Cuma, Ekim 12, 2012

Beyonce - Get Me Bodied Analiz

Merhabalar. Birazdan Beyonce'nin 2006 yapımı, izleyince karışıklığıyla mide bulandıran masonik, okültik, satanik içerikli klibini analiz edeceğim. Okumak isteyebilirsin. O zaman bir an önce başlayayım.

Klibin ilk sahnesi kanla başlıyor. Anladığın üzere ruj kanı temsil eder. Ruj, Orta Çağda kilise tarafından yasaklanmış ve Şeytan'ın cisimleşmiş hali olarak ilan edilmişti.

Beyonce, rujla "9.4.81" altına da "doğumgünü" yazıyor. Hani kanla imza atmak geçer ya hep masonlukta, işte kanıyla(ruj) imza atıyor beyonce. Attığı tarih doğumgünü çünkü doğduğu gün girdi bu işin içine. Ayna da akıl kontrolünün ögelerindendir. Oluştuğun karakter orada görünür. Beyonce de o aynadaki kişi oluyor, yani kanıyla attığı imzaya sadık bir köle.

Beyonce ve kızkardeşi Solange masonik hareket yapıyorlar.
Aileden gelen masonluktan bahsetmiştim, çoğunlukla Yahudi ailelerde olur bu. Aileden gelme masonlukla bir-iki örnek için buraya bakabilirsin. Korkma virüs atmıyorum. :)

 Beyonce'nin küpesindeki sembol ouroboros. Ouroboros, kendi kuyruğunu yutan bir yılan ya da ejderha olarak tasvir edilir. Çok eski bir semboldür, simya yılanı olarak da geçer. Simya deyince şöyle bir şüphelen duyduklarından ve satanik bir şeyler ara. Mesela bir kitap var simyacı diye, siyah-beyazlar, bilgeler, piramitler falan geçiyordu. Orada da bir gencin ruhsal gelişim süreci anlatılıyordu. Sözüm ona tüm bu şeyler de ruhu en üst tabakaya ulaştırmak için yapılır. O en üst tabaka da kimin tabakası? Şeytan'ın. Şeytan kibirli olduğunu göre kovulmuşluğunu da yüksek bir şey görüyor olmalı. Neyse şimdi bırakalım şeytanı da sembolümüze geçelim.

Kurban verilerek kazanılacak yeni yaşamı simgeleyen satanik bir sembol ouroboros. Yılan, cini temsil ettiğine göre ben bundan şöyle bir anlam çıkarabilirim. Bu bir döngü ise, zaten var olan yaşama bir yeni yaşamla tekrar hayat verilmesidir bu sembol. İnsanın varolduğu yaşama bir de cin katılarak aynı bedende iki ruhun yaşaması. Cine yeni bir hayat verilmiş oluyor değil mi? Hem metafizik bağlamda yaşıyordu, ona verilen yeni hayatta da madde dünyasına gelip ikinci bir hayat yaşıyor oldu.

Zaten insanlara değil cinlere ayrıcalıklar tanınıyor. Ne sandın şeytan tabii ki kendi soyuna kıyak geçecekti, adam babanı sevmiyor seni mi sevecek? Böyle şeyleri gerçekçi düşünmek lazım. Artık şeytanın varlığına ya sözen inanıyor insanlar, ya da hiç inanmıyorlar. Şeytan sanki hep uzaktaymış, bizim yanımıza gelmezmiş gibi.

Beyonce'nin elbisesi yılan derisi gibi parlak bir kumaştan yapılmış. Artık içinde bir cin olduğunu kanıtlarcasına. Elbisesi boğazdan onu tasmalayan bir modelde. Bu da köle olduğunu belirtiyor.

"Siyah-beyaz-kırmızı" tema "beyaza siyahın gelmesiyle kırmızının ortaya çıktığını" simgeler. Türkçesi de şudur; masum halka şeytanın kötülüğü hakim olunca kan dökülür.

Taht şeklinde koltuklar Şeytan'ın tahtını simgeler. Beyonce bu tahtta oturuyor. Zaten Kuran'da insan-şeytanları olarak geçen ifade tam da onları tanımlamıyor mu? Şeytan'ın tahtına oturup onun görevini seve seve yapıyorlar.

Mide bulandırıcı olmasıyla birlikte zengin muhteviyatlı bir klip.

Şimdi... "Beyonce ve kan, kan, kan" demiştik. Beyonce kırmızı kapıdan çıkıyor. Kırmızı=kan.

Şarkıda düetleri olmamasına rağmen diğer Destiny's Child üyeleri Kelly ve Michelle, bir de Beyonce'nin kardeşi Solange diğer kapılardan çıkıyorlar. Evet tam kadro buradayız diyorlar. Buna biraz kafa yormak lazım. Solange ve Beyonce zaten kardeş, Kelly'yle de kuzenler. Ailesel geniş çaptaki bu masonluğu görüyor musun acaba?

Sol kapılar sarı-kırmızı ve sağ kapılar pembe-yeşil. Bunların da anlamı var.

Efendim, o kırmızı ve sarı kapılar yan yana olması tesadüfen ya da galatasaraylı olduğundan değil. Mickey Mouse adlı bir kahraman var ve bu mickey'nin kıyafeti kırmızı, ayakkabıları da sarıdır. Daha önce söylediğim gibi, sarı vahşiliği simgeler. BETA kedi alterindeki çita deseni sarıdır, vahşiliği simgeler.

