Cumartesi, Ağustos 04, 2012

Katy Perry'deki Monarşi Akıl Kontrolü

Katy Perry'nin en son çıkan klibi "Wide Awake", Monarşi Akıl Kontrolü açısından zengin bir klip olmuş. Özellikle Alice Harikalar Diyarında programı uygulanmış. Klibin kurgusuna bakalım.

Klip başladığında hemen Katy'nin California Gurls çekimleri görülüyor. Halkın önünde ve kameralar karşısında. Seksi pop yıldızı alteri olan açık mor peruğunu takıyor.

Peruklar ve farklı saç renkleri, karakterleri yani alterleri temsil eder. Her peruk başka bir alterdir. Kendine özgü tecrübeleri, yaşam anlayışı ve zihniyeti vardır. Katy'de bunu peruklarla bol bol görmek mümkün.

Ayna ve spot lambaları tetiktir. Bu yüzden bu tip sanatçıların odalarının dizaynı hep aynıdır.

Aynaya bakarak açık mor peruğunu çıkarıyor. Çekimler bittiğine göre şimdilik kısa bir süreliğine halkın gördüğü seksi pop yıldızı Katy olmak zorunda değil.

Peruğunu çıkarınca aynaya daha farklı bakmaya başlıyor. Sonra görüntü kendi etrafında dönüyor. Bu karakterin değişimi içindir. Burada Katy'nin aklının içine giriyoruz. Oradaki koyu mor saçlı yani başka bir alteri. Bu alter daha karanlık. Arkadaki sis, cinin varlığını temsil eder. Çünkü her alterin bir bekçisi vardır ve bu bekçi cindir. Alter cinin himayesindedir.

Küpesinin şekli iç içe geçmiş gönye ve pergel gibi. İlk masonik işaret burada gösteriliyor.

G, Mason ilahını sembolize eder. Hemen sonrasında inisiye edildiğini, masonluğa kabul edildiğini görüyoruz.

Arkasında uçuşan tozlar elektroşok sonrası hafif kafalığı simgeler. Yine tutunamama hissidir. Labirentler de kölelere gösterilen simgelerdendir. İçeriye de sembolik olarak ışık koyulmuş. Bu masonluktaki ışıktır. Katy, ışığa doğru ilerliyor. Yani anlaşılır dille söylemek gerekirse burada Katy'nin masonluğa girişi bir nevi canlandırılmış. Aslında Katy mason oluşuyla Monarşi Travma-Bazlı Akıl Kontrolü kurbanı da olmuştur.

Önündeki giriş kapısında iki tane sütun var. Bu sütunlar Süleyman Mabedi'nin girişindeki Jachin ve Boaz sütunlarını sembolize eder. Aynı zamanda kutsal ve gizemli yerlere açılan bir kapının iki yanındadırlar.

 Katy, kandili alıyor. Işığın rehberliğinde labirentte ilerlemeye başlıyor.

Buraya kadar şarkının sözleri şöyle:
I'm wide awake
Yeah, I was in the dark
I was falling hard
With an open heart
I'm wide awake
How did I read the stars so wrong?

Tamamen uyanığım
Evet, karanlıktaydım
Açık bir kalple sertçe düşüyordum
Tamamen uyanığım
Nasıl oldu yıldızları bu kadar yanlış okuyabildim?

Artık Katy nasıl bir işin olduğuna uyandı. 'Karanlıktaydım' mason olmayanlar için kullanılan tabirdir. Eskiden karanlıktaydı, mason değildi. Ama şimdi tam tersi durum geçerli.



 Çalılardan kalp yapılmış. Ve bir tırtıl ilerlemeye çalışıyor, tıpkı Katy Perry'nin labirentte ilerlediği gibi. Burada tırtıl Katy'yi temsil ediyor çünkü "Monarşi Akıl Kontrolü" adını Monarşi kelebeğinden almıştır. Kelebekler evrim geçirmeden önce bir tırtıl oldukları için Katy de burada henüz yolun başında. Yukarıdaki kara bulutlara bakılırsa yol çetin olacak.

Monarşi'de programların isimleri çizgi filmlerin isimleriyle anılır. Oz Büyücüsü, Alice Harikalar Diyarında, Peter Pan, Pinokyo...vs. Çünkü bu filmlerde de ağır akıl kontrolü uygulanmaktadır. Burada ise kırmızı başlıklı kızınkine benzer bir başlığı var. Ama bu alterinki siyah çünkü karanlık bir işte. Ritüellerde de siyah cübbe giyilir. Ayrıca fiyonklar akıl kontrolünde tetiktir.

"I'm wide awake
And now it's clear to me
That everything you see
Ain't always what it seems
I'm wide awake
Yeah, I was dreaming for so long"

Tamamen uyanığım 
Şimdi her şey çok net
Gördüğün her şey her zaman göründüğü gibi olmuyor
Tamamen uyanığım
Evet uzun süredir hayal görüyordum

İşler dışarıdan farklı görünür ama içine girince ne olduğunu anlarsın. Uzun zamandır gördüğü hayaller ile Monarşi köleliğinin etkilerini anlatmış bize Katy. Bu halüsinasyon olur, program esnası olur, iç resim olur. Hepsi de programcı olan handler'ın bilinçli olarak kurbana gösterdiği birtakım şeylerdir.

Yolda bir çileğe rastlıyor. Çilek cinselliği sembolize eder. Katy bunu görünce şaşırıyor.

Bunu görünce Katy tabiri caizse yıkılıyor. Böyle bir şeyi beklemiyordu. Duvarlar üstüne üstüne gelmeye başlıyor. Çünkü bu durum şöyledir; Monarşi kölelerine türlü türlü işkenceler uygulanır. İşkencelerin içinde tabii ki cinsellik de vardır. Seks kölesi olurlar. Benlikleri, kişilikleri ve maneviyatları yok olur. Sex kitten olarak da anılırlar. Sex kitten'daki kitten, kedicik manasındadır. Beta programı uygulandığı için kedi alterleri ortaya çıkar. Cinselliğe aşırı bir yönelim olur.

Katy isminden dolayı benzerlik bahanesini de bulduğu için sürekli kedilerle ilgili şeyler yapıyor. Konseri "Hello Katy" turuydu.



Hello Kitty = Hello Katy gibi.


Çıkardığı parfümlerin ismi 'Mırlamak' anlamına gelen "Purr" ve 'Miyav' anlamına gelen "Meow" dı. Şişeleri de kedi şeklindeydi. Kendi blogunda kendisine "kitty purry" yani mırlayan kedicik diyordu.

 Bu da Purr adlı parfümünün promosyon resmi. Başında kedi maskesi, üstünde kedi kostümü ve leopar deseni ile tam bir sex kitten.

 Programda olduğu için handler yani programcısı ona ne yap derse yapmak zorundadır. İçten içe bu durumdan çok rahatsız olsa da (ki kimse seks kölesi olmaktan hoşlanmaz) çileği yemek zorunda.

İstemediği halde çileği yeyip bir sex kitten oluyor.

 Bu işin de üstesinden geldiği için üzerine gelen duvarları itebiliyor.

