Cuma, Aralık 20, 2013

Eminem'in İçindeki Canavar

+13 yazıdır

"İşte herkesin konuştuğu o yazı" adlı yazıma hoşgeldin. Aslında henüz yazı çıkmadan yazıyı kim nasıl konuşuyor bilmiyorum ama öyle başlık atılır, biz öyle gördük. O yüzden geleneği bozmayaraktan ilgimizi de çektiğimize göre yazıya başlayabiliriz.

Eminem hakkında yazmak da istiyordum ancak hoşuma gitmeyen bazı şeyler var. Öncelikle ben hikayeci değilim, bazı şeyler anlatıyorsam bu örnekleme yoluyla basitleştirerek sonuca götürmek istediğimdendir. Yoksa click edebiyatı yapmıyorum, zaten adsense'im de yok, olmayacak da. Sadece ünlüleri önplana almak da saçmalık olurdu. Bunu yapanlar da ne kadar cahil oldukları anlaşılır şekilde yapıyorlar. Kimseyi yermek değil amacım ne görüyorsam onu söylüyorum.

İşte ben şahısları açıklamak için olguları kullanmıyorum, olguları açıklamak için şahısları kullanıyorum. Akıl kontrolü anlatmak için köleleri anlatmak gerek. Tanık göstermek gerek. Bunu bu yüzden yapıyorum. Sırayla hayran gruplarını tatmin etmek için değil ama eğer Stanlerden bir Stan oturup Eminem için ağlamak istiyorsa ağlasın.

Hani biz de insanız üzülüyoruz anlıyorum da bence Eminem gibi en azından hayatında güzel hisler tatmış, baba olmuş, dünyayı öyle veya böyle gezmiş ve oldukça yüklü miktarda para sahibi olabilmiş bir insan için işler tamamen de berbat değil. İşler kimin için tamamen berbat onu da söyleyeyim mi?

Mesela akıl kontrolünün ilk sistematikleştirilmeye çalışıldığı dönemde Almanya'da Mengele'nin üzerinde deney yaptığı çocuklar için berbattı. Onlar daha çocuktu ve dünya hakkında en ufak bir fikirleri bile olamadan büyük büyük insanlar tarafından postal seslerinin arasında işkence gördüler, ömürlerini bilekleri soğuğa hapsedilmiş olarak dört duvar hatta domates kasası gibi ranzalarda (ranza olan lüks kamplardalarsa şayet) geçirdiler. Obezlikten insanlar kendilerini kurbağa balığı gibi şişirirken onlar aç yatıyorlardı. İşte karşılığında en azından para ve şöhret gibi kolaylıklara sahip olamayan köleler günümüzde bunlara sahip olan kölelerden çok daha kötü durumdalardı.

O yüzden eğer birine üzülecekseniz çocuklara üzülün.

Akıl kontrolünde herkesin az çok bildiği bir yöntem olan hipnoz ile başlıyor The Monster klibi. Birini hipnotize etmek için önce bilince hitap edersin. Görsel, işitsel vs. materyaller kullanarak bilince hitap edersin ki onu pasifize edip bilinçaltını yüzüstüne çıkarasın. En bilindik örnekleri suyun şıp şıp damlama sesi ve köstekli saat tik-tak sesidir. Bunlar doğru gerçekten de kullanılabilir. Klipte de metronom ve misket sarkaç ile tik-tak sesi oluşturulmuş. Bu düzenli ritim tutan aletler insanın bilincini farklı bir evreye getirir. Böyle uykuda olmayıp uykuya benzer bir moda girersin.

Yani hipnoz süreci, akıl kontrolü başladı.

Ardından kalp atışını gösteren bu cihaz kadraja giriyor. Köle makinalara bağlanmış, programa girmeye hazır.

Programcı gelip düğmeye basıyor ve programı resmen başlatıyor. Geri sayım ile video başlıyor. Hipnozda da geri sayım deneğin hipnoza girmesi için kullanılır.

Geri sayımda hızlıca bu görüntü geçiyor. Eminem Şov başlıyor yani oluşturulan Eminem karakterini göreceğiz şimdi.

Televizyondaki görüntüler onun bilinçaltına kazınan olgu ve imgeler. Önce "şiddet" olgusu, olguyu destekleyen görüntülerle ona gösteriliyor. Ona öğretiliyor.

Sonra "aile" ve "delilik" olguları ona öğretiliyor. Aslında bu görüntüler Eminem'in eski kliplerinden. Mesela 8 Mil yazısı Lose Yourself klibinden ki onunla ünlü olmuştu ve 8 Mil yine filminin adı. Yani burada gerçekten de Eminem'in oluşturulan karakterindeki olgular, anahtar kelime ve kavramları görüyoruz. Marshall Mathers değil, oluşturulan Eminem'in.

Burada ufak bir açıklama da yapmak istiyorum. Tamam şiddet ve delilik insanı köleliğe ve yıkıma götürücü cinsten ama aileyle alakası ne? Eminem'in My Darling şarkısında konuştuğu ruh ona diyor ki "Anneni hatırlasana, sana yaptıkları ve tüm o evlatlık edinenler". Yani yaşadıklarını Eminem kaldırabilecek güçte olsa bile o ona kendini kötü hissettiriyor. Bir tür vesvese yani, onu karamsarlığa meylettiriyor böylece kaderine isyan ederse zaten "delilik ve şiddet" daha cazip gelmeye başlayacak.

Eminem de gözlerini ayırmadan videoyu izliyor.
 
 Rihanna da programcı(handler) rolünü oynuyor. Eminem'i gözlemliyor ve notlar tutuyor işte klasik.

Kamera da onu sürekli kaydediyor. Zaten televizyonun solunda kurulmuş bir ayaklı kamera da var.

Eminem'in izlendiği kameradan görüntü. Aynı zamanda da tek göz sembolizmi.
 
Eminem karakterine yüklenen olgulardan birisi de "ölüm". Bütün kölelere zaten sırayla bu olgular nakşedilir.
 
Rihanna çok cool bir şekilde işini yapıyor. Gerçekte Eminem'in programcısıdır diyemeyiz, hani böyle kim kimin programcısı, efendisi bulmaya çalışmak gibi bir furya da var ya. Boşuna deneme genellikle bulamazsın. Zaten Eminem ünlü olduğunda Rihanna 11 yaşındaydı nereye akıl kontrolü yapacaktı? Klipte canlandırma yapılıyor sadece. Akıl kontrolü de o sahne çekilirken gerçekten yapılmıyor zaten. 
 
 Ve tabii ki "şöhret" olgusu. Elton John'la konserinden bir görüntü ve sürekli imza ve fotoğraf istemelerinden sıkılmak gibi bazı görüntüler de var. Sürekli poz vermek sıkıcı olabilir bunu anlarım. Neden imza atmaktan sıkılır ki bir insan bunu da hiç anlamam. Neyse büyük konuşayım da başıma gelsin, ünlü olayım. Belki yakında başbakanlığa adaylığımı falan da koyarım. Mevcut seçeneklerde pek iş yok çünkü. Mecliste akıl kontrolü uygulayıp herkesi iyi olmaya zorlardım. Ah ufak çılgın hayaller...
 
İşte sonra şöhretin baskısı aklına gelmiş olacak ki yutkunuyor.
 
Ve bağımlılık...

(Film başlarken önemli oyuncuların isimlerini yazdıkları gibi yazayım da dikkat çeksin.)

Bu bağımlılık kısmından sonra Eminem gözlerini kapatıyor. Programlardaki ilaç ve uyuşturucu kullanımına atıf olsun diye belki bilerek sona bırakmışlardır. LSD en çok seçilendir çünkü psişedelik bir halüsinojendir. Sadece seni yükseklere çıkarmaz, sana hayaller olmayan şeyler gösterir. Kimisi en çok korktuğu şeyleri görür LSD aldığında. Program için çok uygun. Gerçekte olanları da hayal zannettirebileceği için ise muhteşem.
 
Sonra tik-taklar yeniden kendini gösteriyor ve bu da Eminem'in gözünü kapatmasıyla birleşince hipnoza girdiğini gösteriyor. Şimdi Eminem'in bilinçaltındaki yansımaya gireceğiz. Yani Eminem'in aklını göreceğiz diyelim de anlaşılsın.
 
Tabii programcı da bu sürece direkt etki ediyor. Sadece yazı yazmakla betimlemişler ama olsun. Biz anladık.
 
Eminem uyanıyor işte şimdi göreceğiz. Kalkıyor ve kafes kapanıyor. Aklından dışarı çıkamaz o yüzden bir müddet mapus kalacak. Mapusta duvar olsaydım, olsaydım. Bu arada bu aklının içindeki asansör sahnesi Inception'daki sahnenin aynısı.

İşte bunlar hep akıl kontrolü.

Sonra etrafına bakıyor ve programcı ile odada oturduklarını görüyor. Hipnoz halinde.

Tekrar aynı görüntüler giriyor anlıyoruz ki hepsini tek tek yaşayacak. 
 
Aynı zamanda bulunduğu yerden çıkmak için sağa sola bakıp yer arıyor ancak yok.

Asansörün içinde ve kapı açılsın diye butonlara basıyor ama hiçbir şey olmuyor.

Bakınca My Name Is klibini görüyor. Şarkıda bu sahnede diyor ki,
 
Fame made me a balloon 'cause my ego inflated
When I blew; see, but it was confusing

Şöhret beni bir balon yaptı çünkü egom şişirilmişti
Patladığımda ortaya çıktı ama kafa karıştırıcıydı
 
Dre'nin de oynadığı klip. Dr Dre'nin doktor olması da ilginç bir şey. Doktor doktor yani. Belki Eminem'in programcısıdır gerçekten de ama sonuçta bu bir tahmin, gerçek olmak zorunda değil. Sektörde bir yeri duruşu var kendisinin.

Aslında insanın iyi mi kötü mü bir rapçi olduğunu anlaması için bazı testler var; mesela iyi bir rapçi daima Amerikan Güneylisi aksanı bilmelidir yeri geldiğinde zenci olabilmelidir. "it's underground mah nigga, we the dope" diyebilmelidir. Dope kelimesine özel dikkat rica ediyorum, dope demeyen adam rapçi olamaz, sahtekardır.
 
Sonra Dre'nin yerini bir anda Rihanna alıyor, yani programcı. Ve sembolizm. Rihanna burada gözlük takmış, gözlük programcıyı simgeler. Ama böyle gözlük olacak, güneş gözlüğü olmaz.

Ironic 'cause I think I'm getting so huge I need a shrink
I'm beginning to lose sleep: one sheep, two sheep
Going cuckoo and cooky as Kool Keith
But I'm actually weirder than you think
'Cause I'm
 
İronik çünkü o kadar büyüyorum ki bir psikoloğa ihtiyacım var
 Uykularım kaçıyor: bir koyun, iki koyun
Kool Keith'e dönüşüyorum(burayı da böyle çevirem artık)
Ama aslında düşündüğünden daha garibim

Kool Keith denen arkadaşın DID olarak bilinen benim her fırsatta anlattığım Dissosiyatif Kişilik Bozukluğu var. Bu da çoklu karakteri olan bir kişi demek oluyor. 50'nin üzerinde karakteri varmış. Dr. Ultra, Black Elvis, Dr. Octagon, Crazy Lou bunlardan bazıları. Eminem burada çoklu karakteri olduğunu söylemiş ki zaten Slim Shady, Marshall, Eminem de karakterleri.

Şimdi Eminem diyor ki ben Rap'in Tanrısı Eminem'im. Herkes "evet tabii ki öyle yaşasın Eminem vuuuu" diyor. Bu da Slim Shady diyor, herkes "Slim çılgının teki dostum, çıldır Shady yihaaa" diyor. Ben hala Marshall'ım ve şöhret aptalca deyince de herkes "of tabii ki haklısın ağlayacam şimdii .s.s" diyor.

Ama ne zaman ki biri çıkıp "hey Eminem'in çoklu karakterleri var akıl kontrolü yapıyorlar" dese yine aynı kişiler ona derler ki "bu illuminati denen saçmalığı kapatsanız artık .s.s". Ha Eminem deyince havalı ama iş ciddiye binince Eminem'in dediklerini bile saçma sayabiliyorsunuz. O halde sadece havaya girmek için yaşayan ortam adamlarısınız, gerçek hayat hakkında en ufak bir fikriniz bile yok. Mutlak monarşi kötü bir şey diyorsunuz ama "onlar kral ve kraliçee ♥ " tarzı garip methiyeleri demekten de geri kalmıyorsunuz. Şimdi bunu duysalar o lafın gelişi derler. Bu laf da bir türlü gelemedi nedense, neyse. (burada mutlak monarşi hakkında yorum yapılmadı.)

Bu sahne de bitince asansör hareket ediyor alt kata iniyor.
 
 Lose Yourself'e varıyor. Buraya dikkat. Şarkı sözlerine bakalım.
 
No, I ain't much of a poet but I know somebody once told me
To seize the moment and don't squander it
'Cause you never know when it all could be over tomorrow
So I keep conjuring, sometimes I wonder where these thoughts spawn from
 
Hayır ben şairane biri değilim ama bir keresinde birisi bana demişti ki
Anı ele geçir ve israf etme,çünkü yarına işler nasıl olur asla bilemezsin
O yüzden efsunlamaya devam ediyorum,
Bazen bu düşünceler nereden yumurtluyor diye merak ediyorum
 
Nasıl olur da bir rapçi şairane değilim der sayfalarca kafiye yardırdıktan sonra? Eminem bazı röportajlarında uyuşturucuyu bıraktıktan sonra nasıl rap yaptığını ve şarkı yazdığını unuttuğunu söylemiş. Bu da yeni bir karakterin belirtisi. Ki "birisi" diye bahsettiği kişi de eski kendisi. Lose Yourself'te ana hakim olup inisiyatif kullanmakla ilgili şeyler söylüyordu Eminem. Yani farklı karakterler olduklarını buradan anlıyoruz.
 
Daha da ilginci şarkıdaki favorim burası, zaten şarkı güzel değil. Biraz pop kaçmış bence, bir 3 a.m. ya da Beautiful değil. Neyse, efsunlamak diyor Eminem. Sonra ne oluyor?
 
Yeah, ponder it, do you want this?
It's no wonder you're losing your mind, the way it wanders
 
Evet iyice düşün bakalım, bunu istiyor musun?
Böyle yolunu kaybettiğinde aklını kaçırmak çok da ilginç değil

Burayı şarkıda şeytani sesle söylüyor Eminem. Tıpkı My Darling şarkısı gibi, yeri gelmişken ikinci analizimi o şarkıya yapacağımı da beyan edeyim. Gelgelelim bu demonik sesi Eminem çağırıyor. Çünkü efsunluyorum diyor, ruh çağırıyorum diyor. Gelen cin de ona diyor ki "şaşırmaya gerek yok, bunu sen yaptın düşün de anlarsın". Yüzü de bir hallere giriyor, iyice demonik algı oturtulmuş.

Sonra düştüğünü görüyor. Bu da ölüm kısmı.
 
Ölümle korkutulduğu kısım.
 
Rihanna, Man Down klibinde yaptığı gibi yine nefesini üflüyor. Bu ruhun sembolik gösterimi. Eminem ölümle korkutulduğu için Rihana da bu tehdidi bu şekilde sembolize ederek göstermiş.
 
Ölüm tehdidinden sonra ise renkli hayatı gösteriyor ona programcı. Bu programcının Eminem'e "Sahnede her taraf rengarenk, Elton John'la bile sahneye çıkabilir, şarkılarını söyleyip eğlenebilirsin. Neden böyle bir hayatın olabilecekken itaatsizlik edip ölüm tehdidi almak zorunda kalasın ki?" deme şekli.
 
I need an interventionist
To intervene between me and this monster
And save me from myself and all this conflict
 
Bir arabulucuya ihtiyacım var
Bu canavar ile benim arama müdahale etsin diye
Beni kendimden ve bu çatışmadan kurtarsın diye
 

Peki canavar kim o zaman? Çoğu kişi klibin altına yorum yazmış hani canavar diye. Efsunluyorum dediği yerdeki demonik sesle konuşan kişi canavar. Aslında gösteriyor ama anlamıyorsun çünkü canavar Eminem'in içinde. "Beni kendimden kurtarsın" diyor. Bu da bu anlamı pekiştiriyor.

Ayrıca eğer canavarı şöhret ya da uyuşturucuda arayacaksak bulamayız. Çünkü baştaki televizyonda geçen kelimelerde zaten şöhret ve bağımlılık geçiyordu. Bunlar bütün değil, bütünün parçaları. O zaman şiddet veya aile de canavar olabilirdi. Değil işte, demonik ses girdikten sonra canavar ve ben diyor. Çok belli.

Bu arada daha önce birçok kez söylediğim I & I yani ben ve ben inancı bu dizelerde mevcut. Beni kendimden kurtarsın derken ben ve ben anlayışını da göstermiş oluyor. Bu da o demon yani cin demek oluyor.

My OCD is conking me in the head
Keep knocking, nobody's home, I'm sleepwalking
I'm just relaying what the voice in my head's saying
Don't shoot the messenger, I'm just friends with the
 
OKB'm beynime saldırıyor
Kapıyı çalmaya devam ediyor, evde kimse yok, uyurgezerim
Kafamdaki sesin söylediğini tekrarlıyorum
Elçiye zeval olmaz, ben sadece arkadaşıyım
 
Eminem'in OKB'si yani Obsesif Kompülsif Bozukluğu var, bilmiyorsan araştır yine de ama kısaca takıntıların insanı deli gibi etmesi diyeyim. Evde kimse yok derken boş hissetmesinden bahsediyor. Biz Türkçe'de dünyadan kopmak deriz ya o manada kullanılmış. Yani Eminem o anda kendinde olmuyor. Uyurgezer gibi ne yaptığının farkında değil, yaptığı fiilleri yapan ise o anda ona hükmeden demon oluyor. 3 a.m. şarkısında da aynı tema fazlasıyla var. Orada da birilerini öldürüyor ama farkında değil. Sen klibi izlerken kurgu sanıyorsun "çılgınsın Em' manyaksın yehuu" diyorsun ancak onların hepsi gerçek. Acı son.
 
Bu yüzden de elçiye zeval olmaz diyor çünkü kendisi burada elçi olmuş oluyor. Suç onun değil ki o farkında bile olmuyor. Ben sadece canavarın arkadaşıyım diyor. Şimdi canavarın kim olduğunu çok çok daha net anladık bence.
 
Eminem'in psikolojisini istediği kıvama getirdi ve onu ikna etti. Çünkü akıl kontrolü bu işte, ona kendi istediği şeyi yaptırttı. Böylece son kata geldi, asıl olayın döndüğü kata.

Karakterlerden birisinin saklandığı yere doğru ilerliyor.

Karakter sarışın demek ki Marshall değil. Eminem ya da Slim Shady.

Kafesteki karakter(alter) ona kağıtlar atıyor. İlk başta acaba kontrat falan mı diye düşündüm. Sonra 1080p'de yakınlaştırdım ve üstünde rastgele yazılar yazılmış olduğunu gördüm. Sanırım şarkı sözleri çünkü Eminem'in buna benzer şarkı sözü yazdığı kağıtlar var. Dedim ya bir dönem nasıl rap yaptığını ve şarkı yazdığını unutmuş diye, hah işte demek ki bu alteri sözleri yazmaya yoğunlaşan alter.

Aslında kendisinde zaten rap yeteneği var ama karakterlerini böldükleri için her karakter başka bir şeye odaklanıyor. Rap yeteneğini arttırmak için de bazı uygulamalar yapıyorlar. Mesela elektroşokun böyle bir etkisi var. Başın hangi bölgesinden elektriği verirsen ona göre bir reaksiyon oluşuyor. Mesela sadece sağ loba elektrik verirsen sözel zekayı beslemiş olacağından Eminem daha yoğun rap yapar. Aynı şekilde bir mühendise sol lobdan elektrik versen o da hesaplamasını üst düzeyde gerçekleştirir. Bu metoda unilateral elektroşok denir.

Neyse sonra Eminem cebine kağıtları sokuyor ve basıp gidiyor.

Demin dedim ya Eminem programcının istediği kıvama geldi diye, hah işte kafesteki karakterinin haykırışını takmayıp onu orada bırakıyor ve gidiyor. Çünkü ölüm tehdidi kötü, şöhretin renkli yüzü hoş geldi. Gökkuşağının sonuna gitmek de bu değil midir zaten? Zevke doğru ilerlemek. Eğer kafestekini kurtarmaya çalışsaydı o adamlar onu kurşuna dizerdi. Yoluna devam etti, bundan kimsenin haberi olmadı ve dünya bir kez daha kurtuldu.