Mickey ne alaka diye soracak olursun diye söylüyorum, Mickey Mouse, Walt Disney tarafından oluşturulmuş akıl kontrolü içerikli bir çizgi filmdir. DELTA Programlamasına dahildir. DELTA katil programıdır. DELTA'da da sarı katil olmayı simgeliyor. BETA ve DELTA birleşince öldüren cazibe oluyor herhalde. :)

Neymiş? Sarı ve kırmızı.

Ayrıca pembe-yeşil Mickey DELTA Programı renklerindendir. Renkler programlarda önemlidir çünkü birbirinin zıttı olduklarından kişilik ayrışmasını tetikler. En yaygın renkler de siyah-beyazdır çünkü bu ikisinin tam zıt olduğu en aşikardır. Sizler için hiç üşenmedim ve gittim Minnie Mouse'un resminin renklerini negatif yani tam zıtta çevirdim. O pembik kurdale ve ayakkabılar birden yeşile dönüştü. Zıt renkler yani.

Seri tamamlansın diye genelde Mickey sarı-kırmızı, Minnie de pembe giyiyor. Mickey Mouse Programı hakkında daha ayrıntılı bilgiye ulaşmak isteyenler ki önerilir, buraya tıklayarak ulaşabilirler.

Neymiş? Pembe ve yeşil.

Son olarak örnekliyorum.

Sarı - kırmızı                                            yeşil - pembe

Dördünün de elbisesi siyah-beyaz ve damalı benzer parçalı elbiseler. Siyah kapının önüne gidiyorlar. Masonluğa giriş sembolik olarak gösterilecek, sembolik ama. Gerçekte 2006'da girmedi beyonce masonluğa. Aileden geliyorsa küçük yaşta olur her şey. Hele akıl kontrolü... Anne karnında bile elektroşok veriyorlar. Neler var neler. Neyse.

Siyah-beyaz şemsiye masonik damalı zemini temsil eder. Masonik şemsiye altındalar yani. Her şey siyah, kötü. Yağmur yağıyor, yani masonluk her yerde.

Herkesin dans ettiği bir yer burası.

'bir el yukarıda diğeri aşağıda' Baphomet tasviri yapıyorlar. Beyaz çizgi de geçtiği sınırın sembolik gösterimi.

Adam yolu kapatıyor, belli ki mekanda kalanlar halktan insanlar. Onlar giremez. Peki nereye giremezler?

Halk onların dansını görür sadece. Kurban olarak seçildiklerini kim nereden bilsin?

Kırmızı ip tıpkı darağacındaki bir urgan gibi. Subliminal olarak oraya koyulmuş, denilmek isteniyor ki çizgiyi geçersen ölürsün. Ouroborosu hatırla. İnsan'ın bir nevi ölümü, onun ruhu yerine cinin ruhunun bedende söz sahibi olması. Yani açık konuşmak gerekirse, yapılacak olan kabalistik kara büyü ile beyonce'nin bedenine cin girecek. Ve artık beyonce değil, cini istediği gibi at koşturacak. Ama dışarıdan bakan herkes bu beyonce diyecek. Hatta o cinin bir ismi bile var. Sasha Fierce.

Beyonce bu iki imajı aynı anda çıkarmıştı. Sağdaki kendisi ve çok doğal görünüyor, kendisi olduğu için bilerek yapılmış. Solda anlayacağın üzere sasha fierce ve farklı görünüyor. Fierce; sert, kızgın, kötü demektir. Ve küçük bir ayrıntı daha, beyonce beyaz giymiş, sasha ise siyah. Kötü olan Sasha. Kaşlarını özellikle öyle yapıyorlar tıpkı şu adam gibi.

Mr. Spock. Onun da kaşları yukarıya doğru. Uzaylı olmayı, yani cini belirtmek için yapılmış bir şey sadece.

Sasha Fierce üzerine biraz daha konuşmak istiyorum. Beyonce'nin çeşitli röportajlarından bir derleme göstereceğim.

"Sahnede ya da televizyonda bir videomu gördüğüm zaman 'Kim bu kız?' diyorum. Bu ben değilim, ben buna cesaret edemezdim." Eylül 2003

"Kendimi korumak için sahne karakterimi yarattım, bu sayede eve gittiğimde yaptığım şeylerin ne olduğunu düşünmek zorunda kalmıyorum. Sasha ben değilim." Parade Dergisi, 2006

"Sahne dışında Sasha'yla tanışsaydım, ondan hoşlanmazdım." Parade Dergisi, 2006

"Çalışacağım zaman ya da sahnedeyken beni ele geçiren birisi var. Koruyucu amaçla yarattığım bu karakter beni gerçekte kim olduğumdan koruyor." Basın Açıklaması, Ekim 2008. 

