Perşembe, Ağustos 09, 2012

Rihanna ve İlluminati (2)

Rihanna'nın en son çıkan klibi 'where have you been'de de yine canlandırılan bir Tanrı söz konusu.

Rihanna daha ilk sahnede bir denizkızı gibi yarı insan yarı deniz canlısı gibi suda görünüyor.

Görünüşünden de anlaşılacağı gibi Rihanna bir reptilian. Reptilian'ı aşağıda açıklayacağım.

Sudan çıkmak cinsel anlamda yeniden doğuşu ve reenkarnasyonu simgeler.
 Klipte sürekli güneş sembolizmi var. Henüz ilk sahneden itibaren Rihanna'nın üzerine güneş ışığı vuruyor. Güneş, paganizmde tanrıyı simgeler. Masonik aydınlanma da ışıkla olur. Büyük ışık kaynağı nedir peki? Güneş. Güneş kim? Tanrı. Olay bu kadar basit. Yani Tanrı'nın ışığıyla aydınlandıkça bilge falan olursun, erersin. Masonlara sorsan bilginin peşinde koşan yağız yiğitler olarak değerlendirirler kendilerini.

Aslında tüm bunların özü tek bir kaynaktan gelmektedir. O yüzden tüm bu Mısır, Hindu, Pagan, Yunan, Roma vs.dinleri birbirine müthiş bir benzerlik göstermektedir. Sonuçta hepsinin tek bir kaynaktan çıkıp bozularak farklık bir sistematikte inanç kaynakları olması hiç de tuhaf değil aslında.

Ayna görüntüsüyle yine Rihanna ve güneşi görüyoruz. Su, yeniden doğuşu simgeliyor dediğim gibi. Güneş'in ışığı ile aydınlanan Rihanna yeniden doğuyor. Masonluk'ta da yeniden doğum vardır. Hatta Masonlar inisiye edildikleri günden itibaren kaç yıl yaşadıklarını sayarlar.

Omzunun üzerinde saçlarıyla şekil verilmiş bir el var. Sanki Rihanna bir şekilde kendinden geçiyor da o yaratık eli onu tutuyor gibi.

Vücudu sudan çıkınca görüyoruz ki gerçekten de tamamen insan değil. Farklı bir tür. İnsan ve reptilian karışımı. Bilmeyenler ya da yanlış bilenler için kısa ama etraflı bir açıklama yapmak istiyorum.

Reptilian, Türkçe'de sürüngen demektir. Ama bizim bildiğimiz sürüngen hayvanların dışında farklı bir tür reptilian ırkından bahsedilmektedir. Kimdir bu reptilianlar? Belki de insanlardan daha üstün daha bilgili bir ırk. Böyle yansıtılıyor. Gerçekte böyle olup olmadığı tartışılır bir konu. Her parça anlaşıldığında taşlar bir araya oturacak bundan emin ol. Bu ırka verilen başka isimler de var. Mesela yılan soyu. Bir önceki klip analizinde Şahmaran'dan bahsetmiştim. Hem insan hem yılan bir ırk söz konusuydu. Burada da hem insan hem sürüngen. Yani Şahmaran da bir reptiliandır. Ama reptilianlar sadece sürüngen değillerdir. Uzaylı olarak bahsettiğimiz canlılar da reptilian. Yani anlayacağın reptilian=uzaylı=yılan soyu. Arada bir fark yok. Reptilian ismi ise esas gerçeği örtmek için çekilmiş bir perdeden ibaret. Çünkü herkes aslında reptilianların kim olduğunu biliyor ama iki kavramı eşleştiremiyor. Reptilianlar aslında cinler.