Tabii kafesteki kim, giden kim bu da merak ediliyor. Bence kafesteki Slim. Öyle bir izlenim uyandırdı bende. Şimdilik kafeste, ona ihtiyaç olduğunda dışarı çıkarıyorlar ortalığı birbirine karıştırıp tekrar kafese dönüyor. Hem Slim deli olan karakter, uç noktalarda o yüzden o kafese kapatılmış. Ve başta televizyonda hızlıca geçen The Eminem Show yazısını hatırla, bu program Eminem karakteri için düzenleniyor şu anda.

Tabii bizim bilmediğimiz başka bir karakter de olabilir. Genelde kölelerin 3 ana karakteri olur. Eminem - Slim Shady - Marshall bu üçlemeye cuk diye oturuyor. Ama detay köleler de var. O yüzden kesin sonuca bu kadar bilgiyle varılamaz. Zaten kim kafeste kim özgür ne önemi var, arkasını dönüp giden kölenin alası çünkü zihni köle.

Neyse biraz da Rihanna'nın nakaratına bakalım.

[Rihanna:]
I'm friends with the monster that's under my bed
Get along with the voices inside of my head
You're trying to save me, stop holding your breath
And you think I'm crazy, yeah, you think I'm crazy
Well, that's nothing

Ben yatağımın altındaki canavarla arkadaşım
Kafamın içindeki seslerle anlaşmaya çalışıyorum
Beni kurtarmayı düşünüyorsan elini ardına koyma
Bir de deli olduğumu düşünüyorsun, evet, deli olduğumu
Bu daha hiçbir şey

Canavar dediği demonla arakadaş tıpkı My Darling'in sözlerinde geçen arkadaşlık gibi. Bunu orada çok iyi anlatacam. Şimdilik hızlı geçiyorum. Kafamın içindeki sesler diyor ya işte şöhret bu yüzden canavar olamaz. Şöhret sana kafanda gaipten sesler duyurmaz.

Vee, ünlüleri kurtarmak isteyen merhametli hayranlara da sıradaki mısra gelsin. Onu kurtaramazın. Ancak deprogrammingle olacak iş bu, o da %100 işe yarıyor mu belli değil. Yarasa bile Rihanna'yı ya da Eminem'i bırakmazlar ki deprogram olsun. Köleler bir süre sonra işkenceden hoşlanır hatta. Bu zihnin acıyı görmezden gelmesini sağlar. Örneğin Rihanna'nın S&M'i:

Feels so good being bad
There's no way I'm turning back
Now the pain is my pleasure
Cause nothing could measure

Love is great, love is fine
Out the box, out of line
The affliction of the feeling
Leaves me wanting more
 
Kötü olmak çok iyi hissettiriyor
Asla geri dönemem
Artık acı benim zevkim
Çünkü hiçbir şey bununla ölçüşemez
 
Aşk harika, aşk iyi
Akla hayale sığmayan, sıra dışı
Hissin verdiği ızdırap
Bana daha da fazlasını istettiriyor

Sonunda işkence çeke çeke hoşlanmaya başladı. Artık sorun değil, en azından kendini öyle inandırmış. Çünkü geri dönüş yok, bundan kaçış yok. O halde hoşlanmak zorunda kafayı sıyırmamak için. Kelime oyunlarıyla zıtlık yaparak farklı anlamlar çıkarıyor. (bunu da ona programcı öğretiyor tabii) Mesela kötünün iyi olması. Bu iyiyi de kötü yapar. O halde istenilesi olan şey "kötü" dür. Bu anlam çıkar. Bu temalı bir reklamı bile var Rihanna'nın. Orada akıl kontrolünde olduğu çok açık.

Acının zevk olması. Halbuki acı acı verir, zevk de zevk verir. Ama eğer acı fazlaysa ve kurtulamıyorsan ondan zevk aldığını düşünürsün. İşte insanlar böyle böyle psikopat olabiliyorlar. Izdırap yani acı çektikçe acı çekesi geliyor. Yani acıdan ciddi ciddi hoşlanıyor. Zaten tam anlamda inanmasa acıyı zevk olarak göremez.

The Monster'ın liriklerine geri dönecek olursak şarkı diyor ki sen şimdi benim deli olduğumu düşünüyorsun değil mi? Daha hiçbir şey görmedin. Çünkü sen sadece kameraların çektiği görüntüyü gördün. Gerçek hayatı değil. Sana kötülüğü göstermezler, gösterseler de sempati besleterek ya da korkutarak gösterirler. Onların tarzı bu.

Evet, şimdi de hava durumu.

Bu insanoğlu denen varlığı çözmek ne mümkün. Ne mümkün. Neyin mümkün olduğunu bilmiyorum. Ama neyin saçma olacağını görüyorum. Çok gelen bir soru var, bu ünlüler akıl kontrolünde olsa bile bizle ne alakası var? Bize akıl kontrolü nasıl yansıtılıyor şimdi size bunu göstereceğim.


Eminem'in 3 a.m. klibinin altındaki yorumlar örneğin.

"Çok fazla illumination var amma şarkı çık gızil qalpqalp"

Bir kere illuminati bir kuruluş senin dediğin illumination aydınlanma oluyor. Bir klipte Türk Dil Kurumu değil, Türkçe olur. Aynı bunun gibi bir klipte de illuminati olmaz, akıl kontrolü olur. Mk-Ultra dese anlayacağım.

Hadi onu da geçtik böyle sapkın bir şarkıya bunu bile bile seviyorum demek de Zayn'ı böyle kabulleniyoruz demek gibi. "Böyle kabullenmek" de ne oluyorsa artık hahaha. Tamam bir şarkı olarak güzel de ne anlattığını anlasan kalp koymazdın.

Biri de demiş ki illuminatinin var olduğuna inananlar paranoyak falan. İşte dostum buna kibir deriz.

Ve illuminati vardır. 1776'da soldaki eleman Adam Weishaupt tarafından kurulmuştur. Hatta Goethe gibi meşhur üyeleri de vardır. Leonardo da Vinci de Sion Tarikatı'nın üstadıydı. Oturup da tarikat tarikat saymayayım şimdi. Bunların hepsi gerçek olan şeyler. Biz oturup da uydurmadık. Hadi diyelim uydurduk nasıl her seferinde çok uyumlu bir düzende çıkabiliyor? Hareketleri manalara göre nasıl uyduruyorlar bunu açıkla ben de blogu sileyim. Nasıl şiddet içerecek yerde yumruk kullanıyorlar? Nasıl handler'ı gösterdiklerinde numaralı gözlük takıyor? Nasıl DELTA programını gösterdiğinde pembe-yeşil renk kullanılıyor? Her seferinde? Her alakasız kişide? Ama açıklayamazsın çünkü örgütün varlığı gerçek. Zaten sorgulayan hep suçludur. Koyunsan rağbet görürsün.
Bu adamın amacı da tüm monarşik yönetimler ve dinin ortadan kaldırılmasıydı. Monarşiler kalktı şimdi sıra dinde. Aaa ama illuminati yok ya monarşiyi halk kaldırdı canım. Halkın gücü yaşasın. Koyun olduğunu bilmeyen koyun arıyor bu adamlar. Buluyorlar da.

Yine aynı videoya Dominic kardeş, klipte satanik ritüelin anlatıldığını ve Eminem'in gözlerinin beyaz olmasının kanı akıtılan kurbanlar sonucu demonik ele geçirilmeyle oluştuğunu yazmış. Şimdi bunu diyen Dominic değil de Leonidas isimli etkileyici bir adamın sözleri olsaydı ve bunu kendisinin de birçok kez yaptığını söyleseydi ona inanılacaktı. Ancak Dominic söyleyince cevap belli.

"Seni din kör etmiş hmm"

Halbuki dini tek bir şey söylememiş. Ben de Dominic'le aynı şeyi söylüyorum ama Dominic büyük ihtimalle Hristiyan şimdi onu kör eden din beni de mi kör etti? Ben Müslüman'ım? O halde bu ne biliyor musunuz, dinlerin gerçekten de afyon olduğuna halkı inandırma edebiyatı.

Valla benim dinim beyaz gözlüler cinlenmiştir demiyor. Bunu ben araştırıp öğrendim, CIA'in deneyi bunlar. Ayrıca antik Kabalist uğraşılar. Senin gözünü bırak dini asıl sen kendin kör etmişsin. Ben kimseye aç gözlerini gerçek aydınlık burada demiyorum. Ben diyorum bak ben bunları bunları diyorum. Al evde dene, beğenmezsen değiştiririz.

Hem zaten Allah peygambere demiş seni kimseye bekçi tutmadık. Uyarırsın geçersin. Bu kadar. Gün geçtikçe benim de bazı fikirlerim değişiyor. Artık kimseyi akıl kontrolüne inandırmak zorunda değilim. Zaten baksana apaçık Dominic gibi konuşursan deli veyahut din tarafından kör edilmiş oluyorsun. Benim dinimin kitabında sürekli tekrarlanan bir şey var "düşünmüyor musunuz?". İslam cahillerin dini de değil. Ben ilk Kuran'ı açıp okuduğumda düşünerek bulduğum bazı şeyleri orada bulduğum için çok mutlu olmuştum. Çünkü boş bir şeye inanmıyordum. Diğer dinleri de araştırdım Allah'ın varlığı hakkında da sorgulama yaptım. Ve İslam'da karar kıldım. Ancak bu burada İslam İslam İslam diyeceğim anlamına gelmiyor. Benim dinim bana.

Hem ben Şinto da olsam akıl kontrolünü burada anlatırdım. Çünkü bu insani bir şey. Dünya çapında kör edici bir organizasyon. Evrensel bir şey ve aklımda tek bir şey vardı bu blogu açarken, insanlar bunu bilmeli. Böylece deney fareleri gibi bizimle oynamalarına müsaade edemeyiz. Kuklalarla günbegün vakit geçirip seyirci olup sisteme köle olamayız. O yüzden herkes kuklacıyı vuracak, vurmalı.

Eğer sen de artık bir köle olmak istemiyorsan buna bir dur de. Ama sokağa çıkıp pankarta dur yazarak değil. Kendinden başlayacaksın. Kendini eğiteceksin. Çok oku, o kadar çok öğren ki hep ne kadar cahil olduğunu anla. Kendini incele. Kendini düzelt. Bu kolay değil ama imkansız da değil. Hayatın asıl eğlencesi de bu işte. Ana sıkışmak değil, anın kontrolünün sende olduğunu bilmek.

Benim inancım İslam'da insanlar öfkelerine yenik düşmez. Seni sinirlendirecek bir şeyle karşılaştığında durup gülümsemeyi öğretir. Bunun Allah'tan gelen bir imtihan olduğunu bildiğin için o an eline geçen fırsattan istifade edip itidalli davranabilmeyi öğretir. Hayatın her anından zevk alırsın. Darağacına bile gülümseyerek gider Müslüman çünkü o an zindandan çıkacağını bilir. Bu yüzden ölümden korkmaz ve ölümden korkmadığı için hayatı da korkusuzca yaşar.

Ben İslam'dan bunu anlıyorum, Allah'ın bize anlattığı da bu bence. Ve ben her gün öğrene öğrene öleceğim bir gün. O zaman bir insan gibi yaşadığıma emin olabilirim.

İşte bunlar benim düşüncelerim. Uçup gideceklerine burada yazılı dursunlar. Belki bir gün birinin ihtiyacı düşer.

Yazının sonuna geldik, bir sonraki kısımda yine Eminem'e bağlanacaz.

340 yorum:

  1. LENA YAZDIKLARIN ÇOK GÜZEL VE ELİNE SAĞLIK.ÖZEL OLARAK TÜRKİYE DEKİ TÜM BU YOLSUZLUK DAVALARI, BUNUN CEMAATLE İLİŞKİSİ, HÜKÜMET CEMAAT ARASI ANLAŞMAZLIKLAR İÇİN GÜNDEM DEĞİŞMEDEN KISACIKTA OLSA BİR YAZI RİCA EDİYORUM.
    NEYE İNANACAĞIMI ŞAŞIRDIM GERÇEKTEN, LÜTFEN ÇOK RİCA EDİYORUM.KİMSE HAKKINDA KÖTÜ DÜŞÜNMEKTE İSTEMİYORUM.

    YanıtlaSil
  2. Hep bu yazıyı bekliyodum hatta haber verdikten sonra sürekli bloga girip bakıyodum. Ben yıllardır Stan'im ve söz konusu illüminati olduğunda her fırsatta Em karşı çıktı onlardan değil falan diyen tiplerden de değilim. O kafesteki Em'in 2. kişiliği olan Slim Shady. Ben o kafesi hep Eminem'in kendi zihni ve içi olarak düşünmüştüm yani Shady karakterini kendi içinde sakladığını asla kurtulamadığını. Attığı kağıttan etrafta onlarca uçuşanı var ve sadece en sonuncusunu alıyo buda Em'in Shady olarak geri döndüğünü gösteriyo diye düşündüm. Ve Slim Shady'nin kendi kontrolü altında olduğunu. Çok iyi yazı keşke Rap God klibine de gelse çünkü çok farklı bir klip

    YanıtlaSil
  3. ben k-pop analizini 5,6 aydır istiyorum yapmıyosun
    monstera klip çıkınca hemenyapıyosun ve adaleti savunuyosun MÜTHİŞ

    YanıtlaSil
  4. Ayrıca The Eminem Show Em'in 2002 yılında çıkardığı albüm ve o görüntüler de Eminem'in kliplerinden. Asansörde gördükleri de anıları misal Eltan Johnla olan 2001 grammy'den falan gibi

    YanıtlaSil
  5. lena sence deccal onların başında olabilir sonuçta illuminati insanlara zenginlik şöhret sunuyor deccalin insanları kendi tarafına çekmek için yaptığı bir oyun olamaz mı yani bu adamlar neden boşuna böyle şeytanı falan göstermeye çalışsın boşuna tamam dini istemiyolar anladık da neden özellikle şeytanı bu kadar temsil ediyo olabilirler ki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çünkü satanist oldukları için şeytana tapıyorlar. deccalin hiçbir şeyle alakası yok o daha gelmedi belki 800 kuşak sonrası torunlarımız deccali görecek. bizim için önemli olan şeytandır. bunların başında şeytan var, o yüzden.

      Sil
    2. 800 kuşak sonrasına nasıl karar verdiniz Lena?

      Sil
    3. Karar değil örnek verdim.

      Sil
  6. Merhaba Lena. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki gerçekten harika analizler yapıyorsun. Sayende çok şey öğrendim ve illuminati hakkında fazlasıyla yanlış ve saçma bilgilere sahip olanları bilgilendirdim. Senin gibi gerçekten mükemmel yazılar yazan birinden tek ricam Taylor Swift, Miley Cyrus gibi daha çok küçük çocuklara hitap eden sanatçılar hakkında bilgiler vermen. Bu sayede bazı şeylerin farkında olmayan küçük çocukları, kardeşlerimizi nelerden korumamız gerektiğini öğrenmiş oluruz. Bilgi vermek amacıyla yazmış olduğun yazıların ve emeğin için çok teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil
  7. Ellerine sağlık. :) Ya yakın zamanlarda arkadaşlarım konuşuyorlardı işte illuminati masonluk vs vs. Bana bir şey bildiklerinden değil de kendilerini kanıtlamak için konuşuyorlarmış gibi geldi. Kendim çok bir şey bildiğimden değil senin bilginden ötürü. Bunları geçiyorum. Ben de kulak kabarttım tabii. Laf döndü dolaştı illuminatiyle masonluğun arasındaki farka. Ben de merak ettim, koştum buraya geldim. Şimdi, söyler misin illuminati ve masonluğun aynı şeylere hizmet etseler bile farkları ne? Şimdiden teşekkürler. ^^

    YanıtlaSil
  8. Eminemi yani rihanna mi proglamliyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kardeşim yazıda o kadar izah ettim ya rihanna eminemin programcısı DEĞİL diye.

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  9. Evet,uun zaman sonra iki analiz harikaydı. Bu arada yazım tarzını mı degistirdin? Boyle daha guzel olmus.Neyse Lena senden bir sey isteyecektim. Boyle teker teker klip veya sarkıcı analizleri yerine Delta, MK ultra gibi konuları iceren bir yazı yazsan? Veya guncel konulardan? Bunu gercekten cok merak ediyorum, umarım en yakın zamanda yazarsın.

    YanıtlaSil
  10. Bize verdiğin bilgilerden eminmisin? Yoksa olasılıklarda var mı?

    YanıtlaSil
  11. lena burda ünlü analizi yapıyorsun ama sen ünlü olmak istermiydin ama magazinel bir şöhret yani şarkıcı film yıldızı gibii bunu cevaplarsan çok sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne şöhreti, ben bu dünyadan yok olmak isterdim.

      Sil
  12. peki ünlü olmak sence avantajmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. ünlü olmak sadece şarkıcı olmak demek değildir. her şeyin avantajı da dezavantajı da var.

      Sil
    3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  13. Sayende bilgilenmek mükemmel birsey bu youtube bile en basitinden okadar organize edilmişki vevo kanallarında gezerken dikkat edin eminemden beyonce a ordan rihanna ve lady gagaya nerde bunların ünlüsü varsa caktırmadan sizi oraya yönlendiriyorlar bunun bile farkındayım sayende,emineme gelince bugune kadar illüminatiye karsı cıktıgını sanıyordum sanırım geri dönmüş.

    YanıtlaSil
  14. her zamanki gibi doğrular ve harika anlatım lenationer mı olsak ? :)

    YanıtlaSil
  15. Konuyla biraz da olsa alakasız bir şey sormak istiyorum, Lavey ailesini duymuşsundur , Şeytan Kilisesi'ni kuranlar bu insanlar gerçek satanist mi yoksa sadece para kazanmak için mi böyle bir şey yapıyorlar , anton lavey hariç çocukları halen yaşıyorlar

    YanıtlaSil
  16. Merhaba Lena. Oncelikle muhtesem bir analiz olmus tebrik ederim. Sana sormadan bu analizine video hazirlayip youtube'a yerlestirdim. Umarim begenirsin :)
    http://www.youtube.com/watch?v=ZGXZSV9nm3g

    YanıtlaSil
  17. Lena Black Veil Brides hakkında da bir analiz yapabilir misin?

    YanıtlaSil
  18. Lena ankette çoğunluk bir sonraki yazın için satanik kurbanlar seçmiş 2.de akıl kontrolü.Satanik kurbanlar dan sonraki yazın akıl kontrolü olabilir mi çok merak ediyorum uzun zamandır lütfen şimdiden teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  19. Gerçekten çok güzel, bloğunuzu favorilere ekliyorum artık buradayım çok yararlı açıklayıcı olmuş bazende güldürmüşsünüz. gerçekten çok güzel d

    YanıtlaSil
  20. LENA MERAK ETTİĞİM BİŞEY VAR SEN BUNLAR İÇİNMİ OKUYOSUN YANİ BUNLAR İÇİNMİ OKUYOSUN DERKEN ÇOK MERAK ETTİM BENDE ÇOK ARAŞTIRIYORUM VE SENIN GIBI DEĞİLİM YANİ TABİ SEN FARKLISIN DA BENİM MERKA ETTİĞİM BU KADAR SEYI NASIL BILIYOSUN NORMAL OLARAK BENDE GOOGLEDEN ARAŞTIRIYORUM VEYA HERHANGI BASKA BI YERDEN AMA HERKSIN SAHIP OLDUĞU BILGIYE SAHIIM DAHA FAZLADSI DEĞİL YANI SENIN GIBI DEĞİLİM YANLIŞ ANLAMA OLMAYA ÇALIŞMIYORUM SADECE NESAIL BU KADAR ZEKI OLAB ILIYORSUN VE ÇOK DİKKATLISIN BUNU FARKINDAYIM YANLIŞ ANLAMZSAN MERAK EDIYORUM KAÇ YASINDASIN?? YANI ACABA NASIL BU KADAR BILGIYE SAHIPSIN VE BUNLARI BIZE SUNUYORSUN YAA BUNU NASIL YAPIYORSUN ÇOK MERAK ETTIM YAAA ! HERNEYSE UMARIM CEVAP VERIRISIN BIDE MİLEY CYRUSLA İLGİLİ ANALİZ YAPARMISIN?? bu arada farkettımde buyuk harflerleyazmısım yanı saygısızlık yapmıyorum bı yorumda buyuk harfle yazan bıırne buyuk harfleyazman işte saygısılığını gosterırımı ne demiştin belkı hatırlamıyorsun bnde tam olarak hatırlamıyorum :))

    YanıtlaSil
  21. Bu kadar bilgiyi kitaplardan mı elde ediyorsun?

    YanıtlaSil
  22. yeni yazını ne zaman yazacaksın?ne zamndır yazmıyorsun.özellikle güncel konulardan yazarsan sevinirim...

