Çarşamba, Haziran 19, 2013

Cevap Vermediğim Sorular

ne diye başlasam acaba bu yazıya bilmiyorum. nasıl geliyorsa öyle yazacağım galiba.

şu anda saat gecenin iki buçuğu. dışarıda hafiften yağmur sesleri var, kafamı dünyadaki en sevdiğim yoldaşım olan yastığıma koymak için sabırsızlanıyorum. şimdi diyeceksiniz ki kaç aydır biz bekliyoruz da sen durum raporu mu yazıyorsun buraya. sadece kendimi biraz rahatlatmak istedim. öldüğümü ya da kibirli olduğumu sananlar var da.

yaa aslında ben bir şey demiyorum. internet böyle bir şey. kimin ne mal olduğunu anlayamayabiliyorsun. öyle olmasına öyle de ben yanlış adamım, onu bilin.

yorumlarınıza cevap veriyorum. ama iki tür soruya cevap vermiyorum onu da nedeniyle beraber söyleyeyim ki hep birlikte kurtulalım.

1- "lena şuna analiz yapsana."

bu sorulara cevap vermiyorum ama hepsini kaydediyorum ve zamanla yapmayı tasarlıyorum. biriktiriyorum yani.

2- "yeni yazı ne zaman?"

yeni yazı şu zaman diye bir tarih versem ve o tarihte yazamasam sizce daha mı iyi olur?

işte bunları söylemek istedim. ayrıca da dini ibare kullanmazsanız ya da beni övmezseniz sorularınıza cevap vermediğimi söyleyenler olmuş. böyle birisi olduğumu düşünmeniz saçma. eğer içinde islami şeyler olmayan şeylere tenezzül etmeseydim böyle satanik yazılar yazamazdım. yine de ben bir şey demiyorum. yanlış anlayabiliriz birbirimizi, bunlar futbolda olan şeyler.

bakın bu hafta bitsin klavyemle tekrar bir bütün olacağım zaten. tarih mi istiyorsunuz alın size tarih. şu an 19'a girdiğimize göre yazı haziranda gelmeye müsait. ayrıca taksim olayları ile ilgili de yazı yazıyorum. ona da başladım.

bir de unutmadan şeyi söyleyeceğim, başka bloglara bakın bir. yazarlar soruların %10'una cevap veriyor. ki normalde bir yazar yorumlara cevap vermek zorunda değildir ki. havalandığımı da sanmayın. insanlara tek tek cevap vermek çok zor bir şey. birçok yerden sorular. üstelik benim sadece gönderilerimden sorumlu olmam gerekir. anlık cevaplar işi kompleks bir duruma götürüyor. kitap bastırsam daha kolay olurdu.

bir de diyorlar lena sen akıllı kızdın yapmazdın böyle şeyler. küçükken de şey derlerdi: çok yaramazlık yapmayın, siz akıllı çocuklarsınız yapmazsınız. onun gibi bir şey herhalde.

nasılsa her halükarda yanlış anlaşılacağım, bari aklımdakileri söyleyeyim de öyle yanlış anlaşılayım.

yağmur da hemen bitti, şimdi en sevdiğim hava durumuyla uyuyamayacağım. zaten uyuyamayacağım, neyse. iyi geceler.

118 yorum:

  1. sabahın köründe uyanir uyanmaz aklma geldi belki lena birsey paylasmstr.yeni tarihte yeni bir paylasm gorunce nekadar sevindim anlatamam lena.haa ayrıca bu yazıdan sonra artık nezaman çıkar bu yazı diyen olmaz insallah :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kimi seveceğimi şaşırdım :/ one direction'a deliler gibi aşıktım sayendee uyandım teşekkürler.. :) sagopa kajmer illimünati mi? dilinden düşmüyor Allah,Peygamberr ?

      Sil
  2. Lena seni özlemişiz! :) geri dönmene çok sevindim,sevindik kafamdaki çoğu soru işareti kalktı.
    Sevgiler - Adsız

    YanıtlaSil
  3. Lena demi lavota analizi yapsana::)) şaka şaka ::))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok canım hiç söylemeyin demedim. dikkate alıyorum zaten.

      Sil
    2. lenacım gerçekten klip analizlerini için seni rahatsız etmem.::)))espiri olsun diye dedim.:)sonuçta batacakları yere kadar batmışlar.geçen gün kardeşim bir çok ünlünün resminin olduğu bir siteye girmiş bunların hepsi köle diye düşündüm yani yazık gerçekten acıyorum onlara...

      Sil
  4. Lena kolay gelsin. ve haklısın ben başka sitelere de giriyorum çok nadir cevap veriyorlar ya da hiç! Sana teşekkür ederiz :) Allah yardımcın olsun...

    YanıtlaSil
  5. neden uyuyamıyorsun?

    YanıtlaSil
  6. Lena kolay gelsin.En azından bir şeylere açıklık getirmen güzel doğrusu.Birçok kişinin aklına takılan soruları cevapladın.Tekrardan teşekkürler.Hepiniz Allah'a emanet olun...

