Çarşamba, Şubat 13, 2013

Nazi ve Monarşi

Düşünün ki tüm halkın kontrolü sizin elinizde olacak, onları istediğiniz şekilde yönlendirebileceksiniz. Öyle ki sistematik olarak akıl kontrolüne tabi tutulanlar ise tamamen elinizde bir kukla olacak. Ahlaki ve insani hiçbir değer taşımaksızın istediğinizi sorgulamadan yapacak. İşte tüm bunlar akıl kontrolü ile mümkündür.

Akıl kontrolünü uygulamak için geliştirilen programlar vardır. Nerede ve nasıl'a birazdan geleceğiz ama öncelikle temel bir açıklama yapmak istiyorum.

Programların genel ismine Monarşi ya da Mk Programı denebilir. Mk'nın açılımı Mind Kontrolle'dir, Türkçesi "akıl kontrolü"dür. Mk'ya etimolojik olarak bakmak bile kökenin Almanya olduğunu anlamaya yeterlidir.

Nerede? Ne Zaman?

İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra Nazi Almanya'sında herkesin bildiği deyimle Yahudi Soykırımı oldu. Aslında bu halka ya da dünyaya gösterilen kısımdı. Almanya'da bu dönemde yani 1945 ve sonrasında akıl kontrolünde büyük bir ilerleme kaydedildi. Toplama kamplarına toplanılan insanlar aslında öldürülmek için toplanılan Yahudiler değil, akıl kontrolünde ilerlemek için kullanılan deneklerdi. Peki neden bunlar Yahudiler üzerinde denendi?
Öncelikle Hitler'in Alman ırkçısı olduğu ve Yahudilerden nefret ettiği yalanlarını unutun. Adolf Hitler, bir yahudidir zaten. Annesi Selanik göçmeni'dir, Selanik de tabiri caizse Yahudi yuvasıdır. Ayrıca Almanya'da büyük bir Yahudi nüfusu vardır ve o Yahudilere Aşkenaz Yahudisi denir. Aşkenazi ve Nazi terimlerinin birbirine bu denli benzemesi de gariptir doğrusu. Hem Yahudi olmayan birini bir ülkenin başına lider yapmazlar. Tabii haberi olmayan halk bunu nereden bilecek? Ama bilmek zorundayız, bakın bilmemek bize nelere patlıyor.

2. Dünya Savaşı'ndan sonra Almanya'da yapılan Yahudi Soykırımı denilen şey aslında bir akıl kontrolü çalışmasıdır. Nazi Almanya'sı parapsikoloji, nöropsikoloji ve kuşaktan kuşağa Satanizm ile davranış bilimleri araştırması yaptılar.

Bu insanlar akıl kontrolünde yani davranış bilimlerinde ilerlemek istediler. Bu nedenle kullanacakları insan denekler lazımdı, Yahudiler ise biçilmiş kaftan. Neredeyse hepsi öldü ve krematoryumlarda cesetleri yakıldı.
Bundan da öte, asıl neden olarak Yahudilere bir koz verilmeliydi. Hitler bir Yahudiydi ve bu role layık yetişmişti. Siyonistler bu konuma gelmesi gerektiğine karar verdiler. Hitler, Siyonizm'in desteğiyle Almanya'da bir imparatorluk kurdu ve devrim yaptı. Bu devrimin muhteviyatı dışarıdan Yahudi öldürmek olarak görünecekti. Ancak içeride Yahudilere verilen kozun teminatı ve akıl kontrolüne denek sağlamak olacaktı. Öyle de oldu.

Birincisi ile şimdiki Yahudiler siz bizi öldürdünüz diye Vaadedilmiş Topraklar üzerinde hak talebinde bulunabilecekler. İkincisiyle de Yahudilerin bu isteğine karşı çıkmayacak bir köle ve koyun sürüsü oluşturulacaktı. İkisi de gerçekleşti.