    YanıtlaSil
  23. Seni inanılmaz cok merak ediyorum oturup iki sohbet etmek isterdim.. yazdıklarını herkesle paykasiyorum

    YanıtlaSil
  24. Lena ben bu tür seylere çok takmaktan midir nedir bilmiyorum ama cok korkunc bisi yaşadım. Uykuya tam dalıcakken dislerim sıkıldı ama ben yapmiyorum ağzımi acamadim muthis bir acı hissettim ve o gun boyunca çenem ağrıdı. Sonra tum bunlar olurken yari uykulu yari uyanık bi haldeyim tabi. Bazi garip sesler isittim ve ne oldugunu anladim dualar okumaya başladım ve geçti. Cok korkuyorum bidaha olur diye kendimi dine verdim. Bana onlardan korunmak icin bildiğin seyler varsa soylemeni rica ediyorum. Insallah cevap verirsin. Simdiden sağol lena.

    YanıtlaSil
  25. Kafana boyle seyler takarsan tabi olur uc harflilerin adini agzina sakin alma bana da oluyo benim dilim kitleniyodu hatta ben oyle bi duruma geldiydimki evde golgeler goruyodum ama cok hizli gecio sen ondan korkarsan kendisini tanri hisseder cunku boylesine ustun bi yaratik benden korkuyo der nede olsa seni duyuo isitio uyamadan once fatiha bide uc ehad okursan seni herseyden korur olum haric herseyden yada ayetel kursi

    YanıtlaSil
  26. Tamam sağol ama okuyorum bunlari zaten.Beni duyuyo derken zihnimden geçenleri de anlayabiliyo mu cunku bu olay olduğunda icimden noluyo bana derken cinler diye düşündüm ve bi anda 3 kere agzimdan cikti ama bn içimden dusunmustum yani dilime ben vurmadim dilimle bairarak soyletildim. Bana anliyomus gibi geliyo bide yatakta sicramalar oluyo gozumu aciyorum sonra uyumaya calisiyorum tekrar sicriyorum . Birden kolum havaya kalkio dualari okudugum halde tekrar ediyorum bir türlü kendimi güvende hissedemiyorum.

    YanıtlaSil
  27. Malesef bende hala oluyo zihnini anliyo mu bilmiyorum ama bunu senin icin arastiracam biliorum o duyguyuyu bben en son oyle bi kitlemistiki beni cin benim hareket etmemi engellio ben uyanik oldugum halde gozlerimi bile actirmio hareket ettikce kemiklerim agriyo digerinde ise sanki icimi kidiklio ama ruhum o kadar rahatsiz oluyo ki o ani hala yasadigim oluyo ama alistim artik cunku ben kafaya cok takarim bu paranormal seyleri ama artik oyle bi piskolojiye geldim ki gunesi gordugumde vampir gibi korkuyorum sevmiyorum aydinligi karanlikta bi koseye bacaklarimi cekip oylece bakmak istiyorum hic kipirdamadan icime kapanik biriyim zaten ve bende kendimi guvende hissetmiorum ancak mzk dinledigimde hayata gecebiliorum

    YanıtlaSil
  28. Selâmun Aleyküm... Evvelâ bilgilerini tartışmaya açmıycam çünkü kimisi bilgedir kimisi talebe, bu düzen böyledir; çünkü zamanında bilge de bir talebeydi. Bu hususlarda da, bilginin veya bilgeye ulaştıracak şeylerin, sende daha hâkim bir alana sahip olduğu görüşünü benimsedim. Bu yüzden ne kadar cevap alamama riski de taşısam sorumu sorma isteği gelir içimden. Umuyorum sen de cevabını vereceksin.

    Hani "akıl kontrolündeki ünlülerin bedenine cin girmesi" durumu var ya; mesela bunlarla ilişkilendirilen filmler de var; 'Dabbe: Bir Cin Vakası; El-Cin' gibi... Peki, diyelimki biz ünlü olalım. Ve bazı akıl kontrolü programlarından geçmiş olalım. İçimizde yaşayan bir cin olmuş olsun.









    bunların cevabını verirsen ve bildiklerinle bilgilendirirsen çok müteşekkir olurum. Bu kadar çok soru sormamın nedeni belki de bu olaylarda listebaşı olan olgunun bu olduğunu varsayımlamam. Sanıldığından daha kapsamlı bir konu olduğunu sanmam. Sen de umarım kapsamlı bir bilgiye sahipsindir ve genişçe açıklarsın bu puzzle'ı tamamlamaya daha da yaklaşmak adına. Şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun ve cezâkellâhu-hayran vesselâm

    YanıtlaSil
  29. Selâmun Aleyküm... Evvelâ bilgilerini tartışmaya açmıycam çünkü kimisi bilgedir kimisi talebe, bu düzen böyledir; çünkü zamanında bilge de bir talebeydi. Bu hususlarda da, bilginin veya bilgeye ulaştıracak şeylerin, sende daha hâkim bir alana sahip olduğu görüşünü benimsedim. Bu yüzden ne kadar cevap alamama riski de taşısam sorumu sorma isteği gelir içimden. Umuyorum sen de cevabını vereceksin.

    Hani "akıl kontrolündeki ünlülerin bedenine cin girmesi" durumu var ya; mesela bunlarla ilişkilendirilen filmler de var; 'Dabbe: Bir Cin Vakası; El-Cin' gibi... Peki, diyelimki biz ünlü olalım. Ve bazı akıl kontrolü programlarından geçmiş olalım. İçimizde yaşayan bir cin olmuş olsun.

    *Peki bu cinin bizim içimizde gerçekten vârolduğunu nereden anlarız?

    *Anladıktan sonra bunu neden açıklayamayız veya bu işin erbablarına kurtulmak için danışmayız?

    *İçimizdeki cinin, biz göz önündeyken ortaya çıkmamasını bizi ele vermemesini nasıl sağlarız? Onu nasıl kontrol altında tutarız?

    *Aynaya baktığımızda onu nasıl görürüz ve tanımlarız? Veya bunun gibi bir çok sorunun cevabını nası buluruz? Nasıl algılarız?

    bunların cevabını verirsen ve bildiklerinle bilgilendirirsen çok müteşekkir olurum. Bu kadar çok soru sormamın nedeni belki de bu olaylarda listebaşı olan olgunun bu olduğunu varsayımlamam. Sanıldığından daha kapsamlı bir konu olduğunu sanmam. Sen de umarım kapsamlı bir bilgiye sahipsindir ve genişçe açıklarsın bu puzzle'ı tamamlamaya daha da yaklaşmak adına. Şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun ve cezâkellâhu-hayran vesselâm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aleyküm selam. İçimizde bir cin olduğunu anladığımız gün muhtelemen delirdiğimizi düşündüğümüz günle aynıdır. Bunu kimseye söyleyemezsin ama anlarsın işte. Eğer aynı durumda olan bir insana rastlarsan ona da anlatamazsın, böylesine bir sırdır. Çünkü bize normal davranmamız ve çoğunluk gibi görünmemiz dikte edildi. Bunun dışına çıkabilecek kadar cesur olan insandaki de deli cesaretidir. Deli diyorum yine çünkü artık insanlar sana bu gözle bakacaktır.

      Neden insanlar hakkında adam akıllı bilgilenmek istemiyor buna ben de anlam veremiyorum. Sanırım hilenin bir yönü de bu. Bilmediğin bir şey karşısında kendini güçsüz hissedersin. Cinler bunu kullanıyorlar. İnsanlarınki ise cahillik sanki fazla bilgi göz çıkaracak. Tabi gidip falcı bacıdan öğrensinler de demiyorum ama hiç olmazsa düşünmesini bilsinler.

      Ayna, algılamak işte buradan sonrası eğer neyle karşı karşıya olduğunu anlamazsan şizofreni. Anlarsan büyük imtihan. Ki herkesin zaten bir cini var işte büyük gerçek. Cinler hakkında yapılacak en zekice hamle onları önemsememek. Madem onlar sana deli gibi hissettiriyorsa sen de gerçek bir delilik yapıp onlar yokmuş gibi davran. Ben bu sonuca ulaştım. Daha genişçe anlatacağım bir yazı yazmayı planlıyorum inşallah.

      Sil
  30. Bana sormadin ama sunu soylmdn edemiyecegim zaten herkesin bi cini vardir herkesin.kendi cin bi arkadasi var ve sana tavsiyem cinleri sakin merk etme ben cok kotu duruma geldm simdi sukrl olsn benle ugrsmyi birakti sakin arastirma sen bunlari yazarken seni goruyo diyuyo ve dabbe kotu degil diye.biliyom deccal ecuc yecuc ... Kotu

    YanıtlaSil
  31. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  32. k-pop hakkında yazmayı düşünüyo musun özellikle boybandlerle ilgili

    YanıtlaSil
  33. Lorde nin tennis court klibi ve sarkinin anlami kesinlikle analiz gerek yuh ya resmen gözleri simsiyah canavar sesi ve anlaminda da bisiler demek istiyo

    YanıtlaSil
  34. lena benim bi akrabam vardi ve fethullah gulen hakkinda bana surekli kotu yorumlarda bulunuodu. bende sacmalama diodum onun ne iyilikler yaptigindan bahsediodum. ve en son yolsuzluk operasyonundan sonra bu adami iyice arastirdim ve sok edici gerceklerle karsilastim. gercektende oncelerdende fethullah gulenin davranislarinda cemaat evlerinde falan bi bozukluk biseylerin ters gittigini fark etmistim. simdi nasil amerikayla is birligi icinde oldigunu ve muslumanlardan ne kadar nefret ettigini ogrendim. suriyede olanlar icin tek bir yorum yapmiyor ama israildeki cocuklarin evi bonbalandiginda bir gece uyuyamamis. amerikaya gitmeden once cok iyi hir alimmis ama oraya gittiginde beynini yikamislar. ve resmen yeni bir din ortaya cikartmya calisiyor. ablalara bi sefer bile gittiysen anlarsin

    yada benim bildiklerkm boyle aslinda arastirdiklarimin yuzde biri degil belki ama hepsini buraya yazamam zaten. bu yuzden bh konu hknda seninde yorumlarina ihtiyacim var.. su kasetler ortaya cikarsa borsa tavan yapacak diyolar

    YanıtlaSil
  35. yeni yazı yazsan artık lütfen yazın olduğu gibi büyük aralar verme

    YanıtlaSil
  36. Seni uzun zamandır takip ediyordum. Zaman geçtikçe ünlüler hakkında söylediklerinden çok, din hakkında yorumlarınla ilgilenmeye başladım. Dinimi daha iyi öğrenmek istediğim için. Kısa süre önce başladım namaza, hani herkes cinlerden falan korktuğunu söyler ya ben zaten başından beri korkmuyordum. Ama namaza başladıktan sonra sanki şeytanla karşı karşıya gelsem bile sanki onu her halükarda yenebilirmişim gibi hissediyorum. Bu çok özel bir duygu, ben sadece paylaşmak istedim. Çünkü seni tanımasam bile inançlarından dolayı, insanlara göstermeye çalıştığın şeylerden dolayı kendime yakın hissediyorum. İnşallah senin de hayırlı bir hayatın olur, ölümün de İslam yolunda olur. Allah razı olsun senden.

    YanıtlaSil
  37. Selamun Aleyküm. Seni uzun süredir takip ediyorum Lena ve yazdıkların emin ol ki masonluğu, illuminatiyi, akıl kontrolünü kabul etmeyen şahıslara dahi kabul ettiriyor bu kavramları. Allah, yazılarının, o fevkalade bilginin ve fikirlerinin devamlılığını nasip etsin inşallah. Aklımda esasında bir çok soru var fakat ben sadece birini sormak istiyorum çünkü bu soru benim kilit noktam ve cevabının kilidi açacağını düşünüyorum. Sorum şudur ki; "Allah'ı Dilemek" ve yahut "Allah'a Ulaşmayı Dilemek" kavramları hakkında ne düşünüyorsun? Kur-an ' dan ayetlerle yazılarını desteklediğin için böyle bir soru sordum. Ayetlerden haberdarsan bunu da muhakkak duymuşsundur diye tahmin ediyorum.
    Ve ayrıca, bu kadar insanı bu denli muntazam bir şekilde bilgilendirdiğin için de Teşekkürler, Allah Razı Olsun inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aleyküm selam, ölmeden önce ölmekten bahsediyorsun sanırım. Bunun için nefsini temizlemen gerek. Ya temiz ve güvenilir bir tarikata katılırsın ya da kendin nasıl yapılacağını araştırır yaparsın. Bir köşeye çekilip sadece tesbih çekmekten bahsetmiyorum, yaradılışın özünü bulmaktan bahsediyorum.

      Sil
    2. Cevapladığın için Teşekkürler ve evet tam olarak ondan bahsediyorum. Aslını istersen bir arkadaşım vasıtasıyla bir tarikattan bu konuda yardım aldım. Bana zikir çekmem ve Hacet namazı kılmamı söylediler. Yaklaşık bir aydır zikir çekmekteyim -belli sayıda- ve Hacet namazı kılıyorum fakat bahsi geçen öğreticiyi, mürşidi henüz bulmuş değilim. Görüyorum ki bu konuda da tecrübe ve ilim sahibisin. Seni sıkmamayı dileyerek ilminden faydalanmak istiyorum. Ufak bir sorum daha var yani. Şu anda ne yapmamı önerirsin Lena?

      Sil
    3. Zikirsiz eylem, eylemsiz zikir olmaz. İnsan iki ayakla yürüyor, o yüzden dengeyi tutturmak lazım. Maharet budur. Kimisi önce öğrendiklerini aktarmak ister ama aslolan öğrenci olmaktır çünkü ne kadar öğrenirsek öğrenelim asla ilmin tümüne sahip olamayız. Bu da yürümeye devam etmemiz gerektiğinin kanıtı. Kısacası eğer bir cevap arıyorsan bil ki yolunu görmek için labirente yukarıdan bakmalısın. Bunu da ruhunla yapmalısın.

      Sil
    4. Harika bir cevaptı benim için. Kilidi açtın. Yardımın için Teşekkür ederim. Eğer ki bir yerlerde yine tıkanırsam ilminden faydalanmaktan geri durmayacağımı belirtmek isterim.. Allah'a emanet ol.

      Sil
  38. Lena açıkcası blogunu uzun zamandır takip diyorum ve masonizm hakkında uzun zamandır okuyorum, araştırıyorum. Bana tüm bu gerçekleri ilk babam açtı. Her zaman mason olmak için uğraştı hatta adım adım yaklaşmak için rotaryen bile oldu. Bana her zaman masonları savundu. Benim merak ettiğim şey ise sizde. Babamın müslüman olmadığından kesinlikle eminim domuz yiyor bir tek dua bile bilmiyor namaza gitmiyor vb. İlk ateist olabileceğini düşündüm ama babam din dünyasındaki kavramlara inanıyor sadece inkar ediyor ve müslümanlığa gitmiyor. Ben babamın mason olup olmadığından emin olmak istiyorum. Bana yardım edemeyecekseniz de anlayışla karşılarım. Bana bir cevap yazarsanız çok sevinir ve bekleyiş içinde kalmam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buradan baban mason mu değil mi anlayamam tabi. Ama baban müslüman olmasa bile sen evlatlığını yaptıktan sonra için rahat olsun. Hem onun müslüman olmasına engel olan şey masonluk değildir eğer bu yüzden soruyorsan, çünkü masonlar en azından ilahi güce inanır.

      Sil
  39. Hem diyonuz Slim shady olmaya karar verdi slim shady e döndü yani illuminati ye olan karsı cıkmasını bıraktı pes etti . hemde kafesın ıcındekı karaktere slim shady diyosunuz . madem slim shady olmaya karar verdi ölmekten falan korktu eski renkli hayatını tercih etti eee neden o zaman kafesın ıcındekı slım shady silahlarla tutuluyo neden eminem kafesın ıcındekı slım shady karakterıne bürünse mermilere dizilicek . zaten ondan istenilen kafesın ıcındekı eskı slım shady karakterıne burunmek degılmı . benim iyice kafamı karıstırdınız ya sunu bı acıklarmısın lena ya valla cok sacma geldı hersey ıyı guzel gıdıyodu son kısımda ıste beyın falan patladı benım. simdi eminem naptı klıp ne anlatıyor kafesın ıcındekı kısıye arkasını dondu yanı slım shady olmaya karsı cıktı hala illuminatiye karsı kafasını kaldırıcak mı demek bu anlayamadım sunu bı acıklarmısın lena ya lutfen

    YanıtlaSil
  40. Ben bu klibin sonunda kafes olayı hakkında bir yorum yapmak istiyorum. Bence kafesteki kişi Eminem'in kendi benliği . Eminem geliyor fakat sonra onu kurtaramayacağını anlayıp gidiyor. Çünkü Illuminati ye bir kere katıldığında bunun geri dönüşü olmaz. Eminem de bu örgütte ve kendi kişiliğine geri dönerse onu öldürürler kafesin iki yanındaki silahlı adamlar da buna bir işaret. Ve Eminem burada Illuminati nin zihin kontrolü uyguladığı ve oluşturduğu 2. kişiyi canlandırıyor. Onu öldüreceklerini bildiği için kendi benliğinden uzaklaşıyor. Arkasından kafeste olan bağırıyor fakat artık her şey için çok geç. Ne kadar doğru bilemem ama benim düşüncelerim bunlar..

    YanıtlaSil
  41. Lena yeni yazını ne zaman yayınlayacaksın,çok uzun süredir bekliyoruz,biraz acele etsen seviniriz...Allah'a emanet ol...

    YanıtlaSil
  42. Lena Ablacığım Shakira'ya deyinen hiçbi site yok biliyorum çok uzun yazılar hazırlıyosun bizim için ama ben 5 yaşımdan beri Shakira'yı seviyorum ve ve bulabildiğim bi kaç illuminatik sembol var ama ben öyle klipleri izlediğimde kocaman tek gözü bile zor görüyorum zahmet olmazsa Shakira hakkında da bi yazı yazar mısın

    YanıtlaSil
  43. lena katy perry yeni klibinin tanıtımında katycatleri kendine tapıyo olarak göstermiş lütfen bunu açıklarmısın bu arada bu yüzden artık katyye antıyım

    YanıtlaSil
  44. Dün çıkan katy perry nin dark horse klibi olduça simge içeriyor eğer klibi izlediysen şarkı sözleriyle bağlantılı olarak bir analiz yababilirsen çok sevinirim.Biliyorum sana şunun analazini yap bunun analizini yap diyenleri pek sevmiyosun.Ama bu klip çok farklı olmuş.Yani roar klibinden sonra bu kadar çok simge içeren bir klibin çıkmış olması niye bir türlü anlamıyorum.Lütfen bu yazdıklarımı göz ardı etme!!!!!

    YanıtlaSil
  45. bir sonraki yazın ne zaman hazır olur lena

    YanıtlaSil
  46. lena Atatürk'e o kadar laf attın yemedi silmişsin senin gibiler Atatürk 'ün bu ülkeyi kurtardığını inkar edemezler bizim gibi milyonlarca Atatürkçü sizin gibilere haddini bildirecek. Atatürk e dinsiz diyenlere gelsin :tüm müslümanlar hz. muhammed'i örnek almalı ve kendisi gibi hareket etmeli. islamiyet'in hükümlerini olduğu gibi yerine getirmeli; zira, ancak bu şekilde insanlar kurtulabilir ve kalkınabilir." Mustafa Kemal Atatürk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. asi kzı buna da cevap ver hadi :D: :D: :D: D

      Sil
    2. Atatürk'ün icraatlarını kendine mal ederek kibirlenmen ve sonra siz biz diye ayrım yapman ne kadar hoş anlatamam. Ancak ben kimseye laf atmadım, sadece soru sordum. Silmemin amacı gördüğüm bir rüyaydı, ben bu sosyal ilişkilere pek takılmam. Önemli olan gerçeği bulmak benim için. Ha eğer yine de "haddimi bildirmeyi" çok istiyorsan senin için bir sanal bot programı yazabilirim.