Cinlere yapıştırılan reptilian yaftası aslında çok yanlış. Cinler sürüngen değildir. Yukarıdaki timsaha hele hiç benzemiyorlar. Cinler gerçek suretleri dışında birçok şeye bürünebilirler. Bir insanın içine girebilirler. Şimdi gayet mantıklı bir soruya çok mantıklı düz bir cevap ver: Bir cin, bir insanın içine girerse yeni oluşan bu şeye ne ad verirdin? Yarı insan yarı cin demez miydin? Yarı insan yarı reptilian, yarı insan yarı yılan, yarı insan yarı balık gibi. Rihanna yarı reptilian, bir önceki analizde anlattığım Lilith yarı yılan, denizkızı yarı balık. Anlatılan hikayeler, çekilen filmler, yayınlanan klipler. Düşünsene bir, olmayan bir şeyi ne kadar uydurabilirsin?

Hani insan görmediği bir şeyi hayal edemezmiş, bu da onun gibi. Bir dahaki sefere reptilian konulu bir film gördüğünde cin olarak düşün, ne kadar çok şey yerine oturacak. 'Uzaylı istilası', 'uzaylılar artık insanlarla iletişime geçmek istiyor' gibi manşetler gördüğünde uzaylı yerine "cin" kelimesini koy, büyük resmi göreceksin. Çok şeylerin farkına varacaksın. Hiçbir şey de kaybetmeyeceksin. Tek yapman gerecek x yerine cin koymak ve denklem çözülecek.

Tek göz sembolizmi var. Ayrıca Rihanna'nın gözleri normal değil. Sanki siyahı daha çok büyümüş gibi görünüyor.  İçine cin giren insanların en büyük değişimleri gözlerinde olur. Ha bu arada arkadaki güneş yine orada. Tanrı hep sevgili kulu Rihanna'yla.

Yüzüğü bir tür deniz taşı mı dersin, mercan mı dersin o tip bir yüzük.

 Küpeleri de deniz kabuğu.
 
Dirseğinden yukarıdaki yine deniz kabuğuna benzer bir takı. Diğer kolluklar falan, hep deniz ürünü. Yani Rihanna tam bir deniz canlısı. Ayrıca elindeki Eski Mısır’da Firavun’un güç sembolü iki asasından biri olan harman dövendir.

Sağdaki püsküllü olan harman döven.

Yine Ra'nın her şeyi görmeye çalışan gözü.

Kafasında boynuza benzer kuru dallar olan bir adam Rihanna'ya doğru yöneliyor. (Baphomet)

Gördüğünüz üzere Baphomet adlı bu keçinin de boynuzları var. Baphomet aslı itibariyle Şeytan, İblis'in ta kendisidir. Hz. Adem'e secde etmeyen İblis.

Giydiği zebra deseni, kolundakiler yine zebra desenli. Zebra deseni cinsel programlamada (BETA) kullanılmakla beraber siyah-beyaz zıtlığına da örnektir. Masonik damalı zemin gibi.

 Arkadaki iki piramiti görmüşsündür. Arkada ve en önde de ateş yanıyor. Piramitler hep ateş çevrelenmiş gibidir. İşin Tanrı boyutuna şimdi geliyoruz. Masonlukta önce aydınlanırsın, yavaş yavaş ışık verilir. Aşk ateşiyle yanmak gibi. Yana yana en sonunda ateş sen olursun. Ateşin kaynağını güneş olarak düşün. Tanrı güneşse sen de yana yana güneş olacaksın, yani Tanrı olacaksın. Kliplerdeki bu Tanrı özentiliği bu yüzden.
Rihanna bu klipte de Hint Tanrısı Şiva'yı canlandırmış. Şiva yok edici tanrıdır.