    YanıtlaSil
  7. En azından bilgilendirici bir yazı olsada,uzun süre sonra seni blogunda yazıyla görmek güzeldi.Taksim olaylarıyla ilgili yorumunu çok merak ediyorum..

    YanıtlaSil
  8. Lena, bazı dedikodular dolanıyor. İlluminati 1930'lu yıllarda tamamen bitmiş şimdilerdeki onu yeniden başlatmak için ya da ünlülerin gündemde kalmak için uydurdukları bir şeymiş diyorlar. Kendi içimde çelişiyorum acaba doğru olabilir mi? diye ama biraz daha düşünüyorum peki bu olanlar ne? yani gündemde kalmak için subliminal mesajlar yayınlıyor olamazlar yani. Gündemde kalmak için olsa Illuminatiye harcadıkları vakti işlerine harcasalar daha gündemde olurlar diye düşünüyorum bir taraftan. Cevap verirsen sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. illuminati var olmasa ne olur? şeytan var, siyonizm var.

      Sil
    2. masonluk var.

      Sil
    3. Kısaca uzantıları var diyorsun yani. -

      Sil
    4. uzantılar değil. ben ahtapotun kollarından değil, ta kendisinden bahsediyorum.

      Sil
    5. O zaman İlluminati ahtapotun kollarından biri?

      Sil
  9. Lena sorumun saçma olacağını biliyorum ama yine de sormak istiyorum. Ciddiye alıp cevaplarsan mutlu olurum. Supernatural diye bir dizi var biliyorsundur. İçindeki çokca şekil vb. şeyleri de biliyorsundur sanırım. Ama dizinin Illuminatiye karşı olduğunu söyleyenler var. Senin yazılarına göre bu mümkün değil. Ama yine de bana bir açıklama yaparsan sevinirim. Öyle mi değil mi? Bu arada kolay gelsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. niye karşı olsun ki? karşı olacak ne aktiviteleri olmuş? la ilahe illallah demeyen hiçbir şeye karşı değildir. o kadar net.

      Sil
    2. Karşı olanların illaha müslüman olmasına gerek yok. Bizlerden de çok illuminatiye üye olanlar varmış Gökçe gibi mesela... onlara sorsan onlar da la ilahe illallah derler ona bakılırsa.

      Sil
    3. Yani karşı olmak gibi bir durum yok diyorsun. Ben bir kaç yerde görünce acaba diye düşünmüştüm.
      Tabiki Hristiyan olup dinine bağlı olanda vardır böyle şeylere karşı olan. O bana da mantıklı geliyor. Ama Lena dizi için öyle bir şey yok diyor baksana.

      Sil
    4. la ilahe illallah derken kastettiğim sadece Allah'a inanmak değildi. bu örgütlere üye olanlar masonik ilaha yani şeytana taparlar ve bu da la ilahe illallah'taki "Allah'tan BAŞKA ILAH yoktur" ifadesini otomatikmen silmiş olur. yani sadece ben muslumanım demekle kurtulamazsın, bu örgütten çıkamıyorsan da onlara karşı olduğunu apaçık belli etmen gerekir. kafirdir diyemem ama gökçe de satanik şarkılar yapmakla müslüman olduğunu iddia edemez.

      Sil
  10. Bu saçma sorularınızdan bıkıp açıklama yapma gereği duyan biri var karşınızda sorulara bak.. Lena yaptığı şeyin hakkını veren biri bu konuda onu takip etmek yanlış değil ama bir zahmet bir şeyleri kendiniz çözmeye ve bulmaya çalışın.. Ama yok lütfen oturun ve justın bieber illuminatiymiş diye ağlayın.. Filistini suriyeyi hatayı unutun gitsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen sana katılıyorum..
      Sevgiler- Adsız

      Sil
  11. eminem illuminatiye karşı çıkıyormuş doğrumu lena? twitterda herkes onun sözlerini falan paylaşıorlardı #ÖNEMLİBİLGİLER tagi altında. ve orada yine bu konularla ilgili bir sürü şey yazılıp çizildi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eminem istediği kadar illu ya karşı çıksın, bu işten ve sektörden çıkmanın asıl ve tek yolu kefendir.

      Sil
  12. Lena biriktiriyorum demissin biliyorum ama ben sana sunu sorcaktim naughty boy'un la la la sarkisinin klibine bi bakar misin klibde basta bisi yok gibi ama sonunda baphomet var ne anlatilmak istedigini soyler misin lutfen sadece bu, analiz degil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bunu başka birine de söylemiştim. arat google'dan bulabilirsin.

      Sil
    2. Klip analizi diye yazdim ama bir sey cikmadi tavsiye ettigin bi site yada blog var mi?

      Sil
    3. oz büyücüsü programına benziyor. zaten kalp satın aldıktan sonra teneke adam çıkıyor falan. en sondada sarı tuğlalı yolun sonundaki yer gibi bir yere gidiyorlar ve orada büyücü oluyordu. klipte de var şeytan gibi biri yani programı işlemişler.

      Sil
    4. Gercekten cok tesekkur ederim :)

      Sil
  13. Lena kolay gelsin. Blogunu sürekli takip ediyorum. Çok beğeniyorum yazılarını.

