Pazartesi, Aralık 24, 2012

Jessie J - Nobody's Perfect Analizi

Merhaba. Jessie J'in bolca akıl kontrolü ögeleri işlenmiş Nobody's Perfect klibine bir analiz yapıyorum.

Klibin başında karanlıkta bir ev var. Ev, Jessie J'in iç dünyasını bizlere gösterecek. Evin dış kapısında bir karga gaklayarak uçuyor. Karga, gizemli işlerle ilgilidir. Genelde kargalar ölümle ilişkilendirilir, buradaki ölüm masonluğa girişle yaşanan mecazi ölüm. Yeniden doğmuş gibi oluyorsun ya işte ölmüş sayıyorlar kendilerini. Neyse devam edelim.

Arkada yıldırım çakıyor. Yıldırım, yok edicidir. Mitolojide de Zeus'un silahıdır, diğerlerine üstünlük sağlamak ve güç gösterisi yapmak amaçlıdır. Nazi Almanyasında, SS subaylarının da sembolü iki yıldırım simgesiydi. Aynı zamanda yıldırım, akıl kontrolündeki elektroşok kullanımı simgeler.

Bu iki karga ve yıldırım sembollerini birleştirdiğimizde klibin ileriki sahnelerinde nasıl içerikler olacağına dair bir fikir sahibi olabiliriz. Biri ölüm ve gizemi, diğeri ise gücü ve elektroşoku simgeliyor. Şimdilik devam edelim.

Burada şarkı daha başlamadan, Jessie sesini küçük bir kız sesi gibi çıkartarak şöyle söylüyor:
"If you look closely, the eye picks up more than you think."  

"Eğer yakından bakarsan, göz sandığından daha fazlasını seçebilir. "

Masonik işaretlerin birçok kişi tarafından farkedilememesi durumunu anlatıyor. Sanki bir karmaşa varmış gibi görünür görüntülerde ama dikkatle bakarsan aslında görülecek çok şey vardır.



Devam ediyor: "A simple blur becomes something. A light becomes a shape."

"Basit bir bulanıklık, bir şeye dönüşür. Bir ışık, şekle girer."


Bunu söylediği anda beyaz bir at görülüyor. Hayvan totemi olarak pegasus(beyaz at), astral seyahatlarda ruhun taşıyıcısı ve koruyucusudur. Buda'nın da astral seyahatini beyaz bir atla yaptığı söylenir. Şimdi burada Buda falan önemli değil, sembolizasyon önemli. Beyaz atın astral seyahati simgelediğini anlıyoruz.

Beyaz atın simgelediklerini şöyle sıralayabilirim; ışık, güneş, gündüz, dirilik, aydınlanma, diriliş, doğumun habercisi.

 Şimdi sırayla o kelimelerin ne anlama geldiğini tercüme edeyim. Masonluktan öncesi karanlık ile tabir edilir. Yani ışık ile Jessie, masonluğa girmiş. Aydınlanma ise yine masonluğa girişin tabidir. Illuminati de aydınlanmışlar demektir kelime anlamı itibariyle. Diriliş ise şunu açıklar, masonluğa ilk girdiğinde ölmüş kabul edilirsin ve yeniden doğmuş(doğumun habercisi) gibi sayılırsın. Dirilmiş olursun. Ouroboros da bununla ilgili bir semboldür. Bu manada Beyonce analizinde de dirilmek ile ilgili içerik bulabilirsin.
Toparlayacak olursak Jessie J'in aydınlandığı, masonluğa girdiği ve bu evin akıl kontrolü evi olarak iç dünyasını yansıttığını söyleyebiliriz.

Burada sesini normal haline getirip kalınlaştırarak diyor: " A world becomes colorful."

"Bir dünya renklenir."

Çok kez söylediğim gibi, akıl kontrolünde gerçek dünya siyah-beyaz ve hayali dünya renkli gösterilir.
Burada söylediği gibi dünya renkleniyor yani akıl kontrolünde programa giriyor.

Görüntülerde görünen renkli dünya ortaya çıkıyor. Birçok karakter var orada. Mesela ikiz gibi görünen aynı giyimli iki kızdan bahsedeyim. Akıl kontrolü programında ikizlik ile ilgili şeyler vardır.
Akıl kontrolü üzerine çekilmiş filmlerden bazıları programlara isim olmuştur. Bunlardan biri olan Alice Harikalar Diyarında Programında ikiz programlaması vardır. Alice, Harikalar Diyarı'na gittiğinde Tweedle-dee ve Tweedle-dum isimli bu ikizlerle tanışıyordu.

İkiz sembolizminde şu vardır, ikizler birliktedir ama ayrı kişilerdir. Yani birlikteliklerini düşündüğümüz kadar zıtlıklarını da göz önünde bulundurmalıyız. İkizler şunları sembolize eder:


  • Bağlantılılık
  • Paylaşım
  • Anlamak
  • Psişik / Telepatik Bağlanma
  • Benzeşme  
Aslında ikiz olarak gösterilen şeyin zıtlıklarla bağdaştırılmasından anlamamız gereken şudur; masonlukta zaten zıtlıklar üzerine bir felsefe kuruludur. Bunun nedeni ise cinlerdir. Cinler, biz her ne kadar belki de onlardan bihaber yaşasak da bizim hayatımızla birebir ilişkilidirler. Bilinçli Müslüman cinleri de tanımalıdır. Çünkü çoğu kişi cinleri merak edenlere bırak bu işleri gözüyle bakıyor. Ama bu yanlış, çünkü bitkileri ve hayvanları ne kadar tanıyorsak cinleri de tanımalıyız.  Hem onların nefsi ve aklı da var. Bir insanın bir cini merak etmemesi, bir erkeğin bir kızı ya da bir kızın bir erkeği merak etmemesi gibi bir şey herhalde. Sonuçta farklılık ilgi çeker ki masonluk az önce dediğim gibi bu zıtlık baz alınarak kurulmuştur.

Maddelerle psişik / telepatik bağlanma geçiyordu. Telepati, TETA Programlamasında bulunur ve cinler sayesinde olur, çünkü cinler direkt beyne hitap eder. Bir insan ve cin aynı bedende bir olduğunda artık o bedende aynı anda hayat sürerler. Bir ikiz gibi, aynı görünümü paylaşırlar ama farklı kişilerdir.


Arkaplan mor. Mor akıl kontrolünde ayrışmaya hazır kişiliği simgeler, yani program başlıyor. Sonrasında bir baykuş gösteriliyor. Baykuş Bohemian Club'ın simgesi olduğu gibi bilgeliği de sembolize eder. Masonluğa girişiyle Jessie J de bilgelik yolunda adım atmış oldu.

Baykuşların bir alemden diğerine giden ruhların taşıyıcısı olarak simgelenir. Birçok mitte baykuşun, ruha yeraltı dünyasına doğru eşlik ettiği gösterilir. Özgürleşmiş(bedenden çıkmış) ruhu fiziksel alemden ruhlar diyarına doğru taşır. Tabii burada ruhun bedenden çıkması mecazi manada ölümdür, o ölüm de uykudur. Uyku üzerine söylenecek çok şey var sanırım. Ama burada anlatılmak istenen şey bir çeşit astral seyahat. Akıl kontrolünde de astral seyahat vardır, bununla birlikte kölelere yapılan işkencelerden birisi de onu hayali bir dünyaya sokmaktır. Bu dünya bahsettiğim o renklenmiş dünyadır.