I wish I knew then
What I know now
Wouldn't dive in
Wouldn't bow down
Gravity hurts
You made it so sweet
'Til I woke up on
On the concrete

Keşke o zamanlar bilseydim şimdi bildiklerimi
Hemen atlamazdım
Boyun eğmezdim
Yerçekimi canını yakar
Sen bunu tatlı hissettirdin
Ta ki betonda uyanana kadar

Artık anlamış ki bunları köleliği nedeniyle yapıyordu. Yukarıdaki resimlerden de belli olduğu üzere handler'a boyun eğdi. Bunu yapmak istemediğini söylüyor. Handler ona bunun güzel bir şey olduğunu da hissettirdi. Bu köleliği ona çilek gibi tatlı gösteriyor. Tam aksine çok vahim bir durumdu.

Katy, himayesinde bulunduğu cini bırakıyor. Cin de gidiyor, cinlerin mezilleri göklere kadardır. Bizim gibi dünya içi değildir sadece.
Falling from cloud 9
Crashing from the high
I'm letting go tonight
Yeah, I'm falling from cloud 9
Havalarda uçuyordum, şimdiyse düşüyorum
Yüksekten düşüp parçalanıyorum
Bu gece bırakıyorum
Havalarda uçuyordum, şimdiyse düşüyorum

'Havalarda uçmak' ile aklı havada olmak gibi bir şeyi anlatmış. Yani ilk başlarda durumun farkında değildi. Yüksekten düşüp olanı biteni gördü. 'Bırakıyorum' deyip cini bıraktı. Gerçekte cinle olan bağlantıyı kesmek mümkün değildir. Katy cini bıraktığını zannediyor, gerçekte bırakamıyor.

 
Küçük Katy yardıma geliyor.

Burada Katy'nin gözlerine ışık dik vuruyor. Bu büyümüş ve bu işlere bulaşmış Katy'nin içindeki cin sembolize edilmiş. Cinin himayesindeyken yüzde bazı değişimler meydana gelir. Bunlardan birisi gözbebeğindeki değişimdir. Ama küçük Katy'nin gözbebekleri gayet yuvarlak ve normal.

CNN'e verdiği bir röportajda Katy'nin gözbebekleri. İlk başta gayet normal ve yuvarlak.

Ama sonra şekli değişiyor.

Katy değişimi hissedip hemen ellerini yüzüne götürüyor.
 Merak edenler bu videoyu izleyebilir. Video 7 dakikalık o yüzden isteyenler kısaca 26. saniyeden sonrasını da izleyebilir.
Katy, küçük Katy'nin gelişiyle böyle yapıyor. Kolları iki yana açık, gözleri yukarı bakıyor.

Tıpkı çarmıha gerilmiş İsa Mesih gibi.

Kolları iki yana açık ve artık huzura kavuşmuş. Katy de gerçek kişiliği olan küçük Katy geldiği için kurtulduğunu düşünüyor. Bu yüzden yine masonik bir duruş olarak İsa gibi kollarını iki yana açıyor. Gözleri de yukarı, yani Tanrı'sına bakıyor.

İki Katy güçlerini birleştiriyorlar. Beraber Katy'yi bu durumdan kurtaracaklar.

I'm wide awake
Not losing any sleep
I picked up every piece
And landed on my feet
I'm wide awake
Need nothing to complete myself, no

Tamamen uyanığım
Artık hiçbir uykumu kaçırmıyorum
Her bir parçayı topladım
Ayaklarımı yere basıyorum
Tamamen uyanığım
Kendimi tamamlanmış hissetmek için bir şeye ihtiyacım yok

'Uykularını kaçırmadığını' söylüyor. Uykularının kaçması şu yüzden, bu tip durumlardaki cinler insanlara rahatsızlık verir. Geceleri uyutmazlar. İşkencenin her türlüsünü tatmış olurlar. Cinini bıraktığı için geceleri uyuyabildiğini söylüyor. Muhtemelen cin onu sadece bir süreliğine bıraktı. Aldatmacanın gerçek görünmesi için. Her şey Katy inansın diye. Çünkü bu cinler kara büyü ile musallat ediliyor. Öylece çekip gidemezler. 'Her parçayı toplayınca' büyük resmi gördü.

Büyünün gerçek olduğunu şu iki ayette görüyoruz:

102 - Tuttular da Süleyman mülküne dair şeytanların uydurup izledikleri şeyin ardına düştüler. Halbuki Süleyman inkâr edip kâfir olmadı, lakin o şeytanlar kâfirlik ettiler; insanlara sihir öğretiyorlar ve Bâbil'de Harut ve Marut'a, bu iki meleğe indirilen şeyleri öğretiyorlardı. Halbuki o ikisi "biz ancak ve ancak sizi denemek için gönderildik, sakın sihir yapıp da kâfir olmayın!" demeden kimseye birşey öğretmezlerdi. İşte bunlardan karı ile kocanın arasını ayıracak şeyler öğreniyorlardı. Fakat Allah'ın izni olmadıkça bununla kimseye zarar verebilecek değillerdi. Kendi kendilerine zarar verecek ve bir fayda sağlamayacak bir şey öğreniyorlardı. Yemin olsun ki, onu her kim satın alırsa, onu alanın ahirette bir nasibi olmayacağını da çok iyi biliyorlardı. Hakkiyle bilselerdi, uğruna canlarını sattıkları şey ne çirkin bir şeydi.
103 - Şayet onlar iman edip de korunmuş olsalardı, elbette Allah tarafından verilecek mükafat çok hayırlı olacaktı. Keşke bunu bilselerdi. 
(Bakara Suresi)

Girdikleri yeni mekanın zemini mor-sarı. Bu damalı zeminin bir değişik versiyonu. Damalı zemin zıtlıkları simgeler. Siyahın zıttı beyaz, kırmızının zıttı mavi ve morun zıttı da sarıdır.

Dama zeminli oda aynalardan tam teşekküllü. Burada ayna programlamasını görüyoruz. Yalnız küçük Katy aynaların hiçbirinde görünmüyor. Buradan anlıyoruz ki küçük Katy aslında gerçek değil ve orada yok.

Katy gidip neler olduğunu anlamak için aynaya dokunuyor. Katy'nin elbisesi bu odaya girdiğinde değişmişti. Yeni elbisesi Monarşi kelebekleriyle dolu.

Basın mensuplarının fotoğraf çekmesi Katy'yi baskı altına sokuyor.

I'm wide awake
Yeah, I am born again
Outta the lion's den
I don't have to pretend
And it's too late
The story's over now, the end

Tamamen uyanığım
Evet, yeniden doğdum
Aslanın yuvasının dışında rol yapmak zorunda değilim
Artık çok geç 
Hikaye bitti, son

'Yeniden doğmak' Masonlar için kullanılır. İnisiye edilince yeni bir hayata başladıkları için yeniden doğmuş olurlar. Katy de yeniden doğdu, Mason oldu. 'Aslanın yuvası' demesi İsrail'i kasteder. Tevrat'ta geçen bu ayete baktığımızda bunu çok net anlarız:

“Ve Yakub’un artakalanı milletleri arasında; çok kavimler ortasında, orman hayvanları arasında aslan gibi, koyun sürüleri arasında genç aslan gibi olacak; o aslan ki; eğer geçerse çiğner ve parçalar, ve kurtaran olmaz. Elin seni sıkıştıranların üzerine yükselsin, ve bütün düşmanların kesilip atılsınlar.”
MIKABAB: 5 / 8

İsrailoğulları, aslan olarak geçiyor. İsrailoğullarının siyasi ve dini görüşü olan Siyonizm (tabii ki bütün İsraillilerin değil), tüm bu düzeni kurmuştur. Siyonizm'in etkisiyle kurulan Masonluk, İlluminati, Tapınak Şövalyeleri, Gül ve Haç Kardeşliği vs. gizli örgütler vardır. Bu örgütler insanları Siyonizm'in amacı doğrultusunda çalıştırır. İster zorla ister gönüllü. Katy gönülsüz olduğunu söylemiş. 'Aslan yuvası' yani elit kişilerin yanında olmadığında kendisi gibi davranabileceğini söylemiş. Ve hayatının artık eskisi gibi olmayacağının farkında. Artık düzelemez. 'Hikaye bitti'.