Bu resimdeki Şiva.
  • Rihanna'nın da başında sarılı fular gibi bir şey var Şiva'nın da var.
  • Rihanna'nın kolyesi Şiva'nınkine çok benziyor.
  • Şiva'nın da takıları (bileğinde ve dirseğinden yukarıda) Rihanna'ya benzerlik gösteriyor.
  • Şiva'nın fularına takılı hilal (Şiva hep hilalle resmedilir) Rihanna'nın tam kafasının üstünde iki piramitin arasında.
  • Giydiği pantolon Şiva'nın beline bağladığı giyeceğe benziyor.
  • Şiva'nın boynunda sürüngenlerden bir yılan var, Rihanna da ilk sahnede sürüngen yani reptiliandı.
Etrafları ateşle çevrili ve halka oluşturmuşlar. Satanik bir ritüel gerçekleştiriyorlar gibi. Özellikle de dans ediyorlar, danslarının arasında da cinsel hareketler bulunuyor. Ritüellerin en önemli noktalarından birisi de cinselliktir.

 Şiva'nın giydiği kıyafete çok benziyor. Giydiği kıyafette zebra deseni yine cinselliğe atıf olduğundan seks ayinini simgeliyor.

Sağda oturan Tanrı Şiva. Giydiği şey hayvan postu gibi arada pençesi bile var. Rihanna giydiğinin deseninin aynısı. Özellikle alttaki resimdeki eşarbın aynısı.

Elbisesinin önünde siyah bir kurukafa var. Fotoğrafta pek belli olmuyor ama klipte izlerken görebilirsin. Siyah yine kötü tarafı sembolize ediyor.

Takıları siyah-beyaz. Ayrıca bir zebra postunun üstünde oturuyor. Tamamen siyah-beyaz zıtlığı üzerine kurulu bir tema. Şiva, yok edici tanrıdır. Siyah kötü, beyaz da iyidir. Şiva'nın görevi de iyi ile kötü arasındaki dengeyi sağlamaktır. Kötü, İyi'yi çirkin göstermeye başladığında Şiva oradaki çirkinliği yok eder. Bu da klipteki siyah-beyaz temasını çok net açıklıyor.

Arkada bir taht var. Böyle koltuklar ve tahtlar Şeytan'ın tahtını simgeler. Tahtta birisi oturuyor gibi görünüyor ama biraz bulanık. Sanırım manyetik hayvan Baphomet, günlerden bir gün yine tahtında oturuyor. Pencerenin iki tarafında da hayvan kafası var. Boynuzlu hayvan; Baphomet.

Dansçılar sürekli cinselliklerini aşırı şekilde önplana çıkarıcı bir dans yapıyorlar. Özellikle de tahtın olduğu yöne doğru. Voodoo ritüellerinde, ritüeli uygulayan kişi ruhları çağırmak için dans eder. Klibin stilisti kaba bir çeviriyle şöyle diyor: "Where Have You Been'de kabilesel voodoo yapıyoruz". Dansçılardan bir tanesi de "Voodoo'yu kültürünüze ve mirasınıza geri almalısınız. Her bir parça beni doğaya daha yakın hissetiriyor." İstiyorsan videoyu izle, 0:29 saniyede söylüyor.

Bu insanların sapkın inançları var ve ne olursa olsun (doğaya bağlılık, Hinduizm, Eski Mısır) hepsi Şeytan'ın dinidir esasında.

Ra'nın gözü çok açık şekilde koreografiye uydurulmuş. Soldaki hayvan kafası ve sağda yine güneş.
Açılmış üçüncü göz Şiva'nın Orta Gözü, Horus'un Gözü ve Tek Boynuzlu Atın Boynuzu olarak bilinir.

 Tam ortada Rihanna'nın üstteki iki eli birleşip şeytana benzer bir yüz oluşturuyor. Bu karelerin tümü bilinçli olarak yapılıyor.

Sanki vücut tek ama iki başı var.

Şiva da 3 başlı tasvir edilir.

 Tüm bu çabaların hepsi ruhlara ulaşmak içindir. Tabii ki ruhlar, reptilianlar. Yani cinler. Evet evet, cinler çok revaçta.

Dansettikçe Rihanna'nın ellerinden alevler çıkıyor. Rihanna aşk ateşiyle yanıyor. Aşk demek Tanrı'ya ulaşmakta yol katetmek demektir. Tanrı diye sürekli bahsettiğim kişi de Baphomet yani Şeytan oluyor. Şeytan kendini Tanrı ilan etmiş durumda.