"Bir karakter yarattım. Performanslarımda yaptıklarım normalde asla yapmayacağım şeyler. Bir röportajda yapmayacağım şeyleri açığa vuruyorum." Marie Claire Röportajı, Ekim 2008

"Vücut-dışı tecrübelerim var[sahnede]. Bacağımı kessem, düşsem, hissetmem bile. Çok korkusuzum, yüzümden ya da vücudumdan habersizim." Marie Claire Röportajı, Ekim 2008


İlginç değil mi? Yoo aslında hiç de değil. :) Bu tip karakter bölünmesini ortaya döken ünlüler var ama anlayan kim? Mesela;

Beyonce - Sasha Fierce
Lady Gaga - Jo Calderone
Nicki Minaj - Roman Zolanski
Eminem - Slim Shady

Masonluğa girdi diye nitelendirebiliriz bu sahneyi. Saçı da urganla asılmış gibi, ileriki sahnelerde saçını yukarı kaldırıp kendini asmış gibi yapıyor zaten. Arkadaki kristal avize keşfedilmeyi bekleyen alteri/karakteri simgeler. Akıl kontrolünün ilk açık örneğini görüyoruz.

Arkaplan kırmızı, Oz Büyücüsü programda olduğunu gösteriyor.

Kafeste taş gibi gri bir insan var, kölelik kendini hissettiriyor. Beyonce de gri giyiniyor. Hem cin hem de taş kesilmiş gibi olmak aynı anda sembolize edilmiş. Kafeste olduğu için beyonce de önüne gelip ona bakıyor. Çünkü Beyonce de aynı bu kız gibi.

Şimdi görüntü ikiye bölünüyor. Yani Beyonce'nin karakterinin bölünmesinin sembolik gösterimi.

Solda ve sağdaki iki sütunun ortasında dans ediyorlar. Boaz ve Jakin sütunları Süleyman Mabedi'nin girişindeki sütunlardır.

Arkaplan sarıya dönüştü, yine Mickey Mouse mod on. :) Mickey Mouse dansı yapıyorlar. Yani hipnotik ritimli dans. Videoysa video:

Niye de hep gülüyorlarsa, sanki çok komik bir şey var.

Şimdi de arkaplan kırmızıya dönüştü, cinsellik öne çıkarılıyor. Fahişeliği sembolize eden duruşu yapıyorlar. Aslında onlar göz önünde sanki dünya hayatının nimetlerinden faydalanıyormuş gibi görünüyorlar ama gerçekte köleler.

Robotik hareketlerle 'bir el yukarıda diğeri aşağıda' baphomet tasviri yapıyorlar.

Beyonce şarkının bu bölümünde komutlar veriyor, şöyle yap böyle yap diyor. Bu sahnede de 'kafana pat pat vur' diyor. İşin cinsellik boyutuna geldiğini söylerken şaka yapmıyordum. Bunu anlaman için örnek bir resim koyacağım.

Şimdi daha açık oldu herhalde. Bu insanlar, seks kölesi. Kafaya vurmakla neyin kastedildiğini bilmem anlatabildim mi?

Tik-tak yine akıl kontrolünde yer alan ögelerdendir. Mesela herkesin bildiği gibi hipnoz köstekli saati sallamakla yapılır değil mi? Peki neden saat? Çünkü tik-tak sesleri hipnoz edici özelliktedir. Belirli aralıkta ses verir. Hatta işkencelerde şıp şıp su damlama sesi vardır. Sürekli bunu duymak insanı delirtir.
"Şimdi de kameraya poz ver" diyor Beyonce. Monarşi Akıl Kontrolü kölelerine işkencelerle yaşadıkları unutturulur. Hafıza silinir ve yeni bellek oluşuturulur. Yeni anılar ve oluşturulan karakterler için farklı tecrübeler... Bununla birlikte duygular da öğretilir. Nasıl gülümseneceği öğretilir örneğin. Bu sayede köle, artık öğretildiği gibi gülümser.

Şöyle anlatayım, diyelim ki bu kölelerden birisi yalandan gülüyor ama o an yalandan güldüğünü hiç belli etmiyor. Yapmacık bir gülücük değil. Bunun nedeni ona ne zaman ve nasıl güleceğinin öğretilmiş olmasıdır. Kötü durumlarda ya da canlı yayınlarda bir köle olduğunu belli edemez. Bu yüzden artık o bir robot olmuştur. Bu konuyla ilgili bir video ve bir de şarkı sözü paylaşmak istiyorum.

Örnek 1 :

Natalia Kills, Activate My Heart (Kalbimi Çalıştır) adlı şarkısında şunları söylüyor:

"Show me how to love
Show me where to touch
Teach me how to smile"


Türkçesi şöyle:
Nasıl seveceğimi göster bana
Nereye dokunacağımı göster
Nasıl gülümseyeceğimi öğret

Yani Mk-Ultra köleleri duygularını kaybedip tekrar öğreniyorlar. Böylece robotlaşıyorlar. İnsanoğlu, robota can veremedi ama insanı robotlaştırdı. Yaratmayı beceremeyince yaratılanı yeniden yaratmış gibi kendini avuttu.

Örnek 2:

ABD Başkanı Barack Obama, bir sürü kişiyle birlikte fotoğraf çekiliyor ve gerçek olamayacak bir şekilde her fotoğrafta aynı pozu veriyor. Bu o da bir köle olduğu için oldu. Ona sonradan öğretilen gülme yetisini açıkça görebilmek mümkün.

Klibe devam edelim.

Beyonce, 'stop!' yani dur! komutu veriyor ve böyle kalıyor. Bunu yapmakta oldukça başarılı. Gerçek bir cansız manken gibi. İşte Mk-Ultra köleleri aynen cansız manken gibi olurlar.