Programda köleye kostümler giydirilir, mekanlar ve aktörler hazırlanır. Aynı zamanda köleye elektroşok ve ilaçlar verilir. Köle kendini uykuda zanneder o kadar ağır etkinin altındayken anlamaz. Ama kendine geldiğinde düşünür ve yaşadıklarını çok gerçekçi bulur. Çünkü zaten gerçektir. İşte bu yüzden köleler gerçek ile hayali ayırt edemez hale gelirler.

Bir erkek sesi ise şöyle söylüyor: "Look into my eyes."

"Gözlerime bak."

Bu programcısının Jessie'ye verdiği bir komut. Bu köleye itaat edilmesi için verilen bir komuttur. Köle, efendisi olarak gördüğü programcı ne derse onu yapmak zorundadır. Jessie'nin yüzündeki ifadeye bakınca da bunu anlamak mümkün. 

Ayrıca gözlerime bak derken, gözlerimdeki değişime de bak diyor olabilir. Çünkü gözleri olduğundan daha parlak yeşil. Cinin, insanın içine girmesiyle gözlerinde oluşan değişime dikkat çekilmiş olabilir.











Arkaplanın yine mor olduğunu görüyoruz. Başta söylediği gibi karmaşık görünüyor ama yakından dikkatle bakılınca hepsinin ne olduğu anlaşıylıyor. Masada her türden insan var. Yani karakterler.

Tek göz sembolizmi.






Jessie J'in kıyafetlerine biraz bakalım. Başında sonsuzluk döngüsü işareti var. Aynı sonsuzluk döngüsü yaşlı adamın oturduğu koltuğun yaslanma yerinde de var. Döngü, kölelere hipnoz etkisi verir. Sanki o sonsuzlukta boğuluyormuş gibi dalarlar.

Jessie'nin kıyafetleri siyah-beyaz ayrışım teması üzerine kurulmuş. Ayakkabısının topuğunda da ayrışmış siyah-beyaz var. Ayrıca giydiği ayakkabıların rengi kırmızı. Kırmızı ayakkabıların da akıl kontrolünde yeri vardır. Çünkü Oz Büyücüsü'nde Dorothy'nin giydiği ayakkabılar kırmızı rugandı. Jessie'de de aynı ayakkabılardan var.


Dorothy'nin kırmızı rugan ayakkabıları. Dorothy bu ayakkabıları renkli dünyaya gittikten sonra giymişti, Jessie de renkli dünyaya gidince ayağında bu ayakkabıların olduğunu görüyoruz.

Kölelere yapılan işkenceler arasında kostümler giydirip oyunlar canlandırıldığını yukarıda söylemiştim. Burada da klipte olan şey işte bu. Jessie de bu insanların arasında olduğundan ve hiçbir şey anlamadığından endişeye düşüyor.




















Giydiği elbiseler üzerinde emanet gibi duruyor. Oyuncak Bebek Programlaması da vardır. Sanki o bir insan değil de oyuncak bebek ve ona bu şekilde kıyafetler giydirebilirmişiz gibi. Saçları aynı öyle sabit duruyor. Bir de yakasındaki fiyonk akıl kontrolündeki ögelerden birisidir. Fiyonk puantiye desenli, yine akıl kontrolündeki bir tetik daha.








 Bu sahnenin aynısı Alice Harikalar Diyarında'da var. Büyük bir yemek masası, çaydanlık, garip bakan ve kadeh tokuştururken içeceklerini savuran insanlar. İzlemişsen ki muhtemelen izlemişsindir, hatırlayacaksın.

Aynı çaydanlık kullanılmış. Ayrıca çayı döken kişi çaydanlığa bakmıyor. Tıpkı Alice Harikalar Diyarında'daki Çılgın Şapkacı'nın bakmadığı gibi. Yani Jessie'nin akıl kontrolü için Alice Harikalar Diyarında hikayesi canlandırılıyor aktörler, kostümler ve mekanlar ile.





 Jessie J'in sessiz çığlığını görüyoruz. Kanat çırpıyor çığlığı, umutsuzlukla söylüyor yani.


 Jessie J isyan bayraklarını çekiyor. Bu her köleye olur herhalde çünkü kimse işkenceye katlanmak istemez. O masanın üstüne çıkıp dalga geçercesine hareketler yaptıkça masadaki karakterler de kavga ediyor.

 Kapılar göz şeklinde. Ayrıca burada Jessie J eliyle boynuz işaretlerinden birini yapıyor.
 
 Bir çıkış yolu arıyor. Ama aslında burası aklının içi olduğu için o kapılardan her biri başka bir programa açılacak.

 Ki öyle de oluyor. Kapılardan birine giriyor ve her yer saat dolu. Saatlerin tik-tak sesi hipnoz edicidir.

Alice Harikalar Diyarında'da Beyaz Tavşan elinde bir saat taşıyordu sürekli. Bir yerlere yetişmeye çalışıyordu. Bu rahatsızlık verici bir şey. Köleye de eziyet verir.

Ayrıca tavşan, programcıyı simgeler. Sürekli yorulmadan ve durmadan programcıyı takip etmesi gerektiğinin kodlamasıdır.


 Saatler o kadar hızlı dönüyor ki camları kırılıyor. Bütün bunlar köle için işkence türünden şeyler.

Jessie'nin gözlerinin altına çizilmiş şeyler onun oyuncak bebek gibi görünmesini sağlıyor. Yani Oyuncak Bebek Programlaması. Ayrıca saçlarının altında sarı renk ile iki farklı renk oluşmuş. Yani karakteri bölünmüş, içinde farklı bir karakter daha var.

 Giydiği ceketin üzeri saatlerle dolu. Kendisi de kolundaki saate bakıyor.

 Saat çarkına oturuyor. Saatin renkleri siyah-beyaz-kırmızı. Bu 3 rengin anlamı şudur;
Beyaz - Masumiyet
Siyah - Şeytan'ın gelişiyle gelen kötülük
Kırmızı - Kötülüğün sonucunda dökülen kan

Ayrıca yerde siyah-beyaz damalı masonik tema var. Mason localarının yeri de dama desenlidir.

Arkada pembe flamingo var. Pembe flamingo da Alice Harikalar Diyarında'da olan bir figürdür.

İşte Alice, pembe flamingoyla golf oynuyor.

 Ayrıca o odada kalpler de var. Ama tek tek resim koymayayım şimdi, görüntülere dikkatle bakarsan görebilirsin. Kalpler de yine Alice Harikalar Diyarında'daki Kalpler Kraliçesi'ni simgeliyor.

Elinde kalple Kalpler Kraliçesi.