Görüyorsunuz ki bu insanlar kendi üstün gördükleri milletlerinin mensuplarını bile göz kırpmadan kurban verebiliyorlar amaçları uğruna. Yahudi Soykırımı yani Holokost kelimesinin kökeniyle ilgili bir bilgiyi de paylaşmak istiyorum. Holokost sözcüğü, aslen Yahudi dini törenlerinde altarda yakılarak tanrıya sunulan bir sununun adıdır. Yani bu insanları gerçekten de amaçları uğruna kurban ettiklerini katliamın ismine kendi tanrılarına verdikleri kurbanın adını koyuyorlar.

Bu Bölümde Ne Anladık?

-Akıl kontrolü sistematik olarak Nazi Almanyası'nda geliştirilmiştir.

-Siyonistler, Nazi'nin başına Adolf Hitler'i bilinçli olarak getirmişlerdir.

-Holokost yani Yahudi katliamında öldürülen kişiler aslında akıl kontrolü denekleriydi.

-Holokosta kendi ırkdaşlarını kurban etmeleri ise sonradan alacakları menfaat için bir piyondu.

-Sağlanacak menfaat ise Vaadedilmiş Topraklardı, her zaman olduğu gibi.

-Böylece Yahudiler şunu söyleyebilecekti "Siz bizden nefret ettiniz, masumları öldürdünüz, şimdi sizden nefret etmekte haksız mıyız?"

-Ki Kudüs'ü ele geçirmeseler bile Kudüs dışındaki her yerin akli dengesini ele geçirdiler.

76 yorum:

  1. Yazıların gerçekten daha da iyiye gitmeye başladı. Araştırmaların ve bilinçlendirme çabaların için teşekkür ederiz. Alfa, Beta, Delta, Blue Bird gibi programlamaları da anlatmanı gerçekten çok isterim. Sen bu konuda gayet iyisin. Her gün bloguna girip bakıyorum yeni yazı yazmış mısın diye. Yeni yazılarını sabırsızlıkla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Yazıların iyi gerçekten iyi...Ancak bilirsin bazıları tarihi pek sevmez ki ben sevenlerdenim...Hitler'in adını duymuştum ve kanlı şeylere de bulaştıklarını...Karanlık yüzlerinin karanlık yüzleri de varmış diyebilirim...Gerçekten de harika yazılar...Klip analizlerinin şu anlık durmasına üzüldüm ama Rihanna'nın yeni klibi Stay çıktı onda bir şey var mı ? Biz arkadaşımla analiz etmeye çalıştık...Ben hiç bir şey bulamazken o çok şey buldu...Öyle var mı bir şeyler ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Var veya yok, kadının ne mal olduğu kime hizmet ettiği ortada zaten. Daha nesini merak ediyon ki?

      Sil
    2. Ona bakarsan hepsinin neye hizmet ettiği belli.Bu yazıları da yazmayalım o zman..

      Sil
    3. Neden atarlandınız anlamadım ben sadece bir soru sordum

      Sil
    4. bariz belli olan şeylerle vakit kaybetmeyelim diyorum ben de, yeni birşeyler öğrenelim, bilen bildiğini anlatsın. rihannanın illuminati olduğunu sağır sultan duydu daha delil aramaya ne hacet var?

      Sil
    5. Bence klip analizi çok da gerekli değil bu bilgiler çok daha yararlı diye düşünüyorum.

      Sil
    6. Lena bir şey diyeceğim.Ben şimdi Disney Channelda Good Luck Charlie diye bir dizi izliyordum.Orada küçük kız ve büyük kız böyle yüzlerine hayvan resimleri çiziyorlardı ama hep böyle illu ile alakalı olanları...Bir de iki tane daha gördüm Austin & Ally diye de bir film var orada da bir kız hem leopar baskılı tişört hem de leopar derili tayt giyiyordu ve Jessie diye bir dizide de bir çocuk bir çocuğa böyle kötü planlar falan kuruyordu.(illuya benzettim)Sonra en son o çocuk zararlı çıkıyordu.Bunlarda bir şey var mı

      Sil
    7. Bayan Egoist, Disney zaten akıl programlama çalışmaları için yapılmış kasıtlı bir kanal. Senin göremediğin daha bir çok simge ve ima var o dizilerde.