Bu sahnede görüntü bir normal bir negatif oluyor. Kesha başlıklı yazımda da söylemiştim. Kırmızı ruj sürüyor, tam tersi turkuaz/mavi bir ruj sürüyor. Bu iki cinsiyetin de içinde mevcut bulunduğu anlamına geliyor.

Yani işin aşamalarından birinin de cinsellik boyutu olduğunu tekrar belirteyim. Yani bu insanlar her türlü cinsel deneyimi yaşıyorlar. Nedenleri ise çok fazla. Saymakla bitmez, o nedenle sen kendin düşün.

En solda, Solange'ın da üstünde aynı ouroboros simgesi var.

BETA seviyesinde kölelerin kedi karakterleri çıkar. Mesela 'Kedi Kadın' buna örnektir. Bu kedi karakterleriyle beraber köle vahşilik kazanır. Kediler çok esnektir aynı zamanda. Bu nedenle kölelere kedi gibi esneklik aşılanır.

Yine kedi vahşiliğini gösteriyorlar. Bu sahnede şarkı sözünde beyonce şöyle diyor "like an ally-cat".
Allycat, İngilizce'de ucuz kadınlar için kullanılan bir tabir. Eh, BETA kölelerinin de ucuz olduklarını elbette ki söyleyebiliriz. Onlara fahişelik yaptırıyorlar çünkü. Fahişelik herhalde sadece normal vatandaşlara yasadışı. Devlet için yasalar önemli değil. Devlet isterse fahişeliğe izin verebilir. Devlet zaten bu işi kendisi yürütüyor.

Benim bulunduğum şehirde de böyle yerler var, senin de vardır muhtemelen. Herkes bildiği halde hiçbir şey olmuyor. Devlet buna izin verir, hem kendisi de sütten çıkmış ak kaşık değil. Hem zina yasak olmaktan da çıkarıldı. Evet, devlet kesinlikle fahişeliği destekliyor.

BETA Podyum Programlaması. Birçok örneği de var bunun. Buradaki şarkı sözü:
"Naomi Campbell yürüyüşü yap"

Yani görüldüğü üzere geniş ve kitlesel bir akıl kontrolü uygulanıyor. Naomi Campbell ve Beyonce ayrı ayrı akıl kontrolüne maruz kalmış kişilerdir. Onlar aracılığıyla da halka yansıtılıyor.

Kızın yaptığın hareket de yine esnek BETA kedisine örnek bir hareket. Şarkı sözünde Beyonce şöyle diyor:
"Snaps for the kids"

"Snaps for the kids", İngilizce'de geyler için kullanılan bir kalıptır. Arkadaki ponponlu, göz makyajlı, topuklu ayakkabı ve BETA zebra deseni giymiş gey erkekleri göz önüne alırsak yerinde bir söz olmuş. Her türlü cinsel deneyimden bahsederken tam da bunu diyordum işte.

Tüy, handler'ın varlığını simgeler. Handler, programcı demek.

Ateş sembolizmi. Yani aslında Şeytan'a tapma ayini türünde bir şey. Hatta Şeytan'a tapmanın ta kendisi. Put gibi duruyorlar hepsi akıl kontrolüne maruz kalmış köleler.

Parmağını şıklatıyor. Klip bitiyor. Programcılar da köleyi hipnozdan çıkarırken aynısını yapar. Filmlerden çoğunlukla gördüğümüz şeyler. Aslına bakarsan kafamı kurcalayan şey şu ki bir programcının bilebildiği şeyleri nasıl oluyor da senaristler bilebiliyor ki filmlerden görüyoruz? Biz niye bilmiyoruz da onlar biliyor? Biz de onlardan öğreniyoruz. Yine televizyon aracılığıyla halka yansıtılan şeylerden bir tanesi.


Son olarak şarkının adı "get me bodied". Bu aslında dans edip havaya girmek anlamına gelir. Ancak kelime oyunları şu dünyada en çok yapılan şeylerdendir. Kelimesel olarak çevirirsen, beni ete kemiğe büründür anlamına gelir. Yani cini ete kemiğe bürünmüş hale getirmek. Çünkü cin bir insanı ele geçirebilir. Beyonce'nin Sasha hakkındaki yorumlarını hatırla. Ondan hoşlanmazdım diyor. Kim onu ele geçirip onun gibi davranan ama aslında onun hoşlanmadığı şeyleri yapan birisinden hoşlanır ki?

Mesela düşünsene bir, cin olduğunu. Bir gün büyü yapılıyor ve bir insanın içine giriyorsun. Kimsenin haberi yok. Bunu öyle bir kullanırsın ki, özellikle de Beyonce'nin vücudunda olsan. Bir sürü hayranın olmuş oluyor otomatik olarak. Konserde, sahnede Beyonce'nin vücudunda sen varsın ve hayranların ağzına bakıyor. Sen ne yaparsan ona tabi olacaklar. Ve bunu kazanmak için hiçbir şey yapmadın. O şeytansı cinler için bu büyük bir ödül değil mi? Bu durumda oldukça eğleniyorlardır. Muhtemelen.

