Pazartesi, Ocak 28, 2013

Beyonce - Sweet Dreams Analizi

Daha önce astral seyahat ile cinlerle iletişim kurduklarına dair bir yazı yazmıştım. Aynı konuyu bu klipte de görüyoruz. Konunun anlaşılır olması bakımından bu linkten önceki yazıyı okumanı öneririm. Zaten bütün konuların birbiriyle bağlantısı var ve hiçbir şey boş değil.
Beyonce'nin Sweet Dreams yani Tatlı Rüyalar isimli klibinde okültizm, akıl kontrolü ve cinlerin bağlantısı işlenmiş. Beyonce bu klibi çekerek kendi durumunu anlatmış. Bu şarkının ünlü olup da bizlere klibinin izletilmesi ise aynı durumu bizde de aksettirmek için yapılan bir hamledir.

Beyonce uyurken bir şeyden rahatsız oluyor. Cin onu rahatsız ediyor. Bu sadece cinin gelip bir insanı dürtüklemesi ya da ona vurması gibi bir şey değildir. Cinler cinsel bağlamda da rahatsızlık verirler. Bu sahne klibin ilk sahnesi, cinsel istismarı belli edecek şekilde yapmışlar.

Astral seyahata giriş buradan başlıyor. Görüntüyü bir ileriye bir geriye sarıyorlar. Geriye sarmak da masonik felsefede var olan şeylerdendir. Mesela tersten konuşabilmek gibi, şarkıların tersinde de mantıklı cümlelerin çıkması da yine bu öğretinin sonucudur. Geriye sarmaya başka bir örnek olarak bazı ayinlerin tersten yapılması verilebilir. Şeytan, Allah'a karşı geldiği için yapılması gerekeni değil tersini yapmış oldu. Bu yüzden öğretisine bunu da yerleştirdi. Zaten Satanizm'de de yasaklanmış ne varsa yapılması tek kuraldır. Böylece her şeyi tersten yapmış oluyorsun. Yani bir Satanist, bir Müslümanın tam zıttı işler yapar teknik olarak.


Beyonce'nin elbisesi siyah-beyaz parçalı. Yani ayrışım gerçekleşecek. Burada bir noktadan bahsetmek istiyorum, siyah-beyaz ayrımının akıl kontrolünde Alfa Programı seviyesine denk geldiğini daha önce de söylemiştim. Alfa'nın renkleri siyah-beyaz'dır. Genel kişilik ayrışımının seviyesidir. Tabi bu isimler rastgele seçilmemiş. İnsan vücudunda yayılan bazı dalgalar var. Kısaca değinip geçeceğim. Alfa dalgası da bunlardan biri. Yukarıda verdiğim dalgalar ortalama bir insanın Alfa dalgaları. Bunu ölçmek için elektroensefalogram yani kısaca EEG denilen bir cihaz var. Yani anlattığım tüm bu şeyler gerçek ve tıbba dayalı. Bir kısmı ise gizli, ancak gizli olması var olmadığı anlamına gelmiyor.



Aynı zamanda siyah-beyaz masonik öğretide iyi ve kötüyü simgeler. Bu sahnede bir ninni çalıyor. Bu ninni, hipnoza girmeden önce ritmik olarak köleyi etkilemek için yapılan bir ninni. Bazı korku filmlerinde de ninni kullanılır bolca. Mesela ben bir örnek vereyim, Insidious diye bir film var. Orada da akıl kontrolünün dibine vurdukları bir odaya girdiklerinde ninni çalıyor. Uzakdoğunun korku filmlerinde de hep ninni çalar. Bu akıl kontrolünün bir tetiğidir. O ninninin çalması korku dolu bir ortamda sanki hiçbir şey yokmuş gibi bir hava oluşturur. Ama aslında bu durumun daha da korkutucu bir hal almasını sağlar.

İşte Insidious filminde bahsettiğim o sahne. Ninninin çalmasıyla durum daha da garip bir hal alıyor. Oradaki adam da astral seyahat yoluyla o cinle bağlantı kurmaya çalışıyor. Bu sembolizmin aynı durumda her yerde kullanılması tabii ki tesadüf değil. Hem sonda gösterdiği kişinin gözbebekleri dik. Yani cin olduğunu göstermişler.

Beyonce'nin üzerinden uçan güvercin, onun ruhunu sembolize ediyor. Yani ruhu bedeninden çıkıyor. Solda vermiş olduğum resim Eski Mısır'a ait. Ba'nın yani ruhun vücuttan çıkışını temsil ediyor. Ba, bir kuş olarak tasvir edilirdi. Klipte de aynısı söz konusu. Ba, bir güvercin olarak gösterilmiş. Tıpkı resimdeki mumya gibi Beyonce yatıyor ve ba'sı bir güvercin gibi uçuyor.
Buradaki ruh, can değildir. Ruh ne kadar çıksa da ölüm gerçekleşmez. Yani yarı-ölüm kavramı vardır. İşte bu astral seyahattir. Ancak astral seyahat sanıldığı gibi ruhun bedenden çıkıp da istediği gibi dolanması değildir. Cinin hakimiyetine verilen ruh söz konusudur.

Yani uzun lafın kısası, cinin hakimiyetine girmek için yapılan bir takım şeylerdir bunlar. İnsanın vücudundaki bilinç durumu ortadan kaldırılır. Yarı uyku-yarı uyanıklık haline geçilir. İşte cinin hakimiyeti de bu noktadan sonra başlar. Ba'nın vücuttan soyutlanmasıyla astral seyahat dedikleri olay vuku bulur.



Beyonce'nin geldiği bu mekan ise rüyası. Beyonce çektiği acıdan dolayı bağırıyor ancak sesi gerçek hayatta duyulmuyor. Sadece bu mekanda, yani rüyada bağırabiliyor. Birçok kişi karabasan benzeri bir durumda çığlık attığını ancak sesinin duyulmadığını söyler. İşte bu durum tam da bu olayı anlatıyor aslında.

Ve farkettiysen, Beyonce artık beyaz değil siyah giyiniyor. Çünkü artık masum değil.



Görüntü yine tersten. Yani Beyonce şu anda tamamiyle rüyada. Arkaplanda da görüldüğü üzere bir gökkuşağı var. Yani gökkuşağının sonunda. Bilmeyenler için söyleyeyim, Monarşi akıl kontrolünde, kölelere hep gökkuşağının sonuna gitmesi öğütlenir. Çünkü çektikleri acılardan kurtulabilecekleri tek dertsiz yer orasıdır. Bu rüyada da bir nevi bu gerçekleşiyor. Beyonce, gökkuşağının sonuna doğru yol alıyor.

"Gökkuşağının sonuna gitmek" köleye, programcısı tarafından verilen bir komuttur. Bu komut Oz Büyücüsü Programında da yer almaktadır. Hatta Oz Büyücüsü filminde Dorothy'yi oynayan Judy Garland da "gökkuşağının sonunda bir yerlerde" isimli bir şarkıyı yine aynı filmde seslendirmiştir.



Bu sahnede Beyonce sırasıyla "turn the lights on!" yani "ışıkları açın!" diye bağırıyor. Ardından arkadaki iki dansçı görünüyor. Bu iki dansçı Beyonce'nin diğer alterlerini/karakterlerini temsil ediyor. Kölelerin birçok karakteri vardır ancak "ana 3 karakter"leri vardır ki bunların kişilikleri derinlemesinedir. Yani ana 3 karakterini göstermiş oluyor. O karakterlerin ise bekçisi olan cinler vardır. Cin beyne hükmedebilir ancak belli koşullar mevcutsa. Akıl kontrolü kölesiysen mesela. O karakterleri yöneten de cin olur artık.

Güneş Sembolizmi var. Güneş, tanrıyı simgeler. Ancak okültik öğretiye göre tanrı Allah değil, Baphomet'tir. Baphomet de Şeytan'dır. Yani tanrı olarak kabul ettikleri kişi Şeytan.
Ayrıca cin kelimesi ingilizcede demon'dır. Yunanca'dan gelmektedir ve aslı daimon'dır. Daimon aynı zamanda tanrı demektir. Buradan da cinleri ve şeytanı tanrı olarak gördüklerini anlamak mümkün.

Sonrasında ise (üstteki gife bakarsan bir daha görürsün) arkada güneşin olduğu yerden sağdan sola doğru beyaz bir at koşmaya başlıyor. Bu küçük ayrıntı sözlerle alakası olmayan yerde, hem de belli bile olmayacak bir şekilde neden oraya konulsun ki?

Beyaz at, Pegasus'tur. Pegasus, ruhun astral seyahatinde taşıyıcısı ve koruyucusudur. Yukarıdaki resimde de Pegasus var, ve gövdesinin altında bir gökkuşağı. Beyonce'nin klibindeki gibi bir gökkuşağıyla tasvir edilmiş olması da yine bir delildir sanıyorum. Ayrıca Jessie J analizinde de Jessie programa başladığında beyaz bir at gösteriliyordu.

Buradan sonra biraz da şarkı sözlerine bakalım.

Every night I rush to my bed
With hopes that maybe I'll get a chance to see you when I close my eyes
I'm going outta my head
Lost in a fairytale

Her gece aceleyle yatağıma giderim
Belki seni görürüm umuduyla gözlerimi kapadığımda
Kafamdan çıkıyorum
Bir peri masalında kayboldum




Beyonce'nin burada bahsettiği kafadan çıkma mevzusu şöyle açıklanıyor. Astral seyahatte vücudundan ayrılışın asıl merkezinin baş olduğu söylenir. Yani Beyonce'nin burada kafasından çıktığını söylemesi gayet yerinde bir tabir.





Bu bölgeye glabella adı verilir. Başın üst kısmında iki gözün ortasında burnun bittiği yerde bulunur glabella.

Ve yine ne tesadüftür ki üçüncü gözün açıldığı yer de tam burasıdır.

Üçüncü gözden biraz bahsetmek istiyorum. Yapılan meditasyon, yoga ve benzeri şeyler aslında astral seyahati sağlamak için yapılır. Ancak bunu evde öyle oturup lambaları kapatıp mumları yakarak yapamazsınız. Okültik öğretiyle üçüncü gözün açılması sağlanır. Bu da astral seyahat ile mümkündür. Astral seyahat için de bir cinle iletişim gerekir, sağlam iletişim için zaten masonlar kara büyü ritüelleri yapmaktadır.
Üçüncü gözün açılması aslında cinin görüşüne ortak olmak manasına gelir. Musallat olan cin, astral seyahat yapan insana kendisini bir tanrı olarak gösterir. Sonra bu insana yaşadıklarını gösterir. Hani hep denir ya "senin gözlerinden hayatı gördüm". Bu sözler Rihanna'nın Diamonds şarkısında da geçiyor. Cin kendi yaşadıklarını gösterir, insan da onu kendi hatıraları zanneder. Bu yüzden birçok kişi reenkarnasyona inanmaktadır. Bu çok önemli bir konu.

Cinlerin ömürleri bizimkinden uzun olduğu için çok eski zamanlardan anıları gösterebilir. Bu yüzden bu insanlar reenkarnasyonun gerçekliğine inanıyorlar. Aslında o kişinin bir cin olduğunu bilmiyorlar. Belki de cin ne demek onu bile bilmiyorlar. Kendi öz benlikleri zannediyorlar. Halbuki her şey büyük bir aldatmacanın sonucu.

Sözlere devam edelim.

Can you hold my hands and be my guide?
Clouds filled with stars cover your skies
And I hope it rains
You're the perfect lullaby
What kind of dream is this?

Ellerimi tutup rehberim olur musun?
Yıldızlarla dolu bulutlar senin göklerini kaplıyor
Ve umarım yağmur yağar
Sen kusursuz ninnisin
Ne tür bir rüya bu?

Rehberim olur musun dediği de, pegasus ile sembolize edildiğini anlattığım cin. Burada doğasal varlıkların da bir anlatımı var. Yine okültik bir inanış olan Güneş Mitolojisi var. Güneş mitolojisinde güneş, ay ve yıldızlar mühimdir. Zaten güneşe tapıyorlar ki güneş Şeytan'ı simgeliyor. Şarkıda "yıldızlarla dolu bulutlar"dan bahsetmiş. Yıldızlar, cinlere bir atıftır.

Şimdi burada sorulabilir ki "bu ne hep cin cin, o cini sembolize eder bu cini sembolize eder".  Ama zaten olay cinlerle alakalı. Şeytan bir cindi ve kendi ırkını üstünü gördü. Bu nedenle Hz Adem'e secde etmedi ve şimdi Ademoğlunu cehenneme sürüklemeye çalışıyor.


Dönelim konumuza... Alfa Seviyesindeki ninnilerden birisi de yukarıda videosunu verdiğim Twinkle Twinkle Little Star'dır. Orada da yıldızla tanışan bir baykuş var. O yıldız, cini temsil ediyor. İlk başta ona yaklaştığında biri ters biri düz duruyor. İkisi farklı dünyalardan çünkü. Ters olma durumundan yukarıda görüntüyü ters sardıklarında bahsetmiştim.

 Umarım yağmur yağar demesi de yine masonluktaki bir simgesel sözdür. Yani umarım beni hakimiyetine alırsın demek gibi bir şey oluyor.

Buradaki duruşu Leonardo da Vinci'nin meşhur çizimlerinden Vitruvius Adamı.


Resimde iç içe geçmiş bir daire ve bir karenin içinde duran bir adam vardır. Uzuvları ise bir açık, bir kapalıdır. Masonik öğretiyle yakından alakası olan bir resim bu. Masonluğun bir kere ana simgesi olan gönye ve pergel birer geometrik alettir. Yani anlaşılacağı üzere geometri masonlukta önemli. Aydınlanmanın bilim ve sanatlarda olduğu söylenir masonlukta. Bunun için inisiye olan masona bu öğreti verilir.

Bu resim de o öğretilerden birisi. Bu resmin yanındaki notlarda sıkça oranların kanunu ifadesine yer veriliyormuş. Oranların kanunu denilen şey, altın orandır. Altın oranın ne olduğunu açıklamayacağım, vikipedide bile var. Ancak kısaca şöyle söyleyeyim, Allah evreni bir düzene göre yarattı. Bütün ilimler ona ait, buna geometri de dahil. Onun ilminin üzerinden rant sağlanılmaya çalışılıyor. Bilindiği üzere şeytan denen kişi bir alimdi, bu ilimleri o zaman öğrenmişti. Sonrasında isyan edip kötü yolu tercih edince bu bilgileri kendi ilahlık ilanında sahte kanıt olarak öne sürdü.

Zaten masonlukta evreni yaratan ve düzenleyen farklı kişilerdir. Demiurgos evreni yarattı ancak Kainatın Ulu Mimarı onu düzene soktu denilmektedir. Hemen mealini vereyim, burada Demiurgos - Allah, mimar da şeytan oluyor. Aslında görmesini bilene şeytan bile ipucu veriyor, çünkü onun hilesi zayıftır.

altın oran
 Beyonce de bu masonluk öğretisine tabi olduğu için o da bunları öğrenmiş. Altın oranda, insan vücudu ve evren arasındaki benzerlik vardır. "Britannica Ansiklopedisi'ne göre Leonardo "insan vücudunun evrenin işleyişinin bir analojisi olduğunu" düşünüyordu. Bununla birlikte Leonardo'nun maddesel varlığı kare, ruhsal varlığı ise daire ile sembolize ettiği ve insanoğlunun iki yönünü çizimde bu şekilde ifade ettiği sanılmaktadır."

Kalın yazılmış kısmı ben yazmadım ama yazacak olsam aynısını yazardım çünkü masonik öğreti aynen bu yönde. Mesela maddesel varlık karedir, hatta platonik cisimlerden küp de dünyayı simgeler. Küp de aslen karelerden oluşur. Bu son bilgi Platon(Eflatun)'un Timaeus adlı eserinde geçiyor. Çünkü herkesçe tanınmış bu "aydın kişiler", felsefeciler, bilim adamları, sanatçılar vs. hepsi Illuminati'dendir.

sion tarikatının simgesi
Neden bunları alelade kişiler keşfedemiyor? Ben niye oturduğum yerden altın oranı keşfedemiyorum? Çünkü onlar da kendileri keşfetmemiş, masonlukta ilerledikçe öğrenmişler.

Örnek olsun diye Leonardo da Vinci'yi söyleyeceğim. Leonardo Da Vinci'nin; Fransa'nın, kuruluşu çok eskilere dayanan (1099 MS) Sion Tarikatı'na 1510-1519 yılları arasında üstatlık (Başkanlık) yaptığı bilinmektedir.

Zaten Sion Tarikatı da bir mason locasıdır, isim değişiklikleri fark yapmıyor. Adından amacı anlaşılıyor, Sion, bir dağdır. Bu dağın eteklerinde ise Vaadedilmiş Topraklar bulunur. Yani Yahudilerin Büyük İsrail'i kurmak istedikleri yer.

Hatta Leonardo'nun "Majiye Tapınma" diye bir tablosu var. Maji büyü demek. Sıradan bir insan maji nedir, nasıl tapılır ne bilsin?







Bu sahnede siyah ve beyaz ayrımının ayrı ayrı olarak başladığı görüyoruz. İlk olarak beyaz yani iyi Beyonce geliyor. Elinde tuttuğu da siyah-beyaz zebra deseni benzeri parçalı bir tül. Yanındaki iki siyah tül de yine kötü tarafı simgeliyor. Zaten klibin sahne arkası videosu var. Orada Beyonce, ruh benzeri bir görünüm yapmaya çalıştıklarını söylüyor.

Bu sahnede "turn the lights on" diyor, yani "ışıkları açın". Sonra görüntü geri sarılıyor. Yani ışıkların açılması gerçek hayata dönüş ve şu anda olduğu mekan gerçek hayatın tam tersi. O yüzden görüntü burada terse sarılıyor.

Yanındaki iki kişi Beyonce'nin diğer iki karakteri demiştim. Beyonce ellerini kaldırdığında yanındakiler de kaldırıyor.

Ayrıca bu görüntüyü yavaşça aldım ki siyah tüldeki gökkuşağı renklerini görün diye. Burası gökkuşağının sonu olduğu için burada bu renkler kullanılıyor. Anlaşılsın diye. Sonraki sahnelerde de aynı renkler kullanılmış ama onları da koymayayım, bu gifle yetinin.

Şimdi ise Beyonce siyah giyinmiş. Bu da kötü yanı. Yani ayrışım tamamen gerçekleşti. Yukarıya doğru bakıyor ve yüzüne ışık vuruyor. Çünkü masonlukta aydınlanıyor.

Sembolik 3 ana karakter gösteriliyor yine, 3 bölünmüş Beyonce alteri.

Yine 3 tane Beyonce gösteriyor, sonra yanındakiler değişiyor sonra yine Beyonce oluyor hepsi.
Yani hepsi aynı kişi. Sürekli bu ayrışım teması kullanılmış.

Arkada hipnoz döngüsü var. Bir akıl kontrolü ögesi daha. Adı üstünde hipnoz etmek için bir döngü ve bu döngü kölelere sonsuz gelir. Sanki içinde kayboluyormuş ve boğuluyormuş gibi.

Monarşi Akıl Kontrolünde en önemli tetiklerden birisi de aynalardır. Döngüdeyken Beyonce bir anda bir sürü aynanın arasına düşüyor.

Ve sonra her ayna sahnesinde olduğu gibi aynayı kırıyor. Çünkü karakterin meydana çıkması demektir aynanın kırılması.

Ayna kırılınca bu karakter meydana çıkıyor. Beyonce'nin her komuta itaat eden robot yönünü gösteriyor. Ayrıca robot gibi hareket ediyor.

Klibin son sahnesinde ise son kez "turn the lights out" yani "ışıkları kapatın" diye bağırıyor. Ve bunu derken de topuklarını birbirine doğru vurur gibi yaklaştırıyor. Program sona eriyor.

Aynısı Oz Büyücüsü filminde de vardır. Oz Büyücüsü, akıl kontrolünün köklü programlamalarından biridir. Öylesine basitçe çekilmiş film değil yani. Dorothy bu sahnede eve dönmek istiyordu. İyi cadı da ona topuklarını birbirine vurmasını ve bir cümleyi tekrar etmesini söylüyordu. Sonra Dorothy gerçekten de evine dönüyordu.

Bunlar köle için birer tetiktir. Dorothy'nin tekrarladığı cümle "ev gibisi yoktur"du. Beyonce'nin tekrarladığı cümle ise "ışıkları açın/kapatın" oluyordu. Topukları birbirine vurması da Beyonce'nin, Oz Büyücüsü Programlamasında olduğunu gösterir.

Sözlere son kez bakalım.

You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I, don't wanna wake up from you
 Tatlı bir rüya ya da güzel bir kabus olabilirsin
İki türlü de senden uyanmak istemiyorum

Burada Beyonce cinden bahsediyor. Kötü de olsa iyi de olsa ona "tatlı" veya "güzel" diyecek. Çünkü onu bir kere efendisi olarak belirlemiş. Ondan uyanmak istemiyor.

My guilty pleasure I ain't goin nowhere
Baby, long as you're here
I'll be floating on air cause you're my, you're my...
Benim suçluluk hissettiren zevkim, hiçbir yere gitmiyorum
Bebeğim sen burada olduğun sürece
Havada süzülüyor olacağım çünkü sen benim...

"Suçluluk hissettiren zevk" demiş çünkü cinin onu istismar etmesi ona bu iki duyguyu da tattırıyor. İçten içe bunun kötü bir şey olduğunu bilse de karşı çıkamıyor çünkü aklı kontrol edilen bir köle. Cin, ona efendi olarak lanse ediliyor. O da ona bir bağ hissediyor.
Havada süzüldüğünü söylemesi bana ilk başta yataktaki havalanmasını hatırlattı. Çünkü bu cinin hakimiyetini simgeliyor. Yani burada olduğu sürece Beyonce onun kölesi.

---

Bu klipte ALFA ve TETA seviyeleri kullanılmış. ALFA kişilik bölünmesi, TETA da psişik programlamadır. Yani TETA ile astral seyahat ve cinlerle iletişim sağlanır. Tüm bu telepati, durugörü vs. mevzuları TETA seviyesindedir. Satanik kanbağından gelenlerde TETA Programlaması daha çok görülür çünkü onlar bu işe daha yatkındırlar. Almanya'daki toplama kamplarındaki deneyler sonucu genetik ile bu tip yeteneklerin aktarılabildiği sonucuna ulaşılmış.

Beyonce'nin Get Me Bodied klibine yaptığım analizde de Beyonce'nin kanla yaptığı anlaşmanın tarihi doğumgünü olarak gösteriliyordu. Yani Beyonce bu ortama doğdu. O da satanik kanbağından gelen ailelerden birine mensup. Ailesinden dolayı bu işin içinde.

---



En son olarak ise Beyonce'nin bu şarkısındaki gizli mesajın bir videosunu hazırladım sizlere. Şarkılar biliyorsunuz ki ters çevrildiğinde mantıklı ifadeler içerebiliyor.

Yukarıda çoğu kez söylediğim gibi tersten konuşmak satanik bir öğretidir. Bunu Aleister Crowley de söyler, hatta buna "Şeytan'ın Dili" der. O nedenle ters ifadeler genellikle satanik olur. Ancak tabi farklı amaçlar için de kullanılabilir. Ameller niyetlere göredir deyip kapatalım.


Sonuç Olarak

Umarım anlaşılır bir yazı olmuştur. Belki bazen ben anlatamıyorumdur, o yüzden bazı şeyleri anlamıyorsunuzdur. Anlasaydınız inanırdınız birçok şeye çünkü. Sert bir dille konuştuğum kanısının aksine gerçekleri söylediğim için sertmiş gibi geliyor. Uykudaki insana ninniden başka her şey ağır ve kaba gelir. Oysaki belki de dünyadaki en duyulası şeyi anlatıyordur anlatan.

Neyse, ben buradayım anlatmaya devam edeceğim. Anlaşabiliriz.
Herkese iyi ve kazançlı bir ömür diliyorum.

88 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Lena,bu kırmızı rugan ayakkabı konusu Disney Channel'da da var.Zac ve Cody Güvertede'nin bir bölümüde ayakkabı dolu bir denizaltı vardı.Ayakkabıların sahibi olan kız ve birkaç arkadaşı denizaltında kalıyorlardı.Sonra kız kırmızı rugan ayakkabılarının topuklarını birbirlerine vurup 'Evim gibisi yoktur.' diyordu.Ve bu ayakkabılar Dorothy'ninkilerle neredeyse aynılardı.Her yerde,neredeyse aynı denilebilecek semboller ve kelimelerle ifade edilmesinin sebebi ne olabilir ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Disney Channel zaten başlıbaşına her dizisiyle akıl kontrolü yapmaya çalışıyor. Kesinlikle izleme ve izlettirme, özellikle de küçük çocuklara. Zaten Disney'i kuran Walt Disney, 33. dereceden masondu.

      Her yerde aynı olması her yerde aklımızı yıkayıp bizi de köle yapmak istedikleri için akıl kontrolü uygulamaları. Bize, televizyondan akıl kontrolü uyguluyorlar.

      Sil
  3. LENA GRAVEL,
    ONE DIRECTION KONUSUNDA ŞARKILARIN TERSLERİNE GÖZ ATABİLİR MİSİN?BİR ARKADAŞIM YABANCI BİR SİTEDE TERSTEN SÖZLERİNİ BİLE BULMUŞ.AMA MAALESEF İNGİLİZCE.İNGİLİZCEM İYİ OLSAYDI BEN DE CEVAPLAYABİLİRDİM BELKİ.NEYSE,KESHA'NIN DIE YOUNG KLİBİNDE O KADAR ÇOK SEMBOL VAR Kİ...BİR YORUMDA BİRİSİ DIAMONDS VE DIE YOUNG'IN ANALİZİNİ YAPMANI İSTEMİŞ.DIAMONDS'I YAPMIŞSIN AMA DIE YOUNG'DA HATTA SÖZLERİNDE BİLE DAHA ÇOK ŞEY ANLATILIYOR OLMALI.LITTLE MIX - WINGS'İN KLİBİNDE BU TÜR ŞEYLERDEN VAR MI MERAK ETTİM.LM'DE HER ÜYENİN KENDİNE AİT BİR SEMBÖLÜ VAR VE JADE KURDELE KULLANIYOR.KURDELENİN ZİHİN KONTRÖLÜ'NDE TETİK MİYDİ ÖYLE BİŞEDİ HERALDE.PERRİE'NİN ÜÇGEN İÇİNDE TEK GÖZLÜ TİŞÖRTÜ VAR.PERRİE'NİN BİR RESMİ İLE SENDEN ÖĞRENDİĞİM BAZI ŞEYLER İLE ANALİZ YAPABİLDİM.AMA DAHA ÇOK ŞEY OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.

    http://www.facebook.com/AntiLittleMixTeamTheSaturdays/posts/326210540824304

    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.AYRICA D BİR DİLDE 6 DEMEKMİŞ SANIRIM. D-D-D-DNA DEDİKLERİ DNA ŞARKISI,AYRICA O ŞARKININ KLİBİ DE ÇOK KARANLIK,BİR YERLERDE KİLİSELERDEKİ GİBİ BİR MÜZİK ÇALIYOR.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1D şarkılarının tersine bakmayı zaman kaybı olarak görüyorum. Zaten ne oldukları ortada. Diamonds'ın sonunda niye Die Young analizi yapmadığımı açıklamıştım. Ve de LM analizi şimdilik planlamıyorum.

      Kötü niyetli olduğunu düşündüğümden değil ama eğer kendini yeterli bulmuyorsan ya da sadece tek bir kaynaktan bilgi bulduysan analiz yapma. Bu benden bir tavsiye. Bilinmeyen çok şey var, o semboller de tek manalı değil zaten. Ve de içinde eşcinsel cin yok. O daha farklı bir mevzu.

      Sil
  4. ŞARKININ İSMİ ''TATLI RÜYALAR.'' YANİ İNSANLIĞIN DERİN BİR UYKUDA OLDUĞUNU MU SÖYLEMEYE ÇALIŞMIŞ? :/ :/

    YanıtlaSil
  5. Lena ablacım,şimdi aklıma bir soru takılıyor;Neden 666?Neden başka bir sayı değil?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 98093 olsaydı da aynı soruyu soracaktın.

      Sil
    2. http://www.youtube.com/watch?v=4HzoSnqmKY4 Burada num. ile ilgili bilgiye ulaşabilirsin ortalarına doğru açıklıyor. Tüm seriyi izlemeni öneririm.

      Sil
    3. 666 sayısı; ebcet hesabında şeytanı ifade eder.Bu ebcet hesabı büyücülükte kullanılan bir kod sistemidir. bkz: ebcet hesabı

      Sil
  6. Teşekkürler ve Scream and Shout analizi yapar mısınız?

    YanıtlaSil
  7. Atatürk mason mu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Atatürk gibi bir adamı mason'du deyip bir kalemde kötü sınıfından yaftalamak ağır oluyor. fazla bilgi sahibi olmadığın konuda tam bilmiyorum diyebilirsin. Bilmeyenler için ben detaylı anlatayım madem öyle bi yerden sallamakla olmaz tarih açık ve nettir olan bitene açar bakar görürsün. Atatürk mason localarını kapatacak olan yegane liderdir türkieyede. öncesinde ise Atatürk ve masonlar iyi ilişkiler içindeydi zira Atatürk onların sapkın çıkarlarından habersizdi ve ileri bir Allah inancıda yoktu. bunu açık net kabul edin baştan Atatürk atesitti yaşamının çok uzun bir süresince. Ama ne olduysa masonların temel amaçlarını, sapkınlıklarını yavaş yavaş öğrenmeye başlamasıyla oldu ve sonra her aklı başında insan gibi ister atesit ol ister müslüman ol ne olursan ol sapık insanlara karşı mücadele edersin. işte Atatürk ne zaman bu mücadeleye başlayıp bu insanlara ters düştü işte o zaman onları karşısına aldı ve mason localarını kapatmak istediği dönemde sözde sirozdan yatağa düştü. tüm bu dönem içerisinde yanı başındaki mason doktoru onu yavaş yavaş ölüme götürdü. işte burda dikkat etmeniz gereken şu Atatürk mason localarını kapatacakken mason locaları ani bir kararla oluşumlarını kendileri dondurdu. dolayısı ile devlet ve mahkeme tarafından kapatılamadı bu süreçte Aatatürkü öldürüp devreden çıkardılar ve ismet inönünün başa geçmesiyle tekrar varlıklarına kaldıkları yerden büyüyerek devam ettiler. ve tüm tarih boyunca bu kişiler Atatürkün ismini kullandırlar dikkat edin türkiyede bir bok yiyen ben Atatürkçüyüm ondan bana böyle yapıyorlar deyip afedersiniz kıçını kurtarmaya çalışmıştır. masonlar Atatürkü putlaştırdı ve Türk halkını gerçek Atatürk bakış açısından uzaklaştırdılar. halbuki Atatürk onların tüm planlarını 100 yıl erteletmiş olan en büyük liderlerdendir tüm coğrafya içerisinde. yani lenacım öyle Atatürk masonmu diyene evet mason demekle olmuyor bu işler. açık konuşacaksın bilgin yoksa susacaksın burda bir sürü genci yanlış yönlendirmeyeceksin. bugün akp ile beraber neden silinip yok edilmeye çalışılıyor Atatürk ona ne cevap vereceksin çünkü masonlar yapılanı unutmaz. onlar mustafa kemal Atatürkten o intikamı almak için her şeyi yapacaklar. onun kazanımları bir bir özelleştirme adı altında mason iş adamlarına tek tek akp sayesinde peşkeş çekildi bugün en önemli devlet kazanımlarının sahibi yabancı mason sermayesidir. bunları bilmeden öyle oturduğun yerden Atatürk mason evet deyip salladınmı bu halkın gelmiş geçmiş tüm ceddine hakaret etmiş olduğunu düşüneceksin. tasavvuf inancıyla müslümanlık taslanmaz. bugün dünyadaki tüm müslümanların rezil rüsva yaşamasının sebebi bu dini sapkın ve sapıkça yaşadıkları içindir. kuran dışı kaynakları kendilerine din diye tanıtan adilere inanıp onların şeytanın oyunları olduğunu görmeden yaşamayın sap gibi bağlanıp kalmayın geleneklere kuran dışında hiçbir kaynağı doğru kabul etmeyin emeviler dönemiyle kuranın gerçek mesajı bozuldu alın size 2 ayet kendiniz düşünün şimdi.

      FURKAN 30 Resul de şöyle der: "Ey Rabbim, benim toplumum, bu Kur'an'ı terk edilmiş/dışlanmış halde tuttular."

      hz muhammedin ümmetini tek şikayeti bu olacak kıyamette Allaha karşı bunu bir irdeleyin bakalım ne demek istiyor. işte bu şıhlarla hacı hocalarla dinin içine ettiler demek istiyor.

      ENAM 38 Yeryüzünde debelenen hiçbir canlı, iki kanadıyla uçan hiçbir kuş istisna olmamak üzere hepsi sizin gibi ümmetlerdir. Biz bu Kitap'ta, herhangi birşeyi ne eksik bıraktık ne fazla yaptık. Onlar, sonunda Rableri önünde haşredilirler.

      demekki neymiş biz bu kitapta hiçbirşeyi eksik bırakmadık fazlada koymadık bu ne demek o beyninizi biraz çalıştırın ve sizi vesveseleriyle şirk'e iten şeytan icadı hadislerden ucak durun illaki doğru gelen hadislerde var ama insan yapımı işlere güvenmeyeceksin yıllar içinde ne haller alabileceğini düşüneceksin öyle hadis falan anlamam ben Allahın mesajı gayet açık kuran'dan başka rehberiniz yok

      Sil
    2. Oturduğun yerden sallıyorsun demekle gözümden düştüğünü başta söyleyeyim. Hadisleri bu konuya katman da ilginç çünkü bu yorum atatürk ve masonlukla ilgiliydi. Demek ki içinde biriktirmişsin.

      Oturduğum yerden sallamıyorum ben. O anlattıkların da doğru ama başı yanlış. Atatürk ateist değildi, hiçbir zaman da olmadı. Sadece evet diye bir cevap verdim diye bu konuda hiçbir şey bilmediğimi mi çıkardın? Vakti zamanında bütün dönme Sabetayistler Yahudiler Selanik sınırına çekildiler. Anlayacağın Selanik Yahudi yuvasıdır. Atatürk de Selanik'li. Ve ayrıca Şema Yisrael duasını kendi gizli duası olarak belirmişti. Hem masonik duruşları da yapıyor. Bunlar işin görünen kısmı. Ama ben sadece iki kanıtla Atatürk masondur demiyorum. Olmak zorundaydı mason tamam mı? Öyle hiçbir adam olamaz ki çıkıp tek başına mücadele versin. Hiçbir adam yoktur ki tek başına o mevkilere gelsin. Yani çevresindeki ve devlet yönetimindeki herkes mason olabiliyor ama Atatürk bir türlü olamıyor öyle mi? Çünkü Atatürk'e toz kondurulamaz. Hem bu Atatürk'ü aşağılamak da değildir ancak o öncelikle astırdığı alimlerin hesabını versin de ondan sonra masonların sapkınlığına baksın. Kimse kimseyi de kandırmasın. Ben bildiğimi söylerim, senin düşüncelerin sana kalmış. Akp ile Chp ya da dincilik-Atatürkçülük diye sınıflara bölünen yoz bir halkın savunmaları bunlar. Lütfen bu tuzaklara düşme. Kimse kimsenin ne olduğunu oturduğu yerden bilemez. Sen de benim kim olduğumu bilemezsin, ben de seni. Ben sadece bildiklerimi anlatıyorum. İşine gelmediği yerde derleme bilgiyle savunma yapamazsın, hadisleri de bu konuya karıştıramazsın. Hadislerin sıhhati neye bağlıdır, ravi nedir, cerh-tadil nedir bunları bilmiyorsan hadis kelimesini ağzına alamazsın. Kolay mı bu işler ya? Sen çıkıp Peygamberin sözü yalandır diyeceksin. Kuran'da Peygamberin sözü farzdır diye bir ayet var. Demek ki hadislere uymak gerekiyor. İyi ki bir "evet" dedim. Bir konu bu kadar saptırılamaz herhalde.

      Sil
    3. Fethullah GÜLEN niye Amerikada şu an yaşıyor anlamıyorum. Yıllardır siyonist AMERİKA diye bağıran bu grubun başı Şu an Amerikanın kucağında yiyip içiyor.:)Özgürlükler ülkesi hoşuna gitti zannedersem.. Niye o kadar arap,müslüman ülkesi varken ve KABE varken orayı seçti. Yoksa kendiside bu satanist grupların AKIL kontrolünde bir proğramlayıcı olabilir mi? LENA hanım aydınlatırsanız sevinirim..

      Sil
    4. Fetullah Gülen Yurtdışına gitti çünkü kendi ülkesinde adama rahat vermediler.Yaşattırmadılar onu burda o da gitmek zorunda kaldı.Hem gününü gün ettiğini nerden biliyosun ? Nasıl bu kadar emin olabiliyosun ? gördün mü görüştün mü naptın ki rahat olduğundan bu kadar eminsin ?

      Sil
    5. şimdi lena içimde birşey biriktirmemi söylemişsin başta bu komik zira sen herkese açık bir blog yaptoysan insanlar tabiki bir muhasebe yapacalar aksi takdirde körü körüne sana inanmak olur ki bu ancak embesil işidir. sana sert çıkmama gelince bunca insanın okuyabileceği bir blogda tabiki en önemli tarihi liderlerimizden birini evet masondur, masonlar kötüdür, o halde atatürkte kötüdür paranoyasına alet ettirmem.daha önce de söyledğim gibi tarih açıktır. döner geçmişe bakarsın ülke ne hale gidebilecekken din ne hale gidebilecekken ne halde kalmış görürsün sonra o adama mason yeaaa bu yeaaa swh swh yaparsın ama önce kafayı çalıştıracaksın. bana diyorsun ya hani derleme bilgiler diye senin yaptığın farklımı bu fotoğrafları gidip senmi çekiyorsun bir şekilde internet üzerinden derleyip kişisel yorumlarınla paylaşıyorsun ee bunu sen yaparken sorun yokta biz tarihi kanıtları anlatıncamı derleme bilgi??? şöyle bir empati yap kafanda kendini o dönemde atatürkün yerine koy nasıl bir yol izlerdin bir düşün..suudi arabistan hz muhammedin evini restore etmeyi düşünürken bütün ordularımla oraya gelirim diyen de atatürktür biraz tarihi derlemelerini iyi araştır.Ataürk çok uzunca bir süre ateistti sen ister kabul et ister etme mason selamları vermesine gelince işte orda deha devreye giriyor işte orda beyin devreye giriyor devrim dediğin şey işte ancak o şekilde yapılabiliyor yoksa ben devrim yapacam ulaaannn zaaaa diye ele silahı almakla olmuyor bazı şeyler.. bazı şeylerin bedeli ağır lena. mustafa kemal gerçek bir dahiydi memlekette ki insanlarla konuşurken iman ve dini, dünya devletlerine karşı konuşurken ise batılılığı öne çıkarmıştır bu bir stratejidir. öyle her babayiğidin yapamayacağı sığ kafaların elindeki kuranla savaş kazanacağını sananların anlayamayacağı bir stratejidir. kuranı putlaştıran senin o söylediğin kendine öncü diye belirlediğin kişilerin ta kendisidir. sen peygamberimiz dönemi hariç her döneme saplanmışsın bunda seni suçlamıyorum çünkü bu çok güzel uygulanan bir oyundu ve günümüze kadar geldi olayın temelinde ise kibir yatar.. o dönem islamın liderliğini yapan kimselerin kibirlerine yenik düşüp kendileri dine uyacağına dini kendi çıkarlarına uydurmalarıyla başlamıştır herşey.. işte günümüzde bu sebeple kimse dinini doğru yaşayamıyor öyle bir korku politikası salmışlarki insanalara sanırsın ki 5 vakit namaz kılmayan cehenneme gidecek. aha işte senin savunduğun adamlar böyle insanları dinden uzaklaştırdılar. bu kişiler için diyecek peygamberimiz kıyamet günü ümmetim bu kuranı terk ettiler diye. yapmayın kardeşim bunu bırakın insanlar kendi anladıkları şekliyle yaşasınlar dinlerini kim oluyor ki bazı kişiler bu işin liderliğine soyunuyor babanmıydı arkadaşım peygamber kimsin sen derler adama..bak sana çok basit bir örnek hz muhammed s.a.v namazlarını çoğu zaman birleştirirdi dönemin ümmeti ise genelde 3 vakit olarak kılardı hadi bugün böyle uygulansın görelim neler oluyor. dini insanlara işkence vesilesiymiş gibi gösterirseniz bu insanlar kaçar ve bu vebali ödeyemezsiniz.

      Sil
    6. Peygamber benim babam değil, kardeşim, efendim, liderim. Başka da bir insanı böylesine kabul etmiyorum zaten. Peygamberimiz namazlarını çoğunlukla cem etmezdi bu sadece eğer gerçekten geçerli bir mazeretin varsa birkaç kez yapabileceğin bir şeydir. Savaşta bile namaz kılmış bir insandan bahsediyoruz. 5 vakit namaz kılmak işkence değildir, Kuran'da o vakitler açıkça belirtilmiş. Madem çok biliyorsun aç oku. Ya da şu sitede izahı var buradan oku tabi ilgiliysen. http://www.suleymaniyevakfi.org/arastirmalar/kuranda-namaz-vakitleri.html

      Yoksa eğer sana namaz ağır geliyorsa şu ayeti oku.
      "Sabır ve namazla Allah’tan yardım isteyin. Fakat bu, Allah’tan korkanlardan başkasına pek ağır gelir." (Bakara/45)

      Ayrıca ben masonlara kötü demedim. Ve de tekrar ediyorum kimse kimsenin kim olduğunu bilemez. Sen benim siyer bilgimin ya da tarih bilgimin ne olduğunu ölçemezsin. Açık konuştum sanıyorum.

      Sil
    7. senden beni daha iyi anlamanı beklerdim zira devamlı bir yanlış anlaşılma durumu var ben farklı birşey söylüyorum sen farklı bir cevap veriyorsun. namaz sadece bir örnekti bunu tüm dini yaşama uyguladıklarını görüyorum ben sanki birileri bu işin öncülüğüne soyunuyor gibi bunları göremiyormusun?? bu işten ne tür çıkarlar sağladıklarını göremiyormusun. bu işi nasıl rant kapısına çevirdiklerini göremiyormusun. işte bu adamlardır bu işin vebalini ödeyecekler benim sana söylediğim onların ağızlarıyla savunma dinimizi. bırakın diyorum herkes kendi anladığı şekliyle yaşasın dinini kime ne?? kime hesap verecek insanlar dinlerini yaşarken. kim bu şıh hacı hoca kimdir arkadaşım bizden fazlası nedir??? çokmu ulema zeka seviyesine sahip bunlar nedir bunlar?? ben açık seçik söylüyorum işte bak açık seçik imamın para karşılığı bu işi yapıyor olması şirk'in dik alasıdır. bu gönül işidir ancak ve ancak bu günümüzde meslek yapılmış şöyle bir düşün arkadaşım din anlatımını, din sohbetinin içine rant sokmak ne demek nerde kaldı allah sevgisi işin içine bambaşka çıkarlar girdi.bugün bir imamın aylık 2000 tl kazandığını düşünelim düz mantık bu ülkede insanlar vay be işsizim bari imam olayım aylık 2000 iyi para ne olacak ezanı okurum sonra yatar keyfime bakarım??? bu kafada din adamı yetiştirmek nedir kardeşim. bu insanlardanmı öğrenecek insanlar dini yok ya herkes keriz bunlar akıllı öylemi. bırakın bu saçmalıkları herkes anladığı kadarıyla sorumludur allah kimseye taşıyamayacağı kadar yük yüklemez şöyle örnek vereyim çevrene bak herkes aynı zekayamı sahip öyle insanlar varki çevresinde olup bitenden haberi yok bildiğin haybeden nefes alıyor işte basit dertleri basit mutlulukları var bu adam seninle aynı şekildemi sorumlu sanıyorsun dinden?? allahın adaletine şekil vermek ne hacıya kalmış ne hocaya mantık dini bizim dinimiz. ben senin siyer bilgini yada tarih bilgini söylemlerinle gayette ölçerim burada söylediğin şeyler senin o tarih bilgini ortaya koyar ki bende afedersin bunları sen söyledin diye uydurmadım sen yazdın ahada üstte kanıtı bende yazın üzerine cevap veriyorum. ayrıca cümle arasında kendin kaçırmışsın ağzından zaten Atatürke beslediğin kini neymiş efendim alimleri astırmış falan filan... o alim dediklerin varya o alim dediklerin işte tam da bu dini kendi çıkarlarına uyduranların ta kendileri Atatürkün yaptığı da bu dini adam gibi öğreteceksiniz demek o mesaj alana çok şey. senin o alim dediğin soytarıların menemende kubilayıkatlettiklerini de biliyosundur. onlar varya gözü dönmüş cahil cühela takımı işte. onlar işte bu dinin ne kadar büyük bir din olduğunun anlamanı kaybettiren, onlar işte bu vebalin sahipleri. herkes vicdansız, herkes allahsız bir bunlarmı allahın adamı??? adam bir düşünür be bugün kendi ülkene bak insanların yüzde 99'u müslüman sözde ama herkes o kadar uzaklaştı ki dinden işte bunun yegane sebebi dini çıkarlarına alet eden kişilerdir çünkü insanlar bakıyor adama bakıyor adamın söylediklerine ulan diyor bu adam müslümansa ben olamam. ki gayet mantıklı öyle bir hödüğün müslüman olduğu yerde ben başka bişey olmalıyım diye düşünüyor insan. ama benim gibi manyaksa işin derinine giriyor ve öğreniyor gerçek müslümanın kim oldunu bu soytarıların şeytanların telkinleriyle ne hale geldiklerini.. sana kızmıyorum böyle bir çevrede yetişmiş olabilirsin yada yanlış kaynaaklardan bilgi sahibi olmuş olabilirsin ama söylediğim şey yorumlara inanmayı bırak yaşananlara bak sonuca bak gerçeği böyle göreceksin Atatürke atılan iftiralar çok ağır hala bu topraklarda islam yaşanıyorsa bunun sebebi olan adama bu iftiralar çok ağır bunları görmen gerekir.

      Sil
    8. İmamlığın parayla yapılması zaten haram. Buna ben de karşıyım. Asılan alimlere soytarı diyemezsin, kalpleri ancak Allah bilir. Hangi alimleri astığı konusunda anlaşmak lazım bir kere. Şapka kanunu çıkarıldı, "sarıklı" alimler asıldı. Tekke ve zaviyeler kapatıldı. Bu mudur yani? Bu mu İslam'ın düzgün yaşanışı? Her hocaya kötü diyemezsin. Evet gerçekten dini alet eden kişiler var, ancak herkesi bir kefeye koyamazsın. Herkes de dini alet eden şarlatan değil ya. Hiç kimse de mi şeyh, alim, evliya, veli olamayacak?

      İslam mantık dinidir ama sen isteğine göre onu yaşayamazsın. Kendi mantığına göre yorumlayamazsın. İslam bir tanedir, onu yaşarsın.

      "Neyiniz var, nasıl hüküm veriyorsunuz? Yoksa size ait bir kitap var da onda mı okuyorsunuz? O kitapta, "beğendiğiniz her şey sizindir" diye mi yazılı? " (Kalem Suresi / 36-38)

      Atatürk meselesine gelecek olursak, bir insanı abartmak yanlıştır. Oysaki tam aksi, Atatürk'ün ders kitabı yazdığını bilirsin. Vakti zamanında yazdığı liselerde okutulan tarih dersi kitabına bir bak. Orada Hz Muhammed'in hicretini nasıl anlatmış bir gör. Bunları geçtim. Açtığım blog kritik meseleler üzerine, bilgisiz insanlara yolu göstermek üzere açılmış. Tekrar ediyorum, benim bilgimi ölçemezsin. Ben her bildiğimi aynıyle yazmıyorum. Ya da şöyle düşün benim yazdıklarımdan düşüncelerimi göremezsin. Hele ki yaş farkı görüp de söylüyorsan hiç göremezsin, çünkü yaşımı bile söylemedim. Belki de erkeğimdir, belki de Afgan'ımdır, belki de 58 yaşındayımdır. Bilemezsin.

      Sil
    9. buyur izle lütfen kapatılan tekke ve zaviyeler belli zümrelere hizmet ediyorsa dini yozlaştırmaaya yönlendiriyorsa kapatılır şüphesiz http://www.youtube.com/watch?v=iSOF0JRSeHY

      Sil
    10. yazdığın ayete gelince tamamen benim söylediklerimi doğruluyor. evet bende diyorum ki sizin kurandan hariç bir kitabınızmı var ??? ordanmı belirlersiniz bu söyledğiniz hurafe inançları?? yani kendi örneğinle beni doğrulamış oldun

      Sil
    11. Bu akşam Habertürk'te Aytunç ALTINDAL vardı. Hiristiyanlıktan ve masonluktan bahsetti. Gizli bilgiler ve şifrelerle birlikte kimsenin tahmin edemedeği şeyleri söyledi.Kendini isbatladı güven kazandı sonra proğramın bitişine doğru "ATATÜRK'te geometri kitabı yayınlamıştır ve moson olabilir" derdemez proğramda saniyesine ATATÜRK'ün boy boy resimleri çıktı ve bir resminin yarısını almışlar tek gözlü göstermişler. Adam sözde tesadüfen ATATÜRK'ten bahsedince saniyesinde bir anda proğramda o resimleri nasıl buldunuz, nasıl yayınladınız.Yani planlanmış AKIL KONTROLÜ bir oyun. Sonuçta ATATÜRK mason oluverdi insanların zihninde ACABA yaratıldı, (ŞEYTANIN en sevdiği şeydir ACABA yaratmak)LENA hanımda kimsenin göremediği gerçekleri söylüyor, inandırıyor ve en sonunda HEDEF Atatürk (MASON).. LENA hanım sizi ve akıl hocalarınızı kutluyorum. Kimsenin göremediği gerçekleri söyle, şaşırt ve en sonunda doğru olmayan bir şeye ewet o masondur deyip insanların aklını şaşırt. Güzel AKIL Oyunu oynuyorsunuz. Demek ki Türkiye'de her türlü tapu yıkıldı sıra ATATÜK'e planlı şekilde geliyor. Ya arkadaş bu insan mason derneğini kapatmış, Belgelerle açık. İnsanlara inanç özgürlüğünü vermiş. Kuran-ı Kerimi türkçeye çevriltmiş bizler anlayalım diye.. Bu liderden ne istiyorlar anlamıyorum. Birde kendisini MASON yaptınız. Zaten masonlar ve siyonistler ülkeyi kurtuluş harbinden önce ele geçirmiş niye kurtarsın. Daha o zaman ermeni ve kürt devleti kuruluyormuş. Niye madem mason sa savaşsın. Ama tabi niyet belli. Bu anadolu insanlarını büyük ortadoğu hedefleri içerisinde kandırmak ve uyutmak için ATATÜRK'ün inançsızlandırılması ve maneviyatının yalan yanlış yok edilmesi gerekiyor. ATATÜRK niye latin alfabesine geçmiştir. Orta asyada yaşayan türk kardeşlerimiz o zaman rusya hakimiyetinde latin alfabesi kullanıyordu. Onlarla anlaşabilmek için. Sonra ruslar ATATÜRK'ün bu hamlesini görerek 1927'de KİRİK alfabesine geçtiler. YANİ ATATÜRK adı üstünde tam bir TÜRK ve milliyetcidir.ATATÜRK ne masondur, ne gavur, ne de dinsiz.Bırakın artık ATATÜRK' le uğraşmayı herkes kendine baksın.

      Sil
    12. Lena, bizim din hocası Peygamber efendimizin (s.a.v) bazı hadisleri ve sözleri kötü insanlar tarafından Peygamber bu hadisi söyledi diye ortaya atıyolarmıs yalan hadislerde oluyomus bu dogru mu?

      Sil
    13. Çok doğru. Ancak hadisin gerçek olup olmadığını anlamanın yolları var.

      Sil
    14. Allah razı olsun Lena kardeş.. İmamlığı parayla yapmak ne demek? Namaz kıldırmak için para mı alınırmış -,-

      Sil
    15. "Yoksa O’ndan başka veliler mi edindiler? Allah! O’dur gerçek dost. Ölüleri O diriltir. O herşeye güç yetirir." (Şura 9)

      "Onların Allah'tan başka kendilerine yardım edecek velileri yoktur. Allah'ın saptırdığı kimse için artık hiçbir yol yoktur." (Şura 46)

      "Gözünüzü açıp kendinize gelin! Arı-duru din yalnız ve yalnız Allah'ındır! O'nun yanında birilerini daha veliler edinerek, "Biz onlara, bizi Allah'a yaklaştırmaları dışında bir şey için kulluk etmiyoruz." diyenlere gelince, hiç kuşkusuz, Allah onlar arasında, tartışıp durdukları konuyla ilgili hükmü verecektir. Şu bir gerçek ki, Allah, yalancı ve nankör kişiyi iyiye ve güzele kılavuzlamaz." (Zümer 3)

      Allah'ın berisinden veliler edinenlerin durumu, bir ev edinen dişi örümceğin durumuna benzer. Ve evlerin en güvensizi elbette ki dişi örümceğin evidir. Keşke bilselerdi! (Ankebut 41)

      "Onları cehennem beklemektedir. Kazanmış oldukları da, Allah dışında edindikleri veliler de, onlara hiçbir yarar sağlamayacaktır. Çok büyük bir azap vardır onlar için." (Casiye 10)

      "Kâfirler hoşlanmasa da siz, dini yalnız O'na özgüleyerek, Allah'a dua edin!" (Mümin 14)

      Sil
  8. Eminem hakkında da bir yazı yazar mısınız ?

    YanıtlaSil
  9. Beyonce nin kaç defa ' 'I'm Yours ' demesine şahit oldum.Burda bi anlam var mı ?'

    YanıtlaSil
  10. Bence yaptığınız en iyi analiz olmuş.lütfen hiç bırakmayın yazmayı.Teşekkür ederiz.!

    YanıtlaSil
  11. kendi hakkınızda bilgi verseniz yazdıklarınız daha inandırıcı kılar,inanıyorum ama tereddüt etmeden duramıyorum.

    YanıtlaSil
  12. en sondaki video çok güzeldi ağzım açık izledim teşekkürler :D :D

    YanıtlaSil
  13. Lena !
    Süpersin ! Yazilarini takip ediyorum ve heycanla okuyorum.
    Bunu sana cok kez sordum ama bir türk sarkicinin klibini analiz edermisin ? Ayirca daha fazla yazmayi deneyebilirmisin ? Yani yazilarinin arasinda cok zaman birakiyorsun :)
    Lütfen yazmayi kesme. :D

    YanıtlaSil
  14. Lena hanım ATATÜRK mason demişsiniz. Bende düşüncemi söylemek istiyorum. Sonuçta herşey görmek,anlamak ve BİLİNÇLE alakalı.. KURANI KERİM de KEHF süresinde;

    83- Bir de sana Zülkarneyn'den soruyorlar. De ki: Size ondan bir hatıra okuyacağım.

    84- Gerçekten biz onu (Zülkarneyn'i) yeryüzünde iktidar sahibi yaptık ve ona ulaşmak istediği her şeyi elde etmesinin bir yolunu verdik.

    85- Derken o da bu yollardan birini tutup gitti.

    86- Nihayet güneşin battığı yere vardığı zaman, güneşi, (sanki) kara bir balçıkta batıyor buldu. Bir de bunun yanında bir kavim buldu. Biz ona dedik ki: "Ey Zülkarneyn! Onları ya cezalandırırsın veya onların hakkında iyi davranırsın."

    87- O da demişti ki: "Kim haksızlık ederse muhakkak ona azab edeceğiz; Sonra Rabbine geri döndürülecek, O da onu görülmemiş bir azabla cezalandırır."

    88- "Amma her kim de iman edip iyi bir iş yaparsa, buna da en güzel mükâfat vardır. Biz ona dünyada kolaylık gösterir zor işlere koşmayız."

    89- Sonra Zülkarneyn yine bir yol tuttu.

    90- Nihayet güneşin doğduğu yere varınca, onun kendilerini güneşten koruyacak hiçbir siper yapmadığımız bir kavmin üzerine doğduğunu görmüştü.

    91- İşte Zülkarneyn'in kudret ve saltanatı böyleydi. Ve biz onun yanında olan her şeyi bilgimizle kuşatmıştık.

    92- Sonra yine bir yol tuttu.

    93- Nihayet iki dağ arasına ulaştığında onların önünde, hemen hiç söz anlamayan bir kavim bulmuştu.

    94- Dediler ki: "Ey Zülkarneyn! Ye'cuc ve Me'cuc bu yerde fesat çıkarıyorlar. Onun için, bizimle onlar arasında bir sed yapman şartıyla sana bir vergi versek olur mu?"

    95- Dedi ki: "Rabbimin bana vermiş olduğu servet ve saltanat, sizin vereceğiniz şeyden daha hayırlıdır. Bana maddî yardımda bulunun da sizinle onların arasına en sağlam seddi yapayım.

    96- "Bana, demir kütleleri getirin." Nihayet dağın iki ucunu denkleştirdiği vakit: "Ateş yakıp körükleyin" dedi. Demiri bir ateş koru haline getirince. "Bana erimiş bakır getirin üzerine dökeyim" dedi.

    97- Artık Ye'cuc ve Me'cuc bu seti ne aşabildiler ne de delebildiler.

    98- Zülkarneyn dedi ki: "Bu Rabbimin bir lütfudur. Rabbimin vaadi geldiği vakit de onu dümdüz yapacaktır. Rabbimin vaadi de haktır.

    (18-KEHF süresi)
    Mustafa Kemal Atatürk askeri okuldan mezun olduktan sonra doğuya giderek traplusgarpta ingilizlere karşı mücadele etmiştir ve o coğrafyayı görmüş ve insanlarını tanımıştır. Görevi sırasında sonraları Bulgaristan ataşeliğine ve avrupaya gitmiş ve batıyı görmüş ve tanımıştır. En sonunda doğunun ve batının tam ortası olan anadoluda kurtuluş harbini siyonist ve masonlara karşı vermiş ve anadolu insanının mücadelesiyle KABE'yi yıkmayı düşünen ve müslamanları yok etmeyi amaçlayan deccal ordu
    larına karşı set çekerek müslümanları ve bizleri kurtarmıştır. Zülkarneyn kelime anlamıyla arapcada iki şeyin anlamı, iki boynuz demektir. Atatürkte iki şeyin sahibiydi. Aynı hızır gibi geleceği görebiliyor ve onun insanları etkileyen bakışlarıydı. Zaten rivayetlerde de hızır ile ilyasın abu hayat suyunu
    içtikleri için ölümsüz oldukları fakat zülkarneyin de
    bu suya yetişemediğinden ölümsüz olamayacağıdır. Yanı HIZIR, İLYAS ve ZÜLKARNEYN aynı vasıfta ve özellikte görevlendirilmiş büyük zaatlardır. Malum onuncu yıl marşında ne diyor " Demir Ağlarla Kurduk Ana yurdu Dört Baştan" Aynı ayette anlatıldığı ğibi. Ülkemiz büyük ortadoğu projesiyle kürdistan devleti adı altında büyük yahudi devleti kurulmaya çalışılıyor. Yecüc ve mecüc deccal tarafından uyandırılıyor. Vaadedilmiş topraklarını özğürlük propagandası altında komşu devletlerin de düzenleri bozarak ve kan dökerek emellerini gerçekleştiriyor. Yanı demir ağlar yavaş yavaş deliniyor. Atatürke mason deniliyor. Ama bence kendisinin Zülkarneyn olma ihtimali daha yüksek.LENA hanım ne diyor AKIL KONTROLÜ..Dinimizde bir insana iftira atmak ÇOK ama ÇOK büyük günahtır. LENA HAnım ATATÜRK ün mason olduğunu belgelerle açıklarsanız çok sevinirim. Kolay gelsin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hz Zülkarneyn, Atatürk değildir. Ayrıca eğer anlattığım akıl kontrolünü küçümsüyorsan sana daha diyeceğim bir şey yok demektir. İyi ki bir evet yazdım birine. Sanki pusuda bekliyor herkes Atatürk'ü savunmak için.

      Sil
    2. Lena hanım sizi kesinlikle küçümseniyorum. Kimsenin göremediği göstermek ve yazmak cesaret ve akıl gerektirir. Fakat MOSON localarını kanunen kendi devrinde kapatan KURAN-I KERİM i bizler için ELMALI HAMDİ YAZARA türkçeye cevirtip yıllardır anlamadan sadece arapçasını okuyanlara anlamınıda öğreten, Din ögretileri kisvesinde bu toplumun kanını emen yalancı hoca ve dervişlere izin vermeyen bu büyük zaata MASON denip iftira edilmesi bir müslüman olarak benim hoşuma gitmedi. Fatih altaylının türkiye mason derneği başıyla yaptığı TEKE TEK proğramında ATATÜRK'ün mason olmadığı ve kendilerinde böyle bir belgede bulunmadığını itiraf etti. Demişsiniz ki hiç bir yönetici mason olmadan gelemez. Gücü yetmez. Kusura bakmayın buna ALLAH'ın hayli ve hayli gücü yeter. Bu polomeği fazla uzatmak istemiyorum.Kolay gelsin..

      Sil
  15. Mason locaları ile iç içe çalışan İttihat Terakki Cemiyeti'nin Osmanlı İmparatorluğu'nu nasıl uçurumun eşiğine sürüklediğini bilen Atatürk, mason localarını kapatmak istiyordu. Kapatma görevini ise dönemin Mason İçişleri Bakanı Şükrü Kaya'ya verdi. Şükrü Kaya Atatürk'e uzun süre direnmeye çalıştıysa da başarılı olamadı.

    Anadolu Ajansı 10 Ekim 1935 tarihinde gazetelerin merkezlerine şu önemli haberi geçiyordu:

    "Türkiye Mason cemiyeti, memleketimizin sosyal tekamülü ve günden güne artan muazzam terakkilerini nazarı itibare alarak faaliyetlerine nihayet vermeyi ve bütün mallarını memleketin sosyal ve kültürel kalkınmasına çalışan Halkevlerine teberrüü muvaffak görülmüştür."

    Bu habere kimse bir anlam verememişti. Çünkü Türkiye masonluğu tarihinin en rahat dönemini yaşıyordu. TBMM Başkanı, İçişleri Bakanı, Dışişleri Bakanı, Ankara Valisi, İstanbul Valisi üst düzey aktif masondu. Devlet yönetiminin köşebaşları masonlar tarafından tutulmuştu.

    Türkiye Masonluğu ne olmuştu da 27 yıl aradan sonra kendini yok etme kararı almıştı. 4 gün sonra gerçek ortaya çıkmıştı. Masonlar kendilerini feshetmemiş, Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk tarafından mason locaları kapatılmıştı. 14 Ekim 1935 Tarihli Cumhuriyet Gazetesi'nin "Türkiye'de Mason Locaları Bir Emirle Kapatıldı" başlıklı haberinde olayın perde arkası şu şekilde aktarılıyordu:

    "İçişleri Bakanlığı'ndan verilen bir emir üzerine Türkiye Mason Localarının faaliyetlerine nihayet verilmiştir. Yüksek makamın emri ile Türkiye masonluğunun İstanbul, Ankara, İzmir, Edirne, Muğla, Gaziantep ve Adana'da bulunan Müteaddid locaları kapanmış, bunların emlaki hükümete intikal etmiştir. "

    Cumhuriyet Gazetesi'nin haberinde sözü edilen yüksek makam dönemin Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk'ten başkası değildi. İşin ilginç yanı ise Atatürk'ün Mason localarını kapatma emrini, Müslümanlara yaptığı zulümlerle tanınan Mason İçişleri Bakanı Şükrü Kaya'ya vermiş olmasıydı. Mason İçişleri Bakanı Şükrü Kaya, Atatürk'ü bu tarihi kararından vazgeçirmeye çalışsa da başarılı olamamıştı.

    Şükrü Kaya, Türkiye Yüksek Şurası adına Doktor İsmail Hurşit, Türkiye Büyük Locası Büyük Üstadı Muhittin Osman Omay ve bir grup masonu İçişleri Bakanlığı'na çağırır ve Atatürk'ün kesin kararını bildirir: "Mason Locaları kapatılıp çalışmalarına son verecekler ve malvarlıklarını halkevlerine aktaracaklardır.

    YanıtlaSil
  16. Merhaba Lena !
    Sana bir şey sormak istiyorum.Umarım cevap verirsin.Şimdi sen yada başka biri mor mason kontrolünde falan diye.İşte bende Selena Gomez'in bir klibini izlerken fark ettim.(Love You Like A Love Song) Orada çoğunlukla mor kullanılmış.Bende bundan tabii ister istemez şüphelendim.Birde şöyle bir şey var sanki Selena Justin'i kullanarak bize mason olduğunu göstermeye çalışıyor gibi sezdim.(Justin biliyorsundur sevgilisi.Birde onun en sevdiği renk mor.) Birde bir şey daha diyeceğim.Bir kaç aydır Sex Kitten'lığı araştırıyorum ve şöyle sonuçlar ürettim kendimce.Onlarada bakarsan sevinirim.
    1-Sex Kitten'lar (ünlülerden yola çıktım.) genellikle zorla İllu'ya katılıp çıkmak isteyip.Ölüm tehditleri alanlar...
    2-Sex Kitten'lar genellikle çıplak pozlar veriyor.(Bunu nereden mi anladım? Hemen söyleyeyim.Lady Gaga,RiRi,Britney Spears gibi İllu olduğunu ve çıkmak istediklerini belirtenler gibi ve onların çılakta pozları bulunuyor.Bende buna bağladım ama ne kadar doğru bilemem tabii.)
    Şimdilik bunları yürüttüm yani en doğruları olarak daha da var ama onlar biraz saçma oldu.Birde senden Diamonds,Die Young ve Scream And Shout gibi klip analizleri istemişler ve sende yapmışsın Diamonds'ı kırmayıp okurlarını.Zaten en karmakarışık yani en didiklenecek klip o çünkü bende diğerlerini şu küçük yaşımda bile yaparım.(12 yaşındayımda) Bende senden bir Selena Gomez-Love You Like A Love Song analizi isterim çünkü gerek şarkının temposunda gerekse klibinde Mason içerikli şeyler var.Şu anda hazırladığın bir yazı yoksa ona bir ele atarsan sevinirim.Bir de mason içerikli Naturally klibi var...Onlardan birine analiz de olmasada bir beni bu konuda aydınlatırsan sevineceğim gerçekten.Şimdiden Teşekkürler.Ha bu arada bloğun çok hoş gerçekten insanları aydınlatman biliçlendirmen çok güzel.Ama bazıları ısrarla sana kötü sözler söylüyor.Bence onları takma sen :) Çünkü senin yazılarını dört gözle bekleyenler var.Onlardan biride benim :) Neyse şimdiden teşekkürler...Yeni yazılarını bekliyoruz unutma :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takmıyorum zaten, ben bunları aşmış bir insanım. Herkesin görüşü kendine. Mor rengi mason hakimiyeti değil. Tek başına abartılmamalı. Ancak akıl kontrolü ögeleri varsa tetik olarak mor vardır diyebilirsin. Onun dışında Justin'in en sevdiği renk mor olabilir, bunda bir şey yok.

      Sex Kitten'lar zaten köle ve cinsel köleler. Tabi ki çıplak poz verecekler. Masonluğa girip de çıkmak istediklerini belirtmiyorlar aslında. Onların rahatsız olduğu asıl olarak akıl kontrolü çünkü onlara gelen asıl zarar oradan geliyor. Hazırladığım yazılar var ama bir bakarım.

      Sil
  17. Atatürk'e mason demişsin nedenini açıklayabilir misin? Birde sence yabancı dizilerde de akıl kontrolü var mı? Mesela The Vampire Diaries, Teen Wolf, Doctor Who, Merlin vb.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lena Gravel,

      Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. O zamanlar Osmanlı Devleti tamamen parçalanmıştı. Ve 8. sınıftan hatırlarsan Doğu Anadolu'da bir Ermeni Devleti kurulmak isteniyordu.

      Ermeni Devleti kurulmak isteniyordu, çünkü orası Hicaz Bölgesi. İsrail ise ta büyük büyük büyük babamızın zamanından beri Büyük İsrail'i kurmak istiyor ve Büyük israil'i kurmak için Hicaz'ı almak zorundalar. Yahudilerin kitabı Tevrat'ta yazar bu.

      Şimdi lütfen aklını çalıştır. Zaten bütün bu İllüminatid,r, Skull&Bones'tir vırttır zırttır hepsi de Büyük İsrail'i kurmak için değil mi? Kendi yazında da belirtmişsin zaten bunu. Ve bir de bu masonlar zaten bunlara hizmet etmiyor mu? Eee? Atatürk mason olsaydı neden Doğu Anadolu'yu geri aldı? Neden yarısı Hicaz bölgesine sahip bir ülkeyi geri aldı? Ayrıca Atatürk evet mason işareti yapıyor. Ama bir İmam Atatürk'ün yanında ellerini göbeğine bağlı bir şekilde poz verince o da ayı şekilde poz veriyor. Yalnızca şekile bağlı kalma lütfen. Zaten sistemin de istediği bu. Satanist deyince cahil bir insanın aklına ne gelir? Kedi kesen, heavy metal dinleyen, siyah giyinen geri zekalı gençler gelir. Oysa satanizm Allah'ın var olduğunu bilmek ve buna rağmen Şeytana tapmaktır. Senin kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama, senin yaptığın şey, başını örten ama fahişelik yapan bir kadına dinine saygı duyan birisi gözüyle bakmak. Yani şekilcilik. Dediklerimi lütfen oku ve Atatürk'ün mason olması konusunu bir daha düşün. Çünkü günümüzde insanlar Atatürk'e bir bahane bulmak için ne gerekirse yapıyor. Sırf diğer insanları Atatürk'ten soğutmak için. Böyle bir kişiye rast gelmiş olabilirsin.

      Saygılarımla.

      Sil
    2. Ben Atatürk'ün yaptığı masonik hareketlerden yola çıkarak masondur demedim. O dediğin olay ne biliyor musun? Devlet işleri kolay değil, toplumları öyle bir anda topraklarından çıkaramazsın. Madem 8. sınıf dedin ben de sana ders kitaplarından bir örnek vereyim. Dünya savaşlarından sonra milletler cemiyeti bilmem ne neden kuruldu? Ders kitaplarında bunun cevabı "sınırların bir anda çok büyük değişimlere uğraması ve halk ve devletlerin buna katlanamaması" olarak geçer.

      Yani öyle pat diye biz büyük israili kurduk diyemezler. Öncelikle bu milleti Islam'dan soğutmaları gerekiyordu. Bu yüzden saltanat ve hilafet kötü gösterildi. Atatürk'ün dini zaten şaibeli. Vaktiyle yazdığı lise tarih kitabında peygamberden "muhammed" diye bahsediyor, hicreti korkup kaçan bir kişinin durumuna benzetiyor. Dinden uzaklaştık, şimdi dünyadan bihaber bir gençlik yetişiyor. Oysa biz çanakkaleyi iman gücüyle aldık, face'teki beğeni sayısıyla değil. Bunun için Atatürkün kahraman olması gerekiyordu. Sıradaki adım da toprakları almak. Arap Baharı sonunda Türkiye'ye gelecek. Türkiye son kaledir. Yahudilerin meşhur sembolik yılanının son durağı Istanbul'dur. Onu ele geçirmek istiyorlar. Ayrıca hadislerde de Yahudiler ve Türkler arasında bir savaş olacağı geçiyor. Atatürk bu planın sadece bir parçası. Benim onunla bununla ya da Atatürkle bir sorunum yok. Yapılmış olanı söylüyorum.

      Sil
  18. lena Atatürk mason demişsin ama bide buna bak http://michaelsikkofield.blogspot.com/2011/06/ataturk-neden-olduruldu.html
    Hem mason olsaydı mason localarını kapatmazdı buda bir gerçek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. belkide sizler şimdi bu sözleri "mason olsaydı, locaları kapatmazdı" söyleyin diye kapattırdı, nerden biliyorsunuz?

      Sil
    2. Aynen cok dogru soyluyon kardes kimse boyle dusunmuyor

      Sil
  19. merhaba lena abla yaşını bilmiyorum ama büyük ihtimalle benden büyüksün ben de bu konuyla çok haşır neşirim ama senin bir konuda fikrini almak istedim bir çok ünlü şarkılarında veya yaptıklarında illu olduğunu , mutsuz olduklarını ve çıkamadıklarını belli ediyor ama gel gelelim etraflarına baktığımızda hep illu üyeleriyle arkadaşlık ve ilişki içindeler hatta evliler mademki bu kadar mutsuzlar nie onlara vermek için bir çocuk yapıyorlar veya hep o çevreden insanlarla arkadaşlık kuruyorlar bunu sadece anlam veremediğim için soruyorum ve rihanna bir konuşmasında hayran olduğum tek kişi michael jakson diyor ve michael jakson bu satanistliğe karşı olan birisiydi onu kötülemek için binbir türlü iş yaptılar burdanda onun bu gruptan ayrılmak istediğini çıkarta biliriz diğilmi?? ve yazılarının nerdeyse hepsini okudum çok güzel anlatmışsın yaşım inan bana küçük ve bizi bilinçlendirmeye çaalıştığın için teşekkür ederim bu konularla ilgili önerebileceğin bir site veya kitap varmı bu arada

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O çevrede olduğun için öyle oluyor. Hem böyle bir hayat sana sunuldu diye kaçıp gidemezsin ya. Sen de bir şekilde yaşamak zorundasın diğer insanlar gibi. Ayrıca Michael Jackson'a hayranım demesi bunu kanıtlamaz. Çünkü o bir ünlü ve diğer ünlülerin propagandasını yapıyor. Michael Jackson aslında bir illuminati düşmanı olmaktan çok popun kralı olarak akıllarda kalan bir isim. Şimdiki furya bunun aksini kanıtlamaz.

      Sil
    2. teşekkür ederim lena abla çok yardımcı oldun bu arada yeni yazın ne ile ilgili olacak

      Sil
  20. Kusura bakma Lena ama Atatürk "O adam " denilecek biri değil hem Atamız madem mason kanıt göster bu kadar dediğim dedik olma elinde sağlam kanıtlar varsa göster fakat şunu unutma gerek Atatürk mason olsun ki sanmıyorum bu etken bana Atama olan saygımdan hiçbirşey kaybettirmeyecek açık ve net kanıtlarla gel yaz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vikipediye "freemasons list" yaz...

      Sil
  21. Güneş şeytanı, yani "daimon"ı temsil ediyor yani. O zaman Rihanna'nın şarkısına bakarsak, belki de "shine bright like a daimon" demek istiyordur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten diamond yani elmas, cini temsil eder demiştim.

      Sil
  22. lena ben dün the vampire diaries dizisinin 1.bölümünü izledim internetden..dizide akıl kontrolü kelimesi falan geçiyor.. lütfen cevapla izlemem zararlımı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diziler zaten akıl kontrolü halka aksetsin diye çekiliyor. Yani zararlı.

      Sil
  23. lena davicide mi mason yoksa sadece çizimleriyle bişiyler mi anlatmaya çalışıyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siyon Tarikatı'na üstadlık yapmış adam diyorum. Tabii ki mason.

      Sil
  24. ya bişi sorcam lena yorumları az çok okudum atatürküde tarih kitaplarında okuduğum kadar işte hayat belgeselinin izlediğim kadar yani her türk genci kadar tanıyorum ama şöyle bi ayrıntı var şu yorumlarda çok tutarsız tavranıyorsun bnde atatürk ü severim ama ilahlaştırılmadan. diyosun ki başa gelen her lider mason olabilir o zmn osmanlı devletinde halifelik yerine bu vardı sonuçta osmanlı basit bi devlet diğil devlet kurmakta kolay bir iş değil öyle değilmi yani demek istediğim şey şu bilgilerine yada anlayışıan saygım sonsuz ama Allahın yarattığı mucizeler vardır ve türkler Allahın ordusu olarak bilinir yani sonuç olarak Allahın herşeye gücü yeter ve milli mücadele döneminde Allahın yardımı türklerin azmi ile oldu ne olduysa atatürk sadece resmi bir yönetici ve beyindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet son cümlene katılıyorum ama bu benim söylediklerimle çelişmiyor ki zaten. Ayrıca Atatürk hakkında tartışmak istemiyorum.

      Sil
  25. Lena bencede internet güvenli bir ortam değil. Ben sadece bu kadar detayı nasıl buluyorsun onu merak ediyorum, masonluk hakkında bilmediğim çok şey var, yani okurken kafamın karışması elimde değil. Lena son olarak 1D hakkında daha açıklayıcı bir yazı yazarmısın? =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten önemli olan masonluğu anlamak değil. O derde mason olursan düş. Şu an önemli olan Rihanna Diamonds yazımda söylediğim gibi ileriye dönük planlarına karşı uyanık olmamız. 1D hakkında da yeterince yazdım. Artık hayranlarla daha fazla uğraşmak istemiyorum.

      Sil
  26. Demi Lovato analizi yapar mısın, lütfen? :)

    YanıtlaSil
  27. bir şey sormak istiyorum. one direction üyelerinin masonlugu ailelerinden mi geliyor? yani taa küçük yaşlardanmı onlara akıl kontrolü uygulanıyor? yoksa x factor e katıldıktan sonramı başladı bu akıl kontrolü? cevaplarsan sevinirim

    YanıtlaSil
  28. Herzaman ki gibi ağzım açık kaldı. Artık bende senin sayende bazı şeyleri fark edebiliyorum mesela geçengün televizyon iziyordum Yeni carrefoursa reklamı çıktı ve poşetler üçgen şeklindeydi tam ortalarındada carrefoursa'nın amblemi göz şekli gibi koyulmuş.Resmen bizlere yansıtılmış tabi anlayana. Sen çok iyi bir analizcisin. Diğer analizlerini bekliyorum Özelliklede Kesha-Die Young analizi yaparsan çok sevinirim görüşürüz :))

    YanıtlaSil
  29. Ya sen süper anlatıyorsunda ben ALFA,BETA filan kafam basmıyor...

    YanıtlaSil
  30. lena senden bir çok analiz yapmanı sitiyorlar farkındayım analiz yapmak kolay bir işte değil ama senden çok rica ediyorum lütfen yaa justin biber analiz yap lütfen insanlar kudurmuş durumnda ya geçen bi fan sayfasına baktım konsere gidemiyorum diye intihar edenler felan olmuş lena çok rica ediyorum lütfen beni kırma.

    YanıtlaSil
  31. Lena Senden Selena Gomez klip analizi yapmanı istesem yaparmısın?

    YanıtlaSil
  32. illüminatiye giren çıkbaliyor mu acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. buradan illuminati'ye giren öbür dünyadan çıkar.

      Sil
  33. lena bir film analiz etmeyi düşünüyormusun, eğer düşünüyorsan katy perrynin part of me filmini analiz etmelisin bence.filmde ilk önce dünya turundan konuşuyolar ve bir adam bu turnenin teması biraz alice harika diyarında ve birazda oz büyücüsündeki door diye bi şey diyor..ve sonrada hayalinde yaratdığı dünyaya izleyiciyide sürüklemek istiyor diyor..eminim daha çok şey vardırda bunları duyunca izlemedim filmi kapattım sekmeyi..inşallah analiz edersin bir gün.

    YanıtlaSil
  34. anladım :) sağolasın

    YanıtlaSil
  35. lena rica etsem brown eyed girls den abracadbra'nın klip analizini yapabilir misin ?

    YanıtlaSil
  36. İyi yazılar..Hepsine katılıyor muyum? Hayır.Öncelikle okültizm'i bir nevi "şeytan sanatı" olarak göstermen hoş değil.Zaten İslam-Hristiyanlık gibi dinlerdeki şeytan betimlemelerine inanmıyorum.Fazla uzun olmasa da bir süredir okültizmle ilgiliyim.Astral seyahat ve cin mi? Ciddi misin? Hiç sanmıyorum.Astral seyahatte olay ruh değil,astral bedendir.Ayrıca bir müslüman olarak konuya sadece bu yönden baktığın açık.Dahası hala şu "Bak bu İllumunati,şunlar mason.sübliminal mesaj buldum" gibisinden söylemleri anlamsız buluyorum.Daha geniş bir alanda düşünmek iyi olacaktır.Ve söylemeliyim ki mason veya illumunati dediğimiz şey bu kadar basit değil,olamazda zaten.onlar açık vermiyor sadece bazılarının bunları yakaladığını düşünmelerini istiyor.Zaman kaybı.Aleister Crowley örneğin.Bu adamı deneyimleri,bilgisi..Biz ne biliyoruz ki.Hayır,hayır kilise gibi dünyanın en kötü adamı ünvanını yapıştıralım ve gidelim.Biz çok dindarız değil mi? Diğer her şey satanik.Satanizm'de adam kesip kan içiyorlardı ya zaten.Evet,evet sorun bu bazen insanlar sadece tek bir yüzeysel yönü görüp böyle düşünebiliyor.Bu hiç iyiye işaret değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peki hiç astral seyahat deneyimi yaşadın mı? Bu soruya cevabın hayır ise sanmakla o gemi gitmez, ben sana söyleyeyim. İnançlarını bilmiyorum, son cümlelerinden satanist olduğun çıkıyor. Müslüman olduğum için tek taraflı baktığımı söylemeni hakaret olarak alıyorum. Ben yazdıklarımın her satırını araştırdıklarımın sonucu yazdım. Bazen de Kuran'da bir iz ararken kendi çıkarımlarımı orada da gördüm ve mutlu oldum.

      Geniş bir alanda düşünmesem astral seyahate hiç giremezdim. Örnekler veremezdim. Beyonce tek göz yapmış der geçerdim. Yazının başında ben masonum/satanistim ve bildiklerimi anlatacağım deseydim, gerçekten öyle olsaydım o zaman inanacaktın. Amaçlar önemlidir. Sonuç önemlidir.

      Sil
    2. Ben öyle bir yaklaşım hissettim,amacım hakaret etmek değildi.Satanistte değilim.Sadece bu şekilde görülmelerinden hoşlanmıyorum.Söylediğim gibi henüz bu konuda acemi biriyim.Fazla deneyimim olduğunu söyleyemem.Sanmakla gemi gitmez,doğrudur.Ama kimse o dümeni tutmayı bir anda öğrenmedi.Yinede her şeyi cinlere bağlamak ne kadar doğru? Eğer sen bu deneyimi yaşadıysan ve gerçekten eminsen başka tabii ki.

      Sil
    3. Testere de ona katil denilmesinden hoşlanmıyordu. :) Neyse, dediğim gibi araştırmalarım sonucu yazıyorum. Emin olmadığım bir şeyi yazmam. Cinlere gelince de bu iş çocuk oyuncağı değil, bir bildiğimiz demek ki var. Aksi halde sanal alemde atıp tutmanın bana ne faydası olurdu ki?
      Satanist olup olmadığını bilemezdim, bin türlü kişi var. Yine de sen de neyi ne kadar bildiğinin farkındasın ve bu güzel.

      Sil
    4. İl. Cr. denen şahıs, *eğer müslümansan tabi* neyin ne olduğunu anlaman (iyi kaynaklardan) uzun sürmez. Bizim dinimizde o astral seyahat denen şey yoktur, huzur bulacaksan aç Kur'an oku, Allah'ın ne dediğine bak, o sana huzur verir.

      Sil
  37. Bu işi çocuk oyuncağı haline getirenin sen olduğunun farkında mısın? Her cümlede,her şeyde cin! Benden deneyim bekliyorsun,senin deneyimin olmadığı halde kesin konuşabiliyorsun.Adil değil gibi? Satanistler konusunda onları kedi kesen,kan içen tipler sandığın açık.Lavey'ide gerçek bir satanist sandığından eminim zaten.Sadece bir tavsiye,ön yargılarından kurtul.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her şeyde cin demedim, iyi niyetli yaklaşıyorum sana. Deneyim konusunu da bilemezsin, aksine bir bildiğim var dedim. Kelimeler i anlamadığına göre her şey apaçık ortada.

      Son olarak, satanistlerin içtiği kan kedi kanı değil.

      Sil
    2. "Kedi kesen,kan içen" aradaki virgülü fark etmedin sanırım? Bir de benim kelimeleri anlamadığımdan bahsediyorsun.Araştırmalarım sonucu yazıyorum demekle bildiğin şeyin neye dayandığını açıkça belirtmişsin.Tekrar söyleyeyim Zaten yazılar islamiyet görüşüyle yazılmış.Kuranda nasıl geçiyorsa cin,şeytan tanımları da bu şekilde.Bilirsin Richard Dawkins'in bir sözü vardır "Gerçekleri kutsal kitaba göre yorumlayan biriyle tartışamazsınız" diye.Duruma uyuyor sanırım.Tamam,bu kafayla devam edelim.

      Sil
    3. insan kesmeleri çok normal yani? her neyse ben en baştan söyledim, bir daha tekrar ediyorum. ben araştırdım ve bir sürü bilgiye ulaştım. kuran araştırma kaynaklarımdan birisi değildi. hem kuran pratik bilgiler ve emir/yasaklar bütünüdür, bizim orada anlayamayacağımız şeyler de var elbette. Ancak kaynağım sadece Kuran değildi. ben bildiklerimi anlatırım sen alıntılar yaparsın, işte farkımız.

      Sil
  38. Hiç gerçek bir satanist ayininde bulundunmu? Eminim cevabın hayır.Kabul etmesende önyargılısın.Tamam bende bu tür bir ayinde bulunmadım ancak haklarında atıp tutmuyorum.Birilerini kolayca yargılamak senin için güzel olmalı.Zaten bu dünyada dinle ilgili damgaya göre yargılanırsın.Emin ol senin şu bayıldığın kimliğinde müslüman vs. yazan insanların çoğu bu dünyaya satanistlerden aha zararlı.Alıntı meselesinde,bildiklerinin kaynağı sen değilsin herhalde? Alıntı yapmak illede birinin sözünü yazmaksa blog'ta ki başlığı hatırlatırım.Fark yok.Eğer eleştiri kaldıramıyorsan ben burada boşuna konuşuyorum.Ayrıca ben Kuranın araştırma kaynağın olduğunu söylemeye çalışmıyordum.Sadece cin şeytan gibi kavramlara bakış açının bu yönde olduğunu söyledim.Adı üstünde "Yorumlamak".

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Soru sordun, kendin cevap verdin. Bak diyorsun ki "ben ayinde bulunmadım", o zaman satanistler hakkında nasıl konuşabilirsin? Belki on defa söyledim ama bir kez daha söyleyeyim; benim astral seyahat, satanist ayin vs. deneyimlemediğimi bilemezsin. Deneyimledim demiyorum ama sadece karşındaki insanları sınıflandırarak olaya yaklaşman yanlış. Bana da güvenemezsin sonuçta. Önemli olan burada yazılanlar.

      Ben müslümanlara bayılmıyorum, bu dünyada benim için tek bir kişi var o da Allah. Müslümanların sütten çıkmış ak kaşık olduğunu iddia etmiyorum da zaten. Ama satanistler bambaşka bir konu. Kimi savunduğunun farkında mısın?

      Sil
    2. Yazıları sen yazdığına göre öncelikli güvenmemiz gereken kişi sonuçta sensin değil mi? Tamam astral konusu kafamızda bir şüphe olarak kaldı diyelim.Satanizme dönersek bir ayinde bulunman da zaten değişiklik yaratmayacaktır.Etrafta o kadar sorunlu insan var ki her türlü pisliği yapıp "Satanistim" diye geçinebilir.Sende bunlardan birine denk gelebilirsin.Ancak bazıları için bu bir felsefe biçiminin sembolikleştirilmiş hali.Tıpkı Müslümanlardan örnek verdiğim gibi bu inancında eğri ve doğru mensupları olacaktır.Zaten tek tip değil türevleri olan bir din.

      Sil
  39. Şebnem Feraha Bakarmısnız Rica Etsem Çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar onlarda senin gibi çok tatlıydılar ama canımı yakardılar acıtırdılar falan diyor

    YanıtlaSil
  40. Blog mu bu pardon??? Beyonceden siyasete atladiniz . Blogcu sadece sorulara cevap versin okurlara laf yetistirmek , sokmak için ayrı bi Blog acarsin lena. Böyle şeylerin varligini cogumuz biliyoruz sanirim ama bu kadar derinlere inmeyin bence akıl için iyi değil. Ona bakarsak kitaplar filmler zihnimizi ele gecirmeye calisiyorsa hicbirsey yapmayacak miyiz tv izleme kitap okuma onu bunu yapma nereye kadar. Bilincli yapilan seyden zarar gelmez bence. Bu arada lena iyi yaziyosun gercekten teşekkürler

    YanıtlaSil
  41. İl. Cr. yazarın her yazdığında kusur aramışsın, bu yüzden yazdığı güzel şeyleri fark etmiş olmanı zaten beklemiyoruz. Kızın faydalanmamız ve uyanmamız için bu bloga devam ettiği belli oluyor. Ben birkaç farklı görüşteki blog yazarını beraber okuyorum, Lena Gravel da bunlardan biri. Farkı Kur'an'dan örnek vererek bilgileri İSPATLAMASI. Çünkü Allah'ın kitabı bilirsin. Allah. Sen mi daha çok şey biliyorsun - cevaplarındaki çok bilmişliğin şahsen bende uyandırdığı izlenim aynen buydu - yoksa seni de yaratan ilah mı? Gravel'ın yaptığı şey gayet akıllıca, çünkü kendisinden ve herkesten daha çok şey bilen birine bazı şeyleri tasdik ettirmiş oluyor. Anladın mı? Bence sen de kendinden daha bilgili insanların kitaplarını ve Allah'ın kitabını oku. Gelişme yükselmeye olur, yerinde saymayla değil.

    YanıtlaSil
  42. Merhaba burada herkes, Ajan duyuyorum johnsonwilford. YÜKSEK Lucifer
    Tarafından Gönderilen ajanlardan biridir harika Illuminati tapınağa
    Illuminati üyesi olmayı isteyenlere gibi birçok getirmek Için boyutu zengin
    A.Ş. ünlü hale getirecek Bir kardeşlik Olarak illuminati üyesi olmak ister
    Dünyada misiniz dünya çapında YÜKSEK Bir Yerde insanları ve Kontrol A.Ş.
    yetkisine Sahip .Are Bir iş adamı ya da kadın, sanatçı, siyaset, müzisyen,
    öğrenci, sen Evi, hayatında, zengin, ünlü, Güçlü Katılmak istiyorsun
    Illuminati zenginlikleri bugün anlık zengin toplamı olsun ziyaretinde. 2 milyondan
    Fazla Bir Hafta icinde dolar free EV ettik. Ben Harika bir üyesi olmak
    Için Bir fırsat Gorene Kadar Tüm Dünyada inşaat Şirketleri Kendi ama ben
    Safra yaşamak oldu hayatın ne t? ailem beslemek Değil Sizin gibi Bir
    Zamanlar Bir iş adamı değilim, ben yoksulluk icinde yaşadı Illuminati
    zenginliklerini Evi ben şansımı aldı 28 Yıldır üye olmustur şimdi oğlu A.Ş. A.Ş.
    Daha boyutu Daha zengin hale geldiğini Olsun ettik. Illuminati iş bu daha, A.Ş.
    birçok Diğer faydaları büyümesini Sağlar. Eger olmaya ciddi hazırsanız A.Ş.
    üye şimdi Bize e-posta (johnsonwilford6666@gmail.com)

    YanıtlaSil

İstediğini sorabilirsin, burası özgür bir ülke. Yani, sanırım.