Salı, Mayıs 14, 2013

Duyuru

Merak edenler olmuş. Şu an yazdığım yazı akıl kontrolünün en önemli yazısı olacak. Uzun zaten, parça parça yayınlayacağım. Tez yazısı gibi bir şey, kolay değil yazması yani.

Dediğim gibi taslağa devam ediyorum, ben buralardayım. Twitter'dan daha kolay ulaşabilirsiniz.

169 yorum:

  1. saol lena ve kolay gelsinn

    YanıtlaSil
  2. yayinladigin ucun tesekkur

    YanıtlaSil
  3. kolay gelsin.. tüm arkadaşlarıma önermeye çalışıyorum..

    bir de bir sorum olacak.. one direction büyük bir açıklama yapacakmış. öyle ki bu açıklama kariyerlerini değiştirecekmiş.. sence ne olabilir lena? aklıma hep illuminati ile ilgili şeyler geliyor.. kalan sürenin linki de burada http://www.onebigannouncement.com/ -- şimdiden teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  4. Lena, bu konularda çok bilgili olduğun bir gerçek ve Michael Jackson hakkında düşüncelerinin merak ediyorum. Ayrıca ünlüler bunu isteyerek yapmıyorlar, zorlanıyorlar diyorsun gerçekten zorla mı yaptırılıyor? o zaman onlar bu konuda suçsuz mu oluyorlar?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onlara zorla yapılan şey akıl kontrolü. hem sonuçta herkes için her şeyin bir istisnası olacaktır ve ben kalpleri bilemem. sonuç itibariyle herkes kendinden sorumlu ve Allah her şeyi çok iyi biliyor.

      Sil
    2. Michael Jackson hakkında yorum yapmadın? Benim aslında yeterince bilgim var ancak internete pek güven olmuyor senden duymak istiyorum.

      Sil
    3. michael jackson akıl kontrolünde köleydi bundan daha fazla bir bilgi elde edemeyiz. müslüman olduğunu falan söyleyenler var, olabilir. ama sonuçta bunu bilemeyiz hem bilsek de elimize bir şey geçmiş olmaz. sanırım sorduğun şey bu.

      Sil
    4. Müslüman olduğu, ölmediği vesaire çok şey var ortaya atılan ancak benim merak ettiğim daha farklı, daha ayrıntılı. Evet, MJ'de de onlardan olduğu belirtileri var özellikle önceleri ancak daha sonraları, yani Illuminatiye karşı çıkmaya başladığı zamanlar ya da bunun için uğraştığı zamanlar, bunlar doğru mu? MJ hayranı olarak çok araştırdım ve gerçekten doğruluğunu kanıtlayan şeylerde elime geçti. Mesela hakkında çıkan taciz iddiaları, 2000li yıllarda sürekli kötü haberlerle ön plana gelmesi, kliplerindeki mesajlar (Illuminatiye karşı olan mesajlar) ancak senin anlattığına göre bu örgüt çok detaylı yani o yüzden doğrunun altında bile bir ayrıntı arar oldum. Daha detaylı bilgi verirsen sevinirim. Seni de yoruyoruz ama.

      Sil
    5. Ben de çok sıkı bir MJ hayranıyım.Ama ona hayranlığım o öldükten sonra başladı.Önce müslüman olduğu söylentileri çıktı haberlerde.Sonra her ne kadar medya bu konuda bişi söylemese de youtube da falan onu illuminati kurbanı olduğuyla ilgili bi sürü video.Ama müslüman olsun olmasın (zaten abisi bile emin deil) illuminatiye karşı çıkmış.Yoksa illuminati kendine milyarlar kazandıran birini kolay kolay öldürmez.Onu illuminati tarafından öldürüldüğünü nerden çıkardın diye sorarsan onun they don't care about us şarkısının klibine bak orada tek gözlü bir duvarın önünden geçerken söylediği sözlere de bakarsan anlarsın.Ama dikkat et bu şarkısının 2 klibi var;birinde hapishane gibi bir yerde üzerinde mavi bir gömlekle kotu var, diğer klibi açık alanda caddelerde sokaklarda çekilmiş.Sen 2. sinin türkçe altyazılısını seyredersen her şeyi anlarsın.Belki tüm dediklerimi biliyorsundur ama ben yinede yazim dedim.Belki başkaları faydalanır.
      I LOVE YOU MİCHAEL JACKSON !!!!!!!!!!

      Sil
    6. Seninle ne kadar benziyoruz böyle. Benim de hayranlığım O öldükten sonra başladı. Anlattıklarının hepsini biliyorum özellikle They Don't Really Care About Us'ı. İlk klibi de yasaklanmıştı zaten. Neyse konumuza dönersek dediğim gibi elimde gerçekten karşı çıktığına dair kanıtlar var. 199o'lardaki bir klibi var. Ve onda bariz bir şekilde belli ediyor karşı olduğunu. İstersen linkini atabilirim. Sende biliyorsundur daha çok şey var. Ancak yine de Lena'ya sormak istedim. Çünkü Lena'nın anlattıklarına göre akıl kontrolü altındaysa eğer, nasıl bir çıkış yolu bulup da böyle şeyler yapabildi. Merak ettiğim bu. Yani adam çıkıyor bariz bir şekilde beni öldürmek istiyorlar diyor. Kızkardeşi o kesinlikle öldürüldü diyor. Ben çocuklarını saklamasını da buna bağlıyorum yani onları korumak için yaptı. Ama bir yandan da Lena onların hepsi akıl kontrolünde diyor. Peki ama nasıl yaptı bunları? Ya da gerçekten yaptı mı? Karşı çıktı mı? Ben inanıyorum MJ'ye ama yine de Lena'dan bir açıklama bekliyorum. Bunlar gerçek mi değil mi? Eğerde gerçekse nasıl çıkış yolu bulabildi.

      Sil
    7. akıl kontrolündeydi. michael çocukluğundan beri bu işte. akıl kontrolü farklı bir şey. gerçekle hayalin karışması gibi, şizofreni gibi. her ne kadar karışsa da gerçek hala bir yerlerde. hem akıl kontrolündeki tetikler oyun olsun diye yok. belirli kodlamalar yapılıyor. onların dışına çıkılamaz. ama onların karışmadığı bir alan bulursa michael oradan yürüyebilirdi. belki bunu yaptı, belki o çektiği klibi onlar çektirdi. bunları bilemeyiz. bilsek de bize bir şey kazandırmaz. o yüzden tavsiyem michael'dan önce kendi canınızı sevin.

      Sil
    8. Zaten bende diyorum ya gerçekten yaptı mı? Onlar yaptırmış olabilir diye. Ama bir çıkış yolu da bulmuş olabilir diyorsun. Yine muallakta kaldık ama cevap verip, açıkladığın için çok sağol Lena. Kolay gelsin.