Sonuç olarak şunu diyebilirim ki Beyonce de bu düzene bir köle. Yaptıklarından memnun olsun olmasın mühim değil. Herkes sınavda. Bu yazıyı okudun ve şimdi kendin için bir şeyler yapman gerekiyor. Anlamaya çalış ve anladığında boş durma. Dünyayı değiştirip kurtarmak gibi şeylerden bahsetmiyorum. Kendini kurtar. Çünkü kendini kurtaran adam zaten dünyayı kurtarmaya muktedirdir. Akıl sahibi olan anlar. Allah sınava soktuğu kimseyi akılsız bırakmaz. Tek yapman gereken o aklı kullanmak.

34 yorum:

  1. önceleri okudugumda gülüyordum falan şimdi inanıyorum ve sana teşekkür etmek istiyorum bide bi soru sorucam kaç kişisiniz ya bu kadar bilgiyi bir kafadamı tutuyosun :) paylaşımların kesinlikle bitmemeli benim ençok merak ettiğim şey türkiyeden neden hiç örnek yok mesela bence mesela acun ılıcalı adam 10 yıl önce asgari maaş sigorta çalışıyodu şu anda türkiyeyenin 2. başbakanı ve işbankası gibi aniden flashout olanlar hep bu işlerin içinde olan ve sonradan giren kişiler bence hep

    YanıtlaSil
  2. ilk tespitimi yaptım sizinle paylaşıyorum amatörce araştırdım ve genç kızlarımızı zehirleyen justin bieberinde bi cini olduguna inanıyorum adıda derek
    http://www.youtube.com/watch?v=HSDmQ6co1t4


    burdaki sözüyle sonradan toplamaya çalışmış http://www.facebook.com/justinbieberturkeyteam/posts/231562830212901

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 31. saniyedeki fotoğraf Mistletoe klibinden.Orda bi kız olması gerek.

      Sil
    2. biraz saçma olmuş ama kusura bakma :)

      Sil
  3. Senden bir şey istesem , Hall Of Fame şarkısına da bir bakabilir misin ? Severek dinlediğim bir şarkı. Ama şunlar dikkatimi çekti.
    46- Gerçekten onlar çeşitli hileler ve tuzaklar kurdular. Allah katında da onlara hilelerine karşı azab var; isterse onların hileleri dağları yerinden oynatacak olsun.
    Ve şarkının sözlerinde şu geçiyor : " You can move a mountain " .
    Gerçekten dikkatimi çekti. Bir bakarsan sözlerine sevinirim. Bu konuda bayaa şey biliyorsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sözlere bakmıştım ama pek dikkat etmemiştim. Teşekkürler.

      Sil
    2. Evet şarkıyı duymuştum da sözlerine bakmamıştım. O sözden önce de "dünyayı sallayabilrsin savaşı çıkarabilirsin" demesi orada da haarp'ten bahsetme ihtimalini güçlendiriyor bence.

      Sil
  4. Bişey sorucam konuyla biraz alakasız ama. Paranormal activity hakkında olivia diye bi kız yorum yapıyo 25.kareden falan bahsediyor kız ayın 10 unda tekrardan bilgi paylaşacağını söylüyor bu yazısını binlerce kiş okuduktan sonra kızın bloğunu falan hackliyorlar ve kız bikaç gün sonra kayboluyor geri geldiğinde ise böyle bişey yazdığını bile hatırlamıyor. Bi sayfada okudum ama 5 saniye sonra silindi akıllı gibi kopyalayamadım da bilgin varsa anlatırmısın olayı? teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Korkutmak için yapılmış bir kurmaca. 25. kareden daha önemli şeylerden bahseden bir sürü kişi var, onlara bir şey olmuyor.

      Sil
  5. Illuminati, Mason, BETA falan duymuştum ama hiç bu kadar derin ve büyük bir şey olduğunu düşünmemiştim. Insanları resmen alıp olduğu kişiden uzaklaştırıp yeni bir kişi yaratıyorlar. Yaratıyorlar burda ne kadar doğru bir kelime bilemem tabi ama Allah katında zamanı geldiğinde hepsi gerektiği gibi cezasını çeker umarım. Bir de bir şey sormak istiyorum sen bu kadar bilgiye, kaynağa nerden ulaştın nasıl biliyorsun bu kadar şeyi? Mutlaka sıkı araştırmalar çalışmalar vardır ama nereden merak saldın bu işe? Insanların bilinçlendirlmesi gerektiğini düşündüğün için falan mı yapıyorsun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaratmak, Allah'a mahsustur, haricinde kullanılmamalı. Ama demek istediğini anladım. Hep bilmek istemeli insan. İlim, müminin kayıp malıdır diye hadis var. Kayıp malını bulmalı her mümin.

