi doğru bulmuyrsun

    YanıtlaSil
  25. türklerden birinin analizini yapmayı düşünüyormusun? eger böyle bir şey düşünüyorsan demet akalının son klipi türkanın analizini yaparmısın? cevaplarsan sevinirim.

    YanıtlaSil
  26. Disney'in dizileri bence araştırılmalık şeyler.Bence araştır.

    YanıtlaSil
  27. Demi Lovato'nun da kliplerini de analiz edebilir misin?

    YanıtlaSil
  28. hits from the bong27 Aralık 2012 18:04

    Marihuana icip de bilincini falan kaybetmezsin yazdıgın gibi.Veya extacy icip de bilincini kaybetmezsin.Yazılarını okuyorum son zamanlarda,bazı yerler mantıklı ama bazı yerlerde çok zorluyorsun okumadan alta indiriyorum direk.Yaptığın tespitlerden sonra bir daha gözden geçirip mantık ara bence.Bunlar benim düsüncelerim emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok içtiğinden dolayı mı biliyorsun? Mantık bulamıyorsan bu mantıksız olduğu anlamına gelmez. Sürekli gözden geçiriyorum, bazen sildiklerim oluyor. Yayınlamadan önce güvendiğim bir-iki kişiye bile gösteriyorum. Tüm bunların sonucunda çıkıyor o yazılar.

      Düşüncelerin için sağ ol. Benim tavsiyem de anlamadığın bir yer olursa direkt alta indireceğine, asıl sen bir daha gözden geçir de belki mantık bulursun.

      Sil
  29. Lena öncelikle her yazın için tek tek sana teşekkür ederim okudum çogunu ve devamını bekliyorum.

    1- Eminem illu karsısında bir savaşçı diye biliyorum.
    2- Eminem illludan ayrılmıs ama öldürmediler veya ödüremedilermi
    3- Yoksa Eminem illudan ayrılmadımı cevaplarsan mutlu olurum tesekkürler iyi günler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim. Eminem, illuminati'ye karşı bir savaşçı olabilir. Bu onun şahsi düşüncesidir. Ama illuminatiden çıkamaz. Öldüremediler diye bir şey olamaz çünkü Eminem onların elinde bir kukla. Kuklanın ne gücü olabilir ki?

      Eminem kendi düşüncelerini dile getirebilir. Ama onun programcıları ve cinleri var. Tamamen kontrol ediliyor. Söylediklerini sadece söyleyebilir. Tabii onlarda da samimiyse, bunu bilemeyiz. Belki de bilerek yapılan bir şeydir. Çünkü eğer programcı ona böyle bir görünüm vermesini kodluyorsa Eminem'in sorgulamaya hakkı yoktur. Direkt olarak yapar. Yapmak zorunda, aklı kontrol ediliyor çünkü.

      Sil
  30. bu kadar atar yapmanı gerektiricek bir şey yazmadım.eleştirilere açık ol biraz.anlamadığım yer oldugunu değil saçma buldugum yerler oldugunu soyledim.bir de gözüme carptı yorumların birinde cevap olarak ateistlerinde mason locasına dahil olabildiğini söylemişsin.locaya dahil olmanın şartlarından biri yaratıcının varlığına inanmaktır,dolayısıyla ateistler mason olamaz.İçindeki kibiri bir kenara bırak ve ben ne dersem doğrudur düsüncenden vazgec bence.hepimiz aynı amacın pesindeyiz :)


    hitsfromthebong

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Atar falan yapmadım ama sana sert göründüysem kusuruma bakma. Kibirden hiç hoşlanmam, kendimde olsa bile. Benim hatalarım olabilir bunu söylüyorum da zaten. Her neyse.

      Ateistler mason olabilir, o anlatılan yaratıcıya inanma şeyleri de biraz hikaye aslına bakarsan. Çünkü bir Müslümanı da zorla mason yapsalar, Baphomet'e ibadet ettirecekler. Ama bu Müslüman Allah'a inanıyorsa baphomet'e ibadet ederken sadece zorla ibadet etmiş olur. Yani içinden gelerek değil, rol keser. İşte bir ateist de oraya gidince evet ben tanrıya inanıyorum der ama içinden inanmaz. Kalıplar bu kadar önemli değil.

      Sil
    2. Ya orası öyle insanın içini nerden bilebilirsin,ama yaratıcıya inanmak gibi bi zorunluluk var bundan bahsediyorum,kabul etmek zorundasın içinde istersen solucana yaratıcı olduguna inan.Masonlukla alakası yok hangi insanın içinde ne düşündüğünü,söylediği şeye kendisinin de gerçekten inanıp inanmadığını bilebilirsin.

