Cumartesi, Şubat 09, 2013

Türkiye Savaşa Mı Sürükleniyor?

Merhabalar. Bir önceki sıkıcı yazımdan sonra sizlere çok önemli bulduğum bir konudan bahsedip farklı bahisler açmak istiyorum.

Biliyorsunuz ki sağ tarafta tavsiye ettiğim bir blog var. Blogun sahibi yeni bir video yayınladı ve videonun içeriği son zamanlarda benim ilgilendiğim bir konu. Patriot füzelerinin Türkiye'ye getirilmesiyle ilgili. Bu konudan medyada hiç bahsedilmiyor ve medya sadece bizi bir şeylerle meşgul edip gerçekleri gizlemesiyle ünlü. Rihanna'nın Elmasları yazımda da planlanan bir şey olduğundan bahsetmiştim. Türkiye'nin yakın geleceği neyi gösteriyor?

Şimdi, ben kalkıp da savaş çıktı deyip halkı galeyana getirmek istemem tabii ki. Ama planlanan bir şey var bunu da bilmiş olun. Videoyu buradan paylaşıyorum. Çünkü daha fazla alana yayabilmek istiyorum, bu konuda daha bilinçli bir halk istiyorum. Hep beraber işin özüne varmalıyız.

Ha, bir de siyasi olarak olaya bakmayın lüften. A partisi, B partisi fark etmez. Önemli olan Türkiye'nin istikbalidir. Bunu nasıl elde edebiliriz, ne yapabiliriz diye düşünmeliyiz. Ve önce kendimizden başlamalıyız.


58 yorum:

  1. Lena,ben masonlukla ilgili bir kitap oumak istiyorum.Önerdiğin bir kitap var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mustafa Yılmaz - Dul Kadının Oğulları başlangıç için fena değil. Aytunç Altındal'ın kitaplarına bakabilirsin. Ha bir de Yahudilik ve masonluk konusunda okumak istersen ki bu boyutta işe bakmanı öneririm, İbrahim Kara'nın Siyonizm ve Yeni Dünya Düzeni diye kitabını okuyabilirsin.

      Sil
  2. Lena uyardığın için sağol bizi bu konuda :) sana bir şey soracağım hani escnin bu yıl logosu kelebek ya onun illu ile alakası var mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esc dediğin Eurovision ise eğer, zaten başlıbaşına bir saçma mason organizasyonundan bahsediyorsun demektir. Ki evet, her şey masonlukla alakalı, çünkü sistem mason.

      Sil
    2. herşey mason demek yanlış olur bence

      Sil
    3. Evet esc dediğim Eurovision...Gerçektende mason sistemi...Sağol :)

      Sil
  3. lena sana bir soru sormak istiyorum. bu aralar gündemde amerikalı bir kadının türkiyede kaybolması olayı var. tecavüze uğranmış ve bıçaklanmış bir halde bulmuşlar.bana bu olay biraz komplo gibi geliyor. çünkü olaylar birden gelişti kocasının birdenbire türkiyeye gelmesi vs. tüm dünya da bu olayı duydu biliyosun. bence türkiyeyi karalamak adına yapılmıış bir kompludur gibi geliyo bana. sence? UMARIM CEVAP VERİRSİN ÇÜNKÜ BU KONUYU ÇOK MERAK EDİYORUM ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tecavüze uğramamış. Testler yapıldı.

      Sil
  4. Lena ben one directionu çok seviyorum yazılarını arkadaşımla okuyoruz. 1D yazından sonra bana hala onları seviyo musun dedi evet dedim sen büyülendin mi dedi. Ama ben büyülenmedim ben sadece Allah'a kulluk ederim. Onları seviyorum hemde çook ama beni dinimden edemezler. Yine de onlardan vazgeçemem :( ne yapmalıyım ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vazgeçmen daha makul ama vazgeçemiyorsan en azından ölçülü sev.Taparcasına sevme.Her fotoğraflarını gördüğünde çığlık atma seviyeli sev.

      Sil
    2. Teşekkür ederim :)

      Sil
  5. Lena sen örtülü müsün ?

    YanıtlaSil
  6. Lena demi lovato, selena gomez, miley cyrus, bridgit mendler ve cody simpson illuminati mi ? Biraz da onları paylaşır mısın ? Bi de facebook ve twitterin var mı ?