      Sil
    3. he lena he rüya gördün de bilmem ne türk değil misin sen ? Adamın bu kadar yaptıgı yenilikleri gözardı ediyosun hiç mi vicdan yok lan ? Bir de dinden kurandan bahsederler.. Adamın özel hayatından bahsediyorsun sanane!! Annesinden sana ne ? Ne yapmaya calıstıgını da cidden anlamadım.İlluminati hakkında her haltı biliyosun da Atatürk ün bu ülke için yaptıklarından haberin yok mu ? Atatürk ün yaptıgı yenilikler kazandıgı savaşlar hiç mi anlam ifade etmiyo ? şimdiki başkanlar 2 yol 2 köprü yapınca göt kılı oluyosunuz Atatürk e ayyaş diyosunuz Beyin fakiri insanlardansın cidden .Allahından bul. ''bizim dinimiz en tabi ve makul dindir ve ancak bundan dolayıdır ki son din olmuştur. bir dine tabii olmasi için akla, fenne, ilme ve mantığa uygun olması lazımdır. bizim dinimiz bunlara tamamen uygundur.'' he lena atatürk dinsiz he Atatürk ü sevmeme nedenin kadınları da insan yerine koyması mı ? eşit hale getirmesi mi ? bu mu rahatsız etti seni ? Şu an okuyo olmalısın kimin sayesinde acaba ? Beyin denen şeyi kullanmanı rica ediyorum. ''bizim dinimiz hiçbir vakit kadınların erkeklerden geri kalmasını talep etmemiştir. allah2ın emrettiği şeyi, kadın ve erkek beraber olarak ilim ve kültür edinmeleridir. kadın ve erkek, bu ilim ve kültürü aramak ve nerede olursa oraya gitmek ve onunla dolu olma zorundadır. islam ve türk tarihi tetkik edilirse görülür ki bugün kendimizi bir türlü kayıtları bağlı zannettiğimiz şeyler yoktur. türk sosyal hayatında kadınlar ilim, kültür ve diğer hususlarda erkeklerden katiyen geri kalmamışlardır. belki daha ileriye gitmişlerdir.'' atatürk kadınla erkeği eşit hale getirdi . Kadınları da insan yerine koydu.Atatürk ün annesine laf ediyosun da senin anne baban seni nasıl yatiştirmisse artık atatürk düşmanı olmussun. İlk önce dönüp kendine bak. İlluminati falan yazacagına da git adam akıllı araştır atatürk ü. Geri zihniyetli konuşup da milletin kafasını karıştırma.

      Sil
  47. Lena,bu blogu gecen yıl takip ediyordum,15 yaşındayım ama işin doğrusu yaklaşık olarak 3 yıldır bu ceşit arastırmalar yapıyorum,babam bu konuya uzun yıllarını vermiş bir adam,bu konuda bana çok yardımı dokundu,gerçi uzun zaman,kısa zaman hiç farketmez aklını kullanabilen bir insan,kullanmak isteyen bir insan gerçekleri görebillir.Tamam iyi hoş anlattım bunları ama sana bir sorum olacak.Ben müzik aşığı bir insanım,kendimi adlandırmıyorum stan,directioner gibi seylerle ama acayip bir şekilde rap dinliyorum,tabiki Lil w,kanye west gibilerinden bahsetmiyorum,Tupac,Biggie,Em gibi.Rapi geçsemde melodisi hosuma giden coğu şarkıyı dinliyorum,biliyorum ki hepsi bir oyun ama yinede bırakamıyorum,müzik olsun yabancı diziler olsun,karadelik gibi işin içinden çıkamıyorum,bana önerebileceğin bir şey varmı,bir çözüm? Biliyorum bos bos yazdım ama etrafımda dogru duzgun boyle seyleri konusabilicegim pek cok insan yok,arkadaslarım boyle seyleri arastırdıgımı duyunca dalga gecmeye başlıyorlar zaten,belki basına gelmiştir, "öyle şey mi olur,saçmalama illuminati tabiki yok" gibi. Oyuzden sana soruyorum umarım yanıtlarsın,ne yapmalıyız?

    YanıtlaSil
  48. Selam lena, gerçekten MKULTRA, DELTA, CHATTER, BLUE BİRD, soğuk savaş dönemleri..bunları bilmen ve buraya yazman harika! Lütfen bize daha fazla bilgi verir misinn?

    YanıtlaSil
  49. Hep mi popüler isimleri yazarsın? Biraz da Samael, God Module gibilerini anlatta ben kendim nasıl şeylerin peşinden gidiyormuşum öğreneyim. =)

    YanıtlaSil
  50. cidden niye bu kadar boş işlerle uğraşıyorsunuz acaba?

    YanıtlaSil
  51. Lena ben bir sey sorucam sarkinin sonuna dogru 4.40 da rihanna nin kismi ve kafesten kagitlar atilirken arkadan garip sesler geliyor bir adamin sesi sanki ama tam anlasilmiyor eger nu duyduysan bir analizini yapar misin?

    YanıtlaSil
  52. 4:26 daki sahnede hani kafese geldiğinde kendi alterini kafeste gördüğünde oradaki zemine dikkat ettiniz mi? Her yerde ilaç kutuları var.

    YanıtlaSil
  53. lena yardım et yalvarırım gönül gözümün açılması için ne yapabilirim

    YanıtlaSil
  54. yeni anlizler ne zaman

    YanıtlaSil
  55. Lena , renklerin manalarını yazar mısın ? Bir de Elvis Presley hakkında bilgilerini kısacık bir yazıyla yorumumun altına atar mısın ?

    YanıtlaSil
  56. Meraba Lena, Soma olayı ile ilgili kısa birşeyler yazarsan sevinirim. Bir de, bu aralar vizyona bir sürü bilim kurgu filmi geliyo, noldu bunlara birden bire. Geçen sene mumla arıyodum bilim kurgu filmlerini. Bi de şu Disney'in Maleficent film fragmanını izledim de, o ne öyle ya.

    YanıtlaSil
  57. Lena nerelerdesin valla özledim seni her konudaki düşüncelerini, yazılarını okumak istiyorum... ama yoksun iyisindir inşallah...

    YanıtlaSil
  58. bu kız öldü mü kaldı mı... ne yapıyor? bir cevap atsaya artık bir yazacağım-yazıyorum veya artık yazmıcam diye.. bu ne yaaa

    YanıtlaSil
  59. Bu yorumu okuyan herkes için iyi bir haber. Ben dünyaca ünlü aydınlatmak kardeşlik topluma aittir nasıl ifademi paylaşmak istiyorum, ve nasıl ben büyük bir zenginlik, servet ve şöhret elde ederek, daha ünlü hale gelmiştir. İşte hayatım değişti nasıl. O çok zengin, varlıklı, ünlü ve başarılı oldu çünkü her zaman, bana para veriyordu Bir arkadaşım. Güzel bir gün, o da bana hayatta başarılı olmak için yol göstermek için gidiyor, bana para verecek olmadığını bana söyledi. Yani ben çok mutlu oldu, ben o büyük aydınlatmak, toplumun bir üyesi olduğunu bilmiyordum. Yani ben dünyaca ünlü aydınlatmak topluma başlatılan ve birkaç gün sonra, ben milyonlarca Dolar değerinde bir sözleşme verildi. Sağ şimdi ben konuşurken, ben çok iyi yapıyorum, benim iş, i hayat benim ve ailem için çok zor oldu önce ben, şimdi insanlara para veren biriyim, iş fiyatlar dünya seyahat. Bugün bize ait olmak istiyorsanız? Şimdi> illuminati worldwide@yahoo.com ve hayatınızı iyi için değişecek bize bir email gönder.

    YanıtlaSil
  60. LENA ben senin blogunu geçen yıldan beri takip ediyorum.başlarda pek anlamasam da okuyordum.şimdi asıl meseleye gelelim ben bu yıl liseye geçiyorum artık karar vermiştim okumaya yani basit romanlar değil de bilgilenmek için okumaya karar verdim.ancak uygun kitapları bulamadım.
    ben baya bir eminem hayranıyım ve az önce sıkılıp eminemin şarkılarını dinliyodum3 a.m klibini izleyince aklımdan film şeridi gibi senin blogunda okuduklarım geçti.hemen tekrar baştan okudum ve ne kadar mantıklı olduğunu anladım.gezi olayları sırasında da senin blogunu okumuştum ve o konuda da çok haklı olduğunu düşünmüştüm.işte az once de bahsettiğim gibi ben artık okumaya karar vermiştim yani blogu dikkatle okumadan önce.artık bilgilenmek istiyorum.cahil cahil dolaşmak istemiyorum aynenn senin bahsettiğin gibi.ama uygun kitapları bulamadım yardım eder misin?nasıl bu kadar çok şeyde bilgin var?arama motorlarında senin yazdığın şeyler olmuyor.nerden okuyosun?baştan beri söylemek istediğim şey yani lafı toplayamadım da .. ben yazın başında karar vermiştim senin gibi biri olmaya,senin de böyle olduğunu görünce aradığımı bulduğumu fark ettim.sana twitterdan da ulaşmaya çalıştım.bana yardım eder misin?ayrıca ben senin dini yönünden o kadar hoşlandım ki ben de öyle olmak istiyorum.ama yanlış anlama özenmek gibi değil yani ben de Kuran okuyorum namaz kılıyorum ama zevk almak haz duymak için senin gibi yani anın tadını çıkarabilmek için okumam gerektiğine inanıyorum.lütfen bana ulaş her gün o açtığım twitter adresine bakıcam.buraya da bakıcam.lütfen olabildiğince erken ulaş.teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  61. Benim üstümdeki yazıyı yazan arkadaşım sana severek tavsiye etmek isterim diyanet yayınları Kitapevi ne git orda imam gazaliden bir sürü ilim kitabı bulabilirsin ama tabii ki lena nın yazdığı bilgiler için bence vikipediden bir sürü yazı okuyabilirsin ben bildiklerimle yardımcı olmak istedim inş olabilmişimdir az da olsa selametle

    YanıtlaSil
  62. lena ilk önce bi kenndini açıkla akıl kontrolünü deta beta diyon nerden biliyon naziler diyon akıl oyunları diyon bence sende var bişeyler bi kendinden bahsetsene inmisin cinmsin? hıııı derdin ne senin illinunati bukadar kolay açıklanmaz haa ewet akıllar köle ettirilir bunu yapan insanlar var büyücüler var o yüzden büyü haramda sen bunları anlatacağına ALLAH varlığını koy akıllara yok deccali torunlarımız görecek yok o yok bu sen İSLAMI anlat nekadar derin olduğunu sonra bu saçmalıkları anlat

    YanıtlaSil
  63. Sene 2011 biz de senin gibi bir blog açmıştık ve illumunatiyi anlatmaya çalışmıştık. Tutmadı. Bu gün Senin gibi insanların olması mutluluk verici. Micheal Sikkofield in bloguna benziyor. Ama duygularını klavyeye yansıtma biçimin çok hoş ve farklı. Umarım hep ilerlersin :)

    YanıtlaSil
  64. BÜYÜK ILLUMINATI CULT (riches@gmail.com~~pobj ve illuminati kült) HOŞGELDİNİZ bir iş adamı ya da bir Sanatçı, Politikacılar mı yoksa fakir ve dünyada, büyük Güçlü ve ünlü olmak istiyorum, biri olmayı bize katılın resmi üye bugün. kayıtlar sizin tarafınızdan tamamlandıktan sonra Illuminati ve onun temsilcisine ziyaret etmek için ideal bir şans verilir, hiçbir fedakarlık, ya da ihtiyaç duyulan insan yaşamı, İlluminati kült zenginlik beraberinde getiriyor ve hayatta ünlü, sen uzak yoksulluğu ortadan kaldırmak için bir tam erişime sahip senin Şimdi hayat. sadece İlluminati kilisenin içine başlatılmıştır bir üye, (illuminaticultofriches@gmail.com) kiliseye herhangi bir üye getirmek yetkisine sahip böylece kimseye başvurmadan önce bugün bize katılın, zaten bir üye kim bağlantıyı olmalı ve hayallerinizi gerçekleştirmek. Eğer hayatınızın geri kalanı için zengin ve ünlü olacak bir üye olmak kez biz de iterek ilaçların korunması bizim üye yardım, İlluminati size 2 MİLYON DOLARLIK VE A toplamı verilecektir başlanmasından sonra, kendi üye mutlu DÜNYANIN HERHANGİ BİR KISMINA EVİ ... Takım Saygılar .. (illuminaticultofriches@gmail.com) bu e-postayla bize e-posta olan tamam (illuminaticultofriches@gmail.com)

    YanıtlaSil
  65. Hayatta sevinç iyi şanslar nimet her türlü bulabilirsiniz HOŞGELDİNİZ büyük ILLUMINATI KARDEŞLİK Krallık,. Eğer, bugün yaşayan hayat tür yorgun hayatınızı tamamen değiştirmeye ve böylece rüya yerine getirebilecek istiyorsun, sen istersen onun hayat hikayesi siz fakir hemen olur şimdi katılma fırsatına sahip ve diğer insanlar gibi, hayatın zengin almak istiyorum, ya da olacak hayatta ünlü olmak, iş arıyorum bitirdim. Şimdi katılması gerekir. ya da bir adam ya da ünlü ve güçlü olmak isteyen bir kadın ya da bir yıldız, sen hayatı yaşamaya zaman bazı kaybetmek gerekmez, bir karar ve illuminatinprist@yahoo.com geç hayatta olmak için bir erkeğe ya da zengin ve ünlü ve güçlü bir kadını elde etmek için İlluminati krallığını katılmak veya çağrı: +2347035202355 websitesi: //illuminatin.weebly.com

    YanıtlaSil
  66. ILLUMINATI BÜYÜK TAPINAĞI HOŞGELDİNİZ,; Zengin Kulübü ve
    Ünlü; dünya
    Members.We biriz 3 Milyon kadar eski ve en büyük kardeşlik yapılan
    Yüce Varlık biri babadan altında aile. İlluminati biz inanıyoruz
    cennette doğmuş ve hiçbir üye bu dünyada mücadele gerektiğini söyledi.
    onlar sipariş katılmak kez Dolayısıyla tüm yeni üyeler Para Ödül verilir
    . Onların yaşam tarzı yükseltmek için, ve mümkün ulaşmak almak nerede soru
    ve iyi famous.interested izleyiciler iluminaticgdbw@yahoo.com bize başvurun

    YanıtlaSil
  67. Büyük Illuminati katılmak isteyen burada zengin, güçlü ve ünlü gelen kutusu dünyasına fırsatı dönüştüren bir hayat ilgimi kişiler şimdi beni gelen kutusu gerektiğini ve sen $ 250,000,00 kazanç olacaktır. Her iki haftalık üyelik şimdi ILLUMINATI Kardeşler Üye Ol ve mücadeleler, Başarısızlık, Yoksulluk, Reddi ve Ayrımcılığın dolu bir hayat sona çevrimiçi açıktır. Zengin, Güç, Şöhret ve Riches IŞIK adım. müstakbel için üye illuminatiworldwidenet@gmail.com

    YanıtlaSil
  68. Merhaba millet, iki hafta önce Jackpot'ta 388 piyango oyunundan 528,8 $ 'lık (Beş Yüz Twenty Sekiz Milyon Sekiz Yüz Bin Dolar) puanı kazandım. Arabam ve evim var. Bir hafta önce EBORE adlı bir büyü kasterine tanıtıldı. Piyango ve evlilik konularında yardım ettiği bir meslektaşı tarafından. Ne söylediğini ve ne yapacağına söz verdi gerçekten oldu. Sanırım sihir ya da büyülere asla inanmadım, çünkü ona rastladığıma kadar çoğunlukla aldatmaca eylemleri ya da hileler gibi düşündüm, her şey değişti; yalnızca sağ ellerde ve onunla birlikte değişti. Her şey mümkündür. Bunun için ona nasıl para vereceğimi bilmiyorum ama sihirli piyango büyüleriyle şimdi ona nasıl zengin olduğum hakkında dünyaya anlatarak onun için önemli ve özel bir şeyler yapabileceğimi umuyorum, onun iyi aşk büyüsü , Eski geri almak, HIV büyü, Hamilelik Büyü ve ona yardım etmek için herhangi bir yardıma muhtaç iseniz diğer büyü .. SECRETTOSOLUTION@GMAIL.COM .. Web sitesidir. dreboresolutionhome.webs.com

    YanıtlaSil
  69. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
    Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood that will make you rich and famous in the world and have power to control people in the high place in the worldwide .Are you a business man or woman,artist, political, musician, student, do you want to be rich, famous, powerful in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get instant rich sum of. 2 million dollars in a week, and a free home.any where you choose to live in this world and also get 10,000,000 U.S dollars monthly as a salary %2026
    BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
    1. A Cash Reward of USD $500,000 USD
    2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $300,000 USD
    3.A Dream House bought in the country of your own choice
    4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
    5.One year Golf Membership package
    6.A V.I.P treatment in all Airports in the World 7.A total Lifestyle change 8.Access to Bohemian Grove
    9.Monthly payment of $1,000,000 USD into your bank account every month as a member
    10.One Month booked Appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World.
    If you are interested of joining us in the great brotherhood illuminati satanic hand symbol contact us no { +2348074100134 } OR Email- Illuminatimoney66@gmail.com
    FULL NAME;
    DATE OF BIRTH;
    HOME ADDRESS;
    OCCUPATION;
    SEX;
    CERTIFICATE ACTIVE; ONCE YOU ARE A MEMBER OF THE GREAT ILLUMINATI,WHAT OCCUPATION WILL LIKE TO ESTABLISHED;
    COUNTRY;
    STATE OF ORIGIN;
    PHONE NUMBER;
    THANKS FOR YOUR UNDERSTANDING.
    WAITING FOR YOUR REGARDS...,illuminatimoney66@gmail.com or this +2348074100134

    YanıtlaSil
  70. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
    Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood that will make you rich and famous in the world and have power to control people in the high place in the worldwide .Are you a business man or woman,artist, political, musician, student, do you want to be rich, famous, powerful in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get instant rich sum of. 2 million dollars in a week, and a free home.any where you choose to live in this world and also get 10,000,000 U.S dollars monthly as a salary %2026
    BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
    1. A Cash Reward of USD $500,000 USD
    2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $300,000 USD
    3.A Dream House bought in the country of your own choice
    4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
    5.One year Golf Membership package
    6.A V.I.P treatment in all Airports in the World 7.A total Lifestyle change 8.Access to Bohemian Grove
    9.Monthly payment of $1,000,000 USD into your bank account every month as a member
    10.One Month booked Appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World.
    If you are interested of joining us in the great brotherhood illuminati satanic hand symbol contact us no { +2348074100134 } OR Email- Illuminatimoney66@gmail.com
    FULL NAME;
    DATE OF BIRTH;
    HOME ADDRESS;
    OCCUPATION;
    SEX;
    CERTIFICATE ACTIVE; ONCE YOU ARE A MEMBER OF THE GREAT ILLUMINATI,WHAT OCCUPATION WILL LIKE TO ESTABLISHED;
    COUNTRY;
    STATE OF ORIGIN;
    PHONE NUMBER;
    THANKS FOR YOUR UNDERSTANDING.
    WAITING FOR YOUR REGARDS...,illuminatimoney66@gmail.com or this +2348074100134

    YanıtlaSil
  71. ▲ ILLUMINATI ▲ * 666 ▲ ▲ POST ONLINE
    HOŞ GELDİNİZ ILLUMINATI ODASI
    * Sloganı: /, bizim KELİMELER tutmak ILLUMINATI. *
    * Ref: AR-ESB / 743POH / 09 / DC-FPIO FTL: 14/30/0029 *
    * HÜKÜMET VERİ ALTINDA LİSANSLI akredite !!
    Kayıt KORUNMASI ACT
         (Hoodsecretorder1@gmail.com)
    , YOKSULLUK DEFOL !!!
    Bugün çevrimiçi İlluminati dünyanın zengin toplum kült katılın ve anında olsun
      seçtiğiniz herhangi bir ücretsiz ev, 5 milyon dolar toplamı
      dünyada yaşıyoruz ve bu nedenle maaş olarak aylık 200.000 dolar almak için.
    ... Biraz Bize kendinizden bahsedin .. Hiçbir kirli oyun tarama okul sertifikasını takın,
      hiçbir insan kurban barış kültü, büyük amacı Organizasyon Aydınlatmak
    Herhangi bir ilgi viwers lütfen bizim e-posta başvurun veya #WhatsApp +2348107393284 shoulderstand: hoodsecretorder1@gmail.com
                 Gram usta sizi korusun !!!

