Çarşamba, Şubat 13, 2013

Akıl Kontrolü Nedir?

Yazdığım konuları ayrı başlıklarda ve bunları da kendi içinde bölüm bölüm almayı uygun gördüm.
Bu başlıkta akıl kontrolünü açıklayan bütün yazıları bulabileceksin. Yazdıkça buraya linkini ekleyeceğim.

Bölüm 1 - Nasıl Geliştirildi?

Nazi ve Monarşi

Bölüm 2 - Program Hakkında Bilgiler

Köle Hayatı






49 yorum:

  1. lena çok teşekkürler bizi böyle bilgilendirdiğin için.ben 13 yaşımdayım ve 2012 temmuzdan beri illuminatiyi araştırıyorum.anneme söylediğimde daha ufak olduğumu bakmamamı söyledi ama ben gizli bakıyorum.esas demek istediğim şey ben bunlara fena halde taktım.araştırmaya başladıktan sonra; araştırma okurken kendi adımı biri fısıldadı evde yalnızca annem vardı ama o seslenmemiş sordum,rüyamda şeytan gördüm,gerçekten gördüm evimizdeydi ama o kadar kızgındı ki bana dokunmaya çalışıyordu ama dokunamıyordu ben sürekli euzu besmele çekiyordum,şu baphomet resminden çok korkuyorum özellikle şeytanın gecesi denen şeyden,bazen farkında olmadan tek gözüm kapanıyor onların sembollerini yapıyorum,4-5 kere rüyamda illuminatiyi gördüm bir tanesinde de akıl kontrolünü bana uyguladıklarını gördüm,rihannaya çok hayranım onu da rüyamda gördüm illuminati ile ilgili bişeydi ama,sonra benim sesim yalan demiyorum gerçekten çok güzel rihannaya özellikle shakiraya çok benziyo zaten shakira benim idolüm onun gibi olmak istiyorum,en büyük hayalim 2-3 senedir dünyaca ünlü şarkıcı olmak shakira one direction justin rihanna gibi.Müzik benim yaşamım vazgeçemiyorum ve sıradan olmak istemiyorum.ve bi keresinde bu hayalimi gerçekleştirmeye yemin ettim.lena nolur yorumumu cevapsınz bırakma sence neden böyle olmuş olabilir? ayrıca 1-2 senedir ayıptır söylemesi cinselliğe ilgim var sence neden bunlar olabilir nolur cevapsız bırakma beni! lütfen lena son kez bişey sorcam,korkmama gerek var mı resimlerden ve bu örgütten? şimdiden çooooook teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sıradan mı?sıradan olmamak için dünyaca ünlü mü olmak gerekiyor?dediğin gibi yaşın çok küçük.rüyalarının anlamına bak.rüyaların gelecekten haber veriyor olabilir,daha önce de rüyalarının çıktığı olmuş muydu?ünlü olup,dünyaca tanınmak istiyorsan bu örgüte girmek zorundasın.nokta.

      Sil
    2. Araştırdığın ve haşır neşir olduğun şeyler bilinçaltında birikir. Rüyalarında bunları görmen çok normal. Şarkıcılık günah ve ondan kazanılan para haram. Hele de kızsan zaten sesini yabancı erkeklere şarkı mahiyetinde duyuramazsın.

      Ergenliğine yeni girmişsin. Durumunu anlıyorum ama şimdilik bu düşüncelerini bir kenarda saklı tut. Çok abartma. Birkaç sene sonra hala aynı fikirde isen o zaman seni durduracak değilim. Ki zaten fikirlerin değişecektir buna eminim.

      Son olarak da, Allah'tan başkasından korkma. Ciddiyim. Korkulacak bir şey yok.