    YanıtlaSil
  7. Lena sana uzun zamandır merak ettiğim bir klip hakkında araştırma yapmanı istiyorum biraz emir verir gibi oldu ama gerçekten çok merak ediyorum TAYLOR SWİFT -WE ARE NEVER EVER GETTİNG BACK TOGETHER belki daha önce yapmıştırsın ama ben görmedim özür dilerim bana göre bu klipte çok şey var şimdiden çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  8. Merhaba Lena. Bugün okuldan geldiğimde annem bir program izliyordu ''Cenk'in Ev Hali'' diye. Bu programda da akıl kontrolünü işliyorlardı. Türk kliplerini göstermeye başladılar. Önce Mustafa Ceceli'nin bir klibini gösterdiler ismini şu an pek hatırlayamıyorum. Orada bir abajurun üzerinde Ra'nın gözü şeklinde bir simge vardı. Onu çok gösterdiler. Sonra bir kaç tane daha gösterdiler klip. Sonra da Sertab Erener'in Eurovision performansını gösterdiler. Tam sonunda dansçılarla beraber göz simgesini yaptılar bir üçgen içinde. Sonra Gökçe'nin şarkısını tersten çevirmişler senin de Beyonce- Sweet Dreams analizinde yaptığın gibi. ''Seyirciler anlamaz, İlluminati mükemmeldir.'' gibi şeyler çıktı. Tam emin değilim çeviriden yanlış da olabilir. Hatta Youtube'ye bile konulmuş. Sana anlatmak istedim
    Bir de bir şey sormak istiyorum. Kardeşim küçükken bir çizgi film izliyordu. ''Yu-Gi-Oh!'' diye... Bugünlerde de yine aklına takıldı ve internetten baştan izlemeye başladı ve fotoğraflarını bilgisayara indirmeye başladı. Ben de merak edip baktım. Bir fotoğrafa takıldım. Yu-Gi-Oh! 4 seri şeklinde yapılmıştı ve 4'ünde de farklı karakterler baş roldeydi. 4. de hala devam ediyor. Bu fotoğrafta da o 4 karakteri göstermişlerdi. 1. karakter mor bir tasma takıyordu. Bu baya dikkatimi çekti. Sonra her 4 karakterin saçları da farklı renkteydi. 1. karakterin saçları siyah, mor ve sarı renklerden, 2. karakterin saçları kahverengi ve sarı, 3. karakterin saçları siyah ve sarı, 4. karakterinde siyah ve pembeden oluşuyordu. Bana bunları açıklarsan sevinirim. Kendimce yorumlar yaptım ve doğruluğundan emin olmak istiyorum. Bir de bu karakterlerin 2. ruhları daha vardı. 4'ünde de... İlk başta fark edince korkuyorlardı ama sonra onlar ne derse onları yapıyorlardı.
    Cevap verirsen sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
    Bir de Demi Lovato analizi yapar mısın? Ve Türk kliplere ne zaman başlayacaksın?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tasma köleliktir, mor-sarı da BETA kölesi demek. Ayrıca ikinci ruhları onların cinleri. İlk başta cinden korkuyorlar ama sonra kendilerini cine bırakıp emirlerine uyuyorlar.

      Analizlere şimdilik ara verdim. Türk kliplerinde 1-2 örnek var aklımda ama Türkler de bu işi güzel yapamıyor ki. Konusu yok kliplerin, bir şey anlatmıyorlar. Herhalde herkes halinden memnun.

      Sil
  9. Lena senden tekrar istiyorum Selena Gomez klip analizi yapar mısın? analiz işi uzun ve yorucudur eminim eğer yapamazsan Demi Lovato ve Selena Gomez illüminati mi değil mi ? onu söyle

    YanıtlaSil
  10. lena facebook veya twitter sayfan neden yok çok iyi yazılar yazıyorsun...

    YanıtlaSil
  11. Lena minority report isimli bloğun sahibiyle aynı kişiliğin bölünmüş karakterleri olduğunuz doğru mu? Yazı üsluplarınız inanılmaz derecede birbirine benziyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence üsluplarımızın alakası yok. Hem bölünmüş karakter olduğumuzu kim söyledi? Belki de aynı şeyleri kavramış insanlar olarak aynı dilden konuşuyoruzdur.