      Sil
    8. şimdi kötü planlar kuran birisini popüler tabirle "illu"ya benzetmek biraz komik. mesajlar o kadar basit değil. disney channel'ı mesaj bulmak için bile izlemem ben. salt akıl kontrolü işte ne bir eksik ne bir fazla. bence sen de izleme.

      Sil
  3. ya akıl kontorlü olmadan bu insanlar mason olabiliyorlar mı ayrıca tamam hitleri babannesi yahudidir ama yahudilerin egoist tavırları yüzünden ve hz. İsayı yahudiler çarmağa gerdi çingeneler parmaklarına çivi çaktı diye düşman dediğin şey doğru olabilir yahudileri akıl kontrolü için kullanıp öldükten sonrada yakmış olabilir ama hitlerin mason olduğu kanısına nasıl vardın onu anlayamadım açıkçası?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yahudi ve bir devlet lideriysen zaten Kabalistik öğretiyle büyütülmüşsündür. Onlar normal masonlardan da çok bilirler. Bu kadar iyimserlik fazla.

      Sil
  4. Bi sonraki yazılarından birin de günümüzden konuları ele alır mısın ? Recep Tayip olsun Suriyede ki savaş olsun böyle konulardan bahseder misin ?

    YanıtlaSil
  5. lena facebook sayfası açsan artık nedersin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. facebook sayfası var zaten.

      Sil
    2. peki link verir misiniz?

      Sil
    3. facebook'um yok ki, twitter'ım var. o da sayfanın sağ üstünde.

      Sil
  6. kabalistik öğreti derken? kabla kara büyü demekti sanırım madonna felan kabala inancım var diyodu onu bi açarmısınj sana zahmet?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. madonna'nın yahudi olduğu apaçık değil mi sence?

      Sil
  7. ablacım rusyaya düşen göktaşını duymuşsundur. onların işi mi diyorsun yoksa normal bir doğa olayı mı?

    YanıtlaSil
  8. http://www.youtube.com/watch?v=ZQ2nCGawrSY bu klipte ne anlatılmak istenmiş?

    YanıtlaSil
  9. artık analiz yapmayı bıraktın sanırım son yazılarına bakılırsa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bismillah bu yazıyı paylaşalı daha 3 gün olmuş ne bırakmasından bahsediyosun ?

      Sil
    2. analiz diyorum analiz salak salak konuşma

      Sil
    3. salak salak konuştuğum yok sadece yanlış anlamışım.Lenanın ara verdiğini sanmıyorum her zaman analiz yapacak değil elbet analiz yapar.Sadece farklı konulara da değinmiş Hem yapmayacak olsa bunu belirtidi diye düşünüyorum

      Sil
    4. analiz yapmayı bırakmadı ilk yorumu atan kişi... sadece akıl kontrolü üzerine gitti

      Sil
    5. son yorum haklı beyler, dağılın.

      Sil
  10. lena one direction illuminati ile ilgili yeni yazı yazar mısın?

    YanıtlaSil
  11. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/58863_534391543279116_2004360210_n.jpg
    2. resimde vanessa ne yapıypr öyle!!!???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kız burda resmen bilimsel araştırmalarla konuşuyor siz hala kalkmış tek göz yapanı soruyorsunuz bişey diyecektim ama neyse

      Sil
  12. Allah sizden razı olsun. Blogunuzu yeni okumaya başladım ve çevremdekilere de okutturuyorum. Masonluğu uzun zamandır araştırıyorum ve sizin gibi güzel yazanına ilk defa rastlıyorum. Diğerleri gibi 'şurada tek göz yapmış, şurada 666 var'yerine neden-sonuç bağlantısı kurarak asıl amaçlarını kavramamızı sağlamışsınız. Kendinizden eminsiniz, anlatım tarzınız gayet hoş. Ayrıca Kur'an dan ayetlerle zenginleştirmeniz mükemmelleştirmiş yazılarınızı. Yazılarınızın devamını bekliyorum. Aslında ne olduğunu biliyoruz da bir de Lady Gaga hakkında yazarsanız... Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lady Gaga hakkında ne yazacak Allasen ? Zaten kadının ne halt olduğu belli...