Yaptıklarının sonucunda bulaştığı kötülük, bu katran benzeri şeyle sembolize ediliyor. Bunu birçok klipte de görebilirsin. Kire bulaşıyorlar, aslında gerçekte de böyle. Ayrıca üstte bir ışık yanıyor. Bu yine cin ve masonluğa atıf. Mesela Rihanna'nın Diamonds analizinde de aynı böyle siyah-beyaz bir ortamda bulunuyordu, kafasının üstünde bir ışık yanıyordu. Siyah-beyaz gerçek dünyayı sembolize eder demiştik.

Yani renkli dünyada yaşadığı akıl kontrolü anlatılırken aslında gerçek dünyada masonlukla pisliğe bulaştığı gösteriliyor. Bizi kandırsalar ve uyutsalar da gerçeği gösteriyorlar, görmesini bilene.

Siyah giyinmiş, kötü bir karakterini görüyoruz Jessie J'in. Kablolara bağlı yani köle. Bir sürü dudak bir şeyler söylüyor. Emir alıyor Jessie, hoşnut kalmadığı emirler.

Elleriyle üçgen yapıyor. "Piramit içinde göz" sembolizmi tamamlanmış oluyor.

Bu sefer de beyaz giyinmiş, iyi bir alteri/karakteri. Zaten başında bir taç var ve "ben aziz değilim" diyor şarkı sözleriyle bu sahnede.

O kapıların hepsinin ayrı bir program içerdiğini söylemiştim. Kurtulmak için olduğunu zannediyordu ama içlerinden birisine girdiğinde daha beter programcıya uyması öğütleniyordu.

Programlarda, her bir karakterin farklı tecrübeleri, hatıraları ve fikirleri vardır. Şimdi kapıları patlıyor, yani hatıraları ona unutturuluyor.

Flaş patlamaları kölelere acı verir ve şiddetle sarsar. Jessie de burada bunu yaşamış ve göstermiş. Ayrıca kişiliği de ayrışıyor bunun sonucunda.

Flaş patlamasının ardından görüntü geriye sarıyor. Kapı düzeliyor. Yani ona hatıraları hatırlatılıyor.

Bu sefer yine beyaz/masum karakteri geliyor. Sonra arkadan konfeti dökülüyor. Bu tür şeyler, örneğin konfeti, uçuşan kuş tüyleri, kar taneleri aynı şeyi simgeler. O da elektroşok sonrası kafadaki hafiflik, uçma ve tutunamama hissidir.

Bu son sahneyi tekrarlamak istiyorum, daha anlaşılır olsun.



Beyaz/masum karakteri oluşuyor.



Karakter hatıraları unutuyor ve bilinçaltına, uykuya çekiliyor.


İşkence yapılıyor. Muhtemelen elektroşok.






Hatıralar tekrar hatırlatılıyor, karakter uyanıyor.





Ve beyaz/masum karakter tekrar geliyor. Ve elektroşok sonrası hafif kafalılık hissi beliriyor.






Yani karakterler süreli olarak uyutulabiliyor. Mesela Jessie gerçekte farklı birisi, belki şarkılarını farklı karakteri yazıyor ama sahneye çıktığında farklı bir karakteri orada bulunmuş oluyor. Ve bizim için bunu anlamak zor çünkü biz programcı değiliz ve bunun inceliklerini bilemiyoruz.

Biz sadece kanalları çevirirken bir şarkıcı şarkı söylüyor diyoruz, ne kadar güzelmiş deyip dinliyoruz falan. Sonra da değiştiriyoruz. Bu yüzden Jessie'nin hayatını, düşüncelerini ve fikriyatını bilemeyiz. Bize burada anlatılan ne ise onu anlarız.



Cam kırılıyor. Cam ve ayna kırılmaları yeni bir karakterin ortaya çıktığını temsil eder. Bu da bir önceki sahneyi tasdik ediyor.

Ziyafet bitmiş, program şimdilik bitti. Fareler arta kalanı yiyor. Jessie de köşeye sinmiş.

Fareler; takılıp kalmayı, uyumu, utangaçlığı ve temizliği simgeler. Şimdi fare pis hayvan sonuçta temizlikle ne alakası var diyeceksin ama şöyle, bir fare sana temizliği zorunlu kılar. Toparlanmanı işaret eden bir habercidir.

Jessie'nin de çorabı yırtık pırtık halde, bu cinsel köleliği simgeler. Yani Jessie artık programın etkisi altına tamamen girmiş ve orada takılıp kalmış.







İlk baştaki gizemli ve mistik ev gitmiş, yerine yanmış ve dumanı tüten eski bir ev görünmü gelmiş. Yani tüm bunlar ilk başta can alıcı renkleriyle gerçekten güzel görünür ama her şey bittiğinde bu akıl kontrolü evine takılıp kalırsın. Olan olduktan sonra gerçekte ne kadar iğrenç bir durum olduğunu anlasan bir faydası olmaz.

Haa bir de söylemeyi unutuyordum, bu evlerin ayrı bir yer gibi gösterilmesinin nedeni de onlara sistematik olarak işkence yaptıkları bir yerlerin olduğunu göstermek. Hani hep Mad House diye bir şey vardır ya. Türkçeye hep Deliler Evi olarak çevrilir ama aslında Çılgın Ev demektir. Yani orası akıl kontrolünün yapıldığı yerdir ve çılgındır, çünkü orası sınır tanımayan bir yerdir.


SONUÇ OLARAK

Jessie J de bu düzende bir akıl kontrolü kölesi. Onların hayatı çekici değil, öyle görünüyorsa bile değil. Parlak bir renk cümbüşü ve ışıklar, birkaç da gülümseme gerçekçi görünebilir ama değil işte.

Ayrıca şarkılardan da uzaklaşmanı tavsiye ediyorum. Kimi insan şarkı, müzik benim hayatım diyor. Bu o kadar yanlış bir düşünce ki açıklama bile yapasım gelmiyor. Bir-iki bırak dinlemeyi, tamamen de demiyorum. O zaman göreceksin ki insan gerçekten de uzaklaşabiliyor. Ve şarkı bizi gerçek dünyadan koparıp hayal dünyasına atmak için yapılan bir şeydir. Yoksa insanların gerçekten de bizi eğlendirmek ve bize hizmette bulunmak için mi bu kadar şeyi yaptığını sandınız?

(İlk teganni eden şeytandır.) [Taberani]

Teganni etmek, şarkı söylemektir. İlk türküyü şeytan tutturmuş yani. Müzik hayatım diyenler müziğin nereden geldiğini düşünsün. Hayatı şeytanlarla sarılı demek ki. Ayrıca şeytanı kendinden soyutlama, şu an bu yazıyı beraber okuyorsunuz. Ve bu korkulacak değil, önlem alınacak bir şey. Ben tavsiyede bulunurum tutmak sana kalmış. Kararlarını sen verirsin, yine kendine etki edersin. İyi akşamlar.