      Sil
    3. korkuyorum derken sanki bi anda karşıma şeytan çıkacakmıi gibi geliyordu o yüzden korkuyordum.yatarken müzik dinleyerek uyuyorum çünkü aklım dağılıyor ve kendimi güvende hissediyorum tabii her gün dua ederek yatıyorum o ayrı.cevapsız bırakmadığın için çok sağol lena :) rüyalarım 2-3 kere çıktı ama tam aynı değil yani konu olarak aynı ama gerçekleşme şekli farklı olarak.benim şarkıcı olmak istememin sebebi çevremdekilerin söylediği sözler yani yok işte onun sesi çok güzel,kıza bak ne güzel söylüyor falan dediklerinde kıskançlıktan kuduruyorum.çok kıskancımdır evet.bende diyorum ki o zaman siz beni ilerde görürsünüz bi sürü hayranım olacak çok ünlü ve başarılı olacağım görürsünüz diyorum.çok hırslanmıştım şimdi dediğin gibi yaşımdan dolayı olabilir.çok karmaşık duygular içerisindeyim.sonra düşüncem değişebilir haklısın :) illuminatiye girmeden ünlü olunamıyor mu acaba :) merak ettim de:) bide bişey daha: rihannanın umbrella şarkısında ella ella diyor ya o Allah yok demekmiş bunu duyduktan sonra o kısmı under ella şeklinde değiştirdim bi şey olur mu? kardeşimle bu şarkıyı dinliyoruz o kız ve 1,5 yaşında maşallah çok zeki :) ve şarkıları kendi diline göre çekimliyor.S&M şarkısını çok seviyor klibini daha bebek bişey anlamaz diye her türlü klibi izletiyorum şarkıyı da dinlettiriyorum o da bazılarını söylüyo örneğin c'mon,s&m,beautiful vs. diyo tabi söyleyebildiği gibi bunun bi sakıncası olur mu onun için bunu merak ediyorum çok soru soruyorum kusra bakma :)

      Sil
    4. bi de kardeşim pepee yi çok seviyo onu izletiyorum ben zararlı bişey görmedim o normal bir çizgi film değil mi? ve shakira illuminatide değil dimi? inşallah değildir onu çok seviyorum ben kliplerinde falan görmedim kötü bişey ama sen yine zahmet olmazsa bi analiz yapabilir misin herhangi klibine? bu arada her türlü klip dediğim shakira one direction justin bieber rihanna little mix miley cyrus izletiyorum sadece ben de onları dinliyorum zaten yanlış anlaşılmasın :)

      Sil
    5. ''Under'' ya da ''Umber'' da bir sorun yok. Sorun;Rihanna'nın umberdan sonra elah elah demesi tamam umbrella şemsiye demek ama Rihanna bunu umberelah elah elah şeklinde diyor. Bu da zaten Allah yok demek. Yani senin Umber'ı Under diye değiştirmenin hiçbir anlamı yok

      Sil
    6. hayır hayır umbrella kelimesini değiştirmiyorum şimdi o umbrella ella ella diyo ya,ben onu umbrella under ella olarak değiştiriyorum değiştirdiğim kısım bu :)

      Sil
    7. tabii ki sakıncası var. bak bir insanın kişiliği büyüdükçe oluşmaz. 0-6 yaş arası yaşadıkları o kişinin karakterini oluşturur. ağaç yaşken eğilir yani. o çocuk oradaki her şeyi anlıyor. cinsel içerikli olanları bile. zaten çocukların cinsellik duyguları 3 yaşından sonra başlar. yani o senin bebek sandığın kişinin her şeyi yerli yerinde sadece gelişmiş bir insan gibi görünmüyor. yoksa sen ona s&m'i izlettirirsen o çocuk büyüyünce ne olur? sakın bir daha böyle bir şeyi yapma kimseye. peygamberimiz(sav) çocukların dili dönmeye başlayınca onlara ilk "la ilahe illallah" demeyi öğretin diyor. şarkı dinlemek günah başkasına hele çocuğa dinletmek ne olur sen düşün.

      bence sadece küçüksün. ama küçük olman olgun olamayacağın anlamına gelmez. istiyorsan olabilirsin. kıskançlık gibi duygular gelip geçicidir ve her şeyin fazlası zarardır. benim bilgi ve düşüncelerim bu yönde.