      Sil
  5. yeni yazını ne zaman yayınlayacaksın? tarih versen çok iyi olur... teşekkürler... :)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba Lena, uzun süredir yazılarını büyük bir ilgi ile okuyorum. Vermiş olduğun bilgi ve farkındalık adına çok teşekkür ediyorum. Yazdıkların uğraş ve emek hatta bilgi isteyen şeyler. Planın, programın nedir?- ne değildir? bilmiyorum ama umarım ileride ele alacağın sanatçılar arasında Şebnem Ferah da olur. Merakla bekliyorum. Allah yar ve yardımcın olsun. Kolaylıklar seninle olsun. :)

    YanıtlaSil
  7. Yazılarını begenerek okuyorum gercekten gönülden tebrik ediyorum seni ve her gün neredeye sayfana bakıyorum yeni bir şey yazmışmısın diye.. kolay gelsin bekliyoruz biz :)

    YanıtlaSil
  8. Şu beş şey zuhur ederse, ümmetimin helaki hak
    olur: Lanetleşme, içki içme, erkeklerin ipekli
    giymesi, çalgılar ve erkeğin erkekle, kadının
    kadınla iktifa etmesi [Deylemi, Hâkim]

    YanıtlaSil
  9. lena senin adın ebru deme merak etme soyadını söylemicem :)

    YanıtlaSil
  10. Sabırla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  11. Lena, sanırım çok meşgulsün ama sorularımıza yanıt bekliyoruz. En kısa zamanda yanıtlarsan çok memnun oluruz.

    YanıtlaSil
  12. lena bak! http://i1279.photobucket.com/albums/y535/what-love-means/tumblr_inline_mfwvtxcziI1r6um5q_zpsda7ae1f7.png
    sanırım harry'ye işkence yapmışlar.. ya da olabilirmi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet,her köleye işkence yapılır.Eğer bu kişi ünlüyse kalıcı veya belirgin bir hasar yapılmamaya çalışır.Ancak Rihanna'ya belirgin hasar uygulamışlardır ve suçu Chris'e atmışlardır.

      Sil
    2. vaay bunu bilmiyodum.

      Sil
  13. Lena, şarkı dinlemenin günah olduğunu söylemişsin ya da ben yanlış anladım. herneyse. Şarkı dinlemek günah değildir lakin eğer insanın aklını karıştırıyorsa, onu ibadetlerinden alıkoyuyorsa, yoldan saptırıyorsa günahtır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. acaba işinden alı koymayan yada yoldan saptırmayan şarkı var mıdır?bir araştırmaya göre insan sevdiği bir şarkıyı dinlerken tam olarak söyleyemicem ama şehvetimsi bir haz duyuyormuş.bunun nesi günah değil.ayrıca haramı helal gibi göstermek çok büyük günahtır haberin olsun

      Sil
    2. Dediklerin bir nevi doğru ancak 'şarkı' deyince bütün müziklerde bunun içine giriyor bunu da biliyorsundur. Sonuçta düzgünce yazılmış şarkılarda var. Peygamber Efendimiz'e ya da Allahu Teala'ya ithafen yazılmış olanlar da var.

      Sil
    3. öyle şarkılar var tabii.sanırım bunlar ilahi oluyor.. zaten öyle bir şarkı yada ilahi sana Rabbim i hatırlatıp onu düşündürüyorsa bir şey diyemem .ben popçulardan rockçılarda punkçulardan vs. söz ediyorum yani onlar gerçekten haram.bunu demek istedim mesela ben o şarkıları dinlemiyorum ama bana peygamber efendimizi hatırlatıp, ağlatan ilahi veya senin tabirinle şarkıları dinliyorum:))

      Sil
    4. İnan Peygamber Efendimiz'e ya da Allahu Teala'ya yazılmış çok güzel şarkılar var. Bak İlahi değil şarkı diyorum çünkü daha çok R&B tarzında. Maher Zain var biliyor musun bilmem ama dinle, demek istediğimi anlarsın. :)

      Sil
    5. gerçekten anlayamadım yani bir şarkısına baktım ama şarkı Allah ya da peygamber efendimizle ilgili mi anlayamadım(number one for give).neyse sana hissettirdiği şeylere bağlı tabi. bu şarkılar sana Rabbim i hatırlatıyorsa bişe diyecek değilim

      Sil
    6. Number one for me'yi diyorsun galiba o Maher Zain'in annesine yazdığı bir şarkı. Open your eyes, Forgive me, InshaAllah, Thank you Allah, Mawlaya ... daha çok sayabilirim hepsi Maher Zain'e ait ve çok güzel. :)

      Sil
    7. tamam zaten maher zain i dinlemende ben bir zarar göremiyorum ama o şarkılar başka şarkılarada sürükleyebilir , zaten adı üstünde müzik büyücülüğü insanı alıp götürüyor.bence lena zaman ayırabilirse bir dinlesin ve o da fikrini söylesin..:)

      Sil
    8. ben fetva verecek bir kimse değilim. bildiklerimi aktarırım ya da fikrimi söylerim. eğer bana soruyorsanız ben modern ilahileri samimi bulmuyorum. maher zain i duymuştum ama açıp dinlemedim. ilahi dinlemektense Kuran okumayı uygun buluyorum. siz isterseniz dinleyin ne diyeyim.

      Sil
    9. Benim amacımda fetva vermek değil zaten duyduklarım neyse onu söyledim. Herneyse, herkes kendisinden sorumlu sonuçta. :)

      Sil
  14. Lena internette yeni bir şey gördüm.Şu anda da araştırıyorum.Konu ise Reptilian.Bundan biraz bahseder misin? İnternette birçok şey yazılıyor ama hepsi güvenilir değil.Senin yazılarının güvenilir olduğu için bunu senden istiyorum.Bununla ilgili bir şeyler yazarsan çok sevinirim...TEŞEKKÜRLER

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim bilgime göre;
      -İnsanın içine cin girmesi.Bu olay gerçekleşirken gözlerinde bir tuhaflık oluyor.Katy Perry'de gerçekleşmişti.Videosu var ama linkini bulamadım.

      Sil
    2. Ben hala araştırıyorum ama şuana kadar elde ettiğim bilgilere bakılırsa içine cin falan girmiyor.Sadece bazı insanların bir çeşit sürüngenin soyundan geldiği yazıyor.Bir bunlar arasında George Bush,Beyonce,Beyazıt Öztürk falan kişiler bu sürüngenin soyundan geliyormuş,youtubeta bir video izlemiştim orada öyle gösteriyordu.Benim bilgim bu kadar ama hala Lena'nın cevap yazmasını bekliyorum herhalde çok meşgul...

      Sil
    3. sürüngen soyundan gelmek diye bir şey olur mu? herkes anne babası neyse odur. reptilian olayı insanin içine cin girmesi durumu. bunu bir yazımda açıklayacağım.

      Sil
  15. bende artık devam etmiceksin sanmıştım duyuru çok iyi olmuş

    YanıtlaSil
  16. Lena nerelerdesin? Twitter'dan da ulaşamıyorum.