96 yorum:

  1. Ablacım şimdi Google Chrome işaretine baktım da,rasatafayan renkleri var ve Pepee her bölümde şarkı söylüyor.Yani artık çocukları da mı akıl kontrolüne maruz bırakmak istiyorlar?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayir bencs lena gravel yerine ben yanitliyim akil konturuoli google cromla alakasi yok biyle kissa seylede akil kontrollu yapamaz ve bilinc altina girilemez yabanci sarkillari dinlememeyye calisin cunku onlarda bir cok akil kontrolu yer alir arkadaslar masonluk simgelleri bulursunuz turk sarkicilarda da var ornek olarak verelim atiye atiyenin her sarkisinda bi illuminati masonluk sembolizmi bulmaniz mumkun cizgfilmlerede gececek olursa pepe ogretici sarkillar soyluor masonlukla alaksi yoktur illuminnatiyle ilgili birvok arastirma yaltim ve herseyi biliom tek bi kaynaktan dehil tum kaynaklara baktim.

      Sil
  2. little mix üzerine yaparmısın özelliklede DNA şarkısı sanki programcılarına yazılmış gibi geldi

    YanıtlaSil
  3. Demi Lovato analizi de yapabilir misin?

    YanıtlaSil
  4. Sence Türkiye'deki derin devlet neye hizmet ediyo ? Mason bağlantılı mi
    Ayrıca analiz yaptgin dünya starları disinda başka muzik dallarindada var mi bu mason temaları flan ?

    YanıtlaSil
  5. nicki minaj hakkında bir analiz yaparmısın ?

    YanıtlaSil
  6. ben senin yazılarını sürekli takip ediyorum gelenler belgeselini izlemişsindir bir çok noktada olayı Tom Hanks e bağlıyorlar özellikle ABD başkanlar ile akrabalığı olduğu söyleniyor benim kafam karıştı Tom Hanks
    mason mu eğer mason değilse bu olaylarla ve bu insanlarla ilişkisi ne? açıklarmısın ya da sen gelmiş geçmiş
    en iyi televizyon aktrislerinin (Jhonny Deep vb.) içinde tutacak kapsamlı bir yazı yazarmısın ?

    YanıtlaSil
  7. Lena merak ediyorum da birde bir türk sarkicinin klibini analiz
    edermisn yoksa sadece türkler hakkinda bir yazi yazarmisin ?
    Daha önceki yazilarinda türkiyede ne kadar cok mason sayisi oldugunu bilseydiniz kalp krizi gecirirdiniz diyordun da o yüzden :)
    Böyle devam cok iyisin :D

    YanıtlaSil
  8. tom hanks i araştırırmısın

    YanıtlaSil
  9. Cinler içimize girer diye korkan korkak26 Aralık 2012 17:19

    Bu cinlerin içe girmesi hakkında yazı yazarmısın?

    YanıtlaSil
  10. Ya mümkünse Tarkan ile ilgili bir yazı alabilir miyim?Çoğu İlluminati'den olduğunu söylüyor ama.Bir de tahmini olarak kaç seneden beri var İlluminati?

    YanıtlaSil
  11. cinlerin içimize girmesiyle ilgili bir yazı yazar mısın lütfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya pardon bişey sormak istiyorum? Cinlerin içimize girmesiyle ilgili yazı yazarmısın ne demek? Yani burada ki amaç ne? Fantastik bi hikayemi istiyorsun, eğer öğleyse bol bol film izlemeni tavsiye derim. Yada araştırma yazısı istiyorsan, bir çok alimin yazdığı kitap var. Burda lena eğlendirme amaçlı mı yazı yazıyor sanıyorsun, ben anlamadım doğrusu... Lenanın buna cevap vermeyişini zaten anlıyorum ama senin böyle bi istekte bulunman zaten saçma. Ki zaten adsız profille yazman da bu gayeni destekler nitalikte... Sana Lena'nın uslubuyla cevap verim istersen, ŞİMDİ BURADAN ÇEKİP GİDEBİLİRSİN...

      Sil
  12. su yabancı ulkelerı bırakıp turkıyenın masonlugunuda oğrenmeyı beklıyorum lutfen

    YanıtlaSil
  13. Eminem'in şuan illuminati ile olan bağı ile ilgili bir yazı yazar mısın ?

    YanıtlaSil
  14. "Arkaplan mor. Mor akıl kontrolünde ayrışmaya hazır kişiliği simgeler" şeklinde yazmışsın fakat benim merak ettiğim şu bu sayfanında arka planı mor ve siyah?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu masonlar için geçerli tabikide.sen, ben ve ya lena mor reng kullanınca bu masonluğu ya da başka bir şeyi simgelemez.

      Sil
  15. evet demek istediğini anladım.Fakat benim demek istediğim şu: kliplerde reklamlarda dizilerde vs. mor renk , şekiller gibi subliminaller bizim bilinçaltımıza işlenmek amaçlanmıyor mu?Sende bu nlar gibi mor rengi kullanarak bizim bilinçaltımızı etkilemiş olmuyor musun?
    Yanlış anlama .Senin sayfanı falan çok beğeniyorum ve takip ediyorum.Amacım eleştirmiş olmak için eleştirmek değil.Sadece kafama takıldı.Hepsi bu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hey ben lena degilim :) bu blogu sürekli takip ediyorum ve yorumunu gördüm konuyu aydınlatmak istedim :) mor rengin bilinç altına işlendiginide nerden çıkardın? mor renk sadece masonlukta bir şeyleri simgeliyor.bizde mason olmadığımız için sorun yok ;) subliminal mesajlara geldikdeyse evet onlar bilinç altımıza işliyor ve subliminal mesajlarda renkler degil,en azından benim bildigim kadarıyla :)

      Sil
  16. İstek sayfasına dönmüş :)
    Jessie j analizi hiç okumadım herhalde.Bu iyi oldu.Müzik hakkında aynı şeyi düşünüyorum seninle;fakat benim bırakmam daha zor.Akıllı (!) ailem sayesinde tv ile doğduğumda tanıştım,çok soru sorduğumda hep "çok konuştun hadi git tv izle" laflarını hatırlıyorum.Müziği bırakmayı hem istiyorum hem istemiyorum,müziğe yeteneğim var çünkü şarkı söylemeyi seviyorum.Dini açıdan sevmiyorum.Sence nasıl bırakılır bu meret? Yardım ediver bi zahmet :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hangimiz tv'li evlere doğmadık ki? Ben küçükken tvyi bırakamam diyordum ama şimdi ilgimi çeken bir şey olmazsa hiç izlemiyorum. Hem zaten meşguliyetin varsa izleyecek vakit bulamazsın. Yanlış anlama yani, sonuçta zaman geçirmek için insanlar tv izler.

      Müzik konusunda ise yavaş yavaş bırak diye önerebilirim. Bu zor bir şey çünkü müzik çalınmayan ortam yok. Peygamberimiz hoş görmüyor, hadisleri falan var. İş yine insandaki niyette bitiyor.

      Sil
  17. Herzamanki gibi iyi bir analizdi.Çoğu insan Tarkan'ın İlluminati'den olduğunu söylüyor?Onunla ilgili iyi bir analiz yapabilirmisinzi?

    YanıtlaSil
  18. lütfen artık türklerdende birinin analizi gelsin.hande yener - hasta klibini analiz ede bilirsin mesela.çok geç geç yeni analizler geliyor.ben senin kadar şey bilseydim her hafta bir analiz yapardım.şimdi gelip "işlerim güçlerim var" dersen bu blogu niye açtın o zaman bu kadar meşgulsen? derim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. türklere de geleceğim. her haftadan da sık analiz yapmaya çalışıyorum ama olmuyor. evet işlerim güçlerim var, ne yapabilirim sonuçta ben de bir insanım. hiç açmasaydım daha mı iyiydi? elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. sanki kadrolu memur değilim ya.