      Sil
    8. of ya of of of! niye şeytan var ki? niye şeytan Allah'a isyan etmiş ki! Salak! Böyle bişey yapasaydı o cennette kalıp iyi olacaktı yani o iyi olunca,insanlara kötü şey yapmayacaktı! insanlar kötü yola düşmeyecekti ! gıcık! vallahi görsem şunu ağzını gözünü kırası geliyor! bi gözü kör,öbür gözüne de kızgın ateşte yanmış demir sokup ben kör ederim!1 saniyede senaryo yazdım yani :) neyse lena bi daha izlettirmem ben kendim dinlerim :) hem ayrıca ben olgun bi insanım yani burda yazdıklarımda belki çocukça görünüyo olabilirim ama normalde çok ciddi,esprili karışımı bişeyim.ben yaşıtlarımdan farklıyım biraz diyim.yani,tanıdığım kadarıyla.neyse,her şey için sağol.seni meşgul ettim kusura bakma :) bu arada söylemeden geçemeyeceğim,bu 1. dönemde 7.sınıflar arası 2. oldum.0,11 puanla 1.liği kaçırdım :( bu dönem çok çalışacağım :) üstün başarı ve takdir aldım :) sadece söylemek istedim,yanlış anlaşılmasın :)

      Sil
    9. şeytanın isyan etmesi de imtihanın bir parçasıdır. şeytanı kötüleyerek bazen Allah'a isyan etmiş oluyorsun, çünkü imtihana karşı çıkmış oluyorsun. şeytan olmasa o zaman Allah seni imtihana tabi tutmayacaktı sen de rahat rahat yaşayacaktın, bunun hayalleri bunlar değil mi?

      Sen şeytana bakmıcaksın, kendin ne işe yarıyorsun neler yapabiliyorsun ona bak. Suçlanacak birisi mutlaka vardır zaten. ayrıca belki gerçektenden olgunsundur ama insanın sürekli kendinden ve özelliklerinden bahsetmesi tam aksi bir görünüm oluşturuyor. sen seni biliyorsun zaten, başkalarına anlatmana gerek yok. konuşmalarından kim olduğun belli olur.

      Sil
    10. tamamdır lena :) aklımdaki soru işaretlerinin %90'ı gitti :) seni meşgul ettim ama çok teşekkür ederim.zaten gece korktum biliomusun böyle tuhaf tuhaf şeyler gördüm sesler duydum tövbe yarabbim.şimdi gülüyorum ama çok korktum neyse boşver çok teşekkürler :) dediğin şeyleri iyice düşündüm,anladım tamamdır thank you :)

      Sil
    11. Hayır. İnsan şeytan olmasa bile, para seks ve sigaranın kapılarına dayanacaktı. Kötü adam para, seks ve sigara olacaktı. Şeytan bir vesile. Bu arada yaşıtımsın, ilk başladığımda bu işe 11 yaşındaydım ben. Seni anlayabiliyorum. Bu arada thank you yerine teşekkürler desen daha iyi olur kanımca. Çünkü, Türkçe hala yaşıyor.

      Sil
    12. lena sana çok teşekkür ederim Allah senden ve bana illuminatiyi söyleyen arkadaşımdan razı olsun
      aklıma takılan hemen hemen her sorunun cevabını burada bulabiliyorum bide senden demi lovato hakkında bi analiz yapmanı istiyorum çok merak ediyorum bunu insanlara anlatmak çok zor ben çevremdeki kişilere bunu anlatıyorum ama çoğu kişi "ne kadar saçma" "böyle bişey yok -olamaz" gibi yorumlar yapıyor ilgili videolar izletmeme rağmen inanmayanlar oldu

      Sil
  2. lena hani diyosun yaa kesha felan önceden seçildi herşey önceden planlandı felan diye o zmn bu adamlar geleceği biliyo ama gelecek yalnız Allah'a mahsusutur misal one diretion x factorda ikinci oldu ve ünlü oldular ama birinci olanlar ünlü olmadı akıl kontrolü neden 1.lere yapılmadıda one directiona yapıldı ve bu adamlar gelceği nasıl biliyo bu keshayı şunu bunu neye göre seçiyo ? cevap eririsen büyük bi iyilik yapmış olursun çünkü kafamı bulandırıyo bu sorular he bide bu sektördeki herkes bu işin içinde diyorsun ya ee Türkiyedede var haliyle neden türkler bi rihanna nebilim bi justin bieber gibi olamıyoo sonuçta hepsi aynı örgüte hizmet ediyo ve hepsi köle kölelerdede sınıf farkı olmaz hepsi eşittir ama bizimkiler yabancılar kadar meşhur diğiller bunuda çaıklarsan sevinirim canım ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel bi soru bu benim de kafamı çok karıştırıyor yine ben bu arada 13 yaşındaki kız :) cevap vererek aklımızdaki tüm soru işaretlerini gideriyosun çok sağol:)
      bence şöyle olabilir,geleceği bilio değil de onlar doğdukları andan o şekilde yetiştiriyorlar,alıştırıyorlar sonra ünlü yapıyorlar böyle bişey olabilir belki :)