      Sil
  6. Eminem - Slim Shady

    Eminemin böyle şeylere karşı direndiğini zannediyordum?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. e-mailine bazı sorular gönderdim onlari ne zaman cevaplayabilirsin acaba

      Sil
    2. Lütfennnnn LEna sana yakışmıyor direk bu tür yorumlar yapmak,Eminem fanları ki bende dahil onun üzüntü ile öldürüleceği tarihi bekliyoruz. Onunda sonun M.J. gibi olacak. Evet diğerleirnden daha ağır bir savaşçı, ama burası güç gösterisi tiyatrosu. Aynı yorumu tekrar iletiyorum.
      ''Lütfen Lena ya da gerçek adın ne ise. Bende klip incelemeleri yapıyorum hatta eminim senin adını duymadığın sanatçılar, bir kaçınıda yayınladım 'Seo TAIJI - T'ik T'ok' gibi ve bu olayları da sıkı sıkıya takip ediyorum. Ufak atalım lütfen...
      Şimdi şu olay çok saçma Britney Spears'ın girdiği psikolojik problem o dönemde İllüminatiden çıkmaya çalıştığına bğdaştırılıyor ve şu an bu hatunun hayatı normal gibi gözzüktüğü için illüminatiye geri döndüğü sonucu gayet bariz açığa çıkarabiliyoruz. Eminem yani gerçek adıyla Marshall bi dönem uyku hapı kullanmadan uyuyamıyordu, uyuşturucu kuollanıyordu, kızını elinden aldılar, eşiyle boşandı, bulunduğu sektörde bir anda her şeye düşman gibi gözüktürdüler, bu adam hala çok sevilirken dergi kapaklarında yeni albümü görünmez oldu ve bu adam kendini göstermek için Rihanna düet yapacak hale geldi ve Beatiful adlı şarkısında hayranlarına yani Stanlerine seslendi. ! Bu adam tüm bu zorlukları çekti ve 2009 da uyuşturucuyu bıraktı, kendini değiştirdiği ve daha olumlu olduguyla ilgili türlü türlü açıklamalar yaptı, ayrıca karısına yazdığı şarkı nın sonunda 3 dize hariç illlüminatiye oldu ''haydi git başkalarınıda ünlü et'' sözüyle ayrıldığını resmi olarak belli etti. Ve şu an ki şarkılarında tamamiyle bundan uzak oldugunu belli ediyor. Bu görülür bir gerçek! Hem Marshall'ın örgütten ayrıldıgını ebemin torununun torunu bile bilir, en azından sahnede Lady Gaga olayı gibi. Ve ayrıca onun örgütten ayrılması, kendisinin de farkında olmadan planını kurduğu en sevdiği dostu Proof'un öldürülmesinden sonraya isabet eder. Saygılar...''

      Sil
  7. Kardeşim Allah razı olsun valla paylaşıyorsun ya bunları. Kusura bakmazsan bir şey soracağım; Bana göre Beyonce hamile değildi, yani bebeği o doğurmadı bana göre. Umarım dediğimi anlamışsındır bana bu konuda yardımcı olur musun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=469141666455582&set=a.245209355515482.51018.245192285517189&type=1&theater

      abi 2 fotoğrafa bakarak nasıl insanlara bu tür ithafta bulunuyorsunuz ya? hiç kilo almamış mı? beyonce kilo aldı ama çabuk verdi. hastanede yorgun değil miydi? ne bekliyodun o bir star saçı başı dağınık poz mu verecekti? insanlar hayalleri için her şeyi yapabilirler ama bu tür saçmalıklarla onları küçük düşürmeniz gerçekten saçma. bebeğin ilk resimlerinin yapaylığına değinmiyorum bile...

      Sil
  8. Doğru söylemek gerekirse çok güzel bir şekilde anlatıyorsun kanıtlarında var beyonce yi felan tek tek açıklmana gerek yok çünkü yabancı ünlülerin çoğu bu şekilde ben bunlar hakkında pek az şey biliyordum ama hiç araştırıp detayına inme greği duymadım çünkü zaten biliyordum.Neyse zaten herşey apaçık belli ama şu mesele ailen gelme o biraz saçma geldi yani aileden geliyorsa bu nesillerce sürer u çok saçma bana göre sana göre normal bişi olbailir ama ben buna inanmıyorum.Bide hamile olup olmadığı ne alaka ya sahte hamilelik nedir arkdaş?

    YanıtlaSil
  9. bizi bu kadar bilgilendirdiğin için teşekkürler

    YanıtlaSil
  10. Gerçi 1D için hazırladığın yazıya sinirlenmiştim çünkü Directioner'ım ama Kesha ve Beyonce hakkındakilere inandım tabii olarak ilk okuyuşta şaçma geldi ama teşekkürler... Yalnız Kesha ile ilgili bir şey soracağım o dergi kapaklarındaki resimlere photoshop demişsin de estetik yaptırmış olabilir diye düşündüm sonuçta uzmanlar yağ aldırma operasyonları yapıyorlar aslında Türkiyede yağ aldıranların bilmem yüzde kaçı ölüyorlar ama Amerikalılar teknolojiye Türklerden daha yakın ve malum zaten başta onlar bulup dünyaya yayıyorlar,bir de cidden nereden ulaştın tüm bu bilgilere?

    YanıtlaSil
  11. bunlar korkunç şeyler yaaa..ama şu deccalin ordusu deccali hz.İsa gebertmeden bu kısır döngü azarak devam edecek nicki minaj lady gaga felaketler yaaa yani biraz daha açsana anlatcak çok şey var okudum ben çünkü mesela bi adama hapishanede türlü işkenceler yapılmıştı hapisten çıktıktan sonra ile kulakları hep aşırı çınlıyordu ve konuşurken cinleri ona başka şeyler söylüyordu bir başkandı ve taş gibi hitabı varmışş çok etkileyici ya facebookta illuminati sayfasında okumuştum

    YanıtlaSil
  12. Merhabalar Justin Bieber'la ilgili bir araştırma yapabilir misiniz ?