      Sil
  31. http://4.bp.blogspot.com/-9KXalb_0dMA/UMNYn4Fr7JI/AAAAAAAACoY/-7Zwtc_il84/s1600/havasu.bmp

    Aha, bu Davinci Şifresi'nde vardı, cinsel ayin yaptırıyorlardı, ve kadının kollarıyla erkeğin kolları o pozisyonda birleşince siyon yıldızı oluşuyordu.
    Tırstım...

    YanıtlaSil
  32. Miley Cyrus ve masonluk- illuminati hakkında yazı hazırlarmısın ?

    YanıtlaSil
  33. yaa sen bunlara köle falan diyosunda rihanna kendini illuminati prensesi adlandırıyor.. ne işş?

    YanıtlaSil
  34. yeni analizleriniz varmı ? begenerek takip ediyorum bi kaç sorum olucak linkin park ve evanescence dinleyerek büyüyor kardesim linkin parkın mason oldugunu tahmin ediyorum ama evanescence hakkında pek bi bilgim yok acaba linkin park ve evanescence hakkında bilgi verebilirmisnz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkes hakkında tek tek bilgi vermek pek mümkün olmuyor. Ayrıca ben şahıslara değil düzene karşıyım. Düzenin çürük ve bozuk olduğunu kardeşin anlarsa ikisini de bırakır.

      Yeni analizlerim var. Belki gelecekte onlarla da ilgili olabilir bilmiyorum. Hikaye anlatmış olurum her klibi analiz edersem. Ben bir düşünceyi anlatmaya çalışıyorum. Umarım anlatabilmişimdir.

      Sil
  35. avril lavinge de merak edilen bir isim

    YanıtlaSil
  36. bu dedigin Rastafaryanizm dininden olan başka hangi ünlüler var? o rihannanın üzerindeki yapraktan lady gaganında bir kaç kiyafetinde görmüştüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rastafaryanizm karışık bir olay aslında. Birçok alanda kullanılıyor. Zaten şeytanın amacı her şeyi birbirine karıştırıp insanları daha kolayca kandırabilmek. Mesela Amerika Irak'a saldırdığında oraya barışı getireceğiz demişti ama aslında bu dilde barış savaş demektir. yani oraya savaşı götürdüklerini söylemiş oluyor. Tabi halk bunu anlamıyor. Çünkü gerçekten birbirine karıştırılmış bir anlayış oluşturmuş şeytan.

      Rastafaryanizm daha çok yahudilerin kullandığı bir sembolizm. Yani Teta(psişik) olarak yüksek olanların. Bunu bir sonraki yazımda açıklayacağım. Ancak şunu söylesem yeter herhalde, Yahudilerin bir akımı gibi düşün rastafaryanizmi. Aslında bu Rihanna'nın kim olduğunu da açıklar ama kimse anlamadı sanırım.

      Sil
  37. yha siz salakmısınz.kız müslüman değil.HRISTİYAN.istediğini yapar.zaten tek göz falan filan hrıstiyanlarla ilgili.siz niye bunu takıyosunuz ki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tek göz Hristiyanlarla ilgili değil. Nereyi okudun bilmiyorum ama tek göz satanizmle ilgilidir. Bu hareketleri de satanistler yapar. Rihanna hristiyan falan da değil. Niye takıyoruz biliyor musun? Rihanna bir satanist ve bunu açıkça sergiliyor, sonra böyle insanlar gelip onun hayranı oluyor anlamını bile anlamadığı şarkılarını söylüyor. Sonunda her şey normalleşmiş oluyor. Satanizm çok normal bir şey oluyor. Çocuk kesen insanlar göze normal geliyor...

      Sil
  38. Ya ben Justin Bieber İlluminati mi diye soracaktım açıklama yaparsan sevinirim ve bu arada yazılarını çok beğeniyorum :)

    YanıtlaSil
  39. oturmuş burda müslümanlıktan konuşuyorsunda bloguna koydugun isme bak bir.<< LENA >>. gerçek ismin olmaya bilir ama bu bir hristiyan ismi.

    YanıtlaSil
  40. arkadaslardan birisi cinleri ayinleri sormustu snrm christina aguileranın fighter isimli klibine bakabilrler orda (bence )bariz sekilde anlatılıyor gb geldi ynede bunu daha iyi bilene lena ya sormak lazım.

    YanıtlaSil
  41. Rihannanın yeni klibi Diamonds'ın son sahnesinde sular içinde yüzerken bölmünde sanki bir mesaj veya görüntü veriyor gibi hissettim..Bildiğim kadarıyla cinler suyu çok sever ve kuran ayetlerinde de anlatıldığı üzere onların iyi olanlarına cennette su ikram edileceğidir.Sanki su da yüzerken cinlerde onun yanında poz veriyor gibi hissettim..