      Sil
    2. Teşekkür ederim, ayetlerden dolayı kendimden bu kadar eminim zaten. Lady Gaga sadece bir köle, fazlası değil. O yüzden gerek görmüyorum. Daha önemli konulara yöneliyorum şu an ve analizler bunlara göre gereksiz kalıyor.

      Sil
    3. Miray sana sormadım blog yazarına sordum, benim de Lady Gaga hakkında merak ettiğim bir takım şeyler var, yoksa ne olduğunu hepimiz biliyoruz ben de dahil. İşte bizde bu eksik: HOŞGÖRÜ.

      Sil
  13. Tüm yazılarını okuyorum.
    sadece kim olduğun hakkında bi bilgi verir misin.lütfen.
    adını mesela.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet olabilir.Detaylı bir bilgiye gerek yok;Sadece adını ve yaşını söyleyebilirsin.Mesela ben Leyla 15 yaşındayım gibi.

      Sil
  14. lena çok sıkı bir takipçinim. tüm yazılarını okudum. senden tek ricam rihanna hakkında klip analizi değil de genel bir analiz yapman. fb'da illu sayfalarında rihanna 3. albümü good girl gone bad de illu oldu gibi şeyler diyorlar ama ben pek güvenemiyorum. o yüzden senden tek ricam bu. teşekkürler.

    YanıtlaSil
  15. Lena K-Pop ile ilgili klip analizleri de yapar mısın? Örneğin Kim Hyun Joong - Lucky Guy'ı çok merak ediyorum, ben bulmaya çalıştım ama bir şey çıkaramadım... Şimdiden teşekkürler^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya zaten her klipte derin sembolizm olmaz. İki yönlüdür biri mana taşır diğeri ise sadece halkı yozlaştırmaya yönelik. Klibi izledim, yozlaştırma klibi. Kadınlar, danslar, kumar, para, hırs, bilmemne vs. Doğrusu ben izleyince bana çocukça geliyor ancak gel de bunu sevenlere anlat. Tamamen hayal dünyasına ait şeyler, seksi bir kadın, kumarhaneye gidip bir anda altınlara boğulmak falan. Ayrıca baştan aşağıya günah olan şeyler ve tamamıyla cinsellik içerikli aptal şarkı sözleri.

      Sil
    2. Bu sanatcıların yaptığı tek göz sembolü neyi temsil ediyor anlamadım. Şeytan tek gözlüde ondan mı..Yoksa kıyamet alameti olan deccal tek gözlü tarif ediliyor o mu.. Yoksa değişik bir yaratık mı..? Tamam her şeyi gören göz ama esas vucut bulan dili nedir acaba? Şimdi şarkıcı GÖKSEL de tek gözlü takılıyor anlaşılan yeni klibinde. Bıktık artık böyle sanatcılardan.. İnsanın artık midesi bulanıyor. Lena hanım bu tek göz olayını aydınlatırsanız sevinirim. Kolay gelsin..

      Sil
    3. Tek göz masonik bir hareket. Birçok manası var ama zaten masonların arasında anlaşmak için yaptıkları hareketlerden birisi. Öyle büyük bir değer yüklemek gerekmez çünkü deccal ya da şeytanın tek gözlü olduğu için tek göz yapmaları bir şeyi değiştirmez. masonik bir düzen var ve insanları her türde kurban vermekten çekinmiyorlar, bu önemli.

      Sil
  16. Castor&Pollux


    Arkadaşlar saf olmayın!

    Tarihte dünyayı karanlıkları ile boğmaya and içmiş yahudi ve siyon uşaklarına karşı verilmiş en etkili mücadeleyi lekelemek ne için?

    Tek bir amaç var! ve farkında olmadan onlara hizmet ediyorsunuz!

    Amaç insanlığın bu karanlık güce karşı asla mücadele verme şansı yoktur. Onlara karşı olabilicek bir savaş asla mümkün değildir!

    Sonuç: Tüm insanlık sadece oturup kliplerde bize ait simgelerin anlamı için kafa yorsun!

    Bu mudur olayınız?

    Hitler Yahudilerin insanlık için en büyük tehlike olduğunu biliyordu ve buna karşı verilmiş en başarılı mücadeleyi gerçekleştirdi.