      Sil
    2. diyelim ki bir yarışma var ve bu yarışmadaki herkes mason, jüri de mason. içlerinden birisi birinci olacak değil mi? o halde hepsi mason diye hepsi seçilemez. illa ki birisi birinci olacak, bunun masonlukla alakalı yok. kimse geleceği bilemez. işler nasıl gelişiyorsa öyle oluyor. onların zaten aileleri mason.

      Sil
  3. little mix ve shakira analizi ypsna lena

    YanıtlaSil
  4. illüminati ve masonluk arsındaki fark nedir açıklarsan sevinirim canım ? ayrıca bu insanları neye göre seçiyorlar da akıl kontrolü uyguluyorlar akıl kontrolü olmadan önce bu insanlar nasıl bu örgüte mensup oluyorlardı? cevap veririsen çok makbule geçer valla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı öğreti, isimler farklı. ancak illuminati daha yurtdışı gibi akla geliyor. türkiyede masonluk var ama tabii ben illuminati üyesi olmadığımdan bunu net olarak bilemem ne kadar illuminati üyesi var türkiyede diye.

      Sil
  5. gençlerr böyle hiçkimseye idolüm midolum hayranıyım falan demeyin bi kere idol kelimesinin anlamı tanrı/tanrıça demektir siz bunları araştırmadan bilmeden çok ama çok büyük günahlar işliyosunuz bilemeden. Lütfen artık herkez hayran gibi ağır bi kelimeyi kullanmasın mantıklı düşününce ne kadar ağır bir kelime anlarsınız umarım bu arada lena seni çok sevdimm herşey için saoooool <3

    YanıtlaSil
  6. tamam o zamna işin işlevine göre one direction seçildi peki türkiyedeki ünlüler niye holiwood ünlüleri gibi meşhur olamıyorlar? dediğim gibi sonuçta hepsi köle yani

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o zaman da türkiye ünlü olurdu, hollywood ünsüz olurdu. bu önemli mi? önemli olan ne kadar günah o kadar rant meselesidir. tüm bu oyunların arkasındaki şahıs şeytan değil mi? şeytanın amacı insanlara günah işletmek değil mi? hollywood'daki oyuncu, şarkıcı bilmemneci ünlülerin asıl işi halkı yozlaştırmak değil mi? türkiyedekiler türkleri yozlaştırmıyor mu? hollywood sadece evrensel olmuş, bu farklı bir olay. ama amaç yozlaştırmaya yönelik olduğundan, kimin 1. olduğu ya da kimin daha ünlü olduğu teferruat olarak kalır.

      Sil
  7. bak hiç böyle düşünjmememiştim haa :D

    YanıtlaSil
  8. lena bişey sorcam şimdi jacob ya da jacobs diye bi kahve markası var,biliosunudr.şimdi bunun markette bi kahvesini gördüm,monarch yazıyordu.yani kahve çeşidi monarch kahvesi.bi de illuminatinin monarch sistemi (akıl kontrolü) diye bişeyi var.acaba bundan içersek nebilim böle konrtol falan olur mu bize onu çok merak ediyorum.yada yemeklerin içeceklerin vs. içine böle akıl kontrol edici ya da nebilim işte o tür bişiler koyuyolar mı acaba? şaçma bişey sormuş olabilirim ama merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ondan ziyade genetiği değiştirilmiş ürünler ve daha birçok kanserojen madde var yiyeceklerde. insanların genetiğini bozuyor ya da kısırlaştırıyor. bir ürünün içindekiler bölümünde bir kere emülgatör(soya lesitini) yazıyor ise eğer o zaten bu tür ürünlerdendir. ya da şu e kodlu ürünler örneğin.

      Sil
    2. yani demek istiyosun ki bu tür yiyecek/içeceklerde öyle şeyler var,almamalıyız?