    YanıtlaSil
  42. Merhaba,
    i, pet goat ii videosu hakkında analizlerinizi merak ediyorum. Linki burda:
    http://www.youtube.com/watch?v=f_OawJA68jI
    Bunun hakkında bir yazınızı görebilirsem çok memnun olurum.

    YanıtlaSil
  43. Merhabalar, bu konuda bir çok siteyi ziyaret ediyorum ve diamonds klibini yorumlayan olarak ilk sizi gördüm.

    İlgilendiğiniz konuların meraklısıyım ve doğru da olma ihtimali oldukça yüksektir.

    Mind control konusunda Cathy O'Brien'ın Amazon'da satılan kitabını aldım, okudum, muhakkak tavsiye ederim.

    Benim sorum şu bu konuda bu kadar detaylı yorum yaparken, bunların kaynakları nelerdir, bunu çok merak ediyorum ve cevaplamanızı bekliyorum, zira yapılan yorumlar, çeşitli internet sitelerinde genelde birbirine benzer...

    Son olarak http://vigilantcitizen.com/pics-of-the-month/symbolic-pics-of-the-month-0712/ adlı siteyi tavsiye ederim, gayet başarılı fotoğraf yorumları mevcut burada, ingilizce tabii.

    İyi çalışmalar, başarılar dilerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kitabı biliyorum, sendeki türkçe mi acaba çünkü ben rastlamadım da. Kaynakları gösteririm ama bir yerden sonra sadece bana inanmak zorunda kalırsın çünkü bunlar gizli saklı şeyler. Vigilant a bakıyorum arada sırada.

      Sil
    2. kitap ingilizce. Türkçesinin olduğunu görmedim, zannetmiyorum, okumasın diye insanlar normal yepyeni kiyaplar 10$ civarındayken bu kalitesiz eski bir basımla 25$
      ilginç tabii...

      genelde anlattığın bu konularla ilgili üniversitelerde yapılmış bilimsel çalışmalar var mı, mesela mind controlla ilgili 'minority report' adlı sitedeki sunumlarda çeşitli kaynaklar veriyor, kitap bazında, ingilizce.

      Bunlardan faydalanıyor musun?

      ayrıca sefer darıcı'nın bir kitabı var: subliminal işgal, fena değil, bilimsel olmaya çalışmış, reklamlardaki subliminal mesajlarla ilgili yapılmış tek tük yüksek lisans tezleri var...

      Sil
    3. Kitapta da çok ayrıntılı bilgi olduğunu sanmıyorum, sembolik anlatılmıştır bilen anlar sadece. Minority Report'un verdiği kaynakları biliyorum. Mesela en çok kullanılan Fritz Springmeier'ın kitabı. O açık açık anlatmış çoğu şeyi. İyi bir kaynak.

      Sefer Darıcı'nın zaten Minority'nin youtube'unda gizli mesaj ile ilgili bir videosu var.

      Sil
    4. fringe dizisini nasıl yorumluyorsun?

      shapeshifter ve boyutlar kavramları var...

      Sil
    5. İzlemiyorum. Ancak zaten hepsi aynı kapıya çıkıyor işte. Şahsi olarak değil de genel olarak bakmak lazım.

      Sil
  44. Rastafaryanizimde yani yahudi ve illüminati anlayışındaki bayrak rengi ve yıldız sembolü PKK bayrağında da var. Acaba lena hanım bu PKK lılarda yahudi kökenli olabilirmi..veya akrabalık..Büyük orta doğu projesi kapsamında yurdumuz bölünmek isteniyor. Arzulanan hedef te illümünati örgütü ve yahudiler için fırat ve dicle arasındaki vaadedilmiş toprakları almak. Bu konuda da aydınlatırsanız sevinirim.. Kolay gelsin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok doğru anlamışsın. Pkk zaten kürt değil aslen yahudi kökenli bir örgüttür. ülkenin vaadedilmiş topraklar kısmını böyle büyük bir arzuyla istemelerinin başka bir nedeni olamaz zaten. Şu videoyu tavsiye ederim. http://www.youtube.com/watch?v=2Sv1HOS7ULM&list=UUaKrLtre33krw0LD7O3cEXg&index=6