      Sil
    2. lena haklısın gercekten

      Sil
  19. Merhaba. Öncelikle analizler için çok teşekkürler. Umarım daha fazla kitleyi bilinçlendirebilirsin yazılarınla. Açıkçası ben sıkılmadan okuyorum saatlerce.
    -Görür müsün bilmiyorum ama birkaç sorum olacaktı.
    *2006'daki Rihanna'yla 2012'deki Rihanna arasındaki farkın nedenini çok merak ediyorum ben. İster şarkılarında olsun, ister fotoğraflarında ya da kliplerinde. Üstüne üstlük sesinde bile gerçekten bir kötüye gidiş var. Bu değişim çok dikkatimi çekiyor benim.
    -A girl like me albümünden bir şarkı:
    Işıkları söndürmeden ve gözlerimizi kapamadan önce
    Ömrüm boyunca sakladığım bir sır vereceğim sana
    Yaşama sebebim sensin ve senin için ölürüm ben
    O yüzden son vedaya kadar burada senle uzanacağım ben
    -Loud albümünden bir şarkı:
    Çünkü kötü olabilirim, ama bunda mükemmel derecede iyiyim
    Seks havada, umrumda değil, kokusunu seviyorum
    Sopalar ve taşlar kemiklerimi kırabilir
    Ama zincir ve kırbaçlar beni heyecanlandırıyor

    -Söylediklerim biraz da olsa kafanda canlanmıştır. Nedir bu değişim?
    http://cdn02.cdnwp.thefrisky.com/wp-content/uploads/2012/08/17/rihanna_style_retrospective7-580x435.jpg

    Bir açılmalar, bir saçılmalar.
    "Good Girl Gone Bad" albümünün bununla bir alakası olabilir mi? Yani demek istediğim iyi kız kötüleşiyor, mason oluyor, şeytana itaat ediyor anlamında mı? Yoksa piyasada yaşadığı düşüşten mü bahsediliyor?

    (Biliyorum fazla uzattım ama sorularıma cevap bulacağını düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında Rihanna en başından beri aynı kişiydi. Sadece halka bu gösterilmedi. Çünkü şimdiki haliyle çıksaydı herkes onu fahişe olarak nitelendirecekti. Şimdi de fahişe denilebilir ama en azından bir savunma olarak "ama sesi/şarkıları güzel" diyebiliriz. İşte yavaş yavaş kafamızdaki algıları değiştirmek için bu yapılıyor. Bu tür şeylere onay vermemizi sağlıyorlar.

      Good Girl Gone Bad ise artık Rihanna'nın kötü yönünün de ortaya çıkacağının bir mesajı. Rihanna piyasaya ilk girdiğinden beri masondu. Sonradan olmadı. Hem masonlukta da bu yok mudur? Siyah-beyaz, iyi-kötü. İki tema da aynı anda işlenir, masonik felsefe budur.

      Ayrıca o değişimdeki her fotoğraf Rihanna'nın farklı bir karakterini gösteriyor. Rihanna 2006'dan beri bir akıl kontrolü süreci geçiriyor. Zaten öyle olmayan bir insanı bu yere getirmezler. Sektörde farklı bir yolla barınmak mümkün değil.

      Sil
  20. Lena rica etsem beyonce sweet dreams'in analizini yapabilir misin ?

    YanıtlaSil
  21. istedigini sorabilirsin yazmışsın. sende CEVAPLAYA BILIRSIN.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cevaplıyorum zaten, niye tavırlısın ki? Sor cevaplayalım.

      Sil
  22. rihannanın foll in love şarkısının sözlerine bi bakarmısın? baba sizi hayal kırıklığınamı uğrattım? küçük kızının nasıl değiştiğinden utanıyormusun? diyor.sence burda ne demek istiyor rihanna?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şarkının adını doğru yazarsan yardımcı olabilirim.

      Sil
    2. pardon foll yazmışım. fool in love. google foll'da, fool'da yazsan çıkıyor zaten.

      Sil
  23. Teşekkürler Rihanna'lı soruma cevap verdiğin için. Valla Allah razı olsun senden üşenmeden sıkılmadan bizi bilgilendiriyorsun kardeşim.

    YanıtlaSil
  24. rihannayı cin dövdü ne demek ? nasıl dövüyor ki rihannayı ? insan gibi bir şey mi bu ? ben orda takıldım cevaplandırırsan çok sevinirim. şimdiden teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her bir illuminati kölesinin içinde onu kontrol eden bir cini vardır.chris brownda öyle. Rihannayıda o dövmedi, içindeki cin dövdü.Rihannada bunun farkındaydı.bunu demek istemiş Lena. olay bu yani :D

      Sil
    2. Evet doğru söylemiş. Chris'in içinde yaşayan cin Rihanna'ya saldırdı.

      Sil
  25. Lena bir benim soruyu cevaplasan çok mutlu olucam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seyerva rumuzlu başka bir yorum görmedim. buradan sorabilirsin.

      Sil
    2. tamam neyse ben tekrar yazdıklarımı yollayayım.İkinci yorumda rumuz yazmayı unutmuşum.

      seyerva28 Aralık 2012 10:05
      "Arkaplan mor. Mor akıl kontrolünde ayrışmaya hazır kişiliği simgeler" şeklinde yazmışsın fakat benim merak ettiğim şu bu sayfanında arka planı mor ve siyah?

      Yanıtla
      Yanıtlar

      Adsız28 Aralık 2012 17:32
      bu masonlar için geçerli tabikide.sen, ben ve ya lena mor reng kullanınca bu masonluğu ya da başka bir şeyi simgelemez.

      Yanıtla

      Adsız28 Aralık 2012 19:40
      evet demek istediğini anladım.Fakat benim demek istediğim şu: kliplerde reklamlarda dizilerde vs. mor renk , şekiller gibi subliminaller bizim bilinçaltımıza işlenmek amaçlanmıyor mu?Sende bu nlar gibi mor rengi kullanarak bizim bilinçaltımızı etkilemiş olmuyor musun?
      Yanlış anlama .Senin sayfanı falan çok beğeniyorum ve takip ediyorum.Amacım eleştirmiş olmak için eleştirmek değil.Sadece kafama takıldı.Hepsi bu.

      Sil
    3. Evet ama orada programın içeriğine göre renk uygulanıyor. Mesela Mickey Mouse Programlamasında sarı-kırmızı renkleri vardır. Kırmızı-mavi değil. Ben burada bir program uygulamadığım için bir renk kodlaması yapmış olmuyorum.

      Eğer bir moda blogu olsayı ve Marilyn Monroe'nun (Marilyn Monroe en ünlü BETA kölesidir) bir fotoğrafını koysaydım bu sana BETA Programı uyguladığım anlamına gelirdi. Seni tüketmeye, cinselliğe yönlendirmiş olurdum. Ama bu bilgilendirme amaçlı bir blog. Bir yönlendirme varsa o da Allah'adır. Allah için bir program yok ve bunun bir rengi yok.