    YanıtlaSil


  72. Hayatta zengin ve ünlü olabileceğiniz Illuminati kilisesinin evine hoş geldiniz, Dünyanın her yerindeki Büyük Illuminati kardeşliğine katılın, sizi burada en olumlu şekilde değiştirmenize ve dönüştürmenize yardımcı olmak için buradayız. Bugün kültü aydınlatmaya katılın ve dünyada yaşamayı seçtiğiniz herhangi bir yerde ücretsiz bir ev ile 55 milyon dolarlık anlık toplam elde edin ve aylık olarak aylık olarak 300.000 dolar kazanın. İlgileniyorsanız, lütfen illuminatihomeofrichs@gmail.com adresinin altındaki e-postayı veya Aramayı yapın. +2349033375429'a katılmak Eğer Illuminati'ye katılmak istemiyorsanız bu mesajı okumayın. Kurallar * 18 yaşın üzerinde olmalısınız. * Illuminati'nin sırrını kimseyle tartışmamalısın. * Kitlesel Medya'dan (Haber veya Sahne Sanatları), Komplo Kuramcılarından (Amatör veya Profesyonel Yazarlar veya Spekülatörler), İnternet Söylentilerinden veya Diğer HERESY'den dolayı İlluminati hakkındaki bilgilerini elde eden herhangi biriyle ilgilenmiyoruz. * Üyelikten bir hafta sonra Illuminati'ye girdikten sonra, hayatınızdaki en büyük hedefi elde edersiniz ve aynı zamanda servet ve şöhret kazanırsınız. * Kişi gece gündüz işkenceye maruz kalırsa, BÜYÜK ILLUMINATI mesajını kimse silmeyecektir. * BÜYÜK ILLUMINATI'nın emrine ve kurallarına uymamak ününü ve zenginliklerini geri alacaktır. *. Illuminati kurallarından biri "Illuminati hakkında konuşmuyoruz" dır, bu yüzden burada çok fazla şey söyleyemem. Gerçekten ilgileniyorsanız bize E-posta ile bize geri dönün: illuminatihomeofrichs@gmail.com VEYA +2349033375429 numaralı telefonu arayın Zihin oyunları oyna.

    YanıtlaSil
  73. ILLUMINATI ZENGİN VE ENERJİ VERENLERİNE HOŞ GELDİNİZ ... Illuminati'nin büyük kardeşliğinin tam bir üyesi olmak için en güvenli adım. İşadamınız veya bir sanatçı, Politikacılar ve büyük olmak için, güçlü ve ünlü dünyada olmak istiyorsanız, katılın. Bize bugün resmi üyelerimizden biri olmayı kabul ediyoruz. Kayıtlar tamamlandıktan sonra Şeytan'ı ve onun temsilcisini ziyaret etmek için ideal bir şans verilecek, hiçbir fedakârlık ya da insan hayatına ihtiyaç yok, Illuminati kardeşlik zenginlikleri ve hayatta ünlüleri getiriyor, Yoksulluğu şimdi hayatınızdan tamamen yok etmek için tam erişim. Bu yüzden Bay Daniel James ile iletişime geçin. Via: illuminatiworldwide777@gmail.com, + 2347083028318 numaralı telefondan bizi arayın. Bugün katılın ve hayallerinizi ve umutlarınızı fark edin

    YanıtlaSil
  74. Hoşgeldiniz, zengin ve Ünlüler klübüne; Aydınlık, bu, 3 Milyon Üyeden oluşan dünyanın en eski ve en büyük kardeşliği. Biz, Yüce Varlık olan bir baba altında bir aileyiz. Içinde cennette doğduğumuza inanıyoruz ve hiç kimse bu dünyada mücadele etmemelidir. Dolayısıyla, yeni üyelerimize, yaşam biçimlerini yükseltmek için katıldıklarında Para Ödülleri verilir .; Ilgilenen üyelerin bizimle e-posta yoluyla görüşmesi gerekir (illuminatitemple650@gmail.com)

    YanıtlaSil
  75. Hayatta zengin ve ünlü olabileceğiniz Illuminati kilisesinin evine hoş geldiniz, Dünyanın her yerindeki Büyük Illuminati kardeşliğine katılın, sizi burada en olumlu şekilde değiştirmenize ve dönüştürmenize yardımcı olmak için buradayız. Bugün çevrimiçi kültüre uyun ve anlık olarak toplam 55 milyon doları evde herhangi bir yerde yaşamak ve aylık olarak aylık olarak 300.000 dolar kazanmak için anında katılın İlgileniyorsanız, lütfen illuminatihomeofrichs@gmail.com'un altındaki e-posta adresine veya whatsapp'a e-posta gönderin. +2349033375429'a katılmak Eğer Illuminati'ye katılmak istemiyorsanız bu mesajı okumayın. Kurallar * 18 yaşın üzerinde olmalısınız. * Illuminati'nin sırrını kimseyle tartışmamalısın. * Kitlesel Medya'dan (Haber veya Sahne Sanatları), Komplo Kuramcılarından (Amatör veya Profesyonel Yazarlar veya Spekülatörler), İnternet Söylentilerinden veya Diğer HERESY'den dolayı İlluminati hakkındaki bilgilerini elde eden herhangi biriyle ilgilenmiyoruz. * Üyelikten bir hafta sonra Illuminati'ye girdikten sonra, hayatınızdaki en büyük hedefi elde edersiniz ve aynı zamanda servet ve şöhret kazanırsınız. * Kimsenin gece gündüz işkenceye maruz kalması halinde BÜYÜK ILLUMINATI mesajını kimse silmeyecektir. * BÜYÜK ILLUMINATI'nın emrine ve kurallarına uymamak ününü ve zenginliklerini geri alacaktır. *. Illuminati kurallarından biri "Illuminati hakkında konuşmuyoruz" dır, bu yüzden burada çok fazla şey söyleyemem. Eger gerçekten ilgileniyorsaniz Email yoluyla bize geri dönün: illuminatihomeofrichs@gmail.com VEYA whatsapp +2349033375429 Zihin oyunları oynamayın.

    YanıtlaSil
  76. Hayatınızın IŞIĞI, SİZİN ÜZERİNE BAĞLI
    İsteğinizi kabullenmek için TARİHİ YAPARAK
    HEDEF, UYGUN PLANLAMADAN KAYNAKLANDI,
    BÜYÜK [KARDEŞLEME] ILLUMINATI, BURADA BURADA
    ÇÖZÜMÜZÜ BAŞARISIZA SİZE DOĞRUDAN.MAKE
    Hayatınızdan bir anlama TAM ve Anlayışınız
    NEDEN YAŞAYAN NEDENLERİ GELİN VE
    Umutlarınızı geri verin. BÜYÜK ILLUMINATI
    HOOD, BÖLÜMÜN RUHUNIYET ETMEK İÇİN BURADA
    [ZENGİN Şöhret ve Güç] SİZİN HAYATINDA.
    İLETİŞİM \ AŞAĞIDAKİ BİLGİLERİ GÖNDERİNİZ
    ADI ADRESİ DOĞUM MESLEĞİ YAŞININ TARİHİ
    SEKS. ORJİNAL MİLLİLİK NEDENLERİ
    TELEFON YOK. TO
    Illuminatinationwide218@gmail.com VEYA CALL Watsap US
    [+2348135688260. AM "James Larry"

    YanıtlaSil

  77. Işığı görmeyi başaramayın. Para, güçler, şöhret ve zenginlik
    Birkaç gün içinde ünvan kazan. Illuminati kardeşlik merkezini bu irtibat yoluyla (ABD) çağrısı veya ne uygulaması ajansı'na katılmak istiyorsanız ... +2349060960559 veya chamberlinwilliams099@gmail.com adresine e-posta gönder
    Online başlatma için nerede olduğunusahip değilsin. Hiçbir mesafe, baphomet.Do'nun işini etkileyemez. Aldatılmamalı ve bizden biri olduğunu iddia eden çevrimiçi internet dolandırıcılarının, bir soruşturma yapmadan önce onayladığınızdan emin olunuz ... Whats-app + 2349060960559 veya email chamberlinwilliams099@gmail.com şimdi Hayallerinize evet deyin. Selam Baphomet ...

    YanıtlaSil

  78. Işığı görmeyi başaramayın. Para, güçler, şöhret ve zenginlik
    Birkaç gün içinde ünvan kazan. Illuminati kardeşlik merkezini bu irtibat yoluyla (ABD) çağrısı veya ne uygulaması ajansı'na katılmak istiyorsanız ... +2349060960559 veya chamberlinwilliams099@gmail.com adresine e-posta gönder
    Online başlatma için nerede olduğunusahip değilsin. Hiçbir mesafe, baphomet.Do'nun işini etkileyemez. Aldatılmamalı ve bizden biri olduğunu iddia eden çevrimiçi internet dolandırıcılarının, bir soruşturma yapmadan önce onayladığınızdan emin olunuz ... Whats-app + 2349060960559 veya email chamberlinwilliams099@gmail.com şimdi Hayallerinize evet deyin. Selam Baphomet ...

    YanıtlaSil
  79. Illuminati en güçlü ailelerden biridir, bugün bize katılın ve dünyanın en güçlü insanlarından biri haline gelin; bizimle birlikte, bir etki yaratacak ya da üretebilecek kişileri bulunuz. WhatsApp ile bu sayı ile ilgili inanç özlüyor +2347037154192 teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  80. İYİ HABERLER !!! Sen bir işadamı musun? İş kadını ? Sanatçı? Politikacılar? Öğrenci? Vb ... Ve eğer büyük olmak istiyorsanız, bugün resmi ve dünyadaki güçlü ve ünlülerden biri olmak için bize katılın. Illuminati kardeşliği, kayıtlarınızı tamamladıktan sonra temsilcinizi aydınlatmak ve ziyaret etmek için ideal bir fırsat, hiçbir fedakarlık veya insan hayatına ihtiyaç duymazsınız, Illuminati kardeşlik ve yaşamın zenginliklerini hayatınıza getirecektir; yoksulluğa hayatınızdan uzakta erişebilirsiniz. Artık sadece illuminati kilisesine giren bir üye herhangi bir üyeyi kiliseye getirme yetkisine sahiptir, bu nedenle herhangi bir grupla irtibat kurmadan önce, zaten üye olan herkese başvurun, bugün katılın ve hayalinizi gerçekleştirin. . İlaçları iterek uyuşturucuyu korumaya da yardım ediyoruz, ışığı göremiyoruz. Para, güç, şöhret ve zenginlik sadece üç gün içinde bilinir. Illuminati kardeşliğine katılmak istiyorsanız, şimdi bizimle iletişime geçin: illuminatitoworldnation@gmail.com veya call and whatsappp +2347082405418

    YanıtlaSil
  81. ATM makineleri kesmek için kullanılabilecek özel olarak programlanmış ATM kartlarımız var, ATM kartları atölyelerde ATM'den çekilmek veya tokatlamak, mağazalarda ve POS'ta kullanılabilir. Bu kartları tüm müşterilerimize ve ilgilenen alıcılara dünya çapında satıyoruz; kart, ATM'deki S5,500 günlük çekme limitine ve sipariş ettiğiniz kartın türüne bağlı olarak mağazalarda 50.000 dolara kadar harcama limitine sahip. Ayrıca, eğer ihtiyacınız varsa diğer siber saldırı servislerinin yanı sıra, sizin için her zaman her zaman burada bulunmaktayız.

    bize şu adresten ulaşın: americanewbllankatm@gmail.com

    BURAYA BATTAN ATM KREDİ KARTI İÇİN FİYAT LİSTESİ BURADA

    Günde 5,500 dolar çeken kartlar 200 ABD Doları tutarında maliyet alır

    Günde 10,000 ABD Doları çeken kartlar 300 ABD dolarına mal oluyor

    Günde 35.000 dolar çeken kartlar 400 ABD doları tutarında

    Gün başına S50,000 çeken kartlar 550USD dolara çıkıyor

    Günde 100.000 çeken kartlar 650USD dolara çıkıyor

    Fiyat nakliye ücretleri ve masrafları içerir, şimdi sipariş edin: americanewbllankatm@gmail.com üzerinden bize ulaşın

    YanıtlaSil
  82. Adım Emaline'yim. Bu tanıklığı okur herkese selamlar. Bir başka kadının kendisine bir büyü yaptığı ve beni ağrılardan uzaklaştırması için evlenmek üzere olduğum zaman kocam tarafından reddedildi. bir gün web üzerinden okurken, bu yazım denetimcisinin bu adresinde dr.zulugreattemple@gmail.com adlı bir yazıyı gördüğümde, bir kadının kocasını geri getirmesine yardım ettim ve ona bir deneme yaptım ve ona bir e-posta gönderdim. adresi ve bana bir kadının kocam üzerinde bir büyü olduğunu söyledi ve o bana yardımcı olacağını söyledi ve 2 gün sonra ben kocam geri alacaksınız. Ona inandım ve bugün, büyü patronunun sevgilileri geri getirme gücüne sahip olduğunu hepinize bildireceğim için mutluyum. çünkü şimdi kocamdan memnunum. Lord Zulu için teşekkür ederiz onun e-postası; dr.zulugreattemple@gmail.com

    YanıtlaSil
  83. Sene 2018 hala yeni yazı yayınlamanız için bekliyorum. Yazılarınızı keyifle okuyorum , uzun zamandir da takip ediyorum. bir yazıyı kaç kere okumusumdur. Bakış açımı değiştirdiğiniz için ve bilinçlendirdiginiz için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  84. Bir illuminati üyesi olduğuma dair tanıklığım. Benim isimlerim william smith ve 47 yaşında, ABD bahamas'lıyım Büyük Aydınlık Dünyası gizli topluluğunun nasıl işten atıldığına dair geri döndüğümde nasıl yardımcı olduğum hakkında büyük aydınlanmaya katılmak isteyenleri bilgilendirmek istiyorum. yaklaşık 5 yıl ve altı ay. Çalıştığım firmadan görevden alındığımdan beri, acımasızlık ve sıkıntı içinde oldum, 'ABD Mevduat Sigortası Şirketi' olarak adlandırılan bir ajans olarak. O yıllardan beri maddi olarak umutsuzum. Ama bir gün internette dolaşırken, Büyük Illuminate dünya toplumunun postuna rastladım; ünlü, zengin ve başarılı olabilirsiniz, büyük İmmünya üyesi olan bir üyesi olarak, hemen sizinle iletişime geçtim ve açıkladım. Onlara herşeyi anlattılar ve bana yardım ettiler ve bana yardım etmek için kullanılacak üyelik kayıtlarını ödedim ve büyük illuminati dünyası gizli toplumu için başlamıştım ve bana bütün kuralları verdiler ve bana yerlerine ibadet ettiler . Büyük illuminati dünya toplumunun yardımıyla tapınağa gidip orada tamamen İlluminati üyesi olarak başlamıştım. Şaşırtıcı bir şekilde başladığımdan 48 saat sonra şirketten şirkete çağrı aldım, ilk olarak şirkette şirket yöneticisi olarak şok oldum ve şaşırdım ama daha sonra kendimi tekrar kazandım, ertesi gün işe devam etmesi söylendi. sabah 7:00. O günden başlayarak ben ve ailem neşeli ve lüks bir yaşam sürüyordu. Ve şimdi uzun yıllar boyunca şimdi bir ajan değilim .. Yani bir illuminati üyesi olmak istiyorsanız bu bize ulaşabilirsiniz e-posta ...... :: illuminatitemple242@gmail.com

    YanıtlaSil
  85. PARA, FAME VE GÜÇ İÇİN BÜYÜK DÜNYA ILLUMINATI KATILMAK İÇİN FIRSATINIZ.

    Siz bir iş adamı ya da kadın, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olmak istiyor, bugün İlluminati'ye katılmak ve zengin bir özet toplamı almak istiyor musunuz? 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı ve maaş olarak aylık ödeme almayı nerede tercih edersiniz?

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
      1 USD, 000.000 USD ve egzotik bir araba para ödülü.
    Ve zenginlik ve şöhretin illuminati tapınağına katılabilmeniz için en az 18 yaşında olmalısınız.
    Üyelik için iletişim e-posta adresi gereklidir: worldfameilluminati@gmail.com

    YanıtlaSil
  86. BÜYÜK ILLUMINATI BROTHER HOOD TODAY KATILIN VE DAHA İYİ BİR VE MUTLU BİR YAŞAM CANLI. ZENGİN, FAME VE GÜÇLERİN BÜYÜK TEMİZLE HOŞGELDİNİZ. Bir iş, erkek ya da kadın, politikacı, müzisyen, papaz, avukat, aktör, oyuncu, bankacı ve siz misiniz? Zengin olmak, güçlü olmak ve hayatta meşhur olmak. Hayallerinizi Büyük ILLUMINATI kardeşinin bir üyesi olarak elde edebilirsiniz. Tüm bu hayalleriniz ve kalp isteğiniz, büyük bir ILLUMINATI kardeşinin bir üyesi olmak istiyorsanız gerçekten başarabilirsiniz. Not: Yeni işe alınan üyeler, sizi koruyacak ve koruyacak 600.000 ABD Doları A Altın Yüzük ile hak kazanır. düşmanlardan ve Amerika Birleşik Devletleri'ne ücretsiz vize. Lütfen kanı paylaşmayacağım. Lütfen +16316333633 numaralı telefondan bizi whatsapp veya illuminatisct666@gmail.com adresinden bize e-posta ile gönderin

    YanıtlaSil
  87. Bugün İlluminati dünya düzeni üyesi olmak istiyor musunuz? Biz sadece eğer proverty dışarı getting karar aldı ve dünya bilinen bir yıldız olmak, iyi bir iş almak, seçim kazanmak ve bir politik güç içine almak size tüm zenginleştirmek için gidiyoruz Eğer dünyanın en iyi ve ünlü insanlar bilmek yapacağız Senin çaba güçlendirme ve seçtiğiniz ünlüler buluşacak ya da hiç, size yüksek yerlerde seçim sizin tüm bu yararları sadece bir üye olduğunda gelir sizin insanlar kontrol etmek için güçler olacak. Want a üye e-posta bize illuminatiworldwideorder@gmail.com veya whatsap üzerinden + 19292811087

    Not yalnızca whatsap çağrıları iletisini kabul etmiyoruz.

    Saygılar İlluminati dünya çapında sipariş.

    YanıtlaSil
  88. Bugün İlluminati dünya düzeni üyesi olmak istiyor musunuz? Biz sadece eğer proverty dışarı getting karar aldı ve dünya bilinen bir yıldız olmak, iyi bir iş almak, seçim kazanmak ve bir politik güç içine almak size tüm zenginleştirmek için gidiyoruz Eğer dünyanın en iyi ve ünlü insanlar bilmek yapacağız Senin çaba güçlendirme ve seçtiğiniz ünlüler buluşacak ya da hiç, size yüksek yerlerde seçim sizin tüm bu yararları sadece bir üye olduğunda gelir sizin insanlar kontrol etmek için güçler olacak. Want a üye e-posta bize illuminatiworldwideorder@gmail.com veya whatsap üzerinden + 19292811087

    Not yalnızca whatsap çağrıları iletisini kabul etmiyoruz.

    Saygılar İlluminati dünya çapında sipariş.

    YanıtlaSil
  89. ILLUMİNATİ KATILMADAN HANGİ DÜNYANIN İLGİ ODAĞI İÇİNE GETİRİYOR
    BUGÜN YAŞIYORSUN. MALİ ZORLUKLAR SONA GETİRİLİR. BİZ
    SİZİ HIZLI BİR ŞEKİLDE BULAMADIK!
    RAHAT BİR YAŞAM. DÜNYANIN HANGİ BÖLÜMÜNDE YAŞADIĞINIZ ÖNEMLİ DEĞİL.
    AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ'NDEN DÜNYANIN EN UZAK KISMINA, BİZ GETİRMEK
    İSTEDİĞİN KADAR
    BU E-POSTA İLE İLETİŞİME GEÇİN;
    illuminatibrotherhoodorder666@gmail.com
    SELAM

    YanıtlaSil
  90. ILLUMINATIWORLDWORLDORDER666 BUGÜNE KATILIN

    Bir iş adamı mısın, yoksa kadın mısın, papaz mı?
    ya da bir sanatçı, ünlü olmak ister misin
    zengin ya da güçlü olmak için, bir
    İlluminati'nin üyesi ve hayalini gerçekleştir
    doğru . bu, şimdi olmak için bir şans.
    Tapınak KUVVETLERİ üyesi ve ne olsun
    us.if'ten üye olmaya hazırsınız
    İlluminati ve sonra hayalini gerçekleştirin: - EMAIL adresinden bize ulaşın.
    illuminatiworldorder2017@gmail.com
    Aşağıdakileri de doldurun:
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
    YENİ BİR ÜYE SORUNU VERECEK
    120 MİLYON DOLAR, BİR ARABA VE HERHANGİ BİR EV
    DÜNYANIN BİR KISMI. NOT: BİZ DÖVME DEĞİLDİR
    BU İÇİN ANYBODY. İLGİLENMİYORSANIZ
    LÜTFEN BAŞVURUN

    YanıtlaSil
  91. Merhaba arkadaşlar ......

    Burada ABD'de ve dünyada bu gerçek zengin adama katılma, bir parçamız ol ve zengin ol. Bize de ulaşabilirsiniz
    Daha fazla bilgi ve üyelik süreci için, kardeşliğin bir üyesi olabilirsiniz.