      Sil
  9. bnim de kardeşim pepeeyi çok seviyo,bn izletmek istemiyorum ama ailem izlettir diyo.bnde sakıncalı bişey görmedim.bnce yok,snce olabilir mi?aynı şey teletubbies de de geçerli aynı soru.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şöyle söyleyeyim, pepeyi izlesin ama çok değil. onunla oyun oyna, resim çizdir, eğlendir ve ilgisini başka yöne çek. önemli şeyleri ona ezberlet, dua ya da şiir artık aklına ne geliyorsa. çünkü televizyon çocuğu başından savmak ya da oyalatmak için bir araç değil, hadi pepe neyse de diğerlerini ben uygun bulmuyorum. özellikle de keloğlanı mesela.

      Sil
    2. zaten ben keloğlan dan nefret ediyorum,kardeşim de sevmiyor :) onunla güzel oyunlar falan oynuyoruz zaten.o bazen istiyo 5-6 dk bakıyo sonra başka şeyler yapıyo zaten.neyse güven rahatlığıya pepee izletebilirim iyi :)

      Sil
    3. hayal ürünü saçma sapan şeylerle çocukları oyalayacağınıza, kuranı kerimde geçen bizzat yaşanmış ibretlik olayları, sahabelerin ve efendimiz sav'in başından geçenleri anlatarak çocuğu eğitebilirsiniz. Üstelik çocuk birşeyin hayranı olacaksa gerçek olanın hayranı olur, hayal ürünü saçmalıkların değil.

      Sil
  10. Lena, mason olmadan ünlü olmanın bir yolu yok mu ? Bi de başka erkeklerin yanında şarkı söylemek günah mı ? Öğretmenlerim bana söyletiyor mesela korodayım. Babam abilerim ve akrabalarımın yanında da mı günah ?

    YanıtlaSil
  11. Lena lüütfeen emre aydın, demi lovato, selena gomez, bridgit mendler, cody simpson ve miley cyrus analizi yapar mısın?

    YanıtlaSil
  12. Lena ben bazen dalga geçmek için illuminati işareti yapıyorum o da günah mıdır ?

    YanıtlaSil
  13. Lena E PLURIBUS UNUM mason işareti mi ? Harry Styles'ın bi fotoğrafında, giydiği tişörtte o işaret vardı ve heygirlün one direction özel sayısında stickerlardan birinde o işaret vardı ve çevresinde grup üyelerinin ismi yazıyodu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. E Pluribus Unum, "birlikte çoğalmak" anlamına gelen aynı zamanda fransa-brezilya kardeş mason locasının mühründe de bulunan bir slogan. aynı sloganın abd'nin sloganı olması da ilginç. aynı sloganın futbol kulübü benfica'nın sloganı olması da ilginç. evet gerçekten de çoğalmışlar.

      Sil
    2. Daha açık konuşsan ?

      Sil
    3. E Pluribus Unum, "birlikte çoğalmak" anlamına geliyor. masonlar her yerdeler yani. bu demek.

      Sil
  14. lena uzağa gitmeye gerk yok ülkemizde bire bir tv programlarını ele geçirmiş masonik duruşlu vatandaştan bahset milleti nasıl zehirlediğinden gemçlerin beynini nasıl meşgul ettiğinden bahset bu siyonizm bağlantısının türkiye düğümü olmuş bu uğrda milyonlar kazananlardan bahset bahsetki indsanlar kimi izlediğini grsünnnnn

    YanıtlaSil
  15. arkadaşlar ben din hocama sordum (kendisi din hakkında her şeyi bilir) şarkı dinlemek/söylemek haram değil ama eğer Allah'ı inkar eden veya cinsel içerikli şarkıları dinleyip söylemek haram.Örn:Rihanna-Umbrella Allah'ı inkar ediyor-haram. One Direction-What Makes You Beautiful kızlara kendini güzel hissetmeleri için yapılmış,art niyetsiz şarkı-haram değil NOKTA.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Noktalı Virgül, kaynak göstersin.

      Sil
    2. ondan iyi mi bileceksin neyin sevap neyin günah olduğunu SORU İŞARETİ ?

      Sil
    3. Ben Allah'ın ayetleriyle ve sahih hadislerle konuşuyorum. Bir din hocası herkese üstün olacaksa ölelim o zaman. Üstünlük ancak takva ile olunur, onu da Allah'tan başkası bilemez.