"Ey Adem oğulları, Ben, size, şeytana kulluk etmeyin. Çünkü o, sizin için apaçık bir düşmandır. Bana kulluk edin. İşte bu dosdoğru yoldur, diye emretmedim mi?" (Yasin/60)

Allah, çoktan bildirmiş Şeytan'a kulluk edip tapınanlar olduğunu. Tanrı yerine konulduğunu.

Kollarıyla tek göz yapıyor yine. Ve cinselliği önplana çıkarıcı hareketler yapıyor rihanna.

Sis, cinin varlığını simgeler. Her yer sisle dolu. Yaptıkları dansın sonucunda cinler mekana intikal etmişler.

Maske altın renginde. Altın Şafak Hermetik Cemiyeti'nde de altın rengi geçer. Maskesi dikkatli bakınca küçük haçlardan oluşuyor. Resmin üstüne basıp daha büyükte net görebilirsin. Cemiyet de "güllü haç" ya da kısaca "altın haç" olarak bilinir. Diğer yandan, Şiva'nın küpelerine benzer yuvarlak ve Şiva'nın hilal sembolünün bir arada olduğu bir küpeyi takıyor Rihanna.

İşte Şiva'nın küpeleri ve başındaki hilal.

Pagan maskesine benzer boyanmış bir adam geliyor sonraki sahnede. Arkaplan da cehennemi andıran kırmızı renkte. Ayrıca adamın omzunda güneş, alnında da iki boynuz çizili. Yine Baphomet.

Rihanna kollarıyla tek göz oluşturuyor. Çünkü üçüncü gözü açılıyor.

Çoklu kollar yine Tanrı Şiva'nın özelliklerinden. Rihanna yana yana Tanrı oldu ve Şiva gibi kolları çıktı. Elbisesi sürekli kırmızı olarak parlıyor. Bu şeytana sunulan kurbanı temsil eder.

 Şiva heykelciği, Şiva'nın çoklu kolları.

Tekrar bataklığa geri dönüyor.

 Bataklıkta bu sefer erkekler de var.

Erkekler de reptilianlar, tıpkı Rihanna gibi.

Rihanna suya batmadan önce tek göz sembolünü de çakıyor.


 Klibi izlemek için:

 

44 yorum:

  1. one direction a illu dan çıktı diyolar. katy perry VMA ödüllerinde üstlerinde 2 ödül kırdı. araştırabilirmisiniz?

    YanıtlaSil
  2. e-mail adresinizi ekledim umarım sizinle konuşma fırsatım olur

    YanıtlaSil
  3. Hayır yhaa One Direction'daki Zayn'ım Müslüman o öyle şeyler yapmaz ayrıca ben de Directioner'im :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. LÜTFEN ; en azından saygı duyarak onlara one direksiyon deme. Belki gercekten müslüman değildir ama belki de müslümandır. Onun iç yapısı bilmeyiz Directioner'ım ama onları seviyorum diye böyle dediğimi düşünmeyiz Bence ön yargılı yaklaşmamalıyız :)

      Sil
    2. Müslüman olması umrumda değil, Müslüman olman umrumda. Veballer umrumda. Daha sayayım mı? Ön yargılı da yaklaşmıyorum, tarzım değil. Kanıtlarla geliyorum farkındaysan.

      Sil
    3. Selena Gomez Veya Demi Lovato'nunda analizini yaparmısınız?

      Sil
  4. Zayn müslüman değilse niye yalan söylesinler ki ? Sonuçta amerikan hayranları türk hayranlardan daha çok ?

    YanıtlaSil
  5. Okurken gerçekten korktum.