      Arkaplanda bir resim olması gerekiyordu ve mor güzel bir renk. Rahatlatıcı ve siyahla da uyumlu. Bu sadece göz zevkim.

      Sil
  26. lena meraba.şimdi magazinde demet akalın çıktı.haç şeklinde küpe takmıştı. müslüman birinin haç şeklinde küpe takması sence normal bir şeymi? ....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. demet akalın normal biri değil zaten. akıl kontrolü kölesi. ayrıca bir Müslüman haç takamaz, Peygamberimiz (sav.) haçın putlardan sayıldığını buyurmuştur.

      Sil
  27. Lena lütfen Florence+machine grubunun say my name şarkısının analizini yapar mısın ?? teşekkürler

    YanıtlaSil
  28. facebooktaki en iyi illuminati sayfalarından biri.sizden bahsediyor :) ünün git gide yayılıyo lena ;)
    http://a1301.hizliresim.com/15/5/hnxp8.png

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ünümün yayılması değil de doğru bilginin daha çok kitleye ulaşması sevindirdi beni.

      Sil
    2. şu sayfanın linkini buraya koyabilirmisin aradım ama o sayfayı bulamadım

      Sil
  29. lena facebookta yokmusun gercekten? keşke olsanda şu özentilere agzının payını versen.sen o kadar araştırıp buluyorsun.bunlarda kendileri bulmuş gibi paylaşıyolar deminden beri senin analizlerini.yazdığın bi sözü bile copy paste etmişler ya oha..lena gravelden çalıyosun diye yazdık 2-3 kişi ama sildi.
    http://g1301.hizliresim.com/15/5/hpc97.png

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. popülerlik hevesi işte ne diyebilirim ki. en azından doğru bilgi ulaşmış oluyor, kitle artıyor.

      Sil
  30. bence bu konuda en iyi blogger sensin :)

    YanıtlaSil
  31. aralık ayında sadece 2 analiz yapmışsın. sence biraz az değilmi?

    YanıtlaSil
  32. Sen kız mıydın :D Bi de cin fi,lan diyon da korktum yaw bi de Amerikadaki tüm ünlüler İllüminati mi?Değilse olmayanlar kim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah'tan kork sadece. Sektöre giriyorsan mason olmak zorundasın. Amerika'ya zaten beyazlar gidip ABD'yi kurduklarından beri orada masonik hakimiyet var.

      Sil
  33. Abla Chris Brown: Dont wake me up analizi yapar mısın çok kafama takıldı çölde ve çölde olduğu sorece başının hemen yanında göneş var. Chrisin esmer kadınlara takıntısı var biliyorum son sahnede chrisin yanında esmer bir kadın yatıyor ve başlarında onları birbirine bağlayan bir şeyler var. ayrıca chris o odada farklı kapılara giriyor. Kafam çok takıldı lütfen :(

    YanıtlaSil
  34. star tv de 20 dakika diye bir dizi başladı geçen hafta.dizinin logosunda bir kelebek var. bunun monarch kelebeği oldugunu anlamak zor degil.monarch kelebeğide monarşi akıl kontrölünü sembolize etdiyor değilmi? peki diziyle akıl kontrölünün ne alakası varki? kime uygulanıyor bu akıl kontrölü? dizinin oyuncularınamı? biraz takıldımda burda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dizinin oyuncuları zaten akıl kontrolünde. Bunun tv aracılığıyla bize dizi adı altında sunulması ise bize akıl kontrolünün aksettirilmesi.

      Sil
    2. dizideki tüm oyuncularamı? nasıl ya? şimdi bu dizinin oyuncularının hepsi daha önceden masonmuyduki? iki tane küçük çoçukta var ama?

      Sil
    3. Çocuklar o yaşta mason olamazlar zaten. Oyuncular mason, üzgünüm ama bu böyle. Türkiye'de çok mason var.

      Sil
  35. rihannanın şarkı sözlerine bakmanı istemişdim ama şarkının ismini yanlış yazdığımı bahane ederek kaçtın bakıyorum ..........

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şarkının sözlerine baktım cevap verdim sanıyordum ama gözümden kaçmış. Ben de insanım.

      Niye kaçayım ki korkacak mıyım sanki? Niye bu kadar tavırlısınız anlamıyorum ki. Hepimiz insanlarız burada ve konuşarak bir seviye oluşturalım istiyorum ama böyle hiçbir yere varılmaz.

      Akıl kontrolünden bahsediyor olabilir, programcısından yani. Açık yazılmış bir şarkı değil.

      Sil
  36. bir klipi analiz ede bilirmisin diye sormuşdum.cevaplamadın.dikkat etdimde "şu klipi, bu klipi" analiz edermisin tipinden soruları cevaplamıyorsun.tamam anliyorum seni her yazilan klipi oturup analiz edicek halin yok ama en azından evet ya da hayır yaza bilirsin.ya da nicki minajın va va voom klipini çok kısa analiz etmişsin birine.öyle bir şey yapa bilirsin.benden sonra sorulan soruları cevaplayıpta benimkini öyle bırakınca biraz üzüldüm ben.diğerleride eminim böyle hissetmişdir.teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bazılarına cevap vermiyorum ama bazıları da gözümden kaçıyor. sonuçta ben de insanım. hangi klip?

      Sil
  37. lena meraba.rica etsem bu fotonun analizini yapa bilirmisin benim icin? lutfen benim icin cok onemli.
    http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/545220_10151226104563990_1364069470_n.jpg

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kedi, cini sembolize eder. Kediden kıza doğru uzanan yılan ise kıza yapılan bu saldırıyı ve cinin ona hakimiyet sağlamaya çalıştığını simgeler. Saat ise muhtemelen akıl kontrolünü simgeliyor. Altta da sökülmüş bir kalp var. Bu da akıl kontrolü ihtimalini güçlendirir, çünkü Oz Büyücüsü programında kölelere kalplerinin söküldüğü öğretilir. Kelebek de var, Monarşi akıl kontrolünün ana simgelerinden kelebek. Kelebek tutunamamayı ve elektroşok sonrası hafif kafalılığı simgeler. Sigaranın dumanı da muhtemelen yine cini simgeliyor. Ay, dişil prensibi simgeler. Resimde de bir kız var zaten. Eliyle de vulcan selamı yapıyor. Ayrıca bolca da tek göz sembolizmi var.

      Bu resmi nereden buldun? O kadar analiz edince merak ettim doğrusu.

      Sil
    2. bir sergiye katilmisdim.orada bu resmi gordum.Azerbaycan baskaninin kizinin eseriymis.resimden huylandim biraz sana sorayim dedim.cok tesekkurler analiz icin.