    YanıtlaSil
  17. Lena Michael Jackson ölmedi, saklandı ve şimdi Lenka oldu diyenler var. Sen bu konuda ne biliyorsun yada düşünüyorsun açıklarsan sevinirim çünkü bu tür konularda senden başkasına pek güvenemiyorum. Bir de Taylor Swiftle ilgili bir analiz de yapabilir misin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Michael Jackson ölmedi iddiaları çok, doğru ya da yanlış bilinmez ama Lenka olayı bence tamamen saçmalık. Niye öyle bir şey yapsın ki? Adam ölmemişse saklanıyordur zaten göz önüne niye çıksın? Benim düşüncem bu.

      Sil
    2. Bence saçmalık.Tamam bir yerden duymuştum,öldü denilen ünlüler maske ile saklanıyormuş ama neden bunu yapsınlar ki?Hem insanlar benzeyemez mi?Benim fikrim bu.

      Sil
    3. Saklanıyor olması olabilir zaten veya gerçekten öldü herneyse ama Lenka ne alaka ya. Tam saçmalık. :D

      Sil
    4. Lenka olayı saçmalık ama yaşamalarına gelince orasını bilemem. hem bu önemli de değil zaten.

      Sil
  18. Yazın ne zamana hazır olur merakla bekliyorum

    YanıtlaSil
  19. Lena senin adında bir youtube hesabı var.O hesap sana mı ait? Eğer sana aitse şöyle bir çelişki oluşturuyorsun.Hem şarkı dinlemenin günah olduğunu yazıyorsun hem de 90'a yakın şarkı ve klipleri var.Bu nasıl iş anlayamadım.Eğer o hesap sana ait değilse yazdıklarımı dikkate alma.Ama eğer o hesap sana aitse yazdıklarıma cevap ver!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ilk gördüğümde aynı şeyleri düşünmüştüm ama o playlist dinlemek için oluşturulmamış.Şarkıların sözlerinden fark edersin zaten :)

      Sil
  20. lena şimdi twitter in simgesi mavi kuş ya hani bir de cıa nın mavikuş projesi var ona ithaf edilmiş olabilir mi diye düşünüyorum .yani bu simgeleri kafalarına göre koymuyorlar ya.mavi kuşları sevdikleri için koymamışlardır hem herşey siyonizme hizmet ediyorsa .SENCE??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabi ki. onlar hiçbir şeyi boşuna yapmazlar.

      Sil
  21. Lena lütfen yorumumu gör tatlım!! :)
    Sana bir - iki tane analiz yapabileceğin video analizi vereceğim. yapıp yapmamak sana kalmış .
    Demi Lovato-Heart Attack
    Nelly Furtado-Waiting For The Night
    Ben bu kliplerde senin deyiminle çok okultik anlamlar gördüm . belki sen daha detaylı bir şeyler görürsün.Sevgiler-Adsız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iki klipte de aynı tema var. akıl kontrolünde alfa programlaması. zıtlıkların olduğu temel programlama yani. zaten hep siyah-beyaz ve gece-gündüz zıtlıkları kullanılmış.

      Sil
    2. hmm sağol :)

      Sil
  22. lena neden kimliğini geri planda tutuyorsun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çünkü o kendini değil gerçeği göstermek için burada.:)

      Sil
    2. v for vendetta misalii :D

      Sil
  23. lena şunu doğru mu anlamışım yada yanlış mı?şimdi köle bu tetiklerden biri mesela fiyonk olsun bunu görüyor ve bu ona birşeyler mi anımsatıyor yani programcısının ona yüklediği bir şeyler.belli komutlar mı yada?gülümsemek ağlamak gibi?benim anladığım bu ama..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fiyonkla köleye ne kodlanmışsa köle onu anımsar.

      Sil
  24. lena ben disney i bilmeden önce yani geçen sene disney channel izlerdim.ve bende tam bir bağımlılık yapmıştı oradaki diziler eve gelir hemen onu açardım üniversite sınavına bir hafta kala bile kendimi tutamaz onu izlerdim.bu nasıl bir şeydir yani benim bu derece bağımlı olmam.bana da mı akıl kontrolü gibi birşey olmuştur??merak etme artık izlemiyorum televizyon bozulunca koptum ve zaten pisliklerini öğrendikten sonra da izlemedim hiç.

    YanıtlaSil
  25. lena blogunun goruntusunu degistirsen cok iyi olur cidden, boyle illuminati cin falan insan iyi olmuyor, arkaplani (?) daha guzel bir sey yapsan? birde bizim sinifta korelilere hayran olanlar var, onlar & illuminatiden bahsetsen? tabii su moru degistirdikten sonra, mor intihar rengi. neyse bye.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dikkatimi çekti lena acaba love rain adlı kore dizisinin 9.bölümüne bir bakarmı sın jgs un okuduğu kitabın kapağı çok dikkatimi çekti de

      Sil
  26. lena sen bu konuda gayet başarılısın ama minority report senden daha iyi daha açıklayıcı

    YanıtlaSil
  27. Lena, Amy Winehouse'unda örgüte girmek istemediği için öldürüldüğünü iddia edenler var sen ne düşünüyorsun?

    YanıtlaSil
  28. Lenka'nın Michael Jackson olduğunu söyleyenler var, bu doğru mu? Lütfen bunu da yaz ayrıntılı bir şekilde :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bunun bir saçmalık olduğunu düşünüyorum. Saçma sapan bir benzerlikten Lenkayı Michael yaptılar resmen. Ya akıl var mantık var her şey tamam makyajdı şuydu buydu peki boyunu nasıl kısalttı adam?!

      Sil
  29. lena çok merak ettiğim bir konu var; bu insanlar zorla veya kendiliğinden bu işe bulaşıyorlar ve bunu kameralar karşısıda nasıl saklıyorlar(istisnalar da var tabi ama) .yani hayatları çok normal geliyo bana .bazen bütün bunların sadece kandırma olduğunu bile düşünebiliyorum.öyle de değilse nasıl rahatmış gibi nasıl davranıyorlar?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lena net cevap verir tabi ama şöyle bakmalısın olaya onları zaten bir zihin kontrolü olayına sokuyorlar yani o durumda sana gül diyorlarsa gülüyor ağla diyorsan da ağlıyorsun dolayısıyla aslında hareketlerinin bir çoğunu zaten istemeden yapıyorlar. Bir yerde sonrada hepsi bir açık veriyor zaten

      Sil
    2. hep mutsuz olamaz bir insan. bir yerden sonra ya delirirsin ya da diğerlerine uyum sağlamak zorundayım diye düşünürsün. artı onların akıl kontrolü de var.

      Sil
  30. Merhaba Lena, Gezi Parkı olayları hakkında senden bir yorum bekliyorum. Yorumun düşüncelerimdeki kilit noktaları açacağını düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  31. gezi parkı olayı ile ilgili fikrini çok merak ediyorum.takıldığım en çok konulardan biriyse hande yener vs gibi tüm masonlarında taksime toplaşıp eyleme destek vermeleri.bu işte bi iş var ama ne? lütfen cevapla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şimdilerde şeytanın kültür elçisi madonnamızda destek verdi eyleme.artık eminim kesin bir bit yeniği var bu işte ama ne?