    YanıtlaSil
  6. Lena Justin illü değil demi ? :'(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım bieber veya timberlake olması gerek

      Sil
  7. eline sağlık çok açıklayıcı yazılar yazıyosun. Bi yazında teknolojinin aslında çok daha ilerde olduğunu söylemişsin iphone 12'yi cok eski bi filmde olduğunu göstermişsin. Şİmdi o zaman iphone 12 o zamanda varmıydı ? Şimdi teknoloji çok daha ilerde de bize mi geride gösteriliyor ? Sakın yanlış anlama sadece merak ediyorum. Yazılarının devamını bekliyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güncelledim o bölümü tekrar oku satanizm yazısında.

      Sil
  8. illuminatiyi çok araştırdım çizgi filmler ,rihanna tarkan one direksiyon sertab erener ve bunların bir amacı var ama ne ? Bazıları tüm dinleri yıkmak diyor ama bilmiyorum sen ne düşünüyorsun???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pek çok masonun bile anlamadığı amaç şu ki bu işin arkasında Şeytan var. Şeytan insanları hak yoldan saptıracaktı ve planını uygulamaya koydu. Bu yolda kendine birtakım hizmetçiler seçti. Yahudiler, masonlar, illuminati, tapınak şövalyeleri, aklına kim geliyorsa...

      Zaten şeytandan başka kim böyle hastalıklı bir planı başka işi yokmuşçasına azimle uygulayabilir ki?

      Sil
  9. dahada ünlü olmak para hırs popülerlik istekleri bunlar

    YanıtlaSil
  10. Selena Gomez i ve Justin Bieberi de yapar mısınız?

    YanıtlaSil
  11. Bence bu işin özü DECCAL..Hadislerde bahsedildiği gibi.." Tek gözü olan.. Herşeyi görebilen..Ölüyü dirilten, diriyi öldüren..Her eve girdiğinde çocukları esir alan..Doğruyu yanlış yanlışı doğru yapan"...Kemal sunal öldü ama televizyonda hala izleyebiliyoruz..Mecazi olarak ölü bir insan diriltilmiş oluyor..İnsanın en büyük düşmanı NEFİS ve ŞEYTAN..ALLAH nefisi yaratırken 1000 yıl ateşte yakmış uslanmamış, 1000 yıl toprağın altında saklamış uslanmamış ama aç bırakmış uslanmış..Yani gören göz ister ve nefis uyanır oda şeytanı çağırır..Ne yazıkki televizyon güzel bir teknoloji aleti fakat kötü ellerde tam bir düşman..İnsanlara herşeyi gösteriyor (nasıl hırsızlık yapılır, kadın ve cinsellik, yanlış propaganda daha neler neler.) Cocuklarımız bu yayınların esiri olmuş. TElevizyon, cep telefonu ve bilgisayarın başından ve büyüsünden gerçek dünyadan uzaklaşıyorlar..Beyin ve düşünce yapıları bozuluyor.. Malum illimünati örğütünün başında 12 tane saf kan yahudi ailesi bulunmamaktadır. Diğer insanlarda bunların altında kahrolası para ve şöhret namına onlara hizmet etmektedir. Bu 12 aile de şeytana hizmet etmektedir ve dünya kapital sermayesinin nerdeyse %60 ına sahiptirler.Biri dünyadaki elmas şirketlerinin ana sahibi (Kocaman afrikayı yerle bir ettiler), diğeri borsanın, diğeri petrolün, diğeri futbol, diğeri müzik ve HOllowoodun diğeri futbol
    ve iddianın, diğeri amerikadaki silah şirketinin,v.b. gibi.. Amaçları vadedilmiş toprakları almak yani kıyamet alametindeki yecüc ve mecücü serbest bırakmak.. Büyük 0rtadoğu projesi yalanıyla yecüc mecüc devleti kurmak..12 ailenin bilgisi ve deneyimi çok fazla..Çünkü kabala inancına ve bilgisiyle hareket ediyorlar. Peygamber efendimiz Hz. Muhammet miraca çıktığında ALLAH'tan şeytanın bir daha insan kılığına girmemesini istedi. Yaratıcıda bunu kabul etti. Anlıyacağınız tefecilik, eşkiyalık, kandırmak, blöf, şavaş, cinlerle iletişim, büyü vb. gibi şeyleri şeytanın bilakis kendisinden öğrendiler.Şu an gücleri doruğa ulaşmış durumda ve DECCAL olmuş durumdalar. Sembolleride deccal tarifi gibi tekgöz..Hollowood ve müzik endüstirisinin sahibi olan ailede insanlarla alay etmek ve güc gösterisi içinde bu sembol ve işaretlerini televizyon vasıtasıyla emrindeki hizmetkarlarıyla insanlara gönderiyor..Dikkat ederseniz illümünati sitesinde bir kare ve köşelerinde dört kale sembolü gözüküyor. Biri yıkılmış biride yıkılmak üzere O kale bence SURİYE dir. Rihannanın oynadığı müzik kilibindeki kıyafet aynı zamanda suriyeli aşiret kıyafeti ve müzği..Sonlarına doğru müziği dinlerseniz tonlamaları anlarsınız. "Where are you have been" derken bencede kıyamete doğru gelecek olan Hz. Mehdi veya Hz. İsa ya sesleniyorlar. Çünkü yecüc ve mecüc, Deccal ve Hz İsanın gelişleri kıyamet alametlerindendir.Benim söyleceğim gözümümüzü açalım ve bu şeytani oyunlara kurban gitmeyelim..Kendimizle ve inancımızla alay ettirmeyelim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çokk güzel yazmışsın helal olsun ben dinime çok bağlıyım ne rihanna beni koparabilir nede internet elhamdüllillah müslümanım çok şükür rihanna öbür dünyada zaten görecek gününü