      Sil
  38. Lena Gravel, sana bi kaç sorum olucak;
    Acaba, Yeşilçam'daki oyuncular da akıl kontrolü kölesi miydi? Yani, Türkan Şoray,Filiz Akın,Fatma Girik,Hülya Koçyiğit,Kadir İnanır,Kemal Sunal gibi.Bana onların üzerinde akıl kontrolü yokmuş gibi geliyor ama Türkan Şoray'ın sanki olayları yaşıyormuş gibi oynaması bana bunu düşündürttü.Bir de Hülya Avşar ve İbrahim Tatlıses ?
    Diğer sorum da akıl kontrolü altındakilerin bi işi olmadığında onlara ne yaptırıyorlar? Mesela, Rihanna konser vermek,albüm çıkarmak,filmde oynamak gibi sürekli bi şeylerle meşgul ama bi oyuncu öyle değil.Senelerce hiç ortalıkta görünmeyip bi anda ortaya çıkan oyuncular var.O arada ona ne yaptırıyorlar?
    Bildiğin kadarıyla cevaplarsan sevinirim, şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeşilçam da şimdiki sürecin oluşum aşamasıydı, en azından televizyon olarak değerlendirirsek olayı. Türkan Şoray, Türkiye'nin Marilyn Monroe'su. Mesela şu Demet Akalın'ın yeni bir klibi var ya türkan diye, orada da türkan şoray teması işleniyor ve arkada da marilyn monroenun fotoğrafı var. Yani ikisinin aynı kategoride olduğu ve bize yansıtılmaya çalışıldığı çok aşikar. Sektördeki herkes mason ama düzenli akıl kontrolü özellikle şarkıcılar ve oyunculara falan yapılıyor.

      Ne yaptırdıklarını bilemem. Birçok şey olabilir. Belki de akıl kontrolüyle ilgili bir şeydir. Mesela Yıldız Tilbe uzun süredir ortalarda yoktu sonra saçlarını pembeye boyatmış halini görüntülediler. Pembe saç da akıl kontolünde olan bir şeydir. Belki de halka aksettirelecek bir dozaj olduğu için gözden uzakta yapıyorlar bazı şeyleri. Görmemiz gereken zamanlarda da kameraların ortasına atılıyorlar.

      Sil
    2. anlatmak istediğini çok iyi anladım, teşekkürler cevabın için :)

      Sil
  39. Lena,ben Kristen hayranıyım hem de hastalık derecesinde.Fakat Kristen ile ilgili analiz falan bulamıyorum.Niye hep lady gaga rihanna falan analiz ediliyor ki?yanlış anlama,sadece sana değil bu lafım.Neyse,detaylı analiz olmasa hatta yorum falan olsa bile olur yani kristen illuminatiden tabii ki fakat kristenın kukla olduğunu gösteren fazla bir belge yok elimde.Filmleri olsun,hareetleri olsun,ropörtajları olsun.....Lütfen!Çok merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  40. senin gibi iyi bir yazarın böyle saçma yazılar yazmasına gerek yok ! üzgünüm ama bu insanlar dikkat çekmek için yapıyorlar kimsenin kölesi falan değiller ! yazıların çoğu doğru ama JESSİE J bir videosunda ben illimunati değilim beni böyle saçma bir gruba niye eklediklerini bilmiyorum ... yanii çok bilgi toplamadan sen biri hakkında bence onun kölesi bunun kölesi diyemezsin ! güzel bir blog bence olaylara daha detaylı bak !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dikkat çekmek içinse, birbirinden alakası olmayan insanlar aynı sembolleri nasıl yapıyor peki?

      Sil
    2. neden illüminati değilim demiş bence öyle sence lena?

      Sil
  41. ne saçmalıyorsun sen Allah aşkına? bir kere onlara köle lena değil programcıları diyor..jessienin o videosunu bende izlemiştim..öyle bir açıklamada niye yaptı bilmiyorum.. ama bu jessienin mason olduğu gerçeğini değiştirmez ! zaten cahil olduğun illuminatiye grup demenden belli !

    YanıtlaSil
  42. Lena, Lana Del Rey hakkında da bir analiz yapabilir misin?

    YanıtlaSil
  43. Klipte 1.58 dikkatimi çekti açıkçası.Jessie şarkı söyleyip bağırırken kapı geriye doğru açılıyor.Bu konu hakkında ne düşünüyorsun? Cevaını bekliyorum,teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orada aklındaki her bir karakter bir kapıyı simgeliyor. Kapı açılıp kapanırken Jessie de arkasını dönüyor, sanki bir arayış içerisinde. Yani aslında programcı onu sürekli şaşırtıyor ve yönlendiriyor.

      Sil
  44. Bu bilinçaltı mesajları,çocuk programlarındaki akıl kontrolleri falan bizim alışıp ''banane'' diye düşünmemiz için mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, yani. Görüşlerin ılımlı hale getiriliyor.

      Sil
  45. Lena Lütfen Şu Mickey Programlaması için bir konu aç ve anlat çünkü heryerde bahsi geçiyor ve ayrıtntılı bir anlatım herekese yardımcı olur Mikcey Mouse'de ne oLuyorda DELTA pogramlamasına Giriyor bu DELTA'nın katil programlama olduğunu ösylemişitn bunları naltır Mısın DELTA,BETA,Mickey Mouse. Ve Br sonraki Ünlü araştırmanda Katy Perry'den Söz Eder Misin ?

    YanıtlaSil
  46. Lena facebooktan The ILLUMİNATi diye bir türk sayfası senin jessie j nobodys perfect analizini çalmışlar. Kul hakkına girmemek insanlara kuru iftira atmamak için bloguna girip ikisini karşılaştırdım üstelik alıntıdır diye yazmamışlardı Lena Gravelden çalmışsın deyince ilk önce bana çemkirdi sonra yorumumu sildi insanlar çok sahtekar sen bu yazıları yazıp bende okuyuncunca beynimde bu insanların nasıl pislikler olduğu canlanıyor , teşekkürler yazın için.

    YanıtlaSil
  47. Simdi ben anlamadim ilk olarak madem bunlara eziyet ediliyor bunlar neden hala o tarafi renkli taraf olarak goruyor neden eziyet ediorlar bunlara ayrica cin hep bunlarin icindemi yani onlarla beraber mi yasiyo ve su karakterin uce bolunmesi nerde oluyor astral.seyahatle gittikleri taraf neresi lena lutfen cabuk cvp ver gercekten hayatimi inanamiyacagin kadar cok deistirdinn lutfen bilen biride cvp verebilir mi

    YanıtlaSil
  48. yaa admin sana çok önemli bir konuda danışıcam cevapsız bırakmassan çook sevinicem gerçekten. Bak şimdi ben 13 yaşındayım eskiden one direction yabancı müzik müzikle yatıp kalkan bilmemne falan felandım takii senin sayfanı görene kadar anladımki hayran çok üstün bi kelime ve ben hergün resmen köle gibi one direction one direction diye sayıklıyordum. Benimle birlikte bir arkadaşım daha var ona diyorumki şarkı dinlemek günah ( ailesi dindar dinlemenin günah olduğunu biliyor ) evet günah ama sende dinliyosun yapacak birşey yok diyor. Ben diyorum one direction sevme zaten ünlülerin hepsi illuminati ,inamıyor . He inanıyo ama ünlülerin hepsinin illü olduğuna inanmıyor. One directionun illü olduğunu biliyor diyorki ; banene ondan ne bok yerlerse yesinler onların günahı boynuna diyor bende ama sen onları severek günah yapıyorsun biliyorsun diyilmi diyorum. Sonra arada bir senin yazılarından bahsediyorum bazılarına olabilir ama banene diyor bazılarına o lena gravel aklına girmiş hep onun sayfasını takip ediyorsun diyor. Yeri gelince verecek cevap buluyorum ama yeri gelince öyle şeyler söylüyoki verecek cevabım var kafasının dikliğinden bişi diyemiyorum. Bazılarındada aslında senin gibi vazgeçmek istiyorum ama bizim sınıftaki bütün kızlar directioner ben geliyorum hep akıllarına diyor. Bide son olarak o kız herşeyi nerden biliyor profosormü tamam saygı duyarım ama sorsana ona kapalımı o kız falan diye dedi rahatsız ettiysem özür dilerim ne olursan cevapp yazz :( ? arkadaşıma verebilecek cevaplar istiyorum lena nolursun cevapp ??