      Sil
  32. Merhaba Lena blogunu yeni keşfettim yazıların harika.Son zamanlarda bıyıklı kıyafet ve aksesuarlarda acayip bir artış var.Sembolleri moda yoluyla empoze etmeyi çok iyi başarıyorlar.Dikkatimi çeken bir şey var.Bir kadın bir erkek dizisindeki Demet Evgar.Sürekli değişik renklerde fiyonklar kullanıyor,kuru kafalı kıyafetler giyiyor ve en önemlisi birara saçının sağ tarafını kazıtmıştı.Saç kazıtma kişilik bölünmesindeki erkek alteri için yapılıyor.Bu durumda bu dizide zihin kontrolüne hizmet ediyor diyebiliriz sanırım.Bundan sonra takipçinim.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  33. lena, senden tek bir ricam var, acaba bu 1 mayıs, park, avm olayı hakkında bilgin varsa cevaplar mısın.. ülke bütün olmaya çalışıyor, aleviler çerkezler kürtler birleşti bir aradayız diyorlar, bölünmüştük birleştik diyorlar ama, akp yandaşları bunu desteklemiyorlar. buda ülkenin bölünme şekli midir, plan mıdır, tuzak mıdır? sağlıklı olan ne dir bu durummda? teşekkürler, takipçinim..

    YanıtlaSil
  34. evet lena bu gezi parkı olayı neden bu kadar çok büyüdü yurtdışlarına dek uzandı sen daha iyi biliyosundur heralde .bilgin varsa paylaş lütfen

    YanıtlaSil
  35. lena ben bu eylemin bukadar ileriye gidecegini asla tahmin edemezdim.yani anlamiyorum bu bir dolduruş olamaz.bu insanlar neden bu kadar hükümetinden nefret eddiyorlar.bunu soruncada hemen monarsi deyip küfür ediyorlar.ayrica yabanci ülkeler birlşerek türkiyeyi gündemde ttuyorki isler dahada kızışsn diye.bence bu bizi bölmek için çok iyi bir yöntem değilmi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Size katılıyorum,bencede sözde gezi parkı gerçekte türkiyeyi karıştırma eylemleri sanılandan fazla çok çok fazla büyüdü.Tabi bunda medyanın,illuminatinin ve dış güçlerin (abd,israil) etkisi büyük.Çok mutlu şimdi dış güçler.Umarım en yakın zamanda barış ve uzlaşma içinde biter bu eylemler.... :-\

      Sil
  36. lena kesha ile will.iam ın yeni klibi hakkındaki düşüncen ne?
    sevgiler-adsız

    YanıtlaSil
  37. Lena senin yazmanı beklemekten ağaç oldum ben artık blogunu takip etmicem sanırım

    YanıtlaSil
  38. yahu hadi artık yayınlasana kaç gün oldu

    YanıtlaSil
  39. Bugünlerde yazmayacaksan hiç yazma sen bence. insan sürekli takip ettiği birinin önemli olaylar karşısındaki yorumunu duymak istiyor. orhan pamuk bile bir cümle yazdı sen yazamadın. daha da yazma bırak artık.

    YanıtlaSil
  40. Twitterada girdiğin yok lena seni artık takip etmiyorum sıkıldım blogundan önceden ne güzel hep giriyordun artık boşladın 2 ay oldu nerdeyse bir yazı bu kadar uzun sürmez

    YanıtlaSil
  41. Evet lena 2 ay oldu inşallah yazın bizi bu kadar bekletmeye değer...

    YanıtlaSil
  42. lena şu akıl kontrolü hakkndaki yazını gerçekten merak ediyorum dogrusu .bir yazı bukadar mı uzun sürer.tez yazìsı gibi olucak demistin bari yazdklarını paylaşsanda bizde meraktan çatlamasak.

    YanıtlaSil
  43. Lena bak senin blogunu severek takip ediyorum. ama sen yazını hala yayınlamadın. yazılarını da özledik. eski yazıları okumaktan beynim sulanacak. biliyorum senin de hayatın var ama senin blogla günde çok az ilgilenmen lazım ,takipçi kitlen azalıyor. bekletmene rağmen gitmeyeceğim blogdan. ama bizim de sabrımız var canım dimi.?

    YanıtlaSil
  44. Her gün blog a giriyorum hatta bazen günde birkaç kere. Lena'cığım en azından tarih versen de meraktan çatlamasak.!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen kesinlikle katılıyorum.ben hiçbir siteye bukadar girip kontrol etmemiştim.bari yazdıklarımıza cevap ver.(annemıin lafı' acaba başına bişeymi geldi ??'

      Sil
  45. Lena bu ne ya üsteki arkadaşlara katılıyorum girmeyeceksen söylede bizi bekletme hergün bakıyorum yine yok yine yok

    YanıtlaSil
  46. daha ne kadar bekleyecegız?

    YanıtlaSil
  47. lena sen bizle dalga mı geçiyon yazını paylaşcaksan paylaş artık bu kadar insanı bekletme

    YanıtlaSil
  48. hani Lena sen tez yazısıdır yayınlanması zordur demişsin ya ben de 1 hafta falan bekleyeceğiz sanmıştım . ama nerdeyse 1 ay oldu. yayınlarsan sevineceğiz.sevgiler-adsız

    YanıtlaSil
  49. lena görende sancak ingiltere kraliyet ailesine mektup yazıyorsun o ne uzun yazıymış.. Ayrıca şurada yazılanlara bakıyorum biri gece biri ise sabahın köründe mesaj yazmış yeni yazı paylaş diye.. Bu kadar insanı bekletme günah..

    YanıtlaSil
  50. Lena sana bir şeyler oldu diye çok korkuyorum. Kaç aydır kontrol ediyorum hala yazını yazmamışsın.İlk düşündüğüm şey '' Acaba İllüminati Lena'yı öldürdü mü?? '' Yaşıyosan bari bi cevap at gözünü seveyim yaşadığını anlayalım :)

    YanıtlaSil
  51. lan siktiklerim az daha bekleyin, siktirin gidin manitanıza trip atın.
    Tez yazısı gibi yazı yazmak çok uzun sürer, önemli olan bu yazılanları bilip, o orospu çocuklarının yönettiği hayatını kendi yönetimine alman.
    Birde dişiler aşk diye birşey uydurmuş erkekleri kandırmak için, siktirin gidin lan, saçma sapan hiyerarşileriniz var ve ezilen sizsiniz bu yüzden sinsilik yapıyorsunuz.
    Aşk adında uydurduğunuz şeyle erkekleri kandırmayın.

    YOKSA SİKERÜN, HADİ SİKTİRİN

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne saçmalıyosun terket burayı terbiyesiz

      Sil
  52. birde benimde blogum var profilime girin ohuyun o kadar meraklıysanız, reklam yapma amacım yok

    hadi siktirin

    YanıtlaSil
  53. bu blogunda suyu çıkmasın lütfen. kaliteli dedikde boyle küfürlerle bi yere varlmaz laflarınıza dikkat edin. ve ayrıca lenacığım sabırla bekliyoruz ama en azından yazdıklarımıza bir cevap ver .fazla birşey istemiyoruz. tezine devam edersin nekadar kaldı felan onu çok merak ettik doğrusu...