      Sil
    2. Senin bloğundaki yazıların hepsini, minority'nin de yüzde 90ını okudum. Gerçekten çok benziyor, hareketli resimler kullanmanız olsun, klip analizleriniz, olaylara bakış açılarınız birbiriyle ikiz kardeş gibi. Belki de bu kadar gizli bilgiye ulaşmanın sırrı budur. Belki de olayları bizzat yaşadığın için bu kadar kendinden emin yorumlar yapıyorsun yazılarında. İşin garip tarafı sana bunları nerden biliyorsun diye soranlara da cevap yazdığını hiç görmedim. İşin o kısmını

      Sil
    3. nedense saklı tutuyorsun. O yüzden bölünmüş karakter konusundaki görüşümden biraz daha doğruluk payı çıkıyor. Aynı şeyleri kavrayan insanların da aynı dilden konuşması çok nadir rastlanacak bir durumdur bu arada:)

      Sil
    4. Sence mason olup da bilsem mason olduğumu söyler miydim? Ya da tam aksine mason olmadan gizlice öğrensem bunu söyler miydim? İki türlü de söylemem değil mi? Çünkü bu işlerden her ne kadar apaçık bahsedebilsem de hala tehlikeli işler. Korktuğumdan böyle söylemiyorum. Her önüme gelen insana bunu anlatamam, burası sanal bir ortam ve buradan bakılınca kimse güvenilir değil.

      Ayrıca bence minority ile üsluplarımız benzemiyor. Kullandığımız kelimeler ve okuyucuya olan mesafemiz farklı. Ama şunu net olarak söyleyebilirim ki Allah inancı olan insan sayısı az. Gerçek müminlerden bahsediyorum. Bazıları dinine bağlı olsa bile bazı şeylerden bahsetmiyor. Biz bunları söylüyoruz. Nereden bileyim, benim tek desteklediğim minority de değil, yakın zamanda başka projeler de var. Belki onlar da kuzenimdir. :)

      Sil
    5. Masonlukla bağlantılı işlerin içinde olup da yaşadıklarını anlatan insanlar da var. Roger Morneau(ruh çağırma seansları), Abdullah Hasheem(ufo seks tarikatı) mesela. Sen neden anlatmayasın? Neyse, güvenlik korkun varsa ısrar etmiycem, peki.

      Sil
    6. Tekrar ediyorum, korktuğum için söylemedim bunları. Baksana bir şeyler bilsen bile dediklerimi anlamamışsın. işte internet böyle bir ortam. mason değilim ama olsam bile ne fark eder ki insanları bilinçlendirmeye çalışıyorum. ben müslümanım ve Allah'tan başkasına boyun eğmem. gerisi sadece teferruat.

      işte bazı insanlar da vardır böyle doğru mantıkta düşünseler bile yanlış adama çatarlar. ama sana kızmıyorum. mason olduğumu düşünmesen saf olurdun. yine de bu mason olduğum anlamına gelmiyor. her şeyin bilgisi Allah'ındır, Allah da ilmi isteyene verir.

      Sil
  12. Lena ''Lena'' adınla değil kendi kişisel olrak kullandığın tumblr ve twitter var mı?

    YanıtlaSil
  13. lena justin bieber mason mu aynı şekilde selena gomez demi lavto ve disney oyuncuları mason mu ya lütfen lena en azından birinin analizini yaparmısın sana zahmet ?

    YanıtlaSil
  14. Rihanna'nin Russian Roullette klibinin analizini yapar misin klip cok eski ama elinde yeni yaptirdigi bir dovme var yaparsan sevinirim

    YanıtlaSil
  15. Lena bunlari nereden biliyorsun? Bunlar gercekten cok gizli bilgiler olmali ve kesha analizinde demistin ya kucuklukten seciliyorlar diye. Neye gore seciliyorlar cevaplarsan sevinirim tesekkurler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgiler gizli ama sonuçta hepsi Allah'ın ilmiyle beraberdir. Allah kime neyi öğretmek isterse, o öğrenir.

      Sil
  16. Lena cocukluktan secildiklerini soylemistin. Neye gore seciliyorlar?

    YanıtlaSil
  17. Lena geçen gün annemle konuşurken annem bana bir ülkede -yanlış hatırlamıyorsam- 18 kişilik bir müzik grubunun öldürüldüğünden bahsetti.Bu adamları kaçırmışlar ve hepsini öldürmüşler.YAlnızca biri sağ çıkabilmiş çünkü kaçmış.Neyse işte sonra annem'bu da 'illimunati ile ilgili midir acaba' diye de sordu.Biraz araştırdm fakat olayla ilgili pek bir şey bilmediğimden de net bir sonuç alamadım.Acaba bundan haberin var mı?Varsa fikrin nedir?Benim için önemli.