Işık, Monarşi kölelerini şiddetle sarsar. Işıkla yapılan işkenceler vardır. Burada Katy başını tutmuş ve flaşın etkisini bir nevi yansıtmaya çalışmış.

Katy bu işkenceye dayanamıyor. Bu yüzden aklının odası yıkılıyor.


Çıkış arayan Katy, aynayı kırmaya başlıyor.

Katy aynayı kırmaya başlayınca handler'ın kurguladığı mekanda bozukluklar meydana geliyor. Az önce adamın arkasında onunla beraber fotoğraf çeken başka haberciler de vardı. Ama şimdi Katy aynayı kırmaya teşebbüs edince onlar yok oldu ve arkadaki duvar belli oldu.

Bu kadarına da dayanamadığını görüyoruz.

Aynayı kırıyor, elbisesinin kelebekleri bize doğru uçuşuyor.

Normalde elindeki bir şeyle aynayı kırarsan sadece ayna kırılır. Ama akıl kontrolünde olaylar tetikler sonucu gelişir. Işık tetiktir. Tetik sonucu duyulan acı, kurbana aslında handlerın yapmak istediği şeyi yaptırır. Yeni bir alter oluşturur. Yani had aşılır.

Kaldıramayacak bir şeye haddinden fazla ağırlık yüklendiğinde kırılır. İnsan beyni de böyledir. Fazla acıya dayanamaz ve kurtuluş için yeni bir insan oluşturur, yeni bir alter.

Elbisesindeki kelebeklerin uçuşması, elektroşok sonrası hafif kafalılık, uçma gibi hislerdir. Muhtemelen Katy bu sahneyi kafasında yaşarken aslında elektroşok altında. Ayna kırıldığında istenilen oldu ve yeni alter oluştu. Elektroşok da şimdilik bitti. Hafif kafalılık devreye girdi ve kelebekler uçuştu.

Küçük Katy, Katy'yi hastane gibi bir yere getiriyor. Belki de gerçek akıl kontrolünün yapıldığı yeri simgeliyor.

Baphomet başlıklı iki adam görüyoruz. Bunlar hastanenin personeli gibi. Belki de programcılar. Çünkü kölenin programcısı görünmez gibidir. Köle onu tanısa bile onun hakkında bir bilinmezlik vardır. En azından halka yansıtılışında.

Katy'nin elinde deminki çilek duruyor. Ve Katy titriyor. Ağır bir şok altında.

California Gurls klibinden bir örnek verecek olursam; klibi izlediğinizde Katy ahlaksız bir kadın gibi görünüyor. Program sayesinde aslında olmadığı biri gibi oluyor. İstemediği belli çünkü üstteki resimde elindeki çilekle titriyor. Şok geçiriyor.

California Gurls'den bazı kesitler:
Sizce bu sahneler çok normal sahneler mi? Bütün bu sahneler sırf Katy Perry istedi diye mi çekildi? Yoksa Katy aracılığıyla bize aktarılsın diye mi?

Kimlere aktarılmış mesela bir görelim:
Bu insanlar sadece Katy Perry'nin klibini izleyip ona özenmiş sıradan vatandaşlar. Daha kaç tane daha var sen düşün.

Glee dizisinde Katy Perry'den ilham alınmış sahne. Katy'ye destek olmaları ne hoş.

Bu kostüm de lisanslı satılıyor. Hemen tabana indi anlayacağınız. Gerçekten de Katy'den halka aktarım gerçekleşiyor. Yoz ve sadece cinselliği düşünen bir halktan daha kolay bölünebilir ne olabilir ki?

Küçük Katy, Baphomet kılıklı adamları deviriyor.

Kaçıyorlar.

I'm wide awake
Thunder rumbling
Castles crumbling
I'm wide awake
I am trying to hold on
I'm wide awake
God knows that I tried
Seeing the bright side
I'm wide awake
But I'm not blind anymore...
Tamamen uyanığım
Gök gürlüyor
Şatolar sarsılıyor
Tamamen uyanığım
Dayanmaya çalışıyorum
Tamamen uyanığım
Tanrı biliyor ki çabaladım
Aydınlık tarafı görüyorum
Tamamen uyanığım
Artık kör değilim

Zorlu bir durumun betimlemesini yapmış. 'Şatolar' da yine akıl kontrolündeki simgelerdendir. 'Çabalamak'tan bahsediyor. Zor duruma sabır göstermekten. 'Aydınlık taraf' da çıktıkları bahçe gibi biraz. Yani şimdilerde olduğu yer gibi. Çünkü bu labirentin sonuna gelmedi. Sadece labirentte belli bir yere kadar gitti. Programı aldı ve bir sonraki programa kadar bu bahçeli yerde mola vermiş olacak.'Aydınlık taraf' derken yine masonluktaki ışıktan söz ediliyor. 'Kör değilim' demesi de akıl kontrolünden kurtuluş değil. Artık köle olduğunun farkında demek ki. Yine programcının bilinçli olarak Katy'ye öğrettiği bir şey.

Bir bahçeye giriyorlar. Her yerde çiçekler var. Çiçekler akıl kontrolünde tetiktir. Arkadaki çetin yollar aşıldı şimdi daha güneşli bir yerdeler. Harikalar diyarı gibi bir yer.

 Harikalar Diyarında da Alice'in girdiği labirent vardır.

Programcı, Katy'yi izliyor. Kedinin gözleri döngü halinde. Döngü hipnoz edicidir.

İçeride onu tek boynuzlu ata binmiş, beyaz atlı bir prens bekliyor.

Prens onu kandırıyor.

Katy de prensi yumrukluyor.

Bu sahnelerde Katy sanki kontrolden kurtulmuş, prensin onu kandırışına da karşılığını vermiş gibi görünüyor. Tüm bunların aldatmaca olma ihtimali?

Programcı sürekli Katy'yi gözetler halde.

Başlangıçtaki kapının üzerindeki kalp burada daha çok büyümüş. Hâlâ aynı semboller tekrar ediyor. Başarmışlar gibi el çakıyorlar. Peki gerçekten başardılar mı?

 Aynı kalpli labirent Alice Harikalar Diyarında'da var. Açıkça söylenilebilir ki Alice Harikalar Diyarında programı Katy'ye uygulanıyor.

Başlangıçtaki karanlık yol aydınlığa çıkmış gibi. Ama bu bir yalan. Köleler zorlu durumdan kurtulmaya hep bir yol arar. Programcı bunun farkındadır. Köleye bir kurtuluşun varlığından söz edilir. Mesela Oz Büyücüsü'nde 'gökkuşağının bittiği yere gitmek' vardır. Alice Harikalar Diyarında'da 'aynanın içinden bakmak'. Burada da aynı onlarda olduğu gibi kurtuluşun olduğu yere gidilmek arzusu köleye programcı tarafından aşılanır. Katy ışığın olduğu yöne doğru ilerlemelidir ki kurtuluşa ersin.