    YanıtlaSil
  54. caykursalakov Sen şakamısın ya ?? Bu küfürler ne ? Şahsıma küfür alsaydım seni direk internet polisine verirdim senin gibi seviyesiz insanlar bu blogta yer almamalı

    Bu arada lena sabırla bekliyoruz biraz acele etsen fena olmaz canım :)

    YanıtlaSil
  55. lena kardeş yazı ne alemde bari onu haber versen

    YanıtlaSil
  56. Es-Selamu Aleyküm Lena.Sitendeki bütün yazılar harika,insanları bilinçlendiriyorsun.Herkes gibi bende yeni yazını bekliyorum.Senin yazını beklerken başka bir site daha buldum.Adı MİNORİTY REPORT 0 . O sitede çok güzel,verdiği bilgileri en ince ayrıntılarıyla açıklıyor.O sitenin yazılarının da hepsini okudum.Her ikinizinde yazılarını takip ediyorum.Allah sizden razı olsun!Böyle hayırlı işler yaptığınız için.Hatta o sitede senin blogunda var.
    Sana bir sorum olacak,belki sana biraz saçma gelebilir ama benim takıldığım bir nokta var.Akıl kontrolü uygulanan kişilere sürekli akıl kontrolü uygulanıyor bunu biliyorum.Ama bunu nasıl yapıyorlar mesela şöyle mi'bu gün gel işte sana akıl kontrolü uygulayacağız' gibisinden mi.Biraz saçma ama bir tek bunu anlayamadım.Bir de şu var bu kişiler evleniyor,çocukları oluyor,yani nasıl öyle yaşıyorlar çocukları falan,hiçbir şey olmamış gibi.Bana bunlar çok garip geliyor.Bu yazdıklarıma ceap verirsen sevinirim.Tekrardan TEŞEKKÜRLER...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ve aleyküm selam. programcıları onları götürüp uyguluyor. aslında hayatlarında gariplikler var, yok değil. ancak tamamen de soyutlanmış olarak yaşayamazlar. güçlü olup bunu kaldırmaları ve çevrelerine uyum sağlamaları gerek. uyum sağlayamayanlara ise biz şizofren gözüyle bakıyoruz.

      Sil
    2. Sorumu cevapladığın için çok teşekkür ederim.Diğer yorumları okuduğumda arkadaşlar biraz kıskanmış galiba yorumumuzu. Benim o şekilde selam vermekteki amacım Lena'yı övmek değildi(bu arada gerçekten övülecek biri).Bizler eğer Müslümansak Müslümanca selam vermeliyiz,Müslüman bir kimse nasıl davranması gerekiyorsa öyle davranmalıyız diye düşünüyorum ve o şekilde selam verdim başka bir maksadım yoktu.Bu arada da Lena'nın ayrımcılık yaptığını düşünmüyorum.Bence benim aklıma takılan soru belkide çoğu kişininde aklına gelebilecek bir soru olduğundan Lena bunu cevaplama gereği duydu.Her şey için teşekkürler.Yeni yazını merakla bekliyorum. Allah(c.c) yardımcın olsun...

      Sil
  57. yazı ne zaman yazılacak?

    YanıtlaSil
  58. vay arkadas ya, bu kadar kısı yazı ne zaman yayınlanacak dıye soruyor hala cevap yok

    YanıtlaSil
  59. es -selamu aleykum lena bize niye cevap vermedin onu anlayamadm dogrusu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kız öyle selam vermiş diye sende öyle selam vermişsin belki benimkinide cevaplar diye.Ne kadar da yapmacıksın..

      Sil
    2. biliyor musun jamaika sende o kızın zeynep'in sorduğu soruyu sormuşsun...şimdi niye o kıza yükleniyorsun anlamadım.

      Sil
  60. lena bize cevap vermen için illa selam verip seni övmemiz mi gerekiyor??

    YanıtlaSil
  61. lena yazılarını yeterince özlettin . zor olabilir ama bunca insan değerli zamanlarını ayırıp seni takip ediyor ve sana ulaşmaya çalışıyor .yaptığın sanki' siz istediğiniz kadar sorun ama sadece bekliceksiiniz ben istersem cevap veririm sorularınızla o kadar da ilgilenmiyorum mesajı veriyor.şimdiye dek bende iyi bir kız olduğun izlenimi bıraktın ama yaptıkların sana yakışmıyor diyebilirim.senin gibi zeki bir kız yayınlayacağı yazının tarihini az çok tahmin edip haber verir ve bunca insan salak durumuna düşmez.. üzülerek söylüyorum gerçekten bloğuna ayırdığım zaman artık acıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hepimizin düşündüklerini özetledin sağol :)

      Sil
    2. bu bloga ayırdığın zamana acıyorsan boşuna bu blogtakileri okumuşsun.seni bilinçlendirdiği için Lena'ya teşekkür edeceğinize ona yakışmayan ithaflarda bulunuyorsunuz.medem zamanın çok kıymetli o zaman girme bloga,öğrenme öğrenmen gereken şeyleri.gerizekalı

      Sil
  62. evet lena illa cevap vercen diye seni yerden göğe kadar övelim mi napalım? Madem blog açtın burdaki insanların sorularına cevap vermek zorundasın..sonuç olarak blogu bizler için,bizleri bilinçlendirmek için açmadn mı? Onun için cevap vermek zorundasın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir blog açtı diye herkesin sorularını cevaplamak zorunda falan değil.Saçmalama lütfen.Kimisininkini cevaplar, kimisininkini cevaplamaz.Bu onun tercihine kalmış.Böyle saçma düşüncelere nerden kapıldın anlamadık.....

      Sil
    2. Hayır blog u insanları bilinçlendirmek için açtığına göre cevaplamak zorundadır ama o da insan her soruya cevap veremez burada bir sürü kişi soru soruyor...Ama tamamem görmezden de gelemez!

      Sil
  63. kardeşim yorumlarımıza cevap vermen için illa yazdığımız şeyin içinde dini bir kelime mi olması lazım ??? her kes bloguna karşı olan bu ilgisizliğinden hoşnut değil, burada 60'dan fazla yeni yazın nerde kaldı diye yorum var (daha üstlerdeki gezi parkıyla ilgili soruları saymıyorum bile).. tabi sen yine kayıplara karışmıştın, şimdi gelmişsin yorumları okumuşsun ve içlerinden saçma sapan bir şey soran birine cevap verip çıkmışsın..neyse ben kime ne anlatıyorum ki? 1 ay falan sonra aklına gelip bloguna uğrarsan okursun artık yazdıklarımı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sana katılıyorum. Bari birimize cevap ver!