    NOT: Tüm yeni üyelere vizesiz bir vize işlemek için bizimle birlikte vatansever gün taç giyme töreninde bizimle birlikte olmak üzere bir bölüm ödemesi verilecektir.
    tebrik edici faydalar. Ardından, normal yıllık kardeşlik avantajlarına sahip olmaya başlayabilirsiniz. aylık ve haftalık

    ILLUMINATI YENİ ÜYELİK FAYDALARI.

    1. 550.000 USD USD Nakit Ödül
    2. 134.000 $ 'lık yeni bir rüya
    3. seçtiğiniz bir rüya evi satın
    4. Aylık turizm tatiliniz (tamamen ödenmiş).
    5. Bir Yıl Golf Üyeliği Paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişimi 8. Bohemian Grove'a erişim
    Banka hesabınıza her ay için 100.000.000 ABD doları
    10. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve büyük illuminti kardeşliğinin En İyi Ailesi ile üç aylık randevular.
    Tek yapmanız gereken, brotherhoodilluminati19@gmail.com veya +16784655643 + 44768598773 + 9957468736388 + 34 7586748936

    Selamlar ILLUMINATI UNITED STATES SİPARİŞ

    YanıtlaSil
  92. Merhaba arkadaşlar ......

    Burada ABD'de ve dünyada bu gerçek zengin adama katılma, bir parçamız ol ve zengin ol. Bize de ulaşabilirsiniz
    Daha fazla bilgi ve üyelik süreci için, kardeşliğin bir üyesi olabilirsiniz.

    NOT: Tüm yeni üyelere vizesiz bir vize işlemek için bizimle birlikte vatansever gün taç giyme töreninde bizimle birlikte olmak üzere bir bölüm ödemesi verilecektir.
    tebrik edici faydalar. Ardından, normal yıllık kardeşlik avantajlarına sahip olmaya başlayabilirsiniz. aylık ve haftalık

    ILLUMINATI YENİ ÜYELİK FAYDALARI.

    1. 550.000 USD USD Nakit Ödül
    2. 134.000 $ 'lık yeni bir rüya
    3. seçtiğiniz bir rüya evi satın
    4. Aylık turizm tatiliniz (tamamen ödenmiş).
    5. Bir Yıl Golf Üyeliği Paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişimi 8. Bohemian Grove'a erişim
    Banka hesabınıza her ay için 100.000.000 ABD doları
    10. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve büyük illuminti kardeşliğinin En İyi Ailesi ile üç aylık randevular.
    Tek yapmanız gereken,brotherhoodilluminati19@gmail.com +16784655643 + 44768598773 + 9957468736388 + 34 7586748936

    Selamlar ILLUMINATI UNITED STATES SİPARİŞ

    YanıtlaSil
  93. Sadece ışığı arayan kişi için. Para, güç, Şöhret ve zenginlik, tüm jenerasyonunuzdaki başlığınız haline gelir ve hayallerinizin gerçekleştiğini görürsünüz. Eğer illuminati dünyasına katılmaya ilgi duyuyorsanız (ABD) emriyle bugün bize e-posta gönderin: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Ya da neyin bizi .. + 19292811087

    Çevrimiçi başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphometimizin çalışmasını hiçbir mesafe etkilemez.


    Not .. Biz whatsap çağrı kabul etmiyoruz.

    YanıtlaSil
  94. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya gelen selamlar, bu, aydınlanmanızın kardeşlik dönemine katılmanız için açık bir fırsattır.
    Kaybedilen hayaller, ve hiçbir zaman, hiçbir fedakarlık olmaksızın zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, tüm yeni üyeleri, kardeşliğe katılırken, aynı zamanda da bu fırsattan yararlanarak, yatırımlarıyla birlikte, tercih ettikleri bir yer ve aynı zamanda da bir ev haline gelmeleri için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız lütfen yukarıdaki email=greatilluminate99@gmail.com ile iletişime geçin.



    NOT ; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Saygılarımızla ILLUMINATI TEMPLE UNITED STATE

    YanıtlaSil
  95. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete selamlar
    ve tüm dünyada, bu katılmak için açık bir fırsat
    illuminati kardeşlik
    kayıp rüyalar, ve aynı zamanda zenginlik ışığını ve
    herhangi bir kan kurbanı olmadan mutluluk. Ve biz de toplamını ödüyoruz
    Yeni üyelere katılmaları için 550.000 USD
    Kardeşlik ve aynı zamanda kendi seçim ve konumu ile bir ev
    Yatırımlar, hayattaki bu fırsatla birlikte olabileceğini
    ünlü.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile bir aylık randevu.
    Dünyadaki liderler ve 5 en önemli ünlüler. Youbrotherhood724@gmail.com aracılığıyla kndly cevap



    NOT ; Her yerden katılabileceğin bu İlluminati kardeşliği
    Dünyada Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Benim saygım büyük illuminati ABD

    YanıtlaSil
  96. Aydınlatmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu aydınlanmanın kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır.
    Kayıp rüyalar ve ayrıca herhangi bir kan kurbanı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  97. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete selamlar
    ve tüm dünyada, bu katılmak için açık bir fırsat
    illuminati kardeşlik
    hayalleri kaybettim, ve böylece zenginliğin ışığını ve
    herhangi bir kan kurbanı olmadan mutluluk. Ve böylece toplamını ödüyoruz
    Yeni üyelere katılmaları için 550.000 USD
    Kardeşlik ve böylece onların seçimi ve konumu ile bir ev
    Yatırımlar, hayattaki bu fırsatla birlikte
    Ünlü.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Bir ay dünyadaki en iyi 5 ile randevu.
    Liderleri ve world.if 5 en önemli ünlüler thebrotherhood724@gmail.com üzerinden ilgili cevap



    NOT; Her yerden katılabileceğin bu İlluminati kardeşliği
    Dünyada Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Benim saygım büyük illuminati ABD

    YanıtlaSil
  98. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete selamlar
    ve tüm dünyada, bu katılmak için açık bir fırsat
    illuminati kardeşlik
    hayalleri kaybettim, ve böylece zenginliğin ışığını ve
    herhangi bir kan kurbanı olmadan mutluluk. Ve böylece toplamını ödüyoruz
    Yeni üyelere katılmaları için 550.000 USD
    Kardeşlik ve böylece onların seçimi ve konumu ile bir ev
    Yatırımlar, hayattaki bu fırsatla birlikte
    Ünlü.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Bir ay dünyadaki en iyi 5 ile randevu.
    Liderleri ve world.if 5 en önemli ünlüler thebrotherhood724@gmail.com üzerinden ilgili cevap



    NOT; Her yerden katılabileceğin bu İlluminati kardeşliği
    Dünyada Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Benim saygım büyük illuminati ABD

    YanıtlaSil
  99. PARA VE GÜÇ BÜYÜK ILLUMİNATİ TEMPLE İÇİN EN İYİ FIRSAT.
    NOT: HIÇBIR İNSAN SAKRİFASI INVOLVE
    Tapınak ajanına Whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz: + 1682-214-4967

    Siz bir iş adamı ya da kadın, politik, müzisyen, öğrenci misiniz, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olmak istiyorsun, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılıp anında zengin bir toplam olsun. Bir haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı tercih ettiğiniz ve aylık olarak 350.000 ABD doları maaş aldığınız…

    İlluminati üyesi olan yeni üyeler için faydalar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev
    2. $ 50,000 dolar değerinde yeni bir rüya arabası

    Ortaklarımızla iletişime geçebilmeniz için 18 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: illuminate666temple@outlook.com
    Whatsapp: (+ 1682-214-4967)

    YanıtlaSil

  100. ILLUMİNATİ'NİN büyük SİPARİSİNDEN Birleşik Devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmanın kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamda ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 500.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 500.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 200.000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABASI
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi ve daha pek çoğu

    NOT; Dünyanın her yerinden Illuminati kardeşliğine katılabilirsiniz: Hindistan, Türkiye, Afrika, Birleşik Devletler, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.

    NOT: İlgilendiğiniz takdirde lütfen e-posta yoluyla bize ulaşın: illuminatibrotherhood1987@gmail.com

    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  101. Politik ve ekonomik güç, servet ve manevi güç için Illuminati'ye katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914, +1(361)384-5724.
    İLLUMİNATİYE KATILAN ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 20.500.000 USD tutarındaki Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 700.000 ABD Doları değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 3.000.000 USD tutarında aylık ödeme.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914, +1(361)384-5724.

    YanıtlaSil
  102. Para, güç, güvenlik, terfi için Illuminati'ye katılın ve sevdiklerinizi geri alın. Tüm yeni üyelere 20.250.000 dolar nakit ödül, aylık 5000 dolar ödeme ve yepyeni bir araba veriliyor. ZENGİN FOREVER, bana gelenler veya WhatsApp +1(806)305-9914.

    YanıtlaSil
  103. Merhaba arkadaşlar ......

    Burada bu zengin adama Birleşik Devletlere katılma şansınız var.
    United, nerede olacağın ve güçlü olacağın yer. Tüm yapman gereken
    whatsapp +4368860326436) ve dünya çapında sadık bir iletişim kurmak,
    bir parçamız ve zengin ol.

     Ayrıca bizimle iletişime geçebilirsiniz
    daha fazla bilgi ve üyelik süreci için
    kardeşliğin bir üyesi olmak.

    NOT: Tüm yeni üyelere kısmi ödeme yapılır.
    vize işleminde bizimle birlikte olmak için vize almak
    onlarla birleşmiş
    Tebriklerin faydaları. O zaman, sahip olmaya başlayabilirsin.
    normal yıllık kardeşlik yardımları. aylık ve haftalık

    İLLUMİNATİ ÜYELİĞİNİN YENİ YARARLARI.

    1. 550.000 USD USD Nakit olarak ödül
    2. 134.000 $ CAR değerinde yeni bir rüya
    3. Seçiminize göre bir rüya evi satın alın
    4. Aylık turizm tatiliniz (tamamen ücretli).
    5. Bir yıllık golf üyelik paketi
    6.A V.İ.P Dünyanın bütün havalimanlarında tedavi 7. Bir değişiklik
    yaşam biçimi 8. Bohemya Korusu'na erişim
    Banka hesabınıza her ay için aylık 100.000.000 ABD Doları
    10. Dünyadaki en önemli 5 liderle üç aylık randevular
    Dünyanın ve en büyük Illuminti kardeşliğinin en iyi ailesi.
    Tek yapman gereken bizimle iletişim kurmak
    brotherhoodilluminati19@gmail.com veya whatsapp +4368860326436)
    +9957468736388 +34 7586748936

    YanıtlaSil
  104. ILLUMINATI666 BROTHERHOOD'A KATILIN !!! !!!
    +2348035692248 veya illumnatib53@gmail.com adresinden bize ulaşın
    İş adamı mısın yoksa kadın mı, papaz mısın?
    veya bir sanatçı, ünlü olmak ister misin istersin
    zengin ya da güçlü olmak için, bir olsan daha iyi olur
    Illuminati üyesi ve hayalini gerçekleştir
    doğru . bu şimdi senin için olma şansı
    tapınağın üyesi KINGDOM ve ne aldığını
    Bizden arayınız. Üye olmaya hazırsanız
    Illuminati ve sonra hayalini gerçekleştirmek-: whatsapp
    bize veya e-postaya
    illumnatib53@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
    YENİ BİR ÜYE TOPLAMI VERECEK
    120 MİLYON DOLAR, ARAÇ VE HERHANGİ BİR EV
    DÜNYANIN BİR KISMI. NOT: BİZ KADAR DEĞİLİZ
    BU İÇİN HERHANGİ BİR VÜCUT. Eğer ilgi göstermiyorsanız
    LÜTFEN BAŞVURMAYIN

    YanıtlaSil
  105. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

     2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel 2348167205598

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............

    YanıtlaSil
  106. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

     2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel 2348167205598

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............

    YanıtlaSil
  107. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

     2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel 2348167205598

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............

    YanıtlaSil
  108. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

     2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel 2348167205598

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............

    YanıtlaSil
  109. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

     2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel 2348167205598

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............

    YanıtlaSil
  110. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

     2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel 2348167205598

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............

    YanıtlaSil
  111. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

     2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel 2348167205598

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............

    YanıtlaSil
  112. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  113. Ekonomik güç, servet ve manevi güç için Illuminati'ye katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914.
    İLLUMİNATİYE KATILAN ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 2,500,000 USD tutarındaki Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 370.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 8,000 ABD Doları tutarında aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü görmekte başarısız olun.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914.

    YanıtlaSil
  114. ILLUMİNATİ'NİN büyük SİPARİŞ'İNDEN BİRLEŞİK DEVREDE ve DÜNYADA HEDEFLER, bu, Aydınlık'ın kardeşliğine katılmak için, kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsat ve hiçbir kan fedakarlığı olmadan güç. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve bulundukları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat sunmak için 800.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 800.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 190.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi
    4. Üye olarak banka hesabınıza 2,400,000 USD tutarında aylık ödeme
    5. Seçtiğiniz herhangi bir ülkeye seyahat etmek için diplomatik bir pasaport ve çok daha fazlası

    NOT; İlluminati kardeşliğine dünyanın her yerinden Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya, Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa’ya katılabilirsiniz. Asya, Avustralya, vb.

    NOT: İlgilendiğiniz takdirde lütfen e-posta yoluyla bize ulaşın: illuminatitemple9102@gmail.com

    Selamlar ILLUMINATI TEMPLE BİRLEŞİK DEVLETLER

    YanıtlaSil
  115. ILLUMİNATİ'NİN büyük SİPARİŞ'İNDEN BİRLEŞİK DEVREDE ve DÜNYADA HEDEFLER, bu, Aydınlık'ın kardeşliğine katılmak için, kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. ve hiçbir kan fedakarlığı olmadan güç. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve bulundukları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat sunmak için 800.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 800.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 190.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi
    4. Üye olarak banka hesabınıza 2,400,000 USD tutarında aylık ödeme
    5. Seçtiğiniz herhangi bir ülkeye seyahat etmek için diplomatik bir pasaport ve daha pek çok şey
    6. Dünyanın en iyi 5 kişiden oluşan randevu ayı. Liderler ve dünyadaki en ünlü 5 kişi.

    NOT; İlluminati kardeşliğine dünyanın her yerinden Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya, Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa’ya katılabilirsiniz. Asya, Avustralya, vb.

    NOT: İlgilendiğiniz takdirde lütfen e-posta yoluyla bize ulaşın: illuminatitemple9102@gmail.com

    Selamlar ILLUMINATI TEMPLE BİRLEŞİK DEVLETLER

    YanıtlaSil
  116. ILLUMİNATİ'NİN BRÜT YERİNE KATILIN.
    ZENGİN, FAME VE POSSES GÜCÜ OLACAKTIR
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1). 300.000,00 $ 'lık NAKİT ÖDÜLÜ
    2). YENİ SLEEK RÜYA ARABASI 120.000,00 $ DEĞERLENDİ.
    3). KENDİ SEÇİMİN ÜLKESİNDE TOPLANAN BİR RÜYA EVİ.
    4). HAYAL TURİST HEDEFİNİZE BİR AYLIK TATİL (TAMAMEN ÖDEME).
    5). BİR YILIN GOLF ÜYELİK PAKETİ.
    6). DÜNYADAKİ TÜM HAVAALANLARDA BİR V.İ.P TEDAVİSİ
    7). TOPLAM BİR YAŞAM DEĞİŞİMİ.
    8). BOHEMIAN GROVE'E ERİŞİM.
    9). BANKA HESABINIZA ÜYELİK OLARAK HER 2 AY'DA İNANILAN AYLIK ÖDEME.
    10). DÜNYANIN EN İYİ 5 DÜNYASI LİDERİ VE İLK ÜZERİNE BİR AYLIK REZERVASYON ATANMASI.
    İLGİLENEĞİNİZ varsa, illuminatiworldwideorder@gmail.com adresine e-posta gönderin.
      
      https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  117. Ekonomik güç, servet ve manevi güç için Illuminati'ye katılın. WhatsApp +1(806)305-9914.
    İLLUMİNATİYE KATILAN ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 1.500.000 USD tutarında Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 370.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 8,000 ABD Doları tutarında aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü görmekte başarısız olun.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914.

    YanıtlaSil
  118. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşmiş devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları bir eve, yatırımlarla birlikte yaşamaları için, bu yaşamda ünlü olmaları için fırsat sunmak için 550.000 USD tutarında bir ödeme yapıyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  119. Bugün Illuminati'ye para karşılığında katılın ve sonsuza kadar zengin olun. Avantajlar ve ödüller. Nakit para 560,000 dolar, aylık ödeme ise 8000 dolar. Ds beni WhatsApp +1(806)305-9914, E-posta: illluminatistar6666@gmail.com. Işığı ve parayı 3 gün içinde göremezsin.

    YanıtlaSil
  120. İş adamı mı yoksa kadın mı, politik, müzisyen, öğrenci, zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılmak ve almak ister misin?

    anlık zengin toplamı. Haftada 100, milyon dolar ve bedava bir ev. bu dünyada yaşamayı ve maaş olarak ayda 350.000 ABD dolarını kazanmayı seçtiğiniz herhangi bir yer…

    Illuminati üyesi olan yeni üyelerin faydaları.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev
    2. 50.000 Dolar değerinde yeni bir rüya araba

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 18 yaş ve üstü olmalısınız. E-posta: illuminate0302@gmail.com
    Qiuck yanıtı araması veya +12563872052 numaralı metin için.

    YanıtlaSil
  121. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsat Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  122. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  123. Bugün Illuminati'ye para karşılığında katılın ve sonsuza kadar zengin olun. Tüm yeni üyelere avantajlar ve ödüller verilir. Nakit para 560,000 dolar, aylık ödeme ise 8000 dolar. Ds beni WhatsApp +1(806)305-9914. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com. Işığı ve parayı 3 gün içinde göremezsin.

    YanıtlaSil
  124. Bugün Illuminati'ye para karşılığında katılın ve sonsuza kadar zengin olun. Tüm yeni üyelere avantajlar ve ödüller verilir. Nakit para 560,000 dolar, aylık ödeme ise 8000 dolar. Ds beni WhatsApp +1(806)305-9914. Işığı ve parayı 3 gün içinde göremezsin.

    YanıtlaSil
  125. Bugün illuminati'ye katıl ve ışığı ara. Para, güç, şöhret ve zenginlik, neslin boyunca ünvan haline gelir ve hayallerinin nasıl gerçekleştiğini gör. ABD'deki (ABD) dünya çapındaki Illuminati sipariş merkezine katılmakla ilgileniyorsanız, bize bugün e-posta gönderin. E-posta: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Veya bize whats-app .. +19292811087

    Online başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphomet çalışmalarımızı hiçbir mesafe etkileyemez.

    Not .. whatsap çağrısını kabul etmiyoruz.

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  126. İyi haberler!!! İyi haber !!!, Zengin, sağlıklı ve ünlü bir yaşamak ister misiniz
    hayat. Hemen zengin olmak ve ıstırap çekmekten kurtulmak ister misin? Öyle mi
    dünyanın seni tanımasını ve konuşurken seni dinlemesini ister misin? öyle mi
    güç ve kontrolde olmak ister misin? eğer evet, işte size iyi bir ipucu
    “ILLUMINATI ORGANİZASYON”, “Nasıl Katılabilirim?” Diye sorabilirsiniz.
    Yapmanız gereken tek şey KENDİ KENDİNİZİ İNDİRMEK İÇİN BİZE ULAŞIN
    YOKSULLUK ..

    Illuminati, zengin olma rüyanızın farkına varmanızı ve hayatınızın her günü sizi korumanızı sağlıyoruz ......
    İlluminati'ye katılan yeni bir üyeye verilen fayda
    300.000 ABD Doları nakit para ödülü
    120.000 USD değerinde yeni bir zarif rüya araba
    Seçtiğiniz ülkede satın alınacak bir rüya evi
    Hayalinizdeki turist için bir Tatil Ayı (tamamen ücretli)
    Hedef.
    Bir Yıllık Golf Birliği paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında bir V.I.P tedavisi
    Toplam yaşam tarzı değişikliği
    Bohemya ormanına erişim
    Banka hesabınıza 1.000.000 $ 'lık Aylık Ödeme
    Her ay üye olarak,
    5 ana dünya liderine ayrılmış bir ay
    DÜNYADA EN İYİ 5 KELEBİLİ


    Bizimle iletişim kurmakta tereddüt etmeyin.


    E-posta: brotherhoodilluminati19@gmail.com


    SCAMMERS'IN ARASINDAKİ, KAYIT ÜCRETİ OLARAK YER YOKTUR VE ZORUNLU
    18YRS'İN YAŞINDA.