Ancak köle bilmez, bu bir kandırmacadır. Kurtuluşa giden yolda ilerlerken aslında programcının tuzaklarına düşülür. Tıpkı çileği yemesi gibi. Giderken yine karşısına bir tuzak çıkacak ve Katy başına duvarların arasında sıkışmak gibi kötü bir şey gelmesin diye tekrar programcıya itaat edecek ve böylece yine travma üstüne travma yaşayacak. Bu süreçte hep programcının amacına hizmet edilecek, köle hedefine asla ulaşamayacaktır.

Adı üstünde o bir köledir, halkı etkilemek üzere programlanmış bir kukla. Suyu kaynadığında o da bir otel odasında aşırı dozdan ölmüş bir halde bulunacak. Çünkü bu düzen, bunu yapacak kadar gaddardır.

Küçük Katy, büyük Katy'ye bir şey veriyor.

Görüldüğü üzere başında Monarşi kelebekleri var. Program devam ediyor. Elbisesinin yakasında açmış çiçekler var. Bu oluşan yeni karakteri simgeler.

Küçük Katy, bisikletine binip gidiyor. Küçük Katy'nin gelmesi başından beri programcının bilinçli bir tuzağıydı. Emirlerine uysun diye sus payı. Ama bu sus payı gerçek bile değil, geçiçi.

Bisikletin arkasında Katheryn yazmasının sebebi; Katy Perry'nin gerçek isminin Katheryn Elizabeth Hudson olmasıdır. Küçükken ona Katheryn diyorlardı. Programcı bu zaaftan faydalandı.

Tekrar tetik lambalı soyunma odasına dönüyor. Katheryn'in ona verdiği şey bir Monarşi kelebeğinden başkası değil. Aynanın kırılmasıyla yeni alter ortaya çıktı. Yeni bir peruk yeni bir alterdir demiştik. İşte şimdi o alteri görüyoruz.

Kelebek, Katy'yi konser sahnesine götürüyor. Yeni alteriyle konser versin diye. Kukla olmaya devam etsin diye. Elbisesi de değişmiş program esnasında. Sahne elbisesi olan lolipoplu tüllü bir elbise giymiş ve Teenage Dream şarkısını söylemeye başlıyor.

Sonuç Olarak:

California Girls çekimleri bitti ve Katy odasına çekildi. Katy aynaya bakarak peruğunu çıkardı ve o anki alterinden sıyrıldı. Ayna tetiğiyle başka bir yere, aklının içine girdi. Mor alterler genellikle çocuksu alterlerdir. Uğradıkları tacizleri unutmaları öğretilir. Kendilerini tacizci olarak görürler. Mor, kişilik ayrışmasına tetik renktir. Programda genellikle derin transta olurlar.

Jakin ve Boaz sütunlarından içeri Masonluğa girdi. İçerideki ışığa doğru ilerledi. Masonlukta da bu felsefe vardır. Giydiği kıyafet ritüellerde giyilen cübbelere benziyor. Katy'nin, etkisi altında olduğu Masonluğa ve Monarşi akıl kontrolüne girişi canlandırılmış.



Programcının bilinçli olarak yerleştirdiği bir tuzak olan cinsellik köleliğine düşüyor Katy. Kedi alterlerinin ortaya çıktığı BETA akıl kontrolü bu seviyede ortaya çıkar. ALFA'nın 'mantık' programlaması ve BETA'nın ilkel akıl seks programlamasının birleşimidir. Bütün maneviyat kaybedilir ve sadece programlandığı şeyi düşünür. Bu program kadınlara daha çok uygulanır.

Küçük Katheryn olan gerçek karakter yardıma geliyor gibi görünüyor. Yine programcının senaryosunu sürdürmek için bir aldatmaca daha. Gerçek karakter köleden sökülürse diğer karakterlerin oluşturulması çok daha kolay hale getirilir.



Orjinali 'mind shattering' olan'akıl parçalama' bu sahnede gösteriliyor. Programın akışı gereği aynayı kırıyor. Ayna kırılması karakter bölünmesinin temel unsurudur. Aynanın parçalanması, aklın binlerce parçaya ayrılmasına neden olur. Böylece yeni alter şekillenir.

Katy'nin tüm bu olanlardan sonra kurtulacağını düşünmek zaten uygun olmazdı. Şarkıda kendisi de diyor. "It's too late, the story is over now, the end." 'Artık çok geç, hikaye bitti, son." Yani kukla olmaya devam edecek. Sadece hayatında kameralardan uzak olan bölümden bir kesit klip olarak yansıtılmış. Bunların kliplerin neden bu kadar açıkça gösterildiğini sorgulayacak olursanız nedeni şudur: Katy'deki kişilik bozukluğunun halka aksettirilmesi. Programcıdan Katy'ye, Katy'den bize.


Yukarıda Katy'nin aklındaki labirent esnasında elektroşok altında olduğunu söylemiştim. "Ama tekrar aynı odaya döndü, o zaman ne ara tüm bu Monarşi malzemelerinin olduğu klinik gibi bir yere gitti de elektroşok aldı?" sorusu akıllara gelebilir.

Katy, California Gurls klip çekiminden soyunma odasına, soyunma odasından konsere çıktı. Bu iki soyunma odası aynı yer değil. Sadece klip gereği aynı yerde çekilmiş. Rol icabı da denebilir.

Wide Awake klibinin fragmanı. Kısa bir video, hemen izleyebilirsiniz.
Klipte 'chapter 1', 'chapter 2' diye "Teenage Dream" adlı albümün klipleri tek tek gösterilmiş. Chapter, bölüm demek. Yani aşama aşama Katy'nin akıl kontrolü seyrini göstermişler. Bu albümde oluşan ve bizim bilebileceğimiz alterleri:

California Gurls
BETA programı açıkça görülüyor.

Teenage Dream
Gittikçe BETA dozunu arttırıyorlar.

Firework - Damalı zemin.

Yine Firework klibinden bir kare. Saçına ara ara katılmış farklı renk başka bir alteri temsil eder.

E.T.
e.t. uzaylı filmiydi.Uzaylı-reptilian falan bunların hepsi aslında tek bir varlığı işaret eder. O da cindir. Farkındaysanız klipten alınmış üstteki resimde Katy'nin gözbebekleri dik. Yüzü de ifadesiz.

The Last Friday Night
Evet küpeleri üçgen. En çok bu detay ilgi çekiyor, aslında klipteki saçmalıklar daha mühim çünkü yozlaştırma ve halka aksettirilen BETA programı daha önemlidir her zaman.


One That Got Away
Yaşlı bir alteri bile var.

Part Of Me
Askere katılıma teşvik kampanyası gibi bir klip. Katy'nin yüzündeki boş ifade programda olduğunu gösteriyor.

Fragmanın sonuna doğru küçük Katheryn son bölüm görünsün diye bir şeker yiyor.

Tıpkı Alice Harikalar Diyarında'da Alice'in küçülmek için şeker yediği gibi.