      Sil
    2. ben sana katılmıyorum.Bence o kızın(zeynep) sorduğu soru herkesin aklına gelebilecek bir soru,saçma da değil,ayrıca benim bile aklıma gelmişti o soru ama cesaret edip soramadım.
      Çünkü sizin gibi kişilerin kafasına takılan soruları saçma bulup alay etmenizden dolayı insanları aşağılamanızdan çekindim.Bence birçok kişi çekindi.Ama ne varki Lena o kızın sorduğu soruyu ceveapladı.Bu da şunu gösterir;kızın sorduğu soru saçma değilmiş.
      Bir de şu var ki bizler istediğimiz bir şeye sahip olmak için sabretmemiz lazım.Ne demişler sabreden derviş,muradına
      ermiş.Bizlerde sabredip istediğimiz yeni yazısını bekleyeceğiz.Lena'nın da bir hayatı var,meşguldür,işi çıkmıştır,hastadır vs.vs. Bilemeyiz ki.Biraz rahat bırakında kız yazısını bitirebilsin.Yeni yazıyı henüz yayınlamayınca,sorulan birçok soruya cevap vermeyince aranızdan döneklik yapanlar var,çok yazık.Bunu yapanlar ne kadar nankör olduklarını dile getirmiş.Maalesef Lena'ya anlayış gösterememiş.Lena'nın yazısını beklerken bence boş boş yorum atıp bekleyeceğinize Zeynep'in yazısında yazdığı LENA'nın da tavsiye ettiği siteyi bir ziyaret edin bakalım.
      Kolay gelsin LENA....

      Sil
    3. Bende sana katılmıyorum.İlla dini bir kelime mi sokacaz araya demişsin.Bir kere bundan sana ne.Kız nasıl konuşursa nasıl selam verirse öyle yazar.Kız yazdığı yorumda da belirtmiş(Müslümansak Müslüman gibi davranmalıyız diye düşünüyorum,o yüzden öyle selam verdim,başka bir amacım yok)
      Kız bunu söyledikten sonra daha niye bu durumu üsteliyorsunuz
      anlayamadım.Kim neyse odur.Kız ben Müslanım öyle davranmam gerekir demiş ve öyle davranmış.Sende buymuşsunki dinine göre davranmayı kötü gözle bakıyorsun.Sen Müslüman mısın bilemem zaten bunu bilmemizinde bir önemi yok fakat herkesin görüşleri saygılı olmayı anne ve babandan öğrenmelisin ya da kendin öğrenmelisin.Sana tavsiyem BU...

      Sil
    4. o sizin fikriniz, bana göre gayet de saçma bir soru. her kes istediği gibi yazar buna karışamam, sadece dikkatimi çekti lena sürekli o tip yani içlerinde dini kelimelerin fazla olduğu sorulara daha çok cevap veriyor.cevaplamasam günaha girerim falan mı diye düşünüyor acaba :)) Fatma sen merak etme men minority'i çok öncelerden takip ediyorum ve tüm yazıları lenanınkinden daha kaliteli. tek sorun şu ki onun hesabı tumblr ve merak ettiklerimizi soramıyoruz.

      Sil
    5. Ne yani lena cevaplarsa soru mantıklı mı oluyor? ayrıca sen bu kadar kendine güvensizsen internette bile dolaşma bence :)

      Sil
    6. Ben katılıyorum. Lena bu kadar insanı merakta bıraktı. Ama bir soruyu cevapladı. sorunun saçma olup olmadığı kişiden kişiye değişir orasını bilemem...demek istediğim herkesin merak ettiği tek şey: "Yazı ne zaman gelecek,veya ne alemde??" cevaplaması gayet kolay bir soru :)

      Sil
    7. Siz hala sorunun mantıklı mı saçma mı diye tartışa durun. Sanki hiç ilgileneceğimiz başka şey yokmuş gibi hala bununla ilgileniyorsunuz.Sizene kız sormuşsa sormuş.Ayrıca bütün yorumları okuduğunuzda Lena'nın daha çok dini kelimeleri olan şeyleri cevapladığını göremezsiniz.Anlaşılan sitede yapılan bütün yorumları okumamışsınız,kafanızdan sallayıp duruyorsunuz.
      Lena sizin sorularınızı cevaplamadı diye çatlayıp patlıyorsunuz.Çatlayında patlayın.Hem soru saçma olsaydı Lena bunu cevaplamazdı.DEMEK Kİ SAÇMA DEĞİLMİŞ.BUNU O KAFANIZA SOKUN ARTIK.Sizin yorumlarınızı cevaplamadı diye kızkancınızdan kızın sorusuna saçmalık diyorsunuz.Asıl sizin yaptığınız saçmalık.Buradaki herkes yazın ne zaman çıkacak diye soruyor Lena cevap vermiyor.E anlasanıza ne zaman biteceğini o da bilmiyor o yüzden bir tarih söyleyip yalancı durumuna düşmek istemiyor.Biraz sabredin her gün bloguna girip durmayın strese kapılmayın.Biter yakında elbet deyin geçin.Böyle hakaret ve aşağılayıcı sözler yazıp Lena'yı bilmem bir şeylere benzetip kötülüyorsunuz. Bu tür şeyler yazıp Lena'nın yorum yazmasını bekliyorsanız boşuna bekliyorsunuz.Lena böyle ucuz nuramalara kanmıcak kadar zeki bir kız....Tamam mı!

      Sil
    8. ya bas baya da saçma soru işte. "şu saatte gel sana akıl kontrolü uygulayacağım" mı diyor programcısı? diye sormuş. böyle soru mu olur ya? zaten soruyu soran kızın kendisi de "biraz saçma bir soru" demiş, siz hala neyin kafasındasınız? ayrıca bugüne kadar Lenaya çok çok az soru sormuşluğum var, ben bu yazının altına hiç yorum yapmadım. yani ortada bana ait bir yorum bile yokken bana cevap vermediği için çatlayacak değilim.beni tek çıldırtan insanlarla dalga geçmesi, bu kadar kişi yeni yazısını sorarken onun hiç birine tek bir cevap vermemesi.. bir de sanki kendisi o soruyu soran kıza kasıtlı olarak cevap vermiş ki yani "bakın ben buralardayım ama hiç birinizi takmıyorum" gibi..

      Sil
  64. Lena yazılarını çok beğeniyoruz, çok bilgilendirici, gerçekten emek verip yazıyorsun. Ama bu son zamanlardaki "ilgisizliğin" beni hayrete düşürdü. Önceden yorumlarımızı görmediğini o yüzden cevap veremediğini zannederdim ama öyle değilmiş.. Meşgulsen "meşgulüm, yazamıyorum" de. Yazına devam ediyorsan "yazıma devam ediyorum" de. En azından bizi bilgilendir. Yukarıdaki arkadaşlara da katılıyorum sanki işine gelince cevap verirmişsin gibi bir hava var. Biliyorum tabikide işin kolay değil ama bu kadar insanı bekletmen, yazı hakkında hiçbirimize cevap vermezken bir soruya cevap vermen gayet de vaktinin olduğunu gösteriyor...Bu davranışların hiç hoş değil!