    YanıtlaSil
  14. Meraba Lena benim acayip merak ettiğim fakat bir türlü bulamadığım bir konu var :/ İlluminatide her bir rengin ne anlam taşıdığını merak ediyorum.Cevap verirsen çok teşekkür ederim vermezsende Eyvallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorunu karşılayacak mı bilmiyorum ama örneğin kırmızı ruj cinselliği temsil eder.http://lenagravel.blogspot.com/2012/12/rihannann-elmaslar-ve-21-aralk.html burada da 3 renkle ilgili açıklama yapmış Lena.

      Sil
    2. ingilizcen varsa google'dan bak yoksa iki saniyelik anlatılacak konu değil.

      Sil
  15. lena bizi bay bi iyi uyutuyorlar değil mi? Moda,şarkı,magazin,siyaset,spor..vs

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ninniler seni uyutmaya yöneliktir. ama sen melodiye değil de sözlere odaklanırsan uyumazsın. ama evet bayağı bir uyutuyorlar.

      Sil
    2. lena sen birde hz.İsa (a.s) ile ilgili video hazırlıyordun hazırsa youtube kanalında paylaşır mısın?

      Sil
    3. böyle bir şey söylememiştim.

      Sil
    4. sadece bir sitede gördüm yazıda "lena gravel hazırlıcağı Hz.İsa a.s ile ilgili video yakında sitemizde olucaktır" diyo doğru mu?

      Sil
    5. yok öyle bir şey şu an.

      Sil
  16. Ya uzunca bi tez yazıyorum dedin ... hepsini birden yayınlamıcam tek tek yayınlıcam dedin... e hadi ozaman meraktan catlamak uzereyiz bu yazıyı görünce o kadar sevindim ki anlatamam :))) senın gibide baska bi site bulamadım ben tek ezberımde olan sensın bide minorty report ... :D

    YanıtlaSil
  17. Yağmurlu günler benim de en sevdiğim günlerdir

    YanıtlaSil
  18. Selam-ün Aleyküm herkese.Dün Milli Gazete'de bir haber okuyordum.Başlık ise şuydu'Açık öğretim sınavında MASON PROPAGANDASI'hemen okumaya başlıyorum.Önce size haberin tamamını vereyim. 'Anadolu Üniversitesi açık öğretim sınavında sorulan skandal bir soru tepkilere neden oldu.2 Haziran Pazar günü yapılan Medya Etik sınavında sorulan soruda Masonluk bir meslek dalı olarak gösterildi.Kökü dışarıda olan ve milli ve manevi değerlere savaş açan bu kurumun hangi maksatla kim tarafından bir soruya konu edildiği gizliliğini koruyor.Sınavda masonluğu bir meslek dalı olarak gösteren souruya öğrenciler'Masonluk bir meslek değildir.Masonluk Siyonizm'in düşük derecedeki uşaklığıdır'diyerek
    tepki gösterdi.Sorulan soru ise şu arkadaşlar:
    17.Bilinen en eski meslek ilkesi aşağıdakilerden hangisidir?
    A)Basın meslek ilkesi
    B)Hipokrat yemini
    C)Ahilik
    D)Masonluğa kabul töreni ve yemini
    E)Avukatlık yemini
    İşte soru bu arkadaşlar.Sınavda Karşılaştığı soruyla şaşkına dönen Medya ve İletişim Bölümü öğrencisi Faik T.şunları söyledi''2 Haziran Pazar günü girdiğim Açık Öğretim Fakültesi Medya ve İletişim sınavlarından Medya ve Etik dersinde 17.soru Müslümanlara Masonluğu meslekmiş gibi gösteriyor.Masonluğun ne olduğunu Osmanlı
    Devleti'ni kimin yıktığı hepimizce bilinirken AÖF bizlere bilinçaltımıza Masonluğu bir meslek gibi gösteriyor.Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya benziyor bu.Benim oldukça tepkimi çekti daha soruyu okurken hemen not aldım.AÖF'nin insanlarımız üzerinde oynadığı bu kirli ve ahlaksız oyunu herkesin görmesi gerek.Masonluk bir meslek değildir.Masonluk Siyonizm'in düşük derecedeki uşaklarıdır.Tüm Türkiye AÖF'nin kimlere hizmet ettiğini görsün''.
    Evet arkadaşalar haber daha devam ediyor ama ben önemli olanı sizlere duyurmaya çalıştım.Bu haberimi yazmaktaki amacım Açık Öğretim Fakültesi'nin kimlere hizmet ettiğini göstermekti.Yoksa herhangi bir gazetenin reklamını yapıp haberini buraya yazmak gibi bir maksadım yoktur.Ama bana sorucak olursanız Gerçekleri ve Gerçek dünyada nelerin dönüp bittiğini,Doğru haberleri okuyup öğrenmek istiyorsanız bu gazeteyi okumanızı şiddetle tavsiye ederim.Sadece hepinizin ya da bilmeyenlerinizin bazı kurum ve kuruluşların kimlere hizmet ettiğini duyurmak istedim.Hepsi bu.
    Allah hepimizi ve bütün Müslüman kardeşlerimizi korusun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. böyle bir şey paylaştığın için teşekkürler ve günümüz gençliğinin bu konuda sandığım kadar cahil olmaması beni çok mutlu etti.her ne olursa olsun mutlak güç Allah ın dır ve biz rotamızı Allah yolundan ayırmazsak ezeli kazananlar biz olacağız.::))

      Sil
    2. aynen öyle...