    YanıtlaSil
  18. Ya heršeyine tmm herSeyine tmmbn seni hep destekledim çünkü haklIsIn amA videodaki akp hükemetiyle ilgili sóylediGigi šey saçma lena ismim yasemen ismimin betül olduGunu söyleyen bi yazi yassan bile inanirim sana ama bu olmadI bnce

    YanıtlaSil
  19. Yok akp israile bisey yapamamIs muslaman ulkelere gucu yetiyomus akp nin kontrolunde olduGu belliymis bunu kim yazdiysa amacI belli ben akp yi sonuna kadar savunurum akp nin kontrol edildiGi flan yok kontrol edilen birileri varsa onlarda boyle olmayan seyleri olmus gibi gosterip saçma kanitlar sunarak halkin gozunu koreltmeye çalisan acizlerdir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o acizlerden biri de benim sanırım, neyse bu videoyu izle bence youtu.be/GC0loJJf_hE

      Sil
  20. Telefondayım link alınmıyo.ismi varmı?

    YanıtlaSil
  21. izledim video yu.ne demek istediğinide anladım ne yazıkki videonun altında osmanlı adlı birinin yorumu var.dediklerini aynen destekliyorum ve sana da yazıyorum lena .bir kişinin çelişen cümleleri için 70 milyom bölündü yazık......senin desteklediğin yada doğru gördüğün bir siyasi hükümet varsa bana da anlat amacım burda siyaset yapmak deil hiç bir zamanda olmadı sadece bilmediğim veya yanlış bildiğim bişey varsa öğrenmek isterim vede sana aciz demek istememiştim sen öyle anlamışşın .ayrıca bu videodan sonra diğer yazılarına olan inancımı kaybettim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazdıklarından öyle anlaşılıyor ama neyse bu önemli değil. kısacası bir parti bu, ben yazıda hiçbirinin farketmediğini söylemiştim zaten. bence asıl şöyle demelisin o zaman, lena'yı değil erdoğan'ı seçiyorum.

      Sil
  22. Sevgili Lena,
    Öncelikle yazılaını beğenerek okuyorum. Diğer İluminati sayfalarıdaki gibi '' aaa! burd tek göz yapmş iluminati! Burda kelebekli t-shirt giymiş, İlluinati!'' tarzında sama sapan paylaşımlar yapmayan nadir sayfalardan birisin. Ayrıca kimiğini açıklamama isteğini anlyorum fakat bir yerde de bu kadar bilgiyle hayrete düşüyor insan :D. Ayrıca blki inanmayacaksın - çünkü çevremdekiçoğu kişi buna inanmıyor- ama eskiden fazlasıyla Disney Channel izlememe rağmen şuan kanalı 3 aydan beri izlemiyorum.Ayıca şu saçma sapan hayranlıkladan da kurtuldum. Bunu nedn söylediğimi bilmiyorum fakat yine de söyledim.Lütfen bu tür yazılar yazmaya devam et...
    Ayrıca bir yazıda bir şey dikkatmiçekti : ''Eminem ve diğer çıktıı söylenen ünlülerin çıkmadığını buradan anlıyoruz '' tarzı bir şey yazmıştın(Hatırladığım kadarıyla). Evet ben de Eminemin çıkığına ve büyük bir örgütekarşı savaş açabileceğini düşünmyorum fakat rica etsem Eminm il ilgili bi yazı yazar mısın ? Bir de ( çok olduğumu biliyorum) Melekler ve Şeytanlar adlı filmi izlediğini tahmin ediyorum. Ofilm İlluminti'yi anlatsa dafilm de örtülü anlamlar olduğunu düşünüyorum. ( Mesela Robert'a yardım eden ve kilisede yetkili sayılan kişi kötüyken bie Vatikan'ı kurarıyordu. İddia ettiği sebep papanın araştırmaya yardım edip dine karşı gelmesiydi fakat o da dine karşı gelen bi örgütü canlandırıyordu. Ve film gizli şeyleri anatsa hala izlenebiliyor durumda olmazdı ?) İşte -eğe çok olmazsa- bununla ilgili yazılar yazmanı istiyoru.
    Cevabını e kısa zamanda bekliyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, kanalı bırakmana sevindim söylediğin iyi olmuş. herkes eminemi soruyor ama ileride belki yazarım şimdilik taslaklarımı bitireceğim. onun dışında evet filmi izledim, şu an pek ayrıntılarını hatırlamasam da. gizli şeyleri anlatan filmler genellikle böyle büyük filmler olur matrix, fight club, v for vendetta ve senin dediğin melekler ve şeytanlar. zaten dan brown iyiliğine mi kötülüğüne mi yapıyor bilemem ama ifşacı bir adam. gizli gerçekler anlatılıyor ama kimse anlamıyor, çok az bir kesim dışında. o yüzden bu filmlerde onlar için bir sakınca yok.