    Sizler ve bizler ne yaptık? Bloglarda oturup ahkam kestik, kliplerde simgeler yakaladık peki ne oldu? Gerçek anlamda onlara karşı verilmiş bir savaşı lekelediniz, onlara karşı gelinebileceği gerçeğini saptırdınız ve onların yapmak istediği korkuyu verdiniz.

    meine ehre heisst treue

    Dünyaki bütün karanlıklara karşı verilmiş olan Kavgamı selamlıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazılarını tam okusan anlardın.. amacımız hak ve batılı daha iyi ayırt edip nelerden yeterince uzak durmamız gerektiğini kavramak.. burada insanları bilinçlendirmek için yapılan bir mücadele var.. tek yapılan klip analizleri değil.. sabahtan akşama kadar klip analizi yapmakla ele bişey geçmeyeceğini bizde biliyoruz.. amaç oyunlarına gelmemek.. burda bi emek var ve buna saygı duymalısın!

      Sil
  17. Lena aklıma bir şey takılıyor..

    Eğer İlluminati Şeytan'a hizmet ediyorsa ve Şeytan'ın Cennet'ten kovulduğuna inanıyorsa o zaman Allah'ın varlığının olduğunu da biliyorlardır değil mi? Sadece Allah'a ibadet etmek mi çok zor geliyor? Hani demek istediğim şu; Şeytan Allah'ın dediğine uymak yerine kendini üstün görmüş ve Cennet'ten kovularak Allah'ın dediğinin tersini yapmıştır ya örneğin Beyonce'nin klibindeki gibi onlar da her şeyin tersini yaparak Allah'ın varlığını inkar etmemiş oluyorlardır değil mi? Sonuçta her şeyi ters yaparak Allah'a karşı geliyorlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onlar zaten Allah'ın varlığını reddetmiyorlar. Onlar Şeytan'ın Adem'e secde etmeyip başkaldırmasıyla, Allah'ın onu Dünya'yla ödüllendirdiğine inanıyorlar. Şeytan'ı kendi Tanrıları olarak belliyorlar. Her şeyi ters yapmalarının nedeni de Kabalistik öğretiden kaynaklanıyor. Şeytan'ın öğretilerinden.

      Sil
  18. Merhaba Lena. Benim anlamadığım nokta şu ki; Rihanna, Katy ya da herhangi bir ünlü isteyerek girmiyorlar mı zaten. Meşhur olmak için ruhlarını şeytana satmak zorunda olduklarını bilmiyorlar mı... E o zaman neden kliplerinde ve şarkı sözlerinde pişmanlık içeriği var? Ayrıca bu klipleri çeken de bu örgüte hizmet etmiyorlar mı? Nasıl böyle pişmanlık kliplerini çekiyorlar ki? Isterlerse çok daha özendirici klipler cekebilirler değil mi? Umarım anlatabilmisimdir. Teşekkürler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet onlar isteyerek veya istemeyerek giriyorlar Masonluğa. Ama girdikten sonra yaşadıkları acıların buna değmediğini anlıyorlar. Ne Masonluktan çıkabiliyorlar, ne de herkese apaçık "Biz Masonuz" diyebiliyorlar. Arada sıkışıp kalıyorlar.
      Klipleri çekenlere gelince, adamlar için zaten pek bir şey fark etmiyor. Toplam 100 kişi varsa klipteki mesajı en çok 10 kişi anlıyor. Geri kalan 90 kişiyi yozlaştırıyorlar. Böyle böyle devam ediyor bu iş. Direk özendirici klipler çekseler insanlar bir şeyler döndüğünün daha çok farkına varır, daha çok akıllarına yatar bu Masonların varlığı. Ama böyle yavaş yavaş dozajı artırdıkları zaman insanlar alışıyor böyle durumlara. Örnek vermek gerekirse, 30 sene önce insanlar televizyonda öpüşen birini görünce kaçıyordu, şimdiyse ailecek izliyorlar böyle şeyleri. Çünkü toplum yozlaştı.