      Sil
  19. lena bu işe kaç yılında başladın bir de üniversite okuyor musun lütfen cevap ver

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. küçüklüğümden beri bildiğim bazı şeylerin üzerine gitmişliğim var sadece.

      Sil
  20. Allah senden razı olsun Lena .Yazılarını beğenerek okuyorum.Ellerine sağlık.Müslüman kardeşlerini aydınlattığın için gerçekten teşekkürler.Cevap vermiyorum demişsin fakat yazmadan duramayacağım.Lady Gaga'nın Monster'larına değinebilir misin? Çünkü her yerde Gaga'nın Müslüman'lara en çok yardım eden ünlü olduğu konuşuluyor.Ayrıca kendine ''Little Monster'' diyen tüm fanlar eşcinselliğin doğuştan gelen bir şey olduğuna ve insanları cinsel seçimleriyle yargılamamamız gerektiğine inanıyorlar.Gaga'nın eşcinselliği yaymak üzere kurduğu vakıflar,katıldığı etkinlikler olduğunu biliyorum zaten.Çok araştırmadım ama şahsen eşcinselliğin doğuştan geldiğine inanmıyorum.Bunun bir doyumsuzluk ve sapkınlık olduğunu düşünüyorum ya da ne bileyim özentilik? Lady Gaga eşcinsellere destek veriyor diye eşcinsel olanlar bile varmış,yazık.Evet,yargılamak bize düşmüyor ama bunu yaymaya ve bizlere normal göstermeye çalışmaları beni rahatsız ediyor.Bu konu hakkında düşüncelerini paylaşırsan çok sevinirim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eşcinsellik vardır ve bu Allah'ın bir imtihanıdır. Islamda bu kişiler dışlanmaz. Ancak eğer eşcinselliği bir başkasıyla ilişki haline dönüştürürsen bu büyük bir günah olur. Lut Kavmi bu yüzden helak oldu.

      Sil
  21. lena bence yazdığın herşey çok güzel insanları bilgilendirmeye çalışıyorsun tamam harika ama bence verdiğin bir çok güzel bilgi yanında verdiğin bir çok lüzumsuz bilgide vaar örneğim astral seyehat benim ne işime yarayacak bi aralar illumunatiyi bilsem me olacak diye bir yazı yazmıştın okudum haklısın ama bence verdiğin cevaplar sadece akıl karıştırıyor klıp analizlerinide okudum zaten benim sorunum senle değil senin fikirlerinle çoğu yazın sadece akıl karıştırıyor one direction ile ilgili yazından beri takip ediyorum seni fikrine saygı duyuyorum çünkü çoğu görüşümüz aynı ama dediğim gii akıl kontrolü benim ne işime yarayacak şimdi sen okuma o zaman yazılarımı diyebilirsin haklısın ama sen değilmiydin bilgilendirmek benim görevim diye o halde düzgün bilgilendir senin görüşüne saygı duyuyorum lütfen sende benimkine duy.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. akıl karıştırmasının benimle bir alakası yok. illuminati'nin direkt olarak akıl kontrolüyle alakası var. cinler, astral seyahat bunların hepsi domino taşı gibi. birini anlatmazsam taşlar yerine oturmaz. ben fikrine tabii ki saygı duyarım. diğer konular belki senin başına gelmiyor ama öyle bir sürü insan var. onlara da bilgi vermiş oluyorum. kim bilir kime ne faydası oluyor. birçok kişi yazdıklarımın onlara yardımcı olduğuna dair mail atıyor bana.

      Sil
  22. Lena cım merhaba . blogdaki yazıların çok güzel . :) sana bir sorum olacak. ben senin blogda paylaştıklarından sonra daha da kapsamlı bir araştırma yapmak istedim. sadece bildiklerim bununla kalmasın dedim.senin blogdaki genel konun masonlar ve akıl kontrolü ya ,bu konu ağırlıklı bir araştırma yaptım . masonlar ve siyonistlerin amacı , toplumu yozlaştırmak ve sadece cinselliği düşünür hale getirmekmiş ya, bunu bilinçaltımıza 25.kare tekniği ve subliminal mesajlar ile de sokuyorlarmış. bunu da araştırdım. fakat sağlıklı ve düzgün bilgi bulamadım . sen bana bir açıklar mısın?? bir de blogunda bu konudan bahsedersen sevinirim :) şimdiden Teşekkürler :) Allah seni ve hepimizi korusun..