      Sil
  23. Lena benim sormak istediğim bir şey var.Aniden ortaya çıkan barış süreci(ki ben aniden olduğunu falan hiç sanmıyorum),gizli belgelerin sızması,'Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlığı' gibi şeylerin kaldırılıp yerine yeni saçma kelimeler eklenmesi,TC'nin resmi kurumlarda kaldırılması gibi şeyler.Hepsi aynı anda ve birden ortaya çıkıyor-Bence hepsi planlanmış tabii de-.Evet Türkiye savaşa sürükleniyor ve bu sırada buna zemin hazırlanıyor.Bunca yıl yozlaştık ve ot gibi yetiştik!Adamlar ülkeyi bölüyorlar ve biz sorgulamıyoruz bile.Bu biraz saçma değil mi?Hadi bizi geçtim. Başımızdaki hükumet bizi oyalıyor.Sen ne düşünüyorsun bu konuda?(Bu arada üzgünüm videoyu izleyemiyorum belki anlatılıyordur orada bu sorduklarım ama dediğim gibi izleyemiyorum)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Irak'a da barış götürmüşlerdi o yüzden şimdi dünyanın en büyük mezarlığı Irak'ta. Türkiye'ye onların getireceği barış gelmesin lütfen.

      Sil
  24. LEna paylaşımlarına gerçekten bayılıyorum.Hep olaylara mantık ve aklınla bakıyorsun bu sayedede doğruyu görebiliyorsun.Ben hep olaya Başbakanımızı sevdiğim için farklı bir gözle eylemcileri suçlayarak bakıyordum ama senin bu anlattıklarınla başka bir açıdan bakıyorum.Bu arada gerçekten o ağaçları korumak için oraya gidenler çok az.Ve ordakilere soruyorum acaba kaçınız ağaç diktiniz?TEMA ya yardımda bulundunuz?

    YanıtlaSil
  25. lena ben bloğunu sık sık kontrol ediyorum paylaşımlarının hepsini okudum bitirdim , yazmaya devam edecek misin ?

    YanıtlaSil
  26. Lena bana mason ve illuminati ile ilgili yabanci yazarlarin kitaplarindan onerirmisin acaba bu sene osman kocanin on alti otuz bes kitabini okudum sanada oneririm dogusunu anlatiyor cook ii bir kitap osman kocada imamhatipte ogrenmenlik yapiyomus edebiyat ogratmeni. Sey bna kitap onerirsen gercekten cook sevinirim simdiden tesekkur ederim .d

    YanıtlaSil
  27. Lena bn the wanted grubunun sarkilarini dinliyorum oyle cok buyuk bi hayranligim yok bazilari cook seviyorum asigim fln diyerek cook abartiyolar yani onlardan degilim ii muzik yapiyolar o yuzden dinliyorum. Kendi twitter sayfalarindan biz illuminatiyi desteklemiyoruz demislerdi ama bn yinede sormak istiyorum onlarda illuminatidenmi cvp verirsen cook sevinirim .

    YanıtlaSil
  28. Lena lutfen soruma cevap verebilir misin...

    YanıtlaSil
  29. lena senden k-pop müziğinin boy bandlerinden birini yapmanı istiyorum bi arkadaşım var ona senin yazılarını gösterdim ama sadece saçma dedi ama belki k-pop analizi yaparsan inanabilir pls

    YanıtlaSil
  30. k-pop analiz k-pop analiz

    YanıtlaSil
  31. k-pop aaliz hadi artık ya

    YanıtlaSil
  32. k-pop k-pop k-pop k-pop

    YanıtlaSil
  33. masonluk masonlardan öğrenilir..

    YanıtlaSil
  34. Lena, eğer cevap verirsen sevinirim, bu bana göre önemli bir konu. Bir tane adam var, adı da Cem Akkılıç. Bu "adam" denilen şerefsiz, Kur'an'a, Allah'a, (Haşa) ve peygamberimize (S.a.v.) sövüyor. Sürekli türbanlı kızları eleştirip, İslam'a hakaret ediyor. Ve AKP'lilere de sövüyor. (Ben AKP'li değilim, ailem AKP'li.) Ayrıca ben kendisine uzunca sövmüştüm zaten. Sence bu adam da mason falan olabilir mi? Ve kendisi ayrıca da vatan haini. Kendisini kemalist gibi gösterip, Türk'lere de sövüyormuş heralde. (Ben tam emin değilim, bir blog'tan okumuştum. Bence doğrudur.) Tayland diye bir ülke var bilirsin, orada yaşıyormuş. İşte oradan zaten sövüyor. Türkiye'de olsa ohoo. Adamın anasını ağlatırlar valla. Sorumu cevaplarsan çok sevinirim. :') Şimdiden teşekkürler. :") -İrem

    YanıtlaSil

İstediğini sorabilirsin, burası özgür bir ülke. Yani, sanırım.