    YanıtlaSil
  49. lena nolursun daha analizlerine devamm et lütfen nolursunn :'( ?

    YanıtlaSil
  50. lena , one direction klipleri ile analiz yapabilir misin ? Teşekkürler

    YanıtlaSil
  51. Merhaba öncelikle yazıların çok faydalı.Senden bir şey rica edebilir miyim?Sagopa Kajmer'i analiz edebilirmisin. RAP camiasında çok ünlü biri.Şarkılarında ve gerçek hayatında Allah'ın adını ağzından düşürmüyor.İyi birine benziyor ve yıllardır onu dinliyorum ama bu masonluk v.s şeylerden haberim olduğundan beri müzikten uzaklaştım ama Sagopa Kajmer'i hep dinlerim ve kliplerinde bir analiz yapmak istedim kendi çapımda, bana göre %98 Mason yada İllu ama sanki şarkıların'ın sözlerine dikkat ettiğim de başka şeyler anlatmak istiyor(Sagopa Kajmer - Ateşten Gömlek / Sagopa Kamer Düşersem Yanarım / Sagopa Kajmer - Gölge Haramileri / Sagopa Kajmer - İnsafa Gel / Sagopa Kajmer - Hüsrana Komşuyum) gibi vb. şarkılarda...
    Sagopa Kajmerin'de bir analizini yaparsan sevinirim çünkü başta dediğim gibi RAP camiasında çok ünlü.Bu arada %98 Mason olduğunu nereden çıkardınız diyorsanız(tek göz sembolizmi de var ama onu atlıyorum o klasik oldu artık) büyük ihtimalle akıl kontrol'ünde En basitinden Sagopa Kajmer - Muamma Klibini izlerseniz Beyonce - Sweet Dreams Analizi adlı yazının başında Beyonce'nin kafasından beyaz kuş çıkmıştı aynı'sı Muamma klibinde de var.Bir diğer örnek Sagopa Kajmer İnsafa Gel adlı şarkısının klibini izlediğiniz de bir yazında bahsettiğin(hangi yazın unuttum kusura bakma)kuklaların vücutlarına iğne batırarak onları kontrol etme, şarkıdaki klipte gösterilmiş.Umarım bir Sagopa Kajmer analizi yaparsın.Şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. He bir de bunu yazmayı unuttum önemli bir detay olduğu için yazıyorum akıl kontrolün de olduğunun farkında.

      Sil
  52. Rihannanın ülkemize gelmesinden hemen sonra başladı olaylar... Bu kaosun bir habercisi miydi acaba misyonunla diye merak etmekteyim?

    YanıtlaSil
  53. Jessie j saçını kazıttı bu onun erkek alterine sahip olduğunu mu gösteriyo?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnternetin ulaşılamayan her yerde çekebilmesi için balonlar gök yüzüne gönderildi... Simdi aklıma ilk gelen illüzyon gösterilerinin hazırlığı.yani yakın gelecekte uzaylıların (sözde)istilasını bastıran ve insanlığı kurtaran bir amerikanın aslında tüm insanlığı sömürmesinin yakınlaştığı.. Sanırım yapay cennet ve cehennem insanlara bu gösterilerle aşılanmaya çalışılacak. Mehdinin gelmesi yakın mı? Türkiye nin geleceği bu noktada nasıl bir durumda olacak... Kurtulanlardan mı, aldananlardan mı olacağız? Mekkeden dahi 70.000 inannı olacak olan deccalın ortaya çıkması yakın mıdır? Bu olanlar desifrenin yakınlaşmasının habercisi midir?

      Sil
    2. dediklerin doğru. yanlış anlama benim de tavsiyem dünyanın değil de önce kendi kıyametini düşünmeli herkes.

      Sil
    3. Belli Bi noktaya kadar haklısın evet. Sonuçta her koyun kendi bacağından asılacak... Fakat sadece bireysel düşünürsek de sistemin bir parçası olabiliriz bunu da dikkate almak gerekir...

      Sil
  54. Lena ablacım senin blogonu bugün keşfettim ama senin yazdıklarına hayran kaldım bu bu yazılardan biri .Senin facebook sayfan varmı ? varsa hemencik beğenmek isterim bu arada Twitter hesabında bir yazı gördüm .. Çocuklar okumasın diye 11 yaşındayım okuyabilir miyim ? :)

    YanıtlaSil
  55. beraber mi okuyoruz? vuhuuu çok gerçekçi oldu bu lenacım be :)

    yazılarını beğeniyorum.

    olayları analiz edişin, nasıl diyeyim, genel hatlar itibariyle çok net şeyler.
    yani olayın alice harikalar diyarına benzetilişi, köleyi programa sokmak falan. bunlar gayet mantıklı şeyler.

    sonuçta düşünüyorum ve diyorum ki, diyelim biri beni hipnotize etseydi veya değişik uyuşuk bir ruh hali içinde olsaydım o sırada gördüğüm renkleri-objeleri-resimleri- vs. o ruh halinden çıktıktan sonra tekrar görsem bu tetikleyici bir durum olurdu, o ruh halini çağrıştırırdı bana.

    bunların olayı da böyle sanırım. hayal-gerçek-hayal-gerçek derken bir süre sonra akıllarını kaybediyorlar.
    bir de fazla detayda boğuluyorsun, diğer bir çok şarkını analizini yaparken bol bol bu detaylara yer verdin artık sıkıcı olmaya başladı. fiyonktur, kırmızı renktir falan filan. neyse.

    kolay gelsin.

    yeni yazılar bekliyorum.

    YanıtlaSil
  56. Selamun Aleyküm . Şimdi başta yanlış hatırlamıyorsam Psişik , Telepatik felan demişin. Ben Facebook'ta Marvel diye bi oyun oynuyorum. Orda hep BETA , Psişik , Telepatik gibi kavramlar var. Gözüme çarpan çok şey daha var . Mesela Satana isimle karakter ve bi yeteneğini kullanırken Satanizm Yıldızı felan yapıyor. Bakarsın bi araştır derim :) Kolay gelsin , yazılarını çok beğeniyorum.

    YanıtlaSil

İstediğini sorabilirsin, burası özgür bir ülke. Yani, sanırım.