Pazartesi, Eylül 17, 2012

Akıl Kontrolü Üzerine Kimi Hareketler

Medya üzerinden büyük bir akıl kontrolü uygulanıyor. Ben de gözüme ilişenleri paylaşmak istiyorum.

Harry Potter serisinin başrol oyuncusu Daniel Radcliffe'in bir röportajını göstermekle başlamak doğru olur.


Videoda her şey çok açıkça anlatılmış güzeller. Bölünmüş kişilikler, farkına varışlar falan filan. Bunun komedi videosu olduğunu biliyorum, onlar zaten birçok şeyi şakaya vurarak anlatıyorlar. Bir de "Dan çok fantastik bir karakter" diyor. Bu aklıma Rihanna'nın bir röportajını getirdi.

Bu haber Blue Jean dergisinin Nisan ayında mevcut. Rihanna "Tüm hayatım Rihanna'yı canlandırmakla geçiyor, bu rol beni zorlamaz!" demiş. Tıpkı Daniel gibi. Aslında parçalar sistematik olarak birleştiğinde birçok şeyin benzeştiğini görmek mümkündür. Evet mümkündür.

Ayrıca haberde Rihanna ve Chris Brown'ın düet yaptıkları da söylenmiş. Chris Brown ve Rihanna ayrılmıştı çünkü Chris Brown, Rihanna'yı dövmüştü. Gerçekten de öyle mi olmuştu?


İsteyen de izlesin, istemeyen izlemesin. Ben açıklıcam zaten ayrıca altyazısı yok.

Rihanna verdiği röportajda aynen şunları söylüyor: "Chris'in gözleri kararmıştı, bomboştu sanki. İçinde ruhu yokmuş gibiydi, insan gibi değildi." Sanırım bundan cin bağlantısını anlamışsındır. Bu ünlülerin içinde cin oluyor sürekli bir kere. Bunu bir yazımda açıklayacağım, buna karar verdim. Sürekli geçiyor ve çoğu kişi bilmeyince "hadi lan kesme" gibisinden tepki verebilir. Bence hava hoş ama benim burada bu kadar konuşmamın tek amacı da sizlere bildiğim kadarıyla yol gösterici olmak.

Rihanna ve Chris Brown bilinçli olarak bir araya getirilmiş bir çiftti. Gerçekten de birbirlerini seviyorlardı. Rihanna röportajda şöyle diyor: "Biz birbirimize aşıktık ama her şey çok hızlı gelişti. Bu tehlikeli bir şey."

Baktılar ki bunların arası iyi, hemen aralarını kurdular. Sonra da olaylı bir şekilde ayırdılar. "Rihanna dayak yedi!" yahut "Rihanna, sen Robyn'sin güçlü olmalısın." gibisinden laflar ortalıkta fink atmaya başladı. Bu Rihanna için bir travmaydı. Travma öyle bir kere köleyi kırbaçlamakla olmuyor.

Sürekli, sürekli kötü olaylar. Ve sıradan şeyler değil. Bir avm'de 100 liran kaybolmuyor, tecavüze uğruyorsun, her cinsle ilişki kuruyorsun, aç-susuz bırakılıyorsun, karanlıkta uzun süre kalıyorsun, elektroşok yiyorsun, dayak yiyorsun, hipnoz ediliyorsun, seks kölesi olarak daha yüksekteki kişilere sunuluyorsun. Ve tüm bunlar olurken seni izleyen halka da 32 dişinle kocaman gülücükler atmak durumundasın. Bundan ala travma mı olur? Zaten şöyle bir söz var; geçmişin köleliği esaret, geleceğin köleliği robotluktur. Bu durumda, gelecek çoktan gelmiş anlaşılan.

Hemen ardından Rihanna tatile falan çıkmıştı. Sonra Chris Brown, Rihanna'ya pırlanta takılar mı almış, yok Rihanna ona geri mi dönmek istiyormuş. Herkes dedi ki acaba bu rihanna salak mı bu kadar dayak yedi iki hediyeye kandı falan. Halbuki Rihanna onu döven kişinin chris brown değil de cin olduğunun farkında.

Yine de medya manipülesini yapacak ve halka inişli çıkışlı bir magazin hayatı yaşatacak ya, işte o yüzden hemen şu iki klip piyasaya sürüldü: what's my name ve who's that chick. Hemen Rihanna ve Drake bir araya getirildi ama rihanna hala chris'i sevdiğini söylüyor. Şimdi ben bu kadar şeyi anlattım niye yani masalcı mıyım ben? Aslında burada görülmesi gereken bir nokta var. İşler aslında gösterildiği gibi değil. Hiçbir şey göründüğü gibi değil. Rihanna üzerine destanlar yazabilirim ama zaten sürekli rihanna'yı anlatmaktan sıkıldım. Rihanna sadece anlatacaklarım için iyi bir örnekti. Yoksa anlat anlat kadını nereye kadar. Sanatçılar konusunda tek göz mek göz değil, akıl kontrolü ve medya manipülasyonu önemlidir. Bu kadar.

Ya bir de bir şey söylemek istiyorum, bir konudan çok rahatsızım. Mason olan ünlüler (tabii bunu diyen cahillerin deyimiyle 'illuminati olan ünlüler')  sadece çok ünlü olanlarmış. Madonna, Rihanna ve Jay-Z masonmuş ama İlluminati, Sagopa Kajmer'i ne yapsınmış. Ya aklınızı ekmek ve de kibrit kutusu kadar peynirle yediniz ya da hayal dünyasında yaşayan küçük polyannacıklarsınız. Ya bu lafları da kullanmak istemiyorum, laf dedim bak söz değil. Bu adamlar hangi detayı atladı, hangi insan tarzına göre uygun birini çıkarmadı da Sagopa'yı bıraksın? Niye bıraksın? Hayır çok saçma da yani. Ayrıca Jay-Z'nin de dediği gibi, i'd get more in depth if you boys really real enough.


Akıl kontrolü demişken Miley Cyrus'a  yapılan akıl kontrolüyle ilgili bir video var yukarıda kısa ve altyazı gömdüm içine. İzle bir sonra devam edelim.

Ellen da biliyor onun akıl kontrolü kölesi olduğunu ama sonuçta herkes bir program altında. Herkese akıl kontrolü uygulanıyor. Kim neyin doğru olduğunu savunuyor ki? O anda Miley'nin çocuk alteri/karakteri çıkıyor. Bazen ünlüleri rezil ediyorlar kasıtlı olarak. Travmanın bir parçası.


Saçlarını kestirdiği için büyük bir, nasıl der medyacılar, sansasyon oluşturdu. :)
Kesha yazısında da söylemiştim üstten bırakılmış yanları kazıtılmış saç uniseks saç modelidir. Hem erkek hem de kız karakteri var demektir. Akıl kontrolü işte. Google images'de 'miley cyrus hair 2012' diye aratırsan kıyafet tarzının da erkeksi olduğunu görürsün. Ya işte bu işler böyle, insanların hayatı alt-üst olsa da herkes bihaber.

Ayrıca yüzüne de bir ton botoks yaptırmış. İkinci bir Lindsay Lohan vakası görüyoruz sanırım.

Lindsay Lohan da yaptırdığı botoks üstüne botokslarla oldukça ilgi topladı. Zaten onun için alkolik demeyen kimse yoktur. Mk köleleri alkol, sigara ve uyuşturucu kölesi de olurlar çünkü bir çıkış ararlar. Böyle bir çıkış yok. Bu işlerden ancak kefeninle çıkarsın. Onlar da bunu bildiği için madem kaçamıyorum kısa süreli olsa da uzaklaşırım diyorlar. Neden ünlüler sıradan insanlardan daha keştir ki zaten? Paraları olduğu için mi? Yoksa köle oldukları ve kimsenin bir halt da bilmediği için mi?

Lindsay'nin güzel olduğu zamanları da bilirim. Kadınlar her zaman daha fazla kullanılıyor. Elitlere (niye de elit oluyorlarsa) fahişe gerekirdi. Bu insanlar da fahişe olarak sunuluyorlar. Sürekli fahişelik yapmak zorundalar, kliplerde fahişelik yapmak zorundalar, buna bir de dayanmak zorundalar. Buna dayanmak için de ayrıca bilinçli olarak da onlara uyuşturucu veriliyor. Botoks yaptırıyorlar çünkü yüz bozuluyor bir süre sonra.Yaptıkları neler neler var, ayinler de cabası diyelim. 

Güzellik kraliçeleri otel odasında aşırı dozdan ölü bulunur. Niye? Güzelsin, paran var, herkes seni seviyor. Sorun ne ki? Bir düşünsene. Birisi demişti bir keresinde, 'onlar ne kadar mutlu olsalar da hayatlarında hep bir şey eksik'. Doğrusu bu beni güldürdü, çünkü hep derler maddiyat var maneviyat yok diye. Filozof olmalarına gerek yok bu insanlar da düşünce kabiliyetli insan evladı. Şarkı sözlerine bu gözle bak, özellikle de yabancı şarkılarda. Gerçekten her akşam televizyon izleyen bir kitlesi var ki Türkiye'nin, halkın %90'ını oluşturuyor. Ne denirse televizyonda onu biliyorlar. Televizyon lisanında konuşuyorlar. 'Teori' kelimesini biliyorlar ama 'sadist' ya da 'mazoşist' kelimesini bilmiyorlar. Ben hiç izlemiyorum, arada bir bakıyorum ne yem atıyorlar diye.

Televizyon izleyen insanlarda bir garip haller var. Yani bunu test edip onayladım. 7'den 70'e herkes mi izler be. Acun'un programlarını izleyenler hele. Bilgin olsun diye söylüyorum özellikle Acun'un programları akıl kontrolü üzerine direkt. İnsanlar ölüyor ve ben o programda kimin sesi daha güzel seçsem ne kazanacağım? Koca bir hiç. Yurtdışında da aynı programlar var, zaten adı üzerinde 'program'. Akıl kontrolü programları. Dünyada büyük bir yozlaştırma var, nereye gidersen görürsün. En resmi kurumundan en cana yakın insanına. Ve işin kötü yanı bu yozlaştırmayı yapacak insan seni sevse bile yapar. Yapmak zorunda, tehdit ediliyor bir şekilde gözü korkutuluyor. Yine de ben derim ki Allah kimsenin başına vermesin, davulun sesi uzaktan hoş gelir.


Miley'nin kızkardeşi Noah Cyrus da bir Monarşi kölesi. Kıyafetindeki fiyonk ve zincirlere, elindeki çizgili eldivene bak.

Bu işe ailecek bulaşanlar fazladır. Bunların babası da ünlü zaten aynı dizide oynuyorlardı Miley'le. Noah'nın gözündeki gözlükler BETA gözlükleri, cinsel programlama.

Sanki bunlar çok normal şeyler. Hello Kitty cinsel programlamanın ağababalarındandır. Bir vahşi çita deseni cinsel programlama, bir de hello kittyli pembik masum fahişe programlama var. İkisi de sex-kitten Monarşi kölelerinde bulunan programlardan. Kitten, kedicik demek.

Büyük gibi giydirmişler onu, çok mu normal bir elbise o yaştaki bir kız için? Sağdaki fotoğrafta 'şşş' işareti yapıyor. Program konusunda hiçbir şeyden bahsetmemeleri için susmaları öğütlenir. Zorla susturulurlar.

Yine şşş işareti kullanılmış. Willow Smith, Monarşi akıl kontrolüne maruz kalıyor. Smith ailesi de ailecek mason olanlardan.

Kendisinin internete yüklediği resimlerden birisi. "Bir daha asla konuşamam." yazıyor. Daha 10'lu yaşlarında bir çocuğun çizdiği resim bu olmamalı.

Farklı saçlar ve peruklar, farklı karakterlerdir.

Daha böyle neler neler var da, önemli olan bunlar kötü yolda deyip karşıya geçmek değildir. Aylık 5 bin lira maaş alsan ve onu kullanmasan sana mal denirdi değil mi? Allah sana sınırsız bir akıl vermiş, onu kullanmazsan ne denir sana peki?

İnşallah amacına ulaşmıştır söylediklerim. Bu tip şeyleri anlatırken de illuminati'ye inanmayanları yermek değil amacım. Umrumda olduklarını da söyleyemem. Dünyaya adam lazım, boş teneke değil. En çok sesi de boş teneke çıkarır bu da bir İngiliz atasözü olsun benden, beğenirim.

Kısacası tavsiyem televizyon denen melekyüzlü şeytanı izleme. Kapalı dursun köşesinde. Ha atabiliyorsan at, daha iyi. Bazıları da var ki kendisi izlemiyor ailesi izliyor, ya da sevdikleri her kimse işte. Üzücü çünkü anlayabiliyorum bunu. Uyar insanları, evindeki yapmasın. Yine de durmamak lazım. Hep söylemek lazım güzel bir dille. Çünkü bu şerefsizler hiçbir detayı atlamadan her alanda, en küçük bir şeyde bile hakimiyetlerini yaymaya çalışıyorlar. Hiç boş durmuyorlar. Biz Müslümanız, insanız, ne yapıyoruz ki? Herkes önce kendisinden başlamalı sorgulamaya. Ve sonunda görülecektir ki aslında bu hayatta en çok bildiğimiz şeyler, hiç bilmediğimiz şeylerin ta kendisidir.

Hadi görüşürüz. :)

34 yorum:

  1. Perrie Dün twitter üzerinden:
    Hayran: DNA harikaydı.. peki DNA çekimlerindeki en iyi şey neydi?
    Perrie: Awww Teşekkür ederim. bir karakteri canlandırmak harikaydı! xx
    Sence bundan bir anlam çıkarmalı mıyım ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir sayfadadan aldım . Twitter'dan alınmış galiba. Twiti bulursam atarım. Teşekkür ederim.

      Sil
    2. "karakter canlandırmak" farklı bir alteri/karakteri canlandırmak olduğu için evet.

      Sil
  2. peki bir şey sorucam. yani napalım? müzik ve televizyon akıl kontrolü üzerine. e nası zaman geçiricez? kitap? ders? ?

    YanıtlaSil
  3. Bu konuda acayip iyisin. Yeni yazılar ne zaman?

    YanıtlaSil
  4. Peki dünyaca ünlü olmak onlar gibi olabilmek için sadece seçilmiş mi olmak gerekiyo .Her hangi birisi kendi isteğiyle onlar gibi olmaz mı

    YanıtlaSil
  5. Tek takip ettiğim blog , yemin ediyorum çok yardımcı oluyosun. çok çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. yani pek umursamazdım bu olayı ama gerçekten ilginç geldi öyle olanlara allah yardım etsin onları kurtarsın ne diyim . bu arada yazılarını gercekten beğendim bi de bişi sorucam cody simpson'ın bu olaylarla bağlantısı var mı bi bilgin var mı bu konuda? umarım yoktur.hemen bilgi verirsen çok sevinirim. bide yanlış anlamazsan yaşını ve eğitim durumunu öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
  7. umarım yoktur derken cody simpson bi bağlantısı yoktur umarım demek istedim kelimeyi yanlış yerde kullanmışım afedersin cevap bekliyorum eğer öyle bişi varsa onunla ilgili bi yazıda yaz merak ettim çok. umarım cody bulaşmamıştır böyle şeylere :(

    YanıtlaSil
  8. burda mısınız? soruma hala cevap bekliyorum da... cody simpson'ın bu olaylarla bir bağlantısı var mı?

    YanıtlaSil
  9. Peki bunu yaptıran kim? asıl merak edilen bu betayı kim kurdu? kim yönetiyo? aileden bulasmayanlar nasıl giriyor bu işe?

    YanıtlaSil
  10. peki bunları yaptılar,insanları kontrolleri altına aldılar diyelim peki ya sonra? amaçları ne olacak?Ve illuminatiye girmeyen bir ünlü var mı?

    YanıtlaSil
  11. Linkin Park ve Coldplay için yapabilir misiniz?

    YanıtlaSil
  12. o zaman hersey herkes ıllumunatı biz kimi dinleyecegiz,izleyecegiz,tv ,pc yok ne olacak o zaman ? bundan kurtulmamız imkansız !!!!sonu ne olacak? birde bişey daha soracaktım ben bunları okumadan izlemeden önce bu kadar ayrıntısıyla bilmiyordum o mesajlar bilinçaltında yinede kabul ediliyor mu? mesela kardeşim o ne anlar ki?

    YanıtlaSil
  13. diyelim bunun durdurulması için gereken şeyler yapıldı sonuçta bunların başı insan değil ki yani maddesel bi varlık değil nasıl durdurulcak yada nasıl başlamışşş bu olay kimde ? bize önerebileceğin kaynaklar var mı? lutfen cevaplar mıısn ?

    YanıtlaSil
  14. Abicim biraz fazla abartmışsın be. Nerdeyse tüm yazılarını okudum da, insanın içinde inanç varsa istediğini dinlesin, izlesin; işlemez bence. Şimdiye kadar onca klip izledim, hiç Ra'ymış yok tek gözmüş onlar ilgimi çekmedi. Allaha inancım var çünkü. Ha, bunun yanında duyarlı bi' insan da olmak lazım tabii. Ama bir insan sosyal sorumlu bir birey olarak yetiştirilmemişse buna da yapabileceğin bir şey yok. Hani demişssin ya, eğlence programları şehit haberlerinin önüne geçiyor diye. İş insanın kendisinde bitiyor işte. İzin vermeyecek o zaman buna. Anlattıkların saçma demiyorum da bağladığın yer saçma. Kör bi' düşünce bence. Bir yazında bahsetmişsin Atatürk masonsa n'olur, bu kötü birşey değil ki, üzerime gelmeyin diye. Diğer yazında demişsin ki masonluk satanizmdir. Düşüncelerin tutarlı değil bir kere. Allaha iamnım dolayısıyla şeytana da, cinlere de inanıyorum. Çünkü bunlar Kur'an-da yazılmış sonuçta ama insan kendi imanına güveniyorsa, kendinden eminse; hiçbir şey onu bu yoldan saptıramaz. Hayırlı günler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Devamında da şunu söyledim "zorla mason olanlar da kötü insanlar değil ya" Yoksa tabi ki masonluk kötüdür.Ayrıca önemli olan o tek göz olayları değil, akıl kontrolü.

      Sil
  15. bende birkaç gün öncesine kadar onlara özeniyordum.fakat bu akıl kontrolü olayı,kölelik falan... şimdi halime şükrediyorum.onların hayatının hiçbir cazip yönü yokmuş meğerse.
    bilgilendirmeler için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  16. Mesela masonsun diyelim yani disneyde oynadin filan cikma sansin olur mu?

    YanıtlaSil
  17. kusura bakmayın ama bana biraz saçma geliyor

    YanıtlaSil
  18. peki bütün bunları nasıl durduracağız eğer dediğin gibi bu olaylar bütün dünyaya yayılmışsa bütün Müslümanların birleşmesi mi gerekir?Ben daha böyle şeyleri yeni okumaya başladım ve böyle şeyleri ilk başta saçma bulmuştum.Ama sen haklısın ve ben de biraz araştırma yaptım.Benim çevremdeki çoğu arkadaşım ben masonum diyor zaten.Eğer bu kötü bir şeyse onları ikna etmenin bir yolu var mı?Umarım sorularımı cevaplarsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. müslümanlar bir gün birleşecek zaten de herhalde dünya çapında katliam çıkmadan akılları başlarına gelmeyecek. neyse, sen onlara güzel bir dille anlat. anlamazlarsa da boşver takılma. kendini eğitmeye bak.

      Sil
  19. bir yazında müziğin haram olduğunu yazmışsın. bu nedir yani? belli ki hayatında hiç müzik dinlememişsin. bana ön yargıyla yaklaşma ben klasik müzik dinlerim. ama senin böyle 'Dindar' davranışlarından anladım ki sen geleceğini hazırda tutmak istiyorsun bu nedenle yaşamın getirdiği bütün güzellikleri yok sayıyorsun. Yazıların ikna edici türde ama cinlerin şeytanların vs var olduğuna inanmıyorum. Bak, sana olayı özet geçim Allah, cin, peri, şeytan, vsvsvs şeyler yok ve kuran da insan yazımı. kuranın türkçe mealini okumanı öneririm. Ve son olarak ölümden sonra yaşam= hiçbir şey = öyle bir şey yok. düşüncelerini merak ediyorum. (seni ilgilendirmez diceksin sanırım)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır, ilgilendirir seni. Hatta bence ilk önce bu konu hakkında konuşmalıyız.

      "Hayatın güzellikleri nedir?" sorusuna verilecek cevap şarkının değerini belli eder. Şarkı dinlemeyen mi var? Çok şarkı dinledim. Ayrıca müzik zevkimin de üst düzey olduğuna inanıyorum. Ama şarkılar, daha güzel bir çağrıya kulak verdiğim için kapattığım bir ses olarak kaldı.

      Ikna edicilik konusunda bir ayet var: "Allah'ın kelâmını işitirler, sonra onu akıl ettikleri (anladıkları) halde, bile bile tahrif ederler." (Bakara/75)

      Madem inanmıyorsun o zaman benim kafamdaki soruları yanıtlaman gerekecek. Cinler yoksa gördüklerim ne?

      Sil
  20. neler gördüğünü daha açık bir şekilde anlatabilirsin. mesela ben beynimi kendim yönetebiliyorum. yani istersem gözümde karşımdaki kapıda gerçekten gelmediği halde birini görebilirim. belki saçmaladığımı düşüneceksin ama senin sorunun psikolojik veya bu olayı fazla taktığından olabilir. Kuran'da cinleri görebileceğimiz yazıyor mu bilmiyorum. ama sen Allah sevgisiyle ve imanınla cinlerden korunduğunu söylememiş miydin? Şu cin meselesini daha açıklayıcı bir şekilde anlatırsan sevinirim.

    YanıtlaSil
  21. http://blog.milliyet.com.tr/cin-gormek/Blog/?BlogNo=227160
    http://alfa-sorgulama.blogspot.com/2012/11/ruh-ve-cin.html
    bu ikisine bakmanı öneririm..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ikisine de baktım. Konuşmaya cinlerden başlamamıştık ama madem bu konuya yoğunlaştın söyleyeyim. Ben bu olguyu kafama takmıyorum, hayatım bundan ibaret değil. Ama bu araştırmış olduğum konular arasında.

      Kurandakileri araştırdım ve hatta daha fazlası. Sadece Islami kaynaklara da bakmadım. Sonra kendi düşünce ve tecrübelerimi biriktirdim. Bunları söyleyen tek kişi de ben değilim. Yazımda ne demek istediğimi net bir şekilde anlarsın.

      Sil
  22. Gerçekten süper,diğer yazılarına da bakıcam şimdi.Teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil
  23. yalnız daniel radcliffe'in videosu şaka amaçlı yani bilerek harry'miş gibi konuşuyor Funnyordie.com adlı komedi sitesi için yaptığı bir video

    YanıtlaSil
  24. Lena yazilarin cok guzel ben bir sey sormak istiyorum sana brn bir rihanna hayraniyim ve onun sarkilarini dinloyorum bu zaman gunah mi etmis oluyorum?

    YanıtlaSil
  25. zincir veya gözlük alakasiz. Abartiya kacmissin.

    YanıtlaSil
  26. "Allah'ın verdiği sınırsız akıl" demişsin ama bu doğru değil değil mi ama. Sonsuzluk gibi şeyleri algılayamıyorsak

    YanıtlaSil
  27. lena şen küçükken kaç yaşındaydın

    YanıtlaSil

İstediğini sorabilirsin, burası özgür bir ülke. Yani, sanırım.