Klibi buradan izleyebilirsiniz:

69 yorum:

  1. http://www.turkel-aq.org/2012/04/11/yasin-turksoy-turkel-arasdirma-qurumunun-m%C9%99tbuat-sorumlusu-hurmuzd-dunyasi-sionizm-t%C9%99hluk%C9%99sind%C9%99/
    http://www.turkel-aq.org/2012/04/13/yasin-turksoy-turkel-arasdirma-qurumunun-m%C9%99tbuat-sorumlusu-hurmuzd-dunyasi-sionizm-t%C9%99hluk%C9%99sind%C9%99-davami/
    http://www.psnota.com/2012/04/21/hurmuzd-dunyasi-sionizm-t%C9%99hluk%C9%99sind%C9%99/
    http://nbc.az/xeber/885/
    http://www.mediapost-az.com/index.php?type=xebergoster&xeber=yazar&id=1779
    http://profliqa.blogspot.com/2012/04/hurmuzd-dunyas-sionizm-thluksind.html
    http://www.dayaq.org/index.php?action=static_detail&static_id=60160
    http://milletim-az.com/index.php?mod=news&act=view&nid=630

    YanıtlaSil
  2. bende sizin kadar olmasada bu ise baya sarmıstım ben cok buyuk bi katy perry hayranıyım herseyini bilirim yayınlanmıs butun videolarının hepsiniz izlemisimdir ama bu sarkıyı russell brand icin yazdı cunku russel ona cok acılar cektirdi ondan uzaklastı belkide aldattı konserlere aglamaktan cıkamama durumu bile yasadı ama hayranlarını uzmenmemk icin aglaya aglaya sahneye cıktı bu sarkı russell icin yazdıgına eminim ve katy nin illuminati ile alakasıda yok ona uye de degil katy kedilere de hasta kediler icin deliriyo kedisinin adı kitty purry bu yuzden parfumlerinin adı bole ve ayrıca katy inanılmaz bir hristiyan bir ailede gecirdi alice in wonderland ve diger butun cizgi filmler yasaktı muzikl yasaktı ve ayrıca wide awake teenage dream in son sarkısı oldugu icin butun sarkılarından sahneler var o cin cıkarma olayıda firework ten geliyor o bos bakıs et den kelebek ise katy yeni album cıkartıyo ve seker tatlı katy den karanlık katy e donuyo yani biraz lady gaga born this way albumu gibi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. işte senin böyle düşünmeni istiyorlar :)

      Sil
    2. Keremhan haklı eğer sen sevmeye devam edersen onlar seni reklam panosu olarak kullanmaya devam edecekler.Bu iğrençliğe alet olmak istediğine emin misin?

      Sil
    3. bende katy'i çok seviyorum ama onun illuminati olduğu gerçeğini kabulleniyorum her zaman ünlüler arasına sınır koymaya çalışıyorum. Tabii Bruno Mars'a sınır koyamadım aşırı seviyorum onu ama en doğrusu bunları bilip araya sınır koymak yani Justin Bieber'in konserine gidemedi diye atlayan kızları , ölen kızları görüyoruz ve zaten İllminati'nin amacı ilk önce insanları azaltmak değil mi? Tek Justin Bieber için değil diğer ünlüler içinde ölenler vardır emin ol ve amacını bu şekilde daha kolay gerçekleştirebilir. Kimse için ölmeye değmez bu dünya. Zaten bu dünyaya bir kere geliyorsun hayatın tadını çıkar :) ve bu gerçekleri kabullenerek ünlülerle arana sınır koy. Dinleme demiyorum dinle tabii ki hepimiz dinliyoruz ama onları gerektiğinden fazla da sevme ;)

      Sil
    4. sen neye inanmak istiyorsan inan , gerçek bütün detaylarıyla karşında

      Sil
    5. keremhan ve merve lafım size değil adam zaten onu senin onları sevmen için yapıyor ki onlara karşı bi zaafın olsun istedikleri şeyde bu zaten boş ver hayatın tadını çıkar onların ürettiği bi laftır hayatta gülebilirsin eğlenebilirsin ama hiç bir şeyi boş veremezsin adamların düşmalığı islama insanlara değil bunu dark horse da çok net görüyoruz

      Sil
    6. Katy tabikide Katy bilerek yapmıyor zorla tehdit ediliyor katılmazlarsa aileleri öldürülüyor bu işte Katynin bir suçu yok

      Sil
  3. bi tanıdıgım masonmus benim bende yeni ogrendim ve bana herseyi anlattı giristeki sifesine kadar ve ben sordum illuminati ile bi baglantısı varmı oraya gidince ne yapıyorsunuz dedim oda uye olman icin bi dine kesin inanman gerektigini soledi ve para kazanmana ordaki is adamları yardım ediyor dedi ve bu kisi ust derecede mason ve bu dediklerinizin hepsini klipte bilerek yaptuysa helal olsun cunku bu kadar seyi dusunmek zor bir yerde okumustum illuminati ye uye olan en buyuk kisi einstein dır ve rihanna lady gaga gibi sanatcıların bu gruba girmesi imkansızdır diye bende inanmadım buna ama biraz kafamı karsıtırmadı degil boyleyse hepsi neden subnannjik mesaj vermeye calısıyo ozellikle de rihanna bide katy perry nin illuminatiden oldugunun kanıtını yollayabilirmisiniz bende kesin bi karara varmak istiyorum

    YanıtlaSil
  4. Valla çok şaşırdım,Wide Awake'in illuminatiyle alakalı olduğu çok belli oluyordu ama bu kadar ayrıntıya inilince şaşırdım tabikide. Hiçbir şeyde kaçmamış gözünden tebrik ederim vallahi :D

    YanıtlaSil
  5. bişi sorcam bnm baş harfim G günah mıdır ???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saçmalama lütfen :/

      Sil
    2. Günahtır tabii,nefes almakta caiz değildir bak..İnsanlar bu kafayla giderken illumunati/mason vs.nin çabasına şaşırmamak gerek.

      Sil
  6. hahaha güldürdün zaten bu illü ya karşı yapılmış bir kliptir ondan dlayı katy tehtid almıştır ! berkide anlattıklarını ben yanlış anladım :P

    YanıtlaSil
  7. merhaba , öncelikle lena seni araştırmalarından ötürü tebrik ederim. gerçekler çok açık anlatılmış. müthiş bir bilgi birikimi. edindiğin bilgi kaynaklarını paylaşabilir misin. bunun üzerine ben sadece Mark Phillips Cathy O´Brien ın yazdığı baykuş imparatorluğu kitabını biliyorum. aklımda bazı sorular var ve maalesef sorabileceğim kişi yok. yardımcı olabilirsen sevinirim .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cathy O'brien sanırım kölelerden birisi ve anlatıyordu kitapta. Deprogram edilmiş olduğu söyleniyor ama bilemiyoruz tabii. Olabilir.

      Kitap olarak önerebilirim ancak İngilizce'n var mı bilmiyorum. Yine söyleyeyim, Fritz Sprinmeier'ın Illuminati Formula diye bir kitabı var. Onu oku. Başka önerebileceğim akıl kontrolü üzerine yok. Tabii başka alanlarla ilgilenmiyorsan.

      Sil
    2. Atladigin noktalar var..
      1-Küçük Katy büyük Katy'i tekerlekli sandalyede taşırken elindeki çilek yenmemiş haldeydi. Seni bilmem ama ben bunu sex köleliğinden kurulduğu yönünde yorumladım. Bu da Katy'nin programdan çıkışı anlamına gelebilir.
      2-Küçük Katy'nin verdiği monarşi kelebeği Büyük Katy tarafından serbest bırakılıyor ve kelebek aynanın içine giriyor. Bunu da programdan çıkan Katy'nin 'bir süreliğine' özgür olduğunu düşündürüyor.

      Sil
  8. http://c1212.hizliresim.com/14/l/h0qur.jpg


    şu resimdeki son fotoğrafta irisin içindeki siyah kısım o dediğin gibi.