      Sil
    2. ne güzel anlatmışsın kardeşim.. :)

      Sil
  19. Merhaba.Biraz cahilce olacak sanırım ama anlamadığım bir şey var bu masonlar seytana tapıyorlar ama üyeler hep yahudi dinine mensup

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mason olmak için Yahudi olmaya gerek yok. Pek çok Müslüman mason da var. İstanbul'da bile bir sürü locaları var, araştırırsan bulabilirsin bile.

      Sil
    2. Müslüman mason diye bir şey yok ki,Allah'a inanan biri niye şeytana tapsın?

      Sil
    3. Müslüman masonlar da var. Onlar Allah'a inanıyorlar ama Şeytan'ı kendilerine Tanrı olarak seçiyorlar.

      Sil
    4. Biri seni mason yaparsa severek ya da zorla şeytana taparsın, bu kadar basit.

      Sil
    5. Masonların üst düzey kadrosu şeytana, düşmüş meleklere, lucifer'e vb. taparlar. İlk defa girenler özellikle herhangi bir dine mensup olanlardan seçilir, ki diğer dindaşlarına örnek olsun diye, masonluğu sevimli gösterebilmek için bu bir.
      İkincisi ise, masonluk denen şey zaten siyonist zihniyeti yayabilmek için yardımcı bir alt kuruluştur, bi düşünsenize bi avuç yahudiyle bunca sektör bunca kurum ele geçirilemezdi, öyle değil mi? Onlara yardımcılar gerekiyordu. Masonlar da bu yardımcılardan biridir.

      Sil
  20. Merhaba.Dizi seven bir anneye ve disney channel hastası küçük bir kız kardeşe bu akıl kontrolü nasıl anlatılır ? bence bununla ilgili de bir yazı yazmalısınız :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence kardeşinizi hiçbir şeyden kısıtlamayın bu konuda, büyüyünce öğrenir zaten her şeyi. Ama şimdi küçük yaşta böyle yapmaya başlarsanız o kanala olan saplantısı artar, daha çok o kanalı izlemek ister. İnsan psikolojisi böyle işliyor çünkü, yasaklanan şeyi daha çok yapmak istiyor.
      Annenize de dizileri izlemek yerine kitap okumayı tavsiye edin bence. Çünkü dizi izlemek ona bir şey kazandırmıyor, yani izlemese de bir şey kaybettirmez ona.

      Sil
    2. Hadi anne neyse de o çucuğun ilgisini mutlaka yavaş yavaş disney channel'dan çekmelisin. ağaç yaşken eğilir, akıl kontrolüyle büyüyen çocuk ilerde ne öğrenirse öğrensin ona garip gelmez o şeyler. bunlar normal der ve aklı yıkanmış ve yoz bir kişi olur çıkar.

      kardeşine akıl kontrolünü anlatmayacaksın, anlasa bile işe yaramaz. onun ilgisini yönlendireceksin. olaya hakim olacaksın. birden değil, yavaş yavaş onu tvden soğut. ona tv yasak demeyeceksin, bak şu(herhangi bir şey) ne kadar eğlenceli diyeceksin.

      yaşı küçükse mesela de ki bugün parka gidelim al onu oynat dışarıda gezdir. eve gelince ona ne bileyim bir tabu al birlikte oynayın, anneni de al. böylece aile içi iletişim artar ve tvye ilgi azalır. asosyal değil hayatı yaşayan bireyler oluşur.

      Sil
  21. öncelikle herkese selam. benim bi sorum var şimdi ben 1d fanı falan değilim olmakta istemiyorum ama şarkılarını dinliyorum. burada yazılan herşeyi okudum hakda veriyorum bazı yerler abartı olmuş ama açık şeçik kanıtlarda var yanii zaten hemen hemen herkes bu batağın içinde sanıyorum ama ben yine 1d şarkısı felan dinlerken yeni çıkardıkları klibi izledim sonra afrikadaki videoları var yeni yüklenmiş http://www.youtube.com/watch?v=b3NH0ciMP6I hatta bu video burda ağlamaları benim kafamı karıştırıyo hani bi insan hadi azıcık ağliyim duygu sömürüsü olsun diyipte ağlayamaz yani bu videoda bi oyun olduğunu yada insanları etkilemek amaçlı olduğunu düşünmüyorum ama şimdi senin yazdıklarını okuyuncada bunlar bu işin içinde kafam karıştı yani bi açıklarsan sana zahmet sevinirim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onlar akıl kontrolünde koşullanmış köleler. onları ağlamaya proglamlarsan ağlarlar içlerinden geliyormuş gibi. kusura bakma da iki gözyaşına kanmak olur buna inanmak.

      anlattıklarım da abartı değil, bunlar bilimsel şeyler. senin bilmediğin her şey sana abartı gelir. galile de dünya yuvarlak deyince abartı gelmişti insanlara.