      Sil
  45. güzel kardeşim yazdıklarını ilk defa okuyorum, öncelikle bu bilgiler gerçekten çok gizli bilgiler, nasıl araştırma yaptığını ve nerelerden yararlandığını merak ettim doğrusu. Yazıların çok uzun olduğundan gözüme çarpan kısımları okuyorum ve bir bölümden auora dan bahsetmişsin, sanırım böyle yazılıyordu, herneyse. Auora coğrafya da öğrendiğimiz mantığıyla güneş ışınlarının bir diğer analizidir ve hint kaşiflerine göre bu dünya ruhunu temsil etmektedir, auoraların yeşil olmasının sebebi ise gönüldeki enerjinin yeşil renge denk gelmesine işarettir, bu yüzden yeşil önemli bir renk olmakla beraber buna mor, ve parlak gri rengide dahildir. Tam olarak bunu üç harflilere bağlamanı anlayamadım doğrusu, biraz abartmışsın. Eğer sen böyle görüyorsan saygı duyarım tabii ama çoğu insan için auoraların anlamı budur, o yüzden söylemek istedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dünyanın "ruhu"nu temsil etmektedir. Çok doğru, peki nedir bu ruh? Cinlere takılan lakaplardan biri, cinlere ruh da denildiği olur.

      Gönüldeki enerjinin yeşile denk gelmesi ne demek bilmiyorum ama bildiğim bir şey var ki satanizm'deki en kutsal renk yeşildir. Büyünün rengi yeşildir. Hatta bazı kaynaklara göre şeytanın ya da kanatlarının zümrüt yeşili olduğu söylenir.

      Sil
  46. bence biraz paranoyağa bağlıyorsun, sadece hep böyle şeylerle ilgilenmenden kaynaklanmıyor tabii, bence biraz daha dikkatli araştırma yapmalısın, annem yaşam koçlarıyla konuşur renklerin ne kadar kutsal olduğundan bahsedilir.
    Bu ruh ise dünyanın çekirdeğinden gelmektedir, tıpkı bizler gii o da bir canlıdır, dikkat etmeni tavsiye ederim, madem biliyorsun bunları, bunlar çok gizli bilgiler, doğru bir biçimde kullan. Ve biraz daha araştırma yap derim. Çünkü bunlar kuantumsal boyutlarla da ilgili.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece bu tür şeylerle ilgilenmiyorum, bu blogda bu yönümü yansıtıyorum. Belki de çok yönlü biriyimdir, nereden bilebilirsin ki?

      Ben tetikteyim, ruhlardan da korkmam. Bu bilgileri yanlış kullanmak, hileye sırt çevirmektir. O da bu bilgilerden daha gizli bir bilgidir.

      Sil
  47. bunları okuyoruz öğreniyoruz fakat dinlemeye devam ediyoruz bunun bir sakıncası var mı?

    YanıtlaSil
  48. Lena diamonds ismi ile bir konunda yazmmıştın hani yunancada cin diamond demektir diye bi alakası olabilir mi acaba ?
    Bu arada yazılarını hep takip ediyorum 2 gün oldu bu siteyi bi arkadaşım önerdi hepsini okumaya calısıcağım tesekkürler :)

    YanıtlaSil
  49. A vision of ecstasy bir coşku gürültüsü demek
    At first sight ı left the energy of sun rays güneş isinindaki enerjiyi terk ettim demek bir sonraki satirdada gözlerinin içindeki enerjiyi gördüm diyor (chris brown a ithaf ediyor)
    Ayrıca moonshine ay ışığı demek ve molly de cocukca demek

    Sozleride rihanna yazmadı kliple ilgili söylediklerin doğru ama sözleri baskası yazdı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam da o kadar uyuşturucu teriminin bir araya gelmesi tesadüf mü? Orada left demiyor felt diyor. Enerji demiyor hayat diyor. Öyle olsa her şeyi yorabilirsin zaten.

      Rihanna kendi sözlerini yazıyor. Hem başkası yazsa bile ben verilen mesaja bakarım. Hem Rihanna bu şarkıyı söylediğine göre sözleri kabul ediyor işte. Ayrıca diyelim sözleri başkası yazdı o zaman Chris'e nasıl atfediyor?

      Sil
  50. Peki ya Demi Lovato? O da mı Mason?

    YanıtlaSil
  51. Seni seviyorum ya :D

    YanıtlaSil
  52. handler ne demek? ve programcıdan kasınt klip yönetmeni felan mı bunlar birbirinin programcısımı oluyor noluyo bn onu anlamdım ya cvp verirseniz sevinirim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. handler, programcı demek ingilizcede. programcı köleye akıl kontrolü uygulayan kişiye denir.

      Sil
  53. yani rihannanın akıl kontrolünü ünlü olmayan biride yapabilir yani masonluk sadece ünlü olmak değil yani?