    YanıtlaSil
  65. lena inanki buradaki herkes senin yazılarını çok begendikleri icin kızıyorlar veya seni övüyorlar. belki sen cok farklı düsunebilirsin tabiiki ama inanki ben lys ye hazrlanyorum bu yasıma gelmisim boyle bi blog gormedim yani demem oki cevap yazmaman falan benim bu blogtan gitmeme engel olamaz ..yani ne diyiim bekliyoz işte yaaa :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burada sen kendini ön plana çıkarmaya çalışmışsın.Sanki 'Lena sen onlara bakma ben seni hiç birakmam,hep seni beklerim'der gibi,ki öyle demişsin.Ne kadar da çocuksu...bir de lys hazırlanıyormuşsun falan.bu ne alaka ya.senin lyse hazırlanmanın Lena'ya ne,onunla ne alakası var.Çok fazla saçmalamışsın....

      Sil
    2. bence saçmalamışsında saçmalamışsın ve ewt bende bu siteyi ziyaret ediyorum ve ben de lys ye hazırlanıyorum yani insan bakmadan duramıyor.bunu demek istedi ve kardeşim jamaika olan seni anlıyorum.anlamayan da anlamasın da zaten boş yorumlar kelime israfıdır sadece

      Sil
    3. Asıl saçma sapan şeyler yapan siz ikinizsiniz.Lysmiz var diyorsunuz her gün bloguna giriyorsunuz.Sanki Lena yazısını bitirdiğinde yayınladığında 1 günlüğüne mi yayınlayıp kaldıracak.Olacak şey mi.Yayınladıktan sonra tekrar tekrar okursun.Kaçıyor mu sanki.Bir de şu var boş yorumlar atanda sizlersiniz ikinizsiniz.Madem lysniz var oturunda çaılışın.Bunu bahne ederekte insanları boş polemiklere sokmayın.Bu yorumuda yazmaktaki amacım sizin saçma sapan söylemlerinize ve bahanelerizin ne kadar boş olduğunu göstermekti.Yoksa sizinle polemiğe giripte değerli vaktimi sizinle harcayacak değilim...

      Sil
    4. sanırım birileri kendini çok üstün görüyor ve bana bak benim zamanım seninkinden değersiz değil canım ne isterse onu yaparım. ve birinin kendini ön plana çıkarmak istemesi ki bunu nerden anladın hiç anlayamadım seni ne ilgilendirir .burası benim konuşmak için konuşanlarla polemiğe gireceğim bir yer değil .zamanın beni hiç ilgilendirmez. sen yorum yazanı anlayamadın ve anlayamazsın da zaten orası belli .ona haksızlık ettin ama ben anladım .sorun bu sadece . burnunu kaf dağından çektiğin nadir anlardan birinde okursun belki

      Sil
    5. kendimi üstün gördüğüm falan yok,ayrıca burnumda kaf dağında değil.Kimseye haksızlık ettiğimi düşünmüyorum.Ben gerçekleri söylüyorum ve onada jamaikayada tavsiyelerde bulundum hatta. Ama siz benim sizi yanlış anladığımı düşünmüşsününz asıl siz beni yanlış anlamışsınız,ya da bir yerleriniz öyle anlamak istemiş.Bir de şu var polamiğe gireceğim bir yer değil demişsin.Madem niye hala cevap yazıyorsun.Polemiğe giriyorsun.Ne senin zamanın beni ilgilendirir ne de benim zamanım seni ilgilendirir.Ayrıca ben yorum yazan kişinin ne demek istediğini gayet iyi anladım orda kafanda hiç şüphen olmasın.Ve onada kafasındaki asıl amacın ne olduğunu göstermek istedim.Bir de bu kadar artist artist laflar ettiğine göre,burnu kaf dağında olan da SENSİN!Ha bu arada canının istediğini yapmakta özgürsün güzelim.Seni kısıtlayan yok!

      Sil
    6. polemiğe girceğim bir yer değil dedim ama bu hak edene hak ettiği lafı etmeyeceğim anlamına da gelmez. bencilin ve kibirlinin tekisin ki sana ait özellikleri bana yakıştırmaya çalışıyosun. ama ben buna papuç bırakamam.bak ben müslüman biri olarak en yüce olan her şeyin Rabbim e ait olduğunu bilirim ve üstünlük sadece takvadadır. ben senin dediklerinden anladıklarıma bi cevap yazdım.Ve şunu da Allah için diyorum günahını aldıysam hakkını helal et.Ama sen de günahımı aldın ve ben asla kibirli biri değilim.bu konu da kapansın gerçekten çok anlamsızlaştı.

      Sil
    7. enes lafım sana :pardonda bana sen kendini ön plana çıkarmaya çalışmışsın demişsin .okadar yazışmanız oldu cananla .peki senin yaptığın kendini ön plana çıkarmak değil de ne? .yani senin düşüncen şu ; ben lenayı savuniyim lenada bana cevap yazsın öylemi?.bayağı bi saçmalamışsın.haa eğer düşüncen o değilsede tabiiki olabilir .sende insanların yazdıklarını sadece okuyarak ne ruh halinde olduğunu bilmeyerek nasıl böyle bir yorum yapabiliyorsun.sen nerden biliyosunki ben birilerine neden ve niçin yaranıyim .benim bundan ne gibi bir çıkarım olabilir ki nede saçma...

      Sil
    8. tmm bencede bu konuyu uzatmaya gerek yok,hepimiz birbirimizi yanlış anlamış olabiliriz.Benden helallik istemişsiniz,Hakkım helal olsun,sizde bana hakkınızı helal edin.Benimde size karşı hiçbir kötü düşüncem kalmadı.İnsan bazen bazı şeyleri yanlış anlayabiliyor.Bende sizi yanlış anlamışım sizde beni yanlış anlamışsınız ama olsun uzlaşmaya vardıkya gerisi önemli değil.Şimdi hepberaber Lena'nın yeni yazsını bekleyelim.Buraya kavga etmeye gelmedik ne de olsa.
      Tekrardan hakkınızı helal edin.Allah'a emanet olun...

      Sil
    9. böyle anlayışlı olacağını tahmin etmezdim.teşekkür ederim ve tabi hakkım helal olsun Rabbi m hepimizi korusun :)

      Sil
    10. ben teşekkür ederim...

      Sil
  66. Lena yorumlarınız yazmadı diye çatlayında patlayın.Bir kızın sorusunu cevapladı kıskancınızdan ortadan ikiye ayrılmışsınız. Kiminizde dini kötülemiş.Bu yorumlara cevap yazmakla din ne alaka. Kızn sorusunu cevaplayınca sizinkini cevaplamayınca soruya saçmalık demişsiniz.Eminim ki bu soru bu blogu okuyan herkesin ama herkesin aklına gelmiştir.Kız cesaret edip sormuş.Sizin yapamadığınızı yapmış.
    Soulan soruyu saçma bulanlar kendi yorumlarına Lena cevap vermediği için saçma demiş.Eminimki Lena her gün bloguna giriyor.Ama sizin saçma yorumlarınızı görünce cevap yazmıyor.Habire aynı soru ''Lena yeni yazını ne zaman yayınlayacaksın''.Ya kardeşim biter yakında inşAllah demişya twitter'da.Anlamanız kıt mı ya sizin.Tövbe Tövbe.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. afedersin ama kimseyi kendimden büyük veya küçük görmüyorum.. merak ettiğimiz için soruyoruz. zaten kıskançlıkla hiçbir alakası yok, nerden çıkardığını da henüz anlamış değilim..Lena bizi bilgilendiriyor. onun dışında hiçbir kazancım yok onun üzerinden. neden soruya cevap vermesini kıskanalım?? sonuçta yine bilgileniyoruz o soruyla. Bizim tek zorumuza giden lena bizi görmezlikten geliyor gibi hissetmemiz... Bilgi gelen hiçbir yer kötü değildir!Daha fazla yazmak istemiyorum, durduk yere birbirimizi yemeyelim. Hakkına girdiysem helal et!