    YanıtlaSil
  23. acunun survivor programı ne tür bir akıl kontrolü içeriyor ola bilir? ben hiç izlemezdim de bu sene izliyorum ve bir kaç sembolden başka bir şey çarpmıyor gözüme. lütfen nasıl bir a.kontrolü içerdiğini söyle ve ona göre izlemeyi bırakayım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. akıl kontrolü birkaç sembol olsaydı zaten ortada bir sorun olmazdı ki. asıl sorun şu; sen bu tamamen saçmalık ve gerçek olmayan şeyle vakit kaybediyor musun? insanlarla survivor hakkında konuşup başka bir zamanını da kaybediyor musun? Allah'ı ya da düşünmen gereken herhangi önemli bir şeyi düşünmekten alıkoyuluyor musun? akıl kontrolüne maruz kalıyorsun demektir. çok masum ve basit görünüyor ama bir de başka penceredeki manzarayı görsen, kesinlikle bırakırdın.

      Sil
  24. arkadaşlar gelenler(arrivals) diye bir belgesel var o da çok bilgilendirici. 40 bölüm falan var 1. bölümden izlemeye başlayın çok güzel. Allah'a emanet olun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok bilgilendirici bir belgesel.Ama malesef olması gerekenden daha az izlenmiş :-\ Arkadaşlar lütfen sizde çevrenize duyurun veya böyle sitelere yazın ki daha fazla kişi izleyebilsin...

      Sil
  25. Şu gezi parkı olaylarını partilerini amaçlarçlarını falan açıklarmısın biliyorum çok fazla yazdığın diğer yazılarla alakası yok ama sadece görüşünü merak ediyorum...

    YanıtlaSil
  26. Öncelikle merhaba Lena. Benim sorum masonlukla pek fazla ilgili değil ama sana bunu danışmak istedim. Benim babam Allah'a inanmıyor. Kur-an'ı Kerim'in bir bölümünde Peygamberimizin akrabalarıyla ilişkiye girmesinin yasak olmadığı, köleliğinde yasak olmadığı yazıyor. biz babamla Allah'a inanmadığı için bir tartışmaya girmiştik ve babam bunu gösterince şok oldum. o zamandan beri aklımdan çıkmıyor. Babam Peygamberimizin Kur'an'ı Kerim'i yazdığını düşünüyor. bu konu hakkındakı düşüncelerini almak istiyorum. Ben tam anlatamadım ama internetteki ayetlerde bulabilirsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lena soru sana soruldu ama o kadar sinirlendim ki özür dileyerek söylüyorum bu ayetleri yayınlama isteğime karşı koyamadım.Senin elbette söyleyeceklerin vardır ama yine özür diliyorum. Nisa; 22-24: Kadınlardan babalarınızın nikâhladıklarını nikâhlamayın. Ancak geçen geçmiştir. Çünkü bu, çirkin bir hayâsızlıktır ve öfke duyulan bir iğrençliktir. Ne kötü bir yoldu o!
      Size, anneleriniz, kızlarınız, kız kardeşleriniz, teyzeleriniz, halalarınız, erkek kardeşinizin kızları, kız kardeşinizin kızları, sizi emzirmiş olan anneleriniz, sütten kız kardeşleriniz, kadınlarınızın anneleri, birleşme yaptığınız kadınlarınızın eski kocalarından doğup evinizde bulunan üvey kızlarınız -birleşme yapmadıysanız bir sakınca yok size-, kendi sulbünüzden olan oğullarınızın hanımları, ve iki kız kardeşin arasını birleştirmeniz -eski yapılıp geçenler hariç-, haram kılındı. Allah çok affedici, çok merhametlidir.
      Malik olduğunuz cariyeleriniz hariç, nikâhlı kadınlarla da evlenmeniz size haram kılındı. Bunlar Allah'ın üzerinize yazdığıdır. Bunların dışında iffetlerinizi koruyup fuhuşta bulunmamak üzere mallarınızla evlenecek kadın aramanız size helal kılındı. Öyleyse onlardan ne ile faydalandıysanız, farz bir görev olarak ücretlerini ödeyiniz. Zorunlu ödemenizden sonra, rızalaştığınız şeyde size bir sorumluluk yoktur. Şüphesiz Allah en iyi bilen ve hikmet sahibi olandır. Beled Suresi: “İnsan aşılması gereken geçidi aşamadı. Nedir o geçit? Bir boynu çözmek yani bir köleyi özgürlüğe kavuşturmak.” Bildiğiniz gibi köleliğin tek kaynağı savaşlardı. Kur’ân, Muhammed Suresi’nde savaşta alınan tutsakların ya lütfen ya da fidyeyle serbest bırakılmalarını emretmektedir. Ama tutsakların köle yapılmasından söz etmez. Demek ki Kur’ân, aslında köleliği kaldırmıştır ama bu hükmü uygulayan olmamıştır.Bedir savaşında esirler okuma yazma öğretme karşılığı serbest bırakılıyordu.Hz. Ebu Bekir servetini köleleri özgürlüğüne kavuşturmak için harcardı.Çünkü dinimiz iyilik bakımından en yüce ve en şerefli.Her şeye inanırım ama bundan şüphe duymam .Ki Rabbim ne beni ne de cümle ümmeti Muhammed i bu şekilde sınamaz inşallah.
      Ayrıca şunu belirteyim ki hala teyze oğlulları yada kızları evlenebilirler bir sakınca yoktur Kur an a göre şimdi ayetini bulamadım ama istiyorsan bulurum koyarım.son olarak Rabbim kim hakkında ne düşünür kimse bilemez ama asla ama asla Kuran dan şüphe etme.baban belkide kendine göre yorumladı ama sen sakın babanın dediklerine uyma.Ve şüphe duymadan söylerim ki gerçekten yazdıkların gibiyse baban artık yoldan sapmış demektir.Ve mümkünse o ayetleri aynen yayınlamanı rica edeceğimm.Lena tekrar kusura bakma lütfen ...