      Sil
    2. Kaç yaşındasın acaba
      Bu kadar çok şeyi nerden ve nasıl öğrendin

      Sil
    3. benim düşüncem söyle ki; illuminati denen örgüt genç, yakışıklı, zengin yani kısaca insanların ilgisini çekecek bireyler istiyor. 1D de tam olarak buna uygun. bence şimdilik birşeyden haberleri yok ama yavaş yavaş kölelik sisteminin içine çekiliyorlar. ne kadar inkar etseler de.. o kıyafetleri stilistleri hep seçilmiş kişiler. yerine yenileri falan geliyor.

      OWOA kısmına gelince. Gana'yı da bu hale getiren onlar değilmiydi zaten(ingilizlervsvs). şimdide yardım ettiklerini falan gösterip beyin yıkıyolar. yardım toplamak amaçlı 1d yi reklam olarak kullandılar. normal biri çıkıp deseydi ki yardım edin falan, kimseni,n umrunda olmazdı. bunlarında böyle ağladığını görünce yeni directioner lar bile doğdu. bi konuda iyi bişe olabilir belki ama bunların hepsi göz boyamadan başka bişe değil. evet bnde bir directioner ım ama bunlara kanacak kadar aşırıya kaçmıyorum. şarkılarını dinlemekle sınırlı. hatta şarkı sözleri bile hep aşk ve partiden ibaret olduğu için pek sevdiğimde söylenemez

      Sil
  22. blogunu artık binlerce kişi takip ediyorken neden bu kadar ilgisizsin anladığım kadarıylada 5-6 günde bir aklına geldiğinde uğruyorsun bloguna..eskiden de 10 sorudan 8-ini cevaplıyordunsa artık sadece 3-ünü cevaplıyorsun...

    YanıtlaSil
  23. aynen biraz daha seri olursan daha iyi olur bence

    YanıtlaSil
  24. şimdi şöyle iki göz yaşına kanmak felan yok ortada ama insan yani bunlar ağlamaya programlıyınca felan sanki ropot bunlar yani ayrıca dediğim onların mason ve gay olduklarını biliyorum. ki şöyle bi ayrıtı daha var galileo nun anlatığı olay şuan benim sorduğum soruyla apayrı yani nasıl benzettin şaştım doğrusu ve en az senin kadar bende bu konulara aşinayım ama sen paronayaklık drecesinde kanıtlar ortaya koymuşsun yani herşeyden bişey çıkarmışsın ama direkt göze batan şeyler de varv dedğim gibi .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aşina olmak başka vakıf olmak başka. ben hiçbir şekilde şöyleyim demiyorum, bu konulara ilgiliyim ve bildiklerimi paylaşıyorum sadece. niye atarlandın onu da anlamadım.

      farzedelim ki mason olsaydım, o zaman da bana paranoyaksın diyebilecek miydin? inanacaktın dediklerime ve her şeyden bir şey çıkarmışsın diyemeyecektin. ayrıca evet onlar akıl kontrolünde oldukları için robot gibiler.

      Sil
  25. merhaba!ben 15 yaşındayım.çocukluum fox kids(masonik çizgi filmler içeren bi kanal)izlemekle geçti şuanda disney chanel izliyorum.ve akıl kontrolü falan olduğunu bildiğim halde kendimi izlemekten alamıyorum ve kabul etmeliyim ki söylediğiniz bazı şeyler bana normal gelio.sanırım akıl kontrolündeyim.ne yapmalıyım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ey nefsiyle savaşan iraden tutmasın pas,
      ayağımı toprağa basacağım de ve bas.