    YanıtlaSil
  9. Benim bir çok arkadaşım Taylor Swift'e İlluminati diyor Taylor gerçekten İllumniantide var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Taylor ve Justin hakkında da yazar mısın lütfen ? Gerçekten çok güzel yazıyorsun ve herşeyi dışardan görebiliyorsun . Bu konu hakkında çok bilgili olduğumu sanardım ama seni keşfedince kendimden utandım . Tabi hiç birşey bilmeyenlerden iyiyim . Hiç değilse dünyaya at gözlükleriyle bakmıyorum . İlluminati , subliminal mesaj , astral seyehat lucid rüya gibi şeyler çok ilgimi çektiğinden sürekli okuyorum . Her gün araştırıyorum . Her bulduğum bilgiyi ezberliyorum . Ama 16 yaşındayım sence bunlar için küçük müyüm ? Genelde çevrem böyle söylüyor ama ben kendimin olgun olduğumu düşünüyorum . Birine bildiklerimi anlatmaya başladığımda saçmaladığımı düşnüyorlar. Bu konulara o kadar uzaklar ki İlluminati'yi duyan en fazla 5 arkadaşım var . Çok uzattım heralde. Ama Justin ve Taylor swift'le ilgili yazılarını bekliyorum :)

      Sil
  10. "'Havalarda uçmak' ile aklı havada olmak gibi bir şeyi anlatmış. Yani ilk başlarda durumun farkında değildi. Yüksekten düşüp olanı biteni gördü. 'Bırakıyorum' deyip cini bıraktı. Gerçekte cinle olan bağlantıyı kesmek mümkün değildir. Katy cini bıraktığını zannediyor, gerçekte bırakamıyor."

    Dün uyurken (bir karabasan vakası daha yaşadım) bedenim uyuşuk ve hareket edemiyorken, bilincim açıkken, sanki yukarıdan yatağıma düşer gibi oldum ve o an da gözlerimin önünde daha önce yaşadığım acılarla ilgili kesitler belirdi.bunun bir izahı var mıdır? cevap yazarsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cinlerle iç içe yaşıyoruz. Aslında yanımızdalar ama onları göremiyoruz. Ayrıca cinler manyetik boyutta oldukları için beynimize hükmedebiliyorlar. Tabi büyü yapılırsa. Büyü yapılmazsa sadece güçsüz olduğun bir anda bu olabilir. Tıpkı uyku anı gibi.

      Uyku anında vücut bilinçdışı bir konumda olduğu için güçsüz sayılır. Bu anda bir cin sana böyle şeyler yapabilir. Düşmenin nedeni senin ruhunun bedenine tekrar girmesi. Karabasan denilen olayların hepsi cinlerin uyku halinde bizimle uğraşmalarıdır. Buna aslında hakları yok ama yapıyorlar. Allah herkese hesabını soracak. Eğer çok rahatsız oluyorsan felak-nas ve ayetel kürsi okumanı öneririm.

      Sil
    2. Tam olarak şu elektirik sobalarından yükselen farklı bir ısı dalgası olur ya, onun gibi bir şey yatağın kenarında yorganın etrafında hareket etti,(bilincim açık fakat hareket edemiyorken) daha sonra en çok korktuğum anları anımsadım, ama saniyeden bile hızlı bir şekilde, çığlık sesimi duyuyordum anıların içinde ve sanki o an için tüm yaşamış olduğum şeyleri hızla tekrar yaşadım, daha sonra yatağımdan biraz daha yüksekte olduğumu gördüm, yatağıma doğru boşluğa düşer gibi hissettim (bu arada tüm bedenim hala uyuşuktu)sonra tekrar yaşadıklarım gözümün önünden hızlıca geçti. sonra uyuşukluk hafif hafif gitti, gözlerimi açtım.
      Çok korktum.

      Ama en çok tuhaf gelen şey, erkek arkadaşımdan (bir başka ülkede yaşıyor) tamamen ayrıldıktan sonraki günün gecesinde oldu bu, bu anlattıklarım olduğunda, o anılar kesit kesit geçtiğinde şunu hissettim, sanki o kişi için hissettiğim her şeyin bir sebebi vardı, başka bir sebebi, sanki bu benim isteğim dışında olan, olmak zorunda olan bir şey gibiydi, hayatımda olması gereken biri gibiydi, tüm bu rüya olayı olurken ben bunu hissettim. Sanki bir şey, bana kızgındı, her şey bu kadar kolay bittiği için.

      Kendimi bazen koca bir boşluğun içindeymişim gibi hissediyorum, özellikle o insandan uzak kaldığım ve beğenisini kaybettiğimi düşündüğüm zamanlarda, tahmin edilebilir gibi bir acı yaşamıyorum, onu sevdiğimden değil ama bilmiyorum. belki de büyü yapılmıştır bana.

      Bunu anlamanın bir yolu var mıdır? Bazen her şey çok dayanılmaz oluyor çünkü, bunun bir sebebi olduğuna inanmak istiyorum. Bazen kendimi kontrol eden ben değilmişim gibi hissediyorum. Kendim olmayı unuttum gibi.

      Sil
    3. Bana bu adresten mesaj at, orada daha rahat konuşabiliriz. Demek istediklerini tam olarak anlamadım. Bahsettiğin kişi erkek arkadaşın mı yoksa başkası mı? Oradan yazarsan cevap verebilirim. lenagrl-@hotmail.com

      Sil
    4. Din kültürü dersinde öğrendim:kalbin sıkışmasıyla oluyomuş.Ayrıca Kuran'da açıkca belirtilmiş cinler kendi boyutlarından asla bizim boyutumuza geçemez. Cinlerden Allah'a inananı da varmış şeytana inananı da. O yüzden ben bunlara inanmıyorum CİNLER BİZİM BOYUTUMUZA GEÇEMEZ

      Sil
    5. Güvenilir bir alimden duymadığın sürece cin konusunda herkese inanma.

      Kuran'da böyle bir ayet varsa göster. Ama yoksa ki yok, ben sana alemimize geçebildiklerine dair ayet söylerim. Bakara 102, aç oku Elmalılı mealini internetten.

      Sil
  11. Bu arada analizlerini okumak beni bir şekilde motive ediyor, lütfen daha sık yapar mısın?

    YanıtlaSil
  12. kölelere yapılan işgenceler nasıl bişey elektroşok fln ?

    YanıtlaSil
  13. gözbebeğinin şekli nasıl değişiyo videoda? cin mi yapıyo bunu?

    YanıtlaSil
  14. programcıdan kasıt görünmeyen birisi mi yani cin mi proogramcı kim ? bide şeytanla in aynı şey diğil ki bi şeytan bi cin kafam acayip karıştı lütfen cvp ver . he bide alice harikalar diyarında da mı ülliminati ile ilgili ? ??

    YanıtlaSil
  15. Admin, Taylor Swift'te eger kliplerinde gizli mesajlar varsa desifre eder misin admin lütfen?

    YanıtlaSil
  16. Katy'nin gözlerinin değişiminin gösterildiği videonun LİNKİNİ verir misiniz? Bilgisayarımda direkt olarak görünmüyor.