      Sil
  27. Lena :))) temmuz :)) geliyor :)) bil istedim :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahaha :))) çok güldüm buna .ramazan yaklaşıyo onu hatırlatmak istedin heralde :))

      Sil
  28. Lena haziranın 29'u eğer farkındaysan ve yazı haziranda gelir demiştin. Bu şekilde çok okuyucu kaybediyorsun, haberin olsun.

    YanıtlaSil
  29. sabreden derviş,muradına ermiş :))

    YanıtlaSil
  30. Rica etsem dikkate alır mısın :) Eminem ile ilgili bir yazın olacak mı ? Merak ettim de :)

    YanıtlaSil
  31. zeynep böyle bir bilgiyi bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  32. lena cevap verirsen sevaba girmiş olursun çünkü bu konuyu çokça önemsiyorum.sagopa kajmer de bu sektörde mi nette bir sürü şey geçiyor ama sana güveniyorum.yani gördüğüm ve şarkı sözlerinden anladığım kadarıyla dindar birine benziyor aksini düşünemesem de ne bileyim işte varsa bir şey artık dinlemeyeceğim bu yüzden cevabını 4 gözle beklyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet dindar birisi olabilir. ancak bu, üye olmadığı anlamına gelmez. gerçek kişiliğini ben tabii ki bilemem ama göründüğü kadarıyla kendini anlattığı gibi biri. şarkılarını dinle/dinleme de diyemem. zaten ben şarkı dinlenilmemesinden yanayım ama onu anlamak ve anlattıklarını anlamak için dinleyebilirsin.

      Sil
  33. lena tanışma imkanımız var mı?

    YanıtlaSil
  34. lena minority report0 adminiyle konuşuyor musunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet, zaten tanımadığım adamı niye önereyim ki?

      Sil
  35. lena benim aklımı sürekli şunlar kurcalıyor hatta ablamda soruyor cevap verirsen sevinirim. unutmadan selamun aleykum. 1.si hani bu kliplerde masonik semboller falan oluyor ya. böyle acı çektiğini, hayatının berbat olduğunu falan filan gösteriyolar.. bunları klibi çeken kişiler falan bilmiomu, ya da neden böyle yapıyolar hiç anlayamıyorum. 2.si de cinler bi insanın bedenini istediği gibi yönetemezki, sadece içine girip rahatsızlık/sıkıntı falan verir.. öyle bi bedeni yönetse zaten insanın kendi imtihanından çıkar artık farklı bişey olur bu.. sadece kılık değiştirebilir cinler. ama insan vüzudu yönetemezler.. babama sordum o da aynısını dedi ki babam ne derse inanırım kitaplıklarımız onun okuyup bitirdiği tefsirlerle, kitaplarla dolu.. bunları açıklamanı isterim çünkü beyonce yazını okuduğumdan beri kafamı kurcalıyor.. teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. klibi çeken de şarkıcı da farkında. birçok amaca göre yapıyorlar bunu.

      cin olayı da sıradan musallat gibi bir şey değil. onlar kara büyü ayinleriyle cinleri bağlıyorlar kendilerine. farklı bir durum bunu biz büyücü olmadığımız için dışardan bilebiliriz ancak. onlar artık insan şeytanı oluyor. kuran'da var bu, baban bilir.

      Sil
    2. he işte onu anlatmaya çalışıyorum. astral seyehati falan anlatıyorum babama, astral seyahatle ilgili bilgilerimiz uyuşuyor, hatta bazı insanların cinlerle iş birliği yaptığını falan kendisi anltıyor (yetenek sizsinizdekileri falan), ama bu insanların cinlerle işte ayin mayin gibi şeylerle bağlandığını anlatmaya çalışıom, artık dinlemiyomu dinlemekmi istemiyo, yine dönüp dolaşıp konuyu aynı yere getirio :/.. gck baba dinlemiyo ben..

      bi de ilk söylediğin için saol lena ablama söyliyim.. yani demek istiyorsunki onlaın kameramanından makyözüne kadar hepsi sisteme köleler.. hmm.. teşekkürler..

      Sil
    3. istemiyorsa babana bahsetme bu konudan.

      Sil
    4. zaten babam dinlemeyi öğrenemedi gitti gvsdcvjksbh

      Sil
  36. Lena cevap vermeyeceğini biliyorum ama en azından okuduğunu ve dikkate aldığını söylemiştin.Acaba Macklemore analizi yapabilir misin?