    TEŞEKKÜRLER....
    TAKIM İLE İLGİLİ
    PLAN AYDINLATMASI

    YanıtlaSil
  127. Bugün illuminati'ye ait ol ve ışığı ara. Para, güç, şöhret ve zenginlik, neslin boyunca ünvan haline gelir ve hayallerinin nasıl gerçekleştiğini gör. ABD'deki (ABD) dünya çapındaki Illuminati sipariş merkezine katılmakla ilgileniyorsanız, bize bugün e-posta gönderin. E-posta: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Veya bize whats-app .. +19292811087

    Online başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphomet çalışmalarımızı hiçbir mesafe etkileyemez.

    Not .. whatsapp çağrısını kabul etmiyoruz.

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati,

    YanıtlaSil
  128. Para için bugün Illuminati'ye katılın, sonsuza dek zengin, Ünlü ve sonsuza dek güvende olun. Nakit para 560,000 dolar, aylık ödeme ise 8000 dolar. Bana WhatsApp +1(806)305-9914, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com. Sadece 3 gün içinde ışığı ve parayı göremezsiniz.

    YanıtlaSil
  129. Bugün büyük Illuminati kardeşliğine katılın, zengin ve ünlü olun. Bilgelik ve bilgi mi arıyorsunuz? Bir işadamı mısın, papaz?
    Politikacı, müzisyen, doktor, futbolcu, öğrenci? Öyle mi
    ünlü bir sanatçı veya aktör olmak (e tc) olmak ve olmak
    Zengin, güçlü ve dünyada ünlü? Üyelerimize Nakit 560.000 $, aylık ödeme ise 8000 $ olarak verilmektedir. Bana WhatsApp +1(806)305-9914, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com yazın. Sadece 3 gün içinde ışığı ve parayı göremeyin

    YanıtlaSil
  130. BÜYÜK BROTHER HOOD BUGÜN KATILIN ve DAHA İYİ VE MUTLU YAŞAM YAŞAYIN. RİCA EDERİM
    ZENGİNLER VE ÇERÇEVE BÜYÜK TEMPLE. Sen iş misin dostum?
    Politik, müzikal, öğrenci ve zengin olmak, güçlü olmak ve olmak istiyorsun
    hayatında ünlü? Hayallerinizi, Büyüklerin bir üyesi olarak başarabilirsiniz.
    Hood Illuminati kardeşi. Bununla, tüm hayallerin ve kalbin arzuların olabilir.
    Tamamen yerine getirin, gerçekten de mükemmel Illuminati'ye üye olmak istiyorsanız
    kukuletalı kardeş, şimdi Lord Illuminati ile iletişime geç, Not: yeni üye
    koruyacak bir altın yüzük olan 12.000.000 ABD Doları
    ve düşman guild ve Amerika Birleşik Devletleri'ne ücretsiz vize.
    Lütfen kan paylaşmayız. Bu şansı kaybetme. tarih
    Yeni sevgili üyelerin işe alınması, çağrı ve zengin olma! Şimdi LORDMASHA
    ILLUMINATIONELOVE müşteri hizmetlerinde: Motto; Azaltmak için buradayız
    dünyadaki yoksulluk ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürün. Bekliyoruz
    Cevabınız, bizi WhatsApp Mobile’a ekleyebilir ve
    ay. bize bir e-posta gönder: henryfrank485@gmail.com Whatsapp bize: 1 (662) -270-5399

    YanıtlaSil
  131. Birleşmiş devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kaybolan rüyalarınızı geri alabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmış Olanların arkadaşlığına katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve seçtikleri ve bulundukları yerdeki bir eve, bu yaşamda ünlü olmaları için yaptıkları bu yatırımla birlikte girebilmeleri için 550.000 $ tutarında para ödüyoruz.

    AYDINLATMA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ 'lık ödül parası.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiyle yapılan danışma görüşmesi.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +19292811087



    NOT; İlluminati’nin bu kardeşliğini dünyanın her yerinden bir araya getirebileceğiniz Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, avustralya, vb


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  132. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsat Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  133. Birleşmiş devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kaybolan rüyalarınızı geri alabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmış Olanların arkadaşlığına katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve seçtikleri ve bulundukları yerdeki bir eve, bu yaşamda ünlü olmaları için yaptıkları bu yatırımla birlikte girebilmeleri için 550.000 $ tutarında para ödüyoruz.

    AYDINLATMA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ 'lık ödül parası.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiyle yapılan danışma görüşmesi.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +19292811087



    NOT; İlluminati’nin bu kardeşliğini dünyanın her yerinden bir araya getirebileceğiniz Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, avustralya


    ILLUMINATI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN SEBZE.

    YanıtlaSil
  134. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  135. Birleşmiş devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kaybolan rüyalarınızı geri alabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmış Olanların arkadaşlığına katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve seçtikleri ve bulundukları yerdeki bir eve, bu yaşamda ünlü olmaları için yaptıkları bu yatırımla birlikte girebilmeleri için 550.000 $ tutarında para ödüyoruz.

    AYDINLATMA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ 'lık ödül parası.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiyle yapılan danışma görüşmesi.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +19292811087



    NOT; İlluminati’nin bu kardeşliğini dünyanın her yerinden bir araya getirebileceğiniz Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, avustralya, vb


    ILLUMINATI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN SEBZE.

    YanıtlaSil
  136. Para ve güç için Illuminati kardeşliğine katıl, sonsuza dek zengin ol. Nakit ödüller 560.000 USD, aylık ödeme ise 8000 USD tüm üyelere veriliyor. Bize WhatsApp +1(518)617-1036, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com yazın. Sadece 3 gün içinde ışığı ve parayı göremezsiniz.

    YanıtlaSil
  137. illuminati kilisesi çoklu milyarderlerden oluşuyor ve gücü, örgüsü, zenginliği var ve dünyada ünlüsü. Bugün çevrimiçi illuminati tarikatına katılın ve dünyanın herhangi bir yerinde yaşamak istediğiniz her yerde ücretsiz bir yuva ile 300 milyon dolarlık anında toplam kazanın ve ayrıca maaş olarak aylık 100.000.000 dolar kazanın ... İlgileniyorsanız, lütfen bu e-postaya aşağıdaki bilgileri doldurun altta (power666brotherhood@gmail.com ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLDİĞİ YARARLAR: 300.000.000 USD USD tutarında Nakit Ödül Kendi tercih ettiğiniz ülkede satın aldığınız bir Ay tatilinde satın aldığınız 120.000 USD USD değerinde Yeni Şık Bir Rüya ARABASI Hayalinizdeki turistik varış noktasına bir yıl Golf Üyeliği paketi Dünyadaki tüm Havalimanlarında VIP muamelesi Toplam Yaşam tarzı değişikliği Bohemya Korusu'na giriş yapın Her ay üye olarak banka hesabınıza 70.000.000 USD tutarında aylık ödeme Bir ay rezervasyonu En iyi 5 Randevu Dünya Liderleri ve Dünyadaki En İyi 5 Ünlüler Bize biraz kendinizden bahsedin ... Kirli oyun yok, fedakarlık yok ve kötülük yok, bir barış kültü, büyük amaç Illuminati bize e-posta gönderin er666brotherhood@gmail.com

    YanıtlaSil
  138. HURRAH
    Nihayet ILLUMINATI TEKRAR BURADA VE ILLUMINATI RUSYA'DA ŞİMDİ

    Politikacı mısın, futbolcu mu, Sanatçılar mı?
    ILLUMINATI, hayallerinin hayata geçirildiğinden emin olmak için burada. + 4368860326436
    iluminati yüzünden bugün zengin olmayı hiç düşünmedim bugün olduğum kişiyim / bu sizin için bir ömür boyu fırsat

    hepsi bu illuminati'nin bu Büyük Kardeşliği'nin bir parçası olacak.

    Üye olmanın birçok faydası var.

    * Seçtiğiniz bir araba

    * Kalmak istediğiniz ülkelerin herhangi birinde tercih ettiğiniz bir ev.

    * Paris'te siz ve aileniz için bir tatil yeri

    * Belirlenen hesabınıza her hafta 50.000 ABD Doları tutarında ödül.

    NOT; eğer daha önce dolandırılmış olsaydın, kaybettiğin her şeyi geri alabilirsin, çünkü kardeşlik sana yardım edecek.

    Katılan kişiyi trcae.

    +4368860326436 numaralı telefondan Müşteri Masası ile iletişime geçin
    Veya daha fazla bilgi için Brotherhoodilluminati19@gmail.com adresine e-posta gönderin.
    Acele et, böylece hayallerin başarabilir, ,,,,,,,,

    TEŞEKKÜRLER

    BİZ BU ORTAMI KULLANMAK İSTİYORUM kardeşim aracılığıyla ışığı görmek için sizi çağırmak için .....

    YanıtlaSil
  139. ILLUMİNATİ'NİN SİPARİSİNDEN HEDEFLERE DÜNYANIN SEVGİSİ, MILLIONAIRES, BILLIONAIRES, bilim insanı, dünya yıldızları ve dünyayı kontrol eden dünya liderlerinin şöhretlerini ve ideallerini elde ettikleri ILLUMINATI BROTHERHOOD'una katılmak için bu açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebilirsiniz. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com
    Not: lütfen dininiz ve dünyanın neresinde olursanız olun üye olabileceğinizi unutmayın.

    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI YENİ DÜNYA SİPARİŞ.

    YanıtlaSil
  140. Para ve güç için Illuminati kardeşliğine katıl, sonsuza dek zengin ol. Nakit ödüller 560.000 USD, aylık ödeme ise 8000 USD tüm üyelere veriliyor. Bize E-posta ile yazın: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036 yazın. Sadece 3 gün içinde ışığı ve parayı göremezsiniz. Sonsuza dek öyleyiz.

    YanıtlaSil
  141. Birleşmiş devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kaybolan rüyalarınızı geri alabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmış Olanların arkadaşlığına katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve seçtikleri ve bulundukları yerdeki bir eve, bu yaşamda ünlü olmaları için yaptıkları bu yatırımla birlikte girebilmeleri için 550.000 $ tutarında para ödüyoruz.

    AYDINLATMA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ 'lık ödül parası.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiyle yapılan danışma görüşmesi.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +19292811087

    YanıtlaSil
  142. BÜYÜK ILLUMİNATI'NIN HABERLERİNE AŞAĞIDAKİ BUGÜNE KATILIN ve DAHA İYİ BİR MUTLU YAŞAM YAŞAYIN. ZENGİNLER, ÇERÇEVE VE GÜÇLERİN BÜYÜK SESİNE HOŞ GELDİNİZ. Bir iş, Erkek veya kadın, politikacı, müzisyen, papaz, avukat, aktör, oyuncu, bankacı ve siz misiniz? zengin, güçlü ve yaşamda ünlü olmak istiyorum. Hayallerinizi Büyük ILLUMINATI kardeş davlumbazın bir üyesi olarak elde edebilirsiniz. Bununla birlikte, tüm büyük İlluminati kardeşliğinin bir üyesi olmak istiyorsanız tüm rüyalarınız ve kalp arzunuz tam olarak yerine getirilebilir. Not: Yeni işe alınan üyeler, sizi koruyacak ve sizi koruyacak olan 600.000 ABD Doları, Altın Yüzük almaya hak kazanır. düşmanları ve Amerika Birleşik Devleti'ne ücretsiz vize. Lütfen kan paylaşmayız. Bize Ulaşın: Hangout @: grandmaster683@gmail.com

    YanıtlaSil
  143. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Brotherhood'a katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 5.060.000 USD tutarında Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 370.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 80.000 USD tutarında aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü görmekte başarısız olun.
    6. Hiçbir insan fedakarlığı yok.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.

    YanıtlaSil
  144. Illuminati News Dünya Siparişi Üye Merkezine katılmaya ve ABD'de ücretsiz bir eve sahip olmanın 100.000.000,00 USD tutarında bir toplamı olan milyoner olmak için merhaba. E-posta: illuminate0302@gmail.com Whatsapp +1 (256) 387-2052) çevrimiçi yardımınız.

    YanıtlaSil
  145. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Brotherhood'a katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 5.060.000 USD tutarında Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 370.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 80.000 USD tutarında aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü görmekte başarısız olun.
    6. Hiçbir insan fedakarlığı yok.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.

    YanıtlaSil
  146. İlluminati bugün katılın ve ışık aramak. Para, güç, şöhret ve servet onların nesil boyunca başlık haline ve onların hayalleri gerçek nasıl keşfetmek. Eğer Illuminati dünya çapında Forum Avrupa Karargahı (Italya) sipariş katılma ilgileniyorsanız, bize bugün bir e-posta gönderin. E-posta: illuminatiworldwideeuropeforum@gmail.com

    Ya da Whats-App bize.. + 39-3512-433-107

    Online inisiyasyon için.
    Nerede olursanız yapın. Hiçbir mesafe bizim Baphomet bildirim çalışmasını etkileyebilir üyeliğinizi işlemek için gereken katılım ücretleri R666

    Not.. Biz çağrı whatsap kabul etmiyoruz.

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  147. Aydınlanma merkezi Birleşik Devlet ve tüm dünya için büyük sipariş selamlar, bu açık bir fırsat sizin kayıp rüyalar geri olabilir aydınlanmış Ones ve dostluk katılmak için, ve aynı zamanda nerede zenginlik ve ışık görebilirsiniz herhangi bir kan fedakarlığı olmadan mutluluk. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve onlar için yaşam bu fırsat ile birlikte yatırımlar ile kendi seçim ve konum bir ev için tüm yeni üyeleri almak için $550.000 toplamı ödemek ünlü olmak.

    AYDıNLATMA KATıLMAK YENI ÜYELERE VERILEN FAYDALARı.
    1. ödül nakit $550.000.
    2. yeni bir şık rüya araba USD $150.000 USD değerinde
    3. bir rüya ev seçtiğiniz ülkede satın aldı.
    Dünyanın en iyi 5 ile danışmadan bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya bizim wahtsapp + 19292811087

    YanıtlaSil
  148. Birleşik devletin büyük sipariş ve tüm dünya için selamlar, bu açık bir fırsat nerede kayıp hayalleri geri alabilirsiniz aydınlanmış Ones ve dostluk katılmak için, Ayrıca nerede herhangi bir kan fedakarlık olmadan zenginlik ve mutluluk ışığı görebilirsiniz Ce. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve onlar için yaşam bu fırsat ile birlikte yatırımlar ile kendi seçim ve konum bir ev için tüm yeni üyeleri almak için $550.000 toplamı ödemek ünlü olmak.

    AYDıNLATMA KATıLMAK YENI ÜYELERE VERILEN FAYDALARı.
    1. ödül nakit $550.000.
    2. yeni bir şık rüya araba USD $150.000 USD değerinde
    3. bir rüya ev seçtiğiniz ülkede satın aldı.
    Dünyanın en iyi 5 ile danışmadan bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya bizim wahtsapp +19292811087

    YanıtlaSil
  149. CONTACT Domnul William sună (+2348078351159 sau WhatsApp el prin acest număr +2348078351159 sau e-mail: Williamroberhail666@gmail.com / Bună ziua tuturor Numele meu este Nin Shuffs din Uganda Sunt aici pentru a da o mărturie despre modul în care m-am alăturat frăției illuminati, eu Încercam să mă alătur acestei organizații de atâția ani încoace, am fost înșelat de falsul agent din Africa de Sud și Nigeria, eram jos, nu mai puteam să mă hrănesc pe mine și pe familia mea și am încercat să câștig bani cu toate dorurile, dar toate există , Mi-a fost teamă să contactez orice agent illuminati pentru că mi-au mâncat banii, într-o zi am întâlnit o postare a cuiva care dă mărturie, mulțumind unui bărbat numit domnul William că l-a ajutat să se alăture frăției illuminati, apoi mă uit la e-mail bărbat și numărul de telefon care a fost scris acolo, era un număr Nigeria îmi era teamă să-l contactez pentru că un agent nigerian mănâncă 2000 $.

    YanıtlaSil
  150. Birleşik devletin büyük sipariş ve tüm dünya için selamlar, bu açık bir fırsat nerede kayıp hayalleri geri alabilirsiniz aydınlanmış Ones ve kardeşlik katılmak için, Ayrıca nerede herhangi bir kan olmadan zenginlik ve mutluluk ışığı görebilirsiniz Kurban. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve onlar için yaşam bu fırsat ile birlikte yatırımlar ile kendi seçim ve konum bir ev için tüm yeni üyeleri almak için $550.000 toplamı ödemek ünlü olmak.

    AYDıNLATMA KATıLMAK YENI ÜYELERE VERILEN FAYDALARı.
    1. ödül nakit $550.000.
    2. yeni bir şık rüya araba USD $150.000 USD değerinde
    3. bir rüya ev seçtiğiniz ülkede satın aldı.
    Dünyanın en iyi 5 ile danışmadan bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya bizim wahtsapp + 19292811087

    YanıtlaSil
  151. Para, güvenlik ve güç için Illuminati kardeşliğine bugün katılın.
    Tüm üyelere nakit ödüller ve avantajlar verilmiştir:
        1. 100.000.000 USD tutarındaki nakit ödüller.
        2. Her ay 10.000 ABD Doları.
        3. Seçtiğiniz yepyeni bir araba.
        4. Dünyanın herhangi bir yerindeki bir ev.
        5. Hiçbir insan fedakarlığı yok.
        6. Sadece 3 gün sonsuza dek zengin olacaksınız.
    Üye olmak için, WhatsApp +1(518)617-1036 veya E-posta: bize illuminatistar6666@gmail.com adresine yazınız.

    YanıtlaSil
  152. Birleşik devletin büyük sipariş ve tüm dünya için selamlar, bu açık bir fırsat nerede kayıp hayalleri geri alabilirsiniz aydınlanmış Ones ve kardeşlik katılmak için, Ayrıca nerede herhangi bir kan olmadan zenginlik ve mutluluk ışığı görebilirsiniz Kurban. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve onlar için yaşam bu fırsat ile birlikte yatırımlar ile kendi seçim ve konum bir ev için tüm yeni üyeleri almak için $550.000 toplamı ödemek ünlü olmak.

    AYDıNLATMA KATıLMAK YENI ÜYELERE VERILEN FAYDALARı.
    1. ödül nakit $550.000.
    2. yeni bir şık rüya araba USD $150.000 USD değerinde
    3. bir rüya ev seçtiğiniz ülkede satın aldı.
    Dünyanın en iyi 5 ile danışmadan bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya bizim wahtsapp +19292811087

    YanıtlaSil
  153. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
    Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood that will make you rich and famous in the world and have power to control people in the high place in the worldwide .Are you a business man or woman,artist, political, musician, student, do you want to be rich, famous, powerful in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get instant rich sum of. 2 million dollars in a week, and a free home. any where you choose to live in this world and also get 20,000,000 U.S dollars monthly as a salary %2026
    BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
    1. A Cash Reward of USD $800,000 USD
    2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $500,000 USD
    3.A Dream House bought in the country of your own choice
    4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
    5.One year Golf Membership package
    6.A V.I.P treatment in all Airports in the World 7.A total Lifestyle change 8.Access to Bohemian Grove
    9.Monthly payment of $2500,000,000 USD into your bank account every month as a member
    10.One Month booked Appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World.
    If you are interested of joining us in the great brotherhood illuminati satanic hand symbol contact us now with this number or whatsapp me (+2348083325148 }OR Email- Illuminatimoney66@gmail.com

    YanıtlaSil
  154. Birleşik devletin ve tüm dünyanın büyük düzeninden selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz aydınlanmışların kardeşliğine katılmak için açık bir fırsat, ve ayrıca herhangi bir kan sacrifi olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yer. Ce. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer yatırımları ile birlikte onları ünlü olmak için bu fırsat ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ toplamı ödemek.

    AYDıNLATMAYA KATıLAN YENI ÜYELERE VERILEN AVANTAJLAR.
    1. Ödül nakit $ 550,000.
    2. Yeni bir Sleek Dream CAR USD 150.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +19292811087 başvurun

    YanıtlaSil
  155. Birleşik devletin ve tüm dünyanın büyük düzeninden selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz aydınlanmışların kardeşliğine katılmak için açık bir fırsat, ve ayrıca herhangi bir kan sacrifi olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yer. Ce. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer yatırımları ile birlikte onları ünlü olmak için bu fırsat ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ toplamı ödemek.

    AYDıNLATMAYA KATıLAN YENI ÜYELERE VERILEN AVANTAJLAR.
    1. Ödül nakit $ 550,000.
    2. Yeni bir Sleek Dream CAR USD 150.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +19292811087 başvurun

    YanıtlaSil
  156. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmışlar kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. kan fedakarlığı yapmadan. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer yatırımları ile birlikte onları ünlü olmak için bu fırsat ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ toplamı ödemek.