    YanıtlaSil
  54. tek özün ne olduğunu bili yorum ama Ankh nedir bir manası vardır illaki söylersen eğer memnun olurum iyi çalışmalar

    YanıtlaSil
  55. Vov gerçekten baya iyi şeyler yazmışsın dostum yüzlerce defa izlesem bu videoyu hayatta aklıma gelmezdi bu tür şeyler. Eminem forever <3

    YanıtlaSil
  56. Ben anlamdamim simdi fiziksel iskence mi yoksa sadece manevi mi ?

    YanıtlaSil
  57. Acaba Avril Lavigne mason mu? İnceleme yapar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim :) .

    YanıtlaSil
  58. Hepsini okudum tamam uzunca yazmışsın haklısın da ama yazdıkların sadece klibi bir kere daha izlememe sebep oldu ve rihanna nın iç dünyasındaki yıkımı farkettim.bu yazında belirtmişsin bir iki kere onun seçimi değil,ama her ne kadar kontrol altında olsa da hayranlarını senin anlattığın kişiler olarak görmediğinden eminim.O,hayranlarını kendi gibi o şarkıları söyleyip bir örgütün kuklası olanlar olarak değilde ona ilham verenler olarak görüyor.Klipleri, fotoğraf çekimleri,yani örgütün dışındaki zamanlarda bunu yansıtmamaya çalıştığını da görüyoruz.''Onların dediklerini yapmazsam beni bir daha dinleyemezsiniz(?) '' -Rihanna .Ayrıca jennifer a yardımcısı, acaba neye yardım ediyor falan demişsiniz birden onu kontrol altına alan kişi gibi bir konuma alınmış jennifer asistanı :) Dediğim gibi klibi bir daha izledim ve iç dünyasındaki yıkımı gördüğümde sadece onun kötü bir durumda olduğunu gördüm ve bildiğimiz gibi o hayranlarından güç alan bir kişi "Hayranlarımı çok seviyorum! Siz çocuklar dünyadaki en inanılmaz grupsunuz!"-Rihanna . Onun isteği dışında olduğu için onu yargılamayacağım, o da bazı şeyleri bu işin dışında tutmaya çalışıyor sonuçta.Şimdi diyeceksin neden bu kadar kesin konuşuyorsun ? onca yıl onu takip ettikten sonra bir şeyler yapmaya çalıştığını anlıyorum, sen benim kadar yakından takip etmiyorsun.Şimdi sana tamamen bir şey bilmiyorsun da demedim kuzenini falan bile biliyorsun takip ediyorsun yani.Fakat bu da benim görüşüm, ayrıca senin çoğu söylediğine de hak veriyorum yazdığın her şey hakkında bilgi veriyorsun çünkü.Son olarak bir arkadaş şarkıyı rihanna yazmadı o sözlerde chris e demiş, sen de o yazmadıysa sözler niye chris e olsun demişsin, şarkıyı Sia yazdı,ama rihanna da chris e gönderme yaptı kendi yazmasa da ; twitterda chrisle ilgili olaylarda şarkının sözlerini paylaşıyordu şarkı daha medyaya duyurulmadan önce.Analiz için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Rihanna'yı radyoda ilk çıktığından beri tanıyorum, Pon de Replay. Rihanna'nıniç dünyasındaki yıkım mason olduğu için değil, akıl kontrolündeki işkencelerden dolayı. Hayranlarına herhalde onları gerçekte ne olarak gördüğünü söyleyemez, o zaman onu kim sever ki? Hemen her dediğine nasıl inanabiliriz? Şarkıyı sia yazsa da farketmez, bu şekilde kullanıldı ben buna bakarım.

      Jennifer onun programcısı olabilir, bunda ne var? Akıl kontrolünü bilmediğin için sana garip gelebilir ama programcı zaten en yakın kişilerden olur. Klipleri ve fotoğraf çekimlerinde, konserlerinde her şeyinde o örgütü yansıtıyor. Çünkü o örgütün bir üyesi. Fan olduğun için bunu anlaman zor. Çünkü onu seviyorsun.