    YanıtlaSil
  17. öncelikle yazdıklarınıza inanıyorum.biz gençliği uyaran müslmanların olamsı gerçekten çok sevindirici.ama birkaç sorum olacak
    katy'nin içine cin girdiğinde kontrlünü tamamen kaybediyormu?sonra illuminatiden çıkışının olmadını söylemişsiniz, cin falan rahat bırak mıyormuş.peki eminem bundan nasıl kurtuldu.
    bu program katy'e, katyden bize aktarılıyor.peki illuminati üyeleri kendi çcuklarını bu programdan nasıl uzak tutabiliyor?cevap verirseniz sevnirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eminem kurtulmadı, sadece isyan ediyor. Kontrolünü tamamen kaybediyor, mesela sahnedeki Katy değil.

      Çocuklarını uzak tutamıyorlar, zaten aileden gelen masonluk da böyle bir şey. Anne karnında bile elektroşok verilen bebekler var. Ciddi bir iş bu.

      Sil
  18. katynin gözlerne ne olmuş ben anlamadım normal görünüyor

    YanıtlaSil
  19. Ama bu şeyleri düşünüp çekmemiş olabilir.
    Katy zor durumda evet.
    Ama yazdığınız gibi bunu istemiyor.

    YanıtlaSil
  20. Ben de katy fanıydm ama simdi vazgectim Girl on fire sarkisini analiz edeblrmisin

    YanıtlaSil
  21. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  22. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  23. lena ben daha 13 yaşındayım geçen sene okulda arkadaşlardan öğrendim sonra film ve şarkılkara baktım meğer ne çok masonik şey varmış eğer illuminatiyi öğrenmeseydim bu şeyler hala bilinçaltımda yer edincekti daha bu yaş sen dahil biçok kişi saeesinde bu konuları biliyorum SAOL..

    YanıtlaSil
  24. bişey sormak istiyorum bu insanlar kelebek figürlerini kendi istekleriyle mi takıyorlar.yoksa köle sahipleri zorla mı takdırıyor??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ona akıl kontrolünde bir kelebeğe dönüşeceği kodlanıyor. Şimdi sen böyle bir köle olsan bir mağazada kelebekli tişörtlere daha çok yönelmez misin? Algıda seçicilik.

      Sil
  25. ben 30 yaşındayım ve çocukluğumda alice harikalar diyarında denen zıkkımı çok izledim bilmeden.bana ne olmuştur acaba??evliyim çocuğumda var bayanım....neler yapmış bu insanlar bize böyle!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilinçaltında izler vardır muhakkak ama hangimizin yok ki? Sonuçta sistematik bir köle olmadığın için irade sahibisin. Allah'a sığınan adama bir şey olmaz.

      Sil
    2. Teşekkürler.Rabbime çok şükür ki irade sahibiyiz.Ama o insanlar bu yaptıklarının bedelini mizanda mutlaka ödeyecekler.Allah yar ve yardımcımız olsun.

      Sil
  26. http://www.youtube.com/watch?v=yZhM4NF9yrY bu kadın ne anlatıyo bi çevirebilir misiniiz??

    YanıtlaSil
  27. Ayrıca Katy Perry'nin hayranlarına KatyCat deniyor. Bir alakası olabilir diye düşündüm.

    YanıtlaSil
  28. Gerizekalısınız.Şarkı sözleri bile tam çevrilmemişken yorum üstüne detay yorum katıyorsunuz..

    Salaklar,orda artık kör olmadığını söylerken,eskiden masondu ve kendine ait gözü yoktu,yani özgür değildi fakat şimdi özgür diyor.

    Ayrıca çileği yerken kolunda Jesus(İsa) yazıyor bunu nasıl açıklıcanıs? Çamur atma peşindesiniz bunları 2yıldır illuyu araştıran biri olarak söyledim.

    İşte sizi böyle kullanıyorlar,katyi boşverin dien arkadaşlar.Rihanna'nın kıçı açık kliplerini izlerken aklınıza bunların gelmediğini düşünerek ağır konuşmuyorum.Siçarim size katy illu değil olsa da en pasif üyesi,tek bir kez sembol(el işareti,tek göz) yaptığını görmedim diğerleri yatıyolar kalkıolar elleri gözlerini kapatır biçimde..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2 yıldır illu (illu da herhalde illuminati'nin dandik bir kısaltması) araştırıyorsun ama tek öğrendiğin hareket tek göz kapatmak öyle mi? Oldum diyen insan zaten en ham olandır.

      Sil
    2. oldum diyen ham olandır çok doğru...

      Sil
    3. Tamam da, Dark Horse'da tek göz simgesi kafam kadar hem de RA simgesi. Masonların eski mısır büyücüleri ve öğretilerinden ilham aldığı bilinen bir şeydir. Artı klibin sonunda Firavun'un karısı olmaya karar veriyor. Tek göz simgesi ayrıca diğer klibi this is how we do'da da var. Üstelik orada da damalı giyiniyor. Her şey bir kenara klipleri genel olarak yapay ve rahatsız edici. Biraz görüş sahibi herkes o kliplerin yönlendirme amaçlı olduğu ve amerikan kültürünün en saf açıklaması olduğunu anlar. Zaten Amerikan kültürü de masonluğun bir ifadesidir. İngilizlerin çoğunlukla oluşturduğu bir ülkedir. İngiliz kraliyet ailesi ise Alman yahudi ailesince kontrol edilmektedir.

      Sil
  29. Bu arada nakaratları öyle yanlış çevirmişsiniz ki..

    Falling from cloud 9 (bulut 9'dan düşüyorum)
    Bu,birşeye çok bağımlı olan kişilerin bağlı oldukları şeyden kurtulamadıklarını gösterir.
    Crashing from the high(yükseklerden çakılıyorum)
    Acı çektiğini anlatıyor.
    I'm letting go tonight(bu gece gitmene izin veriyorum)
    O küçük kız,katy'nin masum ve hristiyan olduğu hali,masonluktan kaçamayacağını anlayarak ona gitme izni veriyor.

    Sinirme dokunuyosunuz katy'le ne alıp veremediğinz var kız kedileri çok seviyor ?

    YanıtlaSil
  30. Katy perry yi coook sewiyordum tabi bu yaziya tarfsiz yaklaatigimda hakli oldugunu anladim. Ben de baykus imparatorlugunu sorcaktim. Cathy o brien akil kont. tamamen kurtuldu mu ki kitap yazmis. Bu mumkunse unluler de kurtulurdu.bir de Bu handler denen adamlar neye gore seciliyo? Peki amac buyuk israil devletiyse bu devletin millet butun dunya mi? Bu arada Katy mesela hoc kendi gibi davranamiyo mu cin surekli mi icinde kendi givi davranmasi artik yani unlu olduktan sonra imkansiz mi? Eger oyleyse cok uzuldum zaten agladim bu yazini ilk okudugumda. Bu unlulerin hepsi birer robot mu ve ayni seyler turk unluler icin de gecerli mi? Bir sorum daha var bu cizgifilmler yayinlanmadan once bir kuruldan falan gecmiyomu ? Kim oz buyucusunun ve alicein yayinlanmasina izin verir ki? Disneyden de artik nefret ediyorum ama her yerde karsima cikiyo bir de disturbia analizi yapar misin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kurtulmadı ama güçlü olduklarını göstermek için yazmasına izin verdiler. Herkes için geçerli bir şey bu, dünya çapında bir şey. Öyle olmasaydı zaten bu kadar güçlü olabilirler miydi? Katy istediği gibi davranamaz çünkü aldığı kararlar ona ait değil. Giyim tarzına bile karar veremeyen bir insandan bahsediyoruz. O bir seks kölesi ve handlerı ne derse onu yapmak zorunda. Çizgi filmleri inceleyen bir kurul yok, çizgi filmler zaten böyle kötü bir amaçla çıkarıldı, Türkiye'de de onu yayınlayanlar bu amacı bilmiyor mu? Bilerek yayınlıyorlar işte.