      Sil
  16. 1D analizi yapar mısın? Hayranları değilim hatta nefret ediyorum denebilir ama hayranı olanların artık gerçeklerin farkına varmalarını istiyorum. Gerçi çoğu hayran oğlanların yaptıkları 'kötü' şeylere göz ve kulaklarını kapatıyor. Ne de olsa 'Zayn müslüman o yapmaz' di' mi.

    YanıtlaSil
  17. LENA MADEM SEN KIZSIN VE BU KADAR DİNDARSIN, YAŞININ DA KÜÇÜK OLDUĞUNU SÖYLÜYORSUN, PEKİ SEN 5 VAKİT NAMAZINI KILIYOR MUSUN KAPALI MISIN? HAYATINDA HİÇ MÜZİK DİNLEMEDİN Mİ? YAŞIN KÜÇÜKSE SENİ KOCAYA VERSİNLER KAPAN ÇARŞAF GİY ÇOCUK DOĞUR BAK O ZAMAN? BU KADAR DİNDAR OLMA..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Namaz kılıp kılmadığım seni hiç ilgilendirmez ama evet kılıyorum. Hayatında hiç günah işlememiş kimseyi gösteremezsin, insan hataya düşer. Sonra tövbe eder bunda ne var? Bundan daha güzel ne var? Müslüman olan herkes kocaya mı verilir? Çarşaf farz değil takvadır ayrıca, çocuk doğurmanın dinle bir alakası yok.

      Ben burada dini değil akıl kontrolünü anlattım. Kafan ona basmadığı için bu sefer de dine saldırma. büyük harf kullanmak seni haklı değil saygısız yapar sadece.

      Sil
  18. Lena yazilarini cok iyi buluyorum gercekten cok yararli bir is yapiyorsun where have youbeen analizi yapabilir misin? Ben biraz bi seyler cikardim da o klipten bir de baykus imparatorlugu kitabini biliyosundur sence cathyobrien sistemin bir parcasi olarak mi yazdi yoksa akil kontrolunden tamamen kurtulmus mudur? Senin gibi bloglari takip ediyorum minorityreport0 ve selem ordaki disinda onerebilecegin blog var mi yeni yazilarini merakla bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. thanks for useful informationy

      Sil
  19. LENA LÜTFEN CEVAP VER AMA!!!

    ben yaklaşık 2,5 yıldır bunu bılıyorum bu illuyu ve o zmanadar berı herseyden korkuyorum cinlerden özelllıkle ve tabı karanlıktan ben adam fwerın olasılıksız kıtabını okudum çok guzel ama korktum oda ılludaan bahs edıyo betadan faln denekler den işte sonnraa bır gece uyuyoduk bırden uyndım bır ses duydum 'düşücek,düştü' 3 sanıye sonra kumbaram amsadan düştü annem kakltıo noluyo falan dedı banada normal geldı hersey fılmdede davıd ve jaspere boyle oluyoo ve ruyalarımda hep ılluyu goruyom çok kokuyom arkanmda bırı varmış gııb ama donemıyorum vee ruyamdada sey gordum ben herkesı dağıtıyordum ısttee gıdın kacın dıyodum bırkac sanıye sonra herkes gıdıyodu vwe o sırda oraya ucak dusuyoodu ben herkesı gonderdıığım için kımsye bısy oömuyodu ve sureklı halusulasyon goruyo gıbıyım sesler duyuorum ve sureklı bır arkadasım var 3 krere falan onu gordum iştee knka yaa ıste bole bole dıyorum yok ole bıseyy yemın edıyo delıo gıb hıssedıyorum napvcam ben yaa hep dıyorm allah buyk kotrkma ama yıneden korkuyorum ve buraya sığamayacak bır çok sey dah bn sadece 1.yı soledım ya offf napcam hep dualarda okuyomm lutfen yardım ett otekılerını naltmmaı ıstersen anlatırımm :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cinlerle ilgili yazı yazacağım inşallah orada yazsam daha iyi. Bunu da yazıyorum cevapsız kalmasın.

      Sil

İstediğini sorabilirsin, burası özgür bir ülke. Yani, sanırım.