      ~NFK

      Sil
  26. ortada atarlanma felan yok insan gibi bişiy söylemişim ki sen mason olsaydın masonluğun oyunlarından bahsetmezdin bu bir ikincisi bn sana inanmıyorum felan demedim sadece bazı yerler abartı olmuş dedim niye bu kadar zoruna gitti anlamış değilim açıkcası ki evet bazı yorumlarını okudum atatürk hakkında birkaç tane resimde mason duruşu yapmış diyosun o adam ülkesini bi btağın içinden çekti çıkardı iki duruşamı kanıyosun ve evet oarada bi hani demişsin ya bi adam tek başına bi ülkeyi bu kadar yükün altından çıkaramaz buna kimsenin gücü yetmez tarzı bişi demiştin orada bi anonim sana Allahın gücü yeter dediğinde cvp vermemişsin yani her yazdığın şey yada düşüncen doğru olmayabilir şimdi diceksin bu konu ne alaka örnek vermek için yazdım yine bi örnek daha hitlerle ilgili yazdığın şey sadece bi teoriydi ayrıca 1D ile ilgili analizindede devils obey yazan bi resim vardı zaynin şapkasında devils yazan yer %100 shop yani ama bu onların bu işin içinde olduğu gerçeğini değiştirmiyo oda ayrı bi olay neyse düşüncelrinden bazılarına hak veriyorum ama sadece bazılarınaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zoruma gitmedi bir şey, neyse yaa tartışmak zorunda değiliz. Devils yazan yer shop değil, man u şapkası o.

      Sil
  27. haa bide mason olucak kadar bilgin var heralde ama bu kadar ileriye gitmemelisin bence herşeyin fazlası zarardır nede olsa

    YanıtlaSil
  28. tartışmıyoruz zaten sıkıntı yok..

    YanıtlaSil
  29. Bu yaziyi kanitlayan bi gercek var o da adolf hitler in yahudi olusu yani tmdaha kendiaine hizmet edenn paralara bogduklari insanlari (unluleri) bile rahatca eziyet edebiliyorlar. bunlar amaclari ugruna herseyi yapabilirler insanlari feda etmekten cekinmezler ki abarti falan da degil cunku isin icinde yahudiler var siz bunlarin hepsini bir arada okudugunuz icin fazla geliyor ama oyle degil.bende körü körüne biseylere inanmaya karsiyim ama yahudiler filistimde insanlara akil almaz iskenceler yapti yani bunlar da normal insanlarin dusunmesi icin biraz fazla abarti iskencelerdi ama yaptilar sonucta onlar ABARTI sekilde onlar haricinde kimsenin degerinin olmadigini geri kalan herseyin onlara hizmet icin yaratildigini dusunuyolar bence yazi mukemnel lena lutfen bide marilyn monroe nun hakkinda yazi yazarmisin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok doğru, biz iyi niyetli olduğumuz için aşırıya kaçmak hakkında bir fikrimiz yok. Ama onlar şeytandan farksızlar. Çünkü ona tapıyorlar. Marilyn Monroe hakkında yazacağım, onsuz akıl kontrolü yazısı mı olur? :) Bu arada rengi de sen sormuşsun, onu da yazacağım.

      Sil
  30. DEMI LOVATO-HEART ATTACK KLİBİ ANALİZİ LÜTFEN ABLACIM! SENİN DE Bİ HAYATIN VAR BİLİYORUM AMA LÜTFEN AYLARDIR YAZMIYORSUN. SENDEN BAŞKA DA DOĞRU DÜZGÜN AÇIKLAYABİLEN YOK.

    YanıtlaSil
  31. Merhaba, yeni geldim Blogunuza.Çok konuşuldu, SIM geç dedi.Evet SIM Illüminati Hasip'i olur.Size gelince, normal veya bireysel olarak ölçüp katarsak konu yanlış Azzed 'lenmiş.Fazla yazmayiz, fazla konuşmayız ama doğru bilelim lütfen".Nehsep ten gelen Üçgen dönüp yakar onu, bunu."Lena, saygılarımızla; SIM'mi Hasep Archev~

    YanıtlaSil

İstediğini sorabilirsin, burası özgür bir ülke. Yani, sanırım.