      Sil
    3. her gün bloguna mı giriyor? haha güldürdün :) zaten eskiden de 4-5 günde bir girerdi, şimdi iyice abarttı 17-18 gün arayla uğruyor.

      Sil
  67. http://gizlikam.sertdisk.net/kitap/zihinkontrol/proje1/index.html

    YanıtlaSil
  68. iyice götün kalktı yemin ediyorum iyi ki blogun face de bir kaç kere göründü. okuyucular artınca havayı girdin bakıyorum. Yazıyı ne zaman yazacaksın kıyamet kopun camı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmiyosan güle güle seni tutan yok burada.madem beklemek zor geliyo git ergenlerin paylaştığı tek göz sitelerinde dolaş...

      Sil
    2. @jamaika arkadasim yazan arkadasda biliyor burada zorla tutulmadigini senin amacin ne burada? cevap yazmak zorunda degilsin, gulup gecebilirsin yoruma.. iyice facebook ergeni ciktin sende. vatanida kurtariyomusun facebooktan?

      Sil
    3. keşke sende benim yorumuma gülüp geçseydinde böyle bişey yazmasaydın..ve tabiiki o facede ahkam kesenlerden değilim . ben sadece küfür edene cevap yazdım okdar büyütülecek bişey değildi neyse

      Sil
  69. bence hepimiz yorum yazmayı bırakıp Lena yı bekleyelim. Lena yı iyice bunalttık. kız yetişemiyor hepimize.
    Sevgiler-Adsız

    YanıtlaSil
  70. ayrıca, siz buraya saçma sapan kavgalar etmeye mi geldiniz? Lena bence bu 'ben buradayım.' mesajını yazdığına pişman oldu.. Lena bu başlığı yazarak sorularınızı görmeyi istedi. ama yaptığınıza bakın...kız daha 'ben buradayım' dediği halde 'yazı nerde kaldı?' yanıtları havada uçuşuyor.ne sabırsızmışsınız.
    Sevgiler-Adsız

    YanıtlaSil
  71. amin canan insallah.benimde birinde hakkm gectiyse helal olsun.burda kimsenin.birbirini üzmek istemesigini hepimiz biliyoruz.bu arada enes gercekten şaşrttı.bende yanlış birsey dediysem özür dilerim.bu arada lena yeni bir haber duydum justınn bieber in that power klibinde yaklaşk olarak 1.52-53 saniyeleri arasında çin sokagnda arkadaki justin sluetinin yannda türk bayragı dalgalanıyor.bunun şimdiki gündemimizle alakası olabilirmi onu merak ettim.çunku insanlar ' aa hollywood yıldıznn klibinde türk bayragı vaaar ' mutlulugunu yaşiyolar .ben nedense çok huzursuzum.bu konuda ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de normal değil. Dünyanın gözü Türkiye'de. İçten yıkılmamızı dört gözle bekliyorlar... Fırsat vermeyeceğiz inşallah! :)

      Sil
    2. aynen öyle jamaika.burada kimsenin birbirini boş şeyler yüzünden üzmek hiçbirimize yakışmaz.Bende kötü bir şey dediysem özür dilerim.

      Sil
    3. ben izledim ama türk bayrağını göremedim.ama klipte justin küpün içindeki üçgenden ortaya çıkıyor ve şarkı söylemeye başlıyor.sonra bir bölümünde will.i.am'in kopyaları duvara sabitlenmiş gözün önünden geçiyor,yani kısacası bu klipte baya illüminati mesajları fazlasıyla verilmiş...

      Sil
  72. gezi parkı olayları mı? çok basit.. siyonist devletlerin kurguladığı bir oyun.. çapulcu tarafı (aşağılamak niyetiyle değil kendilerine öyle diyorlar zaten) amerika falan destekliomu evet.. onlarda sanıyoki aa ne güzel amerika bizi destekliyo.. bilmiolarki amerika şuan kuduruyo ne güzel türkiyede %50 bölüncek.. AYNI ZAMANINDA KORENİN İKİYE BÖLÜNMESİ GİBİ... diğer kesimide destekleyenler var tabi.. böylelikle türkiyede bölünürse tek dünya devletini kurma yolunda bir adım daha atılmış olacak..lütfen oyna gelme türkiyem.. seni destekliyorlar sanma.. yüzyıllardır tek çekemedikleri şey müslümanlar.. bizi terörist olarak görüyorlar... programlarında falan bile gördüm. nasıl alay ediyor serefsizler.. neyse. unutmadan Selamun aleykum Lena ve ziyaretçiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sana 100 de yüz katılıyorum tatlım.. ben bu olaylara zaten hep 'bir bit yeniği var galiba' gözüyle baktım..sen var ya sen çokgözü açıksın.;)
      Sevgiler-Adsız

      Sil
    2. Düşüncelerimi yazdın :D

      Sil
    3. aleyküm selam kardeş :) evet haklısın.

      Sil
    4. tesekkurler walla yeterince tarafsız konusmaya çalıştım...

      Sil
  73. Lenağğğ.. 1 aydır girip çıkıyorum.. bitmediyse en azından yarısını falan paylaş okuruz biz sorun yok.. ama artık yani oturuom pcye lena belki yazmıştır die.. yine dissapointment yine dissappointment :D -,-.. lütfen artık birazını da olsa paylaş..

    YanıtlaSil
  74. Lena yazısının ne zaman çıkacağını o da bilmiyor. Twitterda öyle yazmış,yani boşu boşuna yazın ne zaman çıkacak diye sorup durmayalım.

    YanıtlaSil
  75. sana katılıyorum Fatma :)

    YanıtlaSil
  76. Yazılarının tamamını okuyamadım ama okuduğum kadarıyla bir soru sormak istiyorum acaba bu bilgileri bu kadar detaylı olarak nerden biliyorsunuz

    YanıtlaSil
  77. Yazılarının tamamını okuyamadım ama okuduğum kadarıyla bir soru sormak istiyorum acaba bu bilgileri bu kadar detaylı olarak nerden biliyorsunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgi içinde yüzüyoruz.
      İnternet büyük bir nimet.

      Sil

İstediğini sorabilirsin, burası özgür bir ülke. Yani, sanırım.