      Sil
  31. Küçük bir sorum olucak.Katy illuysa şarkıları ve kliplerini illu yönetir.Neden illu kendisini bu şekilde tanıtır ki ? Yani neden Katynin gerçekleri ortaya dökmesine engel olmaz?

    YanıtlaSil
  32. çok kötü bişey yarım saatimi buna harcadım 3 saat faln merak yüzünden zamanım gitti ama çok iyi olduu acaba katy perry bilinçlimi yapıyo bunlarıı ??

    YanıtlaSil
  33. Rihanna ile yazılarını bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  34. alter ne demek açıklayabilirmisin? Yani farklı bir kişiliğe bürünürken önceki kişiklikleri değişiyor mu , pek anlayamadım. Yaşlı alteri bile var demişsin, alterleri ne oluyor ne yapıyorlar lütfen cevapla

    YanıtlaSil
  35. lena gravel seninle gerçek hayatta tanışmak için neler vermezdim sana gerçekten hayranım (not:sakın sen de diğer ünlüler gibi şımarma)acaba kendinle ilgili biraz bilgi verebilirmisin ya da bize bir kaynak falan ver lüfennn ayrıca insanlar için böyle bir bloog kurduğun için sana çooook teşekkür ederim.:))

    YanıtlaSil
  36. bi şey sorucam sen bunların foyasını ortaya çıkardın ve bu işlerle ilgileniyosun diye bunlar sana musallat olmuyomu yada bu şeyleri bilerek aklımıza sokan iyi bir müslümanmış gözüken onların elemanları olmadığını nerden bilelim seni seviyorum ama bize birkanıt ver lüüütttfeeeeennn teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar blogcu var piyasada. Öldürünce ne olacak millet iyice şüphelenecek.

      Sil
  37. amq kafam karıştı

    YanıtlaSil
  38. Sagopa Kajmer hakkında bilgi verir misiniz ? Özellikle düşünmek için vaktin var klibinin deşifresini yaparsanız sevinirim

    YanıtlaSil
  39. DİKKAT! DİKKAT!! DİKKAT!!! 2017/2018 BÖLÜMLERİ İÇİN ILLUMINATI KARDEŞLİĞİ ŞİMDİ GEÇERLİDİR. Zenginlik istersiniz, iktidar ister hayatınızda ünlü olmak istiyorsanız, bu, Illuminati Kardeşler Vakfı'na katılmanız, aşağıdaki bilgi notu ile bize geri dönmeniz için bir fırsattır.
     Ad Soyad_________________

     Country______________________

    Menşei durumu _________________

    Doğum tarihi_____________________

    Seks_________________________________

    Adres______________________________

    Telefon_________________________________

    Email_________________________________


     TAHMİNLER önceden! Bugün çevrimiçi ILLUMINATI KARDEŞLİĞİ'ne katılın ve dünyadaki konumunuza bakılmaksızın tüm arzularınızı kabul edin. Bugün bize katılın ve anlık toplam 100.000 ABD Doları ödüllendirileceksiniz. Yeni bir üye olarak aylık olarak üç bin beş yüz ABD Doları ($ 3,500) maaş olarak verileceğini unutmayın. Toplumda ne kadar büyürseniz maaşınız o kadar büyük olur. Katılmak için bugün bize ulaşın. lütfen aşağıdaki bilgileri doldurun ve e-posta yoluyla bize iletin veya aşağıdaki telefon numaralarını arayın. İLETİŞİM AJANSI ABD'DE AÇIK. TELEFON: +2349054872959 WHATAPP: +2349054872959 veya E-posta ::: bize franklinilluminatitemple7@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
    Konuşma oturumu sona erdi
    Bir mesaj yazın ...

    YanıtlaSil
  40. Büyük kardeşlik İlluminati'nin üyesi olmak ister misin? Sizleri zengin ve ünlü bir yıldız haline getireceğiz, iyi bir iş bulmaya, seçimleri kazanmaya ve politik bir güce kavuşacağız, tüm çabalarınızda sizi zenginleştireceğiz ve mahkemede hiçbir vakayı asla kaybetmeyeceksiniz. ya da hiç olmadıysanız, illuminatiworldwideorder@gmail.com adresine e-posta gönderebileceğiniz yüksek yerdeki kişileri kontrol etmek için yetkileriniz olacak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aydınlatmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu aydınlanmanın kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır.
      Kayıp rüyalar ve ayrıca herhangi bir kan kurbanı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

      ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
      1. 550.000 USD USD nakit ödül.
      2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
      3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
      Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
      Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



      NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
      Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


      Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

      Sil
  41. Selam,

    Ben Auckland, Yeni Zelanda'lıyım. Pazartesi günü mali durumla sıkışmıştım ve borcumu çözmek için 12.000 dolarlık acil bir krediye ihtiyacım var, bir arkadaşım bana Challot Kredi Yardımı ile tanıştı ve kredi başvurum ve en büyük sürprizim için Bay challot ile iletişime geçtim bugün başarıyla kredi.

    Hepinizi kredi başvurunuz için e-posta yoluyla Bay challot ile iletişime geçmeniz için bir krediye ihtiyacınız olduğunu söylüyorum: challotloan@gmail.com

    YanıtlaSil
  42. MERHABA
    izleyici nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki referansımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden gelenin en iyisini yaptım ama sonunda bir tanıklık yapmadan önce birkaç kez dolandırıldım net bu yüzden temsilciyle temasa geçtim, davete katılmadan önce benden çok para isteyeceğinden o kadar korktum ama şaşkınlıkla sadece yaptığım eşyaları satın almak istedi ve bugün dünyaya söylemekten çok mutluyum Zengin olan ve hepsiyle birçok iş kurabilen, kişisel hesabımda 20 milyon dolar var ve ayrıca Illuminati tarafından bana emanet edilen ve aynı zamanda İstediğimi yapma gücü ... Bir çok insanın yolda olabileceğini ve burada yardım isteyebileceğini biliyorum.
    resmi e-posta: illuminatibrotherhood5555@gmail.com
    Whats-app: (+ 3197005034579)


    Dolandırıcılara dikkat edin ve 18 yaşın üzerinde olmalısınız.

    YanıtlaSil
  43. Herkese günaydın bu mesajı okuyor

    Zor zamanlardan veya yoksulluktan geçiyorsanız
    Borçlarınız varsa ve bunları ödemek için acil yardıma ihtiyacınız varsa
    Bir iş kurmak için paraya ihtiyacınız varsa veya herhangi bir önemli durum için
    Bu yüzden zaten yüklü olan master / ATM kartına başvurmanızı tavsiye ederim, bu master / ATM kartı ile 6 ay boyunca her gün 5000 $ 'a kadar ücretsiz para çekebilirsiniz, bu master / ATM kartını kullandım ve hoşuma gitti çok kullan ve mutlu ol. Bu ana kartı / ATM'yi almak için +1 (985) 465-8370 numaralı telefonu arayın / kısa mesaj gönderin. İmmedaite adresine e-posta gönderin thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Teşekkür

    YanıtlaSil

İstediğini sorabilirsin, burası özgür bir ülke. Yani, sanırım.