    YanıtlaSil
  13. Çok teşekkür ederim. Bu gibi konularla çok ilgileniyorum ve yazılarını da çok beğeniyorum. Ağzım açık okudum yazılardan senin yazıların. Ellerine sağlık :) <3

    YanıtlaSil
  14. ellerine sağlık...yazdıklarının devamını bekliyoruz....Rabbim seni korusun

    YanıtlaSil
  15. Teşekürler lENA. Umarım yazdıkların herkese bende gösterdiği olumlu etkiyi gösterir.

    YanıtlaSil
  16. Merhaba rica etsem Blue grubu ile ilgili bir araştırma yapıp yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil
  17. Rica etsem boyband olan Blue'nun da analizini yapabilir misiniz? Ben yaklaşık 11 senedir hayranıyım ve kendi hayranlarına Bluebird diyorlar bir çeşit directioner gibi. Yanlış hatırlamıyorsam bluebird CIA projesinin ismiydi ve gruptaki Lee Ryan'ın da çift kişiliği ve bu örgütten bir sürü şikayeti var ne kadar doğru bilemem. Bu konuda beni bilgilendirebilir misiniz? teşekkürler.

    YanıtlaSil
  18. Öncelikle bu tür konularda bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
    Bi kaç sorum olacak:

    Bi kaç yerde Eminem'in mason olduğunu sonradan o örgütten çıkıp onlara karşı olduğunu okudum.Siz ondan ayrılmanın sadece lümle olabileceğini sylediniz??Veya ordan iman gücüylede çıkılabilir mi?

    Bu insanlar Masonluğa isteyerek mi giriyorlar yoksa zorla mı giriyorlar?Yarın öbür gün bende ünlü olsam (Allah etmesin)Benimde bu tür şeylerle sorunum olur mu?(sadece ünlülerin değil ünlü olmayanlarında girebildiğini biliyorum ama ünlülerle daha çok uğraştıklarını tahmin ediyorum).

    Masonlar bu örgütten ayrılmanın ölümle sonuçlandığını ve mason olmanın zorluklarını bilirler.Eğer ben mason olsam (Allah etmesin) ve çocuğum olsa onun mason olmasını istemem.Ama siz Rihanna'nın mason olmasının ailesi ile ilgili olduğunu söylemiştiniz?bu konu ilede yorumunuzu istiyorum..

    Bunlar gerçekten kafama takılan sorular,bu konularda sizin gibi bilgili insanları bulmakta zor oluyor.TÜM SORULARIMA CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM,ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iman gücüyle çıkmak ne demek ki? bu da yine ölüm olurdu zaten. herkes kendi hayatını yaşıyor ayrıca da çocuğun masonu bırak kafir olabilir bu daha kötü olurdu belki de. bence gelecek yerine şimdiyi düşünelim.

      Sil
  19. Sevgili Lena;
    Bu sevgili başlangıcı sanki biraz Güzin ablaya bir soru, soru soracakmışım geldi :) yani saçma geldi... Neyse... Lena, bloğunu Atatürkle ilgili bişeyleri araştırırken tesadüfen buldum, merak etme Atatürk konusuna hiç girmicem.. Dediğim gibi araştırma yaparken tesadüfen buldum... Ve blogunun akıl kontrolü ile ilgili kısımlarına daldım ve şu an sabahım 06.53'ü kaç saat takıldım bilmiyorum, ama uzun bi zaman takıldığımı biliyorum, verdiğin bağlantılar, sunduğun anlatımlar, örnekler linkler beni akıl kontrolü konusu ile ilgili olarak oradan oraya attı, hani uykum gelmemiş olsa daha devam edebileceğim cinsten bi merak yani, zaten meraktan geliyo başımıza.. O kadar saat konuyu okudukça itiraf etmeliyim ki zihnim açıldı ve her fırsatta devam edebileceğim bir bloğa sahipsin. Konuların gerçekten çok sürükleyici.. İster iltifat kabul et, ister hiç bişey...
    Yalnız aklıma takılan bi konu var, bunu da ancak sen cevaplayabilirsin, bilgileri veren olarak. Bu yazacaklarımı yanlış anlama, bir fikir veya anlatım paralel çizgi bulana kadar karşı fikri veya anlatımı doğurur bilirsin...

    Şimdi o kadar saat bunları izledin okudun takıla takıla buna mı takıldın diyeceğin soru geliyor. Evet... Akıl kontrolüne bilinçlenme şart bunda hem fikiriz, ancak kendimizden yola çıkarsak eğer, hakkımızda bir şey bilinmesini istemiyor ve gizli kalmasını istiyorsak eğer bunu kimseyle paylaşmaz ve konuşmayız, değil mi? Madem akıl kontrolu habersiz ve gizli yapılan bir durum, neden şimdi bunlar karşımıza çımaya başladı, senin bloğun aracılığı ile bu bilgileri öğrendik ve doğruyu yanlışı ayırıcaz.