    YanıtlaSil
  37. Lena minority report0'ın blogundan bazı sorular sordum.o, ona sorulan sorulara cevap veriyor mu eğer vermiyorsa ben de soru sormayacağım.bunu sana niye soruyorum çünkü onu tanıyorsun ve okuduklarıma göre konuşuyorsunuzda.cevaplarsan teşşekür ederim.en azıdan cevap ver ki bende boşuna onun cevap vermesini beklemeyeyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tumblr, youtube, facebook ve blogger'ı var. hepsine cevap veriyor bildiğim kadarıyla. blogger'dan sorduysan belki görmemiştir ya da meşguldür. verir illa ki sor sen.

      Sil
    2. tmm çok teşekkürler....:)

      Sil
  38. Lena şarkı dinlemek günah mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Bir zaman gelecek, zina, içki ve mizmarı [çalgıyı] helal sayanlar çıkacaktır." [Buhari]

      Sil
    2. sorumu cevapladığın için çok teşekkür ederim.Lena boş vakitlerimde ne yapmalıyım?

      Sil
    3. kitap oku. yeni bilgiler, yeni diller öğren. resim çiz, bir şeyler yaz. ne bileyim kendini ve dünyayı keşfet. hobiler bul kendine. çok soru sor. yer değiştir ama ekseninden tümüyle çıkma.

      Sil
  39. lena bazen televizyonun karşısına geçip futbol maçı izliyor musun? Lütfen cevap ver merak ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. önceden izlerdim ama sonra kendime futbol hakkında bir soru sordum. cevaplanamayan bu soru yüzünden jübilemi yaptım. izlemiyorum ve ilgilenmiyorum.

      Sil
    2. hangi takımların maçını izliyordun mesela

      Sil
    3. süper lig, la liga, şampiyonlar ligi, dünya kupası. bir ara italya ve ingiltereye de merak sarmışlığım vardı ama pek sarmadı bana. bir de nuri dortmund'dayken almanya ligini takip ederdim. bayernin maçlarını izlerdim. sonra hepsini reddettim.

      Sil
    4. ne sordun kendıne lena, merak ettim. söyliyebilirmisin :)

      Sil
    5. tuttuğum takımın kim olduğunu sordum. Futbolcu değilse, teknik direktör değilse, başkan değilse, taraftar değilse kimdi bu takım? Nasıl olsa hepsi geçici takım kalıcı. Şu durumda bizim böylesine bağlı olduğumuz takım aslında iki renkle boyanmış bir isimden mi ibaret? Yani sadece bir çeşit olguya mı hayranız? Etiket ve hizipçilik bana göre değil.

      Sil
    6. lena şok oldum bunları okuyunca bende kendimi fanatik zannederdim meğerse ama sen benden daha fanatikmişsin peki türkiyede hangi takımı tutuyordun

      Sil
    7. ligin en temiz takımını. başkanı çirkef, teknik direktörü adam olan bir takımı. hepsi gitti ama şimdi.

      Sil
  40. lena ben bazı yerlerde okudum bizi uzaylı diye bir şeyin var olduğuna inandırmak istiyorlarmış. Böyle bir şey var mı? Varsa neden inandırmak istiyorlar? Şimdiden teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet, o uzaylı dedikleri de cinler. bu bir korku politikası.

      Sil
  41. Es-selamu Aleykum Lena.ben çok merak ediyorum illü olmayan ünlü var mı?Varsa kimler?Şimdiden teşekkür ederim.Allah a emanet ol.Kolay gelsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aleyküm selam. illuminati değil ünlüler mason. ve de olmayan yok.

      Sil
    2. Ama araştırmalarıma göre Eminem ve The Wanted mason değilmiş.Ve bazı ünlü olmayan sanatçılar var (adı-sanı duyulmamış)onları dinlesek yine günah olur mu?Ben sözlerine dikkat ediyorum ve kötü bir şey yoktu.Yine de senin ne düşündüğünü merak ediyorum.Ama sen yinede dinleme diyorsan dinlemem onları da.Allah a emanet ol.Kolay gelsin..

      Sil
  42. Lena birşey soracağım.. Kuranda bir yerde ileride garip garip çocukların doğacağını söylüyormuş.. ablam da dedi ki bu masonların falan yaptığı şeyler var, insan geniyle hayvan genini karıştırıp farklı farklı yaratıklar dünyaya getirtiyorlarmış. ablamda Kuranda kastedileni anlamış.. bende katy perry nin E.T. klibini gördüğümde o ablamın dediğinden sanmıştım, hayvan geniyle insan geni karışımı falan.. ama senin yazılarını okuduktan sonra yarı cin olduğunu düşünmeye başladım.. acaba hangisi doğru? yarı cin olduğu mu? yarı hayvan olduğu mu? yoksa ikiside doğrumu? bilgilendirirsen çok sevinirim teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuran hakkında konuştuğumuz için sure ve ayet numaralarını bulup verirsen sevinirim.

      Sil
    2. ya ablam söylemişti aslında burda olsa da sorsam keşke.. o yüzden diğer ablama sordum o da ben bilmiyorum ama mutlaka tefsirinden söylemiştir dedi.. ama söz araştırcam yine de..