    AYDıNLATMAYA KATıLAN YENI ÜYELERE VERILEN AVANTAJLAR.
    1. Ödül nakit $ 550,000.
    2. Yeni bir Sleek Dream CAR USD 150.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +19292811087 başvurun

    YanıtlaSil
  157. BÜYÜK ILLUMİNATİ DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ! BÜYÜK TEMPLE ILLUMINATI DÜNYANININ ZENGİNİ VE ÇERÇEVESİNİ ALMAK İÇİN BRANDHERHOOD'LA KATILIN. Politikacı, iş adamı / kadını, müzik sanatçısı, öğrencisi, futbolcusu muydun, ne iş yapıyorsan, yaşamında zengin, güçlü ve ünlü olmak istiyorsun. Illuminati sana bütün kalbini verecek ... Illuminati sana destek olacak rahat bir hayat sürmenizi sağlamak için hem maddi hem de maddi açıdan ... Daha fazla bilgi için Illuminati'ye katılmak isteyenlere, WhatsApp +2348054518396 (brotherhoodrichgroup@gmail.com) aracılığıyla Bay James ile bağlantı kurun.

    YanıtlaSil
  158. BU DÜNYANIN ILLUMİNATI RESMİ MESAJI
    NOT: İNSAN KAYNAK YOKTUR
    Harika Illuminati kayıt ücreti talep etmiyor
    Tapınak acentesine WhatsApp: +1682214867 aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci mi? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşliğinin tarikatına katılmak ve zengin bir anlık toplamı elde etmek istiyor musunuz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. herhangi bir yerde, bu dünyada yaşamayı ve ay başına maaş olarak 50.000.000 dolar kazanmayı seçtin.

    Illuminati'ye üye olan yeni üyelerin faydaları.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. Yeni bir rüya araba, 1500 USD, 000 USD değerinde.
    3. Dünyadaki en zengin erkeklerle tanışma şansı

    Ortaklarımızla iletişim kurabilmeniz için önce 25 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: illuminate666temple@outlook.com
    Whatsapp: (+ 168-221-4967)

    YanıtlaSil
  159. Bugün İlluminati'ye ait ve ışığı ara. Para, güç, şöhret ve zenginlik nesil boyunca başlık haline ve hayallerinizi nasıl gerçeğe bakın. Eğer (ABD) dünya çapında Illuminati sipariş karargahı katılmadan ilgileniyorsanız, e-posta bugün bize. E-posta: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Ya da whats-app bize ... 19292811087 000 000 000 000 000 000 000 000 000

    Çevrimiçi başlatma için.
    Nerede olursan olun. Hiçbir mesafe bizim baphomet çalışmalarını etkileyebilir.

    Not.. Whatsap'ı kabul etmiyoruz.

    YanıtlaSil
  160. Bu dünyaya bir ILLUMINATI RESMİ MESAJI
    NOT: İNSAN KAYNAK YOKTUR
    Harika Illuminati kayıt ücreti talep etmiyor
    Tapınak acentesine WhatsApp: +1682214867 aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci mi? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşliğinin tarikatına katılmak ve zengin bir anlık toplamı elde etmek istiyor musunuz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. herhangi bir yerde, bu dünyada yaşamayı ve ay başına maaş olarak 50.000.000 dolar kazanmayı seçtin.

    Illuminati'ye üye olan yeni üyelerin faydaları.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1500.000 USD değerinde yeni bir rüya araba.
    3. Dünyadaki en zengin erkeklerle tanışma şansı

    Ortaklarımızla iletişim kurabilmeniz için önce 25 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: illuminate666temple@outlook.com
    Whatsapp: (+ 168-221-4967)

    YanıtlaSil
  161. İLLUMİNATİ ARAMASI / WHATSAPP'A KATILMAK İSTİYORUM: +4368860326436
    E-POSTA: brotherhoodilluminati19@gmail.com

    IŞIĞI TAKİP ET ??????
    ILLUMINATI DÜNYA MESAJI ÜYELİK ASPİRASYONUNA SORUMLU.
    Illuminati'ye katılın ve zengin ve ünlü olun. Illuminati üyeleri Ünlü, Süper Zengin ve aynı zamanda yasaların üstünde duruyorlar.

    Bunlar yeni üyelere verilen faydalar.

    * 550.000 ABD Doları tutarında Nakit Ödül
    * Seçtiğiniz Yeni Bir Araba
    * Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    * Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    * A V. I .Dünyadaki tüm Havalimanlarında P uygulaması.
    * Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    * Bohemya Korusu'na erişim
    * 100.000 ABD Doları tutarında aylık ödeme
    üye olarak her ay banka hesabı
    * Kardeşlikten Maksimum Koruma.

    İlgileniyorsanız, şimdi bize geri dönün

    ÇAĞRI / WHATSAPP: +4368860326436
    brotherhoodilluminati19@gmail.com

    YanıtlaSil
  162. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşmiş devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları bir eve, yatırımlarıyla birlikte yaşamlarını sağlamak için, bu yaşamda ünlü olmalarını sağlamak için, 650.000 USD tutarında para ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresini arayın:
    greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, Singapur, Kanada,
    vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  163. BÜYÜK BÜYÜK MASTERDEN! BÜYÜK İLLÜMİNATİ'NİN ÜYE OLDUĞUNUZ HAKKINDA, SİZE HOŞ GELDİNİZ. Kârlı ve özel bir şeyin parçası olun (ILLUMİNATI DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ). SİYASIZ BİR MÜHENDİS, MÜHENDİS, DOKTOR, EĞLENCE, MODEL, YÜKSEK LİSANS / ÖĞRENCİ VEYA BÜYÜK BAKANLAR ALMAK İÇİN İŞ / ŞİRKETLERİNİ GENİŞLETMEYE ZORUNDA. Ayrıca, üye olmak için aylık illuminati üyeliği maaşıyla 1.000.000 $ kazanacağınızı bilmek de önemlidir. Bu GOLDEN “FIRSAT” ın bir parçası olun. Büyük İlluminati Organizasyonu sizi dünyadaki zengin ve ünlü yapar. çimlerin köklerinden dışarı çıkın ve sizi daha yüksek bir boyuta götürün, uzun olmaya istekli olsaydınız ve birlikte dünyayı İlluminati'nin büyük ve güçlü gücüyle, buradaki ebedi yaşam ve coşkuyla dünyadaki uzun ömür ve refahla yönetiriz. WhatsApp'ta Bize ulaşabilirsiniz (+1401 548 9122)

    YanıtlaSil
  164. BÜYÜK BÜYÜK MASTERDEN! BÜYÜK İLLÜMİNATİ'NİN ÜYE OLDUĞUNUZ HAKKINDA, SİZE HOŞ GELDİNİZ. Kârlı ve özel bir şeyin parçası olun (ILLUMİNATI DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ). SİYASIZ BİR MÜHENDİS, MÜHENDİS, DOKTOR, EĞLENCE, MODEL, YÜKSEK LİSANS / ÖĞRENCİ VEYA BÜYÜK BAKANLAR ALMAK İÇİN İŞ / ŞİRKETLERİNİ GENİŞLETMEYE ZORUNDA. Ayrıca, üye olmak için aylık illuminati üyeliği maaşıyla 1.000.000 $ kazanacağınızı bilmek de önemlidir. Bu GOLDEN “FIRSAT” ın bir parçası olun. Büyük İlluminati Organizasyonu sizi dünyadaki zengin ve ünlü yapar. çimlerin köklerinden dışarı çıkın ve sizi daha yüksek bir boyuta götürün, uzun olmaya istekli olsaydınız ve birlikte dünyayı İlluminati'nin büyük ve güçlü gücüyle, buradaki ebedi yaşam ve coşkuyla dünyadaki uzun ömür ve refahla yönetiriz. WhatsApp'ta Bize ulaşabilirsiniz (+1401 548 9122)

    YanıtlaSil
  165. BÜYÜK BÜYÜK MASTERDEN! BÜYÜK İLLÜMİNATİ'NİN ÜYE OLDUĞUNUZ HAKKINDA, SİZE HOŞ GELDİNİZ. Kârlı ve özel bir şeyin parçası olun (ILLUMİNATI DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ). SİYASIZ BİR MÜHENDİS, MÜHENDİS, DOKTOR, EĞLENCE, MODEL, YÜKSEK LİSANS / ÖĞRENCİ VEYA BÜYÜK BAKANLAR ALMAK İÇİN İŞ / ŞİRKETLERİNİ GENİŞLETMEYE ZORUNDA. Ayrıca, üye olmak için aylık illuminati üyeliği maaşıyla 1.000.000 $ kazanacağınızı bilmek de önemlidir. Bu GOLDEN “FIRSAT” ın bir parçası olun. Büyük İlluminati Organizasyonu sizi dünyadaki zengin ve ünlü yapar. çimlerin köklerinden dışarı çıkın ve sizi daha yüksek bir boyuta götürün, uzun olmaya istekli olsaydınız ve birlikte dünyayı İlluminati'nin büyük ve güçlü gücüyle, buradaki ebedi yaşam ve coşkuyla dünyadaki uzun ömür ve refahla yönetiriz. WhatsApp'ta Bize ulaşabilirsiniz (+1401 548 9122)

    YanıtlaSil
  166. BÜYÜK BÜYÜK MASTERDEN! BÜYÜK İLLÜMİNATİ'NİN ÜYE OLDUĞUNUZ HAKKINDA, SİZE HOŞ GELDİNİZ. Kârlı ve özel bir şeyin parçası olun (ILLUMİNATI DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ). SİYASIZ BİR MÜHENDİS, MÜHENDİS, DOKTOR, EĞLENCE, MODEL, YÜKSEK LİSANS / ÖĞRENCİ VEYA BÜYÜK BAKANLAR ALMAK İÇİN İŞ / ŞİRKETLERİNİ GENİŞLETMEYE ZORUNDA. Ayrıca, üye olmak için aylık illuminati üyeliği maaşıyla 1.000.000 $ kazanacağınızı bilmek de önemlidir. Bu GOLDEN “FIRSAT” ın bir parçası olun. Büyük İlluminati Organizasyonu sizi dünyadaki zengin ve ünlü yapar. çimlerin köklerinden dışarı çıkın ve sizi daha yüksek bir boyuta götürün, uzun olmaya istekli olsaydınız ve birlikte dünyayı İlluminati'nin büyük ve güçlü gücüyle, buradaki ebedi yaşam ve coşkuyla dünyadaki uzun ömür ve refahla yönetiriz. WhatsApp'ta Bize ulaşabilirsiniz (+1401 548 9122)

    YanıtlaSil
  167. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmışlar kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. kan fedakarlığı yapmadan. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer yatırımları ile birlikte onları ünlü olmak için bu fırsat ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ toplamı ödemek.

    AYDıNLATMAYA KATıLAN YENI ÜYELERE VERILEN AVANTAJLAR.
    1. Ödül nakit $ 550,000.
    2. Yeni bir Sleek Dream CAR USD 150.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254 başvurun

    YanıtlaSil
  168. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmışlar kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. kan fedakarlığı yapmadan. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer yatırımları ile birlikte onları ünlü olmak için bu fırsat ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ toplamı ödemek.

    AYDıNLATMAYA KATıLAN YENI ÜYELERE VERILEN AVANTAJLAR.
    1. Ödül nakit $ 550,000.
    2. Yeni bir Sleek Dream CAR USD 150.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254 başvurun

    YanıtlaSil
  169. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmışlar kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. kan fedakarlığı yapmadan. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer yatırımları ile birlikte onları ünlü olmak için bu fırsat ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ toplamı ödemek.

    AYDıNLATMAYA KATıLAN YENI ÜYELERE VERILEN AVANTAJLAR.
    1. Ödül nakit $ 550,000.
    2. Yeni bir Sleek Dream CAR USD 150.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254 başvurun

    YanıtlaSil
  170. BIENVENIDOS A LA GRAN HERMANDAD.
    ¿Quieres ser miembro de Illuminati como una hermandad que te hará rico y famoso en el mundo y tendrá el poder de controlar a las personas en los lugares más altos del mundo? ¿Eres un hombre o mujer de negocios, artista, político, músico, estudiante, ¿quieres ser rico, famoso, poderoso en la vida, únete al culto de la hermandad Illuminati hoy y obtén una rica suma instantánea. 2 millones de dólares en una semana, y una casa gratis. en cualquier lugar donde elija vivir en este mundo y también obtenga 20,000,000 de dólares estadounidenses mensuales como salario% 2026
    BENEFICIOS DADOS A NUEVOS MIEMBROS QUE SE UNEN A ILLUMINATI.
    1. Una recompensa en efectivo de USD $ 800,000 USD
    2. Un nuevo Sleek Dream CAR valorado en USD $ 500,000 USD
    3. Una casa de ensueño comprada en el país de su elección
    4. Un mes de vacaciones (totalmente pagado) al destino turístico de sus sueños.
    5.Un año de paquete de membresía de golf
    6. Un tratamiento V.I.P en todos los aeropuertos del mundo 7. Un cambio total en el estilo de vida 8. Acceso a Bohemian Grove
    9. Pago mensual de $ 99,000,000 USD en su cuenta bancaria cada mes como miembro
    10. Cita reservada para un mes con los 5 mejores líderes mundiales y las 5 mejores celebridades del mundo.
    Si está interesado en unirse a nosotros en el símbolo de la mano satánica Illuminati de la Gran Hermandad, contáctenos ahora con este correo electrónico collonburr3@gmail.com

    YanıtlaSil
  171. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmışlar kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. kan fedakarlığı yapmadan. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer yatırımları ile birlikte onları ünlü olmak için bu fırsat ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ toplamı ödemek.

    AYDıNLATMAYA KATıLAN YENI ÜYELERE VERILEN AVANTAJLAR.
    1. Ödül nakit $ 550,000.
    2. Yeni bir Sleek Dream CAR USD 150.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254 başvurun

    YanıtlaSil
  172. Bu bana yardım eden Dr Fasoya’nın iyi çalışmasına dair tanıklığım, Kuzey Carolina ABD’den Helen Alex’im. Bunu netleştirdiğim için üzgünüm ama bunu yapmak zorunda kalacağım. Beni son 3 yıldır dışarıda bıraktı, sonunda bu adamla tanıştığım bir blog sitesinde bir yardım için müşteri tarafından gönderilen bir blogda tanıştım: Kocam bir ilişkisi olduğu yönündeki tüm işaretleri verdi ama ben inkar içinde yaşamayı ve görmezden gelmeyi seçtim. Bana kötü davrandı ve ilk başta bana aşık olan sevgi ve şefkat göstermeyi bıraktı.

    ona her şeyi açıkladım ve bana duyduğu bir büyü tekerinden bahsetti ve bana sorunlarımı anlatmak için büyü tekerine yazmak için bana bir e-posta adresi verdi Sadece 2 gün içinde kocam bana döndü, ben sadece Söylemek istediğim bu doğru ve samimi büyü tekeri, efendim tüm anlattıklarımın geçip geldiğini ve teşekkür ederim efendim, lütfen sorunlarına çözüm arayan herkese anlatmak istiyorum. heceleme tekeri, gerçektir, güçlü ve heceleme tekeri ne söylerse söylesin, ne olacağını söyler, çünkü heceleme hükmü geçmek için bana geldiğini söylediler. veya doğrudan whats-app +2348151918774 üzerinde

    YanıtlaSil
  173. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşmiş devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları bir eve, yatırımlarla birlikte yaşamlarını sağlamak için 650.000 USD tutarında bir ödeme yapıyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresini arayın:
    greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya, Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, Singapur, Kanada,
    vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  174. Siz bir iş adamı mı yoksa kadın mı, politik, müzisyen, öğrenci, zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik kültüne katılmak ve anında zengin toplamı elde etmek istiyor musunuz? Haftada 100, milyon dolar ve bedava bir ev. bu dünyada yaşamayı ve maaş olarak ayda 350.000 ABD dolarını kazanmayı seçtiğiniz herhangi bir yer…

    Illuminati üyesi olan yeni üyelerin faydaları.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev
    2. 50.000 Dolar değerinde yeni bir rüya araba

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 18 yaş ve üstü olmalısınız. E-posta: illuminate0302@gmail.com qiuck için Whatsapp +12563872052.

    YanıtlaSil
  175. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Brotherhood'a katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 2.060.000 USD tutarında Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 270.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Dream House.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 80.000 USD tutarında aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü görmekte başarısız olun.
    6. Hiçbir insan fedakarlığı yok.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.

    YanıtlaSil
  176. Merhaba arkadaşlar ...... WHATSAPP: +4368860326436

    Burada, bu zengin adama ABD'de katılma şansınız var.
    United, nerede olacaksın ve güçlü olacaksın. Tek yapman gereken şey
    sadık bir temas halinde olmak ve tüm dünyada
    Bir parçamız olun ve zengin olun.

     Ayrıca bizimle iletişime geçebilirsiniz
    daha fazla bilgi ve üyelik süreci için
    Birliğin bir üyesi olun.

    NOT: Tüm yeni üyeler için kısmi ödeme yapılır.
    Vize işleminde bizimle birlikte olmak için vize almak
    onlarla birleşmiş
    Tebriklerin faydaları. Yani, sahip olmaya başlayabilirsiniz.
    Normal yıllık kardeşlik avantajları. aylık ve haftalık

    İLLUMİNATİ ÜYELİĞİNİN YENİ YARARLARI.

    1. 550.000 USD Nakit Ödül
    2. 134.000 $ CAR değerinde yeni bir rüya
    3. Seçiminize göre bir rüya evi satın alın
    4. Aylık turizm tatiliniz (tamamen ücretli).
    5. Bir yıllık golf üyelik paketi
    6.A Dünyadaki bütün havaalanlarında V.I.P tedavisi. 7. Bir değişiklik
    yaşam biçimi 8. Bohemya Korusu'na erişim
    Banka hesabınıza her ay için aylık 100,000,000 ABD Doları
    10. Dünyadaki en önemli 5 liderle üç aylık randevular.
    Dünyanın ve en büyük Illuminti kardeşliğinin en iyi ailesi.
    Tek yapman gereken bizimle iletişim kurmak
    brotherhoodilluminati19@gmail.com WHATSAPP: +4368860326436

    YanıtlaSil
  177. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve ayrıca herhangi bir kan fedakarlığı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz AydınlanmışLar kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer yatırımları ile birlikte onları ünlü olmak için bu fırsat ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ toplamı ödemek.

    AYDıNLATMAYA KATıLAN YENI ÜYELERE VERILEN AVANTAJLAR.
    1. Ödül nakit $ 550,000.
    2. Yeni bir Sleek Dream CAR USD 150.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254 başvurun

    YanıtlaSil
  178. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve ayrıca herhangi bir kan fedakarlığı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz AydınlanmışLar kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer yatırımları ile birlikte onları ünlü olmak için bu fırsat ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ toplamı ödemek.

    AYDıNLATMAYA KATıLAN YENI ÜYELERE VERILEN AVANTAJLAR.
    1. Ödül nakit $ 550,000.
    2. Yeni bir Sleek Dream CAR USD 150.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254 başvurun

    YanıtlaSil
  179. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve ayrıca herhangi bir kan fedakarlığı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz AydınlanmışLar kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer yatırımları ile birlikte onları ünlü olmak için bu fırsat ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ toplamı ödemek.

    AYDıNLATMAYA KATıLAN YENI ÜYELERE VERILEN AVANTAJLAR.
    1. Ödül nakit $ 550,000.
    2. Yeni bir Sleek Dream CAR USD 150.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254 başvurun

    YanıtlaSil
  180. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninin selamları, kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz aydınlanmış topluluğuna katılmak için açık bir fırsattır ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını hiçbir fedakarlık olmadan görebileceğiniz bir yerdir. Ve ayrıca 550.000 $ toplam ödeme onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer onların ünlü olmak için hayatta bu fırsatı ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için.

    IŞıKLARA KATıLAN YENI ÜYELERE ARKA PLAN.
    1. Ödül nakit $550,000.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir RAC Sleek Dream
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresine başvurun - illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254

    YanıtlaSil
  181. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninin selamları, kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz aydınlanmış topluluğuna katılmak için açık bir fırsattır ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını hiçbir fedakarlık olmadan görebileceğiniz bir yerdir. Ve ayrıca 550.000 $ toplam ödeme onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer onların ünlü olmak için hayatta bu fırsatı ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için.

    IŞıKLARA KATıLAN YENI ÜYELERE ARKA PLAN.
    1. Ödül nakit $550,000.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir RAC Sleek Dream
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresine başvurun - illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254

    YanıtlaSil

İstediğini sorabilirsin, burası özgür bir ülke. Yani, sanırım.