    (Çok basite indirgemek için sen-ben diye yazıyorum bu kısmı)

    Bu bilgileri sen verirken ve ben alırken, bu sistemin içine dahil olmadık mı? Senin anlatımlarımdan önce mason, illuminati gibi şeyleri sadece kulaktan dolma duyduğum oldu elbet ama işleyişini bilmiyordum ve izlerken belki benim için bir anlam ifade etmiyor sadece izliyordum ama bilinç altıma kayıt ediliyordu, ben anlamlarını bilmediğim için o bilgi işlenebilir değildi, ancak şimdi işlenebilir durumda bu durumda bu sisteme karşı durma eyilimi göstereceğim kesin. Az önce yukarıda yazdığım gibi bir bilgi gizli kalması gerekiyorsa bu bir şekilde gizlenir ve işleyiş sürerdi. Ancak birileri artık bunların bilinmesinde sakınca görmüyor, sadece senin blogun için sormuyorum genel anlamda,bir çok sitede bu bilgiler ulaşılabilir oldu, zannımca buda işleyişin bi parçasımı oldu. Bir yazında yazdığın gibi ''Şeytan; ben sizi zorlamadım sadece çağırdım, sizde geldiniz. Şimdi sizde bende yandım'' diyor gibi bir durum mevcut, bu işleyiş biçi ayyuka çıktı ama ne yaparsanız yapın umrumuzda değil mi deniliyor yani senin aracılığınla (sen derken genelleme içinde kullanıyorum, diğer senler, sizler de bu genellemeye dahil).

    Evet farkıdayım baya uzun oldu ama bıcak sırtı bir durum olduğu için kendimi iyice ifade etmek istiyorum, bu sebeple uzadı.

    Bir diğer şey ise yazı aralarında verdiğin tekrar videoları, bir hareketi veya bir olgu anlatırken kullandığın görselleri altlarında yazıları okurken defalarca oynarken sürekli olarak mecburen izliyoruz ve haliyle bu görüntü içindeki gizli mesajlarla birlikte bilinç altını geçtim, zihnimize kazınıyo mesela, hatta kendimden biliyorum, yazılarını okurken bir zaman sonra, tekrar videosunu bir kez izleyip altındaki yazıyı videoyu göremeyeceğim şekilde ayarlayıp okumaya bile başladım, farke ettim ki zihnime kazınıyor video, bu duruma sende bu düzene istemeden de olsa bulaşmış olmadın mı? Belki biraz felsefe ama bu nokta aklıma gelmedi değil. Özellikle söylüyorum yanlış anlama amacım sende onların yaptıklarını pekiştiriyorsun deniyorum yada sana bi suçlamada da bulunmuyorum sadece arada ince bi tezat var. Yani bilgilendirme aşamasında bizler de, benim cevabım hizmet etmiş olduğumuza çıkıyor.. Bu konuda düşünceni yazarsen sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet tabii ki bunu ben de düşündüm. bir şeyin kötü olduğunu ifade etmek için "kötü" kelimesini telaffuz etmek zorunda olmak gibi bir şey bu. bazı yönlerden bunu tasvip etmiyorum. koymaktan vazgeçtiğim birçok görsel var. hatta bunları okuyup birine denemeye kalkışacak kadar bomboş hayata sahip psikopatlar olabilir bile. o yüzden beğenilmeyen aşk mektuplarını kenara fırlatır gibi aklımdan dahi uzaklaştırdığım şeyler var. başka sitelerde o bakmama durumunu ben de yapıyorum. ne yapalım yani mecburuz.

      bu arada bu bilinçaltına işleyen şeyler ve akıl kontrolündeki tetikler sen ne anlama geldiklerini bilmesen bile sana işliyor. burada sözü geçen bir öğrenme durumu değil, etkilenme durumu. en ufak bir örnek şu ki mesela ben hiç birisi tarafından faal işkence görmedim. ama filmlerdeki vahşet sahnelerinde gördüklerimle bunu yaşadım değil mi? hepimiz yaşadık ve tabii ki başrolün yerine kendimizi koyduk. hepimizin ailesi öldü, birini öldürdük, sinir krizleri geçirdik ve film bittiğinde hiçbir şey olmamış gibi hayatımıza devam ettik. aslında öyle olmadı, haberlerde verilen açlıktan ölen çocuk görüntülerine de bir film gözüyle baktık. zaten filmler de gerçek olabilirdi ve gerçekler de film olabilir böylece hayalle gerçek karıştı. al sana akıl kontrolü.

      Sil
  20. Lena bi şey sorucam sana. İyi güzel çok sağol ama sen bu kadar şeyi nerden biliyorsun? Kursu falan var mı acaba diye düşündüm bi ara. Mesela yılanın cine karşılık geldiği vb. Bu birinci sorumdu. İkincisi bi de hani illuminati kölelere işkence ediyor ya bunları nerden biliyoruz. İlluminati neden böyle bir bilgiyi paylaşsın ki? Çok Özür dilerim ama bir sorum daha var.
    Kişileri nasıl seçiyorlar? Mesela neden ben değilde Rihanna? Sen değilde katty? Gibi. Eğer cevap verirsen sevinirim.

    Çok sağol lena ;*

    YanıtlaSil
  21. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  22. Bu insanların hırsı nedir ya. Valla gördükçe üzülüyorum böyle insanları. Ya da robotları mı demeliyim? :( onların normal insan olduklarını düşünüyorum mesela.

    YanıtlaSil
  23. Ah şuan keşke tekrar yazılar yazsan

    YanıtlaSil

İstediğini sorabilirsin, burası özgür bir ülke. Yani, sanırım.