      Sil
  43. lena birşey sormak istiyorum youtube da seçkin olan , müzik adına ilerlemiş sanatçıların veya müzik adına herşeyin paylaşımını VEVO üstleniyor aslında 2009 yılından itibaren varmış bu şirket ama ortakları Sony Music Entertainment, Universal Music Group ve Abu Dhabi Media tarafından ortak yürütülmeye başlanmış .yani anlayacağın bu sektörün kökenlerinden birisi bu olabilirmi .şuana kadarki bahsettiğin tüm ünlü şarkıcıların müziğine sahip .garip değilmi? bilgin varsa paylaşırsan sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu şekilde onların reklamını yapabiliyor. normalde senin araştırıp bulman gerekir ama şimdi bir video izlerken yeni çıkan her şarkıdan haberdar olabiliyorsun. alttan yandan her yerden reklam çıkıyor. tüm videoları izlediğinde de bir bakıyorsun akşam olmuş. yani demek istediğim ne kadar reklam o kadar insan. bu boş işlere ne kadar insan çekip oyalarsalar o kadar büyük zafer onlar için.

      Sil
    2. insanları bir nevii köreltiyorlar araştırma merak etme duygusunu yok ediyolar.buda bitki toplum oluşturmak için çok önemli.ayrıca yayacakları yanlış küçük bir haber büyük bir etki yaratıyo ve inandırıcı oluyo.bu aralar reptilian diye yeni bir cinsin varlığına inandırmaya çalışıyorlar.yok uzayda saklanıyolar zamanı geldiğinde dünyaya gelicekler gibisinde..aslında bahsettikleri cin ama farklı bir varlık olarak inandırmaya çalışıyolar .inanabiliyomusun beyazıt öztürkünde reptilian olduğu söylentileri youtube da dolaşıyor.yorumum biraz konunun dışına çıktı ama hepsi birbiriyle alakalı napıcaksın :)

      Sil
  44. LENA,Erdoğan'ın evinde yedi kollu şamdan var.Yedi kollu şamdan yahudilere aittir.Buna ne diyeceksin?Cevabını aşırı derecede merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın ya. yedi kollu şamdan yani menora yahudilerin 6 köşeli yıldızları gibi önemli bir sembolüdür. din kültürü dersinde öğrenmiştik.

      Sil
    2. hiçbir şey boşuna değildir.

      Sil
  45. önce türkiye sonra mısır sonra diğer ülkeler yakında bütün ülkeler.. tek tek iç karışıklıkları çıkaracaklar sonra tek dünya devletini kuracaklar.. tüm ülkelere aynı yönetimi yerleştürmeye çalışıyor. neden? cevabı açık işte.. tek dünya devleti..bu kadar basit..

    tuzu çorbaya katmazsan nolur? tuzsuz çorba..
    şekeri çaya katmazsan nolur? şekersiz çay..
    dini devlete katmazsan nolur? dinsiz devlet..
    yaa böyle uyutulmuyomuyuz sizce de?

    YanıtlaSil
  46. Lena her şeyi anladık tamamda.benim takıldığım bir nokta var. bunlar (yani masonlar ve illüler)kendileri gizli tutma zorunluluğu var,yani kendilerini ortaya çıkartmamaları,sır gibi kalmaları,her şeyi gizli yapmaları gerekiyor.burasını anladım.fakat neden o zaman bu illüler kliplerinde kendilerine neler yaptıklarını anlatıyor?bazı sanatçılar neye uğradıklarını açıkça belli ediyor hatta.mesela dizilerde de öyle.bu gün birçok dizide masonik semboller yer alıyor.tabii bu normal çünkü medya onların elinde.işte ben burayı anlamadım.yani en büyük ilkeleri işlerini sır gibi yapmaksa neden kendilerine yapılanları açıkça gösteriyorlar anlamadım.cevaplarsan çok sevinirim.teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eskiden bir sırdılar. artık el altından kendilerini ifşa ediyorlar çünkü her yerdeler.

      Sil
  47. Lena benim de sana bir sorum olacaktı.Bazı kaynaklarda ünlülerin(Rihanna,Lady Gaga,Kesha vb...) ün,şöhret,para,cinsellik için ruhlarını sattıklarını ve birer köle olmayı kendi seçtiklerini söylüyor.Ama bazı yerlerde ise bunları yapmayı kendilerinin istemediklerini,tüm bu olanların onlara zorla yaptırıldığını aslında tüm bu ünlülerin birer masum insan olduklarından bahsediyor.Sence hangisi doğru ? Beni bu konuda aydınlatırsan çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

    YanıtlaSil
  48. Lena soruları ne zaman cevaplayacaksın?

    YanıtlaSil
  49. lena bırak bu işleri sen illamunati nin masonun hepsinin en başındaki kişisin bunları aklımıza sokmak için proglamdın bas baya kanıtımda şu lailahe illallah ı yanlış yzmışsın ayrıca haziranda yağmur yağar sersem... :^

    YanıtlaSil
  50. Bence kitap bastırmalısın. Bastırsan ben alırdım yani. Yazıların güzel akıcı insanı sıkmıyor.

    YanıtlaSil
  51. Yeni bisiyler bekliyoruz lena ortadan kayboldun neden ? o.O

    YanıtlaSil

İstediğini sorabilirsin, burası özgür bir ülke. Yani, sanırım.