      Sil
    2. Sanırım yanlış anlaşıldım.Çünkü hep yazdıklarımın aksini çıkarmak için cevap vermişsin.Analizine bir şey demedim.Sadece birkaç nokta böyle olmayabilir,tamamen böyle düşünme demek istedim.Eğer hayranlarını bir oyuncak gibi görseydi Dilek (bir hayranı) ile 2-3 yıl mesajlaşıp,onu yanına çağırıp tanışmazdı. Yanına çağırıp yarım saatte onun aklını bu tarz şeylerle doldurmamıştır herhalde. Değer veriyor ki çağırıyor.Başka kaç tane ünlü yapmış ki bunu ? Yine sana katılmadığımı söylemiyorum bak haklısın ama artık illimunati,şeytan,mason yazan bir yeri görenler altına Rihanna yazıyor.Fakat sadece o değilki.Katy Perry yi örnek verelim mesela.Bu konularda Rihanna'dan aşağı kalır bir tarafı yok fakat herkese sorsan melek gibi.Neden ? Wide Awake'i piyasaya sürüp ruhunu niye şeytana sattığını söylediği için mi? ya da artık kurtulmak istediği için mi ?Ona kalırsa eğer bazıları 2009 yılında rihanna nın örgütten çıkmak istediği için dayak yediğini ve suçun Chris'e atıldığını söylüyor. Tabii ki bu doğru demiyorum ama olasılıkları konuşursak öyle. Katy ne kadar bayılmıyorsa bu işlere Rihanna da öyle.Ha, çokça kullanılıyor orası ayrı.Demişsin ki Klipleri ve fotoğraf çekimlerinde, konserlerinde o örgütü yansıtıyor.O zaman bunlarda tüm bu akıl oyunları için zorunlu olabilir ne biliyim farzedelim ki Rihanna bu klipte böyle şeyler olmayacak deseydi, madem bu kadar büyük ve ciddiler,onu mu dinleyecekler.Tamamının Rihanna'nın üstüne yıkılmasını kabul edemiyorum sadece.Kaç Türk navy bilmiyordur bunları ? Sayıları azdır.Yine de bunları bilip beş bin- on bin insan ben navy yim diyorsa bir şey vardır.Cidden insanların ön yargıları çok büyük.Hayır,hayır yine sana söylemiyorum bak.Fikirlerine değer verdiğimi kaç kere söyledim hatırlamıyorum.Ama biz de etki altında falan değiliz neden bizim dediklerimizi de bir dinleyip düşünmüyorlar anlamıyorum.Söylediğim gibi sadece kabul edemediğim için bu kadar uzattım.Buraya yazmamın sebebi ise madem bu konuları araştıran biri var,onun fikirlerini merak etmem ve bunu okuyan başkaları varsa onlara bunları söylemek istemem.Son olarak cevabını her zaman merak ettiğimi belirtmek isterim.

      Sil
    3. Yanlış çıkarmak diye düşünme, ben seni tanımıyorum. Yazdıklarınla bir yere varabilirim ancak. O yüzden bilmiyormuşsun gibi cevap vermek zorundayım, böylece daha iyi anlaşmış oluruz.

      Müslüman olmayanların yaptıkları iyilikler rüzgarda savrulan yapraklar gibi uçar gider diye bir ayet var. Rihanna kişisel olarak iyi bir insan olabilir. Bu satanist olduğu, çocuk kestiği gerçeğini değiştirir mi?

      Navy'yim diyen bir insan Rihanna'yı kabullenmiştir o yüzden tabii ki Rihanna'dan yana olur. Etki altında değiliz demekle neyi kastettin?

      Sil
    4. sana kesinlikle katılıyorum kardeşim lena seni çok seviyorum ama gerçekten bence biraz fazla ve gereksizyazmışsın gibi geliyo bana

      Sil
  59. yazılarınızı kısa bir süre önce takip etmeye başladım ve beğenerek okuyorum ancak ben neredeyse hiç türkçe müzik dinlemiyorum ne bileyim işte rihanna shakira gibi sanatçıları dinlemek daha çok hoşuma gidiyor sizce bu akıl kontrolünün yaptığı bir bağımlılık olabilirmi çünkü daha önceki yazılarda bu örgütteki sanatçılarım şarkılarında kullanılan ritimlerin insanları hipnotize edip daha büyük bir kitleye ulaşmak olduğunu okumuştum tabi bu fikrimin ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ancak bu müziklerden vazgeçemiyorum

    YanıtlaSil
  60. yazmayı unuttuğum birşey daha var ben shakira hayranıyım onunla ilgili yazılar yazarsanız çok mutlu olurum

    YanıtlaSil
  61. sizce bu örgütteki ünlülerin dışgörünüşü ve fiziksel özelliklerine sahip olma isteğinde bir zarar varmıdır suçmudur

    ve ilgimi çeken başka bişeyde genelde hep müzik sektörünü ele alıyorsunuz bu örgüte üye olan oyuncu manken vs varmıdır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkçe şarkılarda da ritmik hipnoz var. Neden başkasına benzemek isteyesin ki burayı anlamadım tam olarak. Oyuncu manken bahsettim biraz ama oralara da geleceğim daha blogu açalı bir yıl bile olmadı, ha diye anlatmak olmaz.

      Sil
  62. Senin onlara hizmet etmediğini nerden bileceğiz ? ben de illimunati düşmanıyım ve dünyayı tamamen onların yönettiğini biliyorum ama bazıları ondan olup bizdenmiş gibi görünüyor ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii ki bilemezsin. Ancak la ilahe illallah diyene şans tanımak gerekir değil mi? Ben bana güvenebilirsin diyorum, güvenmek senin seçimin.

      Sil
    2. Aslında yazdıkların mantıklı sana güvenebilirim ama bazen insan çok paranoyaklaşabiliyor yani...bişi sormak istiyorum sen hiç omegle'a girip biriyle illimunati hakkında sohbet ettin mi ? Şey için sordum ben orda bi kızla konusmustum bu kız senin gibi blogger ve illimunatiyi anlatıyordu ve Amerikanın buna defalarca dava açtığını söyleyip sürekli mahkemelik oluyormuş...Belki de sen o'sundur ? =)

      Sil
    3. bu arada bu bloğunu birçok kişiye göstericem hem sanaldan hem gerçekten herkes okusun görsün sonra kararını versin ...Bana kalırsa çoğunun işine gelmicem ve ret çekip inanmayacaklar .

      Sil
    4. hayır omegle'a girmedim.

      Sil
  63. Ben birşey sormak istiyorum da, hiçbir ünlü köle olmak istemez daha doğrusu hiçbir insan, hem cinden kaçıyor hemde verilen talimatları uyguluyor, söylemek istediğim şu, klipte yaptıklarını insanlar görüyor, köle olduğu belli fakat kaçmak istediği de belli, fakat bu kuruluşun başları neyse artık buna nasıl izin veriyorlar, yani sonuçta Rihanna talimatlara göre yaşıyor ama böyle bir izni nasıl veriyor şu Illuminati ? Kaçmak istiyor ve bunu insanlara söylüyor.
    LÜTFEN CEVAP.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz, halk ya da insanlık denebilir. Siz nasıl birazcık ayrıntıyla anlıyorsanız bizde anlıyoruz. Herşeyi göremiyor olsak bile sizin gibi konuyu ele alıp paylaşanlar var;]

      Sil
    2. Biz diye bahsettiğin kitle o kadar azınlık ki. Anlayanlar bile hayranlığa devam ediyor. Ki mühim olan zaten anlamak değil icraata geçmek. Rihanna'nın konserine giden insan sayısıyla bu bloga giren kişilerin sayısını kıyaslarsan anlarsın ne kadar azınlık olduğumuzu.

      Sil
  64. Allah'a daha yakın olmak için neler yapabilirim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şu blogtaki en güzel soru budur. inşallah bu sorundaki isteğe ulaşırsın kardeşim.

      Namaz kılmıyorsan hemen başla ve vaktinde kıl. Her namazının sonunda şöyle bir dua et "rabbi zidni ilmen". bu kuranda geçen bir ayettir anlamı da "rabbim benim ilmimi arttır"dır. inşallah Allah ilmini arttırır da ona nasıl yaklaşacağını O sana benden daha iyi öğretir.

      Sil
  65. Bittiğinde kendi kafamda olayları baştan geçiriyorum.
    Rihanna rastafaryanizm'a inanıyo O dini renklerini kullanıyor ve ciniyle iletişime geçmek için uyuşturucu kullanıyor tamam buraya kadar ; Cini arkadaki ışık oluyo her zaman yanında oluyor ve Rihanna ona tanrıymış gibi tapıyor sonra kız-erkek tamamlaması gerçekleşiyor ve cini dünyaya geliyor artık o da bir tanrı oluyor (kendince) de bunları isteyerek mi yapıyo yoksa en başından dinine inanması için zihin kontrolu mü yapıyolar orayı anlamadım ve bu kadar işin sonunda Riri'nin karşılığı para şöhret vb. mi oluyo?
    Cevap cevap verirsen sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rihanna zaten bu dine mensup bir aileden doğmuş. Akıl kontrolü ona istediklerini yaptırtabilmek için yapılan bir şey. Zaten kitlesel olarak şeytan insanlara akıl kontrolü uyguluyor. Rihanna'nın karşılığı diye bir şey yok. Yaşadığı bunca iğrençliğin içinde kendini avutabildiği bir tek para ve şöhret var. O da bunların yeterli olmadığının farkında.

      Sil
  66. fazla abartmışsınız bence kadın normal bi klip çekse bile bişey bulursunuz üstüne o kadar yüklenmeyin kendi isteyerek yapcak değil heralde.illuminati tehdit ediyor.
    üstelik o çok başarılı bir sanatçı.

    YanıtlaSil
  67. ya ama rihanna ya çok üzülüyorum

    YanıtlaSil
  68. Rihanna Türkiye ye geldikten sonra ülkemizde olaylar çıkmaya başladı bunun bir anlamı olabilir mi?

    YanıtlaSil
  69. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  70. Lena ablacım iyi güzel yazıyorsun bizde okuyup bir şeyleri anlamaya çalışıyoruz ama lütfen yazılar beyaz arka plan siyah olmasın sonra okumaya kaptırıyorum kendimi bırakınca gözüm kararıyor falan yakında ciddi göz problemleri yaşıycam yani bir düşün bu konuyu. Lütfen :)

    YanıtlaSil
  71. ya sen aşırı mükemmelsin söylicek hiçbirşey bulamıyorum offf harikasın sen ya muhteşemsin ben de illamünatidr o diye ortada geziniyodum masondan falan haberim yoktu çoooook teşekkür ederim sana...bi şey sorcam senin memleket neresi acaba???? :D

    YanıtlaSil
  72. Merhaba. Rihanna mihanna bi yana, anlatım dilini çok beğendim. Gerçekten o kadar detaylı anlatmışsın ki her şeyi, tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil
  73. Her şeye rağmen Rihanna çok güzel bi kadın ve dikkat çekmeyi başarıyor

    YanıtlaSil
  74. Peki sizin paylaştıklarınızdan rahatsız olan masonlar yok mu? Yaptıkları akla hayale gelmeyecek bu şeyleri neden saklamıyorlar?
    Teşekürler

    YanıtlaSil
  75. Sadece Rihanna hakkında olmamak üzere diğer ünlüler hakkında da kapsamlı bir analiz yapar mısın?
    Lenacım, yazılarına bayılıyorum sevdikleri sanatçıların neye dönüştüğünü göremeyecek kadar gözü boyanmış, bağnaz hayranlardan nefret ediyorum .Senin yazıların onların gözünü açma umudu. Pek kimse senin kadar kapsamlı ve açıklayıcı yazmıyor.Teşekkürler.Bir dahaki yazında görüşmek üzere!

    YanıtlaSil
  76. lena beni aydınlattığın için teşekkür ederim. 21 ocak dedin ya yukarıda (ya da ben yanlış okumuş olabilirim) pariotlarla bir ilgisi var mı o tarihin

    YanıtlaSil
  77. bende rihannayı çok seviyorum aslında bu illiumunatinin başkanına 5-10 kişi dalmak gerek bunların hepsinin amına koyacaksın illiumunati dediğin nedir amınakoyam mahalleyi toplarısın (türkiyedeki ) gider bi basarsın bu piçleri sikersin amınakoyam bu kadar basit.Nah bukadar basit adamlar tankla tüfekle dalacaklar biz napcaz taş mı atıcaz :D neyse bu illiumunatiden çıkmanın tek yolu ya ölüm yada illiumunatinin ölümüdür oda imkansız olduna göre rihannanın ordan kaçıp başkabir ülkeye gitmesi gerek :p

    YanıtlaSil
  78. sizi tebrik ediyorum bilgilerinizi biziimle paylaştığınız için . bu bilgileri nereden buluyorsunuz nasıl analiz ediyorsunuz bunun hakkında pek bir fikrim olmasada gerçek olduğuna adım gibi eminim yazılarınızı her gün merakla okuyorum ne kadar sizi yeni keşfetmiş olsamda şu cin konusuna iyice dayanırsanız süper olur. birde rihannanın ne olduğunu artık herkes biliyor ama insanlar yeni çıkan sanatçıların hızlı yükselmelerinin sebebinin illuminati olduğunu kabul etmek istemiyorlar . bende bu programın bir parçası olmak istemiyorum . daha fazla uzatmayayım dediğim gibi yazılarınız çok açıklayıcı ve bilgilendirici allah yar ve yardımcınız olsun

    YanıtlaSil
  79. gercekten de müzikleri dinleyince sozleri berbet olduğu halde beynimi bilinç altımı etkiliyolar ve hep dinleme isteği doğuyo içimde boyle bı sıte arıyodum ve buldum cok saolunn

    YanıtlaSil
  80. tüm yazılarını ilgiyle okudum,illüminatinin Türkiye izlerinede örnek ve incelem yayınlamayı düşünmüyormusunuz.Ama önce bu yazı rengi ve arka fon rengi kontrast olayı beynimi haşat etti,önce buna uygun bir çözüm lütfen..

    YanıtlaSil

İstediğini sorabilirsin, burası özgür bir ülke. Yani, sanırım.