      Sil
    2. Arkadaşlar farkındamısınız bilmiyorum ama şuan sizde bahsetiginiz var oldukları bbile tam olarak bilinmeyen olmayan o örgütlerin popularitesini istemedende olsa yayıyorsunuz böyle şeyleri kafanıza takmayın ..YOK illimunatı.yok mason.yok deccal.yok mesih mehdi. bunalrı kafanıza ne takıyorsunuz bunalrın çoğu yalan tamammı son peygamer.Hz.Muhammed .(sav) dı O da ALLAH rahmet eylesin vefat etmiş..şimdi sizin yapmanız gereken iyi birer insan olup yaşamanız dır...Bu internet üzerinden dönen bu tarz konuların % 99.99 u yalan
      Bilmiyorujm bazı insanalr kendine macere arıyor...Böle deli saçması entrikaların peşinde koşuyor..Sonra BİR bakmışsın Kendi benliğini kendi dinini .kendi örf adetinden uzaklaşmış ve sorgular halde bulursun...kafanızda binlerce soruu...


      Göz iki, kulak iki, ağzımız ise tektir. Çok görüp, çok dinleyip, az konuşmak gerekir.

      Kaynak:H.z Mevlana ..

      Sil
    3. Hz Muhammed'in sahih hadisleri var Hz Mehdi ve Hz İsa'nın geleceğine dair. Oturup bu ikisini bekleyemeyiz ama külliyen yalan da diyemeyiz.

      Var olup olmadıkları belli, varlar. İçimize kadar sızmışlar, popülarite olmalarından faydalanarak yaptıklarını ortaya dökmeyeceksek, kardeşlerimizi uyarmayacaksak müslüman olmanın hiçbir anlamı yoktur. müslüman olmak bir köşeye geçip tesbih çekmekten ibaret değildir, her yönüyle kötülüğe karşı savaşmaktır. kafamızda binlerce soru yok, tek bir cevap var bizi gerçeğe götüren. biz buna sığınırız, la ilahe illallah.

      Sil
    4. yürü be lena kim tutar seni ı love you lena ama şu yorumlarımızı daha çabuk okuyabilirmisin lütfen burda seninle konuşmak ve sen yanıtlayıncada aaaaaaaaaaaa lena bana mesaj attı inanmıyorum diye çığlık atacaklar var lütfen!!!!!!!

      Sil
  12. Allah Aşkına "Direksiyon" demeyin,hakaret etmeden,dalga geçmeden kendinizi ifade edin lütfen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen de bi fuck off kardeşim başlicam dreksiyonada dıkşın dıkşınada kepçük beş dene sümüklüler sesleride güzel olsa pırrrtt...

      Sil
  13. sen türkmüsün adın neden yabancı ismi

    YanıtlaSil
  14. ben rihannayı seviyorum ondan vazgeçemiyorum sanki ona bağlandım ama kliplerini ve taptığı şeyi bilmeme rağmen ondan kopamıyorum

    YanıtlaSil
  15. bruno mars illüminati mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gizeyn zayn farkı:))))11 Şubat 2013 15:34

      evet yabancıların hepsi;)

      Sil
  16. daha bunlar gibi neleriniz var bu sayfanızı çok sevdim (lütfen soruma cevap varabilirmisin lena

    YanıtlaSil
  17. ceyhunboynavysexy11 Şubat 2013 16:21

    oyşşş rihrih hhaaaaa sizin dedikleriniz umrumda değil dostum

    YanıtlaSil
  18. Yazdıklarınız insanları gerçekten düşünmeye iten şeyler bu yüzden size teşekkür etmek istiyorum. Bununla beraber çok merak ediyorum acaba twilight saga ile ilgili de bir inceleme yapar mısınız ben araştırdım ancak sadece yabancı kaynaklardan bir kaç şey bulabildim çok merak ediyorum lütfen inceleyebilir misiniz? Kitabı okuduğumda elimden bırakamadım, filmlerini de çok sevdim rica ediyorum inceleyebilir misiniz ?

    YanıtlaSil
  19. İlluminati hakkında yazıların beni çok korkutuyor ama okumadan da edemiyorum lütfen devam et lena gravel yazıların gerçekten çok bipgilendirici .

    YanıtlaSil
  20. Zaten butun starlar I. omak zorunda, Yoksa olamazlar.

    YanıtlaSil
  21. Temizlik ürünleri, yediğiniz ve içtiğiniz şeylerin büyük çoğunluğu Yahudilerin elinde. Bunların neye inandığı çok mu önemli? Zorla seyrettiren de yok zaten. Tartışmak sadece zaman kaybı.

    YanıtlaSil
  22. Lena (lutfen okurlar cevaplamasin) peki riri bunlari isteyerek mi yapiyor yoksa buna zorlaniyor mu? Yani aslinda farketmez neticede bize gayet acik anlatmis klibinde. Bu klipleri izlemenin bize ne gibi bi zarari olabilir?bilincaltimiza falan mi yerlesir yoksa bu kliplerdekiler kime yonelik? Kimin gormesi isteniyor bizim gibi siradan insanlari da katmak gibi bir amaclari var mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şöyle örnek vereyim. Diyelim ki sen Rihanna'sın. Sevgilinden ayrıldın ve bu olay seni çok etkiledi. Yazdığın şarkılarda, çektiğin kliplerde hep bu olaydan bahsedebilirdin. Çünkü hayatının o döneminde senin kafanı meşgul eden şey bu. Ya da Islami bir klip çekebilirsin çünkü bu senin inancın. Ancak Rihanna için hayatının büyük bölümü masonluk ve akıl kontrolünden ibaret. Bu nedenle rihanna da kliplerinde bunu anlatıyor. Hem o anlatmak istemese bile onu yönetenler kliplerde bunu gösteriyorlar. Neticede anlatılmış oluyor çünkü herkes bu işin içinde.

      Bu klipleri izledikçe oraya ister istemez bir meyil hissedeceksin. Imanın ne derece olursa olsun farketmez. Insan denen varlık günaha meyillidir, yaradılış bu. Fikir neyse zikir odur. Rihannanın S&M'ini sürekli dinlersen o yöne bir kayma sende görülür. Bilinçaltı mesajlardan hele hiç bahsetmiyorum bile. Bir sürü kullanılıyor, mesela baslarda ses çok yüksek çıktığı içcin alttaki hafif sesleri duyamıyorsun. Orada telkin yapılıyor. Ya da ritmik hipnoz bilmem ne. Onların amacı herkesi köle yapmak ve sadece zevk ve eğlence düşkünü insanlar olmasını sağlamak. Akıl yoksunu oluyorsun böylece ve Kuran'da o çok bahsedilen akıl sahipleri arasından ayrılmış oluyorsun.

      Sil
  23. ARKADAŞLAR BEN ALLAH'A İNANIYORUM AMA İLLUYUM MİCHAEL JACKSON ÖLMEDİ
    http://ask.fm/Illuminati55/answer/44021014594 BUNU KOPYALAYIP YAPIŞTIRIN YANİ BAKIN ORDAKİ VİDEOYA . MICHAEL JACKSON NAH ÖLDÜ !

    YanıtlaSil
  24. Lütfen. Selena, Mıley ve Demi hakkında da yapar mısın? Bu arada çok iyisin... :)

    YanıtlaSil
  25. bu arada sudan çıkış rejenerasyonu (yeniden doğuş)tetikler kapiş pampi xD

    YanıtlaSil
  26. merhaba lena,blogunu severek okuyorum,coğu insanın aman öyle birsey yok bunların coğu uydurma dediğini kanıtlarla yazarak insanları bilinclendiriyorsun,sana sadece sunu sormak istiyorum,lady gaga yada rihanna gibi cok hayran kitlesine sahip ünlülerin kliplerinde illüminatiye yer verirken bazen ağladıkları sahnelere yer verdiklerini görüyoruz,bunun anlamı yasadıkları hayatın bir yandan getirdiği pişmanlıkmı?Yani kendilerinin bu hayatı severek yasamadıklarının göstergesi mi? Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  27. Klibin bir kaç saniyesinde LİLİTH burda da karşımıza çıkıyor, (hayat ağacını veya bilgelik ağacını) ağacı sahiplenen cin de diyebiliriz.

    YanıtlaSil
  28. merhabalar arkadaşlar ben bir ergenken benim zamanımda britney spears justin timberlake christina blue mariah carey vardı şimdi yerlerine selena justin one direction geldi bende o zamanlar onlardan etkilenmiştim şu anki geçnlerin yenilerinden etkilendiği gibi o insanlarında pek bi suçu yok aslında güç para gözlerini büyülüyor yetenkelerinide insanlara kabul ettirmek için kabul ediyorlar ancak insanlığın geleceğini kötü yönde etkiliyorlar ancak biz yinede vazgeçmemeli temiz bir aile hayatı inaçlı bir şekilde hayata devam etmeliyiz... ben hiç televizyon izlemem mesela televizyon hayatımda yoktur.... dünyayı satanistlerin yönettiği bir gerçek buna allahtan başka ve içimizdeki inançtan başka kimse engel olamaz..o yüzden kendinize saygınız varsa abuk sabuk insanların fanı olmayın benim önerim.

    YanıtlaSil
  29. La mavi yesil mor kirmizi siyah hepsi ilumunati ile alakali diyon oyle bisi olur herseyi ilumunati yapiniz siz sakak siniz yok canim dahada neler I love rihanna Ilove selena

    YanıtlaSil
  30. La mavi yesil mor kirmizi siyah hepsi ilumunati ile alakali diyon oyle bisi olur herseyi ilumunati yapiniz siz sakak siniz yok canim dahada neler I love rihanna Ilove selena

    YanıtlaSil
  31. İki gündür reptilian konusunu araştırıyorum şahmeran da reptilian mı diye araştırırken bu sayfayı buldum birazda olsa aydınlandım ellerine sağlık teşekkür ederim

    YanıtlaSil

İstediğini sorabilirsin, burası özgür bir ülke